ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

How would everyone's life and the whole world evolve if we considered the meaning and the consequences of our actions before we even act?



'I KILLED MORE THAN 40 PEOPLE FOR YOU!' - "I pee at night from post trauma. He comes to me and asks: 'Why did you kill me?'" - Former IDF soldier testifies in Parliament on murdering Palestinians in Gaza and PTSD he suffered. This stark admission was made by Ido Gal Razon, a former Israeli soldier speaking to a committee of the Israeli parliament, the Knesset, on 11 November 2015.

taken from X

The most painful and fatal conflict is that of a man with himself...

( Πώς θα εξελισσόταν άραγε η ζωή του καθενός και ολόκληρος ο κόσμος αν στοχαζόμαστε για το νόημα και τις συνέπειες των πράξεών μας πριν ακόμα πράξουμε;

Η πιο επώδυνη και μοιραία σύγκρουση είναι αυτή ενός ανθρώπου με τον ίδιο του τον εαυτό...)

Μεγάλο τμήμα του Ατλαντικού Ωκεανού κοντά στον ισημερινό ψύχεται με ταχύτητες ρεκόρ – και οι επιστήμονες δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί.

 { Περάστε μια βόλτα κι από ΕΔΩ: Αφιερωμένο στα κίβδηλα αφηγήματα και τους έμμισθους "ειδικούς" της κλιματικής αλλαγής }

 

Μεγάλο τμήμα του Ατλαντικού Ωκεανού κοντά στον ισημερινό ψύχεται με ταχύτητες ρεκόρ – και οι επιστήμονες δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί… Οι επιστήμονες προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τι οδήγησε την πρόσφατη δραματική ψύξη του τροπικού Ατλαντικού, αλλά μέχρι στιγμής έχουν προκύψει λίγες ενδείξεις. «Ακόμα ξύνουμε το κεφάλι μας για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα», είπαν οι ερευνητές.

Για λίγους μήνες αυτό το καλοκαίρι, μια μεγάλη λωρίδα του Ατλαντικού Ωκεανού κατά μήκος του ισημερινού ψύχθηκε με ταχύτητα ρεκόρ. Αν και το κρύο έμπλαστρο θερμαίνεται τώρα και επιστρέφει στο φυσιολογικό, οι επιστήμονες εξακολουθούν να μπερδεύονται με το τι προκάλεσε τη δραματική ψύξη εξαρχής.

Το ανώμαλο ψυχρό κομμάτι, το οποίο περιορίζεται σε ένα τμήμα του ωκεανού που εκτείνεται σε αρκετές μοίρες βόρεια και νότια του ισημερινού, σχηματίστηκε στις αρχές Ιουνίου μετά από μια σειρά πολλών μηνών με τα θερμότερα επιφανειακά νερά εδώ και

" O κάλαθος της πατέντας"

  

video link

 Oπότε:  "Ο σιδηρούς κανόνας του καρκίνου" (και η επιβαλλόμενη "ομερτά" από αυτούς που δεν επιθυμούν την εξάλειψή του!) - βίντεο

 

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Ούτε αυτό είναι ανησυχητικό (αν όχι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ) ? Όλα πια εξακολουθούν "να βαίνουν καλώς"..?


 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ: σπέρμα τριδοσικού εμβολιασμένου με το σκεύασμα της Pfizer ήταν γεμάτο από nanobots (νανορομπότ)...Αναπόφευκτη μάλλον η σύνδεση: Πολύ σημαντικά γεγονότα στην Ιαπωνία, που έχουν σχέση με το "παγκόσμιο πείραμα" των προηγούμενων ετών... Και μας γεννάται και η απορία: τυχαία χώρες με μαζικά εμβολιασμένο το σύνολο του πληθυσμού τους με τα πειραματικά σκευάσματα για την covid, όπως η Νότια Κορέα - Ιαπωνία- Αυστραλία κτλ, διαπιστώνουν με...έκπληξη πρωτοφανή νούμερα υπογονιμότητας; Απορία εκφράζουμε απλώς, σύμφωνα και με όσα δηλώνονται παρακάτω, δεν καταλήγουμε σε πόρισμα....

Από το Χ

" 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: 𝐍𝐀𝐍𝐎𝐁𝐎𝐓𝐒 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃 𝐈𝐍 𝐒𝐏𝐄𝐑𝐌 𝟐 𝐘𝐄𝐀𝐑𝐒 𝐀𝐅𝐓𝐄𝐑 𝐕𝐀𝐗𝐗  - A South Korean research team analyzing semen samples from a healthy man who took 3 doses of the Pfizer shot in 2022 has discovered nanobots living amongst his sperm. Dr. Young Mi Lee and her team identified 17 separate “self assembling entities” inside the sperm sample, isolated in saline, and analyzed in a nationally certified IVF clinic. This means the nanobots survived and grew for more than 2 years inside his body, without causing any noticeable side effects. Dr. Lee has observed that the nanobots grew better in sperm than blood, showing the mysterious technology gravitates toward sexual reproductive organs, such as the testicles and ovaries. More research is needed, but Dr. Lee believes the nanobots may have the same infertility effect as microplastics found in testicles."  (!!)  Δηλαδή:

Υπάρχεις, υπάρχω, "υπάρχουμε" μέσα σε μια...ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ??? - video (Ίσως και παρήγορο άραγε ή ασύλληπτα ανατριχιαστικό?)

 

Κι αν όλοι μας..."ζούμε", "κινούμαστε", "ερωτευόμαστε" κι "απογοητευόμαστε", "αγχωνόμαστε" ή νιώθουμε "ολοκληρωμένοι", "παθιαζόμαστε" και "τα κάνουμε όλα σκατά" κι "αποτυγχάνουμε" ή "επιτυγχάνουμε" και στο τέλος ..."πεθαίνουμε" μέσα σε μια ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ? Χα! Πόσο ειρωνικό και μάλλον ταπεινωτικό ακούγεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο για το θορυβώδες ανθρώπινο Εγώ... Όμως έχει και αναπόφευκτη συνέχεια το creepy story... Και..."υπάρχουμε"...ως πολύ εξελιγμένα "avatar", με δυνατότητα έστω κάποιας "συνείδησης", που κυμαίνεται σε επίπεδα ανάλογα με τους...κώδικες προγραμματισμού, οι οποίοι ρυθμίζουν και τα πειστικότατα γραφικά που συνθέτουν την "πραγματικότητα" του virtual κόσμου μας και την ισχύ των "φυσικών νόμων"... Οι οποίοι ωστόσο υπόκεινται σε συχνές "ανωμαλίες" και "ανεξήγητα φαινόμενα" ή "παράδοξα", ανάλογα  με τις διαθέσεις των ΠΑΙΚΤΩΝ ή την αίσθηση του "χιούμορ" που τους χαρακτηρίζει, καθώς αυτοί ως και δημιουργοί άλλωστε (και κινούντες τα νήματα..!) "τρέχουν", "διορθώνουν" ή και ανατρέπουν τα δεδομένα του...ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ μέσα στον (ή στους) ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ τους. 

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Το Τέλος της Κοινωνίας των Πολιτών

 

Αναδημοσιεύουμε ένα άρθρο που ειλικρινά πιστεύουμε ότι αποτελεί τροφή για τη σκέψη, αρκεί να μελετηθεί με τη δέουσα προσοχή η στιβαρή επιχειρηματολογία σε συνδυασμό με την κάθε άλλο παρά "ιδεολογικά φορτισμένη" ή "στρατευμένη" συλλογιστική της αρθρογράφου...Διότι βιώνουμε την ξεχειλίζουσα παραλογισμό "νεο-κουλτούρα" ακύρωσης και αποδόμησης κάθε αντίλογου -μόνο εμάς μάς φέρνει έντονα στο μυαλό τη δαιμονοποίηση των διαφωνούντων στο κυρίαρχο αφήγημα των "καιρών στα κάτεργα" της δικαίως αποκαλούμενης και "πλανδημίας"; - , κάτι που σηματοδοτεί τη μεταμοντέρνα εποχή της "νεο-κανονικότητας". Μια μη ανεκτική σε ενστάσεις και προβληματισμούς επί της αντίθετης οπτικής προώθηση της νέας αυτής μορφής μεταμοντέρνος κοινωνικής μηχανικής. Η οποία και τεχνηέντως επιδιώκει να μετατοπίσει με νοοτροπία χριστιανών ιεροεξεταστών την προσοχή του "πολίτη-υπηκόου", αντικειμένου αυθαιρεσίας των εξουσιαστών, από την αμφισβήτηση του δομικού υπόβαθρου της επιθυμητής "βελούδινης κόλασης" και πλήρους κατάπτωσης των εννοιών -όπως αυτής του "δικαίου", που προωθείται από το "Great Reset" του τεχνο-ολοκληρωτισμού - σε ατζέντες περί της στερούμενης κάθε επιστημονικής σοβαρής τεκμηρίωσης "κλιματικής κρίσης" και "πράσινης ανάπτυξης" με νέα "διατροφική φιλοσοφία" και περί των "δικαιωμάτων" μειονοτήτων. Αλλά μάλλον όλα συνδέονται τελικά μεταξύ τους, ως συγκοινωνούντα δοχεία στο ίδιο πολιτικό και κοινωνικό πείραμα, κι ας μην είναι συχνά άμεσα ορατό με την πρώτη ανάγνωση, όσων τουλάχιστον διατηρούν την Προσοχή τους σε εγρήγορση.. Η αποκαλούμενη "woke κουλτούρα" στρέφεται και κατά της ίδιας της λειτουργίας της Φύσης και της γονιδιακής ακολουθίας , παρουσιάζοντας το φύλο ως κάτι εντελώς ανεξάρτητο από αυτήν -"κοινωνικό κατασκεύασμα"-, ενώ η απαίτηση για νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, χωρίς καν ιατρική επέμβαση "φυλομετάβασης", κατοχυρώνει πλήρως έναν άνδρα να δηλώνει απλά "γυναίκα" -και το αντίθετο- και να αναγνωρίζεται με όλα όσα αυτό συνεπάγεται ως τέτοια - ένα πρόσφατο παράδειγμα από το Παρίσι των Ολυμπιακών του βόθρου Σηκουάνα: https://antidras.blogspot.com/2024/08/live-your-myth.html, με τον τρανς αθλητή να κερδίζει στο τέλος των αγώνων και το χρυσό μετάλλιο στη γυναικεία πυγμαχία! Οπότε η βιολογική προέλευση πετάγεται στη χοάνη του "προοδευτισμού" και οι νέες θεωρίες εισάγονται πλέον στα προγράμματα σπουδών των σχολείων και πανεπιστημίων της Δύσης, ενώ και μεγάλες πολυεθνικές ανακαλύπτουν ένα προσοδοφόρο τομέα οικονομικής υπέρ τους εκμετάλλευσης..

Ο Ένοικος...

Το Τέλος της Κοινωνίας των Πολιτών

Τρανς «δικαιώματα» σημαίνει τρανς προνόμια και το τέλος της κοινωνίας των πολιτών.

Το κίνημα για τα δικαιώματα των τρανς πέρασε γρήγορα στον κρατικό καταναγκασμό και την απροκάλυπτη βία. Δεν υπάρχει τίποτα το φιλελεύθερο σε ό,τι συμβαίνει από αυτό το κίνημα σήμερα.


Η «κοινωνία των πολιτών» είναι μια κοινότητα ατόμων που συνδέονται μεταξύ τους με κοινά συμφέροντα και δραστηριότητες. Τα κοινά συμφέροντα περιλαμβάνουν τη

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Suggestion :

 

image taken from here

(you might also don't like: Προτάσεις για ένα αξέχαστο "κλείσιμο" ! )

Aφορισμοί ... ακατάλληλοι για τους "επαγγελματίες" του "αντι-"...

" Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.
• Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.
• Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες, διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία

 • Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

O Πάβελ Ντούροφ εξηγεί τον πραγματικό λόγο της σύλληψής του (στη Γαλλία του Μακρόν): «Ήθελαν τον πλήρη έλεγχο του Telegram – Εγώ αρνήθηκα» (video)

 

Η σύλληψη από τις γαλλικές του ιδρυτή και επικεφαλής της διαδικτυακής πλατφόρμας Telegram, Πάβελ Ντούροφ, εχθές Σάββατο, έχει προκαλέσει τεράστια απήχηση καθώς πρόκειται για την πρώτη σύλληψη ενός ιδιοκτήτη μέσου πληροφόρησης χωρίς καμιά συγκεκριμένη αιτία ή χωρίς ο ίδιος να έχει κάνει κάποιο έγκλημα.

Μπορεί η γαλλική δικαιοσύνη στο πλαίσιο έρευνας για διάφορες παραβιάσεις της εφαρμογής που έχει δημιουργήσει, να τον κατηγορεί για διάφορα αδικήματα -από απάτη ως διακίνηση ναρκωτικών, διαδικτυακή παρενόχληση, οργανωμένο έγκλημα, ακόμη και εξύμνηση της τρομοκρατίας- τα οποία ούτως ή άλλως «φορτώνονται» εύκολα σε κάποιον, εντούτοις όπως εκτιμούν οι περισσότεροι, ο πραγματικός λόγος για τη σύλληψή του είναι ή άρνηση συνεργασίας του με τις ευρωπαϊκές αρχές για να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα των

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

"Τι πραγματικά συμβαίνει... ... με την ευλογιά των πιθήκων"

 

{Παραπέμπουμε και σε δυο σχετικές αναρτήσεις μας δυο μόλις χρόνια πριν, επί της νέας τρομολάγνας σαπουνόπερας (που πιθανότατα κάποιοι φιλοδοξούν να προωθήσουν παγκοσμίως?), ίσως και χάριν μιας νέας φουρνιάς "εμβολίων" και νέων υπερκερδών της Big Pharma (?), όπως κάποιοι αθεράπευτα καχύποπτοι και προφανώς "συνωμοσιολόγοι" ισχυρίζονται : Ο καθηγητής Ιατρικής, Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: η ευλογιά των πιθήκων έχει χαμηλή θνησιμότητα 2-3% έναντι της ανθρώπινης ευλογιάς που υπερβαίνει 30%! Εκτός κι αν υπήρξε γενετική τροποποίηση του ιού! Λίγο μεταδόσιμη απ’ άτομο σ’ άτομο,μικρή πιθανότητα ταχείας, ευρείας εξάπλωσης! Θέλουν να θέσουν τον πλανήτη σε καραντίνα; Οι ”Συμπτώσεις”…… ΚΑΙ:   " Too much monkey business " }


Τι πραγματικά συμβαίνει...
... με την ευλογιά των πιθήκων (Mpox)

του David Bell*

" Η μόνη πραγματική ελπίδα είναι ότι αγνοούμε τα ψέματα και τις κενές δηλώσεις, αρνούμενοι να υποκύψουμε στον αβάσιμο φόβο. Στη δημόσια υγεία και στην κοινωνία, η λογοκρισία προστατεύει τα ψέματα και οι υποχρεωτικότητες αντικατοπτρίζουν την απληστία για εξουσία. Μόλις αρνηθούμε να αποδεχτούμε και τα δύο, μπορούμε να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα στον ΠΟΥ και την ανισότητα που προωθεί. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, θα ζούμε σε αυτό το ολοένα και πιο φαύλο τσίρκο."

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Για άλλη μια φορά: Περί "μεταλλικής πράσινης ανάπτυξης"... (volume 2)

 

Ως εισαγωγή της ανάρτησης αυτής, μια "ματιά στο μέλλον" των μεταλλικών τεράτων. που (ανάμεσα στις άλλες πολλές "ωφέλειες") με την κίνηση των τεράστιων ελίκων τους διαπιστώθηκε σύμφωνα με επιστημονικά λεγόμενα ότι εμποδίζουν τον παγετό και την πάχνη και τους υδρατμούς "να κάτσουν στο έδαφος", επηρεάζοντας με άλλα λόγια τις τοπικές βροχοπτώσεις (!). Α ναι! και...φυσικά "ομορφαίνουν" με το εντυπωσιακό παράστημά τους τις βουνοκορφές, για να μετατραπούν ύστερα από όχι πάρα πολλά χρόνια σε μεταλλικά κουφάρια ή πιο απλά στον "ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΑΝΑΤΟ" ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ:  Abandoned Wind Farm in the Oklahoma Panhandle: Revisited 2021("Εγκαταλελειμμένο αιολικό πάρκο στην Οκλαχόμα των Η.Π.Α. Επανεξετάστηκε το 2021"), video από youtube :

{ΣΥΝΔΕΣΗ των όσων αναδημοσιεύουμε παρακάτω με τα εξής: 1. Όρος Όρβηλος Σερρών: Υπήρχε αίτημα για ανεμογεννήτριες στις περιοχές που κάηκαν και είχε απορριφθεί!Η εξήγηση του γιατί άφησαν την πυρκαγιά εκεί να καίει επί 29 ημέρες (!!!) - Κατάθεση ντοκουμέντο στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας (15/8/2024)  2. Συμπτωματικά, ακριβώς 40 ημέρες πριν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) εξέδωσε την υπ΄ αριθμόν 504/2021 απόφαση, με την οποία χορηγούσε άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ανεμογεννήτριες) στο Μαντούδι της Εύβοιας. (8/6/2021) 3.Ντοκουμέντα: Οι δήμοι που καίγονται στη Β.Εύβοια είχαν απορρίψει απόφαση της ΡΑΕ για αιολικά πάρκα πριν 15 μέρες! (7/8/2021)  4. Περί των "green big businesses" των ανεμογεννητριών - volume 2 (27/7/2023) }

 
Ανεμογεννήτριες – Καταστρέφουν την φύση, δεν μειώνουν τις τιμές ρεύματος και προκαλούν πάρτι διαφθοράς… στα καμένα

Δεν υπάρχει σήμερα εταιρία που διαθέτει και ανεμογεννήτριες και δεν έχει πληρώσει… για να κερδίσει την σιωπή… Κορυφαίος

Για άλλη μια φορά: Περί "μεταλλικής πράσινης ανάπτυξης"... (volume 1)


Εν είδει εισαγωγής ένα video από το tik tok για τα "καλούδια" που μεταφέρουν μες στην άγρια νύχτα, μέσω Αττικής Οδού, ίσως και  για να μην...το πάρει είδηση ο κόσμος και αντιδράσει;; 
 

Διαφωτιστικά στοιχεία σαν τα παρακάτω παρατίθενται σε ένα πολύ χαρακτηριστικό άρθρο ΕΔΩ!
"Μια ανεμογεννήτρια των 2 μεγαβάτ περιέχει 2 τόνους ατσάλι, δηλαδή 300 τόνους μετάλλευμα και 170 τόνους κάρβουνο, όλα από εξορύξεις, επεξεργασία και μεταφορά, που όλα γίνονται ΜΕ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ..."  Μπορεί να γυρίζει μέχρι να διαλυθεί και ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να παράξει όση ενέργεια χρειάστηκε για να κατασκευαστεί!  - Thomas Homer-Dixon "Carbon Shift"


Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

"Ο ορισμός της αποτυχίας"... (και της ... επιλεκτικής αμνησίας στον ... "παράδεισο των Νερώνων" ...)

 Τι έλεγε πριν κάμποσα χρόνια, από το πόστο της "αντιπολιτευτικής κριτικής", ο λαλίστατος πάντα νυν... υπουργός της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης:

video παρμένο από το Χ

Κι όσον αφορά την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στη Βορειοανατολική Αττική, με το ένα μέτωπο αρχικά που στη συνέχεια έγινε τρία μέτωπα και εισήλθε για πρώτη φορά εντός αστικών περιοχών (τουλάχιστον 85.000 στρέμματα στάχτη στην ήδη γεμάτη πληγές από πυρκαγιές Αττική, κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις και μεγάλη οικολογική ζημιά για τις σοβαρότατες επιπτώσεις της οποίας τηρεί σιγή ιχθύος η ευαίσθητη σε περιβαλλοντικά ζητήματα ηγεσία της χώρας αυτής) :

" Επειδή δεν καταλαβαίνουμε πάντα τι συμβαίνει: Η απόσταση που "περπάτησε" η φωτιά είναι ίδια με το Μαρούσι (βόρεια προάστια Αθήνας) - Γλυφάδα (νότια προάστια) " :

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Πολύ σημαντικά γεγονότα στην Ιαπωνία, που έχουν σχέση με το "παγκόσμιο πείραμα" των προηγούμενων ετών...

... της και αποκαλούμενης "πλανδημίας" - HOOPS!!! "Plandemic" ???? Όχι άλλη ... συνωμοσιολογία!

Φωτο: ο μέχρι σήμερα Ιάπωνας πρωθυπουργός σε θερμή χειραψία με τον..."Αρχιερέα" του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ-" Gooooooooooodmorning...slaves ! "

1. Παραπέμπουμε στα τελευταία σημαντικά γεγονότα σε άλλη μια χώρα που προσφέρθηκε ως ινδικό χοιρίδιο στα πειραματικά σκευάσματα της Big Pharma:  Παραιτήθηκε ξαφνικά ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Fumio Kishida. Στη xώρα ο αριθμός των θανάτων μετά τον εμβολιασμό COVID-19 είναι ο υψηλότερος από τον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο - " Στην Ιαπωνία, ο αριθμός των θανάτων μετά τον εμβολιασμό COVID-19 έχει αυξηθεί κατά 210.000 από το 2020, ο υψηλότερος αριθμός από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι άνθρωποι πεθαίνουν αμέσως μετά τον εμβολιασμό και η Ιαπωνία πλημμυρίζει από ανθρώπους που υποφέρουν από τραυματισμούς από εμβόλια....Λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Fumio Kishida υπέβαλε την παραίτησή του. "

2. Στο μεταξύ, ήδη το το ιαπωνικό υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας σταμάτησε να παρέχει στους πολίτες της χώρας αυτής τα "εμβόλια" γενετικής μηχανικής για την Covid ( mRNA «επεξεργασία γονιδίων DNA» – Δεν είναι πλέον μια θεωρία συνωμοσίας ), αλλά δεν έμεινε εκεί! Έδωσε στη δημοσιότητα και την ακόλουθη προειδοποίηση σε σχέση με το όπως κάποτε έλεγαν "αναγκαίο" σκεύασμα (!) : "Καταστρέφει την καρδιά, τα νεφρά και τους πνεύμονες, προκαλεί ακραίες δυσκολίες στην καθημερινή ζωή, προκαλεί HIV, οδηγεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε αποτυχία και καθιστά την κανονική ζωή σχεδόν αδύνατη (!!) " https://www.mhlw.go.jp/stf/seisakunitsuite/bunya/vaccine_00184.html

3. Κλείνουμε, λοιπόν, με την αναδημοσίευση μέρους συγκεκριμένου άρθρου:  

" Ο Καζουχίρο Χαραγκούτσι , πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ιάπωνας, έγινε ο πρώτος μεγάλος πολιτικός που ζήτησε συγγνώμη για το τσουνάμι θανάτων που σημειώθηκε στον εμβολιασμένο πληθυσμό. « Ζητώ συγγνώμη από όλους σας. Τόσοι πολλοί έχουν πεθάνει και δεν έπρεπε »
Ο Ιάπωνας Δρ. Hiroto Komano διάσημος νευροεπιστήμονας και καθηγητής στο Τμήμα Νευροεπιστημών στη Σχολή Φαρμακευτικών Επιστημών του Ιατρικού Πανεπιστημίου Iwate, ανησυχεί για την έκρηξη άνοιας μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων για COVID
  Εκατομμύρια Ιάπωνες πολίτες έχουν εκτεθεί εν αγνοία τους σε μια τεχνολογία που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για την υγεία και την ελευθερία τους. Η Ιαπωνία έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την ανακάλυψη ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ σε 96 εκατομμύρια πολίτες. Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας ισχυρίζεται ότι εισήχθησαν μέσω των εμβολίων mRNA του COVID-19.  Αυτά τα μικροσκοπικά σε μέγεθος νανορομπότ είναι ικανά να επηρεάσουν (τραγικά) τις σωματικές και τις ψυχικές διαδικασίες. Τα Νανορομποτ μπορούν ενδεχομένως

Τι είναι το «woke» και γιατί το υποστηρίζουν οι υπερπλούσιοι κι οι διεθνιστές;

 

" Αν γράφαμε ένα λεξικό για τον απλό άνθρωπο και χρειαζόμασταν ένα απλό μονόγραμμα, θα μπορούσαμε να γράψουμε ότι το woke είναι μια «στείρα, πεισιθανάτια σέχτα αντιπαραγωγικών, κλαψιάρικων παιδιών, τα οποία συναντούν το ένα το άλλο σε μια επιδρομή κατά των ενηλίκων, τους οποίους ελπίζουν να αντικαταστήσουν» "

Άρθρο των Paul Frijters, Gigi Foster, Michael Baker, δημοσιευμένο στις 2/6/2023 από το Brownstone Institute.

Το σύγχρονο φαινόμενο του «wοke» («αφυπνισμού») είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Είναι ένα κίνημα, μια θρησκεία, μια στάση, ή ένας τρόπος ζωής; Εδώ προτείνουμε τον δικό μας ορισμό, που τοποθετεί τον αφυπνισμό μέσα στην ευρύτερη ιστορική και πολιτική πορεία της Δύσης.

Ξεκινάμε με μια λίστα στοιχείων συμπεριφοράς που οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι πρέπει να υπολογίζονται ως μέρος του αφυπνισμού. Εδώ δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε, με μια ολόκληρη σειρά παραδειγμάτων από την προσωπική, πολιτική και εταιρική σφαίρα από τα οποία μπορούμε να διακρίνουμε τα βασικά στοιχεία. Ορίστε τα πέντε κορυφαία μας:

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ "ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ"...


(ένα "αντιφροντιστήριο"(1) εκτός κομματικών μαντριών)


Το να κάνει και να μεγαλώνει κάποιος παιδιά δεν είναι ούτε "δικαίωμα" ούτε, φυσικά, υποχρέωση: είναι καταρχήν μια βιολογική λειτουργία (όπως ο ύπνος, το φαγητό, η αφόδευση ή το σεξ) με τη διαφορά ότι έχει πολύ σημαντικές κοινωνικές προεκτάσεις και συνέπειες από οποιαδήποτε άλλη, έτσι ώστε να θεωρείται εύλογα και κοινωνική λειτουργία. Δικαιώματα έχουν μόνο τα παιδιά. Οι γονείς έχουν μόνο υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά τους.
Το "δικαίωμα" στην τεκνοποίηση και ανατροφή παιδιών το είχαν ανέκαθεν και τα ομοφυλόφιλα μέλη της κοινωνίας (και δεν υπάρχει λόγος να ξανατίθεται ως ζήτημα, παρά μόνο εκ του πονηρού). Υπάρχουν και στην Ελλάδα γνωστά τοις πάσι τέτοια παραδείγματα. Εν ολίγοις οποιοδήποτε ομοφυλόφιλο άτομο μπορεί να τεκνοποιήσει με άτομο του άλλου φύλου και να μεγαλώσουν μια χαρά το παιδί τους. Το να απαιτείς όμως να κάνεις παιδί με άτομο του άλλου φύλου για να το μεγαλώσεις με κάποιο άλλο άτομο που θα είναι της (σεξουαλικής) αρεσκείας σου αλλά όχι γονέας του παιδιού, είναι ένα "δικαίωμα" που δεν το είχαν ποτέ ούτε τα ετεροφυλόφιλα άτομα.

To να απαιτείς δε νομική επέκταση και γενίκευση της παρένθετης "μητρότητας" για να ικανοποιήσεις το "δικαίωμά" σου να έχεις παιδί (δηλαδή να απαιτείς τον καρπό της ετεροφυλόφιλης συνεύρεσης, όχι γιατί δεν λειτουργεί σωστά το αναπαραγωγικό σου

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

NEO ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ :


(Ως εισαγωγή από εμάς)  Όνειδος για τον όποιο "πολιτισμό" επί Γης και πρωτοφανής γενοκτονική και δίχως τέλος θηριωδία, ακόμα και για τα δεδομένα του ναζισμού...Θα συνεχιστεί η σιγή ασυρμάτου από τις τόσο "ευαίσθητες" σε ζητήματα "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" ηγεσίες της Δύσης...? Το υγιές κομμάτι του ισραηλινού λαού, που αποδεδειγμένα υπάρχει, πώς αισθάνεται για όλα αυτά; Δεν αποτελούν άραγε (στοχευμένη και ηθελημένη) προκλητική κλιμάκωση στην ήδη έκρυθμη κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή?????Κατά τα άλλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγεσία του Ισραήλ και ανώτεροι αξιωματούχοι βρίσκονται ήδη ασφαλείς σε υπόγειο καταφύγιο, περιμένοντας μεγάλο χτύπημα από Χεζμπολάχ και Ιράν, μετά τις δολοφονίες του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, στην καρδιά της Τεχεράνης(!), προσκεκλημένου του κράτους του Ιράν και ενός ανώτερου αξιωματούχου της Χεζμπολάχ στον Λίβανο...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα video και οι φωτογραφίες που ακολουθούν περιέχουν πάρα πολύ σκληρές εικόνες... WARNING: The following videos and photos contain very harsh images...

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. Με πυραύλους ΗΠΑ που αναπτύσσουν θερμοκρασίες 7.000 βαθμούς (°C) σκότωσαν 125 κυρίως γυναικόπαιδα σε σχολείο στη Γάζα! ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.. ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ .. ΤΕΡΑΤΑ.. με σπόνσορα τις ΗΠΑ.

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. Με πυραύλους ΗΠΑ που αναπτύσσουν θερμοκρασίες 7.000 βαθμούς (°C) σκότωσαν 125 κυρίως γυναικόπαιδα σε σχολείο στη Γάζα! Οι πιο πολλοί κάηκαν ζωντανοί ! Αδύνατη η ταυτοποίηση θυμάτων και πολτός από διαμελισμένα πτώματα ..Σπόνσορας της σφαγής από "τον πιο ηθικό στρατό του κόσμου" οι ΗΠΑ... Σήμερα ανακοινώθηκε ότι άλλα 3,5 δις δολάρια θα δοθούν στο Ισραήλ. 
Νέο μακελειό στη Γάζα. Περισσότεροι από 125 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από το Ισραήλ σε επίθεση με αμερικάνικους πυραύλους  στο σχολείο Al-Tabeen στην κεντρική Γάζα, όπου είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι. Ο ισραηλινός στρατός στόχευσε εκτοπισμένους με τρεις πυραύλους, καθώς εκτελούσαν την προσευχή Alfajer στο σχολείο Al-Tabeen στη γειτονιά Al-Daraj στη Γάζα….

(ακολουθούν 3 videos από το X - πρώην twitter )

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

check this video out :


source: https://youtu.be/r4EExQSuweM?feature=shared (we found it here first: https://substack.com/@caitlinjohnstone/p-147429614 )

7 Αυγ 2024 JOHNSTONE radio  -  Friendly reminder that all injuries and deaths of US military personnel in the middle east are always the fault of the Washington officials who put them there, not the middle easterners who are defending their own home. "  from the description text of this YouTube video

"...a colonizer's favorite trick is to start the timeline when it's convenient for them." - Aamer Rahman

Comment selected from the comment list of the youtube video above 

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Η Griechenland βουλιάζει από την "ανάπτυξη" ...που ποτέ δεν ήρθε...


 πηγή video: https://youtu.be/1LbPuJ5NFS8?si=HEF2SvKuGCcFT12x

Γιατί εδώ τα πάντα και οι πάντες στοιχειώνονται από την ... ΑΝΑΠΤΥΞΗ..!

ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ:  Μικρό χρονικό μιας προμελετημένης πτώσης

 

" Είναι ο αποικισμός των μυαλών..."

 


Χιροσίμα, 6 Αυγούστου 1945! Είναι ο αποικισμός των μυαλών...

Αν νιώθεις ότι σε εξαπατούν, σκέψου ότι μπορεί να είχες γεννηθεί Ιάπωνας!
Χιροσίμα (6/8/1945), Ναγκασάκι (9/8/1945)...
αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!
Το βάπτισαν "δημοκρατία"...

Χιροσίμα, 6 Αυγούστου 1945... οι υποκινητές κι οι εκτελεστές αυτού του φρικτού, άχρηστου εγκλήματος εναντίον ενός ανυπεράσπιστου πλέον πληθυσμού δεν πλήρωσαν ποτέ!
Πράγματι, μαζί με άλλους όχι λιγότερο θηριώδεις εγκληματίες, προσπάθησαν και καταδίκασαν σε θάνατο όσους είχαν χάσει τον πόλεμο!

Οι Γενοκτονίες των αυτοχθόνων πολιτισμών της Βόρειας Αμερικής, ή το σφαγείο της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι διαταράσσουν τον ύπνο της αμερικανικής ελίτ, υποδηλώνοντας θλιβερές Ημέρες Μνήμης.

Η Αυτοκρατορία καλύπτεται από ιερότητα, είναι «ιερή», όπως πρόσφατα δήλωσε κι ο

Αλήθεια, τι έχει να μας πει η "σοβαρή επιστήμη" * , των τηλε-αστέρων "ειδικών", για αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία που επελαύνουν στον πλανήτη τα τελευταία 3 περίπου χρόνια..."όλως τυχαίως" ** ?

 * αυτή η "επιστήμη" που στηρίζεται από το κατεστημένο της μισάνθρωπης ελίτ και των φερέφωνών της και στην οποία αναφέρεται το video επιλόγου αυτής της ανάρτησης: https://antidras.blogspot.com/2024/08/blog-post_2.html\

** Τι συνέβη? Τι επιβλήθηκε στους λαούς αυθαίρετα (Οι "ιερείς" της νέας θρησκείας το γυρίζουν σε περίεργες ψαλμωδίες: "Χρησιμοποιήσαμε τα lockdowns για να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν") και χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση {Κάποιοι ("αρνητές" τους είπαν ανάμεσα σε άλλα...) τα είχαν επισημάνει από την πρώτη σχεδόν στιγμή , τα πέτρινα χρόνια της υγειονομικής τυραννίας  ?? ->  https://antidras.blogspot.com/2023/06/blog-post.html


Myocarditis - Up 2800% / Cancers - Up 300% to 900% / Infertility (both genders) - Up 500% / Miscarriages - Up 300%  / Neurological Disorders - Up 1000% / Demyelinating Disorders - Up 1000% / Multiple Sclerosis (MS) - Up 600% / Guillain-Barré Syndrome - Up 500%  / HIV - Up…

Πάρθηκε από το X

" Μυοκαρδίτιδα – Έως 2800%

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Μηχανισμός Ελέγχου

 

Μηχανισμός Ελέγχου

Μιχαέλα Ρώτα, Αύγουστος 2024

Τι ορίζεται ως «φυσικό»;

Πώς μπορούμε να εντοπίσουμε τα στοιχεία που είναι εγγενή και να τα ξεχωρίσουμε από αυτά που είναι σκοπίμως εμφυτευμένα στο υποσυνείδητό μας;
Με ποιον ή ποιους τρόπους ελέγχεται και χειραγωγείται η ανταπόκρισή μας στο περιβάλλον;
Αποτελούν οι σκέψεις μας αποτέλεσμα μιας επαγωγικής συνειδητής διαδικασίας, ή μήπως είναι εμφυτευμένες πεποιθήσεις που οδηγούν σε σκόπιμες αντιδράσεις;


1. ANΕΠΑΡΚΕΙΑ 2. ΕΝΟΧΗ. 3. ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Live your myth σε έναν κόσμο "ανάποδης λογικής"...

 

" Το βαρύ πυροβόλο της Παγκόσμιας Πυγμαχίας η Ιρλανδή πρωτο-πυγμάχος Kellie Harrington, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια & Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2020 ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΙ την διοργάνωση αρνούμενη να αγωνιστεί εναντίον αντρών που δηλώνουν γυναίκες Επιτέλους, μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της!"

Πάρθηκε από το X

Το όλο ζήτημα ξεκίνησε από τις διαμαρτυρίες της Ιταλίδας πρωταθλήτριας στα 66κ. Άντζελα Καρίνι. Που αποσύρθηκε ζαλισμένη και δαρμένη από τις πρώτες κιόλας γροθιές του Αλγερινού πυγμάχου Ιμάνε Χελίφ, τραβεστί ή τρανσέξουαλ ή transgender ή intersex ή διεμφυλικού ή με όποιον άλλον "εύηχο προσδιορισμό" για ένα άτομο που γεννήθηκε άντρας και αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα. Κι ενώ η παγκόσμια ομοσπονδία πυγμαχίας είχε ορθώς απαγορέψει σε αυτά τα άτομα να συμμετέχουν στο μαχητικό άθλημα, που στηρίζεται τόσο στη φυσική κατάσταση κι εκρηκτικότητα και τα αυξημένα ανακλαστικά όσο και σαφώς στη μυική δύναμη, οι "φωστήρες" της ΔΟΕ επέτρεψαν στον ίδιο και τους ομοίους του να συμμετέχουν ως γυναίκες...αντιμετωπίζοντας γυναίκες αθλήτριες !! (Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, προς αποφυγήν τυχόν παρανοήσεων από κάποιους που πρώτα μιλάνε και μετά σκέφτονται, αν διαθέτουν και δική τους σκέψη: Η σεξουαλική ταυτότητα, το αυτονόητο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, ουδεμία σχέση έχει με το ζήτημα που μας απασχολεί εδώ...). Μια "αλλόκοτη" απόφαση-σκάνδαλο που υποτιμά πολύ

Η αληθινή επιστήμη έχει..."προφητικές ιδιότητες" ?

 


Dr. Rashid Ali Buttar Accurately Predicted Death of CNN Anchor Drew Griffin During Interview 
Drew Griffin: 'I’m vaccinated. You think there is a ticking time bomb in me and I’m going to die?'
( Ο Δρ Rashid Ali Buttar προέβλεψε με ακρίβεια τον θάνατο του παρουσιαστή του CNN Drew Griffin κατά τη διάρκεια της συνέντευξης... Ντρου Γκρίφιν: «Είμαι εμβολιασμένος. Νομίζεις ότι υπάρχει μια ωρολογιακή βόμβα μέσα μου και θα πεθάνω;».)


ΣΥΝΔΕΣΗ: 

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Περί πανώλης αιγοπροβάτων (σε όλη πια την Ελλάδα;) και στην Κρήτη κι άλλα "πονηρά"

 {Ενότητες του άρθρου, σχετικά με την πανώλη των αιγοπροβάτων που με εντυπωσιακή ταχύτητα εξαπλώνεται από άκρη σε άκρη σε όλη την ελληνική επικράτεια: Η “μακαριότητα” της χαλαρότητας και τις διάλυσης ελεγκτικών μηχανισμών Εξαφάνισαν τους δοκιμασμένους εμβολιασμούς κατά της διασποράς   -  Το παράδειγμα της Βουλγαρίας και η μπουρδολογίες για τους δοκιμασμένους εμβολιασμούς αντί της μαζικής σφαγής κοπαδιών  -  Μήπως βρήκαν αφορμή για μείωση του “ανθρακικού αποτυπώματος”;  -  Αφορμή η πανώλη και για τις πατέντες "πανωγραψίματος" επιδοτήσεων;  }

Για μαζικούς εμβολιασμούς των αιγοπροβάτων με εμβόλιο για τη ζωονόσο ούτε σκέψη... Γιατί;;; Όλοι οι σοβαροί επιστήμονες σου λένε ότι μόνο έτσι σπάνε οι αλυσίδες μετάδοσης στα αιγοπρόβατα

Άντε και μέχρι τον Μάιο, ένα τύπο ελέγχων στις μονάδες κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων ακόμη και με παρουσία εισαγγελέων φάνηκε να έχει η χώρα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, έστω κι αν επί της ουσίας επί 5 χρόνια αποδομούσαν τις κτηνιατρικές υπηρεσίες στη χώρα και ανά περιφέρεια, διέλυαν τους κρατικούς ελεγκτικούς φορείς και κυρίως δεν είχαν κανένα προληπτικό σχεδιασμό και μια στρατηγική βάθους. 

 - Η “μακαριότητα” της χαλαρότητας και τις διάλυσης ελεγκτικών μηχανισμών

Μετά τον Ιούνιο, τι ακριβώς συμβαίνει; Έλεγχοι ανύπαρκτοι, όλα χαλαρά κι ενώ ήδη βούιζε το σύμπαν για την πανώλη στα αιγοπρόβατα που σάρωνε στη Ρουμανία, οι εισαγωγές ζώντων ζώων από εκεί συνεχίζονταν κανονικά και χαλαρά. Φτάσαμε στη

Θανάσιμο το “Εμπιστεύσου τους Ειδικούς”

 

 {Ως "bonus" υλικό από εμάς, μετά το τέλος αυτού του εξαιρετικού άρθρου που αναδημοσιεύουμε θα παραθέσουμε ένα..."διδακτικό" video για την "κινητήρια δύναμη" πίσω από τις..."θέσφατες" βεβαιότητες και νουθεσίες προς το κοινό των αποκαλούμενων "ειδικών"...Αν όχι βέβαια όλων, έστω πολλών από αυτούς (και με αδυναμία στα τηλεοπτικά πάνελ), με ένα παράδειγμα από τον νευραλγικό χώρο της δημόσιας Υγείας...}

 

Θανάσιμο το “Εμπιστεύσου τους Ειδικούς”

Ας μην συγχέουμε την πίστη στους «ειδικούς» με την γνώση των δεδομένων.

Όσο ήμασταν παιδιά, μάθαμε να παίρνουμε τα πράγματα τοις μετρητοίς, να πιστεύουμε στα λόγια του δασκάλου. Ωστόσο, αυτή είναι μια κακή συνήθεια, την οποία καλό θα ήταν να εγκαταλείψουμε. Ως ενήλικες, πρέπει να υιοθετήσουμε έναν υγιή σκεπτικισμό και να αμφισβητούμε τα πάντα, ακόμη κι αυτά για τα οποία όλοι φαίνεται να συμφωνούν -ειδικά τότε.

Αν κάποιος σας ρωτούσε πώς ξέρετε ότι η Αυστραλία υπάρχει, τι θα λέγατε; Αν δεν έχετε πάει εκεί ο ίδιος, μπορεί να είναι απρόσμενα δύσκολο να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση. Μπορείτε να επικαλεστείτε τον καθηγητή γεωγραφίας του δημοτικού που σας μίλησε για πρώτη φορά για την χώρα.

«Ξέρω ότι υπάρχει, επειδή μου το είπε ο καθηγητής μου», θα μπορούσατε να πείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικαλεστείτε κάποιον φίλο σας που έχει επισκεφθεί την χώρα και μπορεί να βεβαιώσει την ύπαρξή της. Τέλος, θα μπορούσατε να επισημάνετε ότι συμβουλευτήκατε έναν άτλαντα και επιβεβαιώσατε ότι η χώρα όντως εμφανίζεται στον χάρτη.

Αν και κάθε μία από αυτές τις αιτιολογήσεις μπορεί να ακούγεται αδιάσειστη, όλες στηρίζονται σε έναν κρίσιμο άξονα:

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

In memory of the beautiful girl...

 


"My daughter was 17 years old. She was picked for a school trip from July 9 to July 22, and it was mandatory that she be

" Η ΕΕ ... συγχωνεύεται με το ΝΑΤΟ και πάει σε νέα Barbarossa με 800.000 στρατιώτες – Ρωσία: Θα τους αφανίζουμε από μακριά "

 { Χρήσιμες παραπομπές: Η βαριά σκιά του 4ου Ράιχ...  και  Before vs After ... }

 " Με γλαφυρό τρόπο ο γεωπολιτικός αναλυτής σημειώνει ότι αν κάποιος δυτικός πολιτικός πει έστω και «Καλημέρα», πρέπει κάποιος να βγει έξω για να βεβαιωθεί ότι είναι μέρα."

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση ότι «πρέπει να συνειδητοποιήσει τον αυτοκτονικό ρόλο που παίζει» πριν να είναι πολύ αργά προειδοποιεί η Ρωσία.

 Στις 16 Ιουλίου 2024 ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergey Lavrov παρευρέθηκε σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπου μίλησε για το σχέδιο των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσει την Ευρώπη ως κάποιου είδους «μαχητή αυτοκτονίας» κατά της Ρωσίας.
 
Ο Lavrov προειδοποίησε την Ουάσιγκτον να μην ζει με την ψευδαίσθηση ότι αυτό θα λειτουργήσει και εξήγησε ότι είναι μια «εξαιρετικά επικίνδυνη παρανόηση».

Προειδοποίησε επίσης την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι «πρέπει να συνειδητοποιήσει τον αυτοκτονικό ρόλο που παίζει».

Γεωπολιτικό μενταγιόν του ΝΑΤΟ η ΕΕ

Προτάσεις για ένα αξέχαστο "κλείσιμο" !

 

Πολλά έχουν ειπωθεί για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων που ξεκίνησαν στο Παρίσι...Όπως ότι προωθούνταν η woke ατζέντα, με συγχρόνως μία "βλάφημη" και "τρανσεξουαλοποιημένη" εκδοχή του μυστικού δείπνου του Jesus με τους μαθητές του. Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος αν πολλά απ' όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν ξεπέρασαν το όριο της υπερβολής ή αν οι διοργανωτές εξέφρασαν υπέρ το δέον τις "απερίφραχτες" καλλιτεχνικές τους ανησυχίες...Ήδη ακούγονται διάφορα, από τώρα και για την τελετή λήξης!

Χμ...

Θέλοντας κι εμείς να συνεισφέρουμε με πρωτότυπες ιδέες για το πέρας της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης, προτείνουμε καταρχήν ένα "καλλιτεχνικό δρώμενο", με εντυπωσιακή δράση κι έντονες κοινωνικοπολιτικές νύξεις ως προς τις καταστάσεις που στιγμάτισαν το γαλλικό τοπίο τα τελευταία χρόνια, όπως την (πλημμυρισμένη στο αίμα των διαδηλωτών) εξέγερση των κίτρινων γιλέκων και τα εκτεταμένα μαζικά επεισόδια με αφορμή τις συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις του "οραματιστή" Μανιού Μακρόν. Οι διοργανωτές μπορούν, για πιο ρελιστικά αποτελέσματα, να αντιγράψουν πιστά τη...."χορογραφία" του παρακάτω video από την ταινία "Athena" του Romain Gavra, με τη συμμετοχή μιας πραγματικής διμοιρίας των γαλλικών ματ ("riot police")  και ομάδων "ανήσυχων νεαρών" που θα επιστρατευθούν από τα παρατημένα στο έλεος του Αλλάχ και της police γκέτο της γαλλικής πρωτεύουσας:

 

Και δεύτερον, προτείνουμε το παρακάτω δυνατό rock'n'roll "άσμα", για ένα κλείσιμο του ολυμπιακού σώου αντάξιου του ξεκινήματός του: