ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Μετά από όλα όσα έγιναν...Μετά από όλα αυτά τα κωμικοτραγικά και "πλανδημικά", μπορείς ακόμη να εμπιστευτείς τα οποιαδήποτε ανανεωμένα αφηγήματά τους;; * ... Μήπως σου λένε ψέματα ακόμη κι όταν λένε αλήθεια;


* εννοούμε και αυτή τη νέα βαρυσήμαντη δήλωση", αν δεν το έχεις ήδη ακούσει και αρχίσεις να νιώθεις και πάλι σαν να παγιδεύεσαι στο περιβάλλον της ταινίας "Εφιάλτης στον δρόμο με τους ιούς" (με σκηνοθέτη τον WHO ή Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ή...Μαγείας... μαύρης;):  Νέος φονικός ιός ενόψει: Θα είναι 70% πιο θανατηφόρος από τον Covid-19. Ο ΠΟΥ τον αναφέρει ως «Νόσο Χ» αλλά δεν δίνει καμία πληροφορία για τον ιό: «Είναι άγνωστη νόσος» (!!!?)
Ο ΠΟΫ, "η τρομοκρατική οργάνωση" όπως ο ιδιοκτήτης του twittwer και της Tesla και SPACE X  Έλον Μασκ αποκάλεσε αυτόν τον ιδιωτικό οργανισμό, με τους δισεκατομμυριούχους σπόνσορες και τους προσκυνημένους προς αυτόν πολιτικατζήδες. Που διατάζει και αποφασίζει χωρίς να δίνει εξηγήσεις για την καλή και κακή υγεία της ανθρωπότητας και πρόσφατα φιλοδοξεί, σύμφωνα με τις ναζιστικών καταβολών απαιτήσεις του, να καβαλήσει σαν επιβήτορας "νόμους" και κυβερνήσεις αχυρανθρώπων και να πάρει ολοκληρωτικά στα "ευφάνταστα χέρια του" τη διαχείριση της επόμενης "πλανδημίας". Όπως αυτή που προβλέπει, ως όμιλος με πανίσχυρα μέντιουμ, με τον  ΑΓΝΩΣΤΟ "ιό" Χ, όπως ήδη τον αποκαλούν και δεν έχει καν εμφανιστεί για να εντοπισθεί και να ταυτοποιηθεί (με μεθόδους άραγε "replicated" του στυλ Pfizer?), χωρίς να υπάρχει ούτε "μισό κρούσμα" μεταξύ των ανθρώπων... Και ως νέες "Κασσάνδρες" προβλέπουν ότι η θνησιμότητά του θα "πιάσει ταβάνι". Τι είδους μαγική κρυστάλλινη σφαίρα διαθέτουν; Βρε μήπως θέλουν έτσι να δικαιολογήσουν με εύηχες φανφάρες (και νέα lockdown με το κλειδί στα αζήτητα) την αλματώδη παγκοσμίως αύξηση των θυμάτων της "ξαφνικίτιδας";;

" Η δυσκολία να παραδεχθείς ότι σε ξεγέλασαν είναι ευθέως ανάλογη με το πόσο σε ξεγέλασαν και για πόσο καιρό. Ίσως η ονομασία από μέρος του νέου καθεστώτος ως φασιστικού να το κάνει ακόμα πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να το παραδεχτούν, εξαιτίας του άμεσου ενστίκτου αυτοάμυνας “Δεν είμαι φασίστας!”. Αλλά είναι σημαντικό να ονομάσουμε τι συμβαίνει. Είναι σημαντικό να ανασύρουμε όλες τις ιστορικές ομοιότητες, έτσι ώστε να ανακινήσουμε ξανά την ηθική νοημοσύνη που έχει θαφτεί κάτω από τόνους προπαγάνδας....Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι η λογική -τουλάχιστον όπως γίνεται κατανοητή συνήθως- αλλά μια αντιστροφή της λογικής, λες και ο νους έχει βαλθεί να υπερασπιστεί στη δήλωση: “Ο ουρανός είναι πράσινος”. Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι ένας ψυχολογικός αμυντικός μηχανισμός, συνάμα προσωπικός και κοινωνικός που λειτουργεί σε μαζική κλίμακα και είναι αριστοτεχνικά οπλισμένος από το κράτος. Πάλι, είναι παράλογα δύσκολο να το αναγνωρίσει κάποιος στον εαυτό του (είναι ένας προσωπικός μηχανισμός άμυνας!). Καθίσταται ακόμη πιο δύσκολο όταν είναι και κοινωνικά ευρέως διαδεδομένο. Κανένας δεν θέλει να παραδεχτεί ότι έχει συμμετάσχει σε μια μαζική υστερία " απόσπασμα από την ανάρτηση " Συνεργασία ή αντίσταση "  (πρωτότυπο κείμενο: https://leftlockdownsceptics.com/2021/07/collaboration-or-resistance-part-1-our-brand-new-shiny-fascist-state/?doing_wp_cron=1636408939.4329669475555419921875 )

πάτησε για μεγέθυνση (click on image)

 Έστω και λίγα χρόνια μετά, ένα αφιέρωμα συγκεντρωτικό από εμάς στο πώς "έτρεξε" η πιο άγρια μαζική επίθεση κατά της ανθρωπότητας...Αυτή της ΠΛΑΝΔΗΜΙΑΣ- *HOOPS!!! "Plandemic" ???? (Όχι άλλη ... συνωμοσιολογία!)... Από αυτούς που μας ταΐζουν μεταλλαγμένα τοξικά δηλητήρια Καλή μας όρεξη! - Καταβροχθίζοντας τις "μπουκιές" που μας σερβίρουν...), για να μας πούνε τώρα πως πρέπει να αρχίσουμε να τρεφόμαστε και με έντομα κα σκουλήκια για το καλό μας φυσικά ( Πάρε "φθηνή πρωτεΐνη" κόσμε... ΚΑΙ ΠΕΡΙ "ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑ(Σ)ΤΡΟΦΗΣ", ΓΕΝΙΚΩΣ)

 ...Κι όπως δηλώνουν ευθαρσώς, ανάμεσα σε πολλά άλλα κυνικά και συνάμα "αναγκαία", μισάνθρωπα τυπάκια σαν τον καθηγητή Χαράρι - Gooooooooooodmorning...slaves !, συνεργάτης του Κλάους Σβαμπ προέδρου-μούμιας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, είναι αμφίβολο αν επιβιώσει μπροστά στην εξέλιξη της...ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, που αποτελεί γι' αυτούς κάτι σαν θεότητα, τη "θεραπεία" μπροστά στον "ιό", δηλαδή τους ανθρώπους... Τι μας δείχνει λοιπόν η παραπάνω εικόνα;;;Τα περίφημα φέρετρα νεκρών από..."Covid-19" στο Μπέργκαμο της Ιταλίας, το 2020. Εικόνες που σίγουρα έπαιξαν τον ρόλο τους στη διασπορά επώδυνων κυμάτων τρόμου στο μυαλό και την καρδιά των ανθρώπων, ώστε να αποδεχτούν τα παρανοϊκάκαι καταστροφικά για οικονομία και ανθρώπιν ψυχολογία lockdowns...Μόνο που φαίνεται πως αποδεικνύεται ότι οι φωτογραφίες "απαλλοτριώθηκαν" για τους ευγενείς σκοπούς της ΑΤΖΕΝΤΑΣ από τα φέρετρα που προέκυψαν απ' το ναυάγιο ενός πλοίου με πρόσφυγες, το οποίο και ανατράπηκε στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα το 2013! 

AKΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...
 Mε επιλεγμένες παραπομές από τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να αναδείξουμε τα παράλογα, τις γκρίζες περιοχές, τα βαλτώδη σημεία και τους κινδύνους στη ροή αυτής της παγκόσμιας αφήγησης, με την φρικιαστική ομοιομορφία στην εφαρμογή "μέτρων" (ποιους βόλεψαν αλήθεια;"ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΟΠΛΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ " της επιζήσασας των ναζιστικών στρατόπεδων συγκέντρωσης Vera Sharav) και με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα που συνεχίζονται με αλματώδεις δυστυχώς (ή..."ξαφνικούς") ρυθμούς. Στον επίλογο παραθέτουμε και δύο πολύ δυνατά videos. που ξεχωρίσαμε κι άλλωστε έχουμε αναδείξει ξανά, και θεωρούμε από τα καλύτερα που οι συντελεστές τους είχαν το θάρρος να βγάλουν στο φως της δημοσιότητας αυτά τα πέτρινα χρόνια της "πλανδημίας", μέσα σε μια "περιρρεουσα ατμόσφαιρα" χλευασμού και δαιμονοποίησης κάθε αντίθετης άποψης εντός της..."δημοκρατίας" που απολαμβάνει ο "πολιτισμός" μας .


Κριτική και συνθετική σκέψη απαραίτητα εργαλεία επιβίωσης μέσα στη σύγχρονη ζούγκλα:

"ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ"

Tι λέγανε οι "συνήθεις ύποπτοι", συνωμότες, μαφιόζοι, μισάνθρωποι ;;

Η μεθοδολογία μιας διάτρητης αφήγησης μιας πρωτόγνωρης ιστορικά δολοφονικής ΑΤΖΕΝΤΑΣ:


(εικόνα από την ανάρτηση του ακριβώς παραπάνω συνδέσμου)
Έκθεση από καθόλου τυχαίους φορείς
κατά τους πρώτους μήνες της εμφάνισης του sars-cov-2


Όσο για την "πληθώρα νεκρών" λόγω καθαρά του "ιού", ΘΥΜΗΣΟΥ: 1. Ιταλία: έκθεση αποκαλύπτει ότι μόνο το 2,9% των νεκρών από Covid-19 υπέκυψαν αποκλειστικά από τον ιό! 2.Η λίστα του CDC με το σύνολο των ετήσιων θανάτων στις ΗΠΑ οδηγεί σε χρήσιμα συμπεράσματα, βάσει της ωμής γλώσσας των αριθμών...3.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΒΟΜΒΑ: ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ", ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ BILD, ΖΗΤΑΕΙ ...ΔΗΜΟΣΙΑ "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ΓΙΑ ΤΗ...ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ..."ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ" ΑΦΗΓΗΣΗ  4. ΗΠΑ: το ποσοστό θνησιμότητας από Covid για κάτω των 18 είναι 0,9/100.000 (99,999% ποσοστό επιβίωσης). Ενώ από τροχαία 15,2 δηλητηρίαση 4,8 πνιγμός 1,4! 6. Πώς κατασκευάζουν τρόμο. 5. KAΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "mr αποπληθυσμού" Bill-the killer Gates: Η "ΣΤΡΟΦΗ" ΤΟΥ BILL GATES (video): "Κάναμε ένα τρομερό λάθος...αποδεικνύεται ότι ο ιός είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνος από όσο πιστεύαμε και το εμβόλιο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς!" ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΤΙ?)

Τα ζοφερά, τραγικά παγκοσμίως αποτελέσματα :

(σχετική εικόνα με τον αμέσως προηγούμενο σύνδεσμο)


  • "There's no conspiracy here folks...... "just get your damn vaccine!": "We ' re not going to be able to hide the bodies for much longer because there's too many"(Εμπειρογνώμονας του VAERS στις ΗΠΑ: "Δεν θα μπορούμε να κρύβουμε τα πτώματα για πολύ ακόμη διότι είναι πάρα πολλά!") 



    ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:



Περί του κυρίου στο παραπάνω video:Ο σπουδαίος Γερμανός γιατρός, ταϋλανδικής καταγωγής, δάσκαλος για χιλιάδες συναδέλφους του, ο δρ. Sucharit Bhakdi. Ένας επιστήμονας που έχει συνεισφέρει στην επιστήμη με σημαντικές ανακαλύψεις κι έρευνες για την ελονοσία και τον δάγκειο πυρετό. Καθηγητής στο πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg University Mainz, ειδικός στην Μικροβιολογία, Επιδημιολόγος και Μικροβιολόγος, από τους σημαντικότερους επιστήμονες του κλάδου του στην γερμανόφωνη πανεπιστημιακή κοινότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου