ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

" Who would have thought that not wearing a mask would become a revolutionary act..."

 " This group of people showed up to a Trader Joes grocery store in Santa Cruz, California and they proceeded to cause some very much needed EPIC CHAOS!!! We need more of these type of events in the future and we need to BOYCOTT these businesses for treating people this way. "

(ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ: το παρακάτω βίντεο δεν ευτύχησε να στεριώσει στο youtube, για ευνόητους λόγους, και το ανεβάσαμε ξανά εμείς)


Comments on youtube's video (επιλεγμένα σχόλια αυτού του βίντεο στο γιουτιούμπι):

 "Hello, police? id like to report people not living in fear" (Γεια σας, αστυνομία εκεί; Θα ήθελα να αναφέρω κάποιους ανθρώπους που ΔΕν ζούνε σε καθεστώς φόβου!)

Who would have thought that not wearing a mask would become a revolutionary act...(Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι θα ερχόταν η μέρα που το να μην κυκλοφορείς με μάσκα θα αποτελούσε επαναστατική πράξη!)

Άλλωστε τα νούμερα τα λένε όλα για τις ΗΠΑ, που τόσο τις "έπληξε" και "συνεχίζει να το κάνει" η τρομερή και θανατηφόρα αυτή "πανδημία" (που οι μαζικοί εμβολιασμοί οδηγούνε τις εταιρείες σε υπερ-κέρδη δισεκατομμυρίων και την ανθρωπότητα σε συνεχή τραγωδία - με στοιχεία!!): 
Η λίστα του CDC με το σύνολο των ετήσιων θανάτων στις ΗΠΑ οδηγεί σε χρήσιμα συμπεράσματα, βάσει της ωμής γλώσσας των αριθμών... σε συνάρτηση με αυτό: Τα Ποσοστά Σοκ για την θνησιμότητα του COVID-19 | CDC: Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων USA
  Με τα οποία "διαγνωστικά εργαλεία" καταγράφονται τα "κρούσματα" (ο όρος "ενεργοί νοσούντες" αποφεύγεται επιμελώς!), τα οποία αποτελούν αιτιολόγηση για τα ανθρωποκτόνα (τόσο από άποψη οικονομικής κατάστασης όσο και ψυχικής κατάστασης) lockdowns και για τις στυγνού δικτατορικής φύσης καμπάνιες που επιδιώκουν μανιωδώς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς από άκρως προβληματικά και αγνώστου αποτελεσματικότητας σκευάσματα (" 5 Questions To Ask Your Friends Who Plan To Get The Covid Vaccine "), με απειλές εργασιακού και κοινωνικού αποκλεισμού και περιορισμού στην ελευθερία της κίνησης...Πόσοι κατανοούν, με όλο το είναι τους, ότι η ανθρωπότητα ίσως και να δέχεται επίθεση πολυμέτωπη και φονική, διανοητικά και σωματικά; Αναρωτιόμαστε... βάσει της λογικής που πασχίζουμε να μην επιτρέψουμε στην ακατάπαυστη και χυδαία μιντιακή, κι όχι μόνο, προπαγάνδα και αυτοματοποιημένη ομοφωνία του πλήθους να μας την αφαιρέσουν τελείως από την υπόστασή μας...

Σύνδεση (γιατί ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ , ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΙΚΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ "ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ"):

1) Ένα ανατρεπτικό ρεπορτάζ του Fox News για τη χρήση των μασκών (μίας εκ των "ναυαρχίδων" της ενημέρωσης του κατεστημένου!!)

Και για να δούμε και τα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου, που και αυτό επλήγη βαριά από την "πανδημία" (όπως είπαν και συνεχίζουν μέσω αναφορών περί "μεταλλάξεων" να λένε ότι ισχύει, λες κι ένας ιός δεν μεταλασσόταν ανέκαθεν πολλές φορές και όχι ως κανόνα σε πιο επικίνδυνη μορφή!...). Ω! Μα υπήρξαν χρονιές τρισχειρότερες από το έτος της "θανατηφόρας πανδημίας"(με όλους τους θανάτους, όπως καρδιαγγειακά και νεοπλασίες κτλ. κτλ. και με τους υπέργηρους να έχουν τη μερίδα του λέοντος στις "μαύρες λίστες", που τόσο απλόχερα κατοχυρώνονταν στον sars-cov-2), κατά το οποίο 2020 οι θάνατοι ήταν μειωμένοι σε σχέση με χρονικές περιόδους από το 1995 και ύστερα!

(πάτησε στην εικόνα για μεγέθυνση- click on image)

Oι κοινωνίες, οι δομές, οι πιο θεμελιώδεις ελευθερίες και τα πιο βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, η ψυχική ισορροπία, το ίδιο το δικαίωμα στην επιβίωση (ας μη μιλήσουμε για ΖΩΗ ως έννοια σε κάθε πτυχή της...), όλα καταρρέουν και ισοπεδώνονται, οι άνθρωποι εκπαιδεύονται στο ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΝΕ ...ΓΙΑ "ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ". 
 Για έναν ιό  όπου η θνητότητα είναι 0,2% και στους πιο νέους 0,05% και η  διαχείριση κρίσης σκοτώνει 20 φορές περισσότερους και ως και 1,37 εκατομμύρια θάνατοι περισσότεροι τα επόμενα 15 χρόνια λόγω υγειονομικής διαχείρισης κρίσης, με το 99% του πληθυσμού να επιβιώνει από Covid 19. Πάνω από 250 εκατομμύρια οι άνεργοι παγκοσμίως λόγω των..."μέτρων προστασίας" και αυτοί που για δεκαετίες αφαίμαξαν, βασάνισαν και ποδοπάτησαν την ανθρωπότητα με κάθε μέσο και τρόπο (τεχνητές οικονομικές κρίσεις όπου πάντα κάποιοι λίγοι και οι επιχειρήσεις τους θησαύριζαν, πόλεμοι, γενοκτονίες, θανατηφόρα προγράμματα εμβολιασμών σε Αφρική και Ασία και αμφιβόλου ηθικής ιατρική επιστήμη, στήριξη βαθιά διεφθαρμένων και ολοκληρωτικών κυβερνήσεων, κατασκευασμένη τρομοκρατία από μυστικές υπηρεσίες που δικαιολογούσαν και αντιδημοκρατικές "νομοθεσίες" καταπάτησης ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων), μετατρέπονται τώρα σε "σωτήρες"! Και δηλώνοντας με φρικιαστική ομοφωνία "build back better!" και περί "Great Reset", ευαγγελίζονται ένα μετανθρωπιστικό μέλλον που θα έκανε τους Τζορτζ Όργουελ και (πόσο μέσα έπεσε ειδικά αυτός!!) Άλντους Χάξλεϋ έξαλλους για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας...

Έκθεση από καθόλου τυχαίους φορείς
κατά τους πρώτους μήνες της εμφάνισης του sars-cov-2

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ:


"Προσοχή, προσοχή! Εντοπίστηκαν δυο ύποπτα άτομα νεαρής ηλικίας να κυκλοφορούν με προκλητική ξεγνοιασιά στο δρόμο!
Αγόρι και κορίτσι, πιασμένοι χέρι χέρι, χωρίς γάντια και προστατευτικές μάσκες στα πρόσωπα.
Προχωρούν με καθαρό βλέμμα, αστειευόμενοι και χαμογελαστοί.
Μεγάλη πιθανότητα μη εγκεκριμμένης εξόδου.
Να επιληφθούν άμεσα της κατάστασης οι αρμόδιες Αρχές πριν μολύνουν και άλλους!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου