ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Όλα για "το κοινό καλό" (ή κοινή εκδοχή, όπως διαμορφώνεται κι από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ;) σε αυτόν τον "υπέροχο κόσμο" ! - All for common good, in this wonderful world !


 Στις ΗΠΑ, αλλά πλέον και εις τας πολιτισμένας Ευρώπας: Σε περίπτωση μόνιμης βλάβης ή θανάτου από τα σκευάσματά των φαρμακευτικών εταιρειών, αυτές απολαμβάνουν πλήρους νομικής ασυλίας και δεν φέρουνε...ουδεμία ευθύνη! Άρα, οι οικογένειες των παθόντων ή...και...εκλιπόντων ΔΕΝ έχουν τη δυνατότητα να τις μηνύσουν! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Τολμάνε να μιλάνε και στην Ελλάδα για "προνόμια" των εμβολιασμένων και για ξεκίνημα εμβολιασμών σε παιδιά (στο Ισραήλ πια οι άνθρωποι αντιδρούν έντονα ενόψει εμβολιασμών σε 12χρονα παιδιά και άνω, μαζί με επιστήμονες που σέβονται εαυτούς και επιστήμη) και μάλιστα με κλινικές δοκιμές και σε βρέφη;;;;;; Έχουνε ακούσει κάτι οι "δημοκράτες" για έννοιες όπως: ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ (πάσης φύσεως) -ΙΣΟΝΟΜΙΑ- ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ-  ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ... Όχι; Αγαπητοί "πολίτες", αριστεροί-δεξιοί-κεντρώοι-ανένταχτοι και  αναρχικοί, γονείς και κηδεμόνες, άνθρωποι...Εσείς τι διαμορφωμένες απόψεις, βάσει κοινής Λογικής και ψύχραιμης και προσεκτικής Παρατήρησης, εμπεριστατωμένες και στοχαστικές συνάμα, έχετε επί όλων ετούτων; Ασφαλή εμβόλια, εγγυημένα, ε; "Προνόμια"; τι;;; σαν αυτά στο Ισραήλ, όπου δικαίως κάθε χρόνο τιμάται το Ολοκαύτωμα του εβραϊκού λαού από τους ναζί... Εδώ να μνημονεύσουμε και όσα φοβερά είπε ο dr Michael Yeadon, που άφησε αιχμές και για μακροπρόθεσμες συνέπειες της "επιχείρησης" στην υγεία των ανθρώπων...Σχετικό βιντεάκι κι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=_12dguvi3jo (Καταπέλτης ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. M.Yeadon κατά των εμβολιασμών: «Δεχόμαστε απειλές»)

"ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" !   -  Τα στοιχεία από τους εμβολιασμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι απλώς ανησυχητικά αλλά σοκαριστικά! Κι ενώ τα σε πειραματική ακόμη βάση όταν διοχετεύθηκαν στον κόσμο mRNA "εμβόλια" φαίνεται να αποκτούν το υπερκερδοφόρο μονοπώλιο εις τας "πολιτισμένας Ευρώπας"...

Η αγωνιώδης  απόπειρα των διαφόρων αρμόδιων και "ειδικών" για αποσυσχέτιση με τους εμβολιασμούς της σωρείας παρενεργειών, παραλύσεων και θανάτων (μιλάνε  για "συμπτώσεις" και "τυχαιότητα") έρχεται κόντρα ΚΑΙ στην επιστήμη των μαθηματικών και των μοντέλων της (που δεν μπορεί να θεωρηθούν ασύνδετα με την ιατρική) και μαθηματικών τύπων που προβλέπουν ή συμπεραίνουν αν υπάρχει τυχαιότητα ή σύνδεση ανάμεσα στη χορήγηση φαρμάκων και ουσιών κι επακόλουθων συμβάντων.

Έχουν ή δεν έχουν δικαίωμα καθόλα νόμιμο και αναφαίρετο, μια και πρόκειται πλέον γα την καλή υγεία τη δική τους και πλέον όπως πάει το πράγμα, και των παιδιών τους, γονείς και κηδεμόνες ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ; : Δηλαδή,  έγγραφη βεβαίωση από το υπουργείο "υγείας" και όλους όσοι εμπλέκονται ενεργά (βλ. "ειδικούς"-δημοσιοκάφρους - πολιτικούς) στη νέα "καμπάνια μαζικών εμβολιασμών", με στόχευση και σε ευαίσθητες και τρυφερές πλέον ηλικίες. Που θα διαβεβαιώνει ρητά και με σαφήνεια ότι αναλαμβάνει(-ουν) πάσα ποινική ευθύνη στην περίπτωση πρόκλησης σοβαρών παρενεργειών, πρόκλησης ανεπιθύμητων έως σοβαρών ή και πολύ...σοβαρών βλαβών στην υγεία των παιδιών κι εφήβων (και των ενηλίκων, δεν εξαιρούνται!) , για τα οποία και οποίους ζητείται ο εμβολιασμός από συγκεκριμένα εμβόλια! ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ" ΠΑΣΑ ΑΣΤΙΚΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ! Παράλογη απαίτηση;;;;Και σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί από τους καθ' ύλην αρμόδιους αυτή η απαίτηση, θα έχουν άδικο (οι άμεσα ενδιαφερόμενοι) να υποθέσουν ότι ενεργούν με πολύ επικίνδυνη επιπολαιότητα ; Ειδικά αν συμβεί το...χειρότερο...Λίγα δηλαδή έχουν συμβεί σε Ευρώπη και Αμερική στους ενήλικες; (= ΠΟΛΛΗ "ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ" ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ + ΣΑΦΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ...)

Και μια και αναφέραμε παραπάνω πιθανά ή και υπαρκτά "ατυχή συμβάντα" όλως τυχαίως φυσικά μετά τον εμβολιασμό άτυχων ανθρώπων, διαφόρων ηλικιών... Ας κάνουμε μια μικρή αλλά χαρακτηριστική βόλτα εκτός Ελλάδας, αρχίζοντας με διάσημα πρόσωπα, πρώτα από το Ισραήλ με τον άδοξο θάνατο ενός πολύ δημοφιλή ανθρώπου εκεί, από τον χώρο της μόδας και μετά από την Ινδία με έναν πολύ αναγνωρίσιμο ηθοποιό, "μύθο του ινδικού σινεμά", και κλείνοντας αυτή την πολύ δυσάρεστη αναφορά με μια νεαρή φυσικοθεραπεύτρια στις ΗΠΑ...Ποιος ήταν ο κοινός παράγοντας που τους συνέδεε; Μα φυσικά "the common good"!

59-Year-Old Israeli Fashion Icon Alber Elbaz DEAD After Being “Fully Vaccinated” for COVID-19
Another public figure has died following injections of the experimental COVID shots.
Israeli fashion icon Alber Elbaz has reportedly died at an American hospital in Paris, France, over the weekend.The French Press (Elbaz worked and lived in France) and many of the European Press have originally reported that his cause of death was “unknown,” but Israeli Press are now reporting that he died of the “South African variant of COVID-19,” while admitting that he was “fully vaccinated.”

Διάσημος ηθοποιός στην Ινδία πέθανε την επομένη του εμβολιασμού του από καρδιά!! Ο μύθος του σινεμά Tamil πέθανε στις 17/4/21 δηλ. 2 μέρες μετά το εμβόλιο και 1 μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο όπως τεκμαίρεται από δημοσιεύματα! Την ίδια μέρα πολλές διασημότητες της Ινδίας πήγαν στην οικία του για ν΄αποδώσουν τιμή στον εκλιπόντα καλλιτέχνη που αν και γεύθηκε την δόξα είχε τέλος άδοξο! Είχε εμβολιαστεί για να προωθήσει το εμβόλιο αντι-covid αλλά πέθανε την επομένη σύμφωνα με άλλη πηγή.Οι αρχές ως είθισται επιχειρούν να περιορίσουν τη συσχέτιση..

28-Year-Old PhD Physical Therapist DEAD 2 Days After Being Injected with COVID Experimental mRNA Vaccine
Haley Link Brinkmeyer on her wedding day in 2018 with her mother Shauna O’Neill Link working on her wedding dress. Haley is now DEAD 2 days after receiving a COVID mRNA shot. Image Source Facebook.

The COVID Blog has just highlighted the death of 28-year-old Haley Link Brinkmeyer, who just finished her PhD and got married in 2018 and is now DEAD two days after receiving one of the mRNA experimental COVID injections.
EVANSVILLE, INDIANA — Mrs. Haley Link Brinkmeyer received her Ph.D from the University of Evansville in 2018. She married her high school sweetheart, Evan, right around the same time. Haley is now dead because mainstream and social media convinced her that experimental mRNA shots are safe and necessary for the common good.
Mrs. Brinkmeyer received an mRNA shot on or around Tuesday, January 19. It is unclear whether it was the Pfizer/BioNTech or Moderna shot. She died two days later, according to her mother, Shauna O’Neill Link. Mrs. Brinkmeyer’s sudden death shocked everyone in her family, and left her young husband with a void that is unlikely to ever be filled. 

Σύνδεση:


2 σχόλια:

  1. Τα ανθρωποειδή που μας κυβερνούν, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο θράσους: στο νησί μου, το οποίο είναι γεμάτο αυτή τη στιγμή που σας γράφω από επισκέπτες αλλοδαπούς και ημεδαπούς, δεν κατάφεραν φέτος να έρθουν για Πάσχα πολλοί καταγόμενοι από αυτό.
    Βγήκε στο καπάκι κι ο χιτλερίσκος ο Χαρδαλιάς να δηλώσει με θράσος χιλίων πιθήκων πως η Πάρος κοκκινίζει και πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα!!!
    Καλή επ-Ανάσταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ! Κάθε "επανάσταση" για να φτουρήσει", να αξίζει να συμβεί και να καρπίσει, θα πρέπει οι "επαναστατημένοι" να έχουν κατανοήσει τη σχέση και λειτουργία αιτίων-αιτιατών! Ώστε να μην επαναληφθεί, υπό "ευνοϊκές συγκυρίες" η ίδια ιστορία σαν χειρότερη ακόμα τραγωδία. Ήδη ο "πολύς" Γκέητς μιλάει για ακόμα χειρότερες "πανδημίες" στο άμεσο μέλλον, δηλαδή για ένα μελλον χωρίς μέλλον για το ανθρώπινο είδος, δηλαδή πού σταματά αυτή η κατηφόρα; Βέβαια το Ίδρυμα του ζεύγους Γκέητς πρωτοστάτησε στη συνάντηση με τον αινιγματικό τίτλο «Συμβάν 201»πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 2019 (λίγους μήνες ακριβώς πριν το ξέσπασμα και τη διάχυση παντού του "ιού" με τραγικά "λάθη" στην αρχή του ΠΟΫ που συντέλεσαν στην παγκόσμια διασπορά) στη Νέα Υόρκη και την είχε διοργανώσει το κέντρο για την παγκόσμια ασφάλεια. Εκεί συνέβη μια ανατριχιαστική προσομείωση των συνθηκών μίας παγκόσμιας πανδημίας και της διαχείρισής της. Και δε ήταν το μόνο "προφητικό" συμβάν.
      Το ζήτημα είναι ότι ζούμε μια "λογική" σε έναν "αναποδογυρισμένο κόσμο", μέσα σε σπασμένα κομμάτια του καθρέφτη της "πραγματικότητας". Αν πριν λίγα χρόνια προφήτευες τέτοιες καταστάσεις θα σε αποκαλούσαν σαλεμένο! Και τώρα η παραφροσύνη, με έναν ιό που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 0,2% (μικρότερη από τις εξάρσεις της εποχικής γρίπης όπου δεν κηρύχθηκε ποτέ πανδημία κι ας είχε φτάσει η θνητότητα και στο 10%!), με το 99% των προσβληθέντων να αναρρώνει, με αποδεδειγμένη λόγω πληθώρας στοιχείων και μαρτυριών παραχάραξη και διόγκωση των "αριθμών τρόμου", με εξόφθαλμη μιντιακή προπαγάνδα και εξοβελισμό των πολλών σοβαρών και συνεπών επιστημονικών φωνών. Συνεχίζω: Και αντί να εστιαστεί η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και οι "ηγεσίες κρατών" σε ελπιδοφόρες και καθόλα υπαρκτές και φθηνές θεραπείες (και κατ'οίκον περίθαλψη, όχι «διασωληνώσεις» με ελαφρά τη καρδία» και ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις να «στέλνουν αδιάβαστους» πολλούς!) προκρίνουν ως "πανάκεια" κάτι fast-track εμβόλια! Που δεν είχαν ποτέ ξανά δοκιμαστεί ξανά σε ανθρώπους, σε πειραματικό στάδιο και πολλές «εμπλοκές» στις βιαστικές κλινικές δοκιμές και πλέον ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ σοβαρότατες παρενέργειες στην υγεία όλων των ηλικιών και χιλιάδες θανάτους! Ώστε πλέον να ΚΑΤΑΝΤΑ ΓΕΛΟΙΑ Η ΑΝΤΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ & ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΓΡΑΦΙΚΗ απόπειρα αποσυσχέτισης με τους εμβολιασμούς! Που με τα mRNA "εμβόλια" (τα οποία καθιερωνει και ωςμοναδικά γα τους πολίτες της η ανεκδιήγητη ΕΕ) έχεις "ανοσία" μόνο γα 6 μήνες και μετά φτου και πάλι από την αρχή!
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ; ΓΙΑΤΙ; Για να τρέξει απλά το "GREAT RESET", όπου σύμφωνα με βιντεο και άρθρα του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, οι επιζήσαντες από την καταστροφή οικονομικού και κοινωνικού ιστού με τα μεσαιωνικής καταβολής lockdowns, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ούτε καν ο τσιπαρισμένος(κι εμβολιασμένος) εκφυλισμένος-αυτοματοποιημένος εαυτός (βέβαια οι λίγοι θα έχουν τα πάντα και τους πάντες ιδιοκτησία!) και γι' αυτό "θα'ναι ευτυχισμένοι" και on line μονίμως σε έναν ψηφιακό «βελούδινο παράδεισο», όπου η εργασία θα τελείται από μηχανές και οι άνθρωποι θα είναι σαν αποχαυνωμένοι παρίες στο έλεος ενός «Υπερ-κράτους-παντεπόπτη Οφθαλμού»; ; Εδώ έχουμε να κάνουμε με μένος κατά της ανθρώπινης υπόστασης και δεν είναι κάτι καινούριο, παλιά δεν τους έβγαιναν τα νούμερα με AIDS & H1N1, και το ερώτημα είναι από ποια "ελίτ" που χρησιμοποιεί "μεγιστάνες-πολιτικούς-ΜΜΕ-"επιστήμονες" σαν συγχρονισμένες ανατριχιαστικά μεταξύ τους μαριονέτες;
      Τα πράγματα είναι πολύ αλλόκοτα, αλλά και οι λαοί οφείλουν να αφυπνιστούν γιατί ο χρόνος λιγοστεύει...το βλέπουμε (;) πια όλοι!

      Διαγραφή