ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

ΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΕΜΒΟΛΙΑ κ.ά. 

" Oι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο " ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

 

 

Ασύλληπτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας 

 


"Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται προστασία. Τα μεγάλα μυστικά προστατεύονται από τη δημόσια δυσπιστία "

{ To βίντεο που κλείνει αυτή την ανάρτηση μας το'στειλε αναγνώστης του μπλογκ "ως μικρή συνδρομή" σε όσα έχουμε αναρτήσει περί αεροψεκασμών (ή chemtrails) και όχι μόνο...(Εμβόλια “Ωφελέειν ή μη βλάπτειν” και ειδικά:"Αεροψεκασμοί και εμβόλια"- Θέλουν το... καλό μας; )
 Πρόκειται για μια αποκαλυπτική συνέντευξη του διεθνώς αναγνωρισμένου Αμερικανού νευροχειρουργού, λέκτορα και συγγραφέα dr.Russell Blaylock στην εκπομπή του Curt Linderman
Συνδέστε άμεσα όσα στη συνέχεια θα αναφερθούν με αυτό: Χημικά ίχνη στους ουρανούς ("Είναι ο αεροψεκασμός ηλίθιε!") αλλά και με αυτά:


Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Δεν ζήτησαν την άδεια κανενός γι'αυτό το σχέδιο "γεωμηχανικής", δήθεν αποτροπής της πλανητικής υπερθέρμανσης, αν και όπως φαίνεται μάλλον προκαλούν με αυτό το "huge project" την υπερθέρμανση! Δεν το έθεσαν, ως γνήσιοι συνωμότες, ποτέ σε δημόσιο διάλογο. Και το εφάρμοσαν μυστικά σε παγκόσμια κλίμακα, από τα τέλη της δεκαετίας του'90 σε όλη την "πολιτισμένη" Δύση και ειδικά στις Η.Ε.Α. (Ηνωμένες Εταιρείες Αμερικής). Μυστικά αλλά τελικά οφθαλμοφανέστατα, αν ο σκυφτός από το άγχος της φονικής καθημερινότητας μέσος πολίτης-υπήκοος σταματούσε να σέρνεται σκυφτός, ύψωνε τα ζαλισμένα του μάτια στους ουρανούς και πίστευε σε αυτό που βλέπει να συμβαίνει φόρα παρτίδα πάνω απ'την κεφαλή του.
Βάσει του ολοφάνερου και της ολοένα αυξανόμενης ροής καταιγιστικών πια στοιχείων από πολλές πλευρές, τα επιχειρήματα των λεγόμενων σκεπτικιστών (αφού βεβαίως πεισθούν πρώτα ν'ανοίξουν ώτα και οφθαλμούς, ενάντια στις εμφυτευμένες πεποιθήσεις και "βεβαιότητές τους") φανερώνουν ή νοσηρή παθητικότητα και ηλιθιότητα ή συνενοχή, για να μην πούμε έως δολιότητα...
 Η ατμόσφαιρα ψεκάζεται από δίχως διακριτικά, "ανύπαρκτα" αεροσκάφη σε μεγάλα ύψη και χωρίς κατατιθέμενο σχέδιο πτήσης πουθενά και σε κανέναν. Ξεφορτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες τόνους σωματιδίων βαρέων μετάλλων, όπως το βάριο και κυρίως των τοξικότατων νανοσωματιδίων αλουμινίου!!!Ο συνδυασμός δυο επικίνδυνων παθογόνων αποδεικνύεται διπλά καταστροφικός! Για όλους και όλα και θα εξηγήσουμε αμέσως.
 Όλες οι έντιμες και ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες ενοχοποιούν το ιδιαίτερα τοξικό αλουμίνιο για την ραγδαία αύξηση της νόσου του Αλτζχάιμερ, για την αυξητική τάση σε νευρολογικές βλάβες, άσθμα και πνευμονικά νοσήματα.
 Να σημειώσουμε εδώ ότι φαίνεται να σχετίζεται και με το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, που πλήττει τον σύγχρονο αυτοματοποιημένο "πολίτη".

 Το δηλητηριώδες αυτό κοκτέηλ το εισπνέουμε καθημερινά και επικάθεται σωρευτικά στον ανθρώπινο εγκέφαλο, αλλά και "τιμάει" όλα σχεδόν τα μέρη του σώματος μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Τα νανοσωματίδια αλουμινίου περνάνε με μεγάλη ευκολία τα φίλτρα των κλιματιστικών και έτσι εισπνέουμε το επικίνδυνο καρκινογόνο χημικό ακόμα και μέσα στις οικίες μας. Το οποίο παρατηρείται πλέον απίστευτα αυξημένο, όπως είναι επόμενο, και στο έδαφος, στα ύδατα (άραγε πόσο τυχαίοι είναι οι μαζικοί θάνατοι ψαριών και πτηνών παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια;) και στην βλάστηση κι απ'όπου δεν δύναται να αφαιρεθεί! Με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια τοξική πραγματικότητα για τη δημόσια υγεία, την ψυχοσωματική κατάρρευση των πληθυσμών, την ραγδαία "ανεξήγητη" αύξηση νοσημάτων ευρέως φάσματος και της θνησιμότητας και βέβαια για τα υπερκέρδη του εγκληματικού ιατροφαρμακευτικού καρτέλ - ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ -Ένα πολυπλόκαμο λόμπι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ που αγκαλιάζει ασφυχτικά την ανθρωπότητα
 Τα δείγματα που παίρνουν οι βιολόγοι ανά τον κόσμο, από λίμνες, ποτάμια, φυλλώματα δέντρων, οδηγούν σε ευρήματα που αποκαλύπτουν δυστυχώς αστρονομική αύξηση του αλουμινίου!

 Κι όσο για τα κενά που παρατηρούνται κάποιες φορές στα παχιά χημικά ίχνη χιλιομέτρων στον ουρανό, αυτό φωνάζει ότι αν γενικώς και βολικώς πρόκειται για "εξατμίσεις" αεροπλάνων, όπως λένε οι συνήθεις γνωστοί και ηλίθιοι (ή οι γνωστοί ηλίθιοι), τότε σημαίνει ότι οι πιλότοι έχουν σαλτάρει! Καθώς σβήνουν τις μηχανές και μετά τις...ανάβουν και πάλι!

Ιδού κι άλλο ένα δείγμα "κανονικότητας":


  Καλαμάτα, άνοιξη του 2014 (μια από τις πάρα πολλές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από Ελλάδα και όχι μόνο) Εύλογο ερώτημα: αυτοί οι διαγραφόμενοι κύκλοι στον ουρανό (που άφησαν και τα γνωστά και μη εξαιρετέα ίχνη) έγιναν από πιλότους που αν και μετέφεραν κόσμο σε "κανονικά και συνηθισμένα δρομολόγια" εντούτοις τα είχαν τσούξει πριν ή κατά τη διάρκεια των εναέριων δρομολογίων; Εκτός αν τα συμβατικά επιβατικά αεροπλάνα αρέσκονται πού και πού σε τέτοιου είδους κυκλικές πορείες για να διασκεδάζουν ας πούμε τους επιβάτες και να σπάνε τη ρουτίνα της πτήσης και να αφήνουν τις "καλλιτεχνικές τους πινελιές" ως κάτι σαν ουράνια γκράφιτι...

Χημικοί αεροψεκασμοί = τεράστιες νεφώσεις-χνάρια που παραμένουν στην ατμόσφαιρα για πολλή ώρα μετά την εμφάνιση του "αεροψεκαστήρα". Κοιτάξτε επιτέλους προς τους ουρανούς, δεν το'χετε παρατηρήσει ποτέ; Κι όταν το βλέπετε, συχνά το βλέπετε ξανά και ξανά, δεν έχετε ποτέ αναρωτηθεί; Ή οι "επίσημες εξηγήσεις", πιο σωστά η επίσημη ασυναρτησία και βουβαμάρα ή γαργάρα, σας αρκούν και σας πείθουν;

Κι ας μην ανοίξουμε και πάλι αυτό το κολοσσιαίας σημασίας κεφάλαιο: Η παγκόσμια διατροφική Χιροσίμα είναι ήδη εδώ!
Που σχετίζεται άμεσα με τα παραπάνω, ως μια άλλη πτυχή του "project" (αέρας που αναπνέουμε και είδος τροφών που καταναλώνουμε, εμείς τα...δίποδα πουλερικά μέσα στον παγκόσμιο ορνιθώνα).

Και η παράνοια δεν έχει τέλος. Και αιδώ!
Γιατί το αλουμίνιο υπάρχει ως "πρόσθετο" και στα παιδικά εμβόλια. Αυτά που υποτίθεται ότι "ενισχύουν" το ανοσοποιητικό των παιδιών ενάντια σε διάφορες νόσους. Τα εμβόλια! Που αποτελούν τελικά ένα από τα πιο "σοφιστικέ μέσα" παγκόσμιου ελέγχου του πληθυσμού.
 Μια παρανοϊκή πολιτική εμβολιασμών που σ'ένα παρθένο κι αναπτυσσόμενο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως αυτό των πρώτων ετών της ανθρώπινης ηλικίας, εισαγάγει κατά κόρον παθογόνους παράγοντες και τοξικά δηλητήρια. Τα οποία προκαλούν ανησυχητικότατες επιπλοκές και μεγάλα προβλήματα στην υγεία και φυσιολογική διανοητική ανάπτυξη των παιδιών.
Αλήθεια..σκεφτήκατε ποτέ αν οι ανεξέλεγκτοι εμβολιασμοί συνδέονται και μετη ραγδαία αύξηση του αυτισμού;
Όπως αυτός εκδηλώνεται μέχρι και το πέμπτο έτος της ηλικίας; Αλλά και με την εκδήλωση σχιζοφρένειας κατά την περίοδο της εφηβείας (ή και νωρίτερα από αυτήν)...
Πάντως στις ΗΠΑ η πολύ μεγάλη αύξηση του αυτισμού άρχισε "μυστηριωδώς" να παρουσιάζεται με την αλλαγή της πολιτικής περί εμβολίων (="μπούκωμα" των άτυχων παιδιών στην κυριολεξία), από τη δεκαετία  του 1980. Όπως επισημαίνει και ο επιστήμονας που μιλάει στο βίντεο του τέλους, οι μέσοι παιδίατροι αγνοούν έρευνες και διατριβές για το πώς λειτουργούν κάποιοι μηχανισμοί, όπως η "εξιτοξικότητα" ενός ανοσοποιητικού που δέχεται πληθώρα εμβολιασμών. Οι οποίοι βασίζονται σε κατασκευασμένα "στοιχεία" και ψευδείς επιδημιολογικές μελέτες.

(Όσο για το ποιόν αυτών που "μεριμνούν ακούραστα για την υγεία μας" διαβάστε κι ετούτα για να μπείτε στο "μεγάλο νόημα", αυτό το χωρίς ίχνος...λογικής:
 α) H επέλαση των συνωμοτών και των θανατηφόρων ιών τους κατά του ανθρώπου (1ο μέρος)-Η εξέλιξη της ασθένειας του ιού HIV (Απόσπασμα από το: Κρατική προέλευση, τεκμήρια ότι το AIDS κατασκευάστηκε στο εργαστήριο, του Μποϋντ Ε. Γκρέιβς)
β) H επέλαση των συνωμοτών και των θανατηφόρων ιών τους κατά του ανθρώπου (2ο μέρος)-Αμερικανοί επιστήμονες δημιούργησαν στο εργαστήριο έναν ιό που μοιάζει αρκετά με τον μυστηριώδη εκείνον ιό της "ισπανικής γρίπης" του 1918, ο οποίος σκότωσε περίπου 50 εκατομμύρια ανθρώπους-μια πραγματική μάστιγα της εποχής εκείνης- πολύ περισσότερους από τα θύματα του Α΄παγκόσμιου πολέμου.)

Η δε συσσώρευση τοξικών σωματιδίων στον εγκέφαλο, χάρις στα αεροψεκαζόμενα νανοσωματίδια αλλά (μην το ξεχνάμε) και στο γενικότερο "χημικό μοντέλο" του σύγχρονου τρόπου ζωής,  είναι διά βίου και αφορά πιο πολύ κύτταρα που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό. Και πλέον μιλάμε για μια έξαρση νοσημάτων πλήρους φάσματος, από τη γέννηση μέχρι και τα γηρατειά.


(Στο τελευταίο μέρος του βίντεο, το οποίο και παρατίθεται στο τέλος, αναφέρονται επιβλαβείς τροφικές συνήθειες που διεγείρουν την τοξικότητα του αλουμινίου ή αποτελούν από μόνες τους "βόμβες" για την υγεία, αλλά και φυσικές μέθοδοι προστασίας από το αλουμίνιο και τις φλεγμονές που προκαλεί, μετριάζοντας τις επιπτώσεις του κι αποτελώντας κατά κάποιο τρόπο "ασπίδα" για τον οργανισμό. Εξέχουσα θέση κατέχουν ο κουρκουμάς (διαβάστε κι εδώ: κουρκούμι το χρυσό μπαχαρικό που "σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα"), τα ω-3 λιπαρά οξέα (όπως στο ιχθυέλαιο), η βιταμίνη D και C και η Β12 κ.ά.
 Εμείς να προτείνουμε κι έναν θησαυρό της φύσης, το φυτό γλιστρίδα (Οι θεραπευτικές ιδιότητες της γλιστρίδας: έχει επουλωτικές ιδιότητες και πολλά Ω3 λιπαρά ευεργετικά για την καρδιά και αντικαρκινικής δράσης) που μπορεί να φυτρώσει σε οποιοδήποτε κήπο και έχει τεράστια οφέλη για την υγεία και τρώγεται ωμή, πχ στη σαλάτα.)

 "Ένας αποπληθυσμός θα μας σώσει!"
Το'χουν δηλώσει, με διαφορους ευφάνταστους τρόπους, εδώ και δεκαετίες, ανοιχτά και ωμά, ουκ ολίγα "φυντάνια" της παγκόσμιας ελίτ, που "λύνουν και δένουν" με τη συνδρομή της εξαγορασμένης επιστήμης τους και χρησιμοποιούν τις κυβερνήσεις ως γραφικές (αλλά διόλου ακίνδυνες) μαριονέτες ή ως...κωλόχαρτα.

«Κατ’ αρχήν έχουμε τον πληθυσμό. Ο κόσμος σήμερα αποτελείται από 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Και οδεύει προς 9 δισεκατομμύρια. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά καλή δουλειά σε νέα εμβόλια, στο σύστημα υγείας και σε υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, μπορούμε να τον μειώσουμε πιθανόν κατά 10 ή 15%» Bill Gates sτο συνέδριο TED2010 που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φλεβάρη 2010, στο Long Beach της Καλιφόρνια
 Σχέδια Παγκόσμιου Αποπληθυσμού: Οδεύοντας προς την «Τελική Λύση»

Κι αν κάποιος πιπιλίσει τη γνωστή ατάκα-καραμέλα: "αφού μας ψεκάζουν όλους δεν ψεκάζονται μαζί και αυτοί που μας ψεκάζουν, οι ελίτ;"
Να απαντήσουμε επίσης με διαδοχικές ερωτήσεις (ρητορικές;):
Αλήθεια, η εφαρμοσμένη τεχνολογία και η απίστευτη πρόοδος της επιστήμης  σε πολλούς προωθημένους τομείς (όπως, ας πούμε, η  "νανοτεχνολογία" και "νανοχειρουργική") πιστεύετε ότι είναι πραγματικά αυτή που λέγεται και παρέχεται στις μάζες; Άσε που αυτές δεν έχουν και την οικονομική δυνατότητα για πρόσβαση στις πιο εξελιγμένες και "εξωτικές" μορφές τους. Και κατά πόσο υπάρχουν "αντίδοτα" και "αντίμετρα" απέναντι στην επιδρομή των βαρέων μετάλλων και άλλων παθογόνων παραγόντων, τα οποία ίσως και να μη δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας προς όφελος όλης της ανθρωπότητας και τα οποία γνωρίζει πολύ καλά και εκμεταλλεύεται ακόμη καλύτερα για ίδιον όφελος η παγκόσμια ελίτ;
..............................................................................

 

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ: "η εποχή με τα αστειάκια και τα δεν είδα δεν γνωρίζω, έχει τελειώσει"!

Πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμο να συνδέσει κανείς τα επιλεγμένα αποσπάσματα ενός πολύ σημαντικού άρθρου, που στη συνέχεια παραθέτουμε, και με αυτά από το ακριβώς παραπάνω, σχετικά με το τεράστιο ζήτημα των αεροψεκασμών και όχι μόνο : "Δεν ζήτησαν την άδεια κανενός γι'αυτό το σχέδιο "γεωμηχανικής", δήθεν αποτροπής της πλανητικής υπερθέρμανσης, αν και όπως φαίνεται μάλλον προκαλούν με αυτό το "huge project" την υπερθέρμανση! Δεν το έθεσαν, ως γνήσιοι συνωμότες, ποτέ σε δημόσιο διάλογο. Και το εφάρμοσαν μυστικά σε παγκόσμια κλίμακα, από τα τέλη της δεκαετίας του'90 σε όλη την "πολιτισμένη Δύση". Η ατμόσφαιρα ψεκάζεται από δίχως διακριτικά, "ανύπαρκτα" αεροσκάφη σε μεγάλα ύψη και χωρίς κατατιθέμενο σχέδιο πτήσης πουθενά και σε κανέναν. Ξεφορτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες τόνους σωματιδίων βαρέων μετάλλων, όπως το βάριο και κυρίως των τοξικότατων νανοσωματιδίων αλουμινίου!!!Ο συνδυασμός δυο επικίνδυνων παθογόνων αποδεικνύεται διπλά καταστροφικός!" ...Διαβάστε τη συνέχεια στο link. Και για όποιους  ακόμη αμφέβαλαν με ζήλο, έχουμε και την αναπόφευκτη επίσημη παραδοχή από τη "συνήθη ύποπτο", όπως θα δείτε στη συνέχεια, στα αποσπάσματα που θα ακολουθήσουν...
Συνδέστε και με αυτή την αναδημοσίευση που είχαμε κάνει: HAARP : " Εδώ και κάποιες δεκαετίες ο άνθρωπος δίνει την εντύπωση παιδιού που παίζει με δυνάμεις που αδυνατεί να κατανοήσει και να ελέγξει. Πίσω όμως από κάθε μεγάλη ανακάλυψη εγκυμονούν συχνά κίνδυνοι, που απειλούν ακόμη και την ίδια τη ζωή στον πλανήτη μας"
Πάμε λοιπόν:

" Η Αμερικανίδα ερευνήτρια και συγγραφέας Dr. Rosalie Bertell  μέσα από το έργο της προειδoποίησε για τις νέες διαστάσεις των απίστευτων κινδύνων που μας απειλούν από την "οπλοποίηση" του καιρού. Το βιβλίο της Bertell  με τον τίτλο "Πλανήτης Γη, το Τελευταίο Πολεμικό Όπλο" θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα βιβλία του 21ου αιώνα!

 Η δε Αυστριακή καθηγήτρια Πολιτικών Επιστημών Claudia Von Werlhof ισχυρίζεται ότι "ένα Μίσος για τη Ζωή" έχει γίνει το μότο της παγκοσμιοποίησης, ενσωματωμένο σε όλους τους σύγχρονους θεσμούς: από την οικονομία και την πολιτική έως την τεχνολογία  
{για το τελευταίο πεδίο και τις πολύπλευρες εφαρμογές του σε διάφορους τομείς, θυμηθείτε και κάποιες αναρτήσεις μας: Οι θανάσιμοι κίνδυνοι του Wi-Fi (και της τεχνολογίας των mobile phones) -"the actual mechanisms by which mobile phone technology can cause cancer and, how every single one of us is reacting to the biggest change in environment this planet has ever seen. " + Wi-Fi radiation dangers! και  Ηλεκτρομαγνητικά Όπλα – Electromagnetic WeaponsΗ επερχόμενη «ηλεκτρομαγνητική Χιροσίμα» και "Νέα Διατροφική Τάξη Πραγμάτων" και φυσικά "Ο σιδηρούς κανόνας του καρκίνου" (και η επιβαλλόμενη "ομερτά" από αυτούς που δεν επιθυμούν την εξάλειψή του!) - βίντεο , αλλά και Η εφιαλτική "παραίσθηση" με το όνομα "Μοrgellons"! }

Η χρήση του καιρού ως όπλο απαγορεύτηκε το 1978 με τη συνθήκη περί της Περιβαλλοντικής Τροποποίησης (Environmental Modification Convention - Enmod). Παρ'όλα αυτά τα πειράματα συνεχίζονται και οι "τελούντες το έγκλημα" βρίσκονται στα σκοτάδια των υψηλότερων επιπέδων του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος και του ευρύτερου κόσμου των μεγάλων εταιρειών...

Claudia Von Werlhof
Τα τελευταία χρόνια το ερευνητικό πρόγραμμα Haarp του αμερικανικού στρατού έχει πυροδοτήσει μια χιονοστιβάδα θεωριών σχετικά με το πώς αυτή η μυστική εγκατάσταση στην Αλάσκα έχει επηρεάσει τα καιρικά πρότυπα με τις έρευνές της στην ιονόσφαιρα. Όλο και περισσότεροι επιστήμονες μιλούν έξω από τα δόντια για τους δεσμούς μεταξύ του στρατιωτικού-εταιρικού συμπλέγματος και τη συνεχιζόμενη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος. Όπως γράφει η Αυστριακή καθηγήτρια Πολιτικών Επιστημών Claudia Von Werlhof : στους επικίνδυνους καιρούς που ζούμε η εποχή με τα αστειάκια {σχόλιο από εμάς: π.χ. τύπου "θα πιστέψω ότι μας ψεκάζουν"} και τα "δεν είδα δεν γνωρίζω " έχει τελειώσει!

(διπλανή εικόνα: Μια εφαρμογή, όπως οι εγκαταστάσεις του HAARP στην Αλάσκα, μπορεί να παράγει δισεκατομμύρια Watts και να τα κατευθύνει όλα μαζί σε ένα μόνο σημείο στην ιονόσφαιρα!)

Η καταιγίδα πλησιάζει πιο γρήγορα απ'ότι περιμέναμε. Η υπερεθνική ελίτ που μας απειλεί όλους βασίζεται σε ένα μίσος για τη ζωή: "Το  μίσος αυτό έχει όντως γίνει σύστημα, κοινωνία, παγκόσμιος πολιτισμός...ενσωματωμένο σε όλους τους θεσμούς της σύγχρονης ζωής", τονίζει η Werlhof. Στην οικονομία {θυμήσου και αυτό από εμάς: Ποιος και πώς;} όσο και στην πολιτική, στην επιστήμη και, ειδικότερα, στη σύγχρονη τεχνολογία.

(διπλανή εικόνα: Το βιβλίο της Claudia Von Werlhof "Μother Earth Under Threat" (H Mητέρα Γη υπό Απειλή) προειδοποιεί για τη δυνατότητα των νέων τεχνολογιών να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια της Γης (ηφαίστεια, σεισμούς κ.ά.) σαν όπλο μαζικής καταστροφής!)

Το άρθρο της φιλοξενήθηκε στο Global Research (28/11/2017)και βασίζεται στο βιβλίο “Planet Earth, the Latest Weapon of War” της Rosalie Bertell και την ενημερωμένη γερμανική έκδοση του "Kriegswaffe Planet Evde" (3rd ed. 2016). Με βάση την πλούσια πληροφόρηση πουπεριέχουν οι παραπάνω πηγές, τα βασικά σημεία είναι τα εξής:

α) Το διάστημα θα είναι το επόμενο πεδίο μάχης και οι στρατιωτικές τεχνολογίες διαμορφώνονται με βάση αυτή τη νέα πραγματικότητα.
β) Τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα και οι πυρηνικές δοκιμές έχουν επηρεάσει σοβαρά την ατμόσφαιρα και την ιονόσφαιρα.
γ) Η "γεωμηχανική" (νεολογισμός) παρουσιάζεται επίσημα ως η "προσπάθεια βελτίωσης" του κλίματος της Γης με τη συνδρομή μηχανικών μέσων και γενικότερα με την ανθρώπινη παρέμβαση.
δ) Τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα, που χρησιμοποιούν στάσιμα κύματα, χρησιμοποιούνται για την μεταβολή των φυσικών συχνοτήτων της Γης.
ε) Τα μακροσκοπικά αποτελέσματα των ηλεκτρομαγνητικών όπλων και παρόμοιου οπλισμού μπορούν να μεταβάλουν τις συχνότητες στους ζωντανούς οργανισμούς.
στ) Η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας έχει τροφοδοτηθεί από διαρκείς πολέμους και, παραδόξως, από υπάρχουσες στρατιωτικές απειλές.
ζ) Η "υπερθέρμανση του πλανήτη" δεν είναι το αποτέλεσμα των αστικών και βιομηχανικών εκπομπών του CO2, αλλά προκαλείται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
η) Αποτελέσματα, όπως τρύπες στην στιβάδα του όζοντος και διαταραχές στο ηλεκτρομαγνητικόπεδίο της Γης, προκαλούνται από αυτή την ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία.
θ) Η νανοτεχνολογία και τα σχετικά προγράμματα ατμοσφαιρικού ψεκασμού έχουν αντίθετα αποτελέσματα στο νερό, στο έδαφος και στους ζωντανούς οργανισμούς.
ι) Το περιβάλλον της Γης έχει εξασθενήσει και η βλάβη μπορεί να είναι μη-αντιστρέψιμη.
ια) Οι "θεωρίες συνωμοσίας" σχετικά με τη χρήση "γεωμηχανικού οπλισμού αναφέρονται σε πραγματικά γεγονότα, που είναι συγκεκαλυμμένα.
ιβ) Υπάρχει η υποψία ότι η Αρκτική περιοχή έχει υποβληθεί σε σκόπιμο λιώσιμο των πάγων προκειμένου να γίνει δυνατή η εξαγωγή πολύτιμων υλών από το υπέδαφός της.

(διπλανή εικόνα: Το 2016, ο διευθυντής της CIA John O. Brennan μίλησε στο πανίσχυρο CFR σχετικά με τα οφέλη της γεωμηχανικής, αποδεχόμενος, ουσιαστικά τις γεωμηχανικές Stratospheric Aerosol Intensions (SAI), τα γνωστά μας Chemtrails, αποκρύπτοντας όμως τις αρνητικές επιπτώσεις τους. )

{θυμηθείτε εδώ μια παλιότερη ανάρτησή μας: Χημικά ίχνη στους ουρανούς

Dr. Rosalie Bertell


Η Dr. Rosalie Bertell γεννήθηκε το 1929στις ΗΠΑ. Απέκτησε PHD στη Βιομετρία στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερική στην Ουάσινγκτον D.C., το 1966. Διαθέτει 9 διδακτορικούς τίτλους και έχεικερδίσει πολυάριθμα βραβεία. Είναι επίσης συνιδρύτρια πολλών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων το "International Pgysicians for Humanitarian Medicine" (Διεθνείς Γιατροί για την Ανθρωπιστική Ιατρική) στη Γενεύη. Εργάστηκε για τον ΟΗΕ σε πάνω από 60 χώρες.
Το βιβλίο της αποτελεί παγκοσμίως μοναδική τεκμηρίωση επειδή περιγράφει την ιστορία της συνεχιζόμενης καταστροφής του πλανήτη μας, που προκλήθηκε από τις εφαρμοσμένες φυσικές επιστήμες, το επιχειρηματικό κεφάλαιο και τον στρατό. Το βιβλίο αυτό αποδεικνύει τις συνολικές βλάβες που έχουν προκληθεί στη Γη και θέτει τέλος στις κατηγορίες περί "συνωμοσιολογίας".

 Ανέκαθεν οι στρατιωτικές τεχνολογίες διαμόρφωναν τη βάση της καταστροφής των γήινων συστημάτων ζωής, όμως, από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά την πυρηνική εποχή, η ανάπτυξη και η εφαρμογή των νέων στρατιωτικών τεχνολογιών στη Δύση, αλλά και στην Ανατολή, αποτελούν τη βάση των καταστροφών των ίδιων των "ζωτικών συστημάτων", όπως τα αποκαλεί η Bertell, του πλανήτη μας. Το βιβλίο μας παρουσιάζει μια μοναδική ιστορική τεκμηρίωση, η οποία διαβάζεται με κομμένη την ανάσα, σαν πραγματικό θρίλερ. Το εύρος του καλύπτει από τις χημικές, βιολογικές και πυρηνικές τεχνολογικές εξελίξεις και πολεμικές τακτικές μέχρι τη μετα-πυρηνική εποχή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει στο πεδίο των ηλεκτρομαγνητικών όπλων "πλάσματος", που όχι μόνο απειλούν να εξαλείψουν κάθε μορφή ζωής στη γη, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ικανές να προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές, αλλά απειλούν επίσης να καταστρέψουν και τον ίδιο τον πλανήτη.

Τα μέσα για την καταστροφή του πλανήτη τα παρέχει η "γεωμηχανική" και σε αυτά περιλαμβάνονται τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα "πλάσματος" και όλες οι υπόλοιπες μορφές πολέμων για τον καιρό. Αν οι τεχνολογίες αυτές χρησιμοποιηθούν με ενισχυμένη μορφή, αν η αύξηση των ρυθμικά παλλόμενων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και οι επιπτώσεις της παλμικής τους δόνησης γίνουν πραγματικά απεριόριστες (π.χ. "πρόκληση ελεγχόμενων σεισμών"), λέει η Bertell, η γη θα μπορούσε ακόμη και να σχιστεί στα δύο...
Ο Nicola Tesla, ο πιο καινοτόμος νους όσον αφορά την ενασχόλησή του με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, προέβλεψε και  προειδοποίησε για όλα αυτά τα σενάρια ως θεωρητική πιθανότητα από την αρχή ήδη του προηγούμενου αιώνα.

{Επισημαίνουμε, εμείς, μία από τις αρκετές αναρτήσεις μας για τον Τέσλα: Τα πιο τρελά μας όνειρα}

 Καμία από τις Διασκέψεις του ΟΗΕ δεν έφερε στο τραπέζι μια φορά τη συζήτηση για τη στρατιωτική συμπεριφορά, παρ'όλο που ο ΟΗΕ γνώριζε καλά την ύπαρξη τροποποιήσεων του καιρού για πολέμους εδώ και 36 χρόνια και ουσιαστικά αυτή η δραστηριότητα έχει απαγορευτεί. Το ζήτημα δεν τέθηκε καν στη Διάσκεψη της Κοπεγχάγης 2009, όπου το κλίμα ήταν το κεντρικό θέμα. Ούτε συζητήθηκε στη Διάσκεψη του ΟΗΕ COP21 με το ίδιο θέμα στο Παρίσι, το 2015..."


Το παραπάνω ΄κείμενο (συμπεριλαμβανόμενων των σχολίων σχετικά με τις εικόνες) ήταν εκτενή αποσπάσματα από ένα ιδιαίτερα σημαντικό άρθρο, με τον τίτλο " Ο Κλιματικός Πόλεμος έχει ήδη αρχίσει!-Οι τρομακτικές εφαρμογές της γεωμηχανικής" (επιμέλεια: Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης), του περιοδικού  αντιπληροφόρησης Ηellenic Nexus, τεύχος 126 του Ιανουαρίου του 2018. Ο αρχικός τίτλος ήταν δικής μας έμπνευσης...

......................................................................Περί εμβολίων (και όχι μόνο)

( Συνδέστε τα παρακάτω αποσπάσματα με αυτά:
> Εμβολιασμοί της συμφοράς (κυριολεκτικά) και ανθρώπινα πειραματόζωα σε σκοτεινές ατζέντες...
Εμβόλια, Το ιατρικό Ερώτημα και η Ανθρωπιστική Διάσταση
Εμβόλια “Ωφελέειν ή μη βλάπτειν”
> Ασύλληπτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (μια ανάρτηση ως βασικό σημείο σχετικών αναφορών μας, που εκτός των άλλων έχει να κάνει και με τη σύνδεση εμβολίων φρενίτιδας και κατακόρυφης αύξησης του αυτισμού, σε ΗΠΑ και όχι μόνο...)
>"Ο σιδηρούς κανόνας του καρκίνου" (και η επιβαλλόμενη "ομερτά" από αυτούς που δεν επιθυμούν την εξάλειψή του!) - βίντεο 
>πόσο βολικό για τους "παγκόσμιους νεκροθάφτες": οι "τυχαίοι" πρόσφατοι περίεργοι θάνατοι ολιστικών γιατρών... 
ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ -Ένα πολυπλόκαμο λόμπι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ που αγκαλιάζει ασφυχτικά την ανθρωπότητα  
> ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ: Φαρμακοβιομηχανίες, η παγκόσμια απειλή...
>ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ    )


" Η Marcia Angell είναι Αμερικανίδα γιατρός, συγγραφέας και η πρώτη γυναίκα αρχισυντάκτης της New England Journal of Medicine
Κριτικός του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ

«Η αλήθεια για τις εταιρείες φαρμάκων»
«Είναι αδύνατον να πιστέψουμε τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών που δημοσιεύονται, ή να εμπιστευτούμε την κρίση διαπρεπών γιατρών ή τις υποδείξεις των επίσημων ιατρικών φορέων. Συγκρούσεις συμφερόντων και προκαταλήψεις υπάρχουν σε κάθε τομέα της ιατρικής, ιδιαίτερα εκείνους που βασίζονται σε φάρμακα ή συσκευές. Απλώς δεν είναι πλέον δυνατόν να πιστέψετε ένα μεγάλο μέρος της κλινικής έρευνας που δημοσιεύεται ή να βασιστείτε στην κρίση αξιόπιστων ιατρών ή έγκυρων ιατρικών κατευθυντήριων γραμμών. Δεν έχω καμία ευχαρίστηση γι’ αυτό το συμπέρασμα, στο οποίο έφτασα αργά και απρόθυμα στις δύο δεκαετίες μου ως συντάκτης της New England Journal of Medicine» Marcia Angell με την ιδιότητα της συντάκτριας του περιοδικού New England Journal of Medicine επί δύο δεκαετίες.
Σχολιάζοντας το νόμο του 1992 για τις συνταγογραφούμενες συνταγές φαρμάκων που επέτρεψαν στη διοίκηση τροφίμων και φαρμάκων (FDA) να εισπράττει τέλη από τους κατασκευαστές φαρμάκων για τη χρηματοδότηση της νέας διαδικασίας έγκρισης φαρμάκων, η Angell δήλωσε «Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων από τις εταιρείες φαρμάκων. Στην πραγματικότητα, η πράξη τέλους χρήσης έθεσε το FDA στην μισθοδοσία της βιομηχανίας που ρυθμίζει. Πέρυσι, τα τέλη ανήλθαν σε περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία οι επιχειρήσεις αποκαθιστούν πολλές φορές, παίρνοντας πιο γρήγορα τα φάρμακά τους»
Η Angell δήλωσε σε ειδικό PBS «Το αμερικανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βρίσκεται σε σοβαρή κρίση, αν είχαμε σκεφτεί να σχεδιάσουμε το χειρότερο σύστημα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ένα τόσο κακό όπως αυτό που έχουμε» Στην συνέντευξη PBS, προτρέπει το έθνος να καταργήσει το αποτυχημένο σύστημα υγείας του και να ξεκινήσει νέο «Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βασίζεται στην προϋπόθεση ότι η υγειονομική περίθαλψη είναι ένα εμπόρευμα όπως τα βίντεο ή οι υπολογιστές και ότι πρέπει να κατανέμεται ανάλογα με την ικανότητα πληρωμής με τον ίδιο τρόπο που τα καταναλωτικά αγαθά είναι. Δεν είναι αυτό που πρέπει να είναι η υγειονομική περίθαλψη.
Η υγειονομική περίθαλψη είναι μια ανάγκη· δεν είναι εμπόρευμα και πρέπει να κατανέμεται ανάλογα με τις ανάγκες. Εάν είστε πολύ άρρωστος, πρέπει να έχετε πολλά. Εάν δεν είστε άρρωστος, δεν πρέπει να έχετε πολλά. Αλλά αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως μια προσωπική, ατομική ανάγκη, όχι ως ένα εμπόρευμα που πρέπει να διανεμηθεί, όπως άλλα προϊόντα της αγοράς. Αυτό είναι ένα βασικό λάθος στον τρόπο με τον οποίο αυτή η χώρα, και μόνο αυτή η χώρα, εξετάζει την υγειονομική περίθαλψη. Και αυτή η ιδεολογία της αγοράς είναι αυτό που έχει κάνει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης τόσο φοβερό, τόσο κακό σε αυτό που κάνει»

Κριτικός της φαρμακευτικής βιομηχανίας
Η Arnold S. Relman αναφέρει ότι «τα λίγα φάρμακα που είναι πραγματικά καινοτόμα βασίστηκαν συνήθως στην έρευνα που υποστηρίζεται από φορολογούμενους που πραγματοποιούνται σε μη κερδοσκοπικά ακαδημαϊκά ιατρικά κέντρα ή στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. Πράγματι, πολλά φάρμακα που πωλούνται σήμερα από φαρμακευτικές εταιρείες τους είχαν λάβει άδεια από ακαδημαϊκά ιατρικά κέντρα ή μικρές βιοτεχνολογικές εταιρείες. Η φαρμακευτική βιομηχανία εκτιμά ότι κάθε νέο φάρμακο τους κοστίζει 800 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτυχθεί και να κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά οι Angell και Relman εκτιμούν ότι το κόστος τους είναι στην πραγματικότητα πιο κοντά στα 100 εκατομμύρια δολάρια».
Η Άνγκελ είναι η συγγραφέας της αλήθειας για τις εταιρείες φαρμάκων: Πώς μας παραπλανούν και τι να κάνουν γι’ αυτό. Στο άρθρο της το 2004, «Η αλήθεια για τις εταιρείες φαρμάκων» που δημοσιεύτηκε στο The New York Review of Books, η Angell έγραψε:
«Τα συνδυασμένα κέρδη για τις δέκα εταιρίες φαρμάκων της Fortune 500 (35,9 δισεκατομμύρια δολάρια) ήταν περισσότερα από τα κέρδη για όλες τις άλλες 490 επιχειρήσεις που συγκεντρώθηκαν (33,7 δισεκατομμύρια δολάρια) [το 2002]  Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, πολύ μακριά από τον αρχικό υψηλό σκοπό της ανακάλυψης και παραγωγής χρήσιμων νέων φαρμάκων. Τώρα, κυρίως μια μηχανή μάρκετινγκ που πωλεί φάρμακα με αμφίβολο όφελος, αυτός ο κλάδος χρησιμοποιεί τον πλούτο και την εξουσία του για να συνεταιριστεί κάθε ίδρυμα που μπορεί να σταθεί στο δρόμο του, συμπεριλαμβανομένου του Κογκρέσου των ΗΠΑ, του FDA, των ακαδημαϊκών ιατρικών κέντρων και του ίδιου του ιατρικού επαγγέλματος.
Οι περισσότερες από τις προσπάθειες μάρκετινγκ επικεντρώνονται στην άσκηση επιρροής στους γιατρούς, δεδομένου ότι πρέπει να γράψουν τις συνταγές. Εάν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα ήταν σαν τα συνηθισμένα καταναλωτικά αγαθά, όλα αυτά δεν μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία. Αλλά τα φάρμακα είναι διαφορετικά. Οι άνθρωποι εξαρτώνται από αυτούς για την υγεία τους και ακόμη και για τη ζωή τους. Σύμφωνα με τα λόγια της γερουσιαστής Debbie Stabenow (D-Mich.) «Δεν είναι σαν να αγοράζεις παπούτσια για αυτοκίνητα ή τένις ή φυστικοβούτυρο». Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχουν κάποιες επιταγές και ισορροπίες σε αυτόν τον κλάδο, δεν προωθεί κάθε άλλη σκέψη. Αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι έλεγχοι και ισορροπίες»
Η Marcia Angell είναι επίσης κριτικός της τρέχουσας κατηγοριοποίησης της εναλλακτικής ιατρικής, σε ένα εκδοτικό δελτίο του NEJM το 1998 έγραψε με τον Jerome Kassirer: «Είναι καιρός η επιστημονική κοινότητα να σταματήσει να προσφέρει ελεύθερη εναλλακτική ιατρική. Δεν μπορούν να υπάρχουν δύο είδη φαρμάκων – συμβατικά και εναλλακτικά. Υπάρχει μόνο φάρμακο που έχει ελεγχθεί επαρκώς και φάρμακο που δεν έχει ελεγχθει, φάρμακο που λειτουργεί και φάρμακο που μπορεί ή δεν μπορεί να λειτουργήσει. Μόλις μια θεραπεία έχει ελεγχθεί με αυστηρότητα, δεν έχει σημασία αν θεωρήθηκε εναλλακτική από την αρχή. Εάν διαπιστωθεί ότι είναι λογικά ασφαλής και αποτελεσματική, να γίνει δεκτή»
Το 1997, το περιοδικό Time ονόμασε τη Marcia Angell ως μία από τις 25 πιο σημαίνουσες Αμερικανίδες
Ο Λάρι Κουκ, ακτιβιστής κινηματογραφιστής και εμπνευστής της καμπάνιας «Stop Mandatory Vaccination» (Σταματήστε τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς) περιγράφει ότι όλες οι ασθένειες μπορούν να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν με Φ Υ Σ Ι Κ Ο τρόπο και παραπέμπει σε πλήθος ΛΟ Γ Ι Κ Ω Ν μελετών ενάντια στα εμβόλια.
«Τα εμβόλια δεν λειτουργούν, εάν λειτουργούσαν, δεν θα υπήρχε καμία ανησυχία για τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Οι εμβολιασμένοι δεν θα νοσούσαν από τις ασθένειες για τις οποίες έχουν εμβολιαστεί. Ομως αυτό δεν συμβαίνει. Το CDC και όσοι σπρώχνουν εμβόλια λένε ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν για να λειτουργήσει το προϊόν. Προσωπικά, είχα ανεμοβλογιά, είχα παρωτίτιδα, το ξεπέρασα κι έχω ανοσία για πάντα.
Δεν χρειάζεσαι τις ενέσεις. Χτίσε φυσικά το ανοσοποιητικό και, όταν και αν, την περάσεις, πάρε φυσικά φάρμακα ώστε μετά να έχεις ανοσία για πάντα».
«Οι υποχρεωτικοί νόμοι για τον εμβολιασμό δεν είναι για την υγεία μας.
Έχουν εισαχθεί νέα εμβόλια που επιδιώκουν να τερματίσουν την ικανότητά μας να επιλέξουμε το πρόγραμμα εμβολιασμού με τη χρήση εξαιρέσεων προσωπικών ή και θρησκευτικών πεποιθήσεων προκειμένου να παρακολουθήσουμε δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία. Μας λένε στα mainstream media και στη φαρμακοβιομηχανία μέσω των αντιπροσωπευτικών πολιτικών τους ότι έχουμε κρίσεις στον τομέα της υγείας, ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, ότι απαιτούνται εμβόλια και ότι πρέπει να εμβολιασθούμε διαφορετικά εμείς και τα παιδιά μας θα υποστούμε σοβαρές συνέπειες. Παραγωγή εντολών εμβολίου μέσω ψεύδους. Λένε ψέματα για την ανάγκη του εμβολιασμού, την ασφάλεια του εμβολίου και την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού.
Τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης ελέγχονται από τη φαρμακευτική βιομηχανία μέσω δισεκατομμυρίων διαφημιστικών δολαρίων, ώστε να μην ακουμπήσετε καν την αλήθεια από αυτά και πολλοί πολιτικοί αποπληρώνονται μέσω συμβολαίων εκστρατείας, οπότε δεν θα τους ακούσετε να αγγίζουν το ιατρικό ιερατείο. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει εδώ είναι ένα διάταγμα που δημιουργήθηκε από τη φαρμακοβιομηχανία και το CDC για την αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού πέρα από το ήδη υπερβολικά υψηλό ποσοστό και για να το κάνει αυτό με την πρόταση και τη θέσπιση νόμων που δεν θα μας επέτρεπαν να επιλέξουμε προγράμματα εμβολιασμού. Και πώς περνάτε νόμους που δεν είναι δημοφιλείς; Απλό: δημιουργείτε ένα πρόβλημα έτσι ώστε όλοι να πάνε για την προτεινόμενη λύση που σκοπίμως κατασκευάζετε και τα στοχευμένα ψέματα θα χρησιμοποιηθούν για να πείσουν όλους να ακολουθήσουν το κατασκευασμένο σχέδιο.
Οταν το επίπεδο εμβολιαστικής κάλυψης είναι υψηλό, προστατεύονται ακόμα και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και αυτό το ονομάζουν πολύ βολικά «προστασία της αγέλης». Για την ιλαρά, βέβαια, το ποσοστό αυτό πρέπει να ξεπερνά το 95%. Υπάρχει άλλο προϊόν στην ιστορία της ανθρωπότητας που πρέπει με το ζόρι να το χρησιμοποιήσουν όλοι για να λειτουργήσει; Μόνο στον φαντασιακό κόσμο των εμβολίων συμβαίνουν αυτά. Ακόμη και σε 100% εμβολιασμένους πληθυσμούς γίνονται εξάρσεις». αναρωτιέται ρητορικά ο Κουκ.
Ας μας πείσουν λοιπόν ότι όντως τα εμβόλια είναι χρήσιμα γιατί μέχρι σήμερα δηλώνουν ότι, δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση ότι οφείλεται στο εμβόλιο MMR ο αυτισμός ΑΛΛΑ ούτε και ότι δεν οφείλεται …

(κλίκαρε στην εικόνα να την μεγενθύνεις)
Αναζητήστε το βιβλίο Vaccines and Autoimmunity που αποτελεί πανεπιστημιακή έκδοση του τμήματος Ανοσολογίας του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και είναι γραμμένο από περίπου 50 κορυφαίους ανοσολόγους απ’ όλο τον κόσμο.
Συμβουλευτείτε τον μοναδικό άνθρωπο που αναλαμβάνει ευθύνη, τον γιατρό Φυσικής Ιατρικής, Νέας Ιατρικής, Ολιστικό ή Ομοιοπαθητικό.
Αναζητήστε το βιβλίο “Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ” MORITZ ANDREAS "


αποσπάσματα από το αποκαλυπτικών στοιχείων άρθρο (πάνω σε αυτό το μείζον ζήτημα παγκόσμιου ενδιαφέροντος), με τίτλο "Ιοί SV40 AIDS και Καρκίνου σε Εμβόλια" ΕΔΩ


..................................................................................


Η εφιαλτική "παραίσθηση" με το όνομα "Μοrgellons"!


Η Καναδή Joni Mitchell είναι, για όσους ασχολούνται με τη μουσική, μια από τις σημαντικότερες και ιστορικότερες παρουσίες της folk/rock σκηνής, με τεράστια καριέρα και διακρίσεις. Αυτό που δεν γνωρίζουν ίσως πολλοί είναι το γεγονός ότι η 71 ετών σήμερα καλλιτέχνης υποφέρει από μια πολύ "ιδιαίτερη" και σίγουρα αμφιλεγόμενη ασθένεια, που το ιατρικό κατεστημένο χαρακτηρίζει ως "παραισθησιακή παρασίτωση". Tο σύνδρομο Μοrgellons:
Morgellons Disease, Joni Mitchell's Condition: Yes, It's 'Real'


H ίδια η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, δηλώνει για το "φανταστικό" σύνδρομο που άλλαξε δραματικά τη ζωή της: "στις ΗΠΑ τα morgellons αποτελούν μια μη διαγνωσμένη ασθένεια, καθώς  χαρακτηρίζεται ως παραισθησιακή παρασίτωση και σε παραπέμπουν στους ψυχίατρους". Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, όπως διαβάζουμε εδώ, στους New York Times to 2010: "ίνες σε μια ποικιλία χρωμάτων προεξέχουν από το δέρμα μου σαν μανιτάρια μετά από καταιγίδα και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως ζωικές ή φυτικές ή ορυκτές. Η ασθένεια των Morgellons είναι ένας αργός κι απρόβλεπτος φονιάς-μια τρομοκρατική ασθένεια. Θα ανατινάξει κάποιο από τα όργανά σας, αφήνοντάς σας στο κρεβάτι για ένα χρόνο!" Παράλληλα η διάσημη τραγουδίστρια με τη σπουδαία καριέρα είχε να αντιμετωπίσει και την πολιομυελίτιδα -"I'm a polio survivor" δηλώνει- και επισήμανε ότι γνωρίζει καλά πόσο συντηρητικό είναι στις αντιλήψεις του το ιατρικό σώμα.

Οι ασθενούντες διακατέχονται γενικά από την αίσθηση ότι παράσιτα ή έντομα κινούνται κάτω από το δέρμα, αλλά παρουσιάζουν και εξανθήματα ή πληγές -κι εδώ είναι το απίστευτο και καθόλου γέννημα "διαταραγμένης φαντασίας"- με ίνες που φωσφορίζουν να βγαίνουν από το δέρμα του πάσχοντος!!! Το CDC, το κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζει το αλλόκοτο αυτό σύνδρομο ως ψυχοσωματική διαταραχή:
"No parasites or mycobacteria were detected," the CDC researchers reported. "Most materials collected from participants' skin were composed of cellulose, likely of cotton origin." They concluded the disorder was psychosomatic. And, as The New York Times pointed out, it potentially is a manifestation of a well-known psychiatric condition: delusional infestation, in which patients erroneously believe their skin is infested with bugs."
Βέβαια αυτό που αδυνατεί να εξηγήσει η συμβατική ιατρική είναι η παρουσία των ινών που προεξέχουν από το δέρμα των ασθενών!

Στη συνέχεια διαβάζουμε και στο terra papers τα εξής: "Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικού κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες από έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές. Η νανοτεχνολογία και η ναοιατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη. Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών. Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγω ινών, η μπλε ίνα, έχει χρυσή κεφαλή με ενσωματωμένη κάμερα και φλας."

Kαι, στη συνέχεια, από το timesocket αντλούμε κι αυτά, που συνοδεύονται και από εκπληκτικές όσο και ανατριχιαστικές φωτογραφίες από δέρμα πασχόντων, κάποιες εκ των οποίων και θα δείξουμε: " Forensic scientist Ron Pogue at the Tulsa Police Crime Lab in Oklahoma checked a Morgellons sample against known fibers in the FBI’s national database. “No, no match at all. So this is some strange stuff,” Pogue said in 2006. He thought the skeptics were wrong. “This isn’t lint. This is not a commercial fiber. It’s not.”
The lab’s director, Mark Boese, said the fibers are “consistent with something that the body may be producing.” He added that, “These fibers cannot be manmade and do not come from a plant. This could be a byproduct of a biological organism.” "


Από το σάιτ mοgellons org  αντλούμε επίσης εκπληκτικές όσο και αινιγματικές φωτογραφίες σχετικά με το είδος αυτών των ινών, για τις οποίες κάποιοι λένε ότι διαθέτουν περίβλημα πολυαιθυλένιου σαν εκείνου που χρησιμοποιείται για την κατασκευή οπτικών ινών! Και κάποιες πιο "προχωρημένες ερμηνείες" μιλούν ανοιχτά -όπως είδαμε και παραπάνω- για νανοτεχνολογία ασύρματων δικτύων με μορφή ινών και συνδέουν αυτές τις "νανο-ίνες" με τα chemtrail ή αεροψεκασμούς που "ραίνουν" από τους ουρανούς με βαρέα μέταλλα και τοξικές ενώσεις τους τούς ανθρώπινους πληθυσμούς σε όλη την "πολιτισμένη" Δύση εδώ και δυο δεκαετίες περίπου και για απόλυτα συγκεκριμένους λόγους.  

 Όπως και να'χει, και οι παρακάτω εικόνες των ινών από δερματικές βλάβες του συνδρόμου σε αφήνουν άφωνο. Και, λογικά, προβληματισμένο:


 Κλείνουμε με το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο. Ο καθένας, αν το επιθυμεί, μπορεί να προχωρήσει με την προσωπική του έρευνα πάνω σε ένα θέμα που μόνο ως "παραίσθηση" δεν του πρέπει να χαρακτηριστεί, γιατί δεν αξίζει κυρίως στους ίδιους τους σοβαρά νοσούντες από το ολότελα περίεργο και αινιγματικό αυτό σύνδρομο.Ο Ένοικος...


......................................................................Goodbye Blue Sky - αντίο μπλε ουρανέ!

  Με τι είδους "γιατρικά" (ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου ... άλατα βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου και ειδικές χημικές πολυμερείς ίνες κ.ά.) και γιατί αεροπλάνα χωρίς διακριτικά και σε μεγάλα ύψη (υπό τη δικαιοδοσία του ΝΑΤΟ;) "φροντίζουν για την ψυχοσωματική υγεία" των πληθυσμών! Κάτι που συμβαίνει σε όλη την "πολιτισμένη" Δύση εδώ και 18 χρόνια περίπου...." Truth11 Films: Goodbye Blue Sky | Chemtrails, Ignored Genocide From Above | is a look at the global problem we all face in Chemtrails or geongineering.
The film explains the difference between contrails and chemtrails, who is spraying us and why. What it is doing to our health and what you can do to prevent the planned global genocide that the elite is attempting. Chemtrails are part of the global culling of the masses. Yet this obvious pollutant from above is largely ignored. Hidden in plain sight, most don't understand the dangers that are falling from the sky. The film enables us to understand what is going on and what to do about it."

  Άλλο ένα ενδιαφέρον βίντεο: Chemtrails, Geo-Engineering and Planetary Extinction: The Most Important Topic for Youtube in 2013 

......................................................................


Σύστημα υγείας ή της πιο σκοτεινής μαφίας;


"Το αμερικανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βρίσκεται σε σοβαρή κρίση, αν είχαμε σκεφτεί να σχεδιάσουμε το χειρότερο σύστημα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ένα τόσο κακό όπως αυτό που έχουμε. Τα συνδυασμένα κέρδη για τις δέκα εταιρίες φαρμάκων της Fortune 500 (35,9 δισεκατομμύρια δολάρια) ήταν περισσότερα από τα κέρδη για όλες τις άλλες 490 επιχειρήσεις που συγκεντρώθηκαν (33,7 δισεκατομμύρια δολάρια) [το 2002]  Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, πολύ μακριά από τον αρχικό υψηλό σκοπό της ανακάλυψης και παραγωγής χρήσιμων νέων φαρμάκων. Τώρα, κυρίως μια μηχανή μάρκετινγκ που πωλεί φάρμακα με αμφίβολο όφελος, αυτός ο κλάδος χρησιμοποιεί τον πλούτο και την εξουσία του για να συνεταιριστεί κάθε ίδρυμα που μπορεί να σταθεί στο δρόμο του, συμπεριλαμβανομένου του Κογκρέσου των ΗΠΑ, του FDA, των ακαδημαϊκών ιατρικών κέντρων και του ίδιου του ιατρικού επαγγέλματος." Marcia Angell, Αμερικανίδα γιατρός. Το 1997, το περιοδικό Time την ονόμασε ως μία από τις 25 πιο σημαίνουσες Αμερικανίδες

 "Οι υποχρεωτικοί νόμοι για τον εμβολιασμό δεν είναι για την υγεία μας.
Παραγωγή εντολών εμβολίου μέσω ψεύδους. Λένε ψέματα για την ανάγκη του εμβολιασμού, την ασφάλεια του εμβολίου και την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού. Τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης ελέγχονται από τη φαρμακευτική βιομηχανία μέσω δισεκατομμυρίων διαφημιστικών δολαρίων, ώστε να μην ακουμπήσετε καν την αλήθεια από αυτά και πολλοί πολιτικοί αποπληρώνονται μέσω συμβολαίων εκστρατείας, οπότε δεν θα τους ακούσετε να αγγίζουν το ιατρικό ιερατείο. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει εδώ είναι ένα διάταγμα που δημιουργήθηκε από τη φαρμακοβιομηχανία και το CDC για την αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού πέρα από το ήδη υπερβολικά υψηλό ποσοστό και για να το κάνει αυτό με την πρόταση και τη θέσπιση νόμων που δεν θα μας επέτρεπαν να επιλέξουμε προγράμματα εμβολιασμού. Και πώς περνάτε νόμους που δεν είναι δημοφιλείς; Απλό: δημιουργείτε ένα πρόβλημα έτσι ώστε όλοι να πάνε για την προτεινόμενη λύση που σκοπίμως κατασκευάζετε και τα στοχευμένα ψέματα θα χρησιμοποιηθούν για να πείσουν όλους να ακολουθήσουν το κατασκευασμένο σχέδιο.Οταν το επίπεδο εμβολιαστικής κάλυψης είναι υψηλό, προστατεύονται ακόμα και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και αυτό το ονομάζουν πολύ βολικά «προστασία της αγέλης». Για την ιλαρά, βέβαια, το ποσοστό αυτό πρέπει να ξεπερνά το 95%. Υπάρχει άλλο προϊόν στην ιστορία της ανθρωπότητας που πρέπει με το ζόρι να το χρησιμοποιήσουν όλοι για να λειτουργήσει; Μόνο στον φαντασιακό κόσμο των εμβολίων συμβαίνουν αυτά. Ακόμη και σε 100% εμβολιασμένους πληθυσμούς γίνονται εξάρσεις" Λάρι Κουκ, ακτιβιστής κινηματογραφιστής και εμπνευστής της καμπάνιας «Stop Mandatory Vaccination» (Σταματήστε τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς)

Σχόλιο από εμάς τους "συνωμοσιολάγνους": "είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται dr, στη "βιομηχανία του πόνου"! ΟΚ; Οι χημειοθεραπείες θεραπεύουν τόσο όση βαρύτητα έχει η φράση "η γη είναι επίπεδη"! Αλλά εσύ, "ρομαντικέ σταυροφόρε", ποιος νομίζεις ότι είσαι και ανακατεύεσαι με την πελατεία μας και την υπερσυμφέρουσα εμπορεύσιμη απελπισία της; Τράβα λοιπόν εσύ και οι όμοιοί σου στον αγύριστο, ώστε το μήνυμα να είναι σαφές και με το παραπάνω σε όποιους άλλους αφοσιωμένους στην επιστήμη σε αρμονία με τη φύση θεραπευτές θελήσουν να σε μιμηθούν! Εφαρμόζοντας τις τρισκατάρατες πρωτοπόρες κι εναλλακτικές τους θεραπείες, που ανασταίνουν τους κολίγους και υπονομεύουν την καλά φυλασσόμενη θανατίλα στο παγκόσμιο τσιφλίκι μας. Ή καρτέλ μας! Υπό την προστασία των μίσθαρνων πολιτικών καμαριέρων μας και των "έγκυρων" εγχειριδίων μας και των εξαγορασμένων "επιστημόνων" μας! Έτσι απλά νόμιζες ότι είναι τα πράγματα στο θέατρο αυθαίρετων δογμάτων, μύθων ως θέσφατες αλήθειες, σκιών και τεράτων που λέγεται σύγχρονη (συμβατική) ιατρική;"
Το παραπάνω σχόλιο ήταν παρμένο από την κάπως παλιότερη χαρακτηριστική ανάρτησή μας: πόσο βολικό για τους "παγκόσμιους νεκροθάφτες": οι "τυχαίοι" πρόσφατοι περίεργοι θάνατοι ολιστικών γιατρών... , σε σχέση με το βίντεο-φωτιά (κι όχι μόνο για την εικόνα που παίζει καθ'όλη τη διάρκειά του) το οποίο ακολουθεί και μας το έστειλε αναγνώστρια του μπλογκ:
Η τεράστια σημασία της ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ D για την υγεία του οργανισμού --Η "επιδημία" ατυχημάτων, δηλητηριάσεων κι άλλων ευφάνταστων τρόπων εξόδου εναλλακτικών γιατρών από την ανθρωπο-φάρμα αυτών που χειραγωγούν και κρατούν εξασθενημένα τα "κοπάδια" (βλέπε κατάσταση ανοσοποιητικού, chemtrails, γενετικά επεξεργασμένη"τροφή", επικίνδυνες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από "smart" τεχνολογίες 4ης και 5ης πλέον γενιάς, και ακτινοβολία ασύρματων δικτύων κτλ κτλ ) και αποφασίζουν πότε είναι πρέπον να μειώνεται ο πληθυσμός τους, και με μεθόδους που υποτίθεται ότι είναι για το καλό τους όπως οι εμβολιασμοί. Εναλλακτικοί γιατροί και ερευνητές ανεξάρτητοι που, ενάντια στα τεράστια συμφέροντα της ιατροφαρμακευτικής παγκόσμιας μαφίας, αποδεικνύουν μετά από εκτεταμένες έρευνες τη σύνδεση της ραγδαίας αύξησης του αυτισμού στα παιδιά (στις ΗΠΑ μιλάμε πια για μάστιγα!) με τα εμβόλια που τους χορηγούνται από την πιο τρυφερή ηλικία! Και άλλα συγκλονιστικά ευρήματα που δεν θέλουν τα ανθρωπόμορφα τέρατα, οι εταιρείες και οι κυβερνητικές καμαριέρες τους να βγούνε στο φως του ήλιο! -- "Ναγκαλάση": η πρωτεΐνη/ένζυμο, φτιαγμένη από καρκινικά κύτταρα και ιστούς(!), που προκαλεί σύνδρομα ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος (λειτουργώντας σαν βομβαρδιστικό stealth σε βάρος του ανοσοποιητικού), συνδέεται και με τον αυτισμό και πολλά άλλα ζητήματα. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η καταστροφική ναγκαλάση εισχωρούσε στο σώμα είτε μέσω ιών είτε...κατευθείαν μέσω των εμβολίων(!!!) και γίνεται καρκινογενής παράγοντας -- Το GcMAF μια γλυκοπρωτεΐνη που ενεργοποιεί τους μακροφάγους για να επιτίθενται σε ιούς και καρκινικά κύτταρα και το μπλοκάρισμά της με τη ναγκαλάση να φενάρει την αντιική και αντικαρκινική δράση, οδηγώντας στην επέκταση καρκίνων και λοιμώξεων. Οι γιατροί (πρόωρα μακαρίτες πια πολλοί από αυτούς) θεωρούσαν ότι η ναγκαλάση μπαίνει στα εμβόλια και είτε ένας ιός είτε η ίδια χορηγείται στα παιδιά μέσω ενέσιμου εμβολιασμού που αναπτύσσουν αυτισμό (!!!) --Το GcMAF που επιστημονικές έρευνες και δημοσιευμένα άρθρα το αναδεικνύουν ως πολλά υποσχόμενο για τη θεραπεία νοσημάτων που σχετίζονται με αυτισμό, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, καρκίνο, πιθανώς και του Πάρκινσον -- Αυτά και άλλα στο βίντεο που ακολουθεί και παρακολουθείται με τη δέουσα προσοχή.
{Συνδέστε και με αυτές τις αναρτήσεις μας:
  α) H επέλαση των συνωμοτών και των θανατηφόρων ιών τους κατά του ανθρώπου (1ο μέρος)-Η εξέλιξη της ασθένειας του ιού HIV (Απόσπασμα από το: Κρατική προέλευση, τεκμήρια ότι το AIDS κατασκευάστηκε στο εργαστήριο, του Μποϋντ Ε. Γκρέιβς)
β) H επέλαση των συνωμοτών και των θανατηφόρων ιών τους κατά του ανθρώπου (2ο μέρος)-Αμερικανοί επιστήμονες δημιούργησαν στο εργαστήριο έναν ιό που μοιάζει αρκετά με τον μυστηριώδη εκείνον ιό της "ισπανικής γρίπης" του 1918, ο οποίος σκότωσε περίπου 50 εκατομμύρια ανθρώπους-μια πραγματική μάστιγα της εποχής εκείνης- πολύ περισσότερους από τα θύματα του Α΄παγκόσμιου πολέμου.
γ) ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ -Ένα πολυπλόκαμο λόμπι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ που αγκαλιάζει ασφυχτικά την ανθρωπότητα   "Η θανάσιμη επικινδυνότητα αρκετών εκ των χημικών-συνθετικών πατενταρισμένων "φαρμάκων" που  συνταγογραφούνται, είναι στην κυκλοφορία και λαμβάνονται από τους ανθρώπους, η εφεύρεση από το καρτέλ νέων συνθετικών ουσιών για το σώμα που είναι τοξικές για τα κύτταρα, φάρμακα που ΔΕΝ θεραπεύουν ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΓΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ..!"
δ) ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ: Φαρμακοβιομηχανίες, η παγκόσμια απειλή...
ε)"Ο σιδηρούς κανόνας του καρκίνου" (και η επιβαλλόμενη "ομερτά" από αυτούς που δεν επιθυμούν την εξάλειψή του!) - βίντεο  }..................................................................................


Η "ΕΛΙΤ" ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ (ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΜΑΖΑΣ")Το λοιπόν...συνδέστε το παρακάτω κείμενο με τι άλλο;...Όταν επιστρατεύτηκαν και τα εμβόλια...

«Πολύ πλούσιοι και προνομιούχοι γονείς δεν θέλουν να αναλάβουν τους κινδύνους που σχετίζονται με τους εμβολιασμούς όταν πρόκειται για τα παιδιά τους. Ανησυχούν για τις ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού». [http://ajph.aphapublications.org/doi/abs/10.2105/AJPH.2015.302926 ]

Η ΕΛΙΤ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ  - Αποκάλυψη του πρώην γιατρού του Bill Gates:
Ο BILL GATES ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
Dmitri Baxter, 7 Φεβρουαρίου 2018

http://www.defenddemocracy.press/bill-gates-former-doctor-says-billionaire-refused-to-vaccinate-his-children/
http://yournewswire.com/bill-gates-doctor-vaccinate/

Ο ιδιωτικός γιατρός του Bill Gates στο Σιάτλ κατά τη δεκαετία του 1990, λέει ότι ο ιδρυτής της Microsoft και υποστηρικτής του μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού, αρνήθηκε να εμβολιάσει τα δικά του παιδιά στην παιδική τους ηλικία.

«Δεν ξέρω αν τα έχει εμβολιάσει ως ενήλικες, αλλά μπορώ να σας πω ότι αρνήθηκε να τα εμβολιάσει ως παιδιά. Ήταν πανέμορφα παιδιά, πραγματικά έξυπνα και ζωηρά, και είπε ότι θα ήταν εντάξει όπως ήταν, χωρίς αυτό [εμβόλιο]», δήλωσε ο γιατρός σε ένα κλειστό ιατρικό συμπόσιο στο Σιάτλ.

Τα σχόλια προκάλεσαν αντιδράσεις των γιατρών που συμμετείχαν στο συμπόσιο, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ο γιατρός παραβίασε το ιατρικό απόρρητο, πράγμα ανυπόστατο, δεδομένου ότι ο γιατρός που προέβη στην παραπάνω δήλωση, μιλούσε σε άλλους γιατρούς και, συνεπώς, δεν παραβίαζε τον κώδικα δεοντολογίας της συντεχνίας.

Ο Γκέιτς έχει τρία παιδιά με τη σύζυγό του Melinda (Jennifer, Rory και Phoebe) που γεννήθηκαν μεταξύ 1996 και 2002, και σύμφωνα με τον πρώην γιατρό του, όλα είναι μη εμβολιασμένα και υγιή.

Η είδηση ότι ο Bill Gates δεν εμβολιάζει τα δικά του παιδιά, παρά το γεγονός ότι είναι ο φανατικός υπέρμαχος των υποχρεωτικών εμβολιασμών, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Μελέτες αποδεικνύουν ότι η «ελίτ» δεν εμβολιάζει τα παιδιά τους, αλλά, συγχρόνως, πιέζει τη «μάζα» να εμβολιάζει τα δικά της παιδιά.

Η "ΕΛΙΤ" ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
(ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΜΑΖΑΣ")

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, στην Καλιφόρνια, τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί «κατ’ εξαίρεση», είναι λευκά και προέρχονται από τις πλουσιότερες οικογένειες του Λος Άντζελες.

Το ποσοστό φοίτησης σε νηπιαγωγεία παιδιών που έχουν «εξαιρεθεί» από εμβολιασμούς λόγω «πεποιθήσεων» διπλασιάστηκε από το 2007 έως το 2013 (από 1,54% σε 3,06%). Πρόκειται για περίπου 17.000 λευκά παιδιά από τις πλουσιότερες οικογένειες, από περισσότερα από μισό εκατομμύριο παιδιά που δεν επιλέγουν να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με το CNN, τα ποσοστά «εξαίρεσης» από εμβόλια ήταν υψηλότερα στις γειτονιές όπου κατοικούν λευκοί υψηλού εισοδήματος, όπως το Orange County, η Santa Barbara και τμήματα της περιοχής Bay.

Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο American Journal of Public Health, εξέτασε περισσότερα από 6.200 σχολεία της Καλιφόρνια και διαπίστωσε ότι οι απαλλαγές από εμβόλια ήταν δύο φορές πιο συχνές μεταξύ των παιδιών που φοιτούσαν σε ιδιωτικά ιδρύματα:

«Πολύ πλούσιοι και προνομιούχοι γονείς δεν θέλουν να αναλάβουν τους κινδύνους που σχετίζονται με τους εμβολιασμούς όταν πρόκειται για τα παιδιά τους. Ανησυχούν για τις ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού». [http://ajph.aphapublications.org/doi/abs/10.2105/AJPH.2015.302926 ]

* Ο Baxter Dmitry είναι συγγραφέας και αρθρογράφος στο Your News Wire - Email: baxter@yournewswire.com

το διαβάσαμε ΕΔΩ
...................................................................................... 


(Τους επιτρέπουμε να) "Μας δηλητηριάζουν καθημερινά"

Ένας "πολιτισμένος κόσμος" σέβεται και προστατεύει τις ζωές των ανθρώπων, δεν τις καταστρέφει. Θα΄λεγε κανείς ότι μια συνωμοσία φανατικά μισάνθρωπων, ψυχοπαθών ελέγχει και διαφεντεύει την ανθρωπότητα. Ένα πολύ επικίνδυνο και πλήρως ανισόρροπο, χημικό και άκρως τοξικό μοντέλο ζωής, μια υπερ-παγίδα, σαν γιγάντιος ιστός ανθρωποφάγου αράχνης, που πιάνει όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, από τη μεγαλύτερη έως τη μικρότερη στρώση. Η υπουλία, το ασύστολο ψέμα από τα πιο επίσημα και "υπεύθυνα" χείλη,  η χρηματοδότηση "ειδικών" και "ερευνών" από πολυεθνικά καρτέλ, η επιστράτευση "αυθεντιών" (=αυτοί που ανήκουν στον "αφέντη" και μεταφέρουν το λόγο του), η επιβολή τοξικών και γενετικά τροποποιημένων δηλητηρίων ως "τροφίμων", η συνέργεια των εκλεγμένων κυβερνήσεων (ποια "δημοκρατία" και διαφάνεια που αυτή προϋποθέτει;) και των οργανισμών δήθεν μου υπέρ της ψυχοσωματικής υγείας των πληθυσμών και η χρήση του επιστημονισμού ως εργαλείου μαζικής και κατα συρροή εξαπάτησης. Αυτά τα προηγούμενα και τελικά το κυνήγι του υπερκέρδους πάνω σε ανθρώπινα συντρίμια, ε! δεν μπορεί: είναι βαριά κι επικίνδυνη ψυχοπάθεια! Δεν έχει να κάνει απλά με υπέρμετρη κακία και καθαρματοσύνη, όπως άλλωστε και η πρόκληση πολέμων όπου θησαυρίζουν οι συνήθεις ύποπτοι πάνω σε ποτάμια αίματος, ερείπια και ατέρμονη οδύνη...

Συνδέστε το παρακάτω άρθρο με τη θεματική μας ενότητα Για τον καρκίνο και τις σκόπιμες παρανοήσεις και προσπάθειες απόκρυψης   (με την ανάρτηση, ανάμεσα σε άλλες, "Ο σιδηρούς κανόνας του καρκίνου" (και η επιβαλλόμενη "ομερτά" από αυτούς που δεν επιθυμούν την εξάλειψή του!) - βίντεο) και με τη σελίδα του μπλογκ  ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... και κλικάρετε και τους συνδέσμους στο Περί εμβολίων (και όχι μόνο)
Και μην ξεχνάμε: Προσοχή στον...γαλατά!

Ακολουθεί ένα καταιγιστικό άρθρο που πρωτοδημοσιεύτηκε στο "ΒΗΜΑ",  27/10/2013, εδώ όμως με την υπεραπαραίτητη προσθήκη στοιχείων του σάιτ που το παραθέτει. Ένα μικρό απόσπασμα, από αυτό το β΄μέρος της ανάρτησης:

"Αναγνωρίζεται ανοιχτά πλέον το γεγονός ότι τα σημερινά εμβόλια που δίνονται στα παιδιά χορηγούνται σκόπιμα με υδράργυρο, αργίλιο, MSG και φορμαλδεΰδη, τα οποία εγχέονται στο σώμα των βρεφών και των παιδιών. Αυτό είναι ανοιχτά αποδεκτό από το ίδιο το CDC, το οποίο έχει αναδειχθεί ως μια εγκληματική ομάδα προώθησης για τη βιομηχανία εμβολίων. Αντί να προσπαθούν να καθορίσουν γιατί τα εμβόλια προκαλούν σε τέτοιο βαθμό τον αυτισμό, το CDC προσπαθεί να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία, να καθυστερήσει τις ακροάσεις, για να προστατεύσει την χρησιμοποιημένη βιομηχανία εμβολίων όπου σχεδόν κάθε εν ενεργεία κατασκευαστής εμβολίων σήμερα έχει βρεθεί ένοχος πολλαπλάσιων εγκλημάτων κακουργήματος.
Ειδικά τα ανθρώπινα μωρά και παιδιά, δηλητηριάζονται πριν καν ξεκινήσουν την ζωή τους, όπως ποτέ ξανά στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το ποσοστό του αυτισμού στην Αμερική που έχει ανέβει στα ύψη κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, βάζοντας τον αυτισμό ξεκάθαρα σε κατηγορία «επιδημίας». Αλλά μην περιμένετε καμία ενέργεια από το CDC σε αυτή την επιδημία. Το CDC γνωρίζει πολύ καλά γιατί τα ποσοστά αυτισμού έχουν εκτιναχθεί σε ολόκληρη την Αμερική, αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια, το CDC προωθεί μια ιστορία συγκάλυψης για να προστατεύσει τα εταιρικά συμφέροντα (κι όχι μόνο οικονομικά) των πραγματικών ενόχων. Υπάρχουν τρόποι να βγάλετε τα δηλητήρια από το σώμα σας· (και τα εμβόλια) να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό και τον μηχανισμό αυτοϊασης του σώματος σας. Οι ιατρικές επιχειρήσεις που δηλητηριάζουν, δεν είναι μόνο ιατρικές εταιρείες. Δηλητηριάζουν επίσης κι ενήλικες με πολλούς τρόπους, που καταστέλλουν την αν-εξάρτητη σκέψη και συμβάλουν στην αποσάθρωση της καλής υγείας.
(και από το α΄μέρος): Εμβόλια, Φάρμακα, Αντικαταθλιπτικά, Αντηλιακά, Αναψυκτικά, Καλλυντικά, Κονσέρβες, Φρέσκα & Τυποποιημένα, Τρόφιμα, Καθαριστικά, Νερό, Αέρας … Ευρήματα που σοκάρουν.  Παραθείο και διαβήτης-Παρασιτοκτόνα και παχυσαρκία-Triclosan και θυρεοειδής-Αντηλιακά και γονιμότητα- Οιστρογόνα και προστάτης-Νικοτίνη και κρυψορχία-Φθόριοκαι οστική μάζα (συμβουλή από εμάς: ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ οδοντόκρεμες που περιέχουν το  δηλητήριο που λέγεται φθόριο και πλέον το διοχετεύουν και στο πόσιμο νερό, βλέπε "πειραματικό εργαστήρι" που λέγεται ΗΠΑ= ενωμένες εταιρείες αμερικής, κι αυτό το κάνουν λένε και για την καλή...οδοντική υγεία των πληθυσμών!!!)"
Κι εδώ δεν θα θίξουμε και το μείζον θέμα της ενέργειας και των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών που μας "ψήνουν" σε καθημερινή βάση: Αν και "πολιτισμένος", έχασα το μέτρημα: Ποιο καρτέλ με απαύτωσε σήμερα;

ανιχνευτής


Μας Δηλητηριάζουν Καθημερινά

Η δόση κάνει το δηλητήριο, μα όχι πάντοτε η μεγάλη δόση.

Εμβόλια, Αντηλιακά, Αναψυκτικά, Κονσέρβες, Καθαριστικά, Νερό, Αέρας …

Δηλητήρια της καθημερινότητας


Ελάχιστες ποσότητες ορμονικών διαταρακτών σε καίρια αναπτυξιακά στάδια επιφέρουν συνέπειες που διαρκούν για όλη μας τη ζωή. H δισφαινόλη Α (Bisphenol A, BPA) είναι μια οργανική ένωση η οποία μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται στα πλαστικά. Μιμούμενη τα οιστρογόνα, η BPA έχει δραματικές συνέπειες στα έμβρυα και στα βρέφη. Η ΕΕ έχει απαγορεύσει τη χρήση της σε μπιμπερό. Αναζητήστε την ένδειξη BPA-free όταν αγοράζετε πλαστικά που θα χρησιμοποιηθούν από παιδιά.

Αργησαν να γίνουν αντιληπτές από το επιστημονικό ραντάρ επειδή δρουν σε πολύ μικρές συγκεντρώσεις. Για την ακρίβεια, είναι οι μικρές συγκεντρώσεις τους που τις καθιστούν εξαιρετικά επικίνδυνες. Πρόκειται για ουσίες τις οποίες έχει γεννήσει ο σύγχρονος πολιτισμός αγνοώντας τη δυνατότητά τους να συμπεριφέρονται σαν ορμόνες. Σε αυτή την ιδιότητά τους οφείλουν άλλωστε και τη γενική ονομασία τους «ορμονικοί διαταράκτες».


Ερευνες 20 και πλέον χρόνων έχουν δείξει ότι η έκθεσή μας σε αυτές μπορεί να έχει αντιστρέψιμα αποτελέσματα αν είμαστε ενήλικοι, αλλά να μας «σημαδέψει» διά βίου αν είμαστε έμβρυα ή νεογνά. Οι ειδικοί θεωρούν ότι ένα μέρος της επιδημίας παχυσαρκίας και διαβήτη που έχει ενσκήψει στον πλανήτη οφείλεται στους ορμονικούς διαταράκτες. Ομοίως, στις ουσίες αυτές αποδίδονται τα αυξημένα προβλήματα ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας, καθώς και κάποιες μεταβολικές νόσοι ή ακόμη και η προδιάθεση για ορισμένους καρκίνους. Η θέσπιση τοξικολογικών ελέγχων διαφορετικού τύπου είναι τώρα το ζητούμενο, λένε οι ειδικοί.

«Ολα τα πράγματα είναι δηλητήριο και τίποτε δεν είναι χωρίς δηλητήριο: η δόση μόνο καθιστά ένα πράγμα μη δηλητήριο».

Με αυτά τα λόγια ο Παράκελσος (διάσημος γιατρός του 16ου αιώνα) προσπάθησε να αμυνθεί όταν κατηγορήθηκε για τη χρήση οπίου, υδραργύρου και άλλων επικίνδυνων ουσιών στην παρασκευή των φαρμάκων του. Αυτό που εννοούσε ο Παράκελσος είναι ότι το αποτέλεσμα της επίδρασης μιας ουσίας στον άνθρωπο είναι ευθέως ανάλογο με την ποσότητα της ουσίας που του χορηγείται. Ετσι, ο κίνδυνος μειώνεται όταν η δόση είναι μειωμένη και μια δυνητικά επικίνδυνη ουσία μπορεί σε μικρές δόσεις να αποδειχθεί θεραπευτική.

Παραφθορά των λόγων του Παράκελσου είναι το γνωστό μας «η δόση κάνει το δηλητήριο» το οποίο αποτέλεσε και τη βάση της σύγχρονης τοξικολογίας, επιστήμης της οποίας ο γερμανοελβετός γιατρός θεωρείται «πατέρας». Ακόμη και σήμερα, οι κλασικές μελέτες ασφάλειας των φαρμάκων και άλλων χημικών ουσιών ακολουθούν την ίδια αρχή: η επίδραση μιας ουσίας στα πειραματόζωα και στον άνθρωπο μελετάται σε ένα εύρος δόσεων προκειμένου να καθοριστεί εκείνη που πετυχαίνει το θεραπευτικό αποτέλεσμα με τις λιγότερες δυνατές παρενέργειες, ή, στην περίπτωση των χημικών, εκείνη που είναι καλώς ανεκτή.

Φαίνεται όμως ότι η ιδέα του Παράκελσου δεν έχει καθολική ισχύ.

Πράγματι, η δόση κάνει το δηλητήριο, αλλά όχι πάντοτε η μεγάλη δόση

Στη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών οι ερευνητές έχουν συνειδητοποιήσει ότι ορισμένες ουσίες έχουν τεράστια επίδραση σε πολύ μικρές δόσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές χορηγηθούν σε συγκεκριμένα αναπτυξιακά στάδια του ανθρώπου. Φτάνουν μάλιστα να πουν ότι τέτοιες ουσίες ευθύνονται για μια σειρά πληγών του σύγχρονου ανθρώπου, από την έξαρση της παχυσαρκίας και την υπογονιμότητα ως τα προβλήματα συμπεριφοράς και τον καρκίνο, και κρούουν των κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας ότι απαιτείται άμεση λήψη μέτρων.

Αυτό που ακούγεται τουλάχιστον οξύμωρο για το αφτί του μέσου ανθρώπου ξένισε αρχικά και τους επιστήμονες που ασχολούνταν με την τοξικολογία και οι οποίοι δεν ήταν έτοιμοι να αποδεχθούν την ύπαρξη ουσιών που ήταν επιβλαβέστερες σε χαμηλότερες συγκεντρώσεις. Αντιθέτως, εκείνοι που δεν έδειξαν καμία έκπληξη για τα «περίεργα» ευρήματα ήταν οι ερευνητές ενδοκρινολόγοι. Βλέπετε, αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο οργανισμός μας έχει εξελιχθεί να ανταποκρίνεται στις εξαιρετικά χαμηλές συγκεντρώσεις των ορμονών και ως εκ τούτου δεν έβλεπαν για ποιον λόγο δεν θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο και με άλλες εξωγενείς ουσίες.

Το ενδοκρινικό σύστημα είναι μια ιδιοφυής εξελικτική ιδέα η οποία στην πραγματικότητα επέτρεψε την ανάπτυξη των πολυκύτταρων οργανισμών. Διασκορπισμένοι σε κομβικά σημεία του σώματος, οι ενδοκρινείς αδένες αποτελούν τους αποκεντρωμένους εκπροσώπους της κεντρικής εξουσίας του οργανισμού. Μέσω της παραγωγής και έκλυσης ορμονών, ο πολυκύτταρος οργανισμός συντονίζει πολύπλοκες διεργασίες, από τον καθορισμό της θερμοκρασίας του σώματος και τον μεταβολισμό ως την αύξηση και την αναπαραγωγή.

Με άλλα λόγια, οι ορμόνες παίζουν τον ρόλο των εντολών: με αυτά τα χημικά σήματα ο οργανισμός «διατάσσει» συγκεκριμένα όργανα να εκτελέσουν μια συγκεκριμένη λειτουργία σε μια καλά καθορισμένη χρονική στιγμή. Πολλές φορές δε, για να εξασφαλιστεί ότι όλα θα γίνουν καλώς, η εντολή είναι δοσμένη ως σχέση περισσότερων ορμονών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ρύθμιση της ωορρηξίας στις γυναίκες η οποία επιτυγχάνεται μέσω απολύτως ελεγχόμενων αυξομειώσεων τεσσάρων ορμονών.

Οι ορμόνες παράγονται από πολύ συγκεκριμένα όργανα και διοχετεύονται μέσω της αιματικής κυκλοφορίας στα (συχνά απομακρυσμένα από τον τόπο παραγωγής τους) σημεία του σώματος όπου θα ασκήσουν τη δράση τους. Είναι προφανές ότι αν κάτι κυκλοφορεί στο αίμα, η πιθανότητα να επιδράσει σε ολόκληρο τον οργανισμό και όχι μόνο εκεί όπου πρέπει είναι υπαρκτή.
Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει το ενδοκρινικό σύστημα να επιτελέσει τον ρόλο του είναι η εξειδίκευση της δράσης των ορμονών η οποία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια μορίων που ονομάζονται υποδοχείς των ορμονών. Πρόκειται για μόρια τα οποία υπάρχουν είτε στην επιφάνεια είτε στο εσωτερικό των κυττάρων και των οποίων η στερεοδιάταξη είναι τέτοια ώστε να μπορούν να προσδεθούν πάνω τους οι ορμόνες. Ετσι, αν και οι ορμόνες «βολτάρουν» ελεύθερα μέσω του αίματος σε ολόκληρο τον οργανισμό, γίνονται αντιληπτές μόνο από τα κύτταρα που φέρουν τους αντίστοιχους υποδοχείς και τα οποία, μέσω αυτών, αντιλαμβάνονται τη σημασία της εντολής που τους δίδεται.

Οταν ανοίγει η κλειδαριά

Συχνά αναφέρεται ότι οι ορμόνες με τους υποδοχείς τους έχουν σχέση κλειδιού – κλειδαριάς. Πρόκειται για έναν χρήσιμο παραλληλισμό ο οποίος αν και περιγράφει επιτυχώς τη σχέση συμπληρωματικότητας της δομής των ορμονών με τους υποδοχείς τους, δεν αποδίδει πλήρως τη δυναμική που αναπτύσσεται μεταξύ τους. Συχνά ή πρόσδεση μιας ορμόνης σε έναν υποδοχέα τον τροποποιεί προκειμένου αυτός να συνεχίσει τη μεταφορά της εντολής στα ενδότερα του κυττάρου, κάποιες φορές δε αυτά τα ενδότερα είναι το ίδιο το DNA στο οποίο ενεργοποιείται η έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων.

Οπως και να έχει πάντως, ένα είναι το σίγουρο: η πρόσδεση μιας ορμόνης, στον αντίστοιχο υποδοχέα της, πυροδοτεί μια σειρά μοριακών γεγονότων χάρη στα οποία επιτυγχάνεται η ομοιόσταση του οργανισμού. Με τόσες ορμόνες που κυκλοφορούν στην αιματική κυκλοφορία ενός πολυκύτταρου οργανισμού όπως ο άνθρωπος, είναι προφανές ότι αυτές θα πρέπει να είναι ικανές να δράσουν σε πολύ μικρές ποσότητες. Ετσι, τα επίπεδα της οιστραδιόλης στο αίμα των γυναικών κυμαίνονται μεταξύ 10 και 900 pg/ml, της τεστοστερόνης στο αίμα των ανδρών μεταξύ 300 και 10.000 pg/ml και της θυροξίνης σε άνδρες και γυναίκες μεταξύ 8 και 27 pg/ml.

Και η ιστορία μας δεν τελειώνει εδώ: μόνο ένα μικρό ποσοστό των ορμονών βρίσκεται στην ελεύθερη και άρα δραστική μορφή του, ενώ το υπόλοιπο είναι περισσότερο ή λιγότερο δεσμευμένο από πρωτεΐνες του ορού του αίματος. Ετσι, παραδείγματος χάριν, η ελεύθερη οιστραδιόλη κυμαίνεται σε επίπεδα της τάξεως του 0,1-9 pg/ml και αυτά τα επίπεδα είναι αρκετά για να είναι δραστική. (Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι τα επίπεδα των ορμονών ποικίλλουν με βάση την ηλικία, το φύλο, αλλά και την ώρα της ημέρας!)

Ο τρόπος με τον οποίο έχει εξελιχθεί το ενδοκρινικό σύστημα το έχει προικίσει με χαρακτηριστικές ενδογενείς ιδιότητες. Ετσι, όπως καλά γνωρίζουν οι ερευνητές ενδοκρινολόγοι, όχι μόνο δεν απαιτείται να έχουν πληρωθεί όλοι οι υποδοχείς με ορμονικά μόρια για να αρχίσει να εκτελείται η εντολή που δίδεται με την ορμόνη, αλλά συχνά το μέγιστο της βιολογικής ανταπόκρισης στην ορμόνη επιτυγχάνεται με χαμηλή σχετικά πληρότητα υποδοχέων. Αμεση συνέπεια της ιδιότητας αυτής είναι οι μικρές αυξομειώσεις των επιπέδων των ορμονών να έχουν μεγάλες επιπτώσεις σε επίπεδο οργανισμού.

Οι επιπτώσεις των αυξομειώσεων των ορμονών είναι δραματικότερες όταν συμβαίνουν κατά την εμβρυϊκή ανάπτυξη. Σε ένα κλασικό άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Endocrinology» το 1959, αμερικανοί ερευνητές κατέδειξαν ότι η έκθεση εμβρύων ινδικών χοιριδίων στην τεστοστερόνη είχε ως αποτέλεσμα την αναδιοργάνωση των αναπτυσσόμενων οργάνων και τη σχετική ανδροποίηση των θηλυκών.

Ορμόνες και ορμονικοί διαταράκτες

Παρά το γεγονός ότι οι ενδοκρινολόγοι προσέθεταν όλο και περισσότερες αποδείξεις για την επίδραση των ορμονών στα αναπτυσσόμενα έμβρυα, αντίστοιχες επιδράσεις προερχόμενες από επιδημιολογικές ή άλλες μελέτες δεν ήταν εύκολο να τεκμηριωθούν. Ετσι, οι τοξικολογικές μελέτες, είτε αυτές αφορούσαν παρενέργειες φαρμάκων είτε τη θέσπιση κατώτατων ορίων για την ασφάλεια κάποιων ουσιών, εξακολουθούσαν να γίνονται με βάση την υπόθεση ότι οι όποιες επιδράσεις θα είναι ευθέως ανάλογες με την ποσότητα της ουσίας που εισέρχεται στον οργανισμό.

Και όμως θα έπρεπε και οι τοξικολόγοι να είναι περισσότερο υποψιασμένοι! Ποιος δεν θυμάται τι έγινε με το DDT το οποίο χρησιμοποιήθηκε ευρέως στις δεκαετίες του ’50 και του ’60 ως εντομοκτόνο και του οποίου υπολείμματα δυστυχώς υπάρχουν ακόμη και ίσως φτάνουν σε μας μέσω του φαγητού μας. Η επίδραση του DDT άρχισε να γίνεται κατανοητή όταν οι ερευνητές παρατήρησαν την παρουσία πουλιών με δυσμορφίες.

Πλήθος μελετών κατέδειξαν στη συνέχεια ότι τα πουλιά δεν ήταν τα μόνα θύματα των παρενεργειών του DDT. Οταν οι ερευνητές χορήγησαν μικροποσότητες DDT σε κυοφορούντα ποντίκια διαπίστωσαν ότι οι απόγονοί τους εμφάνιζαν επιθετική συμπεριφορά προς άτομα του ιδίου φύλου, καθώς επίσης και ότι τα αρσενικά ποντικάκια έφεραν μικρότερους όρχεις. Παρατηρήσεις όπως αυτές οδήγησαν στην άρση της χρήσης του DDT, αλλά δεν άλλαξαν και πολλά σε ό,τι αφορά τις τοξικολογικές μελέτες.

Πρέπει να ξαναγραφτούν τα βιβλία!

«Ο τρόπος με τον οποίο διενεργούμε σήμερα τα τεστ ασφάλειας συγκεκριμένων ουσιών που δρουν ως ορμονικοί διαταράκτες είναι απαρχαιωμένος, σαν να μην έχουμε διδαχθεί τίποτε από τις προόδους της ενδοκρινολογίας και της μοριακής και κυτταρικής βιολογίας των τελευταίων δεκαετιών» δήλωσε μιλώντας στο «ΒΗΜΑScience» η δρ Laura Vandenberg του Πανεπιστημίου Tufts στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και προσέθεσε:
«Ενα παράδειγμα από την καθημερινή ζωή μας που περιγράφει τη συμπεριφορά μας είναι το εξής: φανταστείτε να χαλάσει το αυτοκίνητό σας, να το πάτε στο συνεργείο και ο μηχανικός να βγάλει τη μηχανή, να τη ζυγίσει και να σας πει ότι αφού το βάρος της είναι στα κανονικά επίπεδα το αυτοκίνητό σας είναι εντάξει! Αυτό γίνεται όταν μελετάται η επίδραση μιας ουσίας σε πειραματόζωα: μετά τη χορήγησή της σε αυξανόμενες δόσεις, τα ζώα θανατώνονται και τα όργανά τους ζυγίζονται! Κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα δεν μας δίνει καμία πληροφορία».

Τι θα έπρεπε να γνωρίζουν οι τοξικολόγοι; Την ύπαρξη ουσιών που ονομάζονται ορμονικοί διαταράκτες και οι οποίες ανταγωνίζονται τις ορμόνες μας για μια θέση στους υποδοχείς τους. Τέτοιες ουσίες βρίσκονται στο περιβάλλον μας και αν εκτεθεί κανείς σε αυτές σε κρίσιμα αναπτυξιακά στάδια όπως η εμβρυϊκή ή η νεογνική ζωή είναι δυνατόν οι επιδράσεις τους να είναι μόνιμες. Ακριβώς δε επειδή δρουν όπως οι ορμόνες δεν χρειάζεται να εκτεθεί κανείς σε αυτές σε μεγάλες ποσότητες για να υπάρξουν οι εν λόγω επιδράσεις.

Σύμφωνα με τη δρα Vandenberg, η οποία προσφάτως δημοσίευσε στην επιθεώρηση «Emdocrine reviews» ένα εκτενές άρθρο ανασκόπησης με όλα τα ευρήματα γύρω από τους ορμονικούς διαταράκτες, ήδη έχει αρχίσει να γίνεται συζήτηση σχετικά με τα κατώτατα όρια των ουσιών που δρουν ως ορμονικοί διαταράκτες καθώς τα ευρήματα είναι αδιάσειστα. Υπάρχει όμως ένας ακόμη σκόπελος που πρέπει να ξεπερασθεί: πρέπει να τεθούν άλλου είδους δοκιμασίες για τον καθορισμό του τι είναι βλαβερό και τι όχι για τον άνθρωπο. Ειδικότερα,  λοιπόν, θα πρέπει να εξετάζεται η επίδραση μιας ουσίας σε ευαίσθητα αναπτυξιακά στάδια και αυτό θα πάρει δεκαετίες.
Προς το παρόν όλα δείχνουν ότι πρέπει μόνοι μας να αποφεύγουμε… τις κακοτοπιές!

Εμβόλια, Φάρμακα, Αντικαταθλιπτικά, Αντηλιακά, Αναψυκτικά, Καλλυντικά, Κονσέρβες, Φρέσκα & Τυποποιημένα, Τρόφιμα, Καθαριστικά, Νερό, Αέρας …
Ευρήματα που σοκάρουν

 Παραθείο και διαβήτης
Η έκθεση των ανθρώπων σε οργανοφωσφορικές ενώσεις είναι καθολική. Οι ενώσεις αυτές, οι οποίες μεταξύ άλλων έχουν χρησιμοποιηθεί και ως εντομοκτόνα, βιομηχανικά λιπαντικά, ψυκτικά, ενώ μπορεί να υπάρχουν σε χρώματα και πλαστικά, θεωρούνται νευροτοξικές και όχι μόνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το παραθείο, η νευροτοξικότητα του οποίου είναι καλά τεκμηριωμένη: ποντικάκια τα οποία εκτίθενται νωρίς μετά τη γέννησή τους σε μικρές ποσότητες αυτού του εντομοκτόνου εμφανίζουν μόνιμες αλλαγές στη συμπεριφορά τους σε σχέση με τα μη εκτεθειμένα αδέλφια τους. Οι αλλαγές αυτές είναι φανερές τόσο στην εφηβεία όσο και κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής των πειραματοζώων.

Ωστόσο η νευροτοξικότητα φαίνεται πως δεν είναι η μόνη αρνητική επίδραση του παραθείου στον οργανισμό των θηλαστικών. Οπως κατέδειξε πλήθος διεξοδικών μελετών, η παρουσία οργανοφωσφορικών ενώσεων (πολλές από τις οποίες είναι ανθεκτικές στην αποικοδόμηση και παραμένουν στο περιβάλλον για δεκαετίες) «χτυπά» τον μεταβολισμό σε ένα καίριο σημείο. Χαρακτηριστική είναι η μελέτη αμερικανών ερευνητών του Πανεπιστημίου Duke από την οποία προέκυψε ότι η έκθεση νεογέννητων πειραματοζώων σε οργανοφωσφoρικές ενώσεις έχει συνέπειες και στον μεταβολισμό.

Ειδικότερα, όπως περιγράφεται στο σχετικό άρθρο στην επιθεώρηση «Reproductive Toxicology», οι ερευνητές εξέθεσαν τα πειραματόζωα σε εξαιρετικά μικρές συγκεντρώσεις παραθείου και άλλων οργανοφωσφoρικών ενώσεων. Τόσο χαμηλές ώστε η πρόσληψή τους να είναι στα όρια του ανιχνεύσιμου. Διαπίστωσαν ότι σε αυτό το κρίσιμο αναπτυξιακό στάδιο η ελάχιστη έκθεση στις παραπάνω ενώσεις είχε μεγάλες επιπτώσεις στην ηπατική λειτουργία, η οποία επηρεαζόταν διά βίου. Αρχικά τα ζώα εμφάνιζαν ένα σύνολο μεταβολικών διαταραχών οι οποίες θύμιζαν προδιαβήτη. Οπως ήταν αναμενόμενο, όταν τα ζώα αυτά τέθηκαν σε δίαιτα η οποία περιελάμβανε πολλά λιπαρά, αύξησαν δραματικά το βάρος τους σε σχέση με εκείνα που δεν είχαν εκτεθεί στις οργανοφωσφορικές ενώσεις.

Παρατηρήσεις όπως οι παραπάνω προσθέτουν νέες ψηφίδες στο παζλ της επιδημίας παχυσαρκίας και διαβήτη η οποία μαστίζει τον πλανήτη. Οι ερευνητές, χωρίς να αμφισβητούν ότι ο τρόπος ζωής μας (έλλειψη άσκησης, κατανάλωση τροφών υψηλής περιοκτικότητας σε λιπαρά) συμβάλλει στην ανάπτυξη του διαβήτη, επισημαίνουν ότι η παχυσαρκία είναι πραγματικός παράγοντας κινδύνου για διαβήτη όταν ο λιπώδης ιστός μας περιέχει αυξημένες συγκεντρώσεις οργανοφωσφορικών ενώσεων.

Παρασιτοκτόνα και παχυσαρκία
Εναν ακόμη περιβαλλοντικό παράγοντα που πιθανότατα συμβάλλει στην αύξηση της παχυσαρκίας εντόπισαν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Ιρβάιν. Πρόκειται για την ουσία tributyltin (TBT), η οποία έχει παρασιτοκτόνο δράση, ενώ αξιοποιείται και ως συντηρητικό του ξύλου. Το ΤΒΤ ανταγωνίζεται δύο διαφορετικές ορμόνες για πρόσδεση στους αντίστοιχους υποδοχείς τους.

Η ενεργοποίηση των εν λόγω υποδοχέων είναι απαραίτητη για την αύξηση του λιπώδους ιστού στα πειραματόζωα. Για τον λόγο αυτό, οι αμερικανοί επιστήμονες θέλησαν να διερευνήσουν αν αντίστοιχα φαινόμενα λαμβάνουν χώρα και σε ανθρώπους. Ετσι εξέθεσαν ανθρώπινα πολυδύναμα βλαστικά κύτταρα σε ΤΒΤ και μελέτησαν την επίδρασή του. Διαπίστωσαν ότι ενεργοποιώντας τα κατάλληλα γονίδια το ΤΒΤ αύξανε την αδιπογένεση (τη δημιουργία νέων κυττάρων του λιπώδους ιστού), καθώς επίσης την περιεκτικότητα των κυττάρων αυτών σε λιπαρά οξέα.

Επιπροσθέτως, στα πειραματόζωα διαπιστώθηκε ότι η έκθεση στο ΤΒΤ αύξαινε την αδιπογένεση σε βάρος της οστεογένεσης, καθώς τα βλαστικά κύτταρα έτειναν να γίνονται κύτταρα του λιπώδους ιστού και όχι οστεοκύτταρα. Οπως επισημαίνουν οι ερευνητές στο σχετικό άρθρο τους στην επιθεώρηση «Plos One», «υπάρχει μεγάλη ανάγκη να κατανοήσουμε τα μοριακά γεγονότα που συμβάλλουν στην προδιάθεση για παχυσαρκία και ασθένειες που σχετίζονται με αυτήν…
Το ΤΒΤ εμπλέκεται σε βασικά στάδια στην αδιπογένεση in vitro και in vivo. Προγενετική έκθεση σε TBT προδιαθέτει βλαστικά κύτταρα να γίνουν αδιποκύτταρα σε βάρος των οστεοβλαστών… Θα ήταν ενδιαφέρον να εξεταστεί περαιτέρω αν η έκθεση σε ΤΒΤ σε εμβρυϊκή ή νεογνική ηλικία συμβάλλει στην ανάπτυξη παχυσαρκίας στην ενήλικη ζωή».

Triclosan και θυρεοειδής
To Triclosan είναι μια χλωριούχος φαινολική ένωση με αντιβακτηριδιακή δράση και χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, σε υγρά σαπούνια. Προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση ότι το Triclosan μειώνει τα επίπεδα της θυροξίνης στο αίμα, αμερικανοί ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας χορήγησαν την ουσία σε εγκυμονούντα πειραματόζωα καθώς και στους νεογέννητους απογόνους τους. Οπως περιγράφεται σε σειρά άρθρων τους (τα οποία δημοσιεύθηκαν στις επιθεωρήσεις «Toxicology» και «Toxicological Sciences»), διαπίστωσαν ότι το Triclosan επιδρούσε στην ηπατική λειτουργία, όπου ενεργοποιούσε την παραγωγή συγκεκριμένων ενζύμων. Τα ένζυμα αυτά αποικοδομούσαν ταχύτατα τη θυροξίνη δημιουργώντας έλλειμμα στον οργανισμό, όπως ακριβώς έδειχναν και οι σχετικές μετρήσεις των επιπέδων της στο αίμα των πειραματοζώων.
Σημειώνεται ότι η έλλειψη θυρoξίνης αναστέλλει τη σωματική και την πνευματική ανάπτυξη των νεογνών.

Αντηλιακά και γονιμότητα
Ο αναπτυσσόμενος θηλυκός εγκέφαλος εξαρτάται από τα οιστρογόνα σε μικρή συγκέντρωση των οποίων είναι εκτεθειμένος. Το γεγονός αυτό τον καθιστά καλό στόχο για ουσίες που βρίσκονται στο περιβάλλον και οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν οιστρογονική δράση, να λειτουργούν δηλαδή σαν ανταγωνιστές των οιστρογόνων στην κατάληψη των θέσεων των υποδοχέων τους στον εγκέφαλο. Δύο φίλτρα, τα 4-MBC και 3-BC, τα οποία χρησιμοποιούνται στην παρασκευή αντηλιακών καθώς παρεμποδίζουν την απορρόφηση των ακτίνων UV, ελέγχθηκαν από αμερικανούς ερευνητές για την πιθανή οιστρογονική δράση τους. Κύριος λόγος να προβούν σε μια τέτοιου είδους μελέτη ήταν το γεγονός ότι το 4-MBC είχε ανιχνευθεί στο ανθρώπινο μητρικό γάλα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τα νεογέννητα θα μπορούσαν να το προσλαμβάνουν, ενώ δεν αποκλείεται η πιθανότητα να είναι εκτεθειμένα σε αυτό και κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ζωής.

Οι ερευνητές χορήγησαν τις δύο ουσίες σε πειραματόζωα προτού επιτρέψουν να αποκτήσουν απογόνους, κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας, καθώς επίσης και στα νεογνά τους, για διάφορες χρονικές περιόδους. Με τη βοήθεια βιντεοκάμερας, οι ερευνητές παρακολουθούσαν συνεχώς τη ζωή των πειραματοζώων και κατέγραφαν τη σεξουαλική συμπεριφορά των θηλυκών.
Διαπίστωσαν ότι τα εκτεθειμένα σε 4-MBC πειραματόζωα απέρριπταν τα αρσενικά και δεν ήταν δεκτικά για συνεύρεση, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται ο έμμηνος κύκλος τους. Αντίθετα, τα εκτεθειμένα σε 3-BC πειραματόζωα εμφάνιζαν διαταραχές και στον έμμηνο κύκλο. Οι παραπάνω παρατηρήσεις ενισχύθηκαν από μοριακές μελέτες οι οποίες κατέδειξαν την ενεργοποίηση της έκφρασης συγκεκριμένων γονιδίων στις περιοχές του εγκεφάλου των πειραματοζώων που σχετίζονται με τη σεξουαλική συμπεριφορά.

Οιστρογόνα και προστάτης
Ισως το πλέον καλά τεκμηριωμένο παράδειγμα της επίδρασης των μικρών ορμονικών αλλαγών στην ανάπτυξη των εμβρύων να είναι οι πολύδυμες κυήσεις των τρωκτικών. Στην ατρακτοειδή μήτρα των τρωκτικών, τα έμβρυα έχουν αυστηρά καθορισμένες θέσεις, πράγμα που έχει επιτρέψει στους επιστήμονες να μελετήσουν τι συμβαίνει όταν έμβρυα του ενός φύλου βρίσκονται τοποθετημένα μεταξύ δύο εμβρύων του άλλου φύλου. Ετσι, διαπιστώθηκε ότι τα θηλυκά έμβρυα που ήταν τοποθετημένα μεταξύ δύο αρσενικών ήταν εκτεθειμένα σε μεγαλύτερα επίπεδα τεστοστερόνης, πράγμα που είχε επίδραση τόσο στην ανάπτυξη όσο και στη συμπεριφορά τους.

Αντίστοιχες παρατηρήσεις έχουν γίνει και σε δίδυμες κυήσεις ανθρώπων, όπου η παρουσία αρσενικού εμβρύου βρέθηκε να επιδρά στην αδελφή του αλλοιώνοντας μια σειρά χαρακτηριστικών, μεταξύ των οποίων ο όγκος του εγκεφάλου και της παρεγκεφαλίδας, η ανάπτυξη επιθετικής συμπεριφοράς, η αναπαραγωγική επιτυχία, η πιθανότητα εμφάνισης διατροφικών διαταραχών. Οι μελέτες που αφορούν την επίδραση του θηλυκού εμβρύου στο δίδυμό του είναι λιγότερες, φαίνεται όμως ότι υπάρχει και αφορά τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη στους άνδρες και καρκίνου του μαστού στις γυναίκες.

Αυτό όμως που απασχολεί τους ερευνητές είναι αν ουσίες με οιστρογονική δράση οι οποίες αφθονούν στο περιβάλλον θα μπορούσαν να επιδράσουν στα αναπτυσσόμενα έμβρυα. Φαίνεται ότι αυτό συμβαίνει: όπως κατέδειξαν αμερικανοί και ιταλοί ερευνητές, ποντικάκια που εξετέθησαν κατά την εμβρυϊκή ζωή σε αυξημένες ποσότητες οιστραδιόλης παρουσίασαν αύξηση του μεγέθους του προστάτη κατά 40%. Κατά την ενηλικίωσή τους, ο προστάτης τους παρέμενε κατά 30% μεγαλύτερος σε σχέση με τα κανονικά ποντικάκια, ενώ στα κύτταρά του οι υποδοχείς των ανδρογόνων ήταν διπλάσιοι του κανονικού.

Οπως επισημαίνουν οι επιστήμονες στο άρθρο τους που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences», η παρατηρούμενη αύξηση των προβλημάτων γονιμότητας των ανθρώπων θα μπορούσε εν μέρει να αποδοθεί στις μόνιμες επιδράσεις (όπως η αύξηση του μεγέθους του προστάτη και οι δομικές αλλαγές άλλων οργάνων που ανταποκρίνονται στις ορμόνες) που έχουν τα οιστρογόνα του περιβάλλοντος στα έμβρυα, δεδομένου ότι «συγκεντρώσεις περιβαλλοντικών οιστρογόνων οι οποίες έχουν βιολογικές δράσεις εντοπίζονται στο φαγητό, στο νερό και στον αέρα, και προέρχονται από παρασιτοκτόνα, συστατικά των πλαστικών, απορρυπαντικά και άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης».

Νικοτίνη και κρυψορχία
Μελέτη δανών και φινλανδών επιστημόνων συνέδεσε τη χρήση από τις υποψήφιες μητέρες επιθεμάτων νικοτίνης για την άρση του καπνίσματος κατά τη διάρκεια της κύησης με την εμφάνιση κρυψορχίας στα αγόρια. Οι ερευνητές μελέτησαν 2.469 αγόρια τα οποία γεννήθηκαν από ισάριθμες μητέρες την τετραετία 1997-2001. Το 29% των μητέρων ανέφερε ότι ήταν καπνίστριες, ωστόσο δεν υπήρξε σύνδεση του καπνίσματος με την κρυψορχία.

Αντίθετα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο κίνδυνος για κρυψορχία ήταν αυξημένος όταν οι μητέρες χρησιμοποιούσαν επιθέματα νικοτίνης στην προσπάθειά τους να σταματήσουν να καπνίζουν. Πιθανότατα οι μεγαλύτερες ποσότητες νικοτίνης στο κρίσιμο διάστημα της ανάπτυξης του γεννητικού συστήματος να εξηγεί τα ευρήματα των σκανδιναβών επιστημόνων. Η νικοτίνη είναι ένα φυσικό αλκαλοειδές του καπνού το οποίο προσδένεται σε υποδοχείς της ακετυλχολίνης, αλλά οι ερευνητές δεν γνωρίζουν τον μοριακό μηχανισμό που θα εξηγούσε το επιδημιολογικό εύρημά τους.

Φθόριο και οστική μάζα
Υπάρχουν ορισμένες χώρες, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ, στις οποίες το νερό φθοριώνεται ως προληπτικό μέτρο για την αντιμετώπιση της τερηδόνας. Ωστόσο, όταν οι επιστήμονες θέλησαν να διαπιστώσουν την ασφάλεια αυτής της πρακτικής, βρέθηκαν μπροστά σε εκπλήξεις: τα πειραματόζωα τα οποία ελάμβαναν μικρές δόσεις φθοριούχου νατρίου επί μακρόν (οι δόσεις ήταν αντίστοιχες με αυτές που λαμβάνουν οι άνθρωποι πίνοντας φθοριωμένο νερό διά βίου) έτειναν να έχουν μειωμένη οστική μάζα και κατ’ επέκταση μειωμένη οστική ισχύ. Το φθοριούχο νάτριο βρέθηκε να αναστέλλει μια σειρά ορμονών και πιθανότατα η ορμονική διαταραχή είχε ως συνέπεια τη μειωμένη οστεογένεση.

@Σουφλέρη Ιωάννα Α / στο έντυπο Βήμα 27/10/2013.

ΚΑΙ Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

Αφού το “αντισυστημικό” Βήμα δημοσιεύει τέτοια άρθρα προ πενταετίας, φαντάσου τι γίνεται σήμερα !!! Το άρθρο δεν αναφέρει ότι το triclosan χρησιμοποιείται και σε γνωστές οδοντόκρεμες, εκτός από το αγαπημένο τους φθόριο -να διαβάζετε στα ψιλά γράμματα τα συστατικά. Επίσης, όλη η οικογένεια των parabens (methyl- ethyl- propyl- …) είναι εδώ και χρόνια ύποπτη για καρκινογένεση. Σε πρόσφατη έρευνα, parabens βρέθηκαν στο αίμα όλων των γυναικών με καρκίνο του μαστού. Τα parabens είναι σε οδοντόκρεμες, κρέμες καλλυντικές, αντιηλιακά, σαπούνια σώματος κλπ. Υπάρχει τάση να μην χρησιμοποιείται όσο παλιότερα, η ζημιά όμως έχει ήδη γίνει.

Επίσης το διοξείδιο του τιτανίου TiO2 -σε οδοντόκρεμες κλπ. προκαλεί φλεγμονές και είναι μια εξυπνάδα που ήρθε από την “ανεξέλεκτη” νανοτεχνολογία. Θεωρώ ότι για το θέμα του συγκεκριμένου άρθρου, το πιο σημαντικό εύρημα της σύγχρονης ιατρικής βιβλιογραφίας δεν είναι άλλο από την πρόκληση σημαντικών διαταραχών (μακροφαγική μυοπεριτονίτιδα, ποικίλες αυτοάνοσες διαταραχές, αυτισμός, νόσος Alzheimer κ.ά.) που σχετίζονται με τη χρήση του αλουμινίου ως ανοσοενισχυτικού σε εμβόλια παντός τύπου.

Ενδεικτική βιβλιογραφία
National Center for Biotechnology Information


Μηχανισμοί ανοχής ανοσοενισχυτικού αλουμινίου και αυτοανοσίας σε παιδιατρικούς πληθυσμούς.Tomljenovic L1, Shaw CA./ Neural Dynamics Research Group, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Βρετανικής Κολομβίας, Βανκούβερ, BC, Καναδάς. 

Οι ανοσολογικές προκλήσεις κατά την πρώιμη ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκαλούνται από το εμβόλιο, μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμες καταστροφικές αλλοιώσεις του εγκεφάλου και της ανοσολογικής λειτουργίας. Πειραματικές αποδείξεις δείχνουν επίσης ότι η ταυτόχρονη χορήγηση μόλις δύο έως τριών ανοσοενισχυτικών μπορεί να υπερνικήσει τη γενετική αντίσταση στην αυτοανοσία. Σε ορισμένες ανεπτυγμένες χώρες, από τη στιγμή που τα παιδιά είναι ηλικίας 4 έως 6 ετών, θα έχουν λάβει συνολικά 126 αντιγονικές ενώσεις μαζί με υψηλές ποσότητες βοηθημάτων αλουμινίου (Al) μέσω ρουτίνας εμβολιασμών. Σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, οι αξιολογήσεις ασφάλειας για τα εμβόλια συχνά δεν συμπεριέλαβαν τις κατάλληλες μελέτες τοξικότητας, επειδή τα εμβόλια δεν θεωρήθηκαν ως εγγενώς τοξικά. Συνολικά, αυτές οι παρατηρήσεις εγείρουν εύλογες ανησυχίες σχετικά με τη συνολική ασφάλεια των σημερινών προγραμμάτων εμβολιασμού κατά την παιδική ηλικία.

Κατά την αξιολόγηση της επικουρικής τοξικότητας στα παιδιά πρέπει να εξεταστούν ορισμένα βασικά σημεία: (1) τα βρέφη και τα παιδιά δεν πρέπει να θεωρούνται ως «μικρά ενήλικα» όσον αφορά τον τοξικολογικό κίνδυνο, καθώς η μοναδική φυσιολογία τους καθιστά πολύ πιο ευάλωτα σε τοξικές προσβολές. (2) σε ενήλικες ανθρώπους τα ανοσοενισχυτικά του εμβολίου (Al) έχουν συνδεθεί με μια ποικιλία σοβαρών αυτοάνοσων και φλεγμονωδών καταστάσεων (δηλ. “ASIA”) αλλά τα παιδιά εκτίθενται συχνά σε πολύ υψηλότερες ποσότητες ΑΙ από εμβόλια από τους ενήλικες.
(3) συχνά υποτίθεται ότι οι περιφερικές ανοσοαποκρίσεις δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου. Ωστόσο, είναι πλέον σαφές ότι υπάρχει αμφίδρομη νευροανοσολογική διασταυρούμενη ομιλία που διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην ανοσορρύθμιση καθώς και στη λειτουργία του εγκεφάλου. Με τη σειρά τους, οι διαταραχές του νευρο-άνοσου άξονα έχουν καταδειχθεί σε πολλές αυτοάνοσες ασθένειες που περιλαμβάνονται στην «ASIA» και πιστεύεται ότι οδηγούνται από μια υπερδραστική ανοσοαπόκριση. Και (4) τα ίδια συστατικά του νευρο-άνοσου άξονα που παίζουν βασικούς ρόλους στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την ανοσολογική λειτουργία είναι έντονα στοχευμένα από ανοσοενισχυτικά ΑΙ.

Συνοπτικά, τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι δικαιολογείται η αύξηση των ανησυχιών σχετικά με τις τρέχουσες πρακτικές εμβολιασμού. Επειδή τα παιδιά ενδέχεται να κινδυνεύουν περισσότερο από τις επιπλοκές που προκαλούνται από το εμβόλιο, απαιτείται επειγόντως αυστηρή αξιολόγηση των αρνητικών για τον εμβολιασμό επιπτώσεων στην υγεία του παιδιατρικού πληθυσμού. [αναζήτηση: Lupus 2012;21(2):223-30;]

Μακροφαγική μυοφασιτίτιδα που σχετίζεται με αυτοάνοση ασθένεια εμβολίου (στυπτηρία).

Ισραηλινό Ε, Agmon-Levin Ν, Blank Μ, Shoenfeld Υ. /Κέντρο Αυτοάνοσων Ασθενειών, Ιατρικό Κέντρο Sheba, Tel-Hashomer, Ισραήλ.

Η μακροφαγική μυοπακτίτιδα (MMF) είναι μια κατάσταση που προκαλείται από ανοσοποιητικό παράγοντα, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1998. Το MMF χαρακτηρίζεται από συστηματικές εκδηλώσεις μετά τον εμβολιασμό καθώς και τοπική στερεοτυπική και ανοσολογικά ενεργή βλάβη στο σημείο εμβολιασμού (δελτοειδής μυς). Τα συστηματικά συμπτώματα της MMF περιελάμβαναν μυαλγίες, αρθραλγίες, έντονη εξασθένιση, μυϊκή αδυναμία, χρόνια κόπωση και πυρετό.

Πρόσφατα, οι μελέτες κατέδειξαν ότι η τοπική βλάβη οφείλεται στην επίμονη κατάσταση για χρόνια στο σημείο της έγχυσης ενός ανοσοενισχυτικού αλουμινίου Al(OH)3- που χρησιμοποιείται συνήθως σε ανθρώπινα εμβόλια. Ο χρόνος που μεσολάβησε από την τελευταία ανοσοποίηση με ένα εμβόλιο που περιέχει Al(OH)3 σε βιοψία μυών κυμαίνεται από 3 μήνες έως 8 έτη. Σε σπάνιες περιπτώσεις, τα MMF μπορούν να διαγνωσθούν ακόμη και 10 χρόνια μετά τον εμβολιασμό.
Η ασυμφωνία μεταξύ των ευρέων εφαρμογών των εμβολίων που περιέχουν υδροξείδιο του αργιλίου και ο πολύ περιορισμένος αριθμός περιπτώσεων MMF που αναφέρθηκαν μπορεί να επιλυθεί με παρατηρήσεις που υποδηλώνουν ότι οι εμβολιασμοί που περιέχουν αλουμίνιο μπορεί να προκαλέσουν MMF σε γενετικά ευαίσθητα άτομα που φέρουν το HLA-DRB1*01. Έτσι, το MMF μπορεί να οριστεί ως μια νεοεμφανιζόμενη νέα κατάσταση που μπορεί να προκληθεί από έκθεση σε εμβόλια που περιέχουν στυπτηρία, σε ασθενείς με συγκεκριμένο γενετικό υπόβαθρο και αυτή η χρονική συσχέτιση μπορεί να εκδηλωθεί από μερικούς μήνες έως και 10 έτη. [αναζήτηση: Clin Rev Allergy Immunol 2011;41(2):163-8;]

Βοηθητικά εμβόλια αλουμινίου: είναι ασφαλή;

Tomljenovic L, Shaw CA. /Ομάδα Έρευνας Νευρικής Δυναμικής, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Βρετανικής Κολομβίας, Βανκούβερ, Β. Χ., V5Z 1L8, Καναδάς.

Το αλουμίνιο είναι μια πειραματικά καταδεδειγμένη νευροτοξίνη και το συνηθέστερα χρησιμοποιημένο επικουρικό εμβόλιο. Παρά τα σχεδόν 90 χρόνια εκτεταμένης χρήσης των ανοσοενισχυτικών αλουμινίου, η κατανόηση της ιατρικής επιστήμης σχετικά με τους μηχανισμούς δράσης τους εξακολουθεί να είναι αξιοσημείωτα φτωχή.

Υπάρχει επίσης σχετική έλλειψη δεδομένων σχετικά με την τοξικολογία και τη φαρμακοκινητική αυτών των ενώσεων. Παρόλα αυτά, η έννοια ότι το αλουμίνιο στα εμβόλια είναι ασφαλές φαίνεται να είναι ευρέως αποδεκτή. Πειραματική έρευνα, ωστόσο, δείχνει σαφώς ότι τα ανοσοενισχυτικά αλουμινίου έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σοβαρές ανοσολογικές διαταραχές στους ανθρώπους. Συγκεκριμένα, το αλουμίνιο σε ανοσοενισχυτική μορφή συνεπάγεται κίνδυνο αυτοανοσίας, μακροχρόνιας φλεγμονής εγκεφάλου και σχετιζόμενων νευρολογικών επιπλοκών και μπορεί συνεπώς να έχει βαθιές και ευρέως διαδεδομένες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Κατά την άποψή μας, η πιθανότητα ότι τα οφέλη από τον εμβολιασμό μπορεί να έχουν υπερτιμηθεί και ο κίνδυνος υποτίμησης των δυσμενών επιπτώσεων δεν έχει αξιολογηθεί αυστηρά στην ιατρική και την επιστημονική κοινότητα. Ελπίζουμε ότι το παρόν έγγραφο θα παράσχει ένα πλαίσιο για μια πολύ αναγκαία και μακρόχρονη αξιολόγηση αυτού του εξαιρετικά αμφιλεγόμενου ιατρικού ζητήματος. [αναζήτηση: Curr Med Chem 2011;18(17):2630-7;]

Τα ανοσοενισχυτικά εμβολίου αλουμινίου συμβάλλουν στην αύξηση επικράτησης  του αυτισμού;

Tomljenovic L, Shaw CA. / Ομάδα Έρευνας Νευρικής Δυναμικής, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, Λεωφόρος 828 W. 10th Ave, Βανκούβερ, BC, Καναδάς V5Z 1L8.

Οι διαταραχές του φάσματος του αυτισμού (ASD) είναι σοβαρές αναπτυξιακές διαταραχές πολλαπλών συστημάτων και μια επείγουσα παγκόσμια ανησυχία για τη δημόσια υγεία. Η δυσλειτουργική ανοσία και η μειωμένη λειτουργία του εγκεφάλου είναι βασικά ελλείμματα στην ASD. Το αλλουμίνιο (Αl), το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο ανοσοενισχυτικό εμβολίου, είναι μια αποδεδειγμένη νευροτοξίνη και ένας ισχυρός ανοσοδιεγερτής. Επομένως, το ανοσοενισχυτικό ΑΙ έχει τη δυνατότητα να επάγει νευροανοσολογικές διαταραχές.

Κατά την αξιολόγηση της επικουρικής τοξικότητας στα παιδιά, πρέπει να ληφθούν υπόψη δύο βασικά σημεία: (1) τα παιδιά δεν πρέπει να θεωρούνται «μικρά ενήλικα» καθώς η μοναδική φυσιολογία τους τα καθιστά πολύ πιο ευάλωτα σε τοξικές προσβολές. Και (2) εάν η έκθεση σε Al από λίγα μόνο εμβόλια μπορεί να οδηγήσει σε γνωσιακή δυσλειτουργία και αυτοανοσία στους ενήλικες, είναι παράλογο να αναρωτηθούμε εάν τα τρέχοντα παιδιατρικά προγράμματα, τα οποία περιέχουν συχνά 18 ανοσοενισχυμένα ανοσοενισχυτικά, είναι ασφαλή για τα παιδιά;

Εφαρμόζοντας τα κριτήρια του Hill για τον προσδιορισμό της αιτιότητας μεταξύ έκθεσης και έκβασης, ερευνήσαμε κατά πόσον η έκθεση σε Al από εμβόλια θα μπορούσε να συμβάλει στην αύξηση του επιπολασμού της ASD στον δυτικό κόσμο. Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι: (1) τα παιδιά από χώρες με την υψηλότερη επικράτηση ASD εμφανίζονται να έχουν την υψηλότερη έκθεση στο ΑΙ από εμβόλι.  (2) η αύξηση της έκθεσης σε ανοσοενισχυτικά Al συσχετίζεται σημαντικά με την αύξηση του επιπολασμού της ASD στις Ηνωμένες Πολιτείες που παρατηρήθηκε τις τελευταίες δύο δεκαετίες (Pearson r = 0,92, p <0,0001).

Και (3) υπάρχει σημαντική συσχέτιση μεταξύ των ποσοτήτων Al που χορηγούνται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και της τρέχουσας επικράτησης της ASD σε επτά χώρες της Δύσης, ιδιαίτερα σε ηλικία 3-4 μηνών (Pearson r = 0,89-0,94, p = 0,0018-0,0248). Η εφαρμογή των κριτηρίων του Hill σε αυτά τα δεδομένα υποδηλώνει ότι η συσχέτιση μεταξύ ΑΙ σε εμβόλια και ASD μπορεί να είναι αιτιώδης. Επειδή τα παιδιά αντιπροσωπεύουν ένα κλάσμα του πληθυσμού που κινδυνεύει περισσότερο από τις επιπλοκές μετά την έκθεση του στο Al, φαίνεται δικαιολογημένη η αυστηρότερη αξιολόγηση της ασφάλειας του ανοσοενισχυτικού. Crown Copyright © 2011. Δημοσιεύθηκε από την Elsevier Inc. [αναζήτησε: J Inorg Biochem 2011;105(11):1489-99;] & [Gherardi RK, Authier FJ. Immunol Allergy Clin North Am 2003;23(4):699-712] όπως και εκατοντάδες αντίστοιχες δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Αναγνωρίζεται ανοιχτά πλέον το γεγονός ότι τα σημερινά εμβόλια που δίνονται στα παιδιά χορηγούνται σκόπιμα με υδράργυρο, αργίλιο, MSG και φορμαλδεΰδη, τα οποία  εγχέονται στο σώμα των βρεφών και των παιδιών. Αυτό είναι ανοιχτά αποδεκτό από το ίδιο το CDC, το οποίο έχει αναδειχθεί ως μια εγκληματική ομάδα προώθησης για τη βιομηχανία εμβολίων. Αντί να προσπαθούν να καθορίσουν γιατί τα εμβόλια προκαλούν σε τέτοιο βαθμό τον αυτισμό, το CDC προσπαθεί να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία, να καθυστερήσει τις ακροάσεις, για να προστατεύσει την χρησιμοποιημένη βιομηχανία εμβολίων όπου σχεδόν κάθε εν ενεργεία κατασκευαστής εμβολίων σήμερα έχει βρεθεί ένοχος πολλαπλάσιων εγκλημάτων κακουργήματος.

Ειδικά τα ανθρώπινα μωρά και παιδιά, δηλητηριάζονται πριν καν ξεκινήσουν την ζωή τους, όπως ποτέ ξανά στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το ποσοστό του αυτισμού στην Αμερική που έχει ανέβει στα ύψη κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, βάζοντας τον αυτισμό ξεκάθαρα σε κατηγορία «επιδημίας». Αλλά μην περιμένετε καμία ενέργεια από το CDC σε αυτή την επιδημία. Το CDC γνωρίζει πολύ καλά γιατί τα ποσοστά αυτισμού έχουν εκτιναχθεί σε ολόκληρη την Αμερική, αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια, το CDC προωθεί μια ιστορία συγκάλυψης για να προστατεύσει τα εταιρικά συμφέροντα (κι όχι μόνο οικονομικά) των πραγματικών ενόχων. Υπάρχουν τρόποι να βγάλετε τα δηλητήρια από το σώμα σας· (και τα εμβόλια) να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό και τον μηχανισμό αυτοϊασης του σώματος σας. Οι ιατρικές επιχειρήσεις που δηλητηριάζουν, δεν είναι μόνο ιατρικές εταιρείες. Δηλητηριάζουν επίσης κι ενήλικες με πολλούς τρόπους, που καταστέλλουν την αν-εξάρτητη σκέψη και συμβάλουν στην αποσάθρωση της καλής υγείας.

Υπάρχουν τρόποι να βγάλετε τα δηλητήρια από το σώμα σας· (και τα εμβόλια) να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό και τον μηχανισμό αυτοϊασης του σώματος σας.
Εχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνουν αυτά; Πέρα από τα προφανή, κέρδος και εξουσία;
Μα είναι γνωστό: ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ.-

***

@Eleonora Trelawny
Φωτογραφίες: Miles Aldridge


το διαβάσαμε ΕΔΩ
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Παράνοια και θάνατος από ψηλά...(νέο βίντεο)


 

 
 Οι φωτογραφίες παραπάνω είναι από την ανάρτηση Ψέκασέ με boss, αντέχω!

Δυο λόγια πριν το βίντεο που ακολουθεί, το οποίο προσφέρει συγκλονιστική πληροφόρηση για όποιον δεν έχει βυθιστεί μέσα στο τέλμα της απάθειας, χάριν επιβίωσης δηλαδή παραίτησης από το γίγνεσθαι της ύπαρξης και της κοινωνικής μετάλλαξης σε σκοτεινή κι εξωφρενική δυστοπία:

Ένα έγκλημα από αέρος, συνέχειας πολλών χρόνων, σε βάρος των ανυποψίαστων ανθρώπινων πληθυσμών. Που παρά τα συντριπτικά πλέον στοιχεία και την πληθώρα μαρτυριών, δεν εννοούν σε ανησυχητικά μεγάλο ποσοστό να πιστέψουν ακόμη "ότι τους ψεκάζουν!" Με ένα σωρό δηλητηριώδη "καλούδια": οξείδια βαρέων μετάλλων, άκρως επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία (που τόσο κόβονται πάλι να την προστατέψουν από την 'έξαρση γρίπης"-εμβολιαστείτε να τελειώνουμε!), όπως βάριο και αλουμίνιο και ειδικές χημικές πολυμερείς ίνες και όχι μόνο με αυτά...Απίστευτα και όμως αληθινά προγράμματα, που δεν είναι καινούργια, ελέγχου του καιρού και εξωπραγματικές μα καθόλα υπαρκτές τεχνολογίες και αεροδιαστημικές υπηρεσίες (με αλαζονικά από πίσω τους αόρατα διευθυντήρια άσκησης διαπλανητικής υπερ-εξουσίας, με κυβερνήσεις γελοιότατων πολιτικών αχυρανθρώπων για βιτρίνα) που το παίζουν θεοί...
 Τυχαία η ραγδαία αύξηση ασθενειών που σχετίζονται με σοβαρότατα αναπνευστικά προβλήματα, καρκινογενέσεις και ό,τι άλλο αποδομητικό και εκφυλιστικό μπορεί να σκεφτεί κανείς..;
( Η δε συσσώρευση τοξικών σωματιδίων στον εγκέφαλο, χάρις στα αεροψεκαζόμενα νανοσωματίδια αλλά, μην το ξεχνάμε, και στο γενικότερο "χημικό μοντέλο" του σύγχρονου τρόπου ζωής,  είναι διά βίου και αφορά πιο πολύ κύτταρα που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό. Και πλέον μιλάμε για μια έξαρση νοσημάτων πλήρους φάσματος, από τη γέννηση μέχρι και τα γηρατειά-αν φτάσεις ομαλά πλέον ως εκεί...)
 Και ένα κολοσσιαίο ίσως πρόγραμμα παγκόσμιου αποπληθυσμού; Πάντως άνθρωποι με διαλυμένο ανοσοποιητικό (να'ναι καλά και τα γενετικά τροποποιημένα διατροφικά δηλητήρια!), άρρωστοι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, είναι πολύ πιο εύκολα ελεγχόμενοι, χειραγωγήσιμοι και δεν εξεγείρονται τόσο όσο να ανησυχήσουν πραγματικά τα μεγάλα αφεντικά του "πλανήτη-φυλακή"..!

Ύποπτα "χημικά ίχνη στους ουρανούς" του "πολιτισμένου" μας κόσμου; Φυσικά! "Είναι ο αεροψεκασμός ηλίθιε!"

 Πάψε επιτέλους να πορεύεσαι σκυφτός ή σερνάμενος στο χώμα, ζητώντας κομματική καθοδήγηση (και άρα πέφτοντας σε διανοητικό κώμα) κι εκλιπαρώντας για κρατική κοινωνική ευαισθησία. Σταμάτα να περιμένεις λύσεις ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, να έχεις τα μάτια μόνο για βιντεοπαιχνίδια, τηλε-σώου που απευθύνονται σε ηλιθίους, ποδοσφαιρικές "υπερπαραγωγές" ή ό,τι άλλο θεαματικό κι ανούσιο και κούφιο σαν άδειο κέλυφος στις ξέρες της ζωής και ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ επιτέλους τι παίζεται πάνω από το εκμεταλλεύσιμο κι αναλώσιμο κεφάλι, το δικό σου και των παιδιών σου! Νισάφι πια!

Ακολουθεί ένα προσεγμένο και σοβαρό βίντεο που παραθέτει συγκλονιστικά στοιχεία.
Λειτουργώντας, θα μπορούσαμε να πούμε, συμπληρωματικά κι επιβεβαιωτικά για εκείνη την ανάρτησή μας που θεωρούμε ως σημείο αναφοράς σχετικά με αυτό το τεράστιο ζήτημα και τις πολλές πτυχές και φοβερές προεκτάσεις...


ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Κι αν κάποιος πιπιλίσει τη γνωστή ατάκα-καραμέλα: "αφού μας ψεκάζουν όλους δεν ψεκάζονται μαζί και αυτοί που μας ψεκάζουν, οι ελίτ;"
Να απαντήσουμε επίσης με διαδοχικές ερωτήσεις (ρητορικές;):
Αλήθεια, η εφαρμοσμένη τεχνολογία και η απίστευτη πρόοδος της επιστήμης  σε πολλούς προωθημένους τομείς (όπως, ας πούμε, η  "νανοτεχνολογία" και "νανοχειρουργική") πιστεύετε ότι είναι πραγματικά αυτή που λέγεται και παρέχεται απλόχερα στις μάζες; Άσε που αυτές δεν έχουν και την οικονομική δυνατότητα για πρόσβαση στις πλέον εξελιγμένες ή προωθημένες και "εξωτικές" μορφές τους. Και κατά πόσο υπάρχουν "αντίδοτα" και "αντίμετρα" απέναντι στην επιδρομή των βαρέων μετάλλων και άλλων παθογόνων παραγόντων, τα οποία ίσως και να μη δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας προς όφελος όλης της ανθρωπότητας και τα οποία γνωρίζει πολύ καλά και εκμεταλλεύεται ακόμη καλύτερα για ίδιον όφελος η παγκόσμια ελίτ;


...............................................................................

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ-ΦΩΤΙΑ: " Όσα δεν σας είπε ο παιδίατρος για τα εμβόλια "


 "Το αμερικανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βρίσκεται σε σοβαρή κρίση, αν είχαμε σκεφτεί να σχεδιάσουμε το χειρότερο σύστημα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ένα τόσο κακό όπως αυτό που έχουμε. Τα συνδυασμένα κέρδη για τις δέκα εταιρίες φαρμάκων της Fortune 500 (35,9 δισεκατομμύρια δολάρια) ήταν περισσότερα από τα κέρδη για όλες τις άλλες 490 επιχειρήσεις που συγκεντρώθηκαν (33,7 δισεκατομμύρια δολάρια) [το 2002]  Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, πολύ μακριά από τον αρχικό υψηλό σκοπό της ανακάλυψης και παραγωγής χρήσιμων νέων φαρμάκων. Τώρα, κυρίως μια μηχανή μάρκετινγκ που πωλεί φάρμακα με αμφίβολο όφελος, αυτός ο κλάδος χρησιμοποιεί τον πλούτο και την εξουσία του για να συνεταιριστεί κάθε ίδρυμα που μπορεί να σταθεί στο δρόμο του, συμπεριλαμβανομένου του Κογκρέσου των ΗΠΑ, του FDA, των ακαδημαϊκών ιατρικών κέντρων και του ίδιου του ιατρικού επαγγέλματος." Marcia Angell, Αμερικανίδα γιατρός. Το 1997, το περιοδικό Time την ονόμασε ως μία από τις 25 πιο σημαίνουσες Αμερικανίδες

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  και χρήσιμη η σύνδεση των όσων ακολουθούν και με αυτές τις αναρτήσεις:
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ντοκουμέντο, που πρέπει να μελετηθεί από ΟΛΟΥΣ: Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (Πενσυλβάνια, 11-01-2018) { Επιτέλους: όταν αποκαλύπτονται όλα τα σημεία και τέρατα και τα πράγματα αποκτούνε την πραγματική τερατώδη διάστασή τους μέσα σε αυτή την παγκόσμια φυλακή...} 
 Παίζοντας με τις Πιθανότητες - Τα Εμβόλια Σκοτώνουν τα Αντισώματα
 Η "ΕΛΙΤ" ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ (ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΜΑΖΑΣ") 


Η συνέχεια:  Όσα δεν σας είπε ο παιδίατρος για τα εμβόλια (2/2)

(" Με τις πληροφορίες που δίνει, το παρόν βίντεο καταρρίπτει ενδελεχώς τις θέσεις των προωθητών των εμβολίων " - από την περιγραφή του βίντεο...)

Περιγραφή του βίντεο 

 Το βίντεο αυτό, κεντρικό σε μια σειρά από εκατό περίπου βίντεο που υποτίτλισα στο θέμα των παιδικών εμβολίων, παρουσιάζει επιστημονικές έρευνες και γιατρούς που μιλούν για τις σοβαρότατες βλάβες που τα παιδικά εμβόλια προκαλούν στην υγεία, ιστορικά στοιχεία που δείχνουν πως δεν ήταν τα εμβόλια που εξάλειψαν τα λοιμώδη, ακροάσεις στο Αμερικανικό Κογκρέσο για τις βλάβες από τα παιδικά εμβόλια, πληροφορίες για δικαστικές αποζημιώσεις σε οικογένειες που βλάφτηκαν, κατακεραυνωμένους γονείς να διηγούνται πώς η ζωή των παιδιών τους και των ίδιων καταστράφηκε από τα εμβόλια, βιντεοσκόπηση των σπασμών που παθαίνουν τα παιδιά ακριβώς μετά τον εμβολιασμό ενώ καταστρέφονται νευρολογικά, ντοκιμαντέρ για τις απάτες του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), στου οποίου τις έρευνες και την επιχειρηματολογία στηρίζεται (εκτός βέβαια από την ίδια του την Παγκόσμια Πτέρυγα) το Εθνικό Ινστιτούτο Ιατρικής (ΗΠΑ), το Διεθνές Ρόταρυ, η UNICEF, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, δηλαδή οι διάφοροι προωθητές των εμβολίων –που δεν κάνουν οι ίδιοι έρευνες στα εμβόλια παρά μόνο τα προωθούν παγκοσμίως– και τελικά τα Υπουργεία Υγείας των εθνικών χωρών συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας στο παρόν παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

Κεντρικός άξονας του βίντεο είναι απάτη που αποκάλυψε ανώτερος ερευνητής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), κλάδου του Υπουργείου Υγείας: ότι αυτός μαζί με άλλους υψηλά ισταμένους του Οργανισμού, με εντολή που ερχόταν από την διεύθυνση του Οργανισμού, χάλκευσαν πειραματικά δεδομένα σε σημαντική μελέτη που προβλήθηκε ως τελεσίδικη απόδειξη ότι το εμβόλιο MMR δεν προκαλεί αυτισμό, και για την οποία στη συνέχεια βραβεύτηκαν από το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, είχαν βρει πως το MMR όντως προκαλεί αυτισμό, και, για να το αποκρύψουν, άλλαξαν καθώς και κατέστρεψαν τα δεδομένα. Ο εν λόγω επιστήμονας, ονόματι Δρ Γουίλιαμ Τόμσον, παρέδωσε στο Κογκρέσο 10.000 εσωτερικά έγγραφα του CDC που τεκμηρίωναν τον ισχυρισμό ότι το CDC λειτουργεί ως ένας απατηλός οργανισμός. [Ο Ben Swann, γνωστός δημοσιογράφος που ερεύνησε την υπόθεση, λέει ότι πηγές από το γραφείο του Γερουσιαστή τον πληροφόρησαν ότι 100.000 έγραφα έχουν παραδοθεί (επίσης εδώ, χρόνος 12:14), πάντως από την ιστοσελίδα του εμείς μπορούμε να κατεβάσουμε στο κομπιούτερ μας και να διαβάσουμε "μόνο" τα 10.000 από αυτά. (Τα κατέβασα ως συμπιεσμένο αρχείο με μέγεθος 182 ΜΒ)]

Τα μέινστριμ μίντια σχεδόν εξ ολοκλήρου αποσιώπησαν την ιστορία, μα μια ομάδα γιατρών, γονιών και δημοσιογράφων αφιερωμένων στην Αλήθεια γύρισαν ντοκιμαντέρ για την υπόθεση. Το ντοκιμαντέρ έγινε αρχικά δεκτό για προβολή στο διάσημο κινηματογραφικό διαγωνισμό του Ρόμπερτ Ντενίρο, το Φεστιβάλ Τριμπέκα, μα στη συνέχεια, λόγω πιέσεων, λογοκρίθηκε και απαγορεύτηκε. Τότε, το 2016, η ομάδα πήρε το φιλμ και έκανε περιοδείες στην Αμερική, σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες (όπως Ιταλία) και στην Αυστραλία, κάνοντας δημόσιες προβολές σε εκατοντάδες πόλεις, όπου ακολουθούσε συζήτηση με τους γονείς που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τις αίθουσες, γονείς τραυματισμένων από εμβόλια παιδιών. Έτσι, παρά την πολεμική από τα μίντια και το ιατρικό κατεστημένο (και το απίστευτο διαδικτυακό βρισίδι και μίσος που εκφραζόταν εναντίον τους), τελικά η υπόθεση έγινε γνωστή σε ένα ευρύ κοινό, καθώς και συζητήθηκε στο Κογκρέσο και στα κοινωνικά μίντια.

Το ντοκιμαντέρ, διάσημο πλέον, λέγεται Vaxxed (Βαξντ) και αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα του.
Η συνέχεια του ντοκιμαντέρ, το Vaxxed 2, άρχισε επίσης να προβάλλεται το 2019 και δείχνει αποσπάσματα από τις εξιστορήσεις γονιών, όπως περιγράφεται στο ακόλουθο κομμάτι που μεταφράζω από την επίσημη ιστοσελίδα του ντοκιμαντέρ:

<< Από την αρχική προβολή του ντοκιμαντέρ στο θέατρο Angelika στο Μανχάταν, γονείς άρχισαν να πλησιάζουν την παραγωγό, την Πόλυ Τόμυ (Polly Tommey), η ιστορία και ο γιος τής οποίας εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ, για να μοιραστούν τη δική τους ιστορία τραυματισμού. Γονείς που αποκαλέστηκαν τρελοί από το γιατρό τους αφότου είδαν τις αντιδράσεις του παιδιού τους στα εμβόλια, γονείς στους οποίους ειπώθηκε από τους γιατρούς τους ότι το παιδί τους είναι ο ένας στο εκατομμύριο που θυσιάζεται για να σωθεί η κοινωνία, γονείς που αισθάνονταν μόνοι τους, λογοκριμένοι, τρομοκρατημένοι και παγιδευμένοι στη σιωπή, είχαν τώρα κάπου να πάνε και σε κάποιον να μιλήσουν. Αναγνωρίζοντας την ολοένα αυξανόμενη μάχη λογοκρισίας μπροστά σε ένα ήδη περιθωριοποιημένο μέρος της κοινωνίας, η Tommey έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και άρχισε να βιντεοσκοπεί αυτές τις ιστορίες.
Από τον Απρίλιο του 2016, η Τόμυ ταξίδεψε στη χώρα, τεκμηριώνοντας χιλιάδες ιστορίες από γονείς με τραυματισμένα από εμβόλια παιδιά και από γιατρούς. Συχνά αποκαλούμενοι «αντιεμβολιαστές» (anti-vaxxers), προτιμούν τον όρο «πρώην εμβολιαστές» (ex-vaxxers), για να δείξουν ότι ήταν κάποτε υπέρ των εμβολιασμών, και εμβολίασαν τα παιδιά τους, μέχρι που έμαθαν, με τραγικό τρόπο, πως «η αναλογία κινδύνου-ωφέλειας» δεν ήταν αυτή που τους είχαν πει. Η περιοδεία με το λεωφορείο «Εμβολιασμένο Έθνος» (Vaxxed Nation) συγκέντρωσε τα ονόματα όλων εκείνων που, κατά τη διάρκεια της περιοδείας, μοιράστηκαν την ιστορία τους ή θέλησαν να σημειώσουν πάνω στο λεωφορείο το όνομα των τραυματισμένων αγαπημένων τους. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 7,000 ονόματα γραμμένα πάνω στο λεωφορείο. >>

Στο επίσημο κανάλι του Youtube έχουν ανεβάσει τις πλήρεις βιντεοσκοπημένες αφηγήσεις 1248 γονιών. Οι αφηγήσεις είναι πολύ λεπτομερείς, καθώς διηγούνται την όλη ιστορία του τραυματισμού των παιδιών και το ιατρικό τους ιστορικό, την περιφρόνηση των παιδιάτρων προς τους γονείς και την αδιαφορία τους για τα παιδιά, τις προσπάθειες που οι γονείς έκαναν να θεραπεύσουν τα παιδιά (κάποιοι τα κατάφεραν) και συχνά βλέπουμε τους γονείς να κλαίνε.

Ελληνικό άρθρο για το Vaxxed και τη λογοκρισία του στο φεστιβάλ κινηματογράφου Τριμπέκα:
https://www.zougla.gr/lifestyle/article/robert-de-niro-to-ntokimanter-gia-ta-emvolia-ke-i-eksomologisi-gia-to-aftistiko-pedi-tou

Υποτιτλισμένο βίντεο σχετικά με την σπουδαιότητα του Vaxxed:
https://www.youtube.com/watch?v=slYWnZj9i9I

Αγγλικό δημοσιογραφικό βιβλίο για τις αποκαλύψεις από τον Γουίλιαμ Τόμσον:
https://www.amazon.com/Vaccine-Whistleblower-Exposing-Autism-Research-ebook/dp/B013V73MTE

Με τις πληροφορίες που δίνει, το παρόν βίντεο καταρρίπτει ενδελεχώς τις ακόλουθες θέσεις των προωθητών των εμβολίων:

Θέσεις των προωθητών των εμβολίων

1) Οι ισχυρισμοί για τη βλαπτικότητα των εμβολίων στην υγεία των παιδιών δεν βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα. Είναι απάτες και «ράδιο αρβύλα» μιας αποπροσανατολισμένης διαδικτυακής κουλτούρας.
2) Οι ισχυρισμοί για την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των εμβολίων βασίζονται σε ειλικρινή επιστημονικά δεδομένα. Οι φαρμακευτικές έχουν βέβαια το νόμιμο οικονομικό όφελος, μα δεν επηρεάζουν τα επιστημονικά συμπεράσματα, όπως ισχυρίζονται οι ευφάνταστοι συνομωσιολόγοι του διαδικτύου.
3) Οι κολλητικές ασθένειες του παρελθόντος εξαλείφθηκαν από τα εμβόλια.
4) Τα εμβόλια ενισχύουν το ανοσοποιητικό και προάγουν την υγεία. Αποτελούν ένα τεράστιο επίτευγμα και δώρο της αλλοπαθητικής ιατρικής στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Χιλιάδες ιατρικές έρευνες που καταρρίπτουν τον ισχυρισμό ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά», και αποδείξεις ότι προκαλούν στα παιδιά μας καταστροφικές και χρόνιες παθήσεις, μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://www.chiropractic.org/wp-content/uploads/2018/12/1200-studies-The-Truth-Will-Prevail-3.pdf (στα αγγλικά)
ή εδώ (παρόμοιο υλικό στα ελληνικά):
http://www.youtubetranslations.gr/external_links_on_vaccines.htm

-----------------------------------

Το Αντιεμβολιαστικό Κίνημα

Μύθος: Το αντιεμβολιαστικό κίνημα αποτελείται από έναν απατεώνα γιατρό, τον Άντριου Γουέκφιλντ, και χιλιάδες αμόρφωτους κουτσομπόληδες που περνούν την ώρα τους στο διαδίκτυο προσβάλλοντας τη θεά Επιστήμη. Σε αυτούς αντιπαρατίθενται οι «επιστήμονες» και «ειδήμονες» παιδίατροι.
Αλήθεια: Οι παιδίατροι δεν ξέρουν τίποτα για τα εμβόλια. Δεν γνωρίζουν καν τη σύνθεσή τους, η οποία δεν διδάσκεται στις ιατρικές σχολές. (Εγώ ο ίδιος έχω μιλήσει με ένα πνευμονολόγο γιατρό που εμβολιάζει τους πελάτες του, περιλαμβανομένης και της μητέρας μου, και νόμιζε πως τα εμβόλια περιέχουν μόνο το αντιγόνο του ιού. Με κοίταξε έκπληκτος όταν του αποκάλυψα πως περιέχουν πολλές άλλες ουσίες, για τις βλάβες που δημιουργούν οι οποίες υφίσταται εκτενής ιατρική βιβλιογραφία. Αν και είχε διδακτορικό στη φαρμακολογία, δεν το είχε ακούσει ποτέ, γιατί τα εμβόλια δεν διδάσκονται στις ιατρικές σχολές.) Στον παρακάτω σύνδεσμο 126 επιστημονικές οργανώσεις εναντίον των παιδικών εμβολίων από 30 χώρες (με απούσα την Ελλάδα, που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου) κατακεραυνώνουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την μεροληπτική και κερδοσκοπική προπαγάνδιση των παιδικών εμβολίων, βασισμένη σε αξιοθρήνητες και κάλπικες «επιστημονικές» έρευνες (διεκπεραιωμένες από τις φαρμακευτικές που παράγουν και πωλούν τα εμβόλια ή από το CDC - βάλε το λύκο να φυλάει τα αρνάκια), και την αδιαφορία του για το πλήθος των χρόνιων νόσων που τα εμβόλια προκαλούν στον παγκόσμιο πληθυσμό, μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που τώρα ένα στα δύο αμερικανόπουλα να πάσχει από χρόνια νόσο, και ένα στα 36 να έχει (σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες λόγω εμβολίων) μπει στο φάσμα του αυτισμού. Και στην Ελλάδα επίσης ανεβαίνει κατακόρυφα ο αυτισμός και συναφείς νευρολογικές αναπηρίες και θα προσέξατε παντού «Κέντρα Ειδικής Μάθησης» ή «Κέντρα Μάθησης για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες» για τα δηλητηριασμένα στον εγκέφαλο από αμερικανικά εμβόλια ελληνόπουλα - μια πολύ λυπηρή εικόνα για όποιον αντιλαμβάνεται την κατάσταση...
Τίτλος: "Ανοιχτή Επιστολή από Διεθνείς Οργανώσεις προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Σχετικά με το Θέμα της Ασφάλειας των Εμβολίων"
(η επιστολή επίσης απευθύνεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, του οποίου η διαπλοκή με τις φαρμακευτικές είναι κι αυτή γνωστή)
αγγλικό πρωτότυπο:
https://www.efvv.eu/open-letter-to-the-who-from-international-organisations/
ελληνική μετάφραση:
https://www.efvv.eu/wp-content/uploads/2018/09/Ανοιχτή-Επιστολή-από-Διεθνείς-Οργανισμούς-1.pdf

Επίσης υποτίτλισα στην ακόλουθη διεύθυνση εκατό ομιλίες όπου γιατροί μιλούν ενάντια στα εμβόλια, ξεκαθαρίζουν πως τα εμβόλια δεν επέφεραν την υποχώρηση των κολλητικών ασθενειών (μια που βγήκαν στην αγορά όταν οι ασθένειες είχαν ήδη σχεδόν εξ ολοκλήρου υποχωρήσει λόγω αλλαγών στις δομές υγιεινής και άλλων παραγόντων) και φρικαρισμένοι γονείς διηγούνται την νοητική ή σωματική αναπηρία που προκλήθηκε στα παιδιά τους όταν τα εμβολίασαν, εξαπατημένοι από ψευδοεπιστημονικές οργανώσεις σαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, που είναι απλοί προωθητές των προϊόντων και συμφερόντων των φαρμακευτικών επί ενός ανύποπτου και εύκολα χειραγωγούμενου κοινού.
http://www.youtubetranslations.gr/#!video_cat/57/Παιδικά εμβόλια

 
Το παραπάνω κείμενο αντλήθηκε από ΕΔΩ


..........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου