ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

To "ΧΑΟΣ" στη Γαλλία και το πολύ μεγάλο παρασκήνιο από πίσω (μέσα και από χαρακτηριστικά videos)...

 

Ως εισαγωγή, στο άρθρο που αναδημοσιεύουμε, δυο video από τα συγκλονιστικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εδώ και καιρό στη Γαλλία (εμείς δεν περιμένουμε κάτι ανάλογο στο Ελλαδιστάν, της σιγής ασυρμάτου γενικώς και των "εργατοπατερικών περιπάτων διαμαρτυρίας" στο κέντρο της Αθήνας, άλλωστε θεωρούμε πως δεν χρειάζεται τέτοια αναταραχή γιατί έρχονται σύντομα οι...εκλογές για να δει "άσπρη μέρα" ο "αθώος λαουτζίκος"... *):

Θυμήσου εδώ και κάτι από τον Ένοικο, περί λαού και "αναγκών" του: Οι τελευταίοι των ανθρώπων

1. "Οι Γάλλοι εξεγείρονται κατά Μακρόν! – Συγκλονιστικός λόγος διαδηλωτή!" (link) - 2. Oι διαδηλώσεις πλέον στη Γαλλία, με αφορμή το συνταξιοδοτικό και την αύξηση του ορίου ηλικίας στα 64 έτη (στο "πρωτοπόρο" πάντα Ελλαδιστάν το όριο για πλήρη σύνταξη, με τα εγχώρια "μέτρα και σταθμά" φυσικά , είναι στα...67!) απέχουν πολύ από το να θεωρούνται ειρηνικές...Μετά και το "όργιο" βαρβαρότητας κατά των διαδηλωτών και του ρεσιτάλ" ωμής βίας των πραιτωριανών του πρώην τραπεζίτη των Ρότσιλντ Μακρόν, που αποτελεί συνέχεια της αστυνομικής κτηνώδους βίας από τις ημέρες των "κίτρινων γιλέκων" - ΘΥΜΗΣΟΥ και αυτήν την ανάρτησή μας Vos jours de "gloire" sont comptés ! - Οι μέρες της "δόξας" σας είναι μετρημένες! 


{ Από το tweet, απ' το οποίο αλιεύθηκε το video του τέλους τoυ παρακάτω άρθρου που αναδημοσιεύουμε: "Ένα πρακτορείο της Crédit Agricole γίνεται...σκόνη και θρύψαλα από τους διαδηλωτές στο Παρίσι. Δεν είναι μόνο η Black Rock! Ο κόσμος ξεχυλίζει από οργή κατά του Μακρον! Ξέρουν ποιοι τους "γδύνουν" με τόκους και τους παίρνουν τα σπίτια!Περί Black Rock, για όποιον δεν κατάλαβε παραπέμπουμε και στα εξής: a) Γαλλία: Διαδηλωτές εισέβαλαν με καπνογόνα στα γραφεία της BlackRock στο Παρίσι  b) Ο Zelenskyy προσλαμβάνει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Globalist BlackRock Larry Fink για να επιβλέπει το πρόγραμμα ξεπλύματος χρήματος της Ουκρανίας. c) BlackRock - The company that owns the world? - BlackRock : Η εταιρεία που...της ανήκει ο κόσμος; }

Μπουκάρει μέσα στις τράπεζες ο κόσμος στη Γαλλία! Δεν αντέχει άλλο τη φτώχεια και την εξαθλίωση


Μπουκάρει μέσα στις τράπεζες ο κόσμος στη Γαλλία! Δεν αντέχει άλλο τη φτώχεια και την εξαθλίωση.. Να πούμε ότι το περιμέναμε;;; Να πούμε “καλώς να τα δεχτούμε και εδώ” αυτά;;; Ο κόσμος έχει βγει από τα ρούχα του έχοντας αντιληφθεί το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται από τις κυβερνήσεις της δύσης οι οποίες με δικαιολογία τις κυρώσεις στην Ρωσία έχουν ξεκινήσει μέτρα φτωχοποίησης των λαών τους…
Και να σε αυτά προσθέσουμε τον πολύ σοβαρό παράγοντα του ντόμινο πτωχεύσεων τραπεζών που θα έρθει και προς τα μέρη μας, δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα που οι συνέπειες του θα είναι ανυπολόγιστες και θεωρούμε συγκλονιστικές..
Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση στη Γαλλία με τον κόσμο να μην μπορεί να αντέξει άλλο την εξαθλίωση και τη φτώχεια και να μπουκάρει μέσα στις τράπεζες.
Έχουμε ξανά επισημάνει ότι υπάρχει ένα σχέδιο με σκοπό την φτωχοποίηση όλων των χωρών του κόσμου για να ξεκινήσει το σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης που έχει ως σκοπό την πλήρη υποταγή των ανθρώπων σε μία κεντρική ψηφιακή διακυβέρνηση...
Έχοντας χάσει οι παγκοσμιοποιητές μεγάλο μέρος από την δύναμη και την επιρροή τους, θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο να επανακτήσουν τα χαμένα κεκτημένα τους… Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι και το ψηφιακό ευρώ που ετοιμάζουν CBDC με το οποίο έχουν σκοπό να ελέγχουν τα πάντα όσον αφορά την πιστοληπτική ικανότητα των ανθρώπων..

Θεωρούμε ότι δεν θα τους περάσει τελικά πρώτον γιατί ο κόσμος αρχίζει και βλέπει και κατανοεί τι συμβαίνει και δεύτερον γιατί ήδη χτίζεται το αντίπαλο δέος των ευρώ και δολαρίου, οι BRICS… Οι οποίοι ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τον Αύγουστο το δικό τους νόμισμα που θα είναι εγγυημένο και όχι χαρτί υγείας όπως είναι το δολάριο και το ευρώ..
Αυτά τα ξέρουν οι παγκοσμιοποιητές και ευρισκόμενοι σε πανικό δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στους ανθρώπους… Οι οποίοι άνθρωποι όμως όπως συμβαίνει στην Γαλλία τώρα αντιδρούν πολύ δυναμικά σε όλο αυτό, εφόσον ξέρουν ότι πλέον παλεύουν για την ίδια τη ζωή τους..



ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

Mε το σχετικό "χαρούμενο βιντεάκι":



Ακούστε στο τελευταίο video τι λέει και ο καθηγητής Yuval Noah Harari, για όλους τους ανθρώπους που θα απολέσουν και τις δουλειές τους λόγω της αυτοματοποίησης της εργασίας, με τη "Μεγάλη Επανεκκίνηση" που ευαγγελίζεται η..."Κλίκα". Μιλάει ο "επιστήμονας" ή..."φιλόσοφος" του WEF και στενός συνεργάτης του πάμπλουτου προέδρου Klaus Schwab της ΜΚΟ που αποκαλείται "Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ"(WEF). Ο οποίος μέχρι πρότινος καυχιόταν ότι έλεγχε τους πάντες (O κροίσος ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σε απροκάλυπτη επίδειξη κυνισμού. Όταν στα λένε μέσα στα μούτρα δεν αποτελεί κι ένα είδος διανοητικού τεστ;), πολιτικούς, οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες, επιστημονικούς κύκλους, ακόμη και τους θρησκευτικούς ηγέτες (όπως αυτόν για παράδειγμα: https://antidras.blogspot.com/2023/04/blog-post_9.html ), ενώ στις τάξεις τους διαθέτουν και "γκουρού-πνευματικές μορφές" που λένε και διάφορα "τσιτάτα": Τι λένε οι "soultakers" ?...

"Οι Άχρηστοι Άνθρωποι του Harari"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου