ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Είχατε πράγματι δώσει σημασία; Κάποιοι ("αρνητές" τους είπαν ανάμεσα σε άλλα...) τα είχαν επισημάνει από την πρώτη σχεδόν στιγμή :


ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: " Η δυσκολία να παραδεχθείς ότι σε ξεγέλασαν είναι ευθέως ανάλογη με το πόσο σε ξεγέλασαν και για πόσο καιρό. Ίσως η ονομασία από μέρος του νέου καθεστώτος ως φασιστικού να το κάνει ακόμα πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να το παραδεχτούν, εξαιτίας του άμεσου ενστίκτου αυτοάμυνας “Δεν είμαι φασίστας!”. Αλλά είναι σημαντικό να ονομάσουμε τι συμβαίνει. Είναι σημαντικό να ανασύρουμε όλες τις ιστορικές ομοιότητες, έτσι ώστε να ανακινήσουμε ξανά την ηθική νοημοσύνη που έχει θαφτεί κάτω από τόνους προπαγάνδας....Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι η λογική -τουλάχιστον όπως γίνεται κατανοητή συνήθως- αλλά μια αντιστροφή της λογικής, λες και ο νους έχει βαλθεί να υπερασπιστεί στη δήλωση: “Ο ουρανός είναι πράσινος”. Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι ένας ψυχολογικός αμυντικός μηχανισμός, συνάμα προσωπικός και κοινωνικός που λειτουργεί σε μαζική κλίμακα και είναι αριστοτεχνικά οπλισμένος από το κράτος. Πάλι, είναι παράλογα δύσκολο να το αναγνωρίσει κάποιος στον εαυτό του (είναι ένας προσωπικός μηχανισμός άμυνας!). Καθίσταται ακόμη πιο δύσκολο όταν είναι και κοινωνικά ευρέως διαδεδομένο. Κανένας δεν θέλει να παραδεχτεί ότι έχει συμμετάσχει σε μια μαζική υστερία απόσπασμα από την ανάρτηση " Συνεργασία ή αντίσταση " (πρωτότυπο κείμενο: https://leftlockdownsceptics.com/2021/07/collaboration-or-resistance-part-1-our-brand-new-shiny-fascist-state/?doing_wp_cron=1636408939.4329669475555419921875 )

Μετά κι απ' όσα δηλώνονται στο άρθρο που αναδημοσιεύουμε παρακάτω (το πιο πρόσφατο "κελάιδισμα" του "ειδικού των ειδικών" στις ΗΠΑ!) δεν μπορούμε να μην αισθανόμαστε κι εμείς, για άλλη μια φορά, δικαιωμένοι... Για όσα ευτράπελα, εξωφρενικά, παρανοϊκά και μειωτικά αν όχι εχθρικά προς την ανθρωπινη ύπαρξη "είχαμε αφουγκραστεί" κατά την πάροδο των πέτρινων χρόνων της σκληρής υγειονομικής δικτατορίας και για όσα θεωρήσαμε άξια διερεύνησης και προβληματισμού, κι ως ροή εναλλακτικής πληροφορίας... 

Kαταρχήν, περί της "πρωτοπόρου χώρας": Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ: Το ήπιο λοκντάουν, του σκληρού λοκντάουν, το σκληρότερο λοκντάουν, ω! πώς καταντήσαμε τόσο knock down...

Περί της αλόγιστης μαζικής χρήσης μασκών, πόσο περισσότερο στα παιδιά με το αναπνευστικό σύστημα σε ανάπτυξη: 

Α) "Η Γερμανίδα Νευρολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Δρ. Margarite Griesz-Brisson για μάσκες: “η στέρηση οξυγόνου προκαλεί μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες.Για παιδιά και εφήβους, οι μάσκες απολύτως απαγορεύονται.Προκαλούν οξυγονική αποστέρηση και διαρκή νευρολογικά συμπτώματα ιδίως στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των παιδιών " --- Β)  Eμείς στα λέγαμε και στα μεταφέραμε από την πρώτη στιγμή... Τώρα άκου και τους "super ειδικούς" να υποτιμούν την έτσι κι αλλιώς "ζαλισμένη νοημοσύνη" των ανθρώπινων πειραματόζωων: = «Δεν υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν ότι οι μάσκες λειτουργούν καλά κατά του COVID-19» - Dr. Ashish Jha συντονιστής αντιμετώπισης COVID-19 του Λευκού Οίκου: Καμία μελέτη δεν δείχνει ότι οι μάσκες λειτουργούν κατά του Covid 19… 

Τα παιδιά και οι νέοι...στο στόχαστρο (???) : 

Το δράμα της χρήσης των παιδιών ως πειραματόζωων.. Μια πλειάδα Γάλλων ψυχολόγων, παιδοψυχιάτρων, ψυχαναλυτών καταγγέλει: η παιδική ηλικία χρησιμοποιείται ως ένα πειραματικό πεδίο θεσμικών τεχνικών χειραγώγησης. Κλινική μελέτη: Τραυματικές επιπτώσεις της τρέχουσας υγειονομικής πολιτικής στα παιδιά… ΚΑΙ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ (Ψυχολόγος Marie-Estelle Dupont επικαλούμενη μελέτη: «Αύξηση 299% στις αυτοκτονίες κι απόπειρες αυτοκτονίας σε παιδιά κάτω των 15 ετών τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2020»!)

ΚΑΙ...Θυμάσαι;

ΩΠΑ!!!...Αυτές τις δηλώσεις της προέδρου του "πολύ" CDC των ΗΠΑ για τα "PCR garbages" τις αναπαρήγαγαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης; (ρητορικό ερώτημα, φυσικά...) Το αφήγημα καταρρέει και όπως φαίνεται... με πάταγο!) --- ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ TV!  --- ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΕΓΑ" ΦΑΟΥΤΣΙ (που και στην Ελλάδα "ειδικοί", "παρατρεχάμενοι" και πολιτικάντηδες "έπιναν νερό στο όνομά του"):  Οι "ιερείς" της νέας θρησκείας το γυρίζουν σε περίεργες ψαλμωδίες: "Χρησιμοποιήσαμε τα lockdowns για να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν" Οδηγώντας δηλαδή ΕΚΕΙ: "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ! (video που με ισοπεδωτικά σαρκαστικό τρόπο "τα λέει όλα"!!!)

ΠΟΛΥ σημαντικές, επίσης,παραπομπές:  μουτζαχεντίν Ανθρωποφύλακες Υγείας  ---- Το Ιταλικό Ζήτημα ή πώς δουλεύει η διασπορά μαζικής υστερίας:  ----- What is the truth? - Ποια είναι η αλήθεια;ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΡΘΡΟ: COVID UPDATE: What is the truth?  ---- HOOPS!!! "Plandemic" ???? (Όχι άλλη ... συνωμοσιολογία!) ---- Τρέμετε νέοι και παιδιά, τρεχάτε όλοι για μπόλια: "Στη Γαλλία ο μέσος όρος ηλικίας νεκρών από covid19 είναι 84 – 85 ετών στις ΗΠΑ 78 ετών, στην Ιταλία 83 ετών και στον Καναδά 85 ετών!!!"

 ΚΑΙ διά στόματος του "πολύ" Billyboy Gates:  Η "ΣΤΡΟΦΗ" ΤΟΥ BILL GATES (video): "Κάναμε ένα τρομερό λάθος...αποδεικνύεται ότι ο ιός είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνος από όσο πιστεύαμε και το εμβόλιο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς!" ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΤΙ?)

"The final shot" : Το μεγαλύτερο ψέμα στην παγκόσμια ιστορία: Ποτέ δεν υπήρξε πανδημία. Η βάση δεδομένων είναι ελαττωματική. Οι εντολές του Covid, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου, είναι άκυρες. - Πρωτότυπο άρθρο: Biggest Lie in World History: There Never Was A Pandemic. The Data Base is Flawed. The Covid Mandates including the Vaccine are Invalid (By Prof Michel Chossudovsky

ΔΙΟΤΙ: ΕΞΑΙΡETIKO : " ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΟΠΛΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ "

ΚΑΙ ΤΩΡΑ..."απολαύστε" (μόνο για γέλια δεν είναι, φυσικά...) :

Ομολογία Α.Φάουτσι για Covid-19: Φυλάκισαν ολόκληρη την ανθρωπότητα με ψευδή στοιχεία – Δεν υπήρχε απειλή!

Κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση ο «Τσιόδρας των ΗΠΑ»

Ο Δρ. Άντονι Φάουτσι, ο πρώην κορυφαίος γιατρός των ΗΠΑ κατά της πανδημίας του κορονοϊού, αποκάλυψε σε πρόσφατη μαρτυρία του ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι εφηύρε τους κανόνες κοινωνικής απόστασης και την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας για παιδιά χωρίς να βασίζεται σε συγκεκριμένα επιστημονικά στοιχεία!

H ομολογία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ιδίως από τους Ρεπουμπλικανούς, που τον κατηγορούν για την καταστροφή που επέφερε η πανδημία.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο Φάουτσι ανέφερε ότι ο κανόνας των έξι μέτρων κοινωνικής απόστασης «απλώς προέκυψε» και ότι δεν θυμάται να έχει δει συγκεκριμένες μελέτες που να υποστηρίζουν αυτή την οδηγία.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται να ενισχύσει τις υποψίες ότι τα μέτρα που επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν αυθαίρετα και χωρίς επαρκή επιστημονική βάση.

Τα μέτρα αυτά είχαν σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις, ειδικά στα παιδιά.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η υποχρεωτική χρήση μάσκας επηρέασε αρνητικά την εκμάθηση και την ανάπτυξη των παιδιών.

Μια μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) ανέφερε ότι η χρήση μάσκας είχε «πολύ αρνητική» επίδραση στην εκμάθηση και τη γραφή των παιδιών.

Οι κοινωνικές αποστάσεις προκάλεσαν επίσης ψυχολογικά προβλήματα, όπως κατάθλιψη και άγχος.

Η ομολογία του Φάουτσι προκάλεσε επίσης έντονες πολιτικές αντιδράσεις.

Οι Ρεπουμπλικανοί τον κατηγορούν ότι συνεργάστηκε με την Κίνα για την εξάπλωση του ιού και ότι προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του.

Η Ρεπουμπλικανική Επιτροπή για την προέλευση του κορονοϊού υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του, δόθηκαν αμερικανικά χρήματα φορολογουμένων μέσω χορηγιών στο εργαστήριο κορονοϊών της Γουχάν για πειράματα που οδήγησαν στην εξάπλωση του Covid-19.

Η ομολογία του Άντονι Φάουτσι αποκαλύπτει την έλλειψη επιστημονικής βάσης για τα μέτρα που επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, προκαλώντας σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία των υγειονομικών αρχών και των αποφάσεών τους.

Οι πολιτικές συνέπειες είναι τεράστιες και ο ίδιος ο Φάουτσι κινδυνεύει με φυλάκιση για τις αποφάσεις του, καθώς οι Ρεπουμπλικανοί συνεχίζουν να πιέζουν για την αλήθεια πίσω από την προέλευση και τη διαχείριση της πανδημίας.


Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ
ΚΑΙ...μήπως;;; :


ΕΠΙΛΟΓΟΣ:
Μετά από όλα όσα έγιναν...Μετά από όλα αυτά τα κωμικοτραγικά και "πλανδημικά", μπορείς ακόμη να εμπιστευτείς τα οποιαδήποτε ανανεωμένα αφηγήματά τους;; * ... Μήπως σου λένε ψέματα ακόμη κι όταν λένε αλήθεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου