ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Επιστολή ιατροδικαστών στην κυβέρνηση: Αμφισβητούν τους θανάτους από Covid-19 - «Δεν αποτελεί διάγνωση το PCR τεστ» (Καιρός ήταν, δεν νομίζετε;)

(Τα "αφηγήματα", τα ασυνάρτητα ειδικά, κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος, όσο κι αν οι "story tellers" επιθυμούν αέναη παράταση αφήγησης) ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ: Βίντεο που χρήσιμο είναι να το παρακολουθήσουν οι αναγνώστες με τη δέουσα προσοχή :

" Ποιο είναι το γονιδίωμα του κορωνοϊού; Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του ΠΟΥ; " ( θυμήσου, από τον Μάρτη του '20: Το αινιγματικό παρασκήνιο πίσω από την "κορώνα" - Η πανδημία COVID-19 του Κορονοϊού: "Ο πραγματικός κίνδυνος είναι η Ατζέντα ID2020 )

Μετά την εισαγωγή και το άρθρο, παρατίθεται και η επιστολή που στάλθηκε.

{Απορία, που την έχουμε εκφράσει και άλλες φορές:  ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η BIG PHARMA ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ;;;;; Χωρίς να πάρουν δείγματα από ιστό οργάνων θυμάτων που τα είχε πλήξει ο "αόρατος εχθρός", ώστε να κατανοήσουν πώς αυτός "συμπεριφέρεται"... Και να διεξαχθούν μετά οι απαραίτητες, σοβαρές, οπότε και χρονικά εκτεταμένες εργαστηριακές μελέτες, όπως ανέκαθεν υποτίθεται ότι γινόταν, μέχρι να προσγειωθούμε στην εποχή της "COVID-19" και των "fast track εμβολίων" ... Καταλαβαίνεις αναγνώστη; Πόσο βαθιά είναι πιθανό να φτάνει η "λαγουδότρυπα" της Αλίκης που έπεσε απότομα στη "Χώρα (πλανήτη) των ("επιστημονικών") Θαυμάτων"; }

Για άλλη μια φορά νιώθουμε δικαιωμένοι ως προς την επιμονή μας και τις σχετικές με αυτήν αναρτήσεις! Για ένα ζήτημα-κλειδί: την "πανδημία των τεστ pcr", σύμφωνα με τον άκρως επιτυχή όρο των σπουδαίων Γερμανών επιστημόνων. Ένα αναξιόπιστο "εργαλείο" που αποτέλεσε δικαιολογία (μαζί με την επίσης διάτρητη ως ουσία "κρουσματολογία" και την απόδοση στον "ιό" θανάτων οφειλόμενων σε ένα σωρό άλλους παράγοντες) για να μπει σκληρότατο και μακροχρόνιο λουκέτο, με ολέθρια οικονομικά, κοινωνικά, ψυχικά αποτελέσματα, σε ολόκληρους πληθυσμούς. Και πολύ περισσότερο στον ελληνικό με ένα από τα χειρότερο σε κάθε πτυχή του lockdowns παγκοσμίως!!! Χαρακτηριστικές αναρτήσεις, στις οποίες έχουμε παραπέμψει ουκ ολίγες φορές και όχι άδικα, αποτελούν οι παραπάνω σύνδεσμοι + αυτό, φυσικά:  OΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ??? Πολύ σημαντικό άρθρο, εν είδει χρονικού της..."πανδημίας", με εσωτερικούς συνδέσμους για εκτεταμένη μελέτη: "Τα Απατηλά Τεστ PCR Και Προδότες Πολιτικοί Οδήγησαν Ολόκληρο Τον Κόσμο Στη Τυραννία Των Απαγορευτικών (Lockdowns)" Και όπως επισημάναμε στην ανάρτηση περί "γρήγορων τεστ" (τι να πει κανείς γι' αυτά τα "φρούτα" στην "πλάτη του κασίδη"), αξίζει να παρατηρήσει ο αναγνώστης  τα επίσημα αριθμητικά  στοιχεία από δύο ημερήσιες εκθέσεις του ΕΟΔΥ, "επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό" στα μέσα και τέλη του φετινού Μαρτίου, συνδέοντάς τα για σωστή "αποκρυπτογράφηση" κι ερμηνεία τους με όσα αναφέρονται σε συγκεκριμένους συνδέσμους εντός της ανάρτησης...Tέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτά που γράφουν οι ιατροδικαστές στην επιστολή τους, περί "λεγόμενων του κατασκευαστή (των PCR test)", παραπέμπουν ΑΜΕΣΑ και σε μια άλλη ανάρτηση: ΒΙΝΤΕΟ - Τι δηλώνει για τα test pcr ο ίδιος ο νομπελίστας εφευρέτης τους

Επιστολή ιατροδικαστών στην κυβέρνηση: Αμφισβητούν τους θανάτους από Covid-19 - «Δεν αποτελεί διάγνωση το PCR τεστ» (η επιστολή στο τέλος!)

Ιατροδικαστές με επιστολή τους προς το υπουργείο Υγείας αμφισβητούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό, καθώς όπως τονίζουν δεν αποτελεί διάγνωση το μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν στην τοποθέτησής τους, η οποία αλλάζει τα δεδομένα, καθώς, ενδεχομένως, ακυρώνει πολλές εκ των περιπτώσεων διάγνωσης με covid:
«Κατά την διάρκεια της Ιατροδικαστικής Διερεύνησης, των περιστατικών με θετικό τεστ PCR ( νοσηλευόμενα και μη) πρέπει να γνωρίζουμε ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ με Επιστημονικό κριτήριο. Σημειώνεται δε ότι το τεστ PCR από μόνο του δεν αποτελεί διάγνωση, απλά ανιχνεύει, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή του.

Με λίγα λόγια εν κατακλείδι ο κάθε ιός έχει γονιδίωμα, χωρίς γονιδίωμα και χωρίς εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και χωρίς την αναγκαία και ικανή συνθήκη τηρησής των τεσσάρων (4) κριτηρίων του Koch, δεν καθίσταται δυνατή τεκμηρίωση νόσου. Είναι σαφές από το ανωτέρω εδάφιο ότι με Επιστημονικό κριτήριο de lege artis δεν καθίσταται δυνατή η Ιατροδικαστική τεκμηρίωση μηχανισμού θανάτου – αιτιώδους συνάφειας – αιτίας θανάτου COVID-19. Συνεπώς μέχρι και σήμερα, μετά την πάροδο Έτους και πλέον, δεν έχουν προσδιοριστεί αρμοδίως από τους κατά Νόμον Υπευθύνους, τα ανωτέρω ερωτήματα».

Παρατίθεται ολόκληρη η επιστολή από το «el.gr»


Άρθρο που είδαμε στο pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου