ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Για να τελειώνουμε (;) με κάθε είδους αδιανόητες απειλές στους ανθρώπους για το υποχρεωτικό μπόλι ...(ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...)


Η σειρά μας:

Σε θέματα ιατρικής κατάστασης, υγείας τελοσπάντων, του καθενός μας ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ μπορεί να μας υποχρεώσει σε τίποτα, αφού πρώτα λάβουμε και ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Πόσο περισσότερο για ένα εμβόλιο που έχει παραχθεί με πρωτοφανώς υπερταχείες διαδικασίες και οι εξελίξεις παγκοσμίως (αλλά και οι δηλώσεις από τους ίδιους τους "παραγωγούς") καταδεικνύουν πέραν κάθε αμφιβολίας ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για αποτελεσματικότητα και ασφάλεια! Για αυτό το τελευταίο παραπέμπουμε σε μια σειρά ενδεικτικών συνδέσμων, στο τέλος αυτής της ανάρτησης. Υπάρχουν, όπως άλλωστε λέει και ο συνεντευξιαζόμενος νομικός στο βίντεο, τόσο εσωτερικοί νόμοι όσο και (επιπλέον εργαλείο πολύ σημαντικό) διεθνείς συμβάσεις ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ (π.χ. του Οβιέδο), η βάναυση καταπάτηση των οποίων οδηγεί μέχρι το Διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης και αφορούν μάλιστα και το πεδίο των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας! Αρκεί να μη λιγοψυχεί η καρδιά κανενός, να μη σκεφτεί ότι "είναι πολύ μικρός" για να τα βάλει με ποιους; τους πάσης φύσης προσκυνημένους, συνέταιρους και "πλασιέ" της κατά συρροή εγκληματικής Big Pharma...Και να αξιοποιήσει επιτέλους το εργαλείο της ΑΓΩΓΗΣ σε βάρος εκείνων που του ασκούν ψυχολογική βία "για το καλό" του...Απόλυση εργαζόμενου που δεν δέχτηκε να εμβολιαστεί με ένα τελείως αμφιλεγόμενο παρασκεύασμα, όπως ήταν απόλυτο και  αναφαίρετο δικαίωμά του, συνιστά ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ και ΑΣΤΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, που δύναται ακόμη και να ξεβρακώσει (από άποψη χρηματικής αποζημίωσης) τον εργοδότη, ιδιώτη ή κράτος! Και ούτε "καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης" σώζουν την κατάσταση...Και, επί του "εμβολίου" mRNA που λέγαμε:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ; ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΚΕ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ (ή θα' χουμε κάποια "υπεραντίδραση" επικίνδυνη;), ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ή ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ακόμη ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ; Κι αν η απάντηση σε καθένα από τα παραπάνω είναι αρνητική (που είναι) ... τότε για ποια "ασφάλεια" μιλάμε εδώ; Αουφίντερζεν! 
(Φυσικά, από την άλλη πλευρά, είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να κάνει το εμβόλιο αν το επιθυμεί και πιστεύει ότι θα βοηθηθεί από αυτό...)

Προσφέρει όμως ο εμβολιασμός αποτελεσματική προστασία από τον "αόρατο εχθρό; (Σημειωτέον δε ότι ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ θεωρείται ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, οπότε αυτό καθιστά τους εμβολιασμένους κάτι σαν...πειραματόζωα;) . Ας δούμε τι λέει όχι κάποιος τυχαίος, αλλά η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής εμβολιασμού:


Δεν υπάρχουν φάρμακα αποτελεσματικά και μάλιστα φθηνά ή δεν έχουν γίνει έρευνες προς αυτή την κατεύθυνση; Και για τις έρευνες στην εύρεση φαρμάκων (άλλο, ξαναλέμε, η υποτιθέμενη πρόληψη των εμβολίων και άλλο η θεραπεία μέσω αποτελεσματικού φαρμάκου), γιατί αγαπητοί μου δεν ρίχνεται από τους ιθύνοντες νόες κανένα βάρος; Σε αυτόν τον ζωτικό για τη δημόσια υγεία τομέα. ΜΗΠΩΣ σαμποτάρουν, επιπλέον, προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση; (ελληνικό παράδειγμα: ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ 230.000 ευρώ στο «Παπανικολάου» για να ολοκληρώσει έρευνα θεραπείας για τον κορονοϊό... Βig Pharma - big money?...Και τι γίνεται με τα μονοκλωνιά αντισώματα για τα οποία έχει αναφερθεί ότι έχουν πολύ υψηλό ποσοστό ίασης;

Ας δούμε στη συνέχεια κάποιες σημαντικότατες και σε πλήρη ισχύ συμβάσεις και νόμοι που, φυσικά, αφορούν και την Ελλάδα και σχετίζονται ακόμη και με τον εξαναγκασμό σε οποιασδήποτε μορφής τεστ. Αναφέρουμε λοιπόν (πηγή άντλησης στοιχείων του παρακάτω νομικού πλαισίου):

- Το δικαίωμα της « της απόλυτης συναίνεσης» για οποιαδήποτε ιατρική πράξη (Ως ιατρική πράξη εννοούμε κάθε επέμβαση στο σώμα του ασθενούς για λόγους διαγνωστικούς, θεραπευτικούς ή προληπτικούς), 

-Το απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα της ακεραιότητας και αυτονομίας του ανθρώπινου σώματος και τον ορισμό ως βασανιστηρίου και εγκλήματος ενάντια της ανθρωπότητας της υποχρεωτικής εξαναγκαστικής χορήγησης οιουδήποτε προϊόντος χωρίς συναίνεση.

-Τον ‘’Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης’’ άρθρο 3 § 2 περ. α΄: «Στο πεδίο της ιατρικής και της βιολογίας πρέπει να παρατηρούνται ιδίως τα εξής: α. Η ελεύθερη (σσ. ελεύθερη και όχι εκβιαστική) και εν επιγνώσει συναίνεση του ενδιαφερόμενου, σύμφωνα με τις λεπτομερέστερες διατάξεις του ορίζονται από το Νόμο» 

Την Σύμβαση για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής η οποία υπογράφηκε στις 4 Απριλίου του 1997 στο Oviedo της Ισπανίας (και κυρώθηκε από τη χώρα μας με τον ν. 2619/ΦΕΚ Α΄ 132/19.6.1998, και αποτελεί έκτοτε εσωτερικό δίκαιο με υπέρ-νομοθετική ισχύ, υπερισχύοντας έναντι κάθε ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ διάταξης νόμου (28 §1 Συντ). Ειδικότερα, τα άρθρα 5 έως 10 της ως άνω Σύμβασης. «Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον, αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη (σσ. και όχι συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του» (5 § 1), «Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και τους κινδύνους που αυτή συνεπάγεται. Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα ( σσ. κι όχι εκβιαστικά) και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεση του. (5 § 2) 

Τον νόμο 3418/2005 ο οποίος συμπεριέλαβε την ‘Σύμβαση του Οβιέδο’ (και αποτελεί πλέον τον ισχύοντα Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας στη χώρα μας) και επανέλαβε ουσιαστικά τις προαναφερόμενες ρυθμίσεις της Σύμβασης του Οβιέδο, ρυθμίζοντας διεξοδικά τα ζητήματα της ενημέρωσης και της συναίνεσης στα υπ’ αριθ. 11. Άρθρο… Όπου, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 1 του άρθρου 12: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή».

-Τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ∆ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ, σύμφωνα με την σχετική πρόβλεψη της οποίας «ο ασθενής έχει το δικαίωμα, αφού ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του, να συμφωνήσει με τη θεραπεία που του προτείνεται ή να διαφωνήσει με αυτήν και να μη δεχθεί θεραπεία». Και σύμφωνα με υπέρτατη αρχή της ιατρικής επιστήμης, «voluntas aegroti suprema lex» . Ο υπέρτατος νόμος «Είναι η βούληση του ασθενούς». 

Τις διατυπώσεις του ‘’Κώδικας της Νυρεμβέργης’’ που εν ολίγοις προστατεύει τους πολίτες από την αυθαιρεσία, τον δογματισμό και τους απάνθρωπους πειραματισμούς της επιστημονικής κοινότητας σε διαγνωστικό (σσ. το τεστ είναι διαγνωστικό), προληπτικό, ερευνητικό ή θεραπευτικό επίπεδο. «Η εθελοντική ενημερωμένη συναίνεση του ανθρώπου είναι απολύτως απαραίτητη» και όσοι δεν τήρησαν αυτή την αρχή κατέληξαν στην κρεμάλα σε κάποιους αλγεινούς χρόνους «The voluntary informed consent of the Human Subject is absoltely essential».. (κάθε πίεση, εκβιασμός έμμεσος ή άμεσος για εμβολιασμό ή τεστ, αποκλεισμός, έκπτωση δικαιωμάτων αλλά και η μονόπλευρη πληροφόρηση-προπαγάνδα αποτελούν κατάφωρες παραβιάσεις των ως άνω) 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΓΕΙΕΣ που μπορεί να αποδειχτούν (όπως και αποδείχτηκαν) μέχρι και θανατηφόρες, περάστε μια βόλτα από τους παρακάτω, ενδεικτικούς, συνδέσμους. Αφού πρώτα όμως επισημανθούν δυο-τρία πραγματάκια:

 Η αγωνιώδης  απόπειρα των διαφόρων αρμόδιων και "ειδικών" για αποσυσχέτιση με τους εμβολιασμούς της σωρείας παρενεργειών, παραλύσεων και θανάτων (μιλάνε  για "συμπτώσεις" και "τυχαιότητα") έρχεται κόντρα ΚΑΙ στην επιστήμη των μαθηματικών και των μοντέλων της (που δεν μπορεί να θεωρηθούν ασύνδετα με την ιατρική) και μαθηματικών τύπων που προβλέπουν ή συμπεραίνουν αν υπάρχει τυχαιότητα ή σύνδεση ανάμεσα στη χορήγηση φαρμάκων και ουσιών κι επακόλουθων συμβάντων.

 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ! ΚΑΙ ποιο είναι το νομικό πλαίσιο για να κινηθούν σε βάρος των εταιρειών παρασκευής "εμβολίων" οι οικείοι των πρόωρα θανόντων ή με βλάβες στην υγεία τους; Απλά ΔΕΝ υφίσταται! Σε περίπτωση μόνιμης βλάβης ή θανάτου από τα παρασκευάσματά των φαρμακευτικών εταιρειών, αυτές απολαμβάνουν πλήρους νομικής ασυλίας και δεν φέρουνε...ουδεμία ευθύνη! Άρα, οι οικογένειες των παθόντων ή...και...εκλιπόντων ΔΕΝ έχουν τη δυνατότητα να τις μηνύσουν! Και για ψάξτε το: υπάρχει άδεια, πραγματικά, αυτών των ... "εμβολίων", όπου έστω τα κράτη που τρέχουν τις εμβολιαστικές καμπάνιες ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΑ;;;;;;




28-Year-Old Wisconsin Healthcare Worker Brain Dead 5 Days After Second Experimental Pfizer MRNA COVID Injection - ΗΠΑ: Η 28χρονη υγειονομικός Sara Stickles χωρίς υποκείμενο νόσημα πέθανε 5 μέρες μετά την β΄δόση του εμβολίου Pfizer!!!!


ANANEΩΣΗ (19/2/02/2021)

85 άτομα πέθαναν αφού εμβολιάστηκαν στη Γαλλία αναφέρει η πρόσφατη έκθεση του ansm.Αποσυσχετίζουν και πάλι!!


Σταμάτησε η β΄ δόση Pfizer σε Γηροκομείο στην Ισπανία καθώς 46 τρόφιμοι του πέθαναν ενώ είχαν κάνει την α΄ δόση!
Το γηροκομείο Nuestra Señora del Rosario (Παναγία του Ροδαρίου) είναι σε κατάσταση σοκ λόγω μαζικών θανάτων μετά από εμβολιασμούς mRNA.
Όλοι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στην εγκατάσταση έλαβαν την πρώτη δόση mfNA Pfizer στις αρχές Ιανουαρίου, σύμφωνα με το μεγάλο ισπανικό μέσο ενημέρωσης ABC de Sevilla. Οι περισσότεροι κάτοικοι αρρώστησαν αμέσως μετά τις ενέσεις.



Ο γιατρός,ερευνητής Hervé Seligmann Πανεπιστήμιο Aix-Marseille και ο Haim Yativ για εμβολιασμό σε Ισραήλ: είναι ένα νέο Shoah (Ολοκαύτωμα), οι εμβολιασμοί προκάλεσαν περισσότερους θανάτους απ’ ό,τι ο covid19.Aναντιστοιχία δεδομένων αρχών και της πραγματικότητας! BINTEO



ANANEΩΣΗ (21/2/019)

ΗΠΑ: σχεδόν 1.000 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό.15.923 παρενέργειες.Το 1/3 αυτών των θανάτων εντός 48ωρου από εμβολιασμό.Το 30% υγειονομικών αρνητές στον εμβολιασμό όπως και το 1/3 στρατιωτών!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ (25/2/2021)

Κραυγή απόγνωσης Γαλλίδας μάνας: πήγα να χάσω την 18χρονη κόρη μου 4 μέρες μετά την α΄ δόση του εμβολίου.Μου πιστοποίησαν οι γιατροί ήταν σοβαρές παρενέργειες!!!



ANANEΩΣΗ (27/2/2021)

Θανατικό από covid19 μετά από α΄ δόση εμβολιασμού σε Γηροκομείο στην Ολλανδία. Από τους 106 οι 70 μολύνθηκαν και οι 22 πέθαναν σε 2 εβδομάδες!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (2/3/2021)

Υγειονομικός πέθανε στην Ιταλία μετά τη β΄δόση εμβολίου.”Απλά ήταν άτυχος..και δεν είχε αντισώματα” σχολιάζουν οι ειδήμονες!!!



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (4/3/2021)

Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «Περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους και 260 φορές περισσότερoυς νεότερους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει ο ιός»



Νεκρή 62χρονη μετά τον εμβολιασμό... :
Συνέβη... και από την μεγάλη ιταλική εφημερίδα "Il Mattino", διαβάζουμε κατά γράμμα:
«Δεν είναι μια οικογένεια αντί-εμβολιαστών, αυτή που υπέβαλε χθες μήνυση στους καραμπινιέρους. Ζητάει μόνο να καταλάβει πώς πέθανε η Annamaria Mantile, 62 ετών, Ναπολιτάνα από τον Vomero [αριστοκρατική συνοικία], κομψή καθηγήτρια Αγγλικών. "Ένιωσε άσχημα δύο ώρες μετά την ένεση και δεν...ανέκαμψε ποτέ", λέει ο αδελφός της Sergio, κοινωνιολόγος, ο οποίος βάζει τα γεγονότα το ένα πίσω από το άλλο... Πέθανε μετά από 4 ημέρες...»
Όλες οι λεπτομέρειες και καταθέσεις στην έγκυρη "Il Mattino"... Που βέβαια δεν θα ασχοληθούν οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι-προπαγανδιστές...
Αντίο στην καθηγήτρια, μόλις είχε εμβολιαστεί: «Ήταν μια χαρούμενη και ικανή καθηγήτρια» (Addio alla prof. Mantile, si era appena vaccinata: “Era una docente allegra e competente”...



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (9/3/2021)

Η επίσημη έκθεση της Βρετανίας για τις παρενέργειες στα εμβόλια: Εκατοντάδες θάνατοι & εκατοντάδες χιλιάδες υπέφεραν --> "Το Ηνωμένο Βασίλειο έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στους εμβολιασμούς (Pfizer και AstraZeneca) που έγιναν στους πολίτες της χώρας, το διάστημα από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2021 και τα στοιχεία αυτά είναι εντυπωσιακά σε ότι αφορά την έκταση και το εύρος των παρενεργειών.
Μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν προκύψει 460 θάνατοι και 243.612 βλάβες στην υγεία διάφορων τύπων.
Συγκεκριμένα, το Σύστημα Αναφοράς της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των «εμβολίων» COVID, που εποπτεύεται από τη «Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγειονομικής Περίθαλψης», έδωσε στις 4 Μαρτίου 2021 την τελευταία Έκθεσή του."



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (11/3)

ΝΕΟ ΣΟΚ! «ΕΚΑΝΕ το εμβόλιο (χωρίς προβλήματα υγείας) και μετά από λίγες ώρες πέθανε...»
Ελλάδα...AstraZeneca.


Η Δανία ανέστειλε τη χρήση του εμβολίου AstraZeneca κατά του Covid-19 για λόγους πρόληψης έως νεωτέρας λόγω φόβων που σχετίζονται με θρόμβους αίματος σε εμβολιασμένους. Η Δανία ανέστειλε για προληπτικούς λόγους το εμβόλιο AstraZeneca μετά από προβλήματα πήξης αίματος σε εμβολιασμένους μεταφέρει το rfi.
Οι παράπλευρες απώλειες….

ANANEΩΣΗ (12/3)

Η μία μετά την άλλη χώρες της Ε.Ε. αναστέλλουν προσωρινά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca κατά της Covid-19, μετά τις αναφορές για περιστατικά θρόμβωσης σε άτομα που εμβολιάστηκαν με τη συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίου, απ’ την οποία έχει λάβει εμβόλια και η χώρα μας :

Τελευταία η Ιταλία ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι με απόφαση της εθνικής υπηρεσίας φαρμάκων (Aifa) σταματά «προληπτικά» τη χρήση των εμβολίων της παρτίδας ABV2856, με αφορμή κάποιες «σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες».

Ανάμεσα σε αυτές, όπως μεταδίδει η La Stampa, είναι δύο περιπτώσεις θανάτου που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Σικελία. Πρόκειται για ένα 43χρονο αξιωματικό του Ναυτικού που πέθανε από καρδιακή προσβολή, 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του, και για ένα επιθεωρητή της αστυνομίας. Ήδη για τον θάνατο του πρώτου η εισαγγελία στις Σιρακούσες έχει ξεκινήσει έρευνα μετά τη μήνυση της οικογενείας του και η αυτοψία αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Ο 50χρονος αστυνομικός, ο οποίος πέθανε το περασμένο Σάββατο σε νοσοκομείο της Κατάνια από θρόμβωση, είχε κάνει το εμβόλιο 18 ημέρες νωρίτερα και ήδη από τις πρώτες ώρες μετά τον εμβολιασμό του ένιωσε άρρωστος, αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

Νωρίτερα σήμερα σκανδιναβικές χώρες ανακοίνωσαν επίσης ότι αναστέλλουν προσωρινά τη χορήγηση του εν λόγω εμβολίου.

«Στη Νορβηγία κάνουμε μια παύση των εμβολιασμών με AstraZeneca», δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ο Γκέιρ Μπούχολμ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Περιμένουμε πληροφορίες για να δούμε αν υπάρχει σχέση ανάμεσα στον εμβολιασμό κι αυτό το περιστατικό αιματικών θρόμβων».

Προηγήθηκε η σχετική ανακοίνωση της Δανίας, με τη δανική εθνική υγειονομική αρχή να κάνει γνωστό ότι η αναστολή στη χορήγηση του εν λόγω εμβολίου λαμβάνει χώρα «έπειτα από αναφορές σοβαρών περιπτώσεων σχηματισμού θρόμβων στο αίμα σε άτομα που είχαν εμβολιασθεί με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19», υπογραμμίζοντας πως «αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε συμπέρασμα για την ύπαρξη σχέσης ανάμεσα στο εμβόλιο και τους θρόμβους».

Οι δανικές αρχές δεν έκαναν γνωστό πόσες αναφορές για δημιουργία θρόμβων υπήρξαν.

Το Reuters σημειώνει πως η Αυστρία σταμάτησε τη χρήση μιας παρτίδας εμβολίων της AstraZeneca για όσο διάστημα θα διερευνά έναν θάνατο από θρομβωτικές διαταραχές και μια πνευμονική εμβολή.

Τη Δευτέρα η Αυστρία ανακοίνωσε πως σταματά τη χορήγηση μιας παρτίδας εμβολίων της AstraZeneca μετά τον θάνατο μιας 49χρονης νοσηλεύτριας, η οποία υπέκυψε εξαιτίας «σοβαρών θρομβωτικών διαταραχών» μερικές ημέρες αφού εμβολιάσθηκε με αυτό το εμβόλιο.

Στη συνέχεια άλλες τέσσερις ευρωπαϊκές, η Εσθονία, η Λιθουανία, η Λετονία και το Λουξεμβούργο ανέστειλαν τους εμβολιασμούς με δόσεις που προέρχονταν απ’ αυτή την παρτίδα, η οποία έχει παραδοθεί σε 17 χώρες και περιλαμβάνει ένα εκατομμύριο εμβόλια.

Τον ίδιο δρόμο φέρεται να ακολουθεί και η Ισλανδία σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων Ansa.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (15/3/)

3 964 άτομα πέθαναν αφότου εμβολιάστηκαν κατά τη διάρκεια μόνο της τελευταίας εβδομάδας από 7/3/21 ως 13/3/21 στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή βάση παρακολούθησης ανεπιθύμητων παρενεργειών. 3964 νεκροί και 63 αποβολές ! Το πιο εντυπωσιακό και ύποπτο είναι ότι όλοι αυτοί και οι 4000 θάνατοι παραμένουν ασυσχέτιστοι από τις υγειονομικές αρχές αναφορικά με το εμβόλιο. Μοιάζει με τα ποσοστά εκλογής στις δικτατορίες με 99,9%. - Οι 2540 θάνατοι προήλθαν μετά από εμβολιασμό με Pfizer οι 973 με Moderna και οι 451 με AstraZeneca/Oξφόρδη….




AΝΑΝΕΩΣΗ (20/3)

Ο πρώτος θάνατος από αναφυλακτικό σοκ μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca. Πέθανε νοσοκόμα σχεδόν αμέσως μετά τον εμβολιασμό στη Γεωργία!!!!!! - Ο θάνατος από αναφυλακτικό σοκ στη Γεωργία μετά το εμβόλιο AstraZeneca είναι ο πρώτος στον κόσμο, δήλωσε το Υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι στη Γεωργία, μια νοσοκόμα που έπεσε σε κώμα αφού εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού με το AstraZeneca πέθανε στο νοσοκομείο.
Η νοσοκόμα ονομάζεται Megi Bakradze.



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (26/3)

24χρονος φοιτητής Ιατρικής πέθανε στη Γαλλία από θρόμβωση 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca!!!!!! - "Μέχρι τώρα στη Γαλλία οι φοιτητές πηδούσαν στο κενό από τις φοιτητικές εστίες ή βρίσκονταν κρεμασμένοι στα δωμάτια τους λόγω του κοινωνικού αποκλεισμού τους αφού τα πανεπιστήμια είναι σε παρατεταμένο κλείσιμο. Τώρα τους βρίσκουν νεκρούς μετά τον εμβολιασμό..Ένας 24χρονος φοιτητής βρέθηκε νεκρός σπίτι του 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca . Μια δικαστική έρευνα άνοιξε οι υγειονομικές αρχές μελετούν την περίπτωση.(σσ Δεν λυγίζουν ούτε μπροστά σε πτώματα νεαρών ατόμων)" - « Ο αδερφός μου ήταν σε τέλεια υγεία» (συνέχεια στο link)



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (27/3)
ΕΛΛΑΔΑ:
Σύρος: «Εγκεφαλικό από θρόμβους» έπαθε άντρας που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca - Κατέρρευσε σε λίγα λεπτά!- Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες στη Σύρο, καθώς 60χρονος που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca, σύμφωνα με συγγενή του έπαθε βαρύ εγκεφαλικό λίγα λεπτά αργότερα και το βράδυ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα.



ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ 13/3/2021:

CDC* , ΗΠΑ - 1524 νεκροί, 31079 υπέστησαν ζημιά στην υγεία τους μετά τους εμβολιασμούς με τα σε πειραματικό στάδιο (μην το ξεχνάμε και αυτό!) "εμβόλια MRNA

CDC =Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών. Το CDC είναι μια ομοσπονδιακή υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών υπό το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και έχει την έδρα του στην Ατλάντα της Τζόρτζια. wikipedia

Mπορεί να ιδωθεί και ως συνέχεια των αναρτήσεων " CDC: Over 500 Deaths Now Following MRNA Experimental Injections " - “They’re dropping like flies.” ("πέφτουν σαν τις μύγες") και ΗΠΑ: σχεδόν 1.000 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό.15.923 παρενέργειες.Το 1/3 αυτών των θανάτων εντός 48ωρου από εμβολιασμό.

(Σημείωση: Το VAERS, που αναφέρεται και στο άερθρο που ακολουθεί, είναι ο πρωταρχικός μηχανισμός στις ΗΠΑ για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου. Οι αναφορές που υποβάλλονται στο VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση προτού μπορέσει να καθοριστεί εάν το αναφερόμενο ανεπιθύμητο συμβάν προκλήθηκε άμεσα ή έμμεσα από το εμβόλιο.)

CDC Update: 1,524 DEAD 31,079 Injured Following Experimental COVID MRNA ‘Vaccines’


The CDC added more data today into the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), a U.S. Government funded database that tracks injuries and deaths caused by vaccines.

The data goes through March 5, 2021, with 31,079 recorded adverse events, including 1,524 deaths following injections of the experimental COVID mRNA shots by Pfizer and Moderna.

Besides the recorded 1,524 deaths, there were 5,806 visits to Emergency Room doctors, 630 permanent disabilities, and 3,477 hospitalizations.

The CDC also updated their Selected Adverse Events Reported after COVID-19 Vaccination page on March 9th this past week, and according to this report, VAERS has received 1,637 reports of death following COVID “vaccinations” – more than 100 deaths than are in the VAERS data dump released today.

The CDC continues to state that not one of these recorded deaths following experimental COVID injections are related to the shots.

“A review of available clinical information including death certificates, autopsy, and medical records revealed no evidence that vaccination contributed to patient deaths.” (Source)

AstraZeneca COVID Vaccine Inoculations Halted In Many Countries Due To Fatal Blood Clots

As we reported yesterday, many countries in Europe (and now also Thailand) have halted the vaccinating of people with the AstraZeneca experimental vaccine after reports of fatal blood clots following the injections.

 ολόκληρο το άρθρο / the full articleHealthImpactNews.com / Reference: MedAlerts.org; MedAlerts.org


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (29/3)

Οι γυναίκες που έχασαν το έμβρυο τους αφότου εμβολιάστηκαν για Covid αυξήθηκαν κατά 366% σε μόλις έξι εβδομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο! - Η κυβέρνηση δημοσίευσε εβδομαδιαίες εκθέσεις σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα πειραματικά εμβόλια Covid-19, η α΄από τις οποίες κάλυψε δεδομένα που εισήχθησαν στο MHRA Yellow Card Scheme από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 24 Ιανουαρίου 2021. Η τελευταία τους έκθεση (βρείτε εδώ) , η οποία είναι η έβδομη που θα αναδιατυπωθεί καλύπτει δεδομένα που εισήχθησαν στο MHRA Yellow Card Scheme από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 7 Μαρτίου 2021.
Μόλις έξι εβδομάδες χωρίζουν την πρώτη από την έβδομη έκθεση και η συγκλονιστική αύξηση του αριθμού των γυναικών που έχασαν το αγέννητο και το νεογέννητο παιδί τους αυτή την περίοδο λόγω του ότι είχαν κάνει είτε το εμβόλιο Pfizer είτε το AstraZeneca Covid είναι κάτι το τρομακτικό.




ΑΝΑΝΕΩΣΗ (31/3)

Μια 37χρονη εκπαιδευτικός πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία 12 ημέρες μετά τον πρώτο εμβολιασμό της με AstraZeneca. - Η δασκάλα Zelia Guzzo άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μια μάχη 12 ημερών … Τα νέα για τον τραγικό θάνατο της Ζέλια προέρχονται από το κρατικό ινστιτούτο πολλαπλών χρήσεων “S. Quasimodo” στη Γέλα.


63χρονος πέθανε από πολλαπλές θρομβώσεις μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca στην Annecy στη Γαλλία. Αισθάνθηκε τους πρώτους πόνους μόλις 30′ μετά το εμβόλιο!!!!! : O Joël Crochet, 63 ετών πέθανε στο νοσοκομείο στην πόλη Annecy της Γαλλίας την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2021 υποκύπτοντας σε πολλαπλές θρομβώσεις σε ζωτικά όργανα 10 μέρες αφότου δέχθηκε την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca στο εφήμερο εμβολιαστικό κέντρο au centre éphémère που έχει εγκατασταθεί στο Pâquier στις αρχές του μήνα. Αν και καμιά συσχέτιση δεν αποδόθηκε αναφορικά με εμβόλιο και θάνατο ως είθισται ( σσ. ο νόμος της σιωπής) , ο Jean-Luc Crochet καταθέτει την μαρτυρία του για την καλπάζουσα επιδείνωση της υγείας του αδερφού του κι αναρωτιέται για τους κινδύνους του μαζικού εμβολιασμού και δηλώνει εξ ονόματος της οικογένειας , την αναγνώριση της περίπτωσης του Joël μεταξύ των θρομβοεμβολικών γεγονότων στην εθνική υπηρεσία ασφάλειας Φαρμάκων (ANSM) και τη συμπερίληψής της στην έκθεση φαρμακοεπαγρύπνησης σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολίου AstraZeneca. ledauphine 30/3/21
Σύμφωνα με την μαρτυρία του αδερφού του θύμα αισθάνθηκε πόνους 30′ μόλις λεπτά μετά τον εμβολιασμό!!!
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στον Καναδά αναστέλλεται προσωρινά η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca στους ενήλικες κάτω των 55 ετών.



Μια 38χρονη γυναίκα πέθανε τη Δευτέρα στην Τουλούζη της Γαλλίας από θρόμβωση, 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με μια δόση της AstraZeneca. Δεν υπέφερε από συγκεκριμένα προβλήματα υγείας. Αυτή η περίπτωση θα αναλυθεί μεταξύ άλλων από τα κέντρα ANSM και φαρμακοεπαγρύπνησης.
Η franceinfo έμαθε την Τρίτη από τις αντίστοιχες πηγές του νοσοκομείου το γεγονός, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες από την Actu Toulouse. Αυτή η κοινωνικός λειτουργός είχε εμβολιαστεί λίγο πριν την προσωρινή αναστολή της AstraZeneca στα μέσα Μαρτίου. Δεν υπέφερε από κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.


Υγιέστατος 23χρονος Έλληνας φοιτητής πέθανε από θρόμβωση μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca στη Σόφια.
Στις 24/03/2021 αναφέρεται” ο θάνατος Έλληνα φοιτητή ιατρικής στη Βουλγαρία, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του. Ο 23χρονος είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca στις 22 Φεβρουαρίου και δέκα μέρες μετά, έπειτα από θρομβωτικό επεισόδιο, κατέληξε στη ΜΕΘ του Pirogov Hospital στη Σόφια” σύμφωνα με το focusfm.
Συγκλονισμένος ο πατέρας του 23χρονου φοιτητή Ιατρικής, ο οποίος είναι γιατρός, μίλησε στο protothema και είπε ότι ο γιος του τον ενημέρωσε πριν από 10 περίπου μέρες και αφού είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, ότι παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Πέντε μέρες μετά και επειδή τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν, αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.
«Οι γιατροί τού βρήκαν χαμηλά αιμοπετάλια και τού πρότειναν να νοσηλευτεί προκειμένου να προχωρήσουν σε μια σειρά από εξετάσεις. Εγώ του έκλεισα πτήση για να έρθει στην Ελλάδα. Το παιδί βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά μέσα μια ώρα έπαθε κάποια θρόμβωση με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει μέσα στο σπίτι. Έπεσε τόσο άτσαλα, που έβγαλε τον ώμο του πάνω στη πόρτα η οποία μάλιστα στράβωσε από το χτύπημα. Η πτώση του παιδιού ήταν αποτέλεσμα της θρόμβωσης. Σημειώνω ότι ο γιος μου, 23 ετών, δεν είχε ποτέ του κανένα πρόβλημα υγείας. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ανατάξανε τον ώμο του και τον κράτησαν μέσα. Τη νύχτα η κατάσταση του επιδεινώθηκε, το πρωί τον έβαλαν στην εντατική χωρίς να τον έχουν διασωληνώσει. Εκεί διαπίστωσαν μια μικρή θρόμβωση στον εγκέφαλο».
Οι Βούλγαροι γιατροί ειδοποίησαν τον πατέρα του παιδιού και εκείνος ταξίδεψε από Ελλάδα για να μεταβεί στη Σόφια.
«Μίλησα με τον νευροχειρουργό και μου είπε ότι το πρόβλημα του παιδιού δεν είναι τόσο νευροχειρουργικό. Πως πρόκειται για ένα μικρό αιμάτωμα και ότι δεν μπορούν να τον χειρουργήσουν γιατί έχει χαμηλά αιμοπετάλια και κινδύνευε να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία. Την επόμενη μέρα όμως το πρωί, οι θρόμβοι είχαν επεκταθεί σε όλες τις φλέβες του εγκεφάλου και τις αρτηρίες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναστραφεί αυτή η κατάσταση, παρά τις πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι Βούλγαροι συνάδελφοι».
Ο Έλληνας γιατρός, προσθέτει ότι, ενημερώθηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι του είπαν πως είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του ενδέχεται να συνδέεται με τις παρενέργειες του εμβολίου.
Tα πανεπιστήμια στην Ελλάδα είναι κλειστά για ν΄ανοίξουν με αυτούς τους όρους όπως στο Ισραήλ που είναι μόνο για εμβολιασμένους και όπως στη Γαλλία που οι πανεπιστημιακές αρχές έκαναν κάλεσμα για εμβολιασμό φοιτητών και μετά μάζεψαν κάποιους νεκρούς από τα φοιτητικά τους διαμερίσματα;;;;;
Tην ίδια στιγμή οι αναφορές ότι τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται ακόμη και μεταξύ των εμβολιασθέντων πληθαίνουν.(dw) Ένας άνθρωπος που εμβολιάστηκε θα μπορούσε να μολύνει τους άλλους, ακόμη και εάν αυτοί με τη σειρά τους δεν νοσήσουν.(capital.gr)

ANANEΩΣH (4/4/2021)

  

 ΑΝΑΝΕΩΣΗ (7/4)

Νεκρή 25χρονη εκπαιδευτικός στις ΗΠΑ μετά τον εμβολιασμό της. Η 25χρονη εκπαιδευτικός Desirée Penrod πέθανε στο Connecticut στις ΗΠΑ μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της με το Johnson & Johnson. Η Desirée Penrod έγραψε στο Facebook ότι έλαβε τη «δόση Janssen» στις 9 Μαρτίου ή γύρω στις 9 Μαρτίου. Η Janssen Pharmaceuticals είναι το Φαρμακευτικό Τμήμα της Johnson & Johnson και ανέπτυξε το ιογενές εμβόλιο JNJ-78436735. Διατίθεται στο εμπόριο ως εμβόλιο μίας δόσης. Η 25χρονη εκπαιδευτικός είπε ότι δεν αισθάνθηκε καμία αρνητική επίδραση την πρώτη ημέρα του εμβολιασμού. Αλλά στις 11 Μαρτίου έγραψε στον λογαριασμό της στο fb ότι «το εμβόλιο με σκοτώνει σήμερα».



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (8/4):

Παραδοχή ΕΜΑ: «Το εμβόλιο της AstraZeneca συνδέεται με τις θρομβώσεις» – Έκθετη η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη - Ο επικεφαλής εμβολίων του ΕΜΑ Μάρκο Καβαλέρι μιλώντας σε ιταλική εφημερίδα παραδέχθηκε πως το εμβόλιο της AstraZeneca συνδέεται με τις θρομβώσεις.
Ο επικεφαλής εμβολίων του ΕΜΑ, Μάρκο Καβαλέρι είπε στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero ότι «κατά τη γνώμη μου, μπορούμε να το πούμε τώρα, είναι σαφές ότι υπάρχει σχέση με το εμβόλιο», αν και δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε μια τέτοια αντίδραση.
«Υπάρχει μια σύνδεση, αλλά πρέπει ακόμη να καταλάβουμε πώς προκαλείται» συμπλήρωσε ο Καβαλέρι, προσθέτοντας ότι ο σύνδεσμος αυτός του εμβολίου με τις θρομβώσεις, θα επιβεβαιωθεί από τον Οργανισμό τις επόμενες ώρες.

  


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (9/4)

65χρονος πέθανε 2 ώρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca κι 63χρονος 1 μέρα μετά. Και οι 2 στην Lleida στην Ισπανία. Ασυσχέτιστοι!!!!!Οργή των συγγενών!




ANANEΩΣΗ (10/4)

 


Σοκ από Α.Μπουρλά για εμβόλιο Pfizer: «Το εμβόλιο διαρκεί 6 μήνες»!  :


Σχετικό άρθρο: Ομολογία Pfizer: «6-8 μήνες διαρκεί η ανοσία από το εμβόλιό μας- Πρέπει να εμβολιαστείτε πάλι όλοι από το καλοκαίρι»! - Η αμερικανική εταιρεία Pfizer και η γερμανική τουρκικής ιδιοκτησίας ΒionNTech παραδέχθηκαν επίσημα αυτό που όλη η επιστημονική κοινότητα γνώριζε, αλλά κανείς με εξαίρεση τους Ρώσους δεν είχε βγει να το πει: Οτι τα εμβόλια mRNA της συγκεκριμένης εταιρείας όπως και της Moderna έχουν «διάρκεια ζωής» ελάχιστων μηνών! Οι Pfizer/BioNTech ανακοίνωσαν για διατήρηση των αντισωμάτων σε χρόνο 6-8 μηνών, αλλά ακόμα και αυτό είναι υπεραισιόδοξο: Οι Ρώσοι του Ινστιτούτου «Γκαμαλέγια» διαβεβαιώνουν ότι «Στους τέσσερις μήνες ή πέντε το πολύ τελειώνει η ανοσοποιητική δράση του εμβολίου Pfizer BioNTech»! (η συνέχεια στο άρθρο του συνδέσμου)

ΑΝΑΝΕΩΣΗ (17/4)

Ορφανά χτυπήματα των εμβολίων;;; Γεμάτο το γαλλικό διαδίκτυο από αναφορές για θρομβώσεις, παραλύσεις ή θανάτους μετά τα εμβόλια…



Ορφανά χτυπήματα των εμβολίων;;; Καταγράφονται, προσμετρώνται κανείς δεν ξέρει αφού θα πρέπει πρώτα να δηλωθούν από άμεσα εμπλεκόμενους. Το γαλλικό διαδίκτυο είναι γεμάτο από αναφορές για θανάτους και θρομβώσεις από τα αμφιλεγόμενα ”εμβόλια”.Μια μόνο διαδικτυακή ψαριά στο twitter έβγαλε όλα τα παρακάτω κι όλα αυτά μόνο σε 1 ανάρτηση. Η πρώτη είναι η κύρια ανάρτηση και τα υπόλοιπα σχόλια επί αυτής:

1.Mαθαίνω ότι ο γείτονας της μητέρας μου 67 ετών νοσηλεύθηκε για θρόμβωση. Εμβολιάστηκε με AtraZeneca εδώ και 2 εβδομάδες….

2.Ο κουνιάδος μου εμβολιάστηκε με AstraZeneca είναι 54 ετών είναι στο νοσοκομείο με παράλυση και των 2 κάτω άκρων.

3.Μια φίλη 70 ετών πολύ δραστήρια στην ενορία πέθανε 10 μέρες μετά τη δεύτερη δόση.Θρόμβοι αίματος στον εγκέφαλο.

4.Θρόμβωση σε μέλος της οικογενείας μου από εμβόλιο της Pfizer.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτά τα περιστατικά δεν αναφέρονται στον τύπο και διασώζονται ως αναφορές στο διαδίκτυο..Aντίστοιχη εικόνα παρουσιάζουν κι άλλα social media. Η λογοκρισία είναι τεράστια..

5. ”Eίχα μια ασθενή εμβολιασμένη στις 30 Μάρτη ήταν η β΄δόση με Pfizer. Παρουσίαζε έρπητα ζωστήρα στο εμβολιασμένο μπράτσο στο μέρος που δέχθηκε το εμβόλιο και μέχρι τα δάχτυλα σε όλο το χέρι και μια εβδομάδα μετά και στο στήθος..”


ΠΗΓΗ


ΑΝΑΝΕΩΣΗ  (20/4)

Εμβολιασμένος γιατρός σε επιστράτευση νοσεί βαριά με κορωνοϊό :  " Ιδιώτης γιατρός που είχε επιστρατευτεί από το υπουργείο Υγείας για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ΕΣΥ νόσησε με κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση. Μάλιστα ο γιατρός είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, με μία δόση.Ο γιατρός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρουσίασε συμπτώματα πριν από λίγα 24ωρα και μετέβη περιπατητικός στο Νοσοκομείο Αττικόν προκειμένου να λάβει ιατρική βοήθεια.

Ειδικότερα πήγε στο Νοσοκομείο Αττικόν στην εφημερία στις 12 Απριλίου όπου και οι συνάδελφοί του ιατροί έκριναν πως έπρεπε να νοσηλευτεί καθώς παρουσίαζε υψηλό πυρετό ενώ είχε και δύσπνοια.

Όπως αναφέρει το Εθνος, ο παθολόγος νοσηλεύεται σήμερα σε κλίνη covid του νοσοκομείου σε βαριά κατάσταση. Ενώ κατά τη διάρκεια της επιστράτευσης του είχε κάνει μία δόση του εμβολίου. Ένα ακόμα περιστατικό που καταδεικνύει τα όσα έχουμε τονίσει πολλές πολλές φορές στο pronews.gr, περί της αποτελεσματικότητας των εμβολίων κατά του κορωνοϊού και έρχεται μάλιστα την ώρα που αρκετά συστημικά ΜΜΕ έδειχναν «ρεπορτάζ» για την «υψηλή» ανοσία που προσφέρουν τα εμβόλια με την πρώτη κιόλας δόση. "


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (24/4)

Εμβολιάστηκαν με Pfizer κι εμφάνισαν έρπητα ζωστήρα στο Ισραήλ.Το ίδιο φαινόμενο και σ΄άλλες χώρες!! Μαρτυρία από Αγγλία: το εμβόλιο με παραμόρφωσε μ΄έκανε σαν τέρας στο Alien!!!!!"




ANANEΩΣΗ (26/4)

44-Year-Old Pastor DEAD after Moderna COVID Shot – Wanted Other Pastors and African Americans to Follow her Example and Take the Shot - 44χρονη πάστορας πέθανε μετά από εμβολιασμό με το σκεύασμα της Moderna. Ήθελε όπως είχε δηλώσει να ακολουθήσουν και άλλοι πάστορες και αφροαμερικανοί το παράδειγμάτης και να εμβολιαστούν!
" Dr. Kimberly Credit was the first female pastor at the Mount Zion Baptist Church in Boonton Township, New Jersey. She had a master’s degree in divinity and a doctorate in ministry, and she was the founder of The Preaching Lab Podcast.
On February 10th, she was injected with the first experimental Moderna mRNA injection at a public event where she was interviewed by the New York Times and a local TV news outlet." Read the article



....................................


Οι καταγεγραμμένοι θάνατοι μέσα σε 15 συνολικά έτη από διάφορα εμβόλια ήταν λιγότεροι από αυτούς που συνέβησαν μέσα σε μόλις 4 μήνες των συγκεκριμένων αποκλειστικά εμβολιασμών! Τα μαθηματικά με τη διαυγή γλώσσα τους και τη λογική τους σε τι πορίσματα θα έφταναν, αν ρωτούνταν κάποιος έντιμος επιστήμονας που τα υπηρετεί;

Για αποσαφήνιση όρων-κλειδιών που θα συναντήσει ο αναγνώστης στο παρακάτω άρθρο στα αγγλικά:

CDC : Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών

VAERS: ο πρωταρχικός μηχανισμός στις ΗΠΑ για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου.


Side by side comparison of 15 years of recorded vaccine injuries and deaths vs. 4 months of recorded COVID vaccine injuries and deaths.(Note: the CDC is reporting 3,486 deaths after COVID vaccines while only 3,186 are entered into VAERS so far.)


The CDC announced this week that deaths reported to the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), a U.S. Government funded database that tracks injuries and deaths caused by vaccines, following experimental COVID injections, have now reached 3,486 deaths since December of 2020, when the Pfizer and Moderna mRNA COVID shots were given emergency use authorization (EUA) by the FDA.

To get a perspective on the magnitude of deaths following COVID shots that are being reported to the CDC, there were only 3,445 deaths reported to the CDC following all vaccines from 1/1/2005 through 11/30/2020, the 15-year period prior to the FDA issuing emergency use authorizations for experimental COVID injections in December of 2020.


.........................



7,766 DEAD 330,218 Injuries: European Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 “Vaccines”  full article - πλήρες άρθρο - ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, μέχρι αυτή τη στιγμή, με πολλά "ύποπτα στοιχεία" και σχεδιαγράμματα, μετά από εμβολιασμό για COVID-19

The European database of suspected drug reaction reports is EudraVigilance, which also tracks reports of injuries and deaths following the experimental COVID-19 “vaccines.”

Here is what EudraVigilance states about their database:

This website was launched by the European Medicines Agency in 2012 to provide public access to reports of suspected side effects (also known as suspected adverse drug reactions). These reports are submitted electronically to EudraVigilance by national medicines regulatory authorities and by pharmaceutical companies that hold marketing authorisations (licences) for the medicines.

EudraVigilance is a system designed for collecting reports of suspected side effects. These reports are used for evaluating the benefits and risks of medicines during their development and monitoring their safety following their authorisation in the European Economic Area (EEA). EudraVigilance has been in use since December 2001.

This website was launched to comply with the EudraVigilance Access Policy, which was developed to improve public health by supporting the monitoring of the safety of medicines and to increase transparency for stakeholders, including the general public.

The Management Board of the European Medicines Agency first approved the EudraVigilance Access Policy in December 2010. A revision was adopted by the Board in December 2015 based on the 2010 pharmacovigilance legislation. The policy aims to provide stakeholders such as national medicines regulatory authorities in the EEA, the European Commission, healthcare professionals, patients and consumers, as well as the pharmaceutical industry and research organisations, with access to reports on suspected side effects.

Transparency is a key guiding principle of the Agency, and is pivotal to building trust and confidence in the regulatory process. By increasing transparency, the Agency is better able to address the growing need among stakeholders, including the general public, for access to information. (Source.)

Their report through April 17, 2021 lists 7,766 deaths and 330,218 injuries following injections of four experimental COVID-19 shots:
COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH
COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (27/4)

Τα στοιχεία από τους ως τώρα εμβολιασμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι απλώς ανησυχητικά αλλά σοκαριστικά!


Από όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στο βίντεο, π.χ. τις διόλου αμελητέες παρενέργειες ενός στους πενήντα(!), εμείς υπογραμμίζουμε τα εξής: α) 847 νεκροί (πού είναι η "καραμέλα" της μη συσχέτισης; όπως και στο αμέσως επόμενο δεδομένο) και β) απαιτήθηκαν συνολικά 450 χειρουργικές επεμβάσεις, ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού για να σωθούν οι εμβολιασμένοι!

Εδώ να μνημονεύσουμε και όσα φοβερά είπε ο dr Michael Yeadon, που άφησε αιχμές και για μακροπρόθεσμες συνέπειες της "επιχείρησης" στην υγεία των ανθρώπων...Σχετικό βιντεάκι κι εδώ: 

 
Καταπέλτης ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. M.Yeadon κατά των εμβολιασμών: «Δεχόμαστε απειλές»


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (28/4)

Υπουργείο Υγείας Ισραήλ: αρκετά κρούσματα μυοκαρδίτιδας σε άνδρες κάτω των 30 ετών μετά τη 2η δόση εμβολίου Pfizer!!! 2 πέθαναν!
" Από περισσότερα από 5 εκατομμύρια άτομα που εμβολιάστηκαν στο Ισραήλ, έχουν καταγραφεί 62 κρούσματα μυοκαρδίτιδας, 56 από αυτά ημέρες μετά τη δεύτερη ένεση και τα περισσότερα από αυτά που έχουν πλήξει άνδρες κάτω των 30 ετών, ανέφερε η έκθεση.
60 ασθενείς υποβλήθηκαν σε θεραπεία και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την ανάρρωση, δύο άνθρωποι, μια 22χρονη γυναίκα και ένας 35χρονος άντρας χωρίς ιατρικό ιστορικό πριν από τον εμβολιασμό, πέθαναν.
“Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο εργαστήριο της Pfizer το οποίο θα εξετάσει τα δεδομένα”, διευκρινίζεται στην έκθεση, απεστάλησαν επίσης στην αμερικανική διοίκηση των τροφίμων και των φαρμάκων (FDA) και στα Κέντρα ελέγχου και πρόληψης ασθενειών (CDC).
“Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε εάν υπάρχει συσχέτιση ή εάν είναι σύμπτωση. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη συλλογή περισσότερων δεδομένων”, ανέφερε η έκθεση. "



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (29/4)

59-Year-Old Israeli Fashion Icon Alber Elbaz DEAD After Being “Fully Vaccinated” for COVID-19
Another public figure has died following injections of the experimental COVID shots.
Israeli fashion icon Alber Elbaz has reportedly died at an American hospital in Paris, France, over the weekend.The French Press (Elbaz worked and lived in France) and many of the European Press have originally reported that his cause of death was “unknown,” but Israeli Press are now reporting that he died of the “South African variant of COVID-19,” while admitting that he was “fully vaccinated.”

Διάσημος ηθοποιός στην Ινδία πέθανε την επομένη του εμβολιασμού του από καρδιά!! Ο μύθος του σινεμά Tamil πέθανε στις 17/4/21 δηλ. 2 μέρες μετά το εμβόλιο και 1 μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο όπως τεκμαίρεται από δημοσιεύματα! Την ίδια μέρα πολλές διασημότητες της Ινδίας πήγαν στην οικία του για ν΄αποδώσουν τιμή στον εκλιπόντα καλλιτέχνη που αν και γεύθηκε την δόξα είχε τέλος άδοξο! Είχε εμβολιαστεί για να προωθήσει το εμβόλιο αντι-covid αλλά πέθανε την επομένη σύμφωνα με άλλη πηγή.Οι αρχές ως είθισται επιχειρούν να περιορίσουν τη συσχέτιση..

28-Year-Old PhD Physical Therapist DEAD 2 Days After Being Injected with COVID Experimental mRNA Vaccine
Haley Link Brinkmeyer on her wedding day in 2018 with her mother Shauna O’Neill Link working on her wedding dress. Haley is now DEAD 2 days after receiving a COVID mRNA shot. Image Source Facebook.

The COVID Blog has just highlighted the death of 28-year-old Haley Link Brinkmeyer, who just finished her PhD and got married in 2018 and is now DEAD two days after receiving one of the mRNA experimental COVID injections.
EVANSVILLE, INDIANA — Mrs. Haley Link Brinkmeyer received her Ph.D from the University of Evansville in 2018. She married her high school sweetheart, Evan, right around the same time. Haley is now dead because mainstream and social media convinced her that experimental mRNA shots are safe and necessary for the common good.
Mrs. Brinkmeyer received an mRNA shot on or around Tuesday, January 19. It is unclear whether it was the Pfizer/BioNTech or Moderna shot. She died two days later, according to her mother, Shauna O’Neill Link. Mrs. Brinkmeyer’s sudden death shocked everyone in her family, and left her young husband with a void that is unlikely to ever be filled. 


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (8/5)





ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από την Αυστρία! 20 άνθρωποι αρρώστησαν (και 6 πέθαναν) μετά τη δεύτερη δόση της Pfizer...
Έξι άνθρωποι πέθαναν και δύο ακόμη πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία στο νοσοκομείο, σύμφωνα με σοκαριστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε το αυστριακό ενημερωτικό δίκτυο "oe24.at".Μέχρι στιγμής, 20 άτομα στην Αυστρία έχουν αναπτύξει νόσο Covid 19 με συμπτώματα παρά το ότι έχουν πλήρως ανοσοποιηθεί με εμβολιασμό για κορώνα. Έξι άτομα που επλήγησαν από έναν τέτοιο «εντυπωσιακό εμβολιασμό» πέθαναν, δύο άλλα αναφέρθηκαν ότι εισήχθησαν για νοσηλεία, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση σχετικά με τις παρενέργειες του Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Ασφάλεια στην Υγεία (BASG).
Στην περίπτωση των εμβολίων Covid-19, μία ή δύο δόσεις είναι απαραίτητες για πλήρη προστασία του εμβολιασμού, ανάλογα με τον κατασκευαστή και, στη συνέχεια, πρέπει να περιμένουμε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο για να αναπτυχθεί μια αντίστοιχη ανοσοαπόκριση. Οποιαδήποτε ασθένεια Covid 19 που εμφανίζεται αναφέρεται ως παρενέργεια εμβολιασμού εάν έχει περάσει περίοδος επτά ημερών μετά τη δεύτερη δόση ή έχει περάσει περίοδος 28 ημερών ή περισσότερο μετά την εφάπαξ δόση.
Όλες οι περιπτώσεις αφορούν τη BioNTech
Όλες οι αναφερόμενες περιπτώσεις ασθένειας μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων έχουν μέχρι στιγμής ασχοληθεί με τον κατασκευαστή Biontech / Pfizer. Οι περισσότεροι από τους εμβολιασμούς πραγματοποιήθηκαν με αυτό το εμβόλιο και σχετικά λίγα άτομα στην Αυστρία ανοσοποιήθηκαν πλήρως με το AstraZeneca λόγω του μεγαλύτερου διαστήματος έως τη δεύτερη δόση." (http://www.press-gr.com/2021/05/20-6-pfizer.html)

 


9 παιδιά πέθαναν στις ΗΠΑ αφότου εμβολιάστηκαν.7 χαροπαλεύουν και 3 έμειναν για πάντα ανάπηρα.(VAERS)
(VAERS: πρόκειται για τον πρωταρχικό μηχανισμό στις ΗΠΑ, που σχετίζεται με  την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου.)

Περίπου 4000 παιδιά εμβολιάστηκαν κατά COVID στις ΗΠΑ.Τα 9 πέθαναν μέσα σε 28 μέρες (0,2 %). 7 είναι στο χείλος του θανάτου3 είναι πλεόν ανάπηρα με διαρκή και μόνιμη αναπηρία71 όφειλαν να συμβουλευθούν ένα γιατρό, νοσηλεύθηκαν ή η διαμονή τους εκεί έπρεπε να παραταθεί. (Δεδομένα VAERS) από την ανάρτηση της Monique Plaza ερευνήτριας HDR στη Νευροψυχιατρική,ερευνήτρια στη Ψυχολογία στο CNR, CHU Pitie Salpetriere στο Παρίσι.

Près de 4000 enfants ont été vaccinés contre le COVID aux USA. 9 sont morts dans les 28 jours (0,2 %). 7 sont à l’article de la mort. 3 sont invalides de façon permanente. 71 ont dû consulter un médecin, ont été hospitalisés ou leur séjour a dû y être prolongé. (Données VAERS) https://t.co/rDJOTJqHjK— Monique Plaza (@MoniquePlaza3) May 5, 2021

Mια κλινική δοκιμή σε 2000 παιδιά ηλικίας 12-15 πραγματοποιήθηκε από Pfizer-BioNTech. Μαζί με την Moderna, τα 2 εργαστήρια εκτελούν εμβολιακές δοκιμές σε παιδιά από 6 μηνών και πάνω.Ως τώρα η FDA εξουσιοδότησε το Pfizer mRNA σε άνω των 16. Αλλά οι Pfizer/BioNTech ζήτησαν μια εξουσιοδότηση χρήσης στα πλαίσια της Έκτακτης Ανάγκης και πάλι για παιδιά 12-15, όταν από πουθενά δεν προκύπτει ότι τα παιδιά επαπειλούνται σε βαθμό που ν΄αδειοδοτηθεί υπό αυτό το καθεστώς του επείγοντος. Σε αυτή την ηλικιακή ομάδα ο κίνδυνος θανάτου από COVID είναι μικρότερος από 0,1%..Ωστόσο αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να πάρει η Pfizer και αυτή την εξουσιοδότηση στις ΗΠΑ.



"10.000 περίπου;"

" Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ευρωπαϊκής Φαρμακοεπαγρύπνισης (EUDRA) ως τις 1/5/21 πέθαναν μετά τον εμβολιασμό περίπου 10.000 άτομα, οι 5036 δηλ. οι περισσότεροι καταγράφονται σε άτομα που εμβολιάστηκαν με Pfizer..9486 συνολικά πέθαναν αφού εμβολιάστηκαν…όλοι αυτοί οι θάνατοι έχουν αναφερθεί προς διερεύνηση.. " Απόσπασμα από άρθρο ΕΔΩ



Tweet:

 

(VAERS: πρόκειται για τον πρωταρχικό μηχανισμό στις ΗΠΑ, που σχετίζεται με  την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου.) 

 GENOCIDE in the U.S. Continues: 3,848 DEATHS 118,902 Injuries Following COVID Injections – Children Now being Reported as Dying Also : " Η γενοκτονία συνεχίζεται στις ΗΠΑ. 3848 θάνατοι, 118.902 "τραυματισμοί" ως επακόλουθο των εμβολιασμών με τα πειραματικά "εμβόλια" για COVID. Πλέον υπάρχουν αναφορές και για θανάτους παιδιών "  Τα στοιχεία αυτά προηγούνται χρονικά εκείνων της ανάρτησης αυτής: "9 παιδιά πέθαναν στις ΗΠΑ αφότου εμβολιάστηκαν.7 χαροπαλεύουν και 3 έμειναν για πάντα ανάπηρα.(VAERS)"  Γίνεται, συγκεκριμένα,  αναφορά σε μία 17χρονη, δυο δεκαεξάχρονες, μία δεκαπεντάχρονη κι έναν δεκαπεντάχρονο, που εκδήλωσαν ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ πριν καταλήξουν..."Ασυσχέτιστα" και αυτά σύμφωνα με τα... τέρατα;  

 "Children have a virtual ZERO percent chance of dying from COVID-19. So whoever is responsible for having these children injected with an experimental shot when they did not need it should be arrested and charged with murder.

by Brian ShilhavyEditor, Health Impact News

The mass murder of Americans through the experimental COVID injections continues, as the CDC is now reporting that 3,848 people have died and 118,902 adverse reactions have now been logged into their Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Many believe there is solid evidence that the CDC is holding back much of the data, and that the number of deaths and injuries reported is much higher (see below).

This is in addition to the fact that many deaths and injuries following the injections are not even reported, because the propaganda put out by the U.S. Government and reinforced through the pharma-funded corporate media, continues to claim that NONE of these deaths are linked to the COVID injections, and are just “coincidences.”

So those who foolishly believe this and later become sick, or see a loved one die, will not even consider the fact that the COVID injections may have caused this, and will not bother reporting it to the CDC.

To give some perspective to these recorded numbers, and show how criminally evil it is to claim that none of these deaths or injuries are caused by the injections, the total deaths now recorded following experimental COVID injections since December, 2020, is more than the recorded deaths following vaccines for the previous 15 and a half years (source) before the experimental COVID shots were unleashed against the public.


* Deaths following COVID injections were reported by the CDC earlier this week here. Not all of them were included in the Friday data dump published 4/30/21, which showed only 3,544 deaths. The “4 month period” started in early December through April 23, 2021, so it will take about another 2 weeks to get all the data for the full 4-month period, and these numbers will increase.

Death of Children Now Being Reported Following COVID Shots

Tragically, there are now at least 5 deaths recorded among children following COVID injections, including a 5-month-old baby who was not injected, but was breast feeding from her mother who was.

VAERS ID: 1166062: Patient received second dose of Pfizer vaccine on March 17, 2020 while at work. March 18, 2020 her 5 month old breastfed infant developed a rash and within 24 hours was inconsolable, refusing to eat, and developed a fever. Patient brought baby to local ER where assessments were performed, blood analysis revealed elevated liver enzymes. Infant was hospitalized but continued to decline and passed away. Diagnosis of TTP. No known allergies. No new exposures aside from the mother”s vaccination the previous day.

VAERS ID: 118791815-year-old female in New Hampshire. I do not know the exact date of the first or second Moderna Vaccine. I am the PICU attending who cared for the patient after her cardiac arrest which we believe was about 3-4 days after her second Moderna Vaccine

VAERS ID: 1218081 also 1218081: 17-year-old female, Wisconsin. Patient reported difficulty breathing and chest pain; suffered cardiac arrest and death. From Post mortem report from Hospital: when on 4/10/21, she was in the process of self catheterization and began experiencing difficulty breathing and chest pain. Shortly after she collapsed and was not breathing. EMS arrived and found her apneic and in pulseless electrical activity. Resuscitation began and continued upon arrival to the ED. Aside from a short period of returned pulses, she remained in PEA despite an estimated 45-50 minutes of resuscitation. She died at 11:20am on 4/10/21. – Directly from Pathology report 4.12.21

VAERS ID: 122594216-year-old female, Wisconsin. Patient was a 16yr female who received Pfizer vaccine 3/19/21 at vaccine clinic and presented with ongoing CPR to the ED 3/28/21 after cardiac arrest at home. Patient placed on ECMO and imaging revealed bilateral large pulmonary embolism as likely etiology of arrest. Risk factors included oral contraceptive use. Labs have since confirmed absence of Factor V leiden or prothrombin gene mutation. Patient declared dead by neurologic criteria 3/30/21.

VAERS ID: 124257315-year-old male, Colorado. Heart failure.

VAERS ID: 1243516: (Same as 1225942?)  16-year-old female, Wisconsin. Hemodynamic collapse at home. Persistent cardiac arrest requiring ECMO. Event believed secondary to pulmonary embolism. Death by neurologic criteria.

There is also one case of a 17-year-old male in Michigan with a history of mental illness who committed suicide 8 days after being injected. VAERS ID: 1243487.

Children have a virtual ZERO percent chance of dying from COVID-19. So whoever is responsible for having these children injected with an experimental shot when they did not need it should be arrested and charged with murder.

Is the CDC Withholding More Data on Injuries and Deaths Following Experimental COVID Injections?
(the rest aricle here - το υπόλοιπο άρθρο ΕΔΩ )

............................


AΝΑΝΕΩΣΗ (10/5)


68χρονη πέθανε λίγες ώρες μετά τη β΄δόση εμβολιασμού με Pfizer στην Πέλλα. Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η οικογένεια!!!




H oικογένεια μιας 68χρονης που πέθανε σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. ”68χρονη στην Πέλλα κατέληξε σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης εμβολίου της Pfizer.H γυναίκα πήγε στις 4 Μαίου στο Κέντρο Υγείας της Πέλλας έκανε λοιπόν τη β΄δόση και λίγες ώρες αργότερα ένιωσε μια αδιαθεσία, παράλυση στα άκρα κι έκανε εμετούς. Τα παιδία της την μετέφεραν στο νοσοκομείο εκεί μετά από μια σειρά από εξετάσεις οι γιατροί της είπαν πως ήταν παρενέργειες του εμβολίου και να επέστρεφε στο σπίτι της. Ωστόσο καθώς περνούσαν οι ώρες τα συμπτώματα γίνονταν ολοένα και πιο έντονα κι ανέβασε και πυρετό. Οδηγήθηκε για β΄φορά στο νοσοκομείο αυτή τη φορά χωρίς τις αισθήσεις της διασωληνώθηκε άμεσα και μισή ώρα αργότερα κατέληξε.Η οικογένεια της τονίζει δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση κι αναμένουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής.

Ωστόσο ήδη ο δικηγόρος της οικογένειας κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
”(opentv)

«Έχουμε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων με οποιονδήποτε τρόπο», ανέφερε ο κ. Αντώνης Ξυλουργίδης δικηγόρος σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ. Ο δικηγόρος τόνισε πως η οικογένεια είναι σε κατάσταση επιφυλακής και περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει την Τρίτη .Η άτυχη γυναίκα έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 14 Απριλίου, ενώ η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου.



Φαρμακοεπαγρύπνηση Γαλλίας σε 2 βδομάδες:μετά από εμβολιασμό με Pfizer 15 κρούσματα οξείας παγκρεατίτιδας συμπεριλαμβανομένου 1 θανάτου.2 νέα κρούσματα Guillain Barré, παράλυσης !

Στην αναφορά της κατάστασης του ANSM Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Φαρμάκων Γαλλίας (Έρευνα Φρμακοεπαγρύπνησης του εμβολίου Pfizer – BioNTech Comirnaty.Rapport n°14 : περίοδος 16 Απριλίου 2021-29 Απριλίου 2021
CRPV de Bordeaux, CRPV de Marseille) επί της επιτήρησης των εμβολίων Covid, 2 νέα σήματα alert σχετικά με την Pfizer.

15 κρούσματα οξείας παγκρεατίτιδας συμπεριλαμβανομένου 1 θανάτου. Επίσης καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Guillain Barré επί της περιόδου, ανεβάζοντας τον αριθμό των συγκεκριμένων κρουσμάτων σε 7.

........................


ANANEΩΣH (18/5)

Στην έκθεσή της έως τις 8 Μαΐου 2021 αναφέρονται 10.570 θάνατοι και 405.259 παρενέργειες μετά από την χορήγηση των τεσσάρων πειραματικών «εμβολίων» για την COVID-19 (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson).
Να τονίσουμε εδώ πως και ο CDC (ο αντίστοιχος αμερικανικός οργανισμός) είχε παραδεχθεί πως οι θάνατοι από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού μέσα σε τρείς μήνες είναι 4.434, ενώ για όλα τα εμβόλια επί 21 χρόνια είχαν καταγραφεί 4.394 θάνατοι.

Προηγούμενο Δελτίο (μέχρι τις 1/5/2021):

ΘΑΝΑΤΟΙ: 8.430 – ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 354.177
Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων παρενεργειών των «εμβολίων» COVID-19
ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ 3 «ΕΜΒΟΛΙΑ» ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ: 4.434
ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΠΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ: 4.394
(σύμφωνα με τα CDC/VAERS)
Επιλογή-επιμέλεια κειμένων: Κ.Γ.

Health Impact News – 14 Μαΐου 2021
https://vaccineimpact.com/2021/10570-dead-405259-injuries-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-vaccines/ 

 

PFIZER / BioNTech

Σύνολο παρενεργειών του πειραματικού «εμβολίου» της PFIZER / BioNTech

ΘΑΝΑΤΟΙ: 5.368 - ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ: 170.528 (μέχρι τις 08/05/2021)

«εμβόλιο» Tozinameran (κωδικός BNT162b2 , Comirnaty )
115.627 Διαταραχές Γενικές - περιλ. 1719 θάνατοι
59.217 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού - περιλ. 58 θάνατοι
37.167 Διαταραχές Γαστρεντερικού συστήματος - περιλ. 270 θάνατοι
18.516 Διαταραχές Δέρματος και υποδόριου ιστού - περιλ. 46 θάνατοι
16.257 Αναπνευστικού συστήματος, θώρακα, μεσοθωρακίου - περιλ. 619 θάνατοι
12.099 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις - περιλ. 589 θάνατοι
12.435 Διαταραχές Αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος - περιλ. 54 θάνατοι
9.851 Διαταραχές Αγγειακές - περιλ. 197 θάνατοι
8.551 Διαταραχές Καρδιακές - περιλ. 636 θάνατοι
8.904 Υπό Έρευνα - περιλ. 196 θάνατοι
7.002 Διαταραχές Ψυχιατρικές - περιλ. 81 θάνατοι
5.413 Διαταραχές Οφθαλμικές - περιλ. 9 θάνατοι
4.828 Διαταραχές Ωτός και λαβυρίνθου - - περιλ. 3 θάνατοι
4.142 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές - - περιλ. 72 θάνατοι
4.047 Διαταραχές Ανοσοποιητικού συστήματος - περιλ. 25 θάνατοι
2.961 Διαταραχές μεταβολισμού και της θρέψης - περιλ. 109 θάνατοι
1.241 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και μαστών - περιλ. 2 θάνατοι
1.143 Διαταραχές νεφρών και ουροφόρων οδών - περιλ. 82 θάνατοι
734 Διαταραχές νευρικού συστήματος - περιλ. 535 θάνατοι
231 Διαταραχές εγκυμοσύνης, λοχείας, περιγεννητικής περιόδου - περιλ. 9 θάνατοι
194 Νεοπλάσματα -καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα (επιδείνωση) περιλ. κύστεις και πολύποδες - περιλ. 11 θάνατοι
153 Διαταραχές Ενδοκρινικές
142 Λόγω χειρουργικών και ιατρικών συμβαμάτων - περιλ. 9 θάνατοι
62 Διαταραχές Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές - περιλ. 4 θάνατοι

MODERNA

Σύνολο παρενεργειών στο πειραματικό «εμβόλιο» mRNA της MODERNA

ΘΑΝΑΤΟΙ: 2.865 – ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ: 22.985 (μέχρι τις 08/05/2021)

«εμβόλιο»: mRNA-1273 ( CX-024 414)
16.192 Γενικές διαταραχές - περιλ. 1255 θάνατοι
9.617 Διαταραχές νευρικού συστήματος - περιλ. 294 θάνατοι
7.143 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού - περιλ. 58 θάνατοι
4.952 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος - περιλ. 100 θάνατοι
2.901 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού - περιλ. 22 θάνατοι
2.822 Διαταραχές αναπνευστικού, θώρακα και μεσοθωρακίου - περιλ. 255 θάνατοι
1.906 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις - περιλ. 151 θάνατοι
1.674 Διαταραχές Καρδιακές - περιλ. 301 θάνατοι
1.526 Διαταραχές Αγγειακές - περιλ. 100 θάνατοι
1.395 Υπό Έρευνα – περιλ. 68 θάνατοι
1.118 Ψυχιατρικές διαταραχές - περιλ. 45 θάνατοι
1.047 Διαταραχές Αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος - περιλ. 19 θάνατοι
1.042 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές - περιλ. 53 θάνατοι
793 Διαταραχές Οφθαλμικές - περιλ. 4 θάνατοι
670 Διαταραχές Μεταβολισμού και Θρέψης - περιλ. 58 θάνατοι
587 Διαταραχές του Ανοσοποιητικού συστήματος - περιλ. 4 θάνατοι
535 Διαταραχές Αυτιού και λαβύρινθου
383 Διαταραχές νεφρών και ουροφόρων οδών - περιλ. 32 θάνατοι
135 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού - περιλ. 1 θάνατος
131 Διαταραχές λόγω χειρουργικών και ιατρικών συμβαμάτων - περιλ. 16 θάνατοι
98 Διαταραχές - περιλ. 6 θάνατοι
62 Διαταραχές Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικές
60 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα – επιδείνωση (περιλ. κύστεις και πολύποδες) - περιλ. 11 θάνατοι
29 Διαταραχές Ενδοκρινικού συστήματος - περιλ. 1 θάνατος
8 Διαταραχές Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές - περιλ. 2 θάνατοι

ASTRA ZENECA/OXFORD

Σύνολο παρενεργειών στο πειραματικό «εμβόλιο» της ASTRAZENECA/OXFORD

ΘΑΝΑΤΟΙ: 2.102 – ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ: 209.973 (μέχρι τις 08/05/2021)

«εμβόλιο»: AZD1222 / VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19)
158.518 Γενικές διαταραχές στον τόπο χορήγησης – περιλ. 604 θάνατοι
125.892 Διαταραχές Νευρικού Συστήματος - περιλ. 318 θάνατοι
93.094 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού - περιλ. 24 θάνατοι
62.739 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος - περιλ. 99 θάνατοι
26.202 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού - περιλ. 13 θάνατοι
18.411 Αναπνευστικού συστήματος, θώρακα, μεσοθωρακίου - περιλ. 228 θάνατοι
12.002 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις - περιλ. 138 θάνατοι
11.441 Υπό Έρευνα - περιλ. 38 θάνατοι
10.895 Ψυχιατρικές διαταραχές - περιλ. 17 θάνατοι
10.653 Αγγειακές διαταραχές - περιλ. 131 θάνατοι
9.158 Οφθαλμικές διαταραχές - περιλ. 7 θάνατοι
8.504 Καρδιακές διαταραχές - περιλ. 261 θάνατοι
7.621 Διαταραχές Μεταβολισμού και Θρέψης - περιλ. 31 θάνατοι
6.221 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος - περιλ. 86 θάνατοι
5.774 Διαταραχές αυτιού και λαβύρινθου
4.991 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές - περιλ. 33 θάνατοι
2.519 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού
2.135 Διαταραχές Ανοσοποιητικού συστήματος - περιλ. 8 θάνατοι
1.976 Νεφρών και ουροφόρων οδών - περιλ. 20 θάνατοι
475 Κοινωνικές συνθήκες - περιλ. 4 θάνατοι
431 Λόγω χειρουργικών και ιατρικών συμβαμάτων - περιλ. 14 θάνατοι
319 Διαταραχές - περιλ. 18 θάνατοι
178 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα (περιλαμβάνονται κύστεις και πολύποδες) (επιδείνωση) - περιλ. 5 θάνατοι
174 Ενδοκρινικές διαταραχές συμπεριλαμβανομένης 2 θάνατοι
128 Εγκυμοσύνη, Λοχεία, περιγεννητικές – περιλ. 1 θάνατος
83 Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές διαταραχές - περιλ. 2 θάνατοι

JOHNSON&JOHNSON

Σύνολο παρενεργειών στο πειραματικό «εμβόλιο» της JOHNSON&JOHNSON

ΘΑΝΑΤΟΙ: 235 – ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 2.873 (μέχρι τις 08/05/2021)

«εμβόλιο»: COVID-19 JANSSEN (AD26.COV2.S)
2.071 Γενικές διαταραχές και καταστάσεις της οδού χορήγησης - περιλ. 67 θάνατοι
1.852 Διαταραχές του νευρικού συστήματος - περιλ. 32 θάνατοι
1.348 του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού - περιλ. 9 θάνατοι
783 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος - περιλ. 6 θάνατοι
502 Αγγειακές διαταραχές - περιλ. 29 θάνατοι
507 Υπό έρευνα - περιλ. 11 θάνατοι
366 Αναπνευστικού συστήματος, θώρακα και μεσοθωρακίου - περιλ. 18 θάνατοι
169 Καρδιακές διαταραχές - περιλ. 22 θάνατοι
172 Διαταραχές του δέρματος και υποδόριου ιστού - περιλ. 1 θάνατος
140 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις - περιλ. 6 θάνατοι
117 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές - περιλ. 2 θάνατοι
116 Ψυχιατρικές διαταραχές - περιλ. 2 θάνατοι
110 Οφθαλμικές διαταραχές - περιλ. 1 θάνατος
80 Χειρουργικά και ιατρικές συμβάματα - περιλ. 10 θάνατοι
79 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος - περιλ. 7 θάνατοι
56 Διαταραχές Μεταβολισμού και Θρέψης - περιλ. 6 θάνατοι
45 Διαταραχές αυτιού και λαβύρινθου
35 Διαταραχές νεφρών και ουροφόρων οδών - περιλ. 3 θάνατοι
35 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος
29 Διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού
5 Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικές
3 Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος - περιλ. 1 θάνατος



EΛΛΑΔΑ:

  


ANANEΩΣΗ (23/5)

Εμβόλιο AstraZeneca: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών που έπαθε θρόμβωση!

Σχετικό άρθρο:

Από τον εθελοντισμό στον υποχρεωτισμό! 44χρονη μητέρα 3 παιδιών εγκεφαλικά νεκρή μετά από εμβόλιο AstraZeneca!!!

Η 44χρονη που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού υπέστη θρόμβωση, 15 ημέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού

είναι εγκεφαλικά νεκρή, καθώς η κλινική της εικόνα παρουσίασε νέα επιδείνωση. Ήδη οι θεράποντες γιατροί έχουν ενημερώσει την οικογένεια της 44χρονης.

Η 44χρονη Γλυκερία, είναι μητέρα τριών παιδιών. Οι γονείς της ήταν μετανάστες στη Γερμανία, εκεί όπου έμεινε μέχρι τα φοιτητικά της χρόνια. Επέστεψε στην Ελλάδα, έκανε οικογένεια και τώρα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, η οποία δυστυχώς, πήρε μία άσχημη τροπή.

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη μητέρα 3 παιδιών, είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca πριν από 15 ημέρες.

Περίπου μια εβδομάδα μετά, παρουσίασε θρομβοπενία και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Βενιζέλειο, ωστόσο όταν εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, πριν από δύο ημέρες. Την επόμενη ημέρα της μεταφοράς της εκεί, παρουσίασε και εγκεφαλική αιμορραγία σημαίνοντας «συναγερμό» στο ιατρικό προσωπικό του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Χθες, η 44χρονη υποβλήθηκε σε έκτακτο χειρουργείο, καθώς η αξονική τομογραφία έδειξε ένα μεγάλωμα αιμάτωμα στο κεφάλι.

Η μητέρα της 44χρονης μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Το μόνο που θέλω να γίνει καλά το παιδί μου. Όπως ήταν υγιέστατη πριν το εμβόλιο έτσι να γυρίσει πίσω!Το παιδί μου πίσω! Όπως πριν το εμβόλιο. Θέλω την υγεία του παιδιού μου, δε θέλω αποζημιώσεις» .».

«Δε θέλω διαφημίσεις. Θέλω το παιδί μου πίσω. Ήταν θετική στα πάντα, μας έπεισε να κάνουμε το εμβόλιο. Μας είπε ”κάντε το εμβόλιο γιατί αν δεν το κάνετε δεν μπορούμε να σας κάνουμε παρέα. Θέλω τη ζωή του παιδιού μου. Ήταν υγιέστατο. Τα παιδιά ρωτάνε ”πού είναι η μαμά; Θέλουμε να τη δούμε”».

2 γυναίκες νοσηλεύονται μόνο στην Κρήτη με θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό τους με AstraZeneca..TA NEA/iskra Στη ΜΕΘ και διασωληνωμένη ενώ χειρουργήθηκε σύμφωνα με το open.

Από τον εθελοντισμό στον υποχρεωτισμό! Επί μια δεκαετία και περισσότερο εμπέδωναν στην ελληνική κοινωνία τον εθελοντισμό και δώστου κινήματα κλπ To νέο δόγμα στην κοινωνικοπολιτική ζωή είναι ο υποχρεωτισμός. Από τον εθελοντισμό στην Ολυμπιάδα του 2004 στον υποχρεωτισμό της Πανεμβολιάδας του 2021.. αλλάζουν τα κοινωνικοπολιτικά ήθη κατά το δοκούν ….

12.000 θάνατοι μόνο στην Ευρώπη μετά τον εμβολιασμό όλοι ασυσχέτιστοι . Αυτή η ακαμψία τους εκθέτει….σαν τις δικτατορίες που στις εκλογές το 99% θέλουν το δικτάτορα…..



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (26/5)

Κατέληξε, από εγκεφαλική θρόμβωση όπως φαίνεται, 39χρονη επαγγελματίας μοντέλο στην Κύπρο, μετά από εμβολιασμό με την σκοτώστρα της AstraZeneca:


..............

Νεκρή 63χρονη στην Λέσβο μετά από εμβολιασμό με σκεύασμα της AstraZeneca. 
ΚΑΙ σχετικό βίντεο για την επίσημη εδώ παραδοχή..."συσχέτισης": https://www.youtube.com/watch?v=Ey3F3PpHHiA

...........

 ΑΝΑΝΕΩΣΗ (29/5)

"Τέλος το AstraZeneca στους νέους - Η κυβέρνηση ομολογεί τις εγκληματικές της αποφάσεις" (που ωστόσο θα συνεχιστεί να διατίθεται, ενώ "πρωτόγονες χώρες" όπως η Δανία ή η Νορβηγία το κατήργησαν...)

 


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (30/5)



Σε ανάρτηση φαίνεται πως οι φόβοι βγαίνουν αληθινοί….Ένας από τους φίλους μου της παιδικής ηλικίας έχασε οριστικά το αριστερό του μάτι ένα 48ωρο μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου της Moderna : μια θρόμβωση που προκάλεσε ανήκεστο βλάβη στον αμφιβλητροειδή.

Πριν από κάποιες ημέρες το ansm ζήτησε από τη Γαλλική Οφθαλμολογική Εταιρία να τοποθετηθεί για φλεβικές αποφράξεις του αμφιβληστροειδούς μετά από εμβόλιο COVID19..E όχι να βγάλουμε και τα μάτια μας μόνοι μας!! Έχουν καταγραφεί περιστατικά ενώ συλλέγονται και από επιφανείς ανεξάρτητους γιατρούς στοιχεία σχετικά και πληροφορίες…



Απάντηση από άλλο χρήστη: Οι υποθέσεις συσσωρεύονται. Είναι τρομακτικό ! Ο ξάδερφος μου είχε καρδιακή προσβολή αμέσως μετά το εμβόλιο. 55 ετών, ενεργός.

Άλλος χρήστης γιατρός αυτή τη φορά αναφέρει: επιβεβαιώνω πως πολλοί ασθενείς μου παρουσίασαν διαρκή μείωση όρασης μετά τον εμβολιασμό!!




ΕΠΙΣΗΣ:


ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΕ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Το Βέλγιο διακόπτει προσωρινά τη χορήγηση του εμβολίου Johnson and Johnson στους κάτω των 41 ετών καθώς μια 39χρονη πέθανε μετά από τον εμβολιασμό της!
Το Βέλγιο διακόπτει προσωρινά τη χορήγηση του μονοδοσικού εμβολίου Johnson and Johnson (Janssen) κάτω των 41 ετών καθώς μια 39χρονη πέθανε μετά από τον εμβολιασμό της!Μια κι έξω. Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στην Πρεσβεία της Σλοβενίας στο Βέλγιο σύμφωνα με βέλγικα μέσα και σύμφωνα με σλοβένικα ήταν σύζυγος Σλοβένου διπλωμάτη που υπηρετεί στην Πρεσβεία της χώρας του στις Βρυξέλλες και πέθανε στις 21 Μαΐου σε βελγικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το rtl η γυναίκα πέθανε 10 μόλις μέρες μετά τον υπεράνω πάσης υποψίας εμβολιασμό της!!

Μια γυναίκα κάτω των 40 ετών πέθανε μετά την ένεση του εμβολίου Janssen (Johnson & Johnson) κατά του ιού κορωναϊού, επιβεβαίωσαν οι υπουργοί υγείας της χώρας την Τετάρτη. Το εμβόλιο δεν θα χορηγείται πλέον σε άτομα κάτω των 41 ετών. Η βελγική κυβέρνηση ζήτησε τη γνώμη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA).Σύμφωνα με το μέσο Sio1, ανέπτυξε θρόμβωση βαθιάς φλέβας πριν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Αναφέρθηκε θάνατος στο Βέλγιο μετά τον εμβολιασμό με εμβόλιο Covid. Σύμφωνα με το HLN, αυτή είναι μια 39χρονη γυναίκα Σλοβενικής υπηκοότητας που εμβολιάστηκε στο εξωτερικό με το εμβόλιο Johnson & Johnson. Είχε εμβολιαστεί μέσω του ξένου εργοδότη της, έτσι έξω από τη βελγική εκστρατεία εμβολιασμού, αλλά πέθανε σε νοσοκομείο στο Βέλγιο στις 21 Μαΐου. Η ασθενής είχε εισαχθεί με σοβαρή θρόμβωση και έλλειμμα αιμοπεταλίων, σημειώνει η Διακυβερνητική Διάσκεψη της Δημόσιας Υγείας και το Κομισάρι Κορόνα σε δελτίο τύπου.

“Οι υπουργοί Δημόσιας Υγείας της CIM θεώρησαν αυτήν την ατυχή υπόθεση ως σημαντικό μήνυμα και ζήτησαν αμέσως από τον EMA τα συγκεκριμένα πορίσματα της έρευνας για την υπόθεση αυτή και τυχόν παρόμοιες εκθέσεις από άλλες χώρες. Επιπλέον, ρώτησαν εάν θα ήταν δυνατόν να διενεργηθεί επίσης ανάλυση κινδύνου-οφέλους για αυτό το εμβόλιο, με βάση την ηλικία. “

Ως εκ τούτου, οι αρχές αποφάσισαν ότι το Βέλγιο δεν θα χρησιμοποιεί πλέον το εμβόλιο Johnson & Johnson σε άτομα ηλικίας 40 ετών και κάτω, ως προληπτικό μέτρο, εν αναμονή γνωμοδότησης από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA). Αυτό είναι το ίδιο όριο ηλικίας με το εμβόλιο AstraZeneca. Τα συμπτώματά της υποδηλώνουν ότι μπορεί να υπάρχει σύνδεση με το εμβόλιο: σχετική θρόμβωση και απώλεια αιμοπεταλίων.

Ως προληπτικό μέτρο, το Βέλγιο αποφάσισε συνεπώς να μην χορηγήσει προσωρινά αυτό το εμβόλιο σε άτομα κάτω των 41 ετών σε κέντρα εμβολιασμού (όπως και το AstraZeneca).rtbf/sudinfo 26/5/21

...................

(Ανάρτηση λίγων ημερών πριν:)

Doctors forCovid Ethics: Τα εμβόλια COVID-19 είναι περιττά, αναποτελεσματικά και ανασφαλή - Δείτε γιατί

" Στις περισσότερες χώρες, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τώρα ανοσία στον SARS-CoV-2. [...]Η επιβίωση από την COVID-19 υπερβαίνει το 99,8% παγκοσμίως. Σε χώρες όπου ο πληθυσμός του έχει υποστεί εκτεταμένη μόλυνση για αρκετούς μήνες, λιγότερο από 0,2% του πληθυσμού τους έχουν πεθάνει και οι θάνατοί τους είχαν χαρακτηριστεί ως θάνατοι «με covid19» [και όχι «από covid19]. Η COVID-19 είναι συνήθως μια ήπια έως μετρίως σοβαρή ασθένεια. Ως εκ τούτου, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν διατρέχει κίνδυνο από την COVID-19 και δεν απαιτείται ο εμβολιασμός για την προστασία τους. Οι συσχετισμοί προστασίας έναντι τηςCOVID-19 είναι άγνωστοι .[...] Οι ερευνητές δεν έχουν ακόμη αποδείξει το πώς μπορούν να μετρήσουν το ποσοστό προστασίας από τηνCOVID-19. Ως αποτέλεσμα, όλες οι μελέτες αποτελεσματικότητας καλύπτονται από σκοτάδι. [...]Τα εμβόλια είναι πειραματικά εξ ορισμού. Θα παραμείνουν στις κλινικές δοκιμές της Φάσης 3 έως το 2023. Οι παραλήπτες είναι άνθρωποι και έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα της συμμετοχής τους «με συναίνεσής τους ύστερα από πλήρη ενημέρωση» με βάση τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και πολλών άλλων προστατευτικών θεσπίσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η απόφαση 2361 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και οι δεσμευτικοί όροι για την παροχή «άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης»(EUA) από τηνFDA. [...]Οι συγκρούσεις συμφερόντων αφθονούν στην επιστημονική βιβλιογραφία και στους οργανισμούς που προτείνουν και προωθούν εμβόλια, οι οποίοι δαιμονοποιούν τις εναλλακτικές στρατηγικές (όπως η εξάρτηση από τη φυσική ανοσία και την έγκαιρη θεραπεία). Οι αρχές, οι γιατροί και το ιατρικό προσωπικό πρέπει να αυτο-προστατεύονται ερευνώντας πολύ προσεκτικά τις πηγές των πληροφοριών τους για την ύπαρξη «συγκρούσεων συμφερόντων»"

Οι Doctors forCovid Ethics υποστηρίζουν πως σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία τα εμβόλια COVID-19 είναι περιττά, αναποτελεσματικά και ανασφαλή.
Οι Doctors forCovid Ethics είναι γιατροί, επιστήμονες και ερευνητές από 30 χώρες που υπερασπίζονται την ιατρική ηθική, την ασφάλεια των ασθενών και τα ανθρώπινα δικαιώματα ως απάντηση στην COVID-19.

Όσα αναφέρουν:
«Οι κατασκευαστές των εμβολίων COVID-19 έχουν απαλλαγεί από κάθε νομική ευθύνη για τις βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλιά τους. Επομένως, είναι προς το συμφέρον όλων εκείνων που εξουσιοδοτούν, επιβάλλουν και διαχειρίζονται τους εμβολιασμούς για την COVID-19 να κατανοήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τους κινδύνους και τα οφέλη αυτών των εμβολίων, και ότι η ευθύνη για τις προκαλούμενες βλάβες βαραίνει αυτούς.
Εν ολίγοις, τα διαθέσιμα στοιχεία και η επιστήμη δείχνουν ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι περιττά, αναποτελεσματικά και ανασφαλή.

Αναγκαιότητα: Τα άτομα με ανοσοανεπάρκεια προστατεύονται από τονSARS-CoV-2 με κυτταρική ανοσία. Επομένως, ο εμβολιασμός των ομάδων χαμηλού κινδύνου δεν είναι αναγκαίος. Για τα ανοσοκατεσταλμένα άτομα που αρρωσταίνουν με το COVID-19, υπάρχει μια σειρά από ιατρικές θεραπείες που έχουν αποδειχθεί ασφαλείς και αποτελεσματικές. Ο εμβολιασμός των ευάλωτων είναι επομένως εξίσου περιττός. Τόσο οι ανοσολογικές όσο και οι ευάλωτες ομάδες προστατεύονται καλύτερα έναντι παραλλαγών του SARS-CoV-2 με φυσική ανοσία και με φαρμακευτική αγωγή παρά με εμβολιασμό.

Αποτελεσματικότητα: Τα εμβόλια Covid-19 στερούνται βιώσιμου μηχανισμού δράσης κατά της μόλυνσης των αεραγωγών από τον SARS-CoV-2. Η επαγωγή αντισωμάτων δεν μπορεί να αποτρέψει τη μόλυνση από έναν παράγοντα όπως ο SARS-CoV-2 που εισβάλλει μέσω της αναπνευστικής οδού. Επιπλέον, καμία από τις κλινικές δοκιμές των εμβολίωνδεν παρείχε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός αποτρέπει τη μετάδοση της μόλυνσης από τα εμβολιασμένα άτομα.

Η έκκληση για εμβολιασμό για «προστασία άλλων» δεν έχει επομένως καμία βάση στην πραγματικότητα.

Ασφάλεια: Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα τόσο για τα υγιή άτομα όσο και για τα άτομα με προϋπάρχουσα χρόνια νόσο, για λόγους όπως οι ακόλουθοι: κίνδυνος θανατηφόρων και μη-θανατηφόρων διαταραχών της πήξης του αίματος, συμπεριλαμβανομένων αιμορραγικών διαταραχών, θρόμβωσης στον εγκέφαλο, εγκεφαλικού επεισοδίου και καρδιακής προσβολής. Αυτοάνοσες και αλλεργικές αντιδράσεις. Ενίσχυση της νόσου, εξαρτώμενη από αντισώματα. Προσμείξεις εμβολίων λόγω της βιαστικής παραγωγής και των μη καθορισμένων προτύπων της παραγωγής τους.

Ο υπολογισμός κινδύνου-οφέλους είναι επομένως σαφής: τα πειραματικά εμβόλια είναι περιττά, αναποτελεσματικά και επικίνδυνα. Οι παράγοντες που χορηγούν εξουσιοδοτούν ή εξαναγκάζουν σε πειραματικό εμβολιασμό για την COVID-19 εκθέτουν τους πληθυσμούς και τους ασθενείς σε σοβαρούς, περιττούς και αδικαιολόγητους ιατρικούς κινδύνους.

1. Τα εμβόλια είναι περιττά

1.Πολλές από τις έρευνες δείχνουν ότι τα άτομα με ανοσοανεπάρκεια εμφανίζουν «ισχυρή» και διαρκή κυτταρική ανοσία (Τ κύτταρα) έναντι των ιών SARS-CoV, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2 και των παραλλαγών του.

Η προστασία των κυττάρων Τ προέρχεται όχι μόνο από την έκθεση στον ίδιο τον ιό SARS-CoV-2, αλλά και από τη διασταυρούμενη αντιδραστική ανοσία μετά από προηγούμενη έκθεση σε κοινό κρυολόγημα και κοροναϊούς SARS.

Αυτή η ανοσία ήταν ανιχνεύσιμη μετά από λοιμώξεις έως και 17 χρόνια πριν[1,3]. Επομένως, τα άτομα με ανοσοανεπάρκεια δεν χρειάζονται εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2.

2.Η φυσική ανοσία Τ-κυττάρων παρέχει ισχυρότερη και πληρέστερη προστασία απέναντι σε όλα τα στελέχηSARS-CoV-2 απ’ ό,τι τα εμβόλια, επειδή η ανοσοποίηση μέσω φυσικής ανοσίας αναγνωρίζει πολλαπλούς επίτοπους ιών και συνθετικά σήματα, και όχι μόνο μία μόνο πρωτεΐνη (ακίδα). Έτσι, τα άτομα με ανοσοανεπάρκεια προστατεύονται καλύτερα έναντι του SARS-CoV-2 και όποιων παραλλαγών που μπορεί να προκύψουν από τη δική τους ανοσία, παρά από την ανοσία των εμβολίων.

3.Τα εμβόλια έχουν χαρακτηριστεί ως μέσο για την πρόληψη ασυμπτωματικών λοιμώξεων και κατ’ επέκταση της «ασυμπτωματικής μετάδοσης».

Ωστόσο, η «ασυμπτωματική μετάδοση» είναι ένα τεχνητό κατασκεύασμα μη-έγκυρων και αναξιόπιστων διαδικασιών και ερμηνειών των τεστ PCR, που οδηγούν σε υψηλά ψευδώς θετικά ποσοστά. [12–15].

Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα ασυμπτωματικά άτομα με θετικά-PCRείναι ψευδώς θετικά, και ότι είναι υγιή και όχι φορείς.

Μια περιεκτική μελέτη σε 9.899.828 άτομα στην Κίνα διαπίστωσε ότι τα ασυμπτωματικά άτομα που έδειξαν θετικά για την COVID-19 δεν είχαν μολύνει άλλους.

Αντιθέτως, τα έγγραφα που ανέφερε τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων (CDC) για να δικαιολογήσουν την ασυμπτωματική μετάδοση βασίζονται σε υποθετικά μοντέλα και όχι σε εμπειρικές μελέτες. Παρουσιάζουν υποθέσεις και εκτιμήσεις και όχι στοιχεία. Η πρόληψη των ασυμπτωματικών λοιμώξεων δεν αποτελεί βάσιμο, βιώσιμο και λογικό ισχυρισμό για την προώθηση του εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού.

4.Στις περισσότερες χώρες, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τώρα ανοσία στον SARS-CoV-2. Ανάλογα με τον βαθμό απόκτησης της διασταυρούμενης ανοσίας που είχαν αποκτήσει προηγουμένως, δεν θα είχαν ήπια και μη-χαρακτηριστικά συμπτώματα ή πιο σοβαρά συμπτώματα, πιθανώς συμπεριλαμβανομένης της ανοσμίας (απώλεια αίσθησης οσμής) ή άλλων κάπως χαρακτηριστικών σημείων της νόσου COVID-19. Ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα της νόσου, θα έχουν πλέον επαρκή ανοσία για να προστατεύονται από σοβαρές ασθένειες σε περίπτωση νέας έκθεσης. Αυτή η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν θα ωφεληθεί καθόλου από τον εμβολιασμό.

5. Η επιβίωση από την COVID-19 υπερβαίνει το 99,8% παγκοσμίως. Σε χώρες όπου ο πληθυσμός του έχει υποστεί εκτεταμένη μόλυνση για αρκετούς μήνες, λιγότερο από 0,2% του πληθυσμού τους έχουν πεθάνει και οι θάνατοί τους είχαν χαρακτηριστεί ως θάνατοι «με covid19» [και όχι «από covid19]. Η COVID-19 είναι συνήθως μια ήπια έως μετρίως σοβαρή ασθένεια. Ως εκ τούτου, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν διατρέχει κίνδυνο από τηνCOVID-19 και δεν απαιτείται ο εμβολιασμός για την προστασία τους.

6. Σε αυτούς που είναι ευαίσθητοι σε σοβαρή λοίμωξη, η Covid-19 είναι μια θεραπεύσιμη ασθένεια. Η σύγκλιση των στοιχείων δείχνει ότι η έγκαιρη θεραπεία με υπάρχοντα φάρμακα μειώνει τη νοσηλεία κατά 85% και τη θνησιμότητα κατά 75%. Αυτά τα φάρμακα περιλαμβάνουν πολλά δοκιμασμένα αντιφλεγμονώδη, αντιιικά και αντιπηκτικά φάρμακα, καθώς και μονοκλωνικά αντισώματα, ψευδάργυρο και βιταμίνες C και D.

Οι βιομηχανικές και κυβερνητικές αποφάσεις που αποσκοπούν στην απόρριψη ή την παράκαμψη τέτοιων αποδεδειγμένων θεραπειών (μέσω της επιλεκτικής υποστήριξης των ερευνών, των ρυθμιστικών παρεμβάσεων και της επιβολής κυρώσεων εναντίον γιατρών που τολμούν να χρησιμοποιήσουν τέτοιες θεραπείες με δική τους πρωτοβουλία), είναι ασύμβατες με τους ισχύοντες νόμους, την τυπική ιατρική πρακτική και την επιστημονική έρευνα, ενώ η νομική απαίτηση για εξέταση πραγματικών στοιχείων [και όχι αναπόδεικτων ισχυρισμών] έχει αποδυναμωθεί παρασκηνιακά.

Η συστηματική άρνηση αυτών των αποτελεσματικών θεραπειών έχει στηρίξει την ψευδή αιτιολόγηση για την χορήγηση άδειας «για χρήση έκτακτης ανάγκης» στα εμβόλια (EUA), η οποία χορηγείται μόνο όταν «δεν υπάρχει διαθέσιμη τυπική αποδεκτή θεραπεία». Είναι απολύτως σαφές ότι τα εμβόλια δεν είναι απαραίτητα για την πρόληψη σοβαρών ασθενειών.

2. Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά

1.Σε ένα μηχανιστικό επίπεδο, η έννοια της ανοσίαςστηνCOVID-19 μέσω επαγωγής αντισωμάτωνμε εμβολιασμούς για την COVID-19, είναι ιατρική ανοησία.

Οι ιογενείς ιοί, όπως ο SARS-CoV-2, εισέρχονται στο σώμα μέσω των αεραγωγών και των πνευμόνων, όπου οι συγκεντρώσεις αντισωμάτων είναι πολύ χαμηλές για να αποφευχθεί η μόλυνση.

Τα επαγόμενα από τα εμβόλια αντισώματα κυκλοφορούν κυρίως στην κυκλοφορία του αίματος, ενώ οι συγκεντρώσεις στις βλεννογόνους μεμβράνες των πνευμόνων και των αεραγωγών είναι χαμηλές.

Δεδομένου ότι η COVID-19 εξαπλώνεται και προκαλεί ασθένεια, μολύνοντας κυρίως αυτές τις βλεννογόνες μεμβράνες, τα εμβόλια χάνουν το ανοσολογικό στόχο τους.

Οι φάκελοι που υπέβαλαν οι κατασκευαστές των εμβολίων στους διάφορους ρυθμιστικούς οργανισμούς, δεν περιέχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός εμποδίζει τη μόλυνση των αεραγωγών, κάτι που θα ήταν κρίσιμο για τη διακοπή της αλυσίδας της μετάδοσης. Έτσι, τα εμβόλια είναι από ανοσολογική άποψη ακατάλληλα για τηνCOVID-19.

2. Η μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι εξ’ αντικειμένου άγνωστη. Η φάση 3των κλινικών δοκιμών (μεσοπρόθεσμης διάρκειας 24μηνών)θα ολοκληρωθεί στο δεύτερο μισό του 2023. Συνεπώς, δεν υπάρχουν μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα διαμήκη δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για την COVID-19.

3.Τα υπάρχοντα βραχυπρόθεσμα δεδομένα δεν έχουν αποδείξει την πρόληψη σοβαρών ασθενειών.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σημείωσε για το εμβόλιο Comirnaty (PfizermRNA) ότι σοβαρές περιπτώσεις COVID-19 «στη μελέτη ήταν σπάνιες και από στατιστική άποψη δεν μπορεί να εξαχθεί» [η πρόληψη σοβαρών ασθενειών] από αυτό.[30]

Ομοίως, η έκθεση της Pfizer που υποβλήθηκε στην FDA καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η αποτελεσματικότητα κατά της θνησιμότητας δεν μπορούσε να αποδειχθεί.

Έτσι, τα εμβόλια δεν έχει αποδειχθεί ότι προλαμβάνουν το θάνατο ή τη σοβαρή ασθένεια, ακόμη και βραχυπρόθεσμα.

4.Οι συσχετισμοί προστασίας έναντι τηςCOVID-19 είναι άγνωστοι . Οι ερευνητές δεν έχουν ακόμη αποδείξει το πώς μπορούν να μετρήσουν το ποσοστό προστασίας από τηνCOVID-19. Ως αποτέλεσμα, όλες οι μελέτες αποτελεσματικότητας καλύπτονται από σκοτάδι.

Για παράδειγμα, μετά την ολοκλήρωση των κλινικών δοκιμών Φάσης 1 και 2, μια μελέτη στο περιοδικό Vaccine σημείωσε ότι «χωρίς να κατανοήσουμε τους συσχετισμούς της προστασίας, είναι αδύνατο προς το παρόν να αντιμετωπίσουμε ερωτήσεις σχετικά με την προστασία που σχετίζεται με το εμβόλιο, με τον κίνδυνο της επανεμφάνισης COVID-19, με την ασυλία των κοπαδιών και με τη δυνατότητα να εξαλειφθεί ο SARS-CoV-2 από τους ανθρώπους».[32]

Επομένως, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν μπορεί να αξιολογηθεί επειδή δεν έχουμε αποδείξει ακόμη το πώς μπορούμε να τη μετρήσουμε.

3. Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα

1.Ακριβώς όπως το κάπνισμα μπορούσε και είχε προβλεφθεί ότι θα προκαλούσε καρκίνο του πνεύμονα με βάση των πρώτων αρχών, όλα τα εμβόλια με βάση το γονίδιο αναμένεται να προκαλέσουν θρόμβωση αίματος και αιμορραγικές διαταραχές, με βάση τους μοριακούς μηχανισμούς της δράσης τους. Σύμφωνα με αυτούς, ασθένειες τέτοιου είδους έχουν παρατηρηθεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, και οδήγησαν σε προσωρινές αναστολές της χορήγησης των εμβολίων σε όλο τον κόσμο: Τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή.

2.Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς ότι «οι διαταραχές του αίματος μετά τον εμβολιασμό είναι σπάνιες», πολλές συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου (πονοκέφαλοι, ναυτία, έμετος και «εξανθήματα» τα οποία μοιάζουν με αιματώματα επί του σώματος) μπορεί να υποδηλώνουν θρόμβωση και άλλες σοβαρές ανωμαλίες .

Επιπλέον, οι διάχυτες μικρο-θρομβώσεις που προκαλούνται από εμβόλιο στους πνεύμονες μπορούν να μιμηθούν την πνευμονία και μπορούν να διαγνωστούν εσφαλμένα ως COVID-19. Τα γεγονότα πήξης του αίματος που προσελκύουν επί του παρόντος την προσοχή των μέσων ενημέρωσης είναι πιθανότατα η «κορυφή ενός τεράστιου παγόβουνου».[34]: Τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή.

3.Λόγω της ανοσολογικής εκκίνησης, οι κίνδυνοι πήξης, αιμορραγίας και άλλων ανεπιθύμητων παρενεργειών αναμένεται να αυξηθούν με κάθε επανάληψη του εμβολιασμού και κάθε νέα έκθεση σε κορωνοϊούς. Με την πάροδο του χρόνου, είτε μήνες είτε χρόνια,[35] αυτό καθιστά τόσο τον εμβολιασμό όσο και τους κορωνοϊούς επικίνδυνους για τις νεαρές και υγιείς ηλικιακές ομάδες, για τις οποίες χωρίς εμβολιασμό η COVID-19 δεν ενέχει ουσιαστικό κίνδυνο.

Από την έναρξη των εμβολιασμών, αυξήθηκε η συχνότητα εμφάνισης της COVID-19 σε πολλές περιοχές με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού. Επιπλέον, πολλοί θάνατοι από COVID-19 συνέβησαν λίγο μετά την έναρξη των εμβολιασμών σε σπίτια φροντίδας ηλικιωμένων. Αυτές οι περιπτώσεις μπορεί να οφείλονται όχι μόνο στην ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα, αλλά και σε μια γενική ανοσοκατασταλτική επίδραση των εμβολίων, η οποία υποδηλώνεται από την αυξημένη εμφάνιση του έρπητα ζωστήρα σε ορισμένους ασθενείς.[41] Η ανοσοκαταστολή μπορεί να έχει προκαλέσει την κλινική εκδήλωση μιας προηγουμένως ασυμπτωματικής λοίμωξης.

4.Τα εμβόλια είναι πειραματικά εξ ορισμού. Θα παραμείνουν στις κλινικές δοκιμές της Φάσης 3 έως το 2023. Οι παραλήπτες είναι άνθρωποι και έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα της συμμετοχής τους «με συναίνεσής τους ύστερα από πλήρη ενημέρωση» με βάση τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και πολλών άλλων προστατευτικών θεσπίσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η απόφαση 2361 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης [42] και οι δεσμευτικοί όροι για την παροχή «άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης»(EUA) από τηνFDA. [29]

Όσον αφορά τα δεδομένα ασφαλείας, στις κλινικές δοκιμές Φάσης 1 και 2 τα αρχικά μεγέθη δείγματος που χρησιμοποιήθηκαν ήταν σχετικά μεγάλα, ωστόσο, όπως η επιθεώρηση Vaccine, «η στρατηγική του εμβολιασμού που επιλέχθηκε για περαιτέρω μαζική εφαρμογή, μπορεί να έχει δοθεί μόνο σε μόλις 12 συμμετέχοντες». Με τόσο υπερβολικά μικρά μεγέθη δειγμάτων, το περιοδικό σημειώνει ότι «θα απαιτηθούν μεγαλύτερες μελέτες Φάσης 3 για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους» προκειμένου να αποδειχθεί η ασφάλεια των εμβολίων.

Οι κίνδυνοι που απομένουν θα αξιολογηθούν στις κλινικές δοκιμές Φάσης 3 στο δεύτερο μισό του 2023 χρησιμοποιώντας ολόκληρους πληθυσμούς ως πειραματόζωα, περιλαμβάνουν όχι μόνο θρομβώσεις και αιμορραγικές διαταραχές, αλλά και αυτοάνοσανοσήματα, αλλεργικές αντιδράσεις, άγνωστους τροπισμούς (προορισμούς) των νανοσωματιδίων λιπιδίων, ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα , της βεβιασμένης παρασκευής, της αμφισβητούμενης εκτέλεσης και της κακής ρύθμισης των κλινικών δοκιμών [47] που συνιστούν ασυνεπείς μεθόδους παραγωγής, οι οποίοι δημιουργούν δυνητικούς κινδύνους λόγω πρόσμειξης με επιβλαβείς ακαθαρσίες, όπως π.χ. με μη-ελεγχόμενα υπολείμματα DNA. Τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, ούτε για τους παραλήπτες ούτε για εκείνους που τα χορηγούν ή επιτρέπουν τη χρήση τους.

5.Η αρχική εμπειρία μπορεί να υποδηλώνει ότι τα εμβόλια με φορέα αδενοϊό (AstraZeneca / Johnson&Johnson) προκαλούν σοβαρότερες δυσμενείς επιπτώσεις από τα εμβόλια mRNA (Pfizer / Moderna).

Ωστόσο, μετά από επαναλαμβανόμενη χορήγηση, τα εμβόλια με φορέα αδενοϊό θα προκαλέσουν σύντομα αντισώματα κατά των πρωτεϊνών του φορέα αδενοϊού. Στη συνέχεια, αυτά τα αντισώματα θα εξουδετερώσουν τα περισσότερα από τα σωματίδια του ιού του εμβολίου και θα προκαλέσουν την απόρριψή τους προτού μπορέσουν να μολύνουν οποιαδήποτε κύτταρα, περιορίζοντας έτσι την ένταση της βλάβης των ιστών.

Αντίθετα, στα εμβόλια mRNA, δεν υπάρχει πρωτεϊνικό αντιγόνο για να αναγνωριστούν τα αντισώματα. Έτσι, ανεξάρτητα από τον υπάρχοντα βαθμό ανοσίας, το εμβόλιο mRNA πρόκειται να φτάσει στον στόχο του: στα κύτταρα του σώματος. Αυτά θα εκφράσουν την πρωτεΐνη της ακίδας του ιού και στη συνέχεια θα υποστούν την πλήρη επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Με τα εμβόλια mRNA, ο κίνδυνος σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών είναι σχεδόν εγγυημένος ότι αυξάνεται με κάθε διαδοχική λήψη. Μακροπρόθεσμα, είναι επομένως ακόμη πιο επικίνδυνα από τα εμβόλια φορέα αδενοϊού. Η προφανής προτίμησή τους έναντι του τελευταίου αφορά στον υψηλότερο βαθμό. Αυτά τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή.

4. Ηθικά και νομικά ζητήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

1.Οι συγκρούσεις συμφερόντων αφθονούν στην επιστημονική βιβλιογραφία και στους οργανισμούς που προτείνουν και προωθούν εμβόλια, οι οποίοι δαιμονοποιούν τις εναλλακτικές στρατηγικές (όπως η εξάρτηση από τη φυσική ανοσία και την έγκαιρη θεραπεία). Οι αρχές, οι γιατροί και το ιατρικό προσωπικό πρέπει να αυτο-προστατεύονται ερευνώντας πολύ προσεκτικά τις πηγές των πληροφοριών τους για την ύπαρξη «συγκρούσεων συμφερόντων».

2.Οι αρχές, οι γιατροί και το ιατρικό προσωπικό πρέπει επίσης να είναι προσεκτικοί και να μην αγνοούν την αξιόπιστη και ανεξάρτητη βιβλιογραφία σχετικά με την αναγκαιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, δεδομένων των μαζικών θανάτου και των λοιπών παρενεργειών που πρέπει να αναμένονται εκτός εάν διακοπεί η εκστρατεία εμβολιασμού.

3.Οι κατασκευαστές εμβολίων έχουν πετύχει να απαλλαγούν από κάθε νομική ευθύνη για τις παρενέργειες των προϊόντων τους, για έναν λόγο: Όταν συμβούν θάνατοι και βλάβες από τα εμβόλιά τους, η ευθύνη θα βαρύνει τους υπευθύνους για την έγκριση, τη χορήγηση ή / και τον εξαναγκασμό σε εμβολιασμό μέσω εκβιαστικών μεθοδεύσεων, όπως π.χ. τα διαβατήρια εμβολίων, κανένα από τα οποία δεν μπορεί να δικαιολογηθεί σε μια νηφάλια ανάλυση του κινδύνου-οφέλους, βασισμένης σε στοιχεία.

4.Όλοι οι πολιτικοί, οι αξιωματούχοι των ρυθμιστικών οργανισμών και οι ιατρικοί παράγοντες που εμπλέκονται στους εμβολιασμούς για την COVID-19 θα πρέπει να είναι καλά ενημερωμένοι για τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και τις άλλες σχετικές νομικές διατάξεις, προκειμένου να προστατευθούν».




ΑΝΑΝΕΩΣΗ (1/6)

(H EudraVigilance είναι το ευρωπαϊκό δίκτυο επεξεργασίας δεδομένων και σύστημα διαχείρισης για την αναφορά και αξιολόγηση των υποψιών ανεπιθύμητων ενεργειών σε φάρμακα που έχουν εγκριθεί ή μελετηθούν σε κλινικές δοκιμές στην Ε.Ε. )

Τα παρακάτω επίσημα στοιχεία αποτελούν τη δραματική συνέχεια αυτών για τους πειραματισμούς με την υγεία των ανθρώπων, ώστε ..."να χτίσουν τείχη ανοσίας". "Ασυσχέτιστα" όλα ή σχεδόν όλα τα περιστατικά που ακολούθησαν τους εμβολιασμούς με τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ (των οποίων "ακόμα μαθαίνουμε τις παρενέργειες" σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων των ειδικών), ενάντια σε κάθε λογική των μαθηματικών μοντέλων και της επιστημονικής μεθοδολογίας και έρευνας : Στην έκθεσή της έως τις 8 Μαΐου 2021 αναφέρονται 10.570 θάνατοι και 405.259 παρενέργειες μετά από την χορήγηση των τεσσάρων πειραματικών «εμβολίων» για την COVID-19 (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson). Να τονίσουμε εδώ πως και ο CDC (ο αντίστοιχος αμερικανικός οργανισμός) είχε παραδεχθεί πως οι θάνατοι από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού μέσα σε τρείς μήνες είναι 4.434, ενώ για όλα τα εμβόλια επί 21 χρόνια είχαν καταγραφεί 4.394 θάνατοι. Το επόμενο επίσημο Δελτίο Απωλειών Ανθρώπινων Ζωών που θα καλύπτει το διάστημα μέχρι τις 15 Μαΐου 2021, αναμένεται να εκδοθεί στις 21 Μαΐου 2021.

Προηγούμενο Δελτίο (μέχρι τις 1/5/2021): ΘΑΝΑΤΟΙ: 8.430 – ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 354.177 - Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων παρενεργειών των «εμβολίων» COVID-19

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ : ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ 3 «ΕΜΒΟΛΙΑ» ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ: 4.434 - ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΠΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ: 4.394
(σύμφωνα με τα CDC/VAERS)

Πάμε στα νεότερα:

" ΜΙΝΙΜΟΥΜ 12.000 νεκροί και 600.000 χιλ βαριές βλάβες προκλήθηκαν από τα «εμβόλια κατα του κοβιντ» στην ΕΕ μέσα σε ελάχιστους μήνες, με πρωταθλήτρια σε απόλυτους αριθμούς θανάτων, την «καλή» Pfizer. Τα στοιχεία είναι μόνον τα... καταγεγραμμένα, όχι τα πραγματικά, τα οποία υπολογίζονται πολλαπλάσια αυτών.

Προς θεού όμως, δεν είναι βλαβερά..." ΠΗΓΗ

Ακολουθεί εκτενές άρθρο στα αγγλικά, με λεπτομερείς πίνακες:

12,184 DEAD 1,196,190 Injuries: European Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 “Vaccines”

by Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

The European database of suspected drug reaction reports is EudraVigilance, which also tracks reports of injuries and deaths following the experimental COVID-19 “vaccines.”

Here is what EudraVigilance states about their database:

This website was launched by the European Medicines Agency in 2012 to provide public access to reports of suspected side effects (also known as suspected adverse drug reactions). These reports are submitted electronically to EudraVigilance by national medicines regulatory authorities and by pharmaceutical companies that hold marketing authorisations (licences) for the medicines.

EudraVigilance is a system designed for collecting reports of suspected side effects. These reports are used for evaluating the benefits and risks of medicines during their development and monitoring their safety following their authorisation in the European Economic Area (EEA). EudraVigilance has been in use since December 2001.

This website was launched to comply with the EudraVigilance Access Policy, which was developed to improve public health by supporting the monitoring of the safety of medicines and to increase transparency for stakeholders, including the general public.

The Management Board of the European Medicines Agency first approved the EudraVigilance Access Policy in December 2010. A revision was adopted by the Board in December 2015 based on the 2010 pharmacovigilance legislation. The policy aims to provide stakeholders such as national medicines regulatory authorities in the EEA, the European Commission, healthcare professionals, patients and consumers, as well as the pharmaceutical industry and research organisations, with access to reports on suspected side effects.

Transparency is a key guiding principle of the Agency, and is pivotal to building trust and confidence in the regulatory process. By increasing transparency, the Agency is better able to address the growing need among stakeholders, including the general public, for access to information. (Source.)

Their report through May 22, 2021 lists 12,184 deaths and 1,196,190 injuries following injections of four experimental COVID-19 shots:

From the total of injuries recorded, there are 604,744 serious injuries which equals over 50%.

Seriousness provides information on the suspected undesirable effect; it can be classified as ‘serious’ if it corresponds to a medical occurrence that results in death, is life-threatening, requires inpatient hospitalisation, results in another medically important condition, or prolongation of existing hospitalisation, results in persistent or significant disability or incapacity, or is a congenital anomaly/birth defect.”

Health Impact News subscriber in Europe ran the reports for each of the four COVID-19 shots we are including here. This subscriber has volunteered to do this, and it is a lot of work to tabulate each reaction with injuries and fatalities, since there is no place on the EudraVigilance system we have found that tabulates all the results.

Since we have started publishing this, others from Europe have also calculated the numbers and confirmed the totals.*

Here is the summary data through May 22, 2021.

Total reactions for the experimental mRNA vaccineTozinameran (code BNT162b2,Comirnaty) from BioNTechPfizer: 5,961 deathand 452,779 injuries to 22/05/2021

  • 13,531   Blood and lymphatic system disorders incl. 59 deaths
  • 9,828     Cardiac disorders incl. 735 deaths
  • 71           Congenital, familial and genetic disorders incl. 4 deaths
  • 5,468     Ear and labyrinth disorders incl. 3 deaths
  • 183        Endocrine disorders
  • 6,266     Eye disorders incl. 14 deaths
  • 41,214   Gastrointestinal disorders incl. 216 deaths
  • 128,031 General disorders and administration site conditions incl. 1,909 deaths
  • 327        Hepatobiliary disorders incl. 27 deaths
  • 4,802     Immune system disorders incl. 31 deaths
  • 13,948   Infections and infestations incl. 648 deaths
  • 4,821     Injury, poisoning and procedural complications incl. 81 deaths
  • 10,374   Investigations incl. 221 deaths
  • 3,354     Metabolism and nutrition disorders incl. 120 deaths
  • 65,326   Musculoskeletal and connective tissue disorders incl. 71 deaths
  • 250        Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl cysts and polyps) incl. 15 deaths
  • 81,748   Nervous system disorders incl. 616 deaths
  • 279        Pregnancy, puerperium and perinatal conditions incl. 7 deaths
  • 88           Product issues
  • 7,978     Psychiatric disorders incl. 94 deaths
  • 1,342     Renal and urinary disorders incl. 93 deaths
  • 1,570     Reproductive system and breast disorders incl. 3 deaths
  • 18,597   Respiratory, thoracic and mediastinal disorders incl. 697 deaths
  • 21,101   Skin and subcutaneous tissue disorders incl. 53 deaths
  • 663        Social circumstances incl. 9 deaths
  • 160        Surgical and medical procedures incl. 10 deaths
  • 11,459   Vascular disorders incl. 225 deaths

Total reactions for the experimental mRNA vaccine mRNA-1273(CX-024414) from Moderna: 3,365 deathand 72,596 injuries to 22/05/2021

  • 1,335     Blood and lymphatic system disorders incl. 22 deaths
  • 2,045     Cardiac disorders incl. 370 deaths
  • 12           Congenital, familial and genetic disorders incl. 2 deaths
  • 718        Ear and labyrinth disorders
  • 37           Endocrine disorders incl. 1 death
  • 997        Eye disorders incl. 4 deaths
  • 6,305     Gastrointestinal disorders incl. 108 deaths
  • 20,774   General disorders and administration site conditions incl. 1,480 deaths
  • 129        Hepatobiliary disorders incl. 8 deaths
  • 691        Immune system disorders incl. 4 deaths
  • 2,392     Infections and infestations incl. 183 deaths
  • 1,292     Injury, poisoning and procedural complications incl. 63 deaths
  • 1,743     Investigations incl. 77 deaths
  • 816        Metabolism and nutrition disorders incl. 64 deaths
  • 9,149     Musculoskeletal and connective tissue disorders incl. 62 deaths
  • 77           Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl cysts and polyps) incl. 11 deaths
  • 12,314   Nervous system disorders incl. 339 deaths
  • 83           Pregnancy, puerperium and perinatal conditions
  • 11           Product issues
  • 1,375     Psychiatric disorders incl. 51 deaths
  • 468        Renal and urinary disorders incl. 40 deaths
  • 175        Reproductive system and breast disorders incl. 1 death
  • 3,513     Respiratory, thoracic and mediastinal disorders incl. 306 deaths
  • 3,726     Skin and subcutaneous tissue disorders incl. 23 deaths
  • 259        Social circumstances incl. 9 deaths
  • 235        Surgical and medical procedures incl. 26 deaths
  • 1,925     Vascular disorders

Total reactions for the experimental vaccine AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) from Oxford/ AstraZeneca2,489 deathand 655,534 injuries to 22/05/2021

  • 7,200     Blood and lymphatic system disorders incl. 100 deaths
  • 9,748     Cardiac disorders incl. 311 deaths
  • 103        Congenital, familial and genetic disorders incl. 2 deaths
  • 6,740     Ear and labyrinth disorders
  • 217        Endocrine disorders incl. 2 deaths
  • 10,591   Eye disorders incl. 8 deaths
  • 69,826   Gastrointestinal disorders incl. 116 deaths
  • 178,037 General disorders and administration site conditions incl. 685 deaths
  • 396        Hepatobiliary disorders incl. 20 deaths
  • 2,409     Immune system disorders incl. 9 deaths
  • 13,832   Infections and infestations incl. 163 deaths
  • 5,870     Injury, poisoning and procedural complications incl. 46 deaths
  • 13,474   Investigations incl. 50 deaths
  • 8,405     Metabolism and nutrition disorders incl. 35 deaths
  • 104,075 Musculoskeletal and connective tissue disorders incl. 25 deaths
  • 222        Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl cysts and polyps) incl. 6 deaths
  • 141,437 Nervous system disorders incl. 388 deaths
  • 156        Pregnancy, puerperium and perinatal conditions incl. 3 deaths
  • 76           Product issues
  • 12,272   Psychiatric disorders incl. 21 deaths
  • 2,264     Renal and urinary disorders incl. 20 deaths
  • 3,327     Reproductive system and breast disorders
  • 21,237   Respiratory, thoracic and mediastinal disorders incl. 278 deaths
  • 29,750   Skin and subcutaneous tissue disorders incl. 14 deaths
  • 582        Social circumstances incl. 4 deaths
  • 498        Surgical and medical procedures incl. 15 deaths
  • 12,790   Vascular disorders incl. 168 deaths

Total reactions for the experimental COVID-19 vaccine JANSSEN (AD26.COV2.S) from Johnson & Johnson369 deaths and 15,281 injuries to 22/05/2021

  • 145        Blood and lymphatic system disorders incl. 10 deaths
  • 264        Cardiac disorders incl. 34 deaths
  • 8             Congenital, familial and genetic disorders
  • 77           Ear and labyrinth disorders
  • 5             Endocrine disorders incl. 1 death
  • 191        Eye disorders incl. 2 deaths
  • 1,302     Gastrointestinal disorders incl. 11 deaths
  • 3,619     General disorders and administration site conditions incl. 97 deaths
  • 38           Hepatobiliary disorders incl. 2 deaths
  • 51           Immune system disorders
  • 245        Infections and infestations incl. 8 deaths
  • 209        Injury, poisoning and procedural complications incl. 6 deaths
  • 1,134     Investigations incl. 23 deaths
  • 104        Metabolism and nutrition disorders incl. 10 deaths
  • 2,368     Musculoskeletal and connective tissue disorders incl. 12 deaths
  • 12           Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl cysts and polyps)
  • 3,051     Nervous system disorders incl. 48 death
  • 7             Pregnancy, puerperium and perinatal conditions
  • 8             Product issues
  • 181        Psychiatric disorders incl. 3 deaths
  • 69           Renal and urinary disorders incl. 4 deaths
  • 62           Reproductive system and breast disorders
  • 637        Respiratory, thoracic and mediastinal disorders incl. 29 deaths
  • 324        Skin and subcutaneous tissue disorders incl. 1 death
  • 39           Social circumstances incl. 2 deaths
  • 214        Surgical and medical procedures incl. 20 deaths
  • 917        Vascular disorders incl. 46 deaths

*These totals are estimates based on reports submitted to EudraVigilance. Totals may be much higher based on percentage of adverse reactions that are reported. Some of these reports may also be reported to the individual country’s adverse reaction databases, such as the U.S. VAERS database, and the UK Yellow Card system. The fatalities are grouped by symptoms, and some fatalities may have resulted from multiple symptoms.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (3/6)

 

ΝΕΟ ΘΥΜΑ! Πέθανε (ξαφνικά) 60χρονη μετά από τον εμβολιασμό της στην Κομοτηνή...


Ξημερώματα Δευτέρας έφυγε από τη ζωή μια 60χρονη γυναίκα στην Κομοτηνή, η οποία, δύο ημέρες νωρίτερα, είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού με AstraZeneca.
Η γυναίκα, που πέθανε στο σπίτι της, νωρίτερα φέρεται πως είχε αισθανθεί αδιαθεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr, ο σύζυγός της κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήδη η άτυχη γυναίκα δεν είχε πια τις αισθήσεις της. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ, όσον αφορά σε τυχόν υποκείμενα νοσήματα, η μόνη πληροφορία είναι πως έπαιρνε χάπια για τη χοληστερίνη.

Σύμφωνα, επίσης, με πηγές του xronos.gr, το Σάββατο η 60χρονη είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου. Αύριο, Τρίτη 1η Ιουνίου, αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου της.

 ΠΗΓΗ


ANANEΩΣΗ (4/6)

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Σας παρακαλώ πείτε την αλήθεια στον κόσμο…» – Γυναίκα κινδύνευσε να πεθάνει από το εμβόλιο Johnson and Johnson και λύνει την σιωπή της!

Με ένα μήνυμα αξιοπρέπειας στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Κατερίνα από την Κρήτη η οποία καταγγέλλει ότι κινδύνευσε από σοβαρές παρενέργειες μετά από το εμβόλιο Johnson and Johnson, αλλά μέσα στο νοσοκομείο έζησε από κοντά και την αγωνία άλλων γυναικών, από άλλα εμβόλια, απευθύνει έκκληση.


Έκκληση να κοινοποιηθούν τα δεδομένα των παρενεργειών όλων των εμβολίων, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος. Η έκκληση της συνοψίζεται στον τίτλο που έδωσε στο άρθρο της: «Σας παρακαλώ πολύ πείτε την αλήθεια στο λαό»!

Διαβάστε το:

Πριν πείτε το μακρύ και το κοντό σας , διαβάστε το μέχρι στο τέλος . Η 48χρονη γυναίκα που ήταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και έδινε την μάχη της με τις παρενέργειες του εμβολίου ήμουν εγώ . Ήταν απόφαση μου να κάνω το εμβόλιο και αν το έχω μετανιώσει η όχι !!!θα σας απαντήσω με μια φράση ,αν έπρεπε να κάνω και δεύτερη δόση ΟΧΙ , με τίποτα . Πέρασα δύσκολα μια ολόκληρη εβδομάδα .Ότι πέρασα ήταν από το εμβόλιο Johnson and Johnson .Και για όσους δεν πιστεύουν ας πάρουν τηλ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης μερομηνία 21.5.2021. Νοσηλεύτηκα στην νευροχειρουργική και ήμουν στο δωμάτιο 46 .Μεγάλη ταλαιπωρία, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια .Για καλή μου τύχη ήταν εκείνη την ώρα ένας έμπειρος νευροχειρουργός που με ανάλαβε και είχα καλή ανάρρωση.Το προσωπικό, οι γιατροί και νοσοκόμες ήταν άψογοι μαζί μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου .Πριν κάνω το εμβόλιο, είχα κάνει όλες τις εξετάσεις και τεστ μοριακό και όλα πήγαιναν πολύ καλά .Όλα άλλαξαν από την στιγμή που έκανα το εμβόλιο .Πονούσα παντού , πυρετό , εμετό διάρρια πόνους στης γαμπες και στα κόκαλα, αστάθεια και την τελευταία μέρα μουδιασαν τα χέρια και τα πόδια μου και τότε ήταν που οι γιατροί φέρθηκαν έξυπνα και δεν είχαμε τα δυσάρεστα όπως με την 44 χρονη Γλυκερία Μανουσάκη που είναι εγκεφαλικά νεκρή.
Την ήξερα την κοπέλα , έβλεπα τον άντρα της όσες μέρες ήμουν νοσοκομείο έξω από το θάλαμο και λείπαμε πολύ . Ξέρετε τι είναι να είσαι σε ένα δωμάτιο μόνη σου να βλέπεις μόνο τους γιατρούς και νοσοκόμες γιατί οι δικοί σου δεν επιτρέπεται να μπουν ? Πόσα τεστ να κάνει ο άνθρωπος να σου φέρει ένα μπουκάλι νερό ? Και γιατί να πληρώνουμε τόσα λεφτά στα τεστ κάθε μέρα ? Αυτά τα τεστ γιατί δεν τα κάνουν δωρεάν ? Αφού το λάθος είναι δικό τους .Δεν θέλω να πω τίποτα πάνω στο θέμα αν πρέπει να κάνετε το εμβόλιο η οχι. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αυτό έχω εγώ να πω . Μακάρι να ξέραμε τι μας ρίχνουν στον οργανισμό .Είμαι καλύτερα ,έως το πρωί είχα ακόμα φοβερό πονοκέφαλο παίρνω παυσίπονα και πιστεύω πως θα είμαι ακόμα καλύτερα .Ήθελα να πω ότι εκείνη την ημέρα που πήγα εγώ νοσοκομείο ήρθαν άλλες 2 γυναίκες με παρενέργειες από εμβόλιο άστρα ζενεκα .Δεν θέλω να μου λέτε τα γνωστά έκανα και εγώ και δεν έπαθα τίποτα γιατί ο καθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.Θα συνεχίζω να σας λέω την αλήθεια και να σας ενημερώνω πάντα με ακρίβεια χωρίς να φοβάμαι τίποτα . Γιατί ο κόσμος πρέπει να μάθει επιτέλους τι ακριβώς συμβαίνει .Και αν ρωτήσεις τους γιατρούς το γιατί ,δεν έχουν καμία απάντηση να σου δώσουν . Το πόρισμα των γιατρών το έχω και αν χρειαστεί θα σας το ανεβάσω με φωτογραφιες. Κλείνω με μια ευχή , να είμαι το τελευταίο θύμα του εμβολίου.

ΠΗΓΗ



Η ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ

 ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

Α) ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ (με πολλές προεκτάσεις και ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ mRNA "εμβόλια"): "Ανατροπή: Ο κορωνοϊός δεν είναι αναπνευστική αλλά αγγειακή νόσος - Κίνδυνος από την πρωτεΐνη-ακίδα. (ΒΙΝΤΕΟ) Έρευνα του Ινστιτούτου Salk προκαλεί παγκόσμιο... σοκ! "

Β) Είσαι έτοιμος για το..."ραντεβού"; Ό,τι ...χρειαστεί για το..."τείχος ανοσίας";

Γ) Ισραήλ:Aύξηση θνησιμότητας 30 % στους νέους ηλικίας 20-29 ετών από Γενάρη- Μάρτη του 2021 όταν ο μαζικός εμβολιασμός κορυφώθηκε!

Δ) ΒΙΝΤΕΟ (που δένει απόλυτα με όσα ακολουθήσουν): "Kαναδός ιολόγος: Δεν πρέπει να εμβολιάζουν τον κόσμο με τοξίνες"(συγκρατήστε αυτό τον τελευταίο όρο και διαβάστε το επόμενο άρθρο με τη δέουσα προσοχή!!!)

Αποκαλυπτική ιαπωνική μελέτη: εμβολιακά νανοσωματίδια στο mRNA κυκλοφορούν σ΄όλο το σώμα: εγκέφαλο, σπλήνα, παχύ έντερο, καρδιά, ήπαρ, πνεύμονες κ.α Η πρωτεΐνη Spike υπεύθυνη για θρομβώσεις και καρδιακά επεισόδια!!

Τρομακτική μελέτη αποκαλύπτει ότι τα νανοσωματίδια εμβολίου mRNA κυκλοφορούν σε όλο το σώμα: εγκέφαλος, καρδιά, ήπαρ, ωοθήκες, όρχεις και άλλα. Δίνεται απάντηση γιατί προκαλούνται θρομβώσεις και καρδιακά επεισόδια μετά από εμβολιασμούς!!

https://www.afinalwarning.com/524187.html
Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα ψέματα είναι ότι «τα εμβόλια mRNA παραμένουν στον βραχίονα και δεν κυκλοφορούν τα νανοσωματίδια τους στο σώμα». Γνωρίζουμε τώρα ότι αυτό είναι ένα πλήρες ψέμα, καθώς νέα έρευνα από την Ιαπωνία δείχνει ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων (LNP) που περιέχουν τον κώδικα mRNA κυκλοφορούν ευρέως στο σώμα μετά τον εμβολιασμό, φτάνοντας στον εγκέφαλο, σπλήνα, το παχύ έντερο, την καρδιά, το ήπαρ, πνεύμονες και άλλα όργανα.

Το έγγραφο μελέτης, αρχικά γραμμένο στα Ιαπωνικά και αυτο-μεταφρασμένο στα Αγγλικά, μπορείτε να το δείτε εδώ κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο:

Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english
Με τίτλο “Pfizer Confidential”, η μελέτη είναι γνωστή ως μελέτη βιοκατανομής που χρησιμοποιεί ένζυμα λουσιφεράσης και δείκτες ραδιοϊσότοπου για να παρακολουθεί με ακρίβεια την κατανομή των Pfizer LNP mRNA στο σώμα. Η πρώτη ενότητα φέρει την ένδειξη:

Εμβόλιο SARS-CoV-2 mRNA (BNT162, PF-07302048)
2.6.4 Περίληψη της φαρμακοκινητικής μελέτης

(πάτησε στην εικόνα για μεγέθυνση)

Η μελέτη αποκαλύπτει πώς τα PNA στο mRNA διαδίδονται σε όλο το σώμα, επηρεάζοντας ακόμη και τις ωοθήκες και τους όρχεις, δημιουργώντας τεράστιες ερωτήσεις σχετικά με τη γονιμότητα των ατόμων που έλαβαν ενέσεις εμβολίου mRNA. Το παρακάτω γράφημα δείχνει τη μάζα του NLP (σε μικρογραμμάρια) που βρέθηκε σε κάθε όργανο μετά από εμβολιασμό mRNA. Παρατηρήτε πώς επιτίθεται στα επινεφρίδια.

Ένας επαγγελματίας γιατρός εμβολίου κρούει τον κώδωνα συναγερμού: «Κάναμε ένα μεγάλο λάθος. “
Ένας επαγγελματίας γιατρός εμβολίου που ονομάζεται Dr. Byram W. Bridle, PhD.

Στην παραπάνω συνέντευξη, ο Δρ Bridle λέει μερικά  καταπληκτικά πράγματα. Ο Δρ Bridle είναι 100% υπέρ των εμβολίων και δεν έχει κάνει κριτικές για άλλα εμβόλια.

Ο Δρ. Byram Bridle προειδοποεί με βάση την εξαιρετική ιαπωνική μελέτη για τα λιπίδια και την πήξη των εμβολίων:

Dr. Byram Bridle Blows Whistle On Extremely Concerning Japanese Study On Vaccine Lipids & Clotting

Η πρωτεΐνη Spike από μόνη της είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για βλάβες στο καρδιαγγειακό σύστημα. Εάν αρχίσει να κυκλοφορεί, στην πραγματικότητα, εάν εγχύσετε την καθαρισμένη ακίδα πρωτεΐνη στο αίμα των πειραματόζωων, θα πάθουν κάθε είδους βλάβη στο καρδιαγγειακό τους σύστημα και μπορεί να διασχίσει το φράγμα το αιματοεγκαφαλικό και να προκαλέσει βλάβη στον εγκέφαλο.

Βρήκαν την ακίδα πρωτεΐνη να κυκλοφορεί στο αίμα σε 11 από τους 13 εργαζομένους στον τομέα της υγείας που είχαν λάβει το εμβόλιο. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι μια τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν τεθεί σε κυκλοφορία. Τώρα έχουμε σαφή στοιχεία ότι τα εμβόλια που κατασκευάζουν στο σώμα μας ή τους μυς ή τα κύτταρα των δελτοειδών μυών μας παράγουν αυτήν την πρωτεΐνη, όχι το ίδιο το εμβόλιο, και η πρωτεΐνη εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος.

Καθώς κυκλοφορεί, η ακίδα πρωτεΐνη μπορεί να δεσμευτεί σε υποδοχείς που βρίσκονται στα αιμοπετάλια μας και στα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία μας. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να κάνει ένα από τα ακόλουθα δύο πράγματα.

Μπορεί είτε να προκαλέσει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πήξη. Γι ‘αυτό ακριβώς έχουμε δει αιμορραγικές διαταραχές που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια.
Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αιμορραγία. Και φυσικά η καρδιά εμπλέκεται, είναι ένα βασικό μέρος του καρδιαγγειακού συστήματος. Γι ‘αυτό βλέπουμε καρδιακά προβλήματα. Η πρωτεΐνη μπορεί επίσης να διασχίσει το φράγμα αιματοεγκεφαλικό και να προκαλέσει νευρολογική βλάβη. Επομένως, γι αυτό σε σε θανατηφόρες περιπτώσεις θρόμβωσης αίματος, συχνά τη βρίσκουμε στον εγκέφαλο.

Εν ολίγοις, η ουσία είναι ότι κάναμε ένα μεγάλο λάθος.
Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα. Έχουμε δει ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι ένα εξαιρετικό αντιγόνο στόχο. Ποτέ δεν ξέραμε ότι η πρωτεΐνη ακίδα, από μόνη της, ήταν μια τοξίνη και μια παθογόνος πρωτεΐνη.

Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, τους εμβολιάζουμε κατά λάθος με μια τοξίνη, και σε μερικούς ανθρώπους κυκλοφορεί. Και όταν αυτό συμβαίνει σε μερικούς ανθρώπους, μπορεί να προκαλέσει βλάβη, ειδικά στο καρδιαγγειακό σύστημα.
Δεν έχω χρόνο, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες νόμιμες ερωτήσεις σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια αυτού του εμβολίου. Για παράδειγμα, με τη συσσώρευση στις ωοθήκες, μία από τις ερωτήσεις μου είναι “πρόκειται να κάνουμε κάποιους νέους στείρους;” Λοιπόν, θα σταματήσω εκεί.

Ο Δρ Bridle επιβεβαιώνει τώρα ακριβώς αυτό που είπα, φυσικά. Η πρωτεΐνη ακίδα είναι η τοξίνη και αυτ;h προκαλεί θρομβώσεις αίματος και θάνατο.
Το podcast Update Situation αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες

Brighteon.com/abfb98c0-717b-4988-b21a-13dee505ce60



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (10/6)

Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων: 13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά COVID-19 - Έως 5 Ιουνίου

Νέα έκθεση για τις ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά COVID-19 δημοσίευσε η EudraVigilance.

Στην έκθεση της, έως τις 5 Ιουνίου 2021 καταγράφονται 13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες συνολικά μετά τη χορήγηση 4 πειραματικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson), από τις οποίες 683.688 αφορούν σοβαρές βλάβες (που αντιστοιχούν σε πάνω από 50% του συνόλου των παρενεργειών).

«Ο όρος σοβαρή βλάβη ή σοβαρή παρενέργεια δίνεται σε κάθε αναφορά παρενέργειας εάν περιγράφει μια ιατρική κατάσταση που ή οδηγεί σε θάνατο, ή είναι απειλητική για τη ζωή, ή απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο, ή πυροδοτεί μια άλλη ιατρικά σημαντική κατάσταση ή επιμηκύνει μια εν εξελίξει νοσηλεία, ή έχει ως αποτέλεσμα επίμονη ή σημαντική αναπηρία ή ανικανότητα».



Ποια είναι η EudraVigilance

Η EudraVigilance είναι ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για τις ύποπτες αναφορές παρενεργειών των φαρμάκων, στην οποία καταγράφονται και οι αναφορές των θανάτων και των παρενεργειών των πειραματικών «εμβολίων» για την COVID-19.

Όπως δηλώνει η Eudra Vigilance σχετικά με τη βάση δεδομένων της: «Αυτός ο ιστότοπος ξεκίνησε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων το 2012 για να παρέχει πρόσβαση στο κοινό σε αναφορές για υποψίες ανεπιθύμητων ενεργειών (επίσης γνωστές ως ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες). Αυτές οι αναφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην Eudra Vigilance από τις εθνικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων και από τις φαρμακευτικές εταιρείες που διαθέτουν στις σχετικές άδειες κυκλοφορίας για τα προϊόντα τους».

Η Eudra Vigilance λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2001.

Διευκρινήσεις

•Συνεργάτης της Health Impact News ανέλαβε να καταγράφει τις αναφορές των παρενεργειών για καθένα από τα 4 πειραματικά εμβόλια που χορηγούνται στην Ευρώπη.

•Στους πίνακες που ακολουθούν υπάρχει ασυμφωνία ανάμεσα στον συνολικό αριθμό των παρενεργειών και στον αριθμό τους που προκύπτει από την παράθεση των παρενεργειών και των θανάτων κατά όργανα ή συστήματα.

•Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί εμβολιασθέντες παρουσίασαν περισσότερες από μία παρενέργειες οι οποίες καταγράφονται στα αντίστοιχα όργανα ή συστήματα, για λόγους μελέτης των παρενεργειών. Για παράδειγμα, εάν κάποιος εμφανίσει 3 παρενέργειες, αυτές καταγράφονται σε τρία διαφορετικά πεδία του πίνακα των παρενεργειών, αλλά δεν προσμετρώνται τρεις φορές στο συνολικό αριθμό των παρενεργειών.

• Το ίδιο συμβαίνει και με τον αριθμό των θανάτων: ορισμένοι θάνατοι οφείλονται στη συνέργεια πολλών αιτιών που θίγουν διάφορα όργανα και, συνεπώς, καταγράφονται στα αντίστοιχα πεδία για λόγους μελέτης, αλλά δεν προσμετρώνται στο συνολικό αριθμό των θανάτων.

Συνοπτικά και αναλυτικά οι παρενέργειες ανά εμβόλιο

1. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΗΣ PFIZER

«εμβόλιο» mRNA: Tozinameran (κωδικός BNT162b2, Comirnaty):

ΘΑΝΑΤΟΙ: 6.732 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 502.162 (έως 05/06/2021)

Αναλυτικά:

140.516 Γενικές διαταραχές & συμβάματα στο σημείο ένεσης - συμπ. 2.079 θάνατοι

90.427 Διαταραχές νευρικού συστήματος - συμπ. 692 θάνατοι

71.816 Διαταραχές μυοσκελετικού & συνδετικού ιστού - συμπ. 84 θάνατοι

45.616 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος - συμπ. 332 θάνατοι

23.678 Διαταραχές δέρματος & υποδόριου ιστού - συμπ. 60 θάνατοι

21.055 Αναπνευστικού συστήματος, θώρακα & μεσοθωρακίου - συμπ. 777 θάνατοι

15.632 Λοιμώξεις - συμπ. 711 θάνατοι

14.819 Διαταραχές αιμοποιητικού & λεμφικού συστήματος - συμπ. 74 θάνατοι

12.929 Αγγειακές διαταραχές - συμπ. 251 θάνατοι

11.782 Υπό Έρευνα - συμπ. 260 θάνατοι

11.018 Καρδιακές διαταραχές - συμπ. 843 θάνατοι

8.902 Ψυχιατρικές διαταραχές - συμπ. 99 θάνατοι

7.119 Οφθαλμικές διαταραχές - συμπ. 17 θάνατοι

6.146 Ωτός και του λαβυρίνθου - συμπ. 3 θάνατοι

5.552 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές - συμπ. 94 θάνατοι

5.436 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος - συμπ. 32 θάνατοι

3.730 Διαταραχές μεταβολισμού και θρέψης - συμπ. 129 θάνατοι

2.052 Αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού - συμπ. 3 θάνατοι

1.547 Νεφρών και ουροφόρων οδών - συμπ. 103 θάνατοι

387 Διαταραχές υπό έρευνα - συμπ. 28 θάνατοι

330 Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικές διαταραχές - συμπ. 11 θάνατοι

295 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη, και μη καθορισμένα - κύστεις και πολύποδες, (επιδείνωση ή πρόκληση) - συμπ. 21 θάνατοι

222 Χειρουργικά και ιατρικά συμβάματα - συμπ. 15 θάνατοι

216 Ενδοκρινικές διαταραχές

100 Διαταραχές που οφείλονται σε προβλήματα των προϊόντων

90 Επιπλοκές επί Συγγενών, οικογενών και γενετικών διαταραχών - συμπ. 5 θάνατοι


2. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΗΣ MODERNA

Πειραματικό «εμβόλιο» mRNA: mRNA-1273 ( CX-024 414)

ΘΑΝΑΤΟΙ: 3.821– ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ: 101.767 (έως 05/06/2021)

Αναλυτικά:

28.047 Γενικές διαταραχές & συμβάματα στον τόπο ένεσης - συμπ. 1.646 θάνατοι

17.861 Διαταραχές του νευρικού συστήματος - συμπ. 382 θάνατοι

12.483 του μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού - συμπ. 69 θάνατοι

8.770 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος - συμπ. 124 θάνατοι

5.412 Δέρματος και του υποδόριου ιστού - συμπ. 25 θάνατοι

4.831 Διαταραχές αναπνευστικού, θώρακα, μεσοθωρακίου - συμπ. 365 θάνατοι

3.333 Λοιμώξεις - συμπ. 219 θάνατοι

2.292 Υπό έρευνες – συμπ. 85 θάνατοι

2.850 Αγγειακές διαταραχές - συμπ. 131 θάνατοι

2.071 Ψυχιατρικές διαταραχές - συμπ. 61 θάνατοι

2.822 Καρδιακές διαταραχές, συμπ. 409 θάνατοι

2.013 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές - συμπ. 71 θάνατοι

1.826 Διαταραχές αιμοποιητικού & λεμφικού συστήματος - συμπ. 27 θάνατοι

1.575 Οφθαλμολογικές - συμπ. 5 θάνατοι

1.137 Διαταραχές του μεταβολισμού και της θρέψης - συμπ. 77 θάνατοι

1.171 Διαταραχές του αυτιού και λαβύρινθου

936 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος - συμπ. 5 θάνατοι

670 Νεφρών και ουροφόρων οδών - συμπ. 46 θάνατοι

352 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού - συμπ. 1 θάνατος

311 Χειρουργικά και ιατρικά συμβάματα - συμπ. 33 θάνατοι

180 Διαταραχές του ήπατος - συμπ. 10 θάνατοι

171 Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικής περιόδου - συμπ. 1 θάνατος

113 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα – περιλ. κύστεις και πολύποδες (επιδείνωση ή πρόκληση) - συμπ. 14 θάνατοι

64 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος - συμπ. 1 θάνατος

31 Επιπλοκές επί Συγγενών, οικογενών και γενετικών διαταραχών - συμπ. 2 θάνατοι

18 Λόγω προβληματικών προϊόντων


3. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΗΣ ASTRA ZENECA

Πειραματικό «εμβόλιο»: AZD1222 / VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19)

ΘΑΝΑΤΟΙ: 2.848 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 724.457 (έως 05/06/2021)

Αναλυτικά:

195.671 Γενικές διαταραχές & συμβάματα στο σημείο ένεσης - συμπ. 769 θάνατοι

155.571 Νευρολογικές διαταραχές, συμπ. 438 θάνατοι

113.983 Μυοσκελετικού συστήματος & συνδετικού ιστού - συμπ. 30 θάνατοι

75.897 Γαστρεντερικού συστήματος - συμπ. 129 θάνατοι

33.090 Δέρματος και υποδόριου ιστού - συμπ. 18 θάνατοι

23.942 Αναπνευστικού, θώρακα και μεσοθωρακίου - συμπ. 322 θάνατοι

15.657 Λοιμώξεις - συμπ. 188 θάνατοι

14.910 Αγγειακές διαταραχές - συμπ. 197 θάνατοι

15.030 Υπό έρευνα - συμπ. 62 θάνατοι

13.563 Ψυχιατρικές διαταραχές - συμπ. 25 θάνατοι

11.998 Οφθαλμολογικές διαταραχές - συμπ. 10 θάνατοι

10.935 Καρδιακές διαταραχές - συμπ. 351 θάνατοι

9.083 Διαταραχές μεταβολισμού & θρέψης - συμπ. 42 θάνατοι

8.125 Διαταραχές αιμοποιητικού & λεμφικού συστήματος - συμπ. 117 θάνατοι

7.746 Διαταραχές του Αυτιού και Λαβύρινθου

6.783 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές - συμπ. 57 θάνατοι

4.578 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού

2.765 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος - συμπ. 11 θάνατοι

2.518 Νεφρών και ουροφόρων οδών - συμπ. 23 θάνατοι

571 Χειρουργικές και ιατρικές επιπλοκές - συμπ. 16 θάνατοι

450 Διάφορες διαταραχές - συμπ. 24 θάνατοι

275 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα – περιλ. κύστεις και πολύποδες (επιδείνωση ή πρόκληση) - συμπ. 8 θάνατοι

263 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος - συμπ. 2 θάνατοι

190 Εγκυμοσύνη, λοχεία και περιγεννητικές διαταραχές - συμπ. 3 θάνατοι

97 Επιπλοκές επί Συγγενών, οικογενών και γενετικών διαταραχών - συμπ. 2 θάνατοι

88 Διαταραχές λόγω προβλήματος των προϊόντων


4. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΗΣ J&J

Πειραματικό «εμβόλιο»: JANSSEN (AD26.COV2.S) της JOHNSON&JOHNSON

ΘΑΝΑΤΟΙ: 466 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 25.950 (έως 05/06/2021)

Αναλυτικά:

6.643 Γενικές διαταραχές & συμβάματα στο σημείο ένεσης - συμπ. 120 θάνατοι

5.457 Διαταραχές του νευρικού συστήματος - συμπ. 57 θάνατοι

4.429 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού - συμπ. 14 θάνατοι

2.389 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος - συμπ. 18 θάνατοι

1.683 Διάφορες υπό έρευνα- συμπ. 32 θάνατοι

1.119 Αγγειακές διαταραχές - συμπ. 54 θάνατοι

907 Αναπνευστικού, θώρακα και μεσοθωρακίου - συμπ. 37 θάνατοι

556 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού - συμπ. 1 θάνατος

392 Καρδιακές διαταραχές - συμπ. 48 θάνατοι

322 Λοιμώξεις - συμπ. 11 θάνατοι

305 Οφθαλμολογικές διαταραχές - συμπ. 3 θάνατοι

293 Χειρουργικά και ιατρικά συμβάματα - συμπ. 23 θάνατοι

275 Ψυχιατρικές διαταραχές - συμπ. 3 θάνατοι

267 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές - συμπ. 7 θάνατοι

240 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος - συμπ. 13 θάνατοι

140 Διαταραχές μεταβολισμού και της θρέψης - συμπ. 10 θάνατοι

125 Διαταραχές του αυτιού και του λαβύρινθου

102 Νεφρών και ουροφόρων οδών - συμπ. 7 θάνατοι

85 Αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού

66 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος

44 Διαταραχές χωρίς περιγραφή - συμπ. 3 θάνατοι

14 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα – περιλ. κύστεις και πολύποδες (επιδείνωση)

12 Επιπλοκές επί Συγγενών, οικογενών και γενετικών διαταραχών -

9 Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικές – συμπ. 1 θάνατος

8 Διαταραχές λόγω προβλημάτων των προϊόντων

6 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος συμπ. 1 θάνατος




To CDC αποκαλύπτει: «Υψηλότερα του αναμενόμενου τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας στους 16-24 ετών μετά τα mRNA εμβόλια»!

Την στιγμή που η κυβέρνηση όπου βρεθεί και όπου σταθεί πλέον ανακοινώνει ότι προτεραιότητα είναι ο εμβολιασμός των νέων (ήδη πλέον η συζήτηση πηγαίνει για τα ανήλικα παιδιά) αποκαλυπτικά στοιχεία για τις επιπτώσεις των εμβολίων και ειδικότερα των mRNA έρχονται στην δημοσιότητα και ειδικότερα για τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας που παρατηρούνται με αυξημένο ρυθμό.

Τα προκαταρκτικά ευρήματα από δύο συστήματα παρακολούθησης της ασφάλειας εμβολίων έδειξαν υψηλότερο από τον αναμενόμενο αριθμό περιστατικών μυοκαρδίτιδας μετά τη δεύτερη δόση εμβολίων mRNA κατά του κορωνοϊού σε άτομα ηλικίας 16 έως 24 ετών, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς - τουλάχιστον το 81% από αυτούς - είχαν πλήρη ανάρρωση από τα συμπτώματά τους, όπως ανέφερε το CDC σε παρουσίαση που προετοιμάστηκε για μια συμβουλευτική επιτροπή προς την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) που συνεδριάζει την Πέμπτη.


..................


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (13/6)

ΡΩΜΗ > San Martino, GENOVA > Camilla Canepa 18 ετών
Από την Sestri Levante
Εκανε το ΕΜΒΟΛο
Μετά από λίγες ώρες έπαθε μια μικρή ασήμαντη θρομβωσούλα
απ΄ τις αθώες εκείνες που οι διάφοροι Μόσχαροι κατανοούν,
επικροτούν και δικαιολογούν... ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ.... Δεν επανήλθε ποτέ ...
ΑΙΤΙΑ > Πολύ κακή προφορά στα αγγλικά, αξύριστες μασχάλες, πανάδες, κακή επιλογή πρωϊνού.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
Θάνατοι μετά τον εμβολιασμό: 18χρονη στην Ιταλία από θρόμβωση κι 24χρονη από πνευμονική εμβολή! 22χρονη και 35χρονος στο Ισραήλ από μυοκαρδίτιδα. 40χρονος Έλληνας στυλίστας 1 μέρα μετά το εμβόλιο!!
Απόσπασμα: 
"Ένα 24χρονο κορίτσι, η Alessia Reda, που κατάγεται από την Mendicino, πέθανε χθες στο Annunziata στην Cosenza λόγω πνευμονικής εμβολής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα , στη νεαρή δόθηκε το αντι-covid εμβόλιο από τον φαρμακευτικό γίγαντα “Moderna” προς τα μέσα Μαΐου σύμφωνα με το secondopianonews 10/6/21. Το νοσοκομείο Cosenza ξεκίνησε μια σειρά ερευνών για το συμβάν. Η κοπέλα ήταν καλής υγείας αλλά αλλά λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό άρχισε να αισθάνεται άρρωστη, δυστυχώς μέχρι το θάνατό της."


Αυξήθηκαν κατακόρυφα τα εγκεφαλικά από εμβολιασμούς - Καταγγελία από Γάλλο υγειονομικό :

 


ANANEΩΣΗ (17/6)

Ρίχνει κάτω και γίγαντες… Μια αδιόρατη κατάρα φαίνεται να χτυπάει τους ανθρώπους του αθλητισμού….Aφού εμβολιάστηκε με Johnson & Johnson ο 27χρονος μπασκετμπολίστας της Μπάγερν Μονάχου Πολ Ζίπσερ– Paul Zipser (2,03m) υποβλήθηκε σε επιτυχή εγχείρηση λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του dpa, ο Zipser παραπονέθηκε για ιλίγγους και ελαφρέ διαταραχές συντονισμού προς το τέλος του ημιτελικού της γερμανικής Λίγκα κατά της MHP Riesen Ludwigsbourg. Οι νευρολογικές εξετάσεις αποκάλυψαν μια ξαφνική αιμορραγία εγκεφαλική που απαιτούσε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.
Ο Zipser πιθανότατα θα είναι σε θέση να το ξεπεράσει, επειδή η απομάκρυνση της συγγενούς αγγειακής δυσπλασίας (σε τεχνική ορολογία: cavernoma) ήταν μια απόλυτη εγχείρηση υψηλού επιπέδου που μόνο μερικοί ειδικοί μπορούν να εκτελέσουν. Το σπήλαιο, το οποίο μπορεί να φανταστεί ως ένα μικρό μπαλόνι γεμάτο με αίμα, σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώστηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, πιο συγκεκριμένα στο στέλεχος του εγκεφάλου. Πρόκειται για μια πολύ ευαίσθητη περιοχή στην οποία βρίσκεται το κέντρο συντονισμού και ελέγχεται η αναπνοή. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσετε εκεί. Δεδομένου ότι ο κίνδυνος της αιμορραγίας είναι πολύ υψηλός με μια τέτοια ασθένεια, προφανώς δεν υπήρχε εναλλακτική λύση στην απόφαση.
Σύμφωνα με τα τρέχοντα στοιχεία, εάν ο γερμανικός πληθυσμός (ηλικίας 16 ετών και άνω) εμβολιαστεί, σχεδόν 30.000 άτομα μπορούν να αναμένουν σοβαρές παρενέργειες όπως ο Paul Zipser. Αυτό επηρεάζει ιδιαίτερα τους νέους για τους οποίους η μόλυνση με κορωνοϊό δεν παρουσιάζει καθόλου ή μόνο οριακό κίνδυνο.
Μόνο στη Γερμανία, 1.664 θρομβολικά συμβάντα και 859 αιμορραγία σε όλα τα όργανα αναφέρθηκαν επίσημα μετά τον εμβολιασμό.
.
corona-blog 13/6/21 fr.de( Frankfurter Rundschau) 15/6/21
Αποσπάσματα από άρθρο ΕΔΩ



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (19/6)

Σοκ στα Καλάβρυτα: 56χρονη πέθανε αμέσως μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου της Pfizer
Η άτυχη γυναίκα αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατέρρευσε στον προθάλαμο αναμονής του νοσοκομείου έπειτα από αλλεργικό σοκ.




ANANEΩΣΗ (25/6)

ΒΙΝΤΕΟ: 
4 νεκροί πιλότοι της British Airways - Είχαν εμβολιαστεί μια εβδομάδα πριν κατά του Covid-19
Τέσσερις πιλότοι της British Airways πέθαναν μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.
Όπως ανέφερε αρχικά ένας χρήστης του Twitter πέθαναν τρείς πιλότοι της British Airways μετά μία εβδομάδα τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού, ενώ στη συνέχεια υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν την εταιρεία να βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις με την κυβέρνηση σχετικά με το αν θα επιτρέψει στους εμβολιασμένους πιλότους να πετάξουν. Το πρόβλημα είναι ότι 80-85% των πιλότων της BA έχουν εμβολιαστεί.
Το Reuters απάντησε στα δημοσιεύματα διαψεύδοντας τ' ότι υπήρχαν τέτοιες συζητήσεις, παρόλα αυτά επιβεβαίωσε τον θάνατο των πιλότων, αποκαλύπτοντας πως οι πιλότοι είναι τέσσερις και όχι τρεις.
Εκπρόσωπος της British Airways που μίλησε στο Reuters επιβεβαίωσε τους τέσσερις θανάτους, είπε όμως πως δεν υπάρχουν ενδείξεις πως σχετίζονται με τον εμβολιασμό τους.
Στο μεταξύ η United Airlines και η ένωση πιλότων της έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την απαγόρευση της αεροπορικής εταιρείας να υποχρεώνει τους εμβολιασμούς COVID-19 στους πιλότους της. "Επειδή ο εμβολιασμός COVID δεν είναι υποχρεωτικός, οι πιλότοι που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν δεν θα υπόκεινται σε πειθαρχία", ανέφερε η συμφωνία.
Ο διευθύνων σύμβουλος της United, Scott Kirby, είχε πει στους εργαζομένους σε μια συνάντηση τον Ιανουάριο ότι η εταιρεία μπορεί να καταστήσει το εμβόλιο υποχρεωτικό για τους εργαζόμενους και παρότρυνε άλλες εταιρείες να κάνουν το ίδιο.
Η συμφωνία μεταξύ της αεροπορικής εταιρείας και της ένωσης προσθέτει επίσης ότι οι πιλότοι που έχουν εμβολιαστεί θα δικαιούνται επιπλέον αμοιβή.
Εντωμεταξύ, το Sky News αναφέρει ότι ισπανικές και ρωσικές αεροπορικές εταιρείες λένε σε εμβολιασμένους πολίτες να μην ταξιδεύουν λόγω τους κινδύνου να εμφανίσουν θρόμβωση.  ΠΗΓΗ


4 νεκροι ακόμη μετα τον εμβολιασμό τους και σακατεμένοι με παρενέργειες…και δεν λενε να σταματήσουν τη Γενοκτονία!!  - ΠΗΓΗ :


Το θανατικό μετα τον εμβολιασμό πολιτών συνεχιζεται καθε μερα…..Χθες δυο ατομα σημερα ακομη 2 νεκροι…2 ακομη νεκροί μετα τον εμβολιασμό τους..42χρονος απο Γιάννινα και 48χρονος Ξενοδόχος απο Σκιάθο!!!
Η Μ.Χρονοπούλου Δημοσιογράφος απο την Χίο..με astrazeneca..Hταν στην εντατική..ΝΕΚΡΗ…Η Ντινούλα που ανέβασε ο Π.Κωνσταντινου..Ενας 32χρονος Λογιστής απο το Κορδελιο ΝΕΚΡΟΣ…. Η 40χρονη κ.Καραπλή απο Σπερχειάδα ΝΕΚΡΗ…79χρονος απο Ζάκυνθο Χαροπαλεύει και αλλοι με παρενέργειες….

5ος Νεκρός (τελευταια στιγμη στο δημοσιευμα μας)

Ένας 58χρονος άνδρας από το Καρπενήσι έφυγε από την ζωή λίγες ημέρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου.Ο άτυχος άνδρας εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer και έξι μέρες αργότερα έχασε τη ζωή του.Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την τοπική κοινωνία.Η κηδεία του εγινε χθες 23/06/21 στο Καρπενήσι
Ατέλειωτος κατάλογος ΝΕΚΡΩΝ και ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ απο σκευάσματα που ΦΥΛΑΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ΣΤΡΑΤΟΣ για να μην μάθουμε τι περιέχουν !!!


..............................................................................................


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (26/6)

Στοιχεία για τους αριθμούς θανάτους και σοβαρών παρενεργειών από τέσσερα εμβόλια για τον κορωνοϊό φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βάση δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance και δίνει στη δημοσιότητα το basedunderground.com η οποία αφορά τις 27 χώρες της ΕΕ και μόνο.
Σύμφωνα με αυτά, ο αριθμός των θανάτων που σχετίζονταν με ένα από τα τέσσερα εμβόλια μέχρι και τις 19 Ιουνίου ανερχόταν στους 15.472, ο αριθμός των παρενεργειών στις 1.509.266 εκ των οποίων το 50% ήτοι 753,657 περιπτώσεις αφορά πολύ σοβαρά ή σοβαρά συμβάντα.

Τα τέσσερα εμβόλια είναι τα:

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Από τα εμβόλια το Tozinameran (κωδικός BNT162b2,) της BioNTech/ Pfizer ευθύνεται για 7.420 θανάτους και 560.256 παρενέργειες.

Αντίστοιχα το εμβόλιο mRNA-1273 (CX-024414) της Moderna, ευθύνεται για 4.147 θανάτους και 122.643 παρενέργειες.

Για το εμβόλιο AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) της Oxford/ AstraZeneca τα αντίστοιχα νούμερα είναι 3.364 θάνατοι και 793.036 παρενέργειες.

Τέλος για το εμβόλιο JANSSEN (AD26.COV2.S) της Johnson & Johnson έχουν αναφερθεί 541 θάνατοι και 33.331 παρενέργειες.

Νέα προβλήματα εξανθημάτων από τα εμβόλια Pfizer και Moderna

Τα προβλήματα στο δέρμα, όπως φαγούρα, εξανθήματα, καντήλες ή πρήξιμο, συμβαίνουν περίπου σε δύο ανθρώπους στους εκατό (2%) από αυτούς που κάνουν mRNA εμβόλια (Pfizer/BioNTech ή Moderna) κατά του Covid-19, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Επιπλέον, ακόμη κι αν κάποιος είχε δερματική αντίδραση στην πρώτη δόση, είναι πολύ μικρή η πιθανότητα αυτό να επαναληφθεί μετά τη δεύτερη δόση, όπως δείχνουν τα στοιχεία της μελέτης.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την αλλεργιολόγο - ανοσολόγο δρ Κίμπερλι Μπλούμενταλ του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό περιοδικό δερματολογίας «JAMA Dermatology», ανέλυσαν στοιχεία για σχεδόν 49.200 ανθρώπους που είχαν κάνει εμβόλια τύπου mRNA κατά του κορωνοϊού.

Δερματικές αντιδράσεις ανέφεραν 776 άτομα (1,9%) μετά την πρώτη δόση. Οι συχνότερες ήταν εξάνθημα και φαγούρα (σε άλλο σημείο από αυτό του εμβολιασμού). Η μέση ηλικία των ατόμων που ανέφεραν δερματικά συμπτώματα, ήταν τα 41 έτη. Οι αντιδράσεις ήταν πολύ συχνότερες στις γυναίκες (85%) από ό,τι στους άνδρες (15%).

Περισσότεροι από οκτώ στους δέκα (83%) από όσους είχαν δερματική αντίδραση στην πρώτη δόση, δεν είχαν καμία αντίδραση μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Μεταξύ της μεγάλης πλειονότητας όσων δεν είχαν καμία αντίδραση στην πρώτη δόση, το 2,3% εμφάνισε κάποια δερματική αντίδραση (συνήθως εξάνθημα ή φαγούρα) μετά τη δεύτερη δόση.

Όπως δήλωσε η δρ Μπλούμενταλ, αυτά τα ευρήματα πρέπει να καθησυχάσουν όσους ανησυχούν για αντιδράσεις στο δέρμα τους, ιδίως εκείνους που είχαν τέτοιες μετά την πρώτη δόση, καθώς η πιθανότητα να συμβεί κάτι ανάλογο μετά τη δεύτερη δόση, είναι πολύ μικρή και σε κάθε περίπτωση τα συμπτώματα είναι ήπια.

Η αλλεργιολόγος του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης δρ Λέισι Ρόμπινσον πρόσθεσε ότι οι όποιες δερματικές αντιδράσεις δεν πρέπει επουδενί να αποτελούν λόγο για να μην κάνει κάποιος τη δεύτερη δόση.

Στις περιπτώσεις που υπάρξει κάποια πιο σοβαρή αντίδραση, ο ασθενής θα πρέπει να αναζητήσει βοήθεια από αλλεργιολόγο ή ανοσολόγο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι αποτελέσματα κι πιθανές παρενέργειες θα έχουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού σε πιο μακροπρόσθεσμο φάσμα, μιας και όσες μελέτες έχουν βγει μέχρι σήμερα δεν υπερβαίνουν την χρονική διάρκεια των μερικών μηνών.



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (30/6)


Τα νεότερα στις ΗΠΑ, για το εμβολιαστικό έγκλημα μεγατόνων σε βάρος των παιδιών και εφήβων : (ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ) "9 παιδιά πέθαναν στις ΗΠΑ αφότου εμβολιάστηκαν.7 χαροπαλεύουν και 3 έμειναν για πάντα ανάπηρα.(VAERS)" 

Η θνητότητα του ιού σε νέους και εφήβους (και των "αλλόκοτων μεταλλάξεων"- νέων στελεχών του, που προκαλούνται από τους μαζικούς εμβολιασμούς, κατά τον TOP παγκοσμίως επιστήμονα Μοντανιέ, με το νόμπελ Ιατρικής του 2008, κι όχι μόνο κατ' αυτόν...) με το ζόρι να φτάσει και να ξεπεράσει το ανώτατο όριο του 0,1%....Οριακές οι πιθανότητες...Εξαιρετικά σπάνιο να νοσήσουν και να μεταδώσουν, οπότε προς τι η δηλητηρίαση του οργανισμού τους και υποβάθμιση του ίδιου του ανοσοποιητικού τους ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΞΙΝΗ ΤΗΣ ΑΚΙΔΑΣ-ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ,  στην οποία στηρίζεται η δράση των mRNA γενετικών "χλαπάτσων" (πάρα πολλές πια φωνές μιλάνε για νόσο του αίματος και όχι του αναπνευστικού!) και η σε βάρος τους "ρώσικη  ρουλέτα"; Με διόλου αμελητέα την πιθανότητα να πληγούν από καρδιαγγειακά επεισόδια, μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες (μη αναστρέψιμες ασθένειες) επικίνδυνες θρομβώσεις, εγκεφαλοπάθειες... Βέβαια, ο γνωστός και μη εξαιρετέος "κύριος" που είχε και "προφητικές ικανότητες" και το Ίδρυμα αυτού και της πρώην πλέον συζύγου του εμπλεκόταν στις "βιολογικές έρευνες" του εργαστηρίου της Γούχαν (μαζί με τον Αμερικανό Τσιόδρα δρ. Φαουτσι που ξεβρακώθηκε ολοκληρωτικά, αλλά και άλλους "ακριβοθώρητους παράγοντες"), είχε πει ευθέως κάποια "πραγματάκια" πριν 5 περίπου χρονάκια. Για το τι φιλοδοξούσε η Κλίκα να συμβεί αν πήγαιναν καλά τα (όποια)προγράμματα εμβολιασμών μαζικών... Πάντα για "το καλό" ή τη..."βιωσιμότητα" του υπερπληθούς πλανήτη (και μη νομίζετε ότι στο στόχαστρο ήταν μόνο οι τριτοκοσμικές χώρες και τα παιδιά εκεί...), ενώ και η προκληθείσα υπογονιμότητα παίζει και αυτή τον ρόλο της...

Κι ένα..."άσχετο βίντεο" ως σφήνα:

Έτσι λοιπόν: Το ρεπορτάζ από το εμβολιαστικό ψυχοπαθητικό εργαστήρι είναι αμείλικτο (τεράστια η ευθύνη και των αυτολοβοτομημένων. ή έστω επικίνδυνα ... εύπιστων, γονέων και λοιπών συγγενών!...):

Α) Ένα 13χρονο παιδί ο Jacob Michael Clynick πέθανε από καρδιακή ανακοπή στις ΗΠΑ 3 μέρες μόλις αφότου δέχθηκε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 16 Ιουνίου 2021. Ήταν σε καλή υγεία χωρίς προϋπάρχουσες καταστάσεις ή φάρμακα…. Η θεία του γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: ”πριν από 1 εβδομάδα ο 13χρονος γιος του αδερφού μου πήρε τη β΄δόση εμβολίου κατά covid. Σε λιγότερο από 3 ημέρες αργότερα πέθανε. Τα αρχικά αποτελέσματα της αυτοψίας (που έγινε την Παρασκευή) ήταν ότι η καρδιά του παρουσίαζε υπερτροφία και υπήρχε κάποιο υγρό γύρω από αυτή. Δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας. Δεν έπαιρνε φάρμακα…” Συνεχίζει: ”Έφτασα στο σπίτι του αδερφού μου, ενώ η εγκληματολογική ομάδα ήταν ακόμα εκεί. Ένας παρόν αστυνομικός μου είπε ένα μέλος της ομάδας εικάζει ότι ο Jacob είχε «καρδιακό συμβάν».  
Πιστεύω ότι το εμβόλιο σώζει εκατομμύρια ζωές. Αλλά σε κάθε προσπάθεια θα πρέπει ένα αθώο παιδί να θυσιαστεί ως αρνί; Υπάρχουν ηθικές, και υγειονομικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν.

Αν ο Jacob δεν είχε λάβει τη 2η δόση, πιστεύουμε ότι θα ήταν ζωντανός σήμερα.” - πλήρες άρθρο

Β) ΗΠΑ: μετά τη β΄ δόση με Pfizer 19χρονος αθλητής είχε σοβαρή μυοκαρδίτιδα, 17χρονος μπασκετμπολίστας εγκεφαλική θρόμβωση, 18χρονος καρδιακή προσβολή!! 

Νέο σκάνδαλο..Νεαρός υγιέστατος 19χρονος αθλητής, Greyson Follmer φοιτητής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Οχάιο. που ανέκαμψε από το COVID μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer που προκαλεί μυοκαρδίτιδα, παρουσίασε σοβαρές καρδιακές επιπλοκές με αποτέλεσμα ν’ αναθεωρήσει το μέλλον του..Σε συνέντευξή της στο The Defender, η μητέρα του η Marie Follmer είπε ότι κανείς δεν την προειδοποίησε ότι ο 19χρονος γιος της – ένας υγιής, ελίτ αθλητής που είχε αναρρώσει από το COVID – δεν θα έπρεπε να πάρει το εμβόλιο Pfizer επειδή θα τον έθετε σε μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης μυοκαρδίτιδας. -  Ο Greyson Follmer, φοιτητής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Οχάιο (OSU), ήταν ελίτ αθλητής και μέλος του … του πανεπιστημίου του Σώματος Εκπαίδευσης Αξιωματικών του αποθεματικού (ROTC).
Ωστόσο, σύμφωνα με τη μητέρα του, ο 19χρονος από το Οχάιο εξετάζει ένα πολύ διαφορετικό μέλλον τώρα, αφού ανέπτυξε σοβαρές καρδιακές επιπλοκές μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου COFID του Pfizer.
Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο The Defender, η Marie Follmer είπε ότι κανείς δεν την προειδοποίησε για το ενδεχόμενο αυξημένων κινδύνων ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID για άτομα όπως ο γιος της, που είχαν ήδη COVID και είχαν αποκτήσει φυσική ανοσία. - Καρδιοθωρακικός χειρουργός προειδοποιεί να μην εμβολιαστούν άτομα που είχαν ήδη COVID: Ο Δρ Hooman Noorchashm, χειρουργός, ανοσολόγος και υπερασπιστής της ασφάλειας των ασθενών προέτρεψε το FDA να απαιτήσει προκαταρκτική εξέταση για ιούς πρωτεΐνες SARS-CoV-2, προκειμένου να μειωθούν οι παρενέργειες και οι θάνατοι από το εμβόλιο COVID. 

Σύμφωνα με τον Noorchashm, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μόλις ένα άτομο μολυνθεί φυσικά από έναν ιό, τα αντιγόνα από αυτόν τον ιό παραμένουν στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή της αντιγραφής του ιού και τα κλινικά σημάδια της λοίμωξης έχουν επιλυθεί.
Όταν ένα εμβόλιο επανενεργοποιεί μια ανοσοαπόκριση σε ένα άτομο που προσβλήθηκε πρόσφατα, οι ιστοί που φιλοξενούν το επίμονο ιικό αντιγόνο στοχεύονται, φλεγμονώνονται και καταστρέφονται από την ανοσοαπόκριση. «Είναι ένα κολοσσιαίο λάθος να εμβολιάζουμε άτομα που είχαν προηγουμένως μολυνθεί και αυτό είναι απολύτως αναπόφευκτο κακό που προκαλούμε. Γιατί σπεύδουμε να εμβολιάζουμε ανθρώπους που γνωρίζουμε ότι είναι ανοσοποιημένοι και δεν έχουμε να κερδίσουμε κανένα όφελος; Αν κάνω κάτι ιατρικά περιττό σε κάποιον ως γιατρός, το ανάγω σε πιθανή βλάβη. Εάν είχατε πρόσφατη λοίμωξη και έχετε ιικά αντιγόνα στους ιστούς σας, μπορείτε κυριολεκτικά και ανοσολογικά να προκαλέσετε βλάβη στους ιστούς. “  Σε συνέντευξή του στο The Defender, ο Noorchashm είπε ότι η υπόθεση του Greyson του θύμισε τον Everest Romney (17χρονος) – τον Αμερικανό παίκτη μπάσκετ που νοσηλεύτηκε μετά τη δεύτερη δόση του Pfizer για θρομβώσεις στον εγκέφαλό του

Γ) Ο Ησαΐας Χάρις, ένας 18χρονος από το Σπρίνγκντεϊλ, στο Αρκάνσας, υπέστη καρδιακή προσβολή μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου COVID του Pfizer : 

Είπε ότι θα προτιμούσε να πάθει COVID παρά να έχει καρδιακή προσβολή. 

Σε συνέντευξή του στο The Defender, ο Isaiah Harris είπε ότι έλαβε την πρώτη δόση του Pfizer στις 8 Απριλίου και τη δεύτερη δόση στις 30 Απριλίου. Μέσα σε 12 ώρες από τη δεύτερη δόση, ο έφηβος εμφάνισε πυρετό και ρίγη. Μέσα σε 48 ώρες από τη δεύτερη δόση, η καρδιά του Ησαΐα άρχισε να πονάει «πολύ άσχημα» και τα πράγματα άρχισαν να επειδεινώνται γρήγορα. Ο πατέρας είπε ότι ανησυχούσαν πολύ όταν ο γιος τους άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.
«Τον πήγαμε στο νοσοκομείο, αλλά δεν τον πήραν σοβαρά», είπε ο Χάρις. «Περιμέναμε στην αίθουσα αναμονής για πάνω από δύο ώρες και μετά τον άφησαν σε ένα διάδρομο για έξι ώρες. Τα πράγματα πήγαν από άσχημα σε χειρότερα, ενώ περίμεναν στο νοσοκομείο. Τότε ήταν που υπέστη καρδιακή προσβολή και ένας από τους πνεύμονές του γέμισε με υγρό. “
Το 80% της καρδιάς του Ησαΐα ήταν σε φλεγμονή και μόνο το 40% λειτουργούσε. Τα επίπεδα τροπονίνης του Ησαΐα ήταν τόσο υψηλά, οι γιατροί δήλωσαν ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή.
«Οι γιατροί συνέχισαν να αρνούνται ότι ήταν το εμβόλιο», είπε ο Χάρις. «Δεν ήθελαν να πουν ότι ήταν αυτό. Στη συνέχεια, μια νοσοκόμα έφερε μια μελέτη που δείχνει ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να προκαλέσει μυοκαρδίτιδα. “
Η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή του καρδιακού μυός που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή αρρυθμία και θάνατο. Σύμφωνα με ερευνητές του Εθνικού Οργανισμού για Σπάνιες Διαταραχές, η μυοκαρδίτιδα μπορεί να προκύψει από λοιμώξεις, αλλά «πιο συχνά η μυοκαρδίτιδα είναι αποτέλεσμα της ανοσολογικής αντίδρασης του σώματος στην αρχική καρδιακή βλάβη».
 Ο Ησαΐας νοσηλεύτηκε για τέσσερις ημέρες για «οξεία μυοκαρδίτιδα», είπε ο πατέρας Χάρις. «Οι γιατροί έλεγαν έξι μήνες συνολικής ξεκούρασης στο κρεβάτι με φάρμακα για να μουδιάσουν την καρδιά. Εκεί πήρα τον έλεγχο του γενικού χειρουργού του Αρκάνσας και μας έδωσε τον σύνδεσμο με το VAERS επειδή το νοσοκομείο δεν έκανε τίποτα. “
Αντιμετωπίζοντας μακρά ανάρρωση, ο Ησαΐας λυπάται που έλαβε το εμβόλιο.. Ο Ησαΐας, ο οποίος αποφοίτησε από το κοινοτικό κολέγιο είπε ότι η κατάστασή του αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη από ότι ήταν, αλλά εξακολουθεί να έχει λίγο πόνο.
«Το πρήξιμο έχει μειωθεί», είπε ο Ησαΐας, «για τρεις έως έξι μήνες δεν μπορώ να κάνω σωματική δραστηριότητα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περπατήσω το σκυλί μου. Αν αυξήσω τον καρδιακό μου ρυθμό, μπορεί να ξαναεμφανιστεί και θα μπορούσα να πάθω άλλη καρδιακή προσβολή. “
Ο Ησαΐας είπε ότι δεν είχε προϋπάρχουσες καταστάσεις πριν υποστεί καρδιακή προσβολή. «Ήμουν αρκετά υγιής. Ήμουν ενεργός. Συνήθιζα να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ιστορικό ιών ή μυοκαρδίτιδας. “
Όταν ρωτήθηκε αν θα συνιστούσε το εμβόλιο σε άλλους εφήβους, ο Ησαΐας είπε: «Δεν είμαι αντι-εμβολιαστής, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να πάρει αυτό το εμβόλιο.” childrenshealthdefense 21/6/21,22/6/21  -- πλήρες άρθρο

..........................


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

"Η πλειονότητα των γιατρών στις ΗΠΑ αρνείται τα εμβόλια κατά COVID, σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών (AAPS). Από τους 700 γιατρούς που απάντησαν σε έρευνα στο Διαδίκτυο της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών (AAPS), σχεδόν το 60% δήλωσε ότι δεν «εμβολιάστηκαν» κατά του COVID. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη δήλωση της American Medical Association ότι το 96% των ιατρών είναι πλήρως ανοσοποιημένοι. Αυτή η έρευνα βασίστηκε σε δείγμα 300 συμμετεχόντων." - πηγή στοιχείων 

 Είναι μήπως "κινδυνολόγοι" ή συνωμοσιολόγοι" οι Αμερικανοί ιατροί στην πλειοψηφία τους; Και τι σημαίνει "ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ";;; Μήπως έχει σχέση και με αυτά τα στοιχεία: Αποκαλυπτική ιαπωνική μελέτη: εμβολιακά νανοσωματίδια στο mRNA κυκλοφορούν σ΄όλο το σώμα: εγκέφαλο, σπλήνα, παχύ έντερο, καρδιά, ήπαρ, πνεύμονες κ.α Η πρωτεΐνη Spike υπεύθυνη για θρομβώσεις και καρδιακά επεισόδια!! Μήπως παίρνουν στα σοβαρά και τις δηλώσεις ενός εκ των θεωρούμενων κορυφαίων εν ζωή επιστημόνων, νομπελίστα Ιατρικής το 2008, του Luc Montagnier: "Σκανδαλίστηκα που θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά γιατί με το mRNA αγγίζουμε αληθινά τις μελλοντικές γενιές, μπορεί να έχει επιπτώσεις γι αυτές!Το 10-25 % των εμβολιασμένων θα πεθάνουν" Και μήπως γνωρίζουν πολύ καλά την πραγματική διάσταση των θανάτων που οφείλονται στον "ιό" την "πανδημική χρονιά" που πέρασε; : Η λίστα του CDC με το σύνολο των ετήσιων θανάτων στις ΗΠΑ οδηγεί σε χρήσιμα συμπεράσματα, βάσει της ωμής γλώσσας των αριθμών...

  

....................


«ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑ και έκανα πυρετό 40, είχα αστάθεια. Έπεσα κι έπαθα μικρό
 εγκεφαλικό...»

Μου φέρθηκαν απαίσια μου ειπαν μην τρομάζεις οσους ερχονται και με εβγαλαν με σεκιουριταδες...

“Εμβολιάστηκα στις 15/4 και όλα πήγαιναν καλά. 11 μέρες μετά, στις 26/4, παρουσίασα πυρετό χωρίς να είμαι κρυωμένος. Ξάπλωσα το βράδυ, ανέβηκε πάρα πολύ ο πυρετός, έφτασε 40, ξύπνησα 3:15 τα ξημερώματα μούσκεμα – όταν λέω μούσκεμα, σκεφτείτε το στρώμα μετά το βγάλαμε να στεγνώσει- δεν μπορούσα να περπατήσω, ψεύδιζα άσχημα, τι να κάνω, με τα χέρια και με τα πόδια έφτασα στο τηλέφωνο, να ειδοποιήσω την σύζυγο μου που είναι στον Πειραιά. Πήγε να πάρει το πλοίο και οι λιμενικοί δεν την άφηναν, δεν πίστευαν.
Αποτέλεσμα, τρεισήμισι μέρες ήμουνα σαν να έχω πιει τρία μπουκάλια ουίσκι, μετά ο πυρετός έφυγε και την τέταρτη μέρα έγινα καλά.

Παθαίνω μετά από 3 μέρες ένα ισχαιμικό επεισόδιο και μου λέει ο γιατρός ότι είναι ένα μικρό εγκεφαλικό. Μου γράφει ένα χαρτί παραπεμπτικό να πάω στην ιδιωτική κλινική του νησιού στο Άγιο Διονύσιο γιατί το Κέντρο Υγείας δεν έχει τίποτα από μηχανήματα και πλήρωσα 60 ευρώ και μου έκαναν ένα εγκεφαλογράφημα- μαγνητική. Εκεί λοιπόν είδαν ότι έχουνε δημιουργηθεί βλάβες στον εγκέφαλό μου και στην πορεία ώσπου να βγούνε οι απαντήσεις παθαίνω δεύτερο εγκεφαλικό. Τότε το μόνο που έκανα ξημερώματα – με τα τέσσερα πήγαινα, επαναλαμβάνω δυο χέρια και γόνατα, μπουσουλούσα – πήρα το λιμεναρχείο της Αίγινας και τότε προς τιμήν της μια κοπέλα που ήταν βάρδια, Κατερίνα το όνομα, κατάλαβε ότι μου συμβαίνει κάτι σοβαρό και ήθελε να στείλει λιμενικό αλλά εδώ είναι δύσβατο το μέρος, είναι αραιοκατοικημένο και δεν θα το έβρισκαν.

Μου ζήτησε το τηλέφωνο της γυναίκας μου στον Πειραιά, την πήρε και της είπε η γυναίκα μου “δεν μπορώ να έρθω, δεν με αφήνει το λιμεναρχείο”. Απαντάει “από το λιμεναρχείο σας παίρνω, κανονίζω τώρα και αν δεν υπάρχει βαπόρι ακόμα και πλωτό του λιμενικού θα σας φέρει, είναι άσχημα ο σύζυγος”.

Τέλος πάντων μετά παθαίνω άλλα δύο ισχαιμικά, μου έχουνε δημιουργήσει τρομακτικό πρόβλημα στον εγκέφαλο, πρέπει να κάνω μια εξέταση “ΜRI” λέγεται, που δεν έχουν ούτε τα κρατικά (νοσοκομεία) και θα πάω σε ένα ιδιωτικό στον Πειραιά την Παρασκευή, 240 ευρώ εξέταση, σκιαγραφική λέγεται, να δούνε τα αποτελέσματα γιατί είπανε οι γιατροί οι γνωστοί μας ότι μπορεί να πάθω Αλτσχάιμερ και ότι πρέπει να κάνω αγωγή.

Επίσης, στις 10/5 πήγα στο κέντρο Υγείας και τους λέω δεν κάνω το δεύτερο εμβόλιο διότι έπαθα αυτό αυτό και αυτό, να και οι εξετάσεις από το νοσοκομείο. Μου μίλησαν απρεπέστατα, μου είπαν ότι ενοχλώ διότι κάνω τον κόσμο να φοβάται και μόνο που δεν με δείρανε αλλά δεν μπορούσανε γιατί είμαι 2 μέτρα.
Δεν έχω αρρωστήσει ποτέ στην ζωή μου. Το αποτέλεσμα ήταν να γράψω στο χαρτί ότι δεν επιθυμώ για τους λόγους αυτούς και αυτούς που έπαθα. Παίρνει ένα μαρκαδόρο η κυρία προϊσταμένη και σβήνει(!!) αυτά και λέει αυτά δεν μπορείτε να τα γράψετε. Ταυτόχρονα πήρε μπροστά μου τον γιατρό του χωριού που μου έγραψε αυτό το παραπεμπτικό για να κάνω το εγκεφαλογράφημα και ακούστε(!), μπροστά μου του λέει: “Αν σου ζητήσει κόπια του χαρτιού που του έβγαλες απ’το κομπιούτερ, να μην του την δώσεις, είναι διαταγή!”
Πάω στον γιατρό και μου λέει “μην με μπλέκεις, δεν μπορώ να δώσω τίποτα!”. Τελικά το βρήκε η κόρη μου το χαρτί..
Έχουνε τρομοκρατηθεί και μου φερθήκανε απαίσια γιατί λέει τρόμαζα τον κόσμο που ήταν εκεί για να κάνει εμβόλιο. Φωνάξανε τους σεκιουρητάδες να με βγάλουνε, αλλά αν και είμαι 69 χρονών, τα βάζω με 10 αν χρειαστεί. Η συνέχεια θα είναι την Παρασκευή που θα κάνω το ΜRI σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο..
..Εμένα μου έχουνε μείνει δύο κουσούρια τώρα. Σας μιλάω με ακουστικά τώρα γιατί έχω χάσει το 40 με 50% της ακοής μου και ταυτόχρονα όταν περπατάω έχω τρομερή αστάθεια. Χτες έπεσα κάτω και περίμενα να περάσει κάποιος να του βάλω φωνή να μου δώσει ένα χέρι να σηκωθώ. Αν και το μυαλό μου δουλεύει με 1000 – γιατί μόνο αυτό έμεινε- , παραπατάω και μάλιστα ένας φίλος μου μου είπε “θα χορεύεις πολύ ωραίο ζεϊμπέκικο με τις φιγούρες που θα κάνεις.””
indobserver.gr

Το διαβάσαμε ΕΔΩ


Νεκρή γυναίκα στον βόλο μετά το εμβόλιο-Δεν επιβίωσε από το σοκ του εμβολιασμού

  


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (3/7)

ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. κ. ΚΟΥΒΕΛΑΣ: "Καλή εξέλιξη η μετάλλαξη Δέλτα, 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα και 50 (κι όχι κάτι τρελά νούμερα που διέρρευσαν!) πιο μεταδοτική - οι νέοι δεν θα νοσήσουν (οπότε γιατί φαγώθηκαν να τους εμβολιάσουν και με δωροδοκία;)- και τρίτη δόση πολύ πιθανή (σε "οργανισμούς-σουρωτήρια" πλέον)..."... :

Ενημερώσου-διέδωσε! 

Πολύ ενδιαφέροντα όσα λέγονται και για την "αναγκαιότητα" μαζικών εμβολιασμών, ειδικά στους μη κινδυνεύοντες νέους (βάσει πραγματικών επιστημονικών στοιχείων και όχι τρομολαγνείας μιντακής και πολιτικής), που έχουν 7 με 10 φορές μεγαλύτερες πιθανότητες για διόλου αμελητέων συνεπειών θρομβώσεις και καρδιαγγειακά...Φλεγμονές της καρδιάς όπως η μυοκαρδίτιδα δεν είναι καθόλου ασήμαντη πιθανότητα ως προς τις συνέπειες της ακίδας πρωτεΐνης, βάσει της ενεργοποίησης δράσης της οποίας μες στον οργανισμό λειτουργούν τα mRNA και έρευνες ανά τον κόσμο την ενοχοποιούν ως ανησυχητική τοξίνη! Άλλωστε όλοι οι γιατροί και οι ίδιες οι εταιρείες μιλούν για "παρενέργειες" των ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ σκευασμάτων τις οποίες δεν γνωρίζουμε και..."μαθαίνουμε ακόμη"! Μα τότε μιλάμε για δοκιμές παγκόσμιας κλίμακας επί δίποδων πειραματόζωων και όχι...χάμστερ...!!

(Θέλετε και μερικά παραδειγματάκια "ασήμαντων συνεπειών", από τις ΗΠΑ, τώρα που οι ανάλγητες  "συμμορίες" ετοιμάζονται και εις τας πολιτισμένας Ευρώπας να εμβολιάσουν ΜΑΖΙΚΑ παιδιά και εφήβους από 12 και άνω; ΙΔΟΥ λοιπόν: http://antidras.blogspot.com/2021/06/blog-post_23.html )

Όσο για τη "μετάλλαξη Δέλτα" που θα πρέπει να κάνει (και πάλι) τον πλανήτη να σταματήσει να γυρνάει, αυτή που τείνει προς μια απλή κοινή γρίπη (μεταδοτική μεν όχι θανάσιμη για να χαρακτηριστεί "πανδημία" δε, κατά τον κ. Κούβελα και όχι μόνο), ακόμα και η ταυτιζόμενη με τις κυρίαρχες αφηγήσεις "επιστημονική συνεργάτης" στο βίντεο αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η θνητότητά της αφορά κυρίως τους...άνω των 65 ετών!

Οπότε εδώ τίθενται δύο ερωτήματα σημαντικά για την εξαγωγή συμπερασμάτων ως προς το ποιόν και τις πραγματικές προθέσεις ή το μέγεθος της..."επιπολαιότητας" (λίαν επιεικής χαρακτηρισμός) κάποιων που φιλοδοξούν να μας επιβάλλουν πραξικοπηματικά το πώς θα ζήσουμε (ή...και το πώς θα πεθάνουμε πρόωρα...!)

Α) Γιατί ο σεβαστός κ. πρωθυπουργός της τρίτης πιο υπερχρεωμένης χώρας του κόσμου, ο οποίος (υπακούοντας τυφλά σε κάποια συγκεκριμένα κέντρα υπερ-εξουσίας;) διαλύει και ό,τι έχει απομείνει από τη "βαριά βιομηχανία" της, δήλωνε κι από τις Βρυξέλλες πως όσοι δεν εμβολιαστούν κινδυνεύουν να πεθάνουν από τη μετάλλαξη Δέλτα; Κάτι που έχουν υποστηρίξει και άλλοι "από τον περίγυρο"... Δεν έχουν επαρκώς μελετήσει ΟΛΑ τα στοιχεία; Και τι είδους "επιστημονική εποτροπή" (οι...εμπειρογνώμονες) έχει προσληφθεί, έχει αποκτήσει ποινική ασυλία (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ, τι φοβούνται;) καιπληρώνεται αδρά για να παρέχει επιστημονικές συμβουλές περί "κοινού καλού" ή "δημόσιας ασφάλειας"; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ FAKE NEWS ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΒΙΟ-ΤΡΟΜΟΚΑΤΙΑΣ, δεν ξέρουμε πώς αλλιώς να τα χαρακτηρίσουμε εφόσον ισχύουν όσα αποκαλύπτει (και) ο κ. Κούβελας...

Β) Γιατί τέτοια λύσσα και μάλιστα με συνοδεία δωροδοκίας, καταδικαστέας κι από νομική (όχι μόνο πνευματική) άποψη, να εμβολιαστούν οι 18άρηδες και 25άρηδες; Αφού το ποσοστό κινδύνου γι' αυτούς είναι απειροελάχιστο έως μηδαμινό σχεδόν... Μόνο και μόνο για να πιάσουν τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια τα υπερ-κέρδη της "άμεμπτης Pfizer" και για να εδραιωθεί στον "χώρο" η Μoderna, αγαπημένη εταιρεία του δηλωμένου "mr αποπληθυσμού" Bill Gates ???

....................


CDC: 6,113 DEAD Following COVID-19 Injections Including 576 Abortions – Population Control Agenda Hard to Deny (June 25, 2021 - 25 Ioυνίου 2021)

Μετάφραση:
" CDC: 6,113 νεκροί μετά από ενέσεις COVID-19, συμπεριλαμβανομένων 576 αμβλώσεων - Η "Παγκόσμια Ατζέντα Αποπληθυσμού δύσκολο να το αρνηθεί" - "Για να μπούνε τα πράγματα σε μια κατανοητή βάση, έχουν αναφερθεί περισσότεροι θάνατοι μετά από ενέσεις COVID-19 που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2020, από τους συνολικούς θανάτους μετά από κάθε είδους εμβολιασμούς (πάντοτε υπήρχαν παρενέργειες από τα διάφορα εμβόλια που οδηγούσαν ακόμη και στο μοιραίο...) τα προηγούμενα 30 χρόνια, από την 1η Ιανουαρίου 1991 έως τις 30 Νοεμβρίου, 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία του VAERS όπως τα έλαβε από το CDC."(!!!)  - "And these are just the reports that the CDC has decided to release to the public. There are allegedly whistleblowers within the CDC stating that the true number of deaths being reported following COVID-19 shots is over 50,000 now. (Source -πηγή.)"  METAΦΡΑΣΗ κι αυτού του αποσπάσματος από το παρακάτω άρθρο-φωτιά: Και αυτές είναι μόνο οι αναφορές (περίπου το 10% του συνόλου των συμβάντων) που το CDC αποφάσισε να κυκλοφορήσει επίσημα στο κοινό. Υπάρχουν ήδη καταγγέλοντες, μέσα κι από το CDC, που αναφέρουν ότι ο πραγματικός αριθμός των νεκρών μετά από εμβολιασμούς για COVID-19 ξεπερνάει τους 50.000 (!!) ---  Σχετική ανάρτηση κι από εμάς:Αμερικανός καθηγητής Ιατρικής, Καρδιολόγος: είμαστε στη β΄φάση επιχείρησης βιοτρομοκρατίας. Η α΄ με τον κατασκευασμένο ιό και η β΄ με το εμβόλιο και την πρωτεΐνη Spike που ευθύνεται για το θάνατο 50.000 Αμερικανών. ΒΙΝΤΕΟ

"Το 99,7% αναρρώνει από COVID
 Γιατί χρειάζεται να εμβολιαστούμε ;" 

Έλα ντε! Ρωτήστε τους μετόχους της Big Pharma, 
τους πολιτικούς μάνατζέρ της και τις επιτροπές "ειδικών"...

Σύνδεση: Οι Αμερικανοί γιατροί αρνούνται να εμβολιαστούν κατά covid19 σε ποσοστό 60% σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών. - "Από συνολικά 5.300 συμμετέχοντες, 2.548 εθελοντικά σχολίασαν τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια που γνώριζαν. Αυτές περιελάμβαναν θάνατο, ακρωτηριασμό, παράλυση, νεκρά νεογέννητα, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, τύφλωση, επιληπτικές κρίσεις και καρδιακά προβλήματα." ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Το 60% των ιατρών στις ΗΠΑ απορρίπτουν εμβολιασμό για Covid - Φόβος για μακροπρόθεσμες παρενέργειες

CDC : Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Η.Π.Α. - VAERS: ο πρωταρχικός μηχανισμός στις ΗΠΑ για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίου.

ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ: CDC: 6,113 DEAD Following COVID-19 Injections Including 576 Abortions – Population Control Agenda Hard to Deny
June 25, 2021 
by Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

The CDC is now reporting that 6,113 people have died following COVID-19 injections, with their latest release of data today in the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), a U.S. Government funded database that tracks injuries and deaths caused by vaccines.


Besides the 6,113 deaths reported, there are 5,172 permanent disabilities, 6,435 life threatening events, and 51,558 emergency room visits. Μετάφραση:Εκτός από τους 6.113 θανάτους που αναφέρθηκαν, υπάρχουν 5.172 μόνιμες αναπηρίες, 6.435 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα και 51.558 που βρέθηκαν στην εντατική."

To put this into some perspective, there have now been more deaths reported following COVID-19 injections that started in December of 2020, than there have been total deaths recorded following vaccinations in the previous 30 years, from January 1, 1991 through November 30, 2020, according to the CDC’s VAERS. - ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Για να μπούνε τα πράγματα σε μια κατανοητή βάση, έχουν αναφερθεί περισσότεροι θάνατοι μετά από ενέσεις COVID-19 που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2020, από τους συνολικούς θανάτους μετά από κάθε είδους εμβολιασμούς (πάντοτε υπήρχαν παρενέργειες από τα διάφορα εμβόλια που οδηγούσαν ακόμη και στο μοιραίο...) τα προηγούμενα 30 χρόνια, από την 1η Ιανουαρίου 1991 έως τις 30 Νοεμβρίου, 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία του VAERS όπως τα έλαβε από το CDC."

(Πίνακας σχετικός:)


There have also now been 576 deaths of unborn children reported following COVID-19 shots, as the CDC continues to recommend that pregnant woman should get injected with these shots, that many dissenting medical doctors and scientists are now describing as “bioweapon” injections. - ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Έχουν επίσης αναφερθεί 576 θάνατοι αγέννητων παιδιών μετά από εμβόλια για COVID-19, καθώς το CDC συνεχίζει να προτείνει ότι οι έγκυες γυναίκες πρέπει να εμβολιάζονται με αυτές τις "ενέσεις"(!!!!!!!!!!!!!!!!!)  που πολλοί διαφωνούντες ιατροί και επιστήμονες περιγράφουν τώρα ως ενέσεις «βιολογικού όπλου».



Can there be any doubt any longer that the stated goals of the eugenicist Global leaders, such as Bill Gates (must watch video) to reduce the world’s population are now in full swing?

And these are just the reports that the CDC has decided to release to the public. There are allegedly whistleblowers within the CDC stating that the true number of deaths being reported following COVID-19 shots is over 50,000 now. (Source.)  METAΦΡΑΣΗ: Και αυτές είναι μόνο οι αναφορές που το CDC αποφάσισε να κυκλοφορήσει επίσημα στο κοινό. Υπάρχουν ήδη καταγγέλοντες, μέσα κι από το CDC, που αναφέρουν ότι ο πραγματικός αριθμός των νεκρών μετά από εμβολιασμούς για COVID-19 ξεπερνάει τους 50.000 (!!) - πηγή

Το διαβάσαμε ΕΔΩ

..................



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (7/7)

27χρονη από την Κέρκυρα μ΄εκτεταμένη θρόμβωση από Johnson&Johnson. 58χρονος από Καρπενήσι απεβίωσε 6 μέρες μετά από Pfizer!!! - Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται στην πράξη και με τον πιο δραματικό τρόπο ότι τα εμβόλια αυτά είναι επισφαλή….



ΑΝΑΝΕΩΣΗ (8/70

Pakistan: Police Superintendent Malik Imtiaz Mahmood Drops Dead Minutes after Experimental COVID-19 “Vaccine” (July 3, 2021)



AΝΑΝΕΩΣΗ (13/7)


Σ΄ ανάρτηση του Fabrice Di Vizio γνωστού Γάλλου δικηγόρου εξειδικευμένου σε θέματα Δημόσιας Υγείας γίνεται μια καταγγελία ενδεικτική του όλου κλίματος σε ανάρτηση σχολίου..Ο καταγγέλλων δηλώνει ότι έχασε μετά τον εμβολιασμό τους 4 ανθρώπους του περιβάλλοντός του αλλά οι 2 ήταν παιδιά κι ότι ένας 18χρονος ανιψιός του νοσηλεύθηκε με σοβαράς συμπτώματα μετά από εμβολιασμό:

”έχασα 4 κοντινούς μου κι ο 18χρονος ανιψιός μου νοσηλεύθηκε 5 -10 μέρες το μάξιμουμ μετά τον εμβολιασμό του και δεν έχω χάσει κανέναν από covid…Ο ανιψιός μου θα βγει αλλά ο χειρότερο είναι ότι από τους 4 νεκρούς οι 2 είναι παιδιά ζητήθηκε αυτοψία που την αρνήθηκαν δίχως καμιά εξήγηση..” Ο καταγγέλλων λογαριασμός είναι ο L’objectif… - ΠΗΓΗ


EMA : 18.000 νεκροί και 1,7 εκατομμύρια παρουσίασαν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους.

πάτησε στην εικόνα για μεγέθυνση:
" 17 503 νεκροί κι 1.687.527 εκατομμύρια υπέστησαν παρενέργειες (50% σοβαρά) μετά τον εμβολιασμό covid19 καταγράφηκαν στη βάση δεδομένων Φαρμακοεπαγρύπνισης της ΕΕ για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες φαρμάκων ως τις 3 Ιούλη κι ο μακάβριος απολογισμός συνεχίζεται. Κι αυτός είναι ο επίσημος απολογισμός. Υπάρχει πλήθος περιστατικών που δεν καταλογοποιείται γιατί θα πρέπει να το περάσει ή η οικογένεια ή το νοσοκομείο. Υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι ενώ ζητείται ιατροδικαστική νεκροψία δεν γίνεται από αρχές σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Κατ΄ομολογίαν της ιατρικής κοινότητας ποτέ άλλοτε στο παρελθόν εμβόλια δεν προκάλεσαν τόσες παρενέργειες κι ότι άλλα εμβόλια με πολύ λιγότερες αποσύρθηκαν πολύ νωρίτερα. Σιγή ιχθύoς των αρχών που διερευνoύν τη συσχέτιση μ΄εμβόλιο όλων αυτών των θανάτων και παρενεργειών. Αδιαφάνεια…Αυτοί οι 18.000 θα πέθαιναν τη δεδομένη χρονική στιγμή αν δεν είχαν εμβολιαστεί και το 1,5 εκατομμύριο θα είχε ασθενήσει πολλές φορές ως και με ανήκεστο βλάβη αν δεν είχε εμβολιαστεί;;;;; "  - Πηγή 
 Στον παρακάτω πίνακα, από αμερικανικό αναλυτικό άρθρο, όπου παραθέτουμε κι ο αναγνώστης μπορεί να δει περίτρανα τις "αθώες παρενέργειες" ανά "χλαπάτσα" ...δηλ. "ένεση"...δηλ. "εμβόλιο" κι ανά είδος  "αθώας παρενέργειας", πρωταθλήτρια στο...μοιραίο εξακολουθεί να είναι (and the OSCAR goes to.........) μα φυσικά το "replicated επιστημονικό θαύμα"  της Pfizer/BioNtech! Αυτό που προορίζεται, εδώ στον "κήπο της Εδέμ των πειραματικών ακόμα σκευασμάτων(!!), για τα παιδιά κι εφήβους, που τόσο "απόλαυσαν στις ΗΠΑ"...Και τα παρακάτω στοιχεία ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 27 χώρες της Ε.Ε., όχι το σύνολο της Ευρώπης. Όπου τα νούμερα της ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ανεβαίνουν ΠΟΛΥ περισσότερο!


Let's go:

17,503 DEAD, 1.7 Million Injured (50% SERIOUS) Reported in European Union’s Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 Shots

by Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

The European Union database of suspected drug reaction reports is EudraVigilance, which also tracks reports of injuries and deaths following the experimental COVID-19 “vaccines.”

A Health Impact News subscriber from Europe reminded us that this database maintained at EudraVigilance is only for countries in Europe who are part of the European Union (EU), which comprises 27 countries.

The total number of countries in Europe is much higher, almost twice as many, numbering around 50. (There are some differences of opinion as to which countries are technically part of Europe.)
So as high as these numbers are, they do NOT reflect all of Europe.

The actual number in Europe who are reported dead or injured due to COVID-19 shots would be much higher than what we are reporting here.

The EudraVigilance database reports that through July 3, 2021 there are 17,503 deaths and 1,687,527 injuries reported following injections of four experimental COVID-19 shots:
COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH
COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

From the total of injuries recorded, half of them (837,588 ) are serious injuries.

“Seriousness provides information on the suspected undesirable effect; it can be classified as ‘serious’ if it corresponds to a medical occurrence that results in death, is life-threatening, requires inpatient hospitalisation, results in another medically important condition, or prolongation of existing hospitalisation, results in persistent or significant disability or incapacity, or is a congenital anomaly/birth defect.”

As we reported yesterday, tens of thousands of people in the U.S. now regret getting the COVID-19 shots, and are begging for help, because the medical system has turned its back on them and refuses to treat their injuries. See:
Tens of Thousands of COVID-19 “Vaccine” Injured in the U.S. Begging for Help as the Medical Community Turns Their Back on Them

One subscriber from the UK commented on the article and stated that the same thing was happening there:
It is exactly the same in Scotland and England.

My vaccinated friends are not getting appointments with their family doctors who are avoiding them post vaccination even although there are no patients in the GP surgery waiting rooms when they have tried to get appointments. It is utterly cruel given they talked them into getting the vaccinations and accepted 10 UK pounds from the Scottish and English governments per person vaccinated on their patient list and did not disclose the risk of these vaccinations to the patients.

A friend nearly passed out close to the GP surgery, a kind stranger wheeled her up to the GP surgery and she was not allowed to be seen by her GP because she did not have an appointment. The nurse refused to take bloods because they are not allowed to do so until management confirms they can do this so they cannot even do exploratory bloods to investigate what has gone wrong with these patients post vaccination.

Another friend’s hospital consultant phoned a friend’s GP insisting her family doctor see her given she had had heart procedures and no appointments for 2 years. She told me after first Pfizer shot “it was like acid going into my veins” and the queen did not get the same vaccine asshe did which will be completely true. Her GP treated her with disdain and was not pleased to see her and my friend also tells me that every time she walks now post vaccination her heart races and her son has been unwell post vaccination too.

All my friends who got the vaccination have had severe worsening of their pre-existing medical conditions and some have got heart conditions they did not previously have or chronic obstructive airways disease.

I have noticed most have became irritable and short-tempered as they are becoming unwell not realising the vaccine is harming them and they are lashing out at others for no good reason.

In UK, NHS contributions are deducted from people’s salaries and the retired paid these all their working life and now are getting refused service but they will still take these NHS contributions regardless. It is wicked and cruel. Though it is the governments who are instructing the GP and hospital management to treat the patients in this abysmal manner.

I am quite sure this will be happening in most if not all countries.

God be with us all.

A Health Impact News subscriber in Europe ran the reports for each of the four COVID-19 shots we are including here. This subscriber has volunteered to do this, and it is a lot of work to tabulate each reaction with injuries and fatalities, since there is no place on the EudraVigilance system we have found that tabulates all the results.

Since we have started publishing this, others from Europe have also calculated the numbers and confirmed the totals.*

Here is the summary data through July 3, 2021.

Total reactions for the experimental mRNA vaccine Tozinameran (code BNT162b2,Comirnaty) from BioNTech/ Pfizer: 8,426 deaths and 632,623 injuries to 03/07/2021

17,754 Blood and lymphatic system disorders incl. 99 deaths
14,858 Cardiac disorders incl. 1,165 deaths
126 Congenital, familial and genetic disorders incl. 12 deaths
7,951 Ear and labyrinth disorders incl. 5 deaths
324 Endocrine disorders incl. 2 deaths
9,319 Eye disorders incl. 19 deaths
57,599 Gastrointestinal disorders incl. 388 deaths
173,572 General disorders and administration site conditions incl. 2,510 deaths
558 Hepatobiliary disorders incl. 33 deaths
6,948 Immune system disorders incl. 42 deaths
19,780 Infections and infestations incl. 834 deaths
7,204 Injury, poisoning and procedural complications incl. 124 deaths
15,281 Investigations incl. 296 deaths
4,721 Metabolism and nutrition disorders incl. 164 deaths
88,638 Musculoskeletal and connective tissue disorders incl. 103 deaths
386 Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl. cysts and polyps) incl. 26 deaths
114,125 Nervous system disorders incl. 902 deaths
478 Pregnancy, puerperium and perinatal conditions incl. 18 deaths
124 Product issues
11,148 Psychiatric disorders incl. 117 deaths
2,005 Renal and urinary disorders incl. 132 deaths
3,597 Reproductive system and breast disorders incl. 2 deaths
27,121 Respiratory, thoracic and mediastinal disorders incl. 989 deaths
30,404 Skin and subcutaneous tissue disorders incl. 79 deaths
979 Social circumstances incl. 12 deaths
392 Surgical and medical procedures incl. 21 deaths
17,231 Vascular disorders incl. 332 deaths

Total reactions for the experimental mRNA vaccine mRNA-1273(CX-024414) from Moderna: 4,605 deaths and 157,802 injuries to 03/07/2021

2,890 Blood and lymphatic system disorders incl. 35 deaths
4,491 Cardiac disorders incl. 503 deaths
66 Congenital, familial and genetic disorders incl. 4 deaths
1,972 Ear and labyrinth disorders
110 Endocrine disorders incl. 1 death
2,498 Eye disorders incl. 9 deaths
13,626 Gastrointestinal disorders incl. 161 deaths
42,716 General disorders and administration site conditions incl. 1,928 deaths
269 Hepatobiliary disorders incl. 17 deaths
1,349 Immune system disorders incl. 5 deaths
4,793 Infections and infestations incl. 259 deaths
3,378 Injury, poisoning and procedural complications incl. 92 deaths
3,359 Investigations incl. 93 deaths
1,616 Metabolism and nutrition disorders incl. 94 deaths
19,416 Musculoskeletal and connective tissue disorders incl. 88 deaths
175 Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl. cysts and polyps) incl. 18 deaths
28,239 Nervous system disorders incl. 465 deaths
338 Pregnancy, puerperium and perinatal conditions incl. 2 deaths
24 Product issues
3,193 Psychiatric disorders incl. 75 deaths
1,061 Renal and urinary disorders incl. 66 deaths
723 Reproductive system and breast disorders incl. 2 death
7,268 Respiratory, thoracic and mediastinal disorders incl. 438 deaths
8,400 Skin and subcutaneous tissue disorders incl. 32 deaths
690 Social circumstances incl. 16 deaths
540 Surgical and medical procedures incl. 42 deaths
4,602 Vascular disorders incl. 160 deaths

Total reactions for the experimental vaccine AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) from Oxford/ AstraZeneca: 3,871 deaths and 852,616 injuries to 03/07/2021

9,950 Blood and lymphatic system disorders incl. 160 deaths
13,336 Cardiac disorders incl. 454 deaths
115 Congenital, familial and genetic disorders incl. 3 deaths
9,712 Ear and labyrinth disorders
355 Endocrine disorders incl. 3 deaths
14,641 Eye disorders incl. 15 deaths
86,515 Gastrointestinal disorders incl. 184 deaths
227,408 General disorders and administration site conditions incl. 1,009 deaths
607 Hepatobiliary disorders incl. 32 deaths
3,359 Immune system disorders incl. 14 deaths
19,508 Infections and infestations incl. 247 deaths
8,912 Injury, poisoning and procedural complications incl. 94 deaths
18,352 Investigations incl. 88 deaths
10,315 Metabolism and nutrition disorders incl. 50 deaths
131,547 Musculoskeletal and connective tissue disorders incl. 50 deaths
379 Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl. cysts and polyps) incl. 9 deaths
180,575 Nervous system disorders incl. 612 deaths
279 Pregnancy, puerperium and perinatal conditions incl. 5 deaths
117 Product issues
16,000 Psychiatric disorders incl. 33 deaths
3,045 Renal and urinary disorders incl. 33 deaths
8,593 Reproductive system and breast disorders
28,994 Respiratory, thoracic and mediastinal disorders incl. 447 deaths
39,173 Skin and subcutaneous tissue disorders incl. 25 deaths
866 Social circumstances incl. 5 deaths
754 Surgical and medical procedures incl. 16 deaths
19,209 Vascular disorders incl. 283 deaths

Total reactions for the experimental COVID-19 vaccine JANSSEN (AD26.COV2.S) from Johnson & Johnson: 601 deaths and 44,486 injuries to 03/07/2021

405 Blood and lymphatic system disorders incl. 18 deaths
659 Cardiac disorders incl. 73 deaths
16 Congenital, familial and genetic disorders
250 Ear and labyrinth disorders
10 Endocrine disorders incl. 1 death
518 Eye disorders incl. 3 deaths
4,283 Gastrointestinal disorders incl. 25 deaths
11,832 General disorders and administration site conditions incl. 150 deaths
58 Hepatobiliary disorders incl. 4 deaths
161 Immune system disorders incl. 1 death
598 Infections and infestations incl. 16 deaths
413 Injury, poisoning and procedural complications incl. 8 deaths
2,420 Investigations incl. 39 deaths
225 Metabolism and nutrition disorders incl. 11 deaths
7,687 Musculoskeletal and connective tissue disorders incl. 17 deaths
18 Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl. cysts and polyps)
9,547 Nervous system disorders incl. 76 deaths
15 Pregnancy, puerperium and perinatal conditions incl. 1 death
11 Product issues
459 Psychiatric disorders incl. 5 deaths
150 Renal and urinary disorders incl. 8 deaths
166 Reproductive system and breast disorders incl. 1 death
1,453 Respiratory, thoracic and mediastinal disorders incl. 47 deaths
1,125 Skin and subcutaneous tissue disorders incl. 2 deaths
91 Social circumstances incl. 3 deaths
393 Surgical and medical procedures incl. 27 deaths
1,523 Vascular disorders incl. 65 deaths



*These totals are estimates based on reports submitted to EudraVigilance. Totals may be much higher based on percentage of adverse reactions that are reported. Some of these reports may also be reported to the individual country’s adverse reaction databases, such as the U.S. VAERS database and the UK Yellow Card system. The fatalities are grouped by symptoms, and some fatalities may have resulted from multiple symptoms.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (14/7)

Giannis Spyridakis

AΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ετών 43 > Ερευνητής στον Δημόκριτο
Εκανε το ΕΜβοΛΟ
Πέθανε όλως τυχαίως
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ > Τυχαιοκτονία
Το γεγονός ότι είχε κάνει έμβολο ήρθε
από φίλο του που γνώριζε αλλά θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του καθώς το Καθεστώς εκβιάζει και διώκει τους πολίτες
Η ΕΙΔΗΣΗ προέρχεται από ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΗΓΗ
Η ΠΗΓΗ της είδησης του θανάτου > https://www.cretalive.gr/.../skorpizei-thlipsi-o-thanatos...

Πάρθηκε από ΕΔΩ ... Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος...


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (20/7)

Έγκλημα χωρίς Τιμωρία. Η 20χρονη Hadley Huffman φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Wayne State University Hadley Huffman πέθανε απροσδόκητα μετά από εμβολιασμό COVID. Η Hadley Huffman από το Μίσιγκαν πέθανε απροσδόκητα στις 15 Ιουνίου 2021, λίγο μετά τη δεύτερη δόση του σωτήριου κι ευλογημένου πλέον πειραματικού εμβολίου. Η οικογένεια και οι φίλοι μοιράστηκαν τα παράπονά τους στα κοινωνικά μέσα. Υπάρχουν πολλές ιστορίες όπως αυτή που δεν έιδαν ωστόσο το φως της δημοσιότητας. (TheEmpoweror.com) Η κοπέλα είχε ανακοινώσει στις 16 Απρίλη ότι έλαβε τη β΄δόση…Στις 15 Ιούνη πέθανε αν και 20 ετών υγιέστατη…Ακριβώς 2 μήνες μετά τη 2η δόση!!!

Η Hadley φαινόταν να είναι ικανή και δραστήρια. Ήταν προφανώς αφού είχε μεταφερθεί από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα για να εγγραφεί σε ένα προ-ιατρικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Wayne State στο Μίσιγκαν. Είχε ένα λαμπρό μέλλον και η έχασε τη ζωή της πολύ πρόωρα ( σσ από πολιτικές του τρόμου που προχωρούν σε μαζικές ανθρωποθυσίες και μάλιστα νέων για να ξορκίσουν το κακό την κατάρα τις αρρώστιες. Θυμίζει Ίνκας και Μάγιας…..δεισιδαιμονία παρά επιστήμη….)

Η Hadley λέγεται ότι είχε μια ελκυστική προσωπικότητα, αγωνίστηκε για ισότητα και είχε φίλους σε όλο τον κόσμο. 

Σύμφωνα με τη νεκρολογία της, η Hadley ξεκίνησε επίσης το Student Against Medical Racism Non-profit (SAMR) στο Wayne State για να επισημάνει τις αδικίες στην ιατρική πρόσβαση για δύο έγχρωμους ανθρώπους (BIPOC).

Δεν είναι σαφές με ποια μάρκα εμβολίου η κοπέλα έλαβε ένεση ( σσ στο ραντεβού θανάτου προφανώς) , αλλά αν έπρεπε να μαντέψω, θα πρόβλεπα ότι είχε Pfizer λόγω της παρουσίας του στο Μίσιγκαν. Γνωρίζουμε ότι είχε δύο δόσεις και ότι είχε ελπίδες ότι τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό μετά τον εμβολιασμό της…..

Το χρονοδιάγραμμα του θανάτου της Hadley είναι παρόμοιο με εκείνο του 13χρονου Jacob Clynick, ο οποίος ήταν επίσης από το Michigan. Πέθανε τον Ιούνιο τρεις ημέρες μετά από μια μοιραία δόση της Pfizer που έλαβε από έναν Walgreens. 

Το παιδί λέγεται ότι πέθανε στον ύπνο του και δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας. Δεν λάμβανε φάρμακα τη στιγμή του θανάτου του, σύμφωνα με τη θεία του.

Η Σιωπή, είναι συναίνεση.naturalnews 14/7/21


ANANEΩΣΗ (25/7)


Πέθανε 35χρονος στην Κόρινθο λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer

Ακόμη ένας συνάνθρωπός μας, έχασε τη ζωή του λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Πρόκειται για έναν 35χρονο από την Κόρινθο, ο οποίος κατέληξε μία εβδομάδα μετά τη χορήγηση του σκευάσματος της Pfizer.

Ο άτυχος άνδρας έκανε το εμβόλιο της Pfizer στο νοσοκομείο Κορίνθου, την πρώτη δόση για την ακρίβεια, την περασμένη Παρασκευή, 16 Ιουλίου, και την επόμενη ημέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία και πυρετό.

Μάλιστα, μόλις έκανε το εμβόλιο, έκανε και rapid test και βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, με τα συμπτώματα να μην υποχωρούν.

Ο νεαρός, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αλλά έπαθε ανακοπή και οι γιατροί του έκαναν μαλάξεις σε έναν προθάλαμο, εντούτοις, ο 35χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου, μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του.

Ο πατέρας του, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του ανέφερε πως «ανάγκασα τον γιο μου να κάνει το εμβόλιο, για να ανοίξει την επιχείρησή του, δεν ήθελε το παλικάρι με τίποτα, φοβόταν».

«Φοβόταν, όπως φοβόμουν κι εγώ» αναφέρει ο άτυχος πατέρας, ζητώντας από το κράτος εξηγήσεις που μάλλον ποτέ δεν θα πάρει.

«Δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι, δεν είμαστε αρνητές. Ούτε θερμόμετρο δεν του έβαλαν» και πέθανε ξαφνικά, λέει.

Αποκαλύπτει δε πως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η μητέρα και η αδερφή του αδικοχαμένου παιδιού του, είχαν εμβολιαστεί.




Σήμερα το πρωί Σαββάτου 24/7/21 στο Betting στη Moselle άτομο νεαρός ηλικίας προσήλθε στον υποχρεωτικό εκβιαστικό κι απάνθρωπο πειραματικό ψευδεπίγραφο εμβολιασμό γονιδιακής θεραπείας γενετικών εμβολίων και μετά τη δόση που του σούταραν με τον ορό τη σύριγγα τη ένεση κοκάλωσε έπεσε κάτω αναίσθητος σε ημικωματώδη κατάσταση όπως φαίνεται από την εικόνα και επιχειρούν να τον συνεφέρουν ως και με μαλάξεις ενδεχομένως… H τύχη του άγνωστη… - πηγή


59χρονος Δικηγόρος πεθαίνει αιφνίδια την ίδια μέρα μετά τη β΄ δόση Pfizer . Καλά η Νομική επιστήμη και η Δικαιοσύνη σκοτώθηκαν νωρίς .. πριν 2 χρόνια.! ΝΑΙ Φοβάμαι την Υποχρεωτικότητα του Θανάτου!!! 3 νεκροί σε 1 μέρα μετά από εμβολιασμό!!!

Δικηγόρος πεθαίνει μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου. Καλά η Νομική επιστήμη και η Δικαιοσύνη σκοτώθηκαν νωρίς .. πριν 2 χρόνια..
Ένας 59χρονος δικηγόρος, ο Venerando Bellomo, πέθανε αιφνιδίως στο Grotte (Ag) και ο εισαγγελέας του Agrigento, αφού τα μέλη της οικογένειας υπέβαλαν καταγγελία, άρχισε έρευνες.

Τα μέλη της οικογένειας ζητούν από τους εισαγγελείς να διερευνήσουν μια πιθανή συσχέτιση μεταξύ της δεύτερης δόσης του εμβολίου Pfizer, η οποία χορηγήθηκε χθες και του θανάτου. Οι carabinieri, εξ ονόματος του εισαγγελέα Luigi Patronaggio, επικοινώνησαν με το ASP που ενεργοποίησε το πρωτόκολλο για να εξακριβώσουν, σε πρώτη φάση, τις πιθανές αιτίες θανάτου και να καταλάβουν εάν το γεγονός ότι ολοκλήρωσε χθες τον κύκλο εμβολιασμού θα μπορούσε να είναι μόνο μια τραγική σύμπτωση ή όχι.

Μόνο αργότερα θα αποφασιστεί εάν θα διαταχθεί η αυτοψία του σώματος του συγχωρεμένου που ήταν απολύτως υγιείς.lasiciliaweb 16/7/21

Την ίδια μέρα πέθανε και η 49χρονη Valentina Bencini, που τη βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της την επαύριον εμβολιασμού και ο Paolo Ruffini, 53 ετών νεκρός στο σπίτι μετά από εμβολιασμό..

”Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα” .. ναι αυτά φοβάμαι

Την υποχρεωτικότητα του θανάτου!!!!!!


....................



Τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η PHS στην έκθεση της 23ης Ιουνίου 2021, αποκαλύπτουν ότι μεταξύ 8 Δεκεμβρίου 2020 και 11 Ιουνίου 2021 ένας συνολικός αριθμός 5.522 ατόμων πέθανε εντός 28 ημερών από τη δόση ενός covid εμβολίου. Η έκθεση που παρέχεται από την PHS (= Public Health of Scotlandπεριλαμβάνει τον αριθμό των θανάτων ανά τύπο εμβολίου και την ημερομηνία εμφάνισής τους:...(για τη συνέχεια, διαβάστε το άρθρο-φωτιά! κι εδώ τα τσιράκια των αρχι-εμβολιαστών περνάνε νύχτα τις πρωτόγνωρα μετά την 7ετή χούντα πραξικοπηματικές κι αντιεπιβιωτικές τροπολογίες, επικαλούμενοι το...Σύνταγμα ως γνήσιοι νοσηροί στρεψοδίκες!)

Δημόσια Υγεία Σκωτίας: περισσότεροι πεθαίνουν μετά το εμβόλιο παρά από covid-19. 5.522 νεκροί εντός 28 ημερών μετά από το εμβόλιο! Μ’ αναγωγή στην Αγγλία που αρνείται να δώσει αντίστοιχα στοιχεία θα είναι 57.470 νεκροί. Στην Ελλάδα πόσοι;;;;

5.522 άνθρωποι πέθαναν εντός 28 ημερών από το εμβόλιο Covid-19 στη Σκωτία.
Η εκστρατεία εμβολιασμού εκτελείται με πλήρη ταχύτητα με γονιδιακές θεραπείες που βρίσκονται ακόμη στη 3η φάση κλινικών δοκιμών. Πολλοί ειδικοί γιατροί, όπως ο καθηγητής Peter McCullough, μίλησαν εναντίον αυτής της εκστρατείας, η οποία θεωρήθηκε υπερβολικά γρήγορη με πειραματικά προϊόντα. Ο καθηγητής Montagnier, βραβείο Νόμπελ για την Ιατρική, εξέφρασε επίσης την άποψη ότι «ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η εκστρατεία», ενώ ο Christian Vélot δήλωσε: «η θεραπεία δεν πρέπει να είναι χειρότερη από την ασθένεια». Στη Γαλλία, πρέπει να θυμόμαστε ότι οι βουλευτές δεν έλαβαν έκθεση ή λεπτομερή παρουσίαση για τους AE και τους SAE (δυσμενείς επιπτώσεις και σοβαρές δυσμενείς επιπτώσεις). Ένα πραγματικό πρόβλημα αν ακούσουμε τον Dr Φαρμακευτικής Amine Umlil, διότι περιλαμβάνει παραβίαση της δωρεάν και ενημερωμένης συγκατάθεσης που είναι προαπαιτούμενο.

Αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο γαλλικό, καθώς στις Ηνωμένες Πολιτείες εμφανίζονται ανησυχητικές αναφορές σχετικά με τον αριθμό των θανάτων που συνδέονται με τον εμβολιασμό στη βάση δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης VAERS που μετρά AE / SAE. Ένας αναλυτής πληροφορικής έδωσε ορκωτή μαρτυρία σε νομικές διαδικασίες ότι οι θάνατοι θα μπορούσαν να είναι 45.000 σε σύγκριση με τον επίσημο αριθμό των 9.000. (Πηγή TrialSiteNews) {Σχόλιο: γενοκτονία, αν ισχύει, όχι παίξε γέλασε! Και δεν αναφερόμαστε σε επικίνδυνες ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΠΑΡΑΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ...πού να δεις αναγνώστη εδώ τι συμβαίνει! Σύντομα...Αλλά για αρχή τσέκαρε αυτό το βίντεο να "σχηματίσεις μία εικόνα μέσα στο ανεπηρέαστο από γαβγίσματα και απειλές μυαλό σου: "Παρακολουθήστε το CDC (τα "Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων" είναι το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών.) να διαγράφει χιλιάδες θανάτους από τις "ενέσεις" σε real time": Watch CDC Delete Thousands of COVID Vax Deaths In Real Time...Μας κρύβουν μία..."σφαγή";...}





Το Dailyexpose, ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης, αναφέρει ότι το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας στη Σκωτία απαριθμεί 5.522 άτομα που πέθαναν εντός 28 ημερών μετά από εμβόλιο κατά του covid-19. Ένας σημαντικός αριθμός αναφέρθηκε στον πληθυσμό της Σκωτίας 5,454 εκατομμυρίων, με απογραφή 7.820 θανάτων covid-19 από την έναρξη της πανδημίας.

«Λόγω δεκάδων αιτημάτων Ελευθερίας της Πληροφορίας που ζητούν από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS) να παράσχει τον τρέχοντα συνολικό αριθμό θανάτων όσων πέθαναν εντός 28 ημερών από το εμβόλιο covid-19, η PHS αποφάσισε ότι ο καλύτερος δρόμος για ν΄ακολουθήσει ήταν να δημοσιεύσει τις πληροφορίες με τρόπο ρουτίνας και περιοδικά στην στατιστική της έκθεσης για covid-19. ”



Τα πιο πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η PHS στην έκθεση της 23ης Ιουνίου 2021, αποκαλύπτουν ότι μεταξύ 8 Δεκεμβρίου 2020 και 11 Ιουνίου 2021 ένας συνολικός αριθμός 5.522 ατόμων πέθανε εντός 28 ημερών από τη δόση ενός covid εμβολίου.

Η έκθεση που παρέχεται από την PHS περιλαμβάνει τον αριθμό των θανάτων ανά τύπο εμβολίου και την ημερομηνία εμφάνισής τους:

1.877 θάνατοι με ένεση Pfizer mRNA
3.643 θάνατοι μετά από ένεση ιού φορέα AstraZeneca
2 θάνατοι μετά την ένεση Moderna mRNA
Κατά μέσο όρο, 920 θάνατοι συμβαίνουν κάθε μήνα από το εμβόλιο covid-19 μόνο στη Σκωτία. Αυτός ο αριθμός υπερβαίνει έτσι τον μέσο όρο των ανθρώπων που πεθαίνουν από το covid-19 στη Σκωτία, 866 ανά μήνα.

Στις 30 Ιανουαρίου 2021, μια επιστολή αιτήματος ελευθερίας της πληροφόρησης, που στάλθηκε στην κυβέρνηση της Σκωτίας, ζήτησε να αποκαλύψει τον συνολικό αριθμό ατόμων που είχαν πεθάνει από το covid-19 από τον Μάρτιο του 2020.

Στις 11 Μαρτίου 2021, η κυβέρνηση της Σκωτίας απάντησε:

«596 θάνατοι που αφορούσαν COVID-19 καταγράφηκαν όταν δεν υπήρχε προϋπάρχον πρόβλημα υγείας μεταξύ του Μαρτίου 2020 και του Ιανουαρίου 2021. “

Παρά τα πολυάριθμα αιτήματα ατόμων, το Αγγλικό Τμήμα Δημόσιας Υγείας (PHE: Public Health England) μέχρι στιγμής αρνήθηκε να δημοσιεύσει στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των θανάτων που έχουν συμβεί εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό στην Αγγλία.(σσ Η Ελλάδα είναι σε θέση να δώσει ή όχι;;)


Δεκάδες αιτήματα πρόσβασης στην πληροφορία έχουν υποβληθεί στο PHE που θέτουν αυτήν την κρίσιμη ερώτηση. Η απάντηση του PHE είναι στερεότυπη και δηλώνει ότι «Η Δημόσια Υγεία Αγγλίας μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει τις πληροφορίες που έχετε ζητήσει. ..απαράδεκτο…Εάν το PHE δεν έχει τις πληροφορίες, τότε ποιος τις έχει;
Με βάση τα στοιχεία της Σκωτίας σχετικά με τον αριθμό των θανάτων από εμβόλια covid-19, ήταν πιθανό, αναφέρει το DailyExpose, να εκτιμήσει κανείς τον πιθανό αριθμό θανάτων από ενέσεις στην Αγγλία. Εφαρμόζοντας το ποσοστό θανάτου (με αναγωγή) της Σκωτίας στον πληθυσμό της Αγγλίας, ο εκτιμώμενος πραγματικός αριθμός θανάτων από ένεση τους τελευταίους 6 μήνες θα μπορούσε να φθάσει τους 57.470.

Θα μπορούσε αυτός ο αριθμός μόνο να είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η PHE «ισχυρίζεται» ότι δεν έχει αυτές τις πληροφορίες; FranceSoir 22/7/21

Στον περίγυρο μας ακούμε συνεχώς για ορφανούς θανάτους μετά τον εμβολιασμό ή και σοβαρές παρενέργειες ..Αντίστοιχα πραγματικά στοιχεία για πόσους Θανάτους έχει Ελλάδα εντός 28ημέρου από το εμβόλιο κατατέθηκαν στη Βουλή από τους Αρμόδιους κατά την διαδικασία της ψήφισης της επίμαχης τροπολογίας; Zητήθηκαν από κάποιους;; Κι αν όχι ποιά είναι η οφειλόμενη διαφάνεια;; Ή η χώρα είναι υπό το σύνθημα του Μάη 68 ”οι τοίχοι έχουν αυτιά και τ΄αυτιά έχουν τοίχους;;”

H Δημόσια Υγεία Σκωτίας μας λέει πως υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι μετά το εμβόλιο παρά από κορωνοιό. Πως προχωράτε σε υποχρεωτικότητα θέλετε περισσότερους θανάτους ή δεν είστε απλά καλά πληροφορημένοι και θύματα παραπληροφόρησης;;;;; H Σκωτία δίνει τα πραγματικά νούμερα έχει συνολική αποτύπωση και καταγραφή τι συμβαίνει;; Προκύπτουν ερωτήματα…

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ


Ένα ακόμη επιστημονικό "συνωμοσιολογικό" χτύπημα στην "εγγυημένη ασφάλεια" 

" Κρίσιμα ερωτήματα θέτει η καθηγήτρια του ΜΙΤ Stephanie Seneff αναφορικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολίων για τον κορωνοϊό, κυρίως εκείνων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία mRNA δηλαδή της Pfizer και της Moderna.
Σε εργασία που συνέταξε από κοινού με τον καθηγητή Dr. Greg Nigh και με τίτλο με τίτλο: «Χειρότερα και από ασθένεια; Αναθεωρώντας κάποιες πιθανές ανεπιθύμητες επιπτώσεις των εμβολίων mRNA για τον COVD-19» η Seneff κρούει τον «κώδωνα του κινδύνου» καθώς βλέπει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα εμβόλια αυτά να προκαλέσουν τα επόμενα 10 με 15 χρόνια ένα κύμα αυτοάνοσων και νευροεκφυλιστικών ασθενειών.Αυτοί που ισχυρίζονται ότι το mRΝΑ δεν εμπλέκεται με το DNA κάνουν λάθος.
Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι το πιο τοξικό μέρος του ιού και παραμένει στον οργανισμό και αφότου ο ιός έχει φύγει από τον οργανισμό. το υπόλοιπο άρθρο ΕΔΩ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ:

Τι αγνοεί και τι γνωρίζει η κυβέρνηση για τον Covid-19 και δεν το λέει;

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 21/7 - 10:06) Επί ενάμιση χρόνο, η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει επί του πεδίου την Covid-19 και στο τέλος «έχασε την μπάλα». Χωρίς στρατηγική, με σχεδιασμούς που δεν προηγούνται αλλά έπονται της επέκτασης του κορωνοϊού, χωρίς υποδομή πρωτοβάθμιας υγείας, χωρίς επαρκή επιδημιολογική και γονιδιακή επιτήρηση, με lockdown ακορντεόν, με ανερμάτιστα, ατελέσφορα και ορισμένες φορές γελοία μέτρα δημόσιας τάξης και όχι δημόσιας υγείας, έχει οδηγηθεί σε δραματικό αδιέξοδο και εξ’ αυτού έχει χάσει την ψυχραιμία της.

Αφού επί ενάμιση χρόνο πληρώθηκε ένα τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό κόστος η κυβέρνηση άνοιξε, όπως και πέρυσι το καλοκαίρι (το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού), την αγορά και τον τουρισμό. Το αποτέλεσμα είναι να ενσκήψει ένα νέο κύμα του SARS-CoV-2. Εμείς τα κάναμε όλα καλά, αλλά φταίει η μετάλλαξη Δ μας λένε. Μόνο που ήταν αναπόφευκτο ο ιός να μεταλλάσσεται προσαρμοζόμενος στο νέο περιβάλλον που δημιουργούν οι εμβολιασμένοι ξενιστές του.

Η συνειδητή καλλιέργεια κοινωνικού διχασμού μεταξύ εμβολιασμένων και μη. «Δεν επιτρέπεται εξ’ αιτίας των ολίγων να κινδυνέψουν οι πολλοί»! « Οι μη εμβολιασμένοι πολίτες είναι απειλή»! Αλλά οι εμβολιασμένοι, μας λένε, δεν κινδυνεύουν. Μήπως όμως κινδυνεύουν; Η καλλιέργεια του φόβου για το αύριο. «Οι πολίτες να εμβολιαστούν αν θέλουν να έχουν μια κανονική ζωή»! Άρα αν δεν κάνουμε το εμβόλιο θα έχουμε δύσκολη ζωή. Οι απειλές συνυπάρχουν με γελοία «προνόμια» προς όσους εμβολιαστούν. Στους νέους 18-25 ετών 150 ευρώ, στους στρατιωτικούς πενθήμερη άδεια, φτηνότερη κάρτα πολλαπλών μετακινήσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς κ.α.

Μπορεί κανείς νοήμων να τους πάρει στα σοβαρά;

Τι δεν ξέρουν; Τι δε μας λένε;

1ον. Φυσική λοίμωξη

Από τις αρχές του 2020 μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί στη χώρα μας περίπου 460.000 φορείς του κορωνοϊού. Όπως λένε οι ειδικοί, ο αριθμός αυτός πρέπει να πολλαπλασιαστεί επί 8 ή 10 γιατί η καθημερινή ιχνηλάτηση καταγράφει μόνο ένα μικρό τμήμα της συνολικής διασποράς στην κοινότητα. Υπάρχουν λοιπόν, περίπου 3.700.000 έως 4.600.000 άτομα που έχουν, κατά διαστήματα, μολυνθεί. Σ’ αυτούς περιλαμβάνοντα ασυμπτωματικοί, άτομα με ελαφρές επιπτώσεις και όσοι χρειάστηκαν νοσηλεία σε απλές κλίνες ή ΜΕΘ.

Το ερώτημα είναι αν όλοι αυτοί ανέπτυξαν εξουδετερωτικά αντισώματα που τους προστατεύουν και κυρίως για πόσο χρονικό διάστημα (ανοσιολογική μνήμη) διαρκούν αυτά; Για έξι μήνες, λιγότερο ή περισσότερο; Ξέρουν και αν δεν ξέρουν γιατί εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έκαναν σχετικές μελέτες; Όλοι αυτοί γιατί δεν υπολογίζονται στο επονομαζόμενο «τείχος ανοσίας» το οποίο επιχειρούν να δημιουργήσουν μόνο με τους εμβολιασμένους;

2ον. «Τείχος ανοσίας»

Το σωστό θα ήταν να αποκαλείται «τείχος περιορισμού βαριάς νόσησης» και όχι «τείχος ανοσίας». Οι επιδημιολόγοι μας λένε ότι όσοι εμβολιάζονται μπορούν να γίνουν φορείς και να μεταδίδουν, πιθανόν λιγότερο λόγω μικρότερου ιικού φορτίου, τον ιό. Η προστασία τους έγκειται στο ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό, αν μολυνθούν, δε θα αρρωστήσουν βαριά και δε θα χρειαστούν νοσηλεία. Ποιο είναι αυτό το ποσοστό; Μελέτες κυρίως από τις φαρμακευτικές εταιρείες το προσδιορίζουν γύρω στο 90% (87-93%) αλλά για την αρχική μορφή του ιού (Γιουχάν).

Με τις μεταλλάξεις όμως, που διαμορφώνεται αυτό το ποσοστό; Ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης (Π. Βάλανς) δήλωσε ότι το 40% όσων νοσηλεύονται με Covid στη Μ. Βρετανία είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Γιατί στα στοιχεία που ανακοινώνει καθημερινά ο ΕΟΔΥ δεν αναφέρεται πόσοι από τους νοσηλευόμενους σε απλές κλίνες Covid ή ΜΕΘ ή που έχουν καταλήξει ήταν πλήρως εμβολιασμένοι; Ποιο είναι το ποσοστό τους 5% ή μεγαλύτερο; Γιατί δε μας λένε;

Προς τι τα «ειδικά προνόμια» στους εμβολιασμένους να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους; Αν ένας απ’ αυτούς είναι φορέας θα μολύνει και τους υπόλοιπους, οι οποίοι μπορεί, στην πλειοψηφία τους, να μη νοσήσουν βαριά αλλά, εν συνεχεία, θα διασπείρουν τον ιό στο ευρύτερο περιβάλλον τους. Επίσης για πόσο χρονικό διάστημα οι εμβολιασμένοι έχουν αντισώματα που τους προστατεύουν; Για έξι μήνες, λιγότερο ή περισσότερο; Μήπως σε λίγο θα πρέπει να αρχίσει ο επαναληπτικός εμβολιασμός όσων έκαναν την πρώτη δόση το Φεβρουάριο; Με ποιο εμβόλιο θα γίνονται οι νέοι εμβολιασμοί; Με ότι έχουμε στη διάθεσή μας ή θα πρέπει να περιμένουμε τα νέα εμβόλια, αν υπάρξουν, που θα αντιμετωπίζουν τις μεταλλάξεις; Γιατί δε μας το λένε;

3ον. Το αερόλυμα του ιού και οι επιφάνειες

Για πόσο χρονικό διάστημα το αερόλυμα του κορωνοϊού διατηρείται στην ατμόσφαιρα ενός κλειστού χώρου; Αν π.χ. κάποιος φορέας, εμβολιασμένος ή μη, κινείται στο διάδρομο ενός σούπερ-μάρκετ και μετά από μισό λεπτό περάσει από τον ίδιο διάδρομο κάποιος άλλος θα μπορεί να μολυνθεί με την εισπνοή αφού ο ιός θα παραμένει στην ατμόσφαιρα; Το ίδιο με την καμπίνα ενός ασανσέρ στην οποία είχε προηγηθεί η χρήση της από ένα φορέα. Θα πρέπει να το ξέρουν. Γιατί δε μας το λένε;

Τι γίνεται με τη μετάδοση του ιού από τις επιφάνειες; Στην αρχή μας έλεγαν και για πόσες μέρες παραμένει στην κάθε επιφάνεια ανάλογα του υλικού της καθώς και ότι πρέπει να απολυμαίνουμε κάθε αντικείμενο που βάζουμε στο σπίτι μας.

Μερικοί εξακολουθούν να αφήνουν τα παπούτσια τους έξω από την εξώπορτα του σπιτιού τους. Σήμερα δε γίνεται κουβέντα, γιατί; Δεν ξέρουν αν μεταδίδεται ο ιός από τις επιφάνειες ή το θέμα αποσιωπάται λόγω του ανοίγματος της εστίασης – τουρισμού; Πάντως το πλοίο από την Ίο, με το οποίο μεταφέρθηκαν πρόσφατα στον Πειραιά πολλοί φορείς, απολυμάνθηκε πριν αποπλεύσει ξανά. Άρα συμπεραίνεται ότι οι επιφάνειες του πλοίου μπορούσαν να μολύνουν τους νέους επιβάτες.

4ον. Τα εμβόλια

Μας διαβεβαιώνουν ότι τα διαθέσιμα εμβόλια Covid είναι ασφαλή, αλλά δε μας λένε ότι δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα για άλλες ασθένειες (ιλαρά, ερυθρά, κοκκύτης, πολιομυελίτιδα, ηπατίτιδα, τέτανος κλπ). Τα παραδοσιακά εμβόλια στηρίζονταν στη «μόλυνση» του ανθρώπινου οργανισμού μ’ ένα ακίνδυνο ή αδρανοποιημένο ή μη ικανό να αναπαραχθεί στέλεχος του ιού ώστε να εκπαιδευτεί το ανοσοποιητικό σύστημα να αναγνωρίζει και να καταστρέφει το συγκεκριμένο ιό αν αυτός εισέλθει μελλοντικά στο ανθρώπινο σώμα.

Αντίθετα τα εμβόλια Covid είναι αποτέλεσμα γενετικής μηχανικής. Κάτι σαν τα γεννητικά τροποποιημένα τρόφιμα, που στην ΕΕ απαγορεύονται για ανθρώπινη κατανάλωση. Πρόκειται για τα εμβόλια CRISPR DNA (Astra Zeneca και Johnson & Johnson) και τα εμβόλια mRNA (Pfizer/BioNTech και Moderna).

Οι δύο αυτές κατηγορίες εμβολίων έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά παρά διαφορές. Αμφότερες έχουν στόχο την παραγωγή τμημάτων του ιού (πρωτεΐνη ακίδα) από τα ίδια τα ανθρώπινα κύτταρα που μετατρέπονται σε «εργοστάσια παραγωγής» τμήματος του SARS-CoV-2. Ούτε οι φαρμακευτικές εταιρείες, ούτε οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι, ούτε πολύ περισσότερο οι κυβερνήσεις γνωρίζουν αν η γενετική μηχανική των εμβολίων Covid θα τροποποιήσει το ανθρώπινο γονιδίωμα ή αν δημιουργήσει μακροχρόνιες διαταραχές στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πρόκειται για terra incognita της ίδιας της επιστήμης που μέχρι σήμερα δεν έχει ιδέα για το 90% του ανθρώπινου γενετικού υλικού.

Για όλους αυτούς τους λόγους τα εμβόλια Covid δεν έχουν λάβει κανονική άδεια κυκλοφορίας από κανέναν οργανισμό, παρά μόνο άδεια επείγουσας χρήσης λόγω συνθηκών. Η χρήση τους χαρακτηρίζεται πειραματική και το στάδιο τρία των δοκιμών θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2022 και για κάποια το 2023.

Έτσι ο παγκόσμιος πληθυσμός χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο στη λογική του «τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων». Μόνο που τα οφέλη τα γνωρίζουν λίγο ή πολύ, αλλά, τους κινδύνους για το ανθρώπινο είδος καθόλου.

Κάποιοι όμως τους υποψιάζονται. Στις συμβάσεις πώλησης των εμβολίων προς όλες τις κυβερνήσεις οι φαρμακευτικές εταιρείες διασφάλισαν ότι δε θα έχουν καμιά ποινική ή αστική ευθύνη για ότι ήθελε προκύψει.

Η ελληνική κυβέρνηση, από την πλευρά της, ψήφισε νόμο για το «ακαταδίωκτο» των ειδικών που προτρέπουν στους εμβολιασμούς και τα λοιπά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας. Αλήθεια γιατί, αφού λένε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ανακοινώσει το 75% των άνω των 70 ετών και το 60% των άνω των 55 ετών έχει πλήρως εμβολιαστεί. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης, στο σύνολο του πληθυσμού το 45% είναι πλήρως εμβολιασμένο. Αν στα ποσοστά αυτά προστεθούν και όσοι νόσησαν, τότε η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών θα πρέπει να διαθέτει εξουδετερωτικά αντισώματα.

Γιατί χρειάζεται λοιπόν να προωθείται με έμμεσους, προς το παρόν, τρόπους (υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών σε τομείς του Δημοσίου, απολύσεις με απόφαση του εργοδότη στον ιδιωτικό τομέα κ.α.) ο υποχρεωτικός εμβολιασμός; Γιατί χρειάζεται αυτή η τρομοκρατία και η υστερική προπαγάνδα;

Ο καθένας έχει το δικαίωμα, αφού ενημερωθεί, να αποφασίσει αν θα εμβολιαστεί ή όχι. Εξ’ άλλου οι ανεμβολίαστοι δεν απειλούν τους εμβολιασμένους.

Τέλος, γιατί εξ αρχής η όλη προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας επικεντρώθηκε στα «αχαρτογράφητα ύδατα» των γενετικών εμβολίων, που γίνονται στους υγιείς ανθρώπους και όχι στα φάρμακα (μονοκλωνικά αντισώματα κ.α.) που χορηγούνται σε όσους ασθενήσουν; Μήπως είναι τα συμφέροντα των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών που επιβάλλουν τις προτεραιότητες;

Η πανδημία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Ο ιός δεν πρόκειται να εξαλειφθεί στο ορατό μέλλον, θα μεταλλάσσεται για να επιβιώσει.

Όπως μεταλλάσσονται κάθε χρόνο οι ιοί της γρίπης παρά τα ετησίως επαναλαμβανόμενα εμβόλια.

Οι χειρισμοί της ελληνικής κυβέρνησης μετέτρεψαν την πανδημία σε συνδημία, με τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες, όπως είναι η καταστροφή της οικονομίας και η υπερχρέωση της χώρας και των πολιτών.

Δε θα επιστρέψουμε σε καμιά προηγούμενη κανονικότητα. Θα πρέπει να οικοδομήσουμε τη ζωή μας σε νέες βάσεις με διαφάνεια, ενημέρωση και μεγάλη χρηματοδότηση του συστήματος υγείας, τα δύσκολα είναι ακόμη μπροστά.

Η κυβέρνηση όμως εξήγγειλε, από την Άνοιξη, την επιστροφή στην κανονικότητα. Το καλοκαιρινό όμως 4ο κύμα του κοροναϊού έκανε τους κυβερνητικούς να «χάσουν την μπάλα» και είναι πολύ, μα πολύ εκνευρισμένοι για αυτό. Σκέφτονται τι θα γίνει το προσεχές φθινόπωρο.

Υ.Γ. ‘Όσοι, κινήσεις, οργανώσεις και κόμματα, επενδύουν στην αντίδραση μεγάλου μέρους των πολιτών στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στα μέτρα διχασμού της κοινωνίας και στον κυβερνητικό αυταρχισμό, προκειμένου να ανατρέψουν το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα κάνουν για πολλοστή φορά λάθος. Καμιά ουσιαστική αλλαγή δεν μπορεί να υπάρξει στη χώρα χωρίς μια ολιστική αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος.

pronews



ANANΕΩΣΗ (30/7)

Απροσδόκητος θάνατος προϊσταμένης χειρουργείων στο ”ΙΑΣΩ” που εμβολιάστηκε με Pfizer!!

Σκάνδαλο αποτελεί ο ύποπτος αιφνίδιος κι απροσδόκητος θάνατος εν όψει εφαρμογής υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς πειραματικών εμβολίων που διανύουν γ΄φάση κλινικών δοκιμών 39χρονης υγειονομικού της Μαρίας Γκατζούλη στην Αγιά Θεσσαλίας που είχε εμβολιαστεί με Pfizer..
Θρήνος και στον τόπο καταγωγής της στη Ροδιά Τυρνάβου, αλλά και στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, όπου δούλευε ως προϊσταμένη στα χειρουργεία. ”Σύμφωνα με τον σύζυγο, η 39χρονη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, παρά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ολοκληρώνοντας τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού με τις δόσεις του εμβολίου της Pfizer, παραπονιόταν συνεχώς για μυαλγίες και μόνιμη εξάντληση” αναφέρει η eleftheria.gr
Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο σύζυγός της Αντώνης Δημηρούλης, αισθάνθηκε αρχικά ανακάτωμα στο στομάχι περί τις 2:00 τη νύχτα και στις 4:00, επιστρέφοντας από την τουαλέτα, κατέρρευσε χωρίς να έχει καθόλου αισθήσεις μπροστά στο κρεβάτι τους.
Αμέσως, ο ίδιος προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα τηλεφώνησε στο 166 για βοήθεια. Το 166, όπως ισχυρίζεται, δεν απάντησε και απευθύνθηκε για βοήθεια στο τηλεφωνικό κέντρο του ΙΑΣΩ, από το οποίο, όπως πάντα ο ίδιος υποστηρίζει, ενημερώθηκε για το τι έχει συμβεί το Κέντρο Υγείας Αγιάς. Άμεσα στην οικία κατέφθασε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, οι συνοδοί του οποίου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να την επαναφέρουν στη ζωή. Ακολούθησε η διακομιδή της στο Κέντρο Υγείας, όπου επίσης για πολλή ώρα έγιναν συνεχείς προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από τους εφημερεύοντες ιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Η σορός της κατόπιν μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Δελέρια Τυρνάβου. Η σορός της θα βρίσκεται στην πατρική της οικία στη Ροδιά από τις 9:30.
Η Μαρία Γκατζούλη αφήνει πίσω της, μεταξύ άλλων, τον σύζυγό της, τον 9χρονο γιο της Δημήτρη, τη μητέρα της Ελένη, τα αδέλφια της Βασίλη και Άγγελο. Μόλις πριν τέσσερις μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της, ενώ πριν λίγους μήνες είχε χάσει τον πατέρα της.


Πολλά κορίτσια καταγγέλουν ότι δεν έχουν πια περίοδο μετά το εμβόλιο!!!!Στο Βέλγιο γονείς προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη απαιτώντας γονική συναίνεση για εμβολιασμό 16-17 ετών παιδιών καθώς δεν προβλέπεται!!!

Η κόρη μου 16 ετών μου λέει όλη την ώρα ότι πολλά κορίτσια καταγγέλουν στο RS (των νέων) ότι δεν έχουν πια περίοδο μετά το ψευδεπίγραφο εμβόλιο, γονιδιακή θεραπεία επιβαλόμενη σε υγιείς. Στείρωση στα στρατόπεδο συγκέντρωσης υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού των σύγχρονων Μένγκελε;;; ή προσωρινή διαταραχή κύκλου;; Πολυάριθμες μελέτες και καθηγητές αποφαίνονται ότι η τοξική πρωτεΐνη spike φθάνει και δεσμεύεται ως τις ωοθήκες…

Κι ενώ καταγγέλονται αποβολές και διακοπή του κύκλου από πολλές πλευρές και επιστήμονες οι νοσταλγοί της θηριωδίας των ναζιστών επέβαλαν σε προσωπικό και φοιτητές του συστήματος κρατικών πανεπιστημίων της Καλιφόρνιας εμβολιασμό.. Στη Γαλλία ετοιμάζουν εμβολιακά κέντρα μέσα στα σχολεία και κοντά σε αυτά στο Βέλγιο οι γονείς προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και ζητούν να είναι προαπαιτούμενο η γονική συναίνεση και για τα παιδιά τ΄ανήλικα 16-17 ετών για τον εμβολιασμό… Μια δεκάδα wallonnes οικογενειών εκπροσωπούμενες από τον δικηγόρο Arnaud Jansen (Jansen Legal) προσέφυγε στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο στην πόλη Namur, για ν αυποχρεωθούν οι αρχές να θεσπίσουν γονική συναίνεση για εμβολιασμό στα ηλικίας 16-17 ετών παιδιά όπως προβλέπεται και για τις ηλικίες 12-15 (lecho)

Οι γονείς φοβούνται ότι με εκμαυλισμό συνειδήσεων όπως με τ΄αντίστοιχα150αρια και λοιπά bonus θα παρασύρουν τα παιδιά τους να προβούν σε παρακινδυνευμένη ιατρική πράξη χωρίς να συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι επικινδυνότητας για τα παιδιά στην οποία οι ίδιοι δεν συγκατατίθενται..
Παράλληλα είμαστε στο φράγμα των 20.000 επίσημα καταγεγραμμένων θανάτων μετά από εμβολιασμό στην ΕΕ σύμφωνα με ΕΜΑ συγκεκριμένα 19.790 vw tiw 24/7/21

ΠΗΓΗ

 

ANAΝΕΩΣΗ (1/8)


Εκανε το εμβόλιο Αρχισμηνίας & πέθανε ξαφνικά..Αλλος θελει εφορου ζωής θρομβωτικές ενέσεις

Στη Λάρισα 48χρονος Αρχισμηνίας εκανε το εμβόλιο και πέθανε Ξαφνικα….Πρόκειται για τον Νικο Λαδέρη Αρχισμηνία στην Π.Α Λαρίσης…Απο την Κρήτη ο ανεμελος Κουλης πρότεινε ξανα χθες καντε τα εμβόλια ειναι ασφαλή χωρις παρενέργειες!!! 19.000 χιλιαδες ΝΕΚΡΟΙ και 2 Εκατομμύρια με παρενέργειες στην Ευρωπαϊκή Βαση Δεδομένων, χωρις η πλειοψηφία των Νεκρων και Παρενεργειών να είναι δηλωμένη!!

Δειτε και αυτή την ανάρτηση του κ Κοροπούλη….Η παρενέργεια σε συγγενικό του πρόσωπο ηταν ΘΡΟΜΒΩΣΗ!!!
Θα πρέπει οσο ζήσει να κανει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ δυο αντιθρομβωτικές ενέσεις !!! Ο ντιλερ των σκευασμάτων ομως επιμένει.

ΠΗΓΗ


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (4/8)


SOS/Πέθανε 22χρονος Γάλλος 9 ώρες μετά την α΄ δόση Pfizer από αλλεργικό σοκ! Θα ερχόταν στην Ελλάδα για διακοπές!!!! Ο πατέρας:” Εγκληματίες”



" 17 503 νεκροί κι 1.687.527 εκατομμύρια υπέστησαν παρενέργειες (50% σοβαρά) μετά τον εμβολιασμό covid19 καταγράφηκαν στη βάση δεδομένων Φαρμακοεπαγρύπνισης της ΕΕ για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες φαρμάκων ως τις 3 Ιούλη κι ο μακάβριος απολογισμός συνεχίζεται. Κι αυτός είναι ο επίσημος απολογισμός. Υπάρχει πλήθος περιστατικών που δεν καταλογοποιείται γιατί θα πρέπει να το περάσει ή η οικογένεια ή το νοσοκομείο. Υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι ενώ ζητείται ιατροδικαστική νεκροψία δεν γίνεται από αρχές σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Κατ΄ομολογίαν της ιατρικής κοινότητας ποτέ άλλοτε στο παρελθόν εμβόλια δεν προκάλεσαν τόσες παρενέργειες κι ότι άλλα εμβόλια με πολύ λιγότερες αποσύρθηκαν πολύ νωρίτερα. Σιγή ιχθύoς των αρχών που διερευνoύν τη συσχέτιση μ΄εμβόλιο όλων αυτών των θανάτων και παρενεργειών. Αδιαφάνεια…  ---- Από την ανάρτηση https://antidras.blogspot.com/2021/07/mrna.html

Η νέα "σούμα", το "μαύρο νέφος" που καλύπτει την Ε.Ε. και γίνεται όλο και πυκνότερο:


Κι ένα σημαντικό άρθρο:

Καθηγητής Ιατρικής (Καρδιολόγος Peter A. McCullough, υποδιευθυντής της εσωτερικής ιατρικής στο Baylor University Medical Center στο Dallas στο Texas και καθηγητής στην εσωτερική ιατρική στο Université A&M του Texas Health Sciences Center) : ”το όριο για να σταματήσει ένα εμβολιακό πρόγραμμα είναι 25 με 50 νεκροί.”Με πάνω από 20.000 νεκρούς μετά από τον εμβολιασμό στην ΕΕ και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Καθηγητής: κανένα από αυτά τα εμβόλια δεν είναι ασφαλές!Είναι ο βιολογικός παράγοντας ο πιο τοξικός που εκχύθηκε ποτέ σ΄ανθρώπινο σώμα !!

.................

Μαρτυρία: πέθανε σε πτήση από εγκεφαλικό 39χρονη αεροσυνοδός!

Μαρτυρία: ”Γνωρίζω την Jessica (αληθινή ιστορία, φανταστικό όνομα) από την γέννησή της εδώ και 39 χρόνια. Παντρεμένη, μητέρα ενός παιδιού, ήταν αεροσυνοδός. Έκανε και τις 2 δόσεις εμβολίου για να εργαστεί. Πέθανε σε πτήση στον αέρα από ένα μαζικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Δεν είχε ιατρικό ιστορικό επιβαρυμένο…”

.......................

ΑΝΑΝΕΩΣΗ (6/7)

38χρονος πατέρας 4 ανήλικων παιδιών πέθανε 6 ώρες μετά το εμβόλιο Pfizer από ανακοπή!! - Θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου συνέχεια. Ο Εric Bieuville στις 26/07/21 εμβολιάστηκε με Pfizer και πέθανε 6 ώρες αργότερα. ήταν μόλις 38 ετών πατέρας 4 ανήλικων παιδιών ηλικίας 6-16 . Αν και ένιωσε άμεσα κεφαλαλγίες πήγε στη δουλειά έπαθε ανακοπή και πέθανε στη Neschers ( Puy-de-Dome) στη Γαλλία. Η κηδεία του θα γίνει στις 6 Αυγούστου 2021. -  πηγή



Πατέρας από Ορλάντο στις ΗΠΑ: o γιος μου στην εντατική με μυοκαρδίτιδα μετά τη β΄δόση εμβολίου: Οι γιατροί λένε ότι έχουν δει περίπου 60 άλλα αγόρια με το ίδιο… το παιδί μου με καρδιακές βλάβες από αυτό το πειραματικό εμβόλιο!


AΝΑΝΕΩΣΗ (15/8)

Δύο νεότατοι άνθρωποι (30 & 35 ετών) έφυγαν ξαφνικά! Ήταν κι οι δύο εμβολιασμένοι...


Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών...
ΔΥΟ ΝΕΟΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (30 & 35 ΕΤΩΝ) ΕΦΥΓΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ!
ΟΥΤΕ Η ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!
ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ; ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ...
Την τελευταία βδομάδα στην Κύπρο, εντελώς ξαφνικά πέθαναν 2 νεότατοι και υγιέστατοι άνθρωποι!
Ο Μαρίνος Μισιελλής (ετών 30) και ο Νικόλας Κούτσακος (ετών 35), που δεν είχαν κάποιο πρόβλημα υγείας.
Ούτε οι νεκροτομές που έγιναν κατάφεραν να βρουν κάποιο παθολογικό αίτιο, που να οδήγησε στον θάνατο!


Ο πρώτος, λίγη ώρα πριν τον θάνατό του αισθάνθηκε ένα δυνατό πόνο στο θώρακα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και σε μισή ώρα μετά την εισαγωγή εξέπνευσε.
Ο δεύτερος χωρίς προφανή αιτία έκανε ανακοπή, έγινε προσπάθεια να τον επαναφέρουν, αλλά μάταια.
Εμφραγμα δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί φαίνεται αμέσως στην νεκροτομή.
Κοινός παρονομαστής και των δύο: ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και οι δύο...



ΙΔΟΥ:  τα επίσημα στοιχεία αναλυτικά κι ανά κατηγορία, για τους (καταγεγραμμένους-τα πραγματικά νούμερα είναι άλλα...) θανάτους και τις σοβαρές (με ό,τι σημαίνει αυτό για, σχετικά, μακροπρόθεσμες συνέπειες) σε μεγάλο ποσοστό παρενέργειες στις χώρες της Ε.Ε.. Από το μαζικό πρόγραμμα ενέσιμης παρέμβασης στο γενετικό υλικό των ανθρώπων, με επαναπρογραμματισμό του κυττάρου και την παραγωγή μιας ακίδας πρωτεΐνης τοξικής για τον ανθρώπινο οργανισμό...

ΑΜΕΣΗ σύνδεση με αυτή την ανάρτηση και, ειδικά, με τους συνδέσμους που περιέχει: "Εργαζόμενοι στην Pfizer δεν έχουν εμβολιαστεί! Τι δεν καταλαβαίνεις;" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ: Καθηγητής Ιατρικής: ”το όριο για να σταματήσει ένα εμβολιακό πρόγραμμα είναι 25 με 50 νεκροί.”Με πάνω από 20.000 νεκρούς μετά από τον εμβολιασμό στην ΕΕ και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Καθηγητής: κανένα από αυτά τα εμβόλια δεν είναι ασφαλές!Είναι ο βιολογικός παράγοντας ο πιο τοξικός που εκχύθηκε ποτέ σ΄ανθρώπινο σώμα !! ΚΑΙ μιας και στον τίτλο αναφερθήκαμε σε..."ψιλοπαρενέργειες":  Israel, Australia Report 95-99% Hospitalized are Fully Vaccinated ("Από το Ισραήλ και την Αυστραλία οι αναφορές μιλάνε για ποσοστό 95-99% αυτών που νοσηλεύονται ότι είναι...ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!")

«Οι παρενέργειες των φαρμάκων και των εμβολίων είναι συχνές, αλλά δεν αναφέρονται. Παρόλο που το 25% των περιπατητικών ασθενών [που παίρνουν φάρμακα] εμφανίζουν κάποια παρενέργεια, στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αναφέρονται λιγότερες από το 0,3% όλων των παρενεργειών και 1-13% των σοβαρών παρενεργειών. Ομοίως, οι παρενέργειες των εμβολίων αναφέρονται σε ποσοστό λιγότερο από το 1%». - έρευνα του Harvard Pilgrim Health Care

ΕΕ: Πάνω από 20.000 θάνατοι και 1,9 εκατ. παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Νέα στοιχεία για τους αριθμούς των θανάτων και των παρενεργειών από τα τέσσερα εμβόλια για τον κορωνοϊό φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βάση δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance και δίνει στη δημοσιότητα το vaccineimpact.com. Τα στοιχεία αφορούν τις 27 χώρες της ΕΕ και μόνο.

Σύμφωνα με αυτά, ο αριθμός των θανάτων που έχουν δηλωθεί μετά από εμβολιασμό με ένα από τα τέσσερα εμβόλια μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2021 ανερχόταν στους 20.595, ο αριθμός των παρενεργειών στις 1.960.607, οι μισές από τις οποίες είναι σοβαρές (οι 968.870).

Τα τέσσερα εμβόλια είναι τα

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)



"Εργαζόμενοι στην Pfizer δεν έχουν εμβολιαστεί! Τι δεν καταλαβαίνεις;" 

{Σχετικά φρέσκο , ακόμη δεν το ενσωματώσαμε καν στη διαρκώς ανανεούμενη ανάρτηση τακτικής ενημέρωσης των όσων αδιανόητων συμβαίνουν με το πείραμα τροποποίησης του ανθρώπινου γονιδιώματος στην καλύτερη, προσφερόμενη και για τρίψιμο στις μούρες "αψέκαστων. Έχουμε λοιπόν τα εξής στοιχεία από τις ΗΠΑ (ενώ είναι πλέον αποδεδειγμένο και πέραν κάθε αμφισβήτησης και γνωστό(;) τοις πάσι, ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν κανονικότατα και πεθαίνουν!) : 1/8/2022, ΗΠΑ, επίσημα στοιχεία από CDC στο VAERS, τα ανεπίσημα και μη καταγεγραμμένα περιστατικά είναι σαφώς πολύ περισσότερα... CDC: 11,940 DEAD 618,648 Injuries and 1,175 Unborn Babies DEAD Following COVID-19 Shots = 11.940 νεκροί στις ΗΠΑ (στην Ε.Ε. οι νεκροί ξεπέρασαν το "φράγμα" των 20.000), 618.648 (πολλές είναι σοβαρότατες) βλάβες στην υγεία και 1175 νεκρά έμβρυα (έγκυες γυναίκες που...εμβολιάστηκαν και απέβαλαν), μετά από τις "ενέσεις" των πειραματικών σκευασμάτων...
Κι αλήθεια, πότε ξανά έγιναν υποχρεωτικά στην ανθρωπότητα πειραματικά σκευάσματα; Χάιλ Γιόζεφ Μένγκελε! Χάιλ corona-Hitler!}

Εργαζόμενοι στην Pfizer δεν έχουν εμβολιαστεί! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Γράφει ο Δημήτριος Γάκης, τ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ PFIZER ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ

Η Pfizer ανακοίνωσε ότι ΘΑ ΑΞΙΩΣΕΙ από τους εργαζόμενους της, στις ΗΠΑ και εκτός αυτών, να εμβολιαστούν ή να κάνουν επαναλαμβανόμενα τεστ!

Η είδηση έπεσε σαν BOMBA!

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ…

Υπενθυμίζεται ότι το Ισραήλ, πριν μερικούς μήνες είχε ματαιώσει την επίσκεψη του προέδρου της Pfizer γιατί δεν είχε εμβολιαστεί πλήρως!!!

Κατά τα άλλα ο κ. Μπουρλά στο Φόρουμ των Δελφών συνέχαιρε την Ελληνική Κυβέρνηση για την πολύ καλή δουλειά στο θέμα των εμβολιασμών και θέλαμε και να τον τιμήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας…

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ότι σε πρόσφατο γκάλοπ στις ΗΠΑ το 49% ήταν ΥΠΕΡ του εμβολίου και το 46% ΚΑΤΑ του εμβολίου (χρονικό διάστημα 26-29 Ιουλίου).  


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (23/8)

Όντως είναι όπλο… ούτε με ναπάλμ..Γυναίκα στη Ν. Υόρκη παραμορφώθηκε από το υποχρεωτικό ”εμβόλιο” Pfizer..Τοξική επιδερμική νεκρόλυση! bloomberg: Οι εμβολιασμένοι προσβάλλονται από κορωνοϊό σε εκπληκτικά υψηλό ρυθμό.



Όντως είναι όπλο… ούτε με ναπάλμ….Μια πρόσφατη μελέτη περίπτωσης μιας γυναίκας από τη Νέα Υόρκη δείχνει ότι μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer υπέστη τοξική επιδερμική νεκρόλυση, την οποία οι γιατροί απέδωσαν στο εμβόλιο..Την ίδια στιγμή ως και το bloomberg 21/8/21 αποκαλύπτει: ”Οι εμβολιασμένοι φαίνεται να προσβάλλονται από τον κορωνοϊό σε εκπληκτικά υψηλό ρυθμό. Αλλά πόσο συχνά δεν είναι σαφές, ούτε είναι βέβαιο πόσο πιθανό είναι να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους. Και τώρα, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορεί να είναι πιο ευάλωτα σε σοβαρές ασθένειες από ό, τι πιστεύαμε. Υπάρχει έλλειψη επιστημονικών μελετών με συγκεκριμένες απαντήσεις, αφήνοντας τους υπεύθυνους χάραξης δημόσιας πολιτικής και στελέχη εταιρειών να διαμορφώσουν σχέδια βασισμένα σε κατακερματισμένες πληροφορίες. Ενώ ορισμένοι ανανεώνουν τις εντολές μάσκας ή καθυστερούν να ανοίξουν τα γραφεία, άλλοι επικαλούνται την έλλειψη σαφήνειας για να δικαιολογήσουν τη διατήρηση της πορείας. Μπορεί όλα να μοιάζουν σαν χάος.”

Η τοξική επιδερμική νεκρόλυση είναι μια απειλητική για τη ζωή διαταραχή του δέρματος που χαρακτηρίζεται από φουσκάλες και ξεφλούδισμα του δέρματος.

Η τοξική επιδερμική νεκρόλυση συνήθως εμφανίζεται αρχικά ως πυρετός και άλλα συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη μία έως τρεις εβδομάδες αργότερα, κι ακολουθείται επίσης από επώδυνες βλάβες του δέρματος που τείνουν να συγχωνευθούν. Μετά από αυτό αρχίζουν να αναπτύσσονται διαβρώσεις και φυσαλιδώδεις βλάβες και επιδερμική αποκόλληση σε μεγάλη επιφάνεια σώματος.

Σύμφωνα με τη μελέτη της περίπτωσης:

«Μια 49χρονη γυναίκα χωρίς προηγούμενο ιατρικό ιστορικό παρουσιάστηκε στα επείγοντα με ιστορικό πυρετού και έκρηξης δέρματος.Έλαβε το εμβόλιο COVID-19 Pfizer (BNT162b1) με δόση 0,3 ml που χορηγήθηκε ενδομυϊκά μία εβδομάδα πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων της. Η ασθενής άρχισε να αναπτύσσει πυρετό, κόπωση και πονοκέφαλο ακολουθούμενα από δερματικές βλάβες που επηρεάζουν το σώμα της και αρχίζουν να εξαπλώνονται στο πρόσωπο και τα άνω άκρα με στοματικό έλκος. Η ασθενής προσήλθε στο κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και της χορηγήθηκε παρακεταμόλη και δεν παρατήρησε καμία βελτίωση. Η ασθενής δεν είχε ιστορικό λήψης νέου φαρμάκου ή καλλυντικής θεραπείας τους τελευταίους δύο μήνες πριν από την ανάπτυξη των δερματικών βλαβών. Κατά την εξέταση, η ασθενής ήταν ζωτικά σταθερή, με ανησυχία κι έντονο πόνο. Είχε πολυάριθμες πορφυρές και σκοτεινές κόκκινες ωχρές κηλίδες που αφορούσαν το στήθος, την κοιλιά, τα άνω άκρα, το πρόσωπο, τα γεννητικά όργανα και τους άνω μηρούς με περιοχές που έδειχναν συγχώνευση βλαβών με χαλαρές βολίδες και περιοχές επιδερμικής αποκόλλησης με θετικό πρόσημο Nikolsky.

Ο βλεννογόνος είχε εμπλακεί στην κατάστασή της, όπου είχε εκτεταμένο στοματικό έλκος και αιμορραγική κρούστα στα χείλη, καθώς και διμερής συμφόρηση του επιπεφυκότα μαζί με διαβρώσεις άνω βλεφάρων και βλάβες των βλεννογόνων των γεννητικών οργάνων. Η βλάβη στην επιφάνεια του σώματός της (BSA) εκτιμάται ότι είναι πάνω από 30%».

Σύμφωνα με μια άλλη έκθεση τον Μάρτιο, ένας άνδρας από τη Βιρτζίνια υπέστη αντίδραση σε ένα εμβόλιο COVID-19 που του προκάλεσε ένα οδυνηρό εξάνθημα κι εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το σώμα και το δέρμα του άρχισε να ξεφλουδίζει, είπαν οι γιατροί.

Ο Richard Terrell, 74 ετών, από το Goochland άρχισε να υποφέρει από περίεργα συμπτώματα τέσσερις ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου Johnson & Johnson μιας δόσης.

«Άρχισα να αισθάνομαι μια μικρή ενόχληση στη μασχάλη μου και στη συνέχεια λίγες μέρες αργότερα άρχισα να εμφανίζω κνησμώδες εξάνθημα και μετά άρχισα να πρήζομαι και το δέρμα μου έγινε κόκκινο», είπε ο Terrell .

Αλλά σύντομα το εξάνθημα κάλυψε ολόκληρο το σώμα του, είπε ο Terrell.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Το δέρμα μου ξεφλούδισε », είπε ο Terrell στο outlet.



Πήγε στα επείγοντα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε μια ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο, ανέφερε η WRIC.

«Αποκλείσαμε όλες τις ιογενείς λοιμώξεις, αποκλείσαμε τον ίδιο τον COVID-19, βεβαιωθήκαμε ότι τα νεφρά και το συκώτι του ήταν καλά, και τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η αιτία ήταν το εμβόλιο που είχε λάβει» είπε ο Δρ Fnu Nutan.

το υποχρεωτικό…



26χρονος Νεκρός στη Κέρκυρα..Ειχε εμβολιαστεί για να εργαστει σε Τουριστική Επιχείρηση.



26χρονος ειχε εμβολιαστεί γαι να εργαστεί σε Ξενοδοχείο της Κέρκυρας…Σύμφωνα με ανάρτηση πέθανε χθες στην Κέρκυρα 25/07/21 και κηδεύτηκε σήμερα στην Βέροια.

Πήγε στο εμβολιαστικό κέντρο και ενα τέταρτο μετα το “τσίμπημα” οπως το λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσε κατω..Διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο αλλα δεν τα καταφερε..Αλλη μια Δολοφονία με τα πειραματικα σκευάσματα αλλος ενας νεος που ηθελε να μην χάσει την εργασία του σε Ξενοδοχείο κατέληξε στο Χώμα…

ΠΗΓΗ


32χρονος υγιέστατος πέθανε από ανακοπή 2 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του για covid19.


32χρονος υγιέστατος γεμάτος ζωτικότητα πέθανε από ανακοπή 2 μόλις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του για covid19.Το μαρτυρολόγιο των θυμάτων από τα γενετικά ”εμβόλια” mRNA δεν έχει τέλος. Κι ότι βγαίνει δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου…O νεαρός ήταν υπάλληλος κι εργαζόταν σε κατάστημα με είδη διακόσμησης και επίπλων και μετείχε σε μεταφορές και τοποθετήσεις επίπλων…



Ένας 46χρονος καλής υγείας πεθαίνει 1 λεπτό μετά το εμβόλιο για covid19 από ανακοπή καρδιάς στο εμβολιακό κέντρο του Μεξικού. Οι υγειονομικοί του κάνουν μαλάξεις καρδιάς αλλά μάταια. Ακαριαίος θάνατος από εμβόλιο. Κανείς δεν μπορεί να πει ασυσχέτιστο!!

Στη γαλλική πόλη Nantes σ΄ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης υποχρεωτικού ή εκβιαστικού-εξαναγκαστικού πειραματικού εμβολιασμού 8 άνθρωποι διαφόρων ηλικιών έπεσαν αναίσθητοι στο έδαφος αμέσως μετά την ένεση…Απελπισμένο το προσωπικό δεν ήξερε ποιον να πρωτοσυντρέξει. Ποιοι από αυτούς θα έχεουν ανήκεστη βλάβη αν κάποιος κατέληξε στο ψυγείο δεν γνωρίζουμε. Σαν τις μύγες πέφτουν η μόνη διαφορά εδώ υπήρξε ο ψύχραιμος παρατηρητής που άνοιξε την κάμερα και κατέγραψε την ανθρώπινη τραγωδία. Αυτό το εμβόλιο προωθούν με θεμιτά κι αθέμιτα μέσα παρ’ότι η αποτελεσματικότητά του έχει πέσει επίσημα στο 38% κι ανεπίσημα θα έχει εξανεμιστεί κι εντελώς.




Συγκλονιστικό! Περισσότεροι από 32.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Βραζιλία αφότου εμβολιάστηκαν κατά COVID-19, σύμφωνα με αναφορά των κρατικών μέσων ενημέρωσης.
Τα επίσημα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας ανέφεραν ότι σε διάστημα 5 μηνών, περισσότεροι από 32.000 άνθρωποι στη Βραζιλία πέθαναν από ένεση κατά COVID-19.
Παρά τον υψηλό αριθμό θανάτων μετά τον εμβολιασμό, η έκθεση αναφέρει ότι: «Ο εμβολιασμός παραμένει ο καλύτερος τρόπος ελέγχου της νόσου». {Σχόλιο: δηλαδή ΔΕΝ έχουν ακούσει π.χ. για τα δραστικά, με υψηλότατα ποσοστά ίασης, μονοκλωνικά αντισώματα; Και θυμίζουμε και αυτό: 18 φάρμακα μπορούν να εξαλείψουν τον κορωνοϊό ακόμα και σχεδόν 100%» λένε Ισραηλινοί επιστήμονες (βίντεο) Τι να πει κανείς για την ελληνική περίπτωση του πολλά υποσχόμενου ΦΑΡΜΑΚΟΥ και τις..."εμπλοκές" από αυτούς που τόσο πολύ "νοιάζονται για τη δημόσια υγεία" ώστε να ΕΠΙΒΑΛΛΟΝ "υποχρεωτικότηα" σεεπικίνδυνα σκευάσματα και ν' αντιμετωπίζουν τους ανεμβολίαστους όπως οι ναζί τους Εβραίους: https://antidras.blogspot.com/2021/07/covid-19.html }


VAERS: εκτοξεύονται οι θάνατοι από εμβόλια το 2021 συγκριτικά με αυτούς από εμβόλια τα τελευταία 31 χρόνια! Επιστήμονες: η επικινδυνότητα εμβολίων covid19 είναι πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.Στις ΗΠΑ οι θάνατοι από τα εμβόλια είναι σε 6 μήνες το 58% όλων των θανάτων από εμβόλια τα τελευταία 31 χρόνια. Από εμβόλια Covid σκοτώθηκαν 9 φορές περισσότεροι απ’ότι από εμβολιασμό γρίπης σε 31 χρόνια.Η θνησιμότητα από εμβόλια covid19 είναι 120 φορές μεγαλύτερη από εκείνη των εμβολίων γρίπης.




Αποκαλυπτικό το γράφημα του VAERS: εκτοξεύονται οι θάνατοι από εμβόλια το 2021 συγκριτικά με θανάτους από εμβόλια τα τελευταία 31 χρόνια! Επιστήμονες: η επικινδυνότητα εμβολίων covid19 είναι πρωτοφανές ιστορικό γεγονός. Στις ΗΠΑ τα 4 εμβόλια δίνουν σε 6 μήνες 6.183 θανάτους, ήτοι το 58% όλων των θανάτων από εμβόλια τα τελευταία 31 χρόνια. Σε 6 μήνες,από εμβόλια Covid σκοτώθηκαν 9 φορές περισσότεροι απ’ότι από εμβολιασμό γρίπης σε 31 χρόνια. Η θνησιμότητα από εμβόλια covid19 είναι 120 φορές μεγαλύτερη από εκείνη των εμβολίων γρίπης.

Η επικινδυνότητα των εμβολίων για anti-covid είναι ένα ιστορικό γεγονός αναφέρει μια συλλογικότητα επιστημόνων σε άρθρο της, παρέμβαση που αποτελείται από τους: Laurent MUCCHIELLI, Κοινωνιολόγο Διευθυντή ερευνών στο CNRS, Hélène BANOUN, βιολόγο φαρμακοποιό, PhD, τ, επιφορτισμένη των ερευνών σε INSERM, Emmanuelle DARLES, maîtresse de conférences στην Πληροφορική στο Aix-Marseille Université, Éric MENAT, Διδάκτωρ Ιατρικής , Vincent PAVAN, maître de conférences Μαθηματικών στο Aix-Marseille Université , Amine ULMILE, pharmacien des hôpitaux, praticien hospitalier, unité de pharmacovigilance du Centre hospitalier de Cholet.

Ο εμβολιασμός anti-Covid, προορισμένου επί του συνόλου του πληθυσμού που εφαρμόστηκε με πορεία εξαναγκαστική δεν αποτελεί αντικείμενο καμιάς δημόσιας διαβούλευσης στη Γαλλία. Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια πολιτική ιδεολογία (που ενσωματώνεται και προωθείται ενεργά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτοπροσώπως) και όχι μια επιστημονική ιδέα, ούτε μια στρατηγική δημόσιας υγείας. Η επιστήμη όπως η δημόσια υγεία είναι σύνθετα πράγματα, σειρά μερικών αληθειών, προσαρμόσιμα και αναθεωρήσιμα σύμφωνα με τις πραγματικότητες του τομέα ή της εμπειρίας. Σε όλες τις ιδεολογίες (πολιτικές ή θρησκευτικές σσ. ο χριστιανισμός μόνο στην αλλοτριωμένη του μορφή είναι ιδεολογία), η συζήτηση αντιθέτως τίθεται με δυαδικούς και παιδικούς όρους. Είμαστε υπέρ ή κατά, και ο κόσμος χωρίζεται ανάμεσα σε φίλους (εδώ τους pro-vax) και εχθρούς (εδώ τους anti-vax). Το ότι αυτή η ιδεολογία έχει πάρει την εξουσία στη Γαλλία και ότι επιβάλλει τους ίδιους τους όρους της συζήτησης είναι καταστροφή από όλες τις απόψεις: διανοητική, δημοκρατική και υγειονομική.”

Αφού καταγγέλουν την υφιστάμενη λογοκρισία προσθέτουν:

”Στα χαρτιά (ή μάλλον μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή), τα πράγματα μπορούν να υποβάλονται σε ατέρμονες συζητήσεις και σ΄ένα ασφαλές διανοητικό confort. Αυτό ονομάζεται ratiocination. Στην πραγματική ζωή, τα πράγματα είναι τόσο πιο απλά όσο και πιο βάναυσα για εκείνους που επηρεάζονται άμεσα από τις ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων…Ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο φάρμακο (εμβόλιο ή άλλο), ένα φάρμακο δεν πρέπει ποτέ να χορηγείται ομοιόμορφα, αλλά κατά περίπτωση, ανάλογα με τη γενική κατάσταση της υγείας του ατόμου και τυχόν ιδιαιτερότητες του ιατρικού ιστορικού του. …Το γεγονός παραμένει ότι υπάρχουν γεγονότα (σοβαρές παρενέργειες σημειώνονται ώρες και ημέρες μετά από ιατρική πράξη) και δεν είναι δυνατόν να τις αποσιωπούμε υπό το πρόσχημα ότι η άμεση αιτιότητα (a fortioriunique) δεν έχει εγκατατσταθεί. Είναι κάπως σαν να προσπαθείς να αμφισβητήσεις την ύπαρξη ανθρωποκτονίας με την αιτιολογία ότι ο ένοχος δεν έχει ακόμη βρεθεί. Οι δηλώσεις φαρμακοεπαγρύπνησης που σχετίζονται με τις σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις του εμβολιασμού υπάρχουν, πρέπει να ερμηνευτούν και όχι να προσπαθήσουμε να τις κρύψουμε κάτω από το χαλί. Όσον αφορά την “αναμενόμενη θνησιμότητα”, το επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι έμπειροι κριτικοί μας φαίνεται εξίσου ρητορικό. Βασικά λέει ότι είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να πεθαίνουν σε οποιαδήποτε ηλικία, εμβολιασμένοι ή όχι, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ανάγκη περαιτέρω αμφισβήτησης των θανάτων. Αλλά κανένας από τους χρήστες αυτού του επιχειρήματος δεν πήγε να επαληθεύσει αν αυτή η θνησιμότητα ήταν αναμενόμενη ή όχι. Επιπλέον, πώς το γεγονός ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο καθημερινά ακυρώνει το ζήτημα της ευθύνης για τον εμβολιασμό όταν ο εν λόγω ασθενής πεθαίνει μέσα σε λίγες ώρες από την ένεση; Μάλλον το επιχείρημα χρησιμεύει για άλλη μια φορά για να εκκενώσει την ερώτηση παρά να την προβληματίσει.

Η σύγκριση επιβεβαιώνει ότι έχουμε να κάνουμε μ΄ένα ιστορικό γεγονός.

Ωστόσο, η θνησιμότητα που σχετίζεται στη Δύση με τον εμβολιασμό κατά της Covid λόγω των 4 εμβολίων DNA ή RNA που κατασκευάζονται από αγγλοσαξονικές εταιρείες αποτελεί ένα πρωτοφανές ιστορικό γεγονός. Το συγκριτικό γράφημα που δίνει η αμερικάνικη φαρμακοεπαγρύπνησης (VAERS) που απαριθμεί τις αρνητικές επιπτώσεις που σχετίζονται με τα εμβόλια από το 1990 ως σήμερα δίνει αυτό το εντυπωσιακά δραματικό αποτέλεσμα εκτοξεύονται οι θάνατοι το 2021 (Εικόνα 1, αρχή ανάρτησης)

Είτε μας αρέσει είτε όχι, έχουμε να κάνουμε με ένα ιστορικό γεγονός που πρέπει να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε και να μην το κρύβουμε κάτω από το χαλί. Σημειώστε ότι δεν πρόκειται για αόριστες χρεώσεις που αναφέρονται εβδομάδες ή και μήνες μετά τον εμβολιασμό. Πρόκειται για επιδράσεις που παρατηρήθηκαν κυρίως εντός 7 ημερών αμέσως μετά την ένεση (Εικόνα 2). Βρισκόμαστε λοιπόν στη συγκεκριμένη κατάσταση που συνοψίζεται παραπάνω.





Όπως αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο μας, η αμερικανική βάση δεδομένων απαρίθμησε τις δυσμενείς επιδράσεις των φαρμάκων από το 1990. Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν να συγκριθεί αυτή η θνησιμότητα των νέων εμβολίων κατά του κορονοϊού με εκείνη όλων των άλλων εμβολίων που χορηγήθηκαν για 31 χρόνια. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την επικαιροποίηση της 30ής Ιουλίου 2021, έχουν αναφερθεί 10.672 θάνατοι στη φαρμακοεπαγρύπνηση που σχετίζονται με τον εμβολιασμό από το 1990, από όλα τα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν εδώ και 31 χρόνια. (Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι 6.183 είναι θάνατοι που σχετίζονται με εμβόλια covid19 κι επήλθαν σε μισό έτος.) Από αυτούς 2.842 σχετίζονται με το αντι-covid εμβόλιο της Moderna, 2.768 με το Pfizer, 545 με το Janssen και 28 των οποίων η μάρκα του εμβολίου δεν είναι γνωστή. Το σύνολο των 4 εμβολίων δίνει συνολικά 6.183 θανάτους, που ισοδυναμούν με σχεδόν το 58% της συνολικής θνησιμότητας που σχετίζεται με οποιοδήποτε εμβόλιο τα τελευταία 31 χρόνια. Αυτό είναι πράγματι ένα πρωτοφανές ιστορικό γεγονός. Η ερμηνεία είναι ανοιχτή σε συζήτηση. Αλλά το γεγονός δεν μπορεί να εκκενωθεί.

Λεπτομερώς θάνατοι, νοσηλείες και διαρκείς αναπηρίες στις ΗΠΑ από τα 4 εμβόλια.

Οι θάνατοι που σχετίζονται με τον νέο εμβολιασμό κατά του covid είναι προφανώς οι πιο σοβαρές παρενέργειες. Αλλά, όπως συνοψίζεται στον Πίνακα 1 παρακάτω, τα αμερικανικά δεδομένα δείχνουν επίσης σοβαρές αναπηρίες (σχεδόν 7.000 στο τέλος Ιουλίου), εμβρυϊκούς θανάτους (σχεδόν 300) και νοσηλείες (σχεδόν 28.000).

Tableau 1 : effets indésirables les plus graves des vaccins anti-covid aux USA


MortsHospitalisationsInvalidités permanentesAnomalies congénitales / morts fœtales
Pfizer2 76813 7903 453140
Moderna2 84211 1822 725133
Janssen5452 63963216
Inconnu28112231
Total6 18327 7236 833290
Total vaccins depuis 199010 67263 05018 443325
% vaccins covid57,9 %44 %37 %89,2 %

πηγή: VAERS

Είναι επίσης δυνατό να παρατηρηθεί η κατανομή ανά ηλικιακή ομάδα αυτών των σοβαρών παρενεργειών που σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά του covid. Ο πίνακας 2 παρακάτω δίνει την κατανομή για όλες τις περιπτώσεις όπου είναι γνωστή η ηλικία. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι πιο σοβαρές επιπτώσεις (θάνατος και μόνιμη αναπηρία) συγκεντρώνονται λογικά στις πιο προχωρημένες ηλικίες, δηλαδή στους πιο ευπαθείς ανθρώπους. Το 63% των περιπτώσεων αφορούν άτομα άνω των 60 ετών. Ωστόσο, σημειώνουμε ότι το ένα τέταρτο των περιπτώσεων αφορούν άτομα ηλικίας 40 έως 59 ετών και ότι σχεδόν το 12% των περιπτώσεων αφορά ακόμη και νεαρούς ενήλικες (18-39 ετών).

Tableau 2 : répartition par classes d’âge des effets indésirables les plus graves des vaccins anti-covid aux USA

 Morts (1)HospitalisationsInvalidités permanentes (2)Total en % de 1 + 2
Moins de 18 ans20937490,6
18-29 ans761 8944053,9
30-39 ans1392 3057937,5
40-49 ans2282 7461 07410,4
50-59 ans4723 7491 35114,6
60-79 ans2 48510 4262 48039,8
Plus de 80 ans2 3354 22955023,1
Total5 75526 2866 70212 477 (100%)
Source : VAERS

θνητότητα, θνησιμότητα: η σύγκριση αποδεικνύει την πρωτοφανή θνησιμότητα από τα εμβόλια mRNA.

Μόλις επιβεβαιώσαμε και μάλιστα ενισχύσαμε το εύρημα: από μόνος του και σε μόλις 6 μήνες, ο εμβολιασμός κατά του covid αντιπροσωπεύει το 58% του συνόλου της θνησιμότητας των εμβολίων για 31 χρόνια στις ΗΠΑ ( σσ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και σκανδάλη μαζί, είναι όντως όπλο και σκοτώνει). Συγκρίναμε επίσης τα εμβόλια κατά της εποχικής γρίπης (εποχική γρίπη) και διαπιστώσαμε ότι, κατά την ίδια περίοδο, αυτά τα εμβόλια συσχετίστηκαν με 1.106 θανάτους (ή 6,66% της συνολικής θνησιμότητας από το εμβόλιο). Πρέπει λοιπόν να συμπεράνουμε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε 6 μήνες, ο εμβολιασμός κατά της Covid βοήθησε να σκοτωθούν 9 φορές περισσότεροι άνθρωποι απ’ότι από τον εμβολιασμό κατά της γρίπης μέσα σε 31 χρόνια.

Τα τελευταία 4 χρόνια (2017-2020), έχουν πραγματοποιηθεί σχεδόν 650 εκατομμύρια εμβόλια γρίπης. Και 194 δηλώσεις θανάτου καταγράφηκαν στη βάση δεδομένων. Αυτό συνεπώς δίνει εξαιρετικά χαμηλή πιθανότητα θανάτου 1 θανάτου ανά 3,3 εκατομμύρια ενέσεις. Επομένως, ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης δεν είναι επικίνδυνος για τους πληθυσμούς.

Αλλά εδώ είναι η σύγκριση με τα εμβόλια κατά του covid: Το 2021, σε έξι μήνες, περίπου 165 εκατομμύρια άνθρωποι εμβολιάστηκαν πλήρως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και είδαμε ότι αναφέρθηκαν 6.183 θάνατοι. Συνεπώς, αυτό δίνει μια εξαιρετικά υψηλή πιθανότητα θανάτου 1 θανάτου για 27.000 ενέσεις. Με άλλα λόγια, η πιθανή θνησιμότητα των νέων εμβολίων κατά του covid είναι περίπου 120 φορές μεγαλύτερη από εκείνη των εποχιακών εμβολίων γρίπης.

Παρουσιάζουν στη συνέχεια αντίστοιχα στοιχεία κι από ευρωπαϊκές χώρες π.χ την Ελβετία που καταδεικνύουν το ίδιο ανατριχιαστικό αποτέλεσμα..

Συμπεράσματα

Όπως γράφτηκε στο τέλος του προηγούμενου άρθρου μας, η θνησιμότητα που σχετίζεται με τα εμβόλια κατά του covid είναι σαφώς πρωτοφανής στην ιστορία της σύγχρονης ιατρικής. …Η πραγματικότητα είναι ότι αυτά τα νέα εμβόλια προκαλούν απίστευτα πιο δυσμενείς επιπτώσεις ποικίλης σοβαρότητας από άλλα εμβόλια που προορίζονται για τον γενικό πληθυσμό και ότι απαιτείται μεγάλη δόση ιδεολογικής τύφλωσης ή υποκρισίας για να μην το αναγνωρίζουμε. …. Όπως είπε ήδη ο Roland Gori το 2019, στο πλαίσιο του κινήματος των κίτρινων γιλέκων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν κυβερνά τους Γάλλους, τους υποτάσσει….. Γι αυτόν τον πληθυσμός που υπακούει στον τρομερό εκβιασμό που του έγινε (εμβολιαστείτε αλλιώς δεν θα μπορείτε πλέον να εργαστείτε, δεν θα μπορείτε πλέον να πηγαίνετε σε εστιατόρια, στον κινηματογράφο, στο μουσείο, στη συναυλία ή στο λούνα παρκ , δεν θα μπορείτε πλέον να ταξιδεύετε, κλπ), ποιος νοιάζεται; Ποιος τον προστατεύει; Πρέπει να οργανωθεί. …Η εξέταση των διαθέσιμων δεδομένων υποδηλώνει σαφώς ότι αναπτύσσεται πρωτοφανής θνησιμότητα από εμβόλια στη Δύση, που συνδέεται με τη χρήση νέων εμβολίων κατά του κορονοϊού. Η συζήτηση είναι ανοιχτή για την ερμηνεία, αλλά το γεγονός είναι εκεί μπροστά στα μάτια μας. Και αυτή η θνησιμότητα από εμβόλια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των σοβαρών αρνητικών επιπτώσεων. Ακόμη και μειωμένη στις πιο στοιχειώδεις αρχές της ηθικής (primum non nocere), η προσέγγιση αυτού του θέματος όσον αφορά τη δημόσια υγεία θα πρέπει συνεπώς να οδηγήσει στην επείγουσα αναστολή της εκστρατείας εμβολιασμού, σε μια πολύ πιο λεπτομερή μελέτη των δεδομένων αυτής της φαρμακοεπαγρύπνησης ( ειδικότερα ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες και σύμφωνα με τους διάφορους παράγοντες κινδύνου) και, μετά από προσεκτική ανάλυση οφέλους / κινδύνου, για να καθοριστεί σε ποιες συγκεκριμένες κατηγορίες πληθυσμού είναι δυνατόν να προσφερθεί εμβολιασμός χωρίς κίνδυνο καθώς οι σοβαρές παρενέργειες υπερτερούν των σοβαρών μορφών Covid από τις οποίες υποτίθεται ότι τις προστατεύει. Με αυτό το άρθρο, όπως και με το προηγούμενο, καλούμε πανηγυρικά τις κυβερνήσεις των δυτικών χωρών να αναστείλουν αμέσως αυτήν την εκστρατεία εμβολιασμού, ώστε, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικών ερευνών, επιστημονικές και ιατρικές επιτροπές ανεξάρτητες από την εκτελεστική εξουσία να μπορούν να αναλύσουν τα δεδομένα φαρμακοεπαγρύπνησης που είναι διαθέσιμα σε παγκόσμιο επίπεδο και να τα εκθέσουμε σε όλους τους πολίτες με διαφανή τρόπο.”

francesoir 13/8/21

Το διαβάσαμε ΕΔΩ
 
 
ΑΝΑΝΕΩΣΗ (28/8)
 
 Σάλος στο Βέλγιο. Σακάτεψε 3 νέα παιδιά αθλητές (15-17 ετών) ποδηλάτες το εμβόλιο της Pfizer!!Και οι 3 στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό!!

Τουλάχιστον 3 νεαροί ποδηλάτες εισήχθησαν στο νοσοκομείο λόγω καρδιακών προβλημάτων μετά από μια κούρσα ή προπόνηση αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.Ήταν και οι 3 εμβολιασμένοι! Μετά από πολλά περιστατικά οι γιατροί συμβουλεύουν να μην υποβάλλονται τ΄άτομα σ΄ έντονη αθλητική άσκηση μετά τον εμβολιασμό! “Δεν χρειάζεται πανικό αλλά εμείς συμβουλεύουμε με κάθε τρόπο ν΄αποφεύγονται οι έντονες φυσικές προσπάθειες τουλάχιστον 1 βδομάδα μετά την κάθε δόση “, συνηγορούν την Τετάρτη πολλοί γιατροί και καρδιολόγοι στην εφημερίδα Het Laatste Nieuws. Στο εσωτερικό της ποδηλατικής ομάδας Acrog-Tormans Balen BC, που απαριθμεί 170 ποδηλάτες εκ των οποίων 80 αρχάριοι, 3 αθλητές ηλικίας 15 – 17 χρόνων ανέπτυξαν καρδιακά προβλήματα λίγο καιρό μετά τον εμβολιασμό τους.

Ο ένας από αυτούς υπέφερε από πόνο στο στήθος σε μια κούρσα ακριβώς 2 μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Ο συγκεκριμένος αθλητής o 15χρονος Yarno Van Herck, στο νοσοκομείο έμαθε ότι υπέστη μια φλεγμονή μυοκαρδίτιδας (σσ το κλασικό σύμπτωμα της Pfizer στις νεαρές ηλικίες) . Στην ηλικιακή κατηγορία 19 – 23 ετών κανένας ποδηλάτης της ομάδας δεν παραπονέθηκε για οποιοδήποτε πόνο στην καρδιά.

“Το τηλέφωνο μου δεν σταματά να χτυπά”, εξηγεί ο Kris Van der Mieren, γιατρός της Βέλγικης Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Ο Οργανισμός Φαρμάκων ενημέρωσε τους γιατρούς τον Ιούλιο ότι υπήρχε αυξημένος (αλλά σπάνιος) κίνδυνος ανάπτυξης φλεγμονής του καρδιακού μυός (μυοκαρδίτιδα) ή της μεμβράνης που περιβάλλει την καρδιά (περικαρδίτιδα) εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό. “Σπάνιες περιπτώσεις, αλλά γνωρίζουμε ήδη τρεις”, είπε ο γιατρός.

Είναι δύσκολο για τους γιατρούς να εξηγήσουν αυτό που προκαλεί αυτή την αντίδραση. “Ίσως υπάρχει ένα πρόβλημα στην γενικότερη ανοσοποιητική απάντηση από το εμβόλιο για την επεξεργασία αντισωμάτων κατά του coronavirus”, εξηγεί ο M. Van der Mieren. “Αυτή η αντίδραση μοιάζει να μπορεί να μολύνει τον καρδιακό μυ. όχι χωρίς κίνδυνο αφού η φλεγμονή μπορεί να προκαλέσει αρρυθμίες όπως και καρδιακή ανακοπή.”

Οι γιατροί λοιπόν σας προτρέπουν να είστε σε εγρήγορση. “Εάν δεν είστε σίγουροι, πάρτε το χρόνο σας”, συμβουλεύει ο κ. Van der Mieren. Ο καρδιολόγος Guido Claessen (UZ Leuven) συμμερίζεται την άποψή του: Ο καθένας μπορεί να επηρεαστεί από λοίμωξη του καρδιακού μυός, ακόμη και οι μη αθλητές. Κάνοντας σπορ , θα ασκήσετε επιπλέον πίεση στους μυς. Ως εκ τούτου, είναι συνετό να τουλάχιστον μια εβδομάδα ξεκούρασης, ακόμη και δύο αν είναι δυνατόν (ειδικά μετά τη δεύτερη δόση). Ο αθλητισμός δεν πρέπει να απαγορευτεί εντελώς, αλλά μην σχεδιάζετε αγώνες ή μεγάλες προκλήσεις, προχωρήστε. απαλά », συνιστά.

 lalibre 18/8/21

Γι αυτό ο Καθηγητής Bernard La Scola του IHU Marseille δηλώνει : ” δεν θα εμβολιάσω τα παιδιά μου με τα εμβόλια mRNA” Eίναι ειδικός σε λοιμώδεις νόσους και Υπεύθυνος του εργαστηρίου ασφάλειας στο ίδιο Ινστιτούτο. 

ΠΗΓΗ

 
ANANEΩΣΗ (5/9)

Πέθανε μετά τον εμβολιασμό της 48χρονη νοσηλεύτρια - Το έκανε για να μην χάσει την δουλειά της κι έχασε την ζωή της 
 
Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 48 ετών η διασώστης του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων Ελένη Μάργαρη μετά τον αναγκαστικό εμβολιασμό της για να μην χάσει την δουλειά της!

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κ.Αρβανίτης, αλλά και με όσα μαρτυρούν οι οικείοι της, η 48χρονη είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού λίγες ώρες πριν πεθάνει!

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια δεν ήθελε να εμβολιαστεί, παρόλα αυτά αναγκάστηκε λόγω των κυβερνητικών απαγορεύσεων, καθώς αλλιώς θα έχανε τη δουλειά της.


Όσα καταγγέλλει ο Κ.Αρβανίτης:

«Άλλος ένας θάνατος μετά από εμβολιασμό. Εργαζόμενη στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, δεν ήθελε αλλά αναγκάστηκε να εμβολιαστεί, για να αποφύγει αναστολή. Πριν περάσει 24ωρο είχαμε... "αιφνίδιο θάνατο"!

Η εργαζόμενη στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων Ελένη Μάργαρη, ετών 48, δεν ήθελε να πάει να εμβολιαστεί, γιατί φοβόταν, με όσα έχουν δει τα μάτια των ΕΚΑΒιτών.
Το απόφευγε ως που έφτασε ο κόμπος στο χτένι, με τον κυβερνητικό εκβιασμό της αναστολής εργασίας, με στέρηση μισθού.

Οι μαρτυρίες των οικείων της λένε ότι πήγε με δάκρυα στα μάτια να εμβολιαστεί.
Λίγες ώρες αργότερα, μέσα στην ίδια μέρα, ήταν νεκρή...

Οι ανακοινώσεις λένε για "αιφνίδιο θάνατο", αλλά πόσο "αιφνίδιος" μπορεί να θεωρηθεί ένας τέτοιος θάνατος;

Ολα αυτά τα περιστατικά, νομικώς είναι "ανθρωποκτονίες με ενδεχόμενο δόλο".

Συνεχίζονται ακόμη, επειδή υπάρχουν οι ηθικοί αυτουργοί τους, οι φυσικοί αυτουργοί τους και ένας ολόκληρος κλάδος εισαγγελέων σε βαθύ κώμα, διασωληνωμένοι από την πολιτική εξουσία.

Η οικογένεια δεν πρέπει να το αφήσει να περάσει έτσι.

Δεν ήταν ηλικιωμένος με βαριά προβλήματα υγείας, για να δεχτούν ότι ήταν κάτι τυχαίο ή ότι "είχε έρθει η ώρα της".

Αυτό το θανατικό πρέπει να σταματήσει τώρα. Πολύ βαρύς ο φόρος αίματος ως τώρα». - Πηγή
 


 ΑΝΑΝΕΩΣΗ 12/9


ΕudraVigilance: 23.252 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην ΕΕ μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού! - Πόσοι στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 28 Αυγούστου είχαν καταγραφεί 23.252 θάνατοι και 2.189.537 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές (σχόλιο: με ό,τι τραγικό σημαίνει αυτός ο προσδιορισμός για την ανθρώπινη υγεία), συγκεκριμένα οι 1.076.917.

Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος. Ενώ τα στοιχεία τα δημοσιεύει το vaccineimpact. (" 23,252 Deaths 2,189,537 Injured Following COVID Shots Reported in European Union’s Database of Adverse Drug Reactions ")


Τα τέσσερα εμβόλια είναι τα:

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)


COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Τα στοιχεία ανά εμβόλιο έως 28 Αυγούστου του 2021

Συνολικά έχουν καταγραφεί 11.266 θάνατοι και 900.032 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της BioNTech/Pfizer.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 6.029 θάνατοι και 254.648 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Moderna.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 4.991 θάνατοι και 965.095 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Oxford/AstraZeneca.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 966 θάνατοι και 69.762 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.



Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα περιστατικά αφορούν παρενέργειες και θανάτους που έχουν σημειωθεί μετά τον εμβολιασμό και για τα οποία έχει συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, παγκοσμίως καταγράφεται το 10% των περιστατικών.

Ενώ στην Ελλάδα καταγράφεται το 1% έως 10%. Όσον αφορά την Ελλάδα ο Δ.Κούβελας υποστήριξε πως σύμφωνα με ανακοίνωση καθηγητή έχουν καταγραφεί δύο θάνατοι. Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό έχουν σημειωθεί αρκετοί θάνατοι Ελλήνων πολιτών, μετά από εμβολιασμό, για τους οποίους κανονικά θα έπρεπε να είχε δηλωθεί κίτρινη κάρτα, ακόμη και εάν στη συνέχεια αποδειχθεί πως δεν οφείλονται στο εμβόλιο οι θάνατοι τους.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (14/9)

Επιβεβαιώθηκε ότι ο 16χρονος που πέθανε στην Αρκαδία είχε εμβολιαστεί λίγο πριν - Ο πρώτος θάνατος εφήβου στην Ελλάδα - Πληροφορίες πως εμβολιάστηκε με Pfizer την Παρασκευή - Πέθανε τη Δευτέρα

 


ΑΝΑΝΕΩΣΗ (16/9)

H Giulia, μια 16χρονη μαθήτρια πέθανε 16 ώρες μετά τη β’ δόση μ εμβόλιο της Pzifer στη Μόντενα στην Ιταλία! Θύμα εκβιασμού του υγειονομικο-εκπαιδευτικού κατεστημένου: «Μαμά, δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο και ξέρεις ότι φοβάμαι τη βελόνα, αλλά υπάρχουν πολλά να κάνω, πρέπει να ξεκινήσω το σχολείο.”



2 σχόλια:

  1. O Οργανισμός Φαρμάκων της Νορβηγίας, πάντως, τοποθετήθηκε και ξεκαθάρισε ότι δε βρήκε καμία σύνδεση μεταξύ του εμβολίου κατά του κορονοϊού και τον θάνατο των ηλικιωμένων

    «Είναι σαφές ότι η COVID-19 είναι πολύ πιο επικίνδυνη για τους περισσότερους ασθενείς από τον εμβολιασμό», δήλωσε ο Steinar Madsen, ιατρικός διευθυντής της Νορβηγικής Υπηρεσίας Φαρμάκων τη Δευτέρα.

    «Δεν ανησυχούμε. Όλοι αυτοί οι ασθενείς είχαν σοβαρές υποκείμενες ασθένειες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν από το εμβόλιο. Μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να είναι συμπτωματικό. Είναι δύσκολο να αποδειχθεί ότι είναι το άμεσο αίτιο του εμβολίου», δήλωσε ο Μάντσεν.

    Σου παραθέτω αυτούσια την είδηση.Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της Αλχημείας τότε τι είναι;
    Αν πεθάνεις με κορωνοϊό, είναι σίγουρο πως έφταιγε ο κορωνοιός, αν εμβολιαστείς και πεθάνεις σε λίγη ώρα, τότε είναι σύμπτωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου απαντώ με την αμέσως επόμενη ανάρτηση μετά από αυτήν (δημοσιεύω πρώτα το χρήσιμο σχόλιό σου εν είδει "πάσας"), με τίτλο "Ο πόλεμος από τους ψυχοπαθείς..."

      Διαγραφή