ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ: Το ήπιο λοκντάουν, του σκληρού λοκντάουν, το σκληρότερο λοκντάουν, ω! πώς καταντήσαμε τόσο knock down ...

 

1ο ΒΙΝΤΕΟ: Βερόνα, Ιταλία, η χώρα της "διασποράς του ιού στην Ευρώπη", με τις τρομακτικές εικόνες της άνοιξης του 2020 στην TV και τα πολύ πιο διογκωμένα νούμερα θυμάτων σε σχέση με την "Ελλαδίτσα", όπως κι εκεί είχαν ανακοινωθεί. (Έχουμε ήδη αναφερθεί στο ..."ιταλικό ζήτημα"). Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, οι Ιταλοί τελικά φαίνεται ότι τρελάθηκαν σε αντίθεση με τους αρρωστημένα λογικούς Ελλαδιστανούς.     2ο ΒΙΝΤΕΟ: "Να δημοσιευτούν όλες οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων! Που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς" Έχει απόλυτο δίκιο σε όσα λέει ο κύριος για τους ΑΜΕΑ και όχι μόνο, εκτός ίσως από ένα σημείο: Δεν είναι απολύτως σίγουρο ότι αποφασίζει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων (τουλάχιστον όχι πάντα) για τα μέτρα που αποφασίζονται τελικά. Καθώς, σε συνέντευξή του στο in.gr το Νοέμβρη του 2020, ένας εξ αυτών είχε μιλήσει " ευθαρσώς για το «πολιτικό φίλτρο» απο το οποίο περνούν, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, οι εκτιμήσεις των ιολόγων και επιδημιολόγων κάτι που εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση επιστημονικών σκέψεων και συστάσεων ". Αυτό σημαίνει, σε πιο λαϊκή γλώσσα, μήπως ότι άλλα εισηγούνται αυτοί και άλλα αποφασίζει η κυβέρνηση; Επίσης μίλησε για μια "έντονη παγκοσμίως πολιτικοποίηση της πανδημίας".

"Προσωπικά ξεσπάσματα" - "Μετανοημένες" δηλώσεις "ειδικών" και αμετανόητα κέντρα λήψης αποφάσεων- Οικονομική ελληνική Χιροσίμα - Περί ...Ουγκάντας - Περί "κρουσμάτων" που δικαιολογούν ανθρωποκτόνα μέτρα επί μέτρων...ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- Οι πραγματικές διαστάσεις των "αριθμών του τρόμου"- Εκτιμήσεις για το τι πρέπει άμεσα να γίνει...

Νέο λοιπόν σκληρό ολικό lockdown επί του ήδη σκληρού που είχε επιβληθεί επί προηγούμενου lockdown και νέα παράταση, επί προηγούμενης παράτασης, για τις 16 Μαρτίου, Καθαρά Δευτέρα. Χιλιομετρικός κόφτης στις μετακινήσεις, απαγορεύσεις εξόδου από όρια δήμου... Ποια άλλη χώρα, τουλάχιστον στην Ευρώπη, πήρε τόσο σκληρά-σκληρότατα "μέτρα" και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Τι γίνεται εδώ; κάθε οικογένεια έχει κι έναν (ΕΝΕΡΓΑ) νοσούντα ή κάθε δυο οικογένειες και οι άνθρωποι πέφτουν ξεροί στον δρόμο από τη νέα θανατηφόρα "μαύρη πανώλη" με τα δραματικά ποσοστά θνητότητας;  Κι εδώ ανακαλώ κάποια όχι πολύ παλιότερα "προφητικά" ξεσπάσματα:

 Μια επιβολή ανθρωποκτόνων και απόλυτα καταστροφικών, σχιζοφρενικής πλέον φύσης(;), "μέτρων" ;... Για την ήδη σε επιθανάτιο ρόγχο οικονομία, μετά τα δέκα "πέτρινα έτη" σκληρών μνημονίων και λιτότητας. Που βάσει στοιχείων και αριθμών (τόσο σε θανάτους όσο και σε καταγεγραμμένα κρούσματα με τα απολύτως αναξιόπιστα διαγνωστικά τεστ) δεν δικαιολογούνται με κανένα τρόπο ως αναπόφευκτες επιλογές! Πιο κάτω, πιο χαμηλά, πιο ταπεινωτικά για τους γονατιστούς ραγιάδες δεν γίνεται για την  "Ευρωπαία Ελλάδα", που ετοιμάζεται και να γιορτάσει (ο ορισμός της επικά τραγελαφικών διαστάσεων ειρωνείας) τα 200 έτη της απελευθέρωσης από τον ζυγό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας...Ποιοι θα "γιορτάσουν", δεν σέβονται ούτε τον εαυτό τους με την ανεκδιήγητη υποκρισία που τους χαρακτηρίζει πια όλους; Οι σκλάβοι της συνέργειας ιατρικής αναλγησίας  και αλαζονικής αυθαιρεσίας εγχώριων κοτζαμπάσηδων; Οι οποίοι ήδη απεργάζονται και νέα μέτρα επί απαράδεκτων ήδη μέτρων, που δεν εφαρμόστηκαν ούτε επί στρατιωτικής χούντας το 1967-74, ούτε επί γερμανικής Κατοχής του 1941-44, ίσως ούτε κι επί οθωμανικής κατοχής; Δεν γνωρίζουμε τα πλήρη δεδομένα των πεπραγμένων των στρατιωτικών καθεστώτων που εγκαθιδρύθηκαν ιστορικά στη Λατινική Αμερική, για την όποια σύγκριση...[...] Απαγορεύστε, αν το θεωρείτε πρέπον λοιπόν, την κυκλοφορία από δήμο σε δήμο, από γειτονιά σε γειτονιά, από δρόμο σε δρόμο. Απαγορεύστε στους γονείς-ζόμπι να πάνε με νούμερο εξόδου στο κινητό τα παιδιά-ζόμπι βόλτα στο διπλανό παρκάκι για να νιώσουν λίγο ανθρώπινα, αν αυτό βρίσκεται έστω και οριακά εκτός συνόρων Δήμου διαμονής. Χωρίστε γονείς από παιδιά, ηλικιωμένους από εγγόνια, συγγενείς από συγγενείς και φίλους από φίλους, αγόρια από τις κοπέλες τους και αντίστροφα...Ήδη oι ημίτρελοι "ειδικοί" σας βγαίνουν στις τηλεοράσεις σας και προτείνουν να μπει χιλιομετρικός «κόφτης» στα SMS, ώστε ....... να μην μπορεί να μετακινηθεί κάποιος μακριά από το σπίτι-φυλακή του!!!!!! Heil Safety, Sieg Heil!!!  Τέτοιες δηλώσεις αποτελούν Χιροσίμα της αναγνωρίσιμης έννοιας ως "κοινή λογική", της αίσθησης του "ισορροπημένου" μέσα στην εξέλιξη της κοινωνικής πραγματικότητας. 

Το γιατί το κάνουν αυτό, θα επιχειρήσουμε να το εξηγήσουμε με δυο μόνο λόγια στο τέλος, υποθέτοντας βάσει παρατήρησης και σταχυολόγησης των ως τώρα ερεθισμάτων και (τοξικών) εντυπώσεων, αλλά και βάσει διαίσθησης. Αφού και οι πιο σκληροπυρηνικοί "ειδικοί" τους που ωρύονταν στα κανάλια για την "αναγκαιότητα" της (παρατεταμένης μάλιστα) κατ' οίκον φυλάκισης. Kαι αυτοί που κουνούσαν δεικτικά το δάχτυλο στους εμβρόντητους κρατούμενους, παραδέχονται τώρα επίσημα την αποτυχία του μοντέλου αυτού και το λάθος του κλεισίματος των καταστημάτων (και με την επερχόμενη οικονομική εγχώρια ΧΙΡΟΣΙΜΑ - δες και αυτό: Εντολή-σοκ ΕΕ σε κυβέρνηση για χρέη Ελλήνων από lockdown - «Πάρτε τους άμεσα τα σπίτια»). Δηλαδή: "Sorry (μαλάκες), λάθος!", όπως παραδέχτηκε πρόσφατα η κυρία της διπλανής φωτο. Αλλά όπως και είχε ήδη παραδεχτεί από τις αρχές Δεκέμβρη (ένα μήνα μετά το πρώτο "λουκέτο") ένας άλλος επιστήμονας με συχνή παρουσία στα ΜΜΕ του κατεστημένου: Επιδημιολόγος M.Δερμιτζάκης: «Το lockdown απέτυχε - Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε - Δεν ξέρουμε που βαδίζουμε»
 Δεν ξεχνάμε και μια άλλη δήλωση "ειδικού", λίγο πριν σαρώσει τη χώρα η κακοκαιρία με το συμβολικό όνομα (τι συμβόλιζε ακριβώς, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία;) Μήδεια : "Ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος, τις επόμενες ημέρες θα κλειστούμε μέσα κι αυτό θα αυξήσει τα κρούσματα", Βάνα Παπαευαγγέλου, μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων.
 Οπότε τι έχουν να πούνε και οι ... "έγκριτοι ψυχίατροι" για τους "σκοταδόψυχους" κυβερνητικούς λοιμωξιωλόγους και τους κυβερνώντες πολιτικατζήδες; Δύο (και δύο) λάθη μαζί κάνουν δηλαδή ένα σωστό;;;; Επιμένουν στο τράβηγμα του σχοινιού σε ένα κοινά παραδεκτό αποτυχημένο πλήρως μοντέλο; 

Kαι η οικονομική Χιροσίμα έχει ήδη συμβεί, ασχέτως αν αρκετοί δεν έχουν καταλάβει ακόμη το μέγεθος και την ωστική ισχύ του πλήγματος: Παραδοχή-σοκ από Χ.Σταϊκούρα: «1,2 δις το κόστος από το νέο lockdown»! - Έρχεται κύμα «λουκέτων». - "Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η ελληνική οικονομία - Άγνωστο πως θα πληρωθούν τα επιδόματα εάν υπάρξει παράταση του lockdown"

Πού στηρίζουν τη νέα απόφαση για πιο σκληρό βούρδουλα επί της (ήδη "πειραγμένης")ψυχικής ισορροπίας και της οικονομικής βιωσιμότητας των εκατομμυρίων έγκλειστων ιθαγενών; Κι εδώ αρχίζει το ξήλωμα του (σαθρού) πουλόβερ!  Μια και αναφέρθηκε ο όρος (καθόλου τυχαία) "ιθαγενείς", μίλησαν και για ανησυχητική μετάλλαξη, εκτός από τη βρετανική, κι από την...Ουγκάντα, Άφρικα. Γιατί το αφήγημα περί νοτιοαφρικανικής και βραζιλιάνικης μετάλλαξης (ειδικά εκεί, όπου όλοι βρέθηκαν ξαφνικά να γλεντάνε και να συγχρωτίζονται σαν "κανονικοί"άνθρωποι-τι θα έλεγαν με αυτές τις "εικόνες αίσχους" και οι εγχώριοι σοβαροί δημοσιογράφοι, ε;), δεν έπεισε. Μα...στην Ουγκάντα μαθαίνουμε ότι προελαύνει ο (πραγματικά)φονικός και φοβερός ιός Έμπολα (καμία σχέση με τον corona και αλίμονό μας αν υπάρξει διασπορά του από τα στενά αφρικανικά όρια προς τον υπόλοιπο κόσμο...)! Μήπως συνδέεται με κάποιον περίεργο, "επιστημονικό" (ή αντ-επιστημονικής φαντασίας) τρόπο με τον γνωστό "ιόκα"; Γιατί αν είναι να μπλέξουν στο "μίξερ" αυτοί οι δυο το αποτέλεσμα που ίσως προκύψει μπορεί να είναι κανένα ιικό τέρας, που θα τρόμαζε και ο Γκοτζίλα...

Και φυσικά το "ατού" στην αφήγηση της κλιμακούμενης παράνοιας είναι ...τι άλλο; Τα "κρούσματα", όχι στην ουσία οι .... θάνατοι από sars-cov-2, γιατί η κατάληξη ανθρώπων αποκλειστικά από αυτόν είναι αστεία σαν στατιστικό δεδομένο πρόκλησης εκτάκτου ανάγκης! . Η κρουσματολογία ή κρουσματολαγνεία. Αλλά...μισό λεπτό!  (μετά θα τα επισημάνουμε ξανά για τους ασυμπτωματικούς, την πλειοψηφία δηλαδή!). Ήδη από τον Μάρτιο του 2020, ο ΕΟΔΥ είναι αναγκασμένος να ορίσει στα κιτάπια του (ποιος κάθεται να τα ψάχνει αυτά, σωστά;) το τι πραγματικά εστί κρούσμα του "αόρατου εχθρού".  Και κάτι πολύ παράξενο αρχίζει να φαίνεται σε όσους το έψαξαν, το βρήκαν, το παρατήρησαν προσεκτικά:

ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ – Νέος Κορωνοιός SARS-CoV-2 (εστιάστε στο υπογραμμισμένο σημείο με χρώμα) Πηγή: https://sastya.gr/nea/1271/enimerosi-sxetika-me-ton-neo-koronoio-2019-sars-cov-2-orismos-krousmatos ( Kι εδώ: https://www.ispatras.gr/wp-content/uploads/2020/01/ΕΟΔΥ-Ορισμός-Κρούσματος-–-Νέος-Κορωνοιός-SARS-CoV-2-5-3-2020.pdf ): 
Πιθανό κρούσμα : Ύποπτο κρούσμα με αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου για τον νέο κορωνοϊό SARS CoV2:
 Αδιευκρίνιστο,  ή  Θετικό, αλλά με εργαστηριακή μέθοδο που ανιχνεύει γενικά ιούς που ανήκουν στην οικογένεια των κορωνοϊών και όχι ειδικά τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2
Το κατάλαβες; " Εργαστηριακή μέθοδος (παραδοχή που σχετίζεται με τα διαγνωστικά τεστ και τη "λειτουργία" τους) που ανιχνεύει γενικά ιούς οι οποίοι ανήκουν στην οικογένεια των κορωνοϊών και όχι ειδικά τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2".!!! Δηλαδή την οικογένεια των υπόλοιπων κορωνοϊών και όχι τον..."αόρατο εχθρό"! 


 Ήδη από το φθινόπωρο του '20 μία από τις συστημικές ναυαρχίδες της ενημέρωσης στις ΗΠΑ είχε επισημάνει αυτό που δεν γινόταν πια να μη γίνει παραδεκτό, τα στοιχεία παραήταν πολλά: ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ - ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ - NEW YORK Times.! 
  Και με την είσοδο του χειμώνα μπήκε και το κερασάκι στην τούρτα της φούσκας του "εργαστηριακού ελέγχου" , με τις εξελίξεις στη Γερμανία κι ας προσπαθούν, σφυρίζοντας προκλητικά αδιάφορα, να υποκρίνονται ακόμη όλοι (ειδικά εδώ στην Ελλάδα όπου "όλα βαίνουν υποδειγματικώς") ότι δεν συνέβη και κάτι σοβαρό: Ένα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στην Γερμανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά την δημοσίευση συμπερασμάτων 23 διεθνών ιολόγων, μικροβιολόγων και σχετικών επιστημόνων, που αποδεικνύουν ότι όλα τα τεστ PCR, σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR) βγαίνουν "ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ"! (Έκθεση Μπόργκερ). Άλλωστε και ο  νομπελίστας εφευρέτης του PCR Κάρι Μούλις για τα τεστ αποδείχτηκε αφοπλιστικά ειλικρινής. Και για να τελειώνουμε, ως συμπέρασμα που έχει ξανατεθεί σε αυτό το μπλογκ, σε ανάρτηση του Ένοικου: 
"Ο ΠΟΫ ανακοίνωσε ότι η μετάδοση του sars-cov-2 από "ασυμπτωματικούς" είναι εξαιρετικά σπάνια! Και όποιοι ανιχνευθούν "θετικοί" στα αναξιόπιστα τεστ pcr -όπως ομολογούν πια και οι ίδιοι- αλλά δεν εμφανίζουν συμπτώματα, κάτι που το ανιχνεύουν με την παρακολούθηση των κοινωνικών τους επαφών, είναι εξαιρετικά σπάνιο να μεταδώσουν σε άλλους τον νέο κορωναϊό. Πώς να το έκαναν, αφού δεν έχουν τίποτα; Και αν τους αποκαλούσαν, όπως θα όφειλαν, "φορείς", τότε θα ήταν νομικά υπόλογοι, μια και στην ουσία δεν μεταφέρουν τίποτε το επικίνδυνο!Και χρησιμοποιούν τον όρο "κρούσμα", αντί για "νοσούντες" και -όπως ακούγεται στην εκπομπή- ειδικά "ενεργοί νοσούντες". Διότι, αν γινόταν έτσι, στα 1000 κρούσματα που ανακοινώνουν ως κρούσματα, θα ανακαλύπταμε ότι οι πραγματικά έχοντες θέμα, αυτοί που νοσούν, είναι 250-300 το πολύ! Να όμως πώς οδηγούμαστε και στα lockdown! Όπως οδηγούμαστε και με την "πανδημία των τεστ pcr" -όπως αποκαλούν την παγκόσμια κατάσταση πολλοί πια Γερμανοί επιστήμονες-τα οποία δυσκολεύονται να εντοπίσουν τον επίμαχο ιό, αλλά εντοπίζουν διάφορα άλλα "ιικά κατάλοιπα". Δηλαδή, αν πριν κάποιους μήνες από τη στιγμή που κάνεις το τεστ πέρασες γρίπη και ανάρρωσες φυσιολογικά, το τεστ θα εντοπίσει τα κατάλοιπα της γρίπης που υπάρχουν ακόμη στον οργανισμό σου και όχι τον sars-cov-2, βγάζοντάς σε όμως θετικό! "    Σημειωτέον δε, η γρίπη ως διά μαγείας έχει εξαφανιστεί από το πρόσωπο του πλανήτη...

 Πάμε και στα "νούμερα του τρόμου" στην Ελλάδα, που οδηγούν τη χώρα σε φυλάκιση και οικονομικό και ψυχολογικό μαρασμό. Πόσο ανταποκρίνονται σε πραγματικές διαστάσεις "πανδημίας" που σαρώνει τον τόπο; 
 Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, πεθαίνουν όλοι αυτοί που ανακοινώνονται καθημερινά από COVID ή ανάμεσα στα βαρύτατα χρόνια συνοδά νοσήματα, που έχουν κάμψει το ανοσοποιητικό και τον οργανισμό τους (μπορεί να)έχουν και τον sars-cov-2; Άνθρωποι ίσως στο κατώφλι (δυστυχώς) του θανάτου σε μη αναστρέψιμο βαθμό, όπου και η (πιθανή) ύπαρξη της COVID δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην αιτία θανάτου, αν δεν βαφτίστηκε το υποκείμενο νόσημα και sars-cov-2! Και ποια ΄ταν-είναι η διάμεση ηλικία τους; Και πόσοι βρίσκονται διασωληνωμένοι (στις 1200 περίπου ΜΕΘ που έχουν ανακοινωθεί επίσημα ότι διαθέτει η χώρα), με τι μέσο όρο ηλικίας και πόσα υποκείμενα νοσήματα(εγκεφαλικά, καρδιαγγειακά, καρκίνους κλπ.); Έχουμε επισημάνσεις και προσεγγίσεις ξανά και ξανά και δεν θα αναλωθούμε άλλο σε αυτό, παραπέμπουμε ωστόσο τους αναγνώστες σε αυτή την ανάρτηση για το ξεκίνημα του '21: Η αποδόμηση έρχεται μέσα από την ίδια τη γλώσσα των αριθμών (εκτός από τις "ατυχείς δηλώσεις" των "ειδικών")... Και σε αυτή , για το έτος που μας άφησε: a slap in the face ! (Μade In Greece) Με το βιντεάκι της δήλωση που έγραψε Ιστορία στην επιστήμη της Ιατρικής και στην πορεία της κοινωνίας, ως συνέπεια των προεκτάσεών της, για τη χρονιά που έφυγε στην Ελλάδα...
Το καινούριο εδώ στοιχείο θα είναι η αναφορά σε πιο "φρέσκα δεδομένα" για τη χώρα, αυτά του ΕΟΔΥ από την ημερήσια έκθεση επιτήρησης COVID-19 (μέχρι τις 04 Μαρτίου 2021): Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 449. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 85.1% (δηλαδή οι 381!!) έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. (Και προσέξτε και αυτό τώρα:) Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 35, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.632 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω (δηλαδή οι...33 με 34 νεκρούς στους 35!!!!!).

Με τη συντριπτική πλειοψηφία των λεγόμενων κρουσμάτων ασυμπτωματικούς και με τέτοιο ειδικό βάρος στα παραπάνω νούμερα, οδήγησαν τη χώρα σε τέτοιο και πάλι lockdown; Με κατεστραμμένες οικονομία και ψυχική υγεία των πολιτών, κάτι που σύμφωνα με πολλές μελέτες θα έχει ως τραγική συνέπεια χιλιάδες θανάτους μέσα στα επόμενα χρόνια...Δεν το γνωρίζουν και οι ίδιοι; Τέτοιες εντολές έχουν, μήπως από το σκληρό διευθυντήριο του Βερολίνου με φερέφωνο τις βασιλικότερες του βασιλέως τεχνοκρατικές Βρυξέλλες; Να μην μείνει τίποτε όρθιο σε μια ρημαγμένη χώρα, πειραματόζωο ήδη από τη δεκαετία των μνημονίων και όπου τα ξένα funds θα αρπάξουν τις χρεωμένες πρώτες κατοικίες, εκτάσεις γης και οι "επενδυτές" τους όποιους πλουτοπαραγωγικούς πόρους απέμειναν ανέγγιχτοι, σε έναν τόπο που θα αποτελέσει πρότυπη αποθήκη σωμάτων και ψυχών;...
Γιατί, εδώ και τώρα, δεν ανοίγουν όλα τα μαγαζιά λιανεμπορίου (χωρίς το ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ click away) και της εστίασης; (που έχει υποστεί βαρύτατο πλήγμα και στους κόλπους της εμπλέκονται περίπου 1 εκατομμύριο εργαζόμενοι, οικογένειες με μικρά παιδιά...) Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία), όλα τα μέτρα προστασίας, όπως συμβαίνει σε φαρμακεία και αρτοποιεία ας πούμε, πελάτες που εισέρχονται ανάλογα και με τα τετραγωνικά μέτρα των καταστημάτων λιανεμπορίου ή εστίασης, όπου σε εξωτερικό χώρο αντί για τραπέζια 40 ατόμων να υπάρχουν για 20-25 άτομα (παράδειγμα)...Ή μήπως ο ιός δεν κολλάει μόνο στα super market; Όπου κάποιες ημέρες, και σε ώρες αιχμής, διεξάγεται..."λαϊκό προσκύνημα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου