ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Ο ίδιος ο CEO της Pfizer κ. Αλβέρτος Μπουρλά αποκαλύπτει τον...διαφορετικό τρόπο παραγωγής του εμβολίου...

Ο Έλληνας  CEO της Pfizer κ. Αλβέρτος Μπουρλά, αποκαλύπτει τον "επαναστατικό", τον "σοφιστικέ", τον διαφορετικό τρόπο παραγωγής του..."εμβολίου"! Θα μπορούσαμε να χρησιμοποήσουμε και την πρόταση ότι, κατά κάποιο τρόπο, "επρόκειτο για ηλεκτρονικό delivery"... Όπως και ο ίδιος (14/11/2020) συνεντευξιαζόμενος εξηγεί, για το πρώτο εμβόλιο που παρήγαγαν στα εργαστήρια της εταιρείας, δεν έγινε αυτό έχοντας τον...ιό απομονωμένο εκεί. Αλλά τους έστειλαν ένα..."computer file " (πιθανώς από την BioNTech - αυτοί ή όποιοι τέλος πάντων το έστειλαν τον είχαν απομονώσει, να μείνουμε ήσυχοι...)  με το "genetic sequence" (γενετική αλληλουχία) του ιού! Και από αυτό, όπως ο ίδιος λέει, έκαναν "replicated" (δηλαδή δημιούργησαν αντίγραφο) το DNA του και μετά το RNA. Στη συνέχεια λέει και τα εξής: "καταλαβαίνετε πόσα στάδια COVID... (εδώ γελάει κάπως αμήχανα για να μην του ξεφύγει κάνα ρήμα σαν το "ξεπετάξαμε" ή έστω"παρακάμψαμε";;) ... κάτι τέτοιο παρά να στείλεις τον ιό, να τον καλλιεργήσεις στο εργαστήριο κτλ...".   Αυτή ήταν η βασική "τεχνολογία", όπως τονίζει, αλλά εκείνο που έκανε τη διαφορά, κατά τον ίδιο πάντα, είναι ότι "κινήθηκαν με τελείως διαφορετικό τρόπο" απ' ότι όταν κάνουνε "investments"(= έρευνες, κάτι το απαρχαιωμένο δηλαδή για τη νέα επιστήμη και τα θαύματά της;) για να δημιουργήσουν ένα καινούριο προϊόν ...

βίντεο: «Ποιο είναι το γονιδίωμα του κορωνοϊού;»

Ποιες έρευνες δεκαετιών που απαιτούνταν ως τώρα για όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και αξιόπιστα αποτελέσματα παραγόμενων εμβολίων ή "προϊόντων"; Ποιες νεκροψίες σε θύματα και πάρσιμο ιστού από ανθρώπινα όργανα που έπληξαν θανατηφόροι ιοί, για να μελετήσουν σοβαρά και επισταμένα τον τρόπο που λειτουργούν αυτοί...Το γοργόν και χάριν έχει! Και φυσικά η ικανοποίηση είναι μεγάλη σαν βλέπεις και τα κέρδη να εκτοξεύονται στα ύψη, μιλάμε για πολλά δισεκατομμύρια!

Αλλά η μεγάλη βιασύνη έχει και το τίμημά της: Ομολογία Pfizer: «6-8 μήνες διαρκεί η ανοσία από το εμβόλιό μας- Πρέπει να εμβολιαστείτε πάλι όλοι από το καλοκαίρι»! - Η αμερικανική εταιρεία Pfizer και η γερμανική τουρκικής ιδιοκτησίας ΒionNTech παραδέχθηκαν επίσημα αυτό που όλη η επιστημονική κοινότητα γνώριζε, αλλά κανείς με εξαίρεση τους Ρώσους δεν είχε βγει να το πει: Οτι τα εμβόλια mRNA της συγκεκριμένης εταιρείας όπως και της Moderna έχουν «διάρκεια ζωής» ελάχιστων μηνών! Οι Pfizer/BioNTech ανακοίνωσαν για διατήρηση των αντισωμάτων σε χρόνο 6-8 μηνών, αλλά ακόμα και αυτό είναι υπεραισιόδοξο: Οι Ρώσοι του Ινστιτούτου «Γκαμαλέγια» διαβεβαιώνουν ότι «Στους τέσσερις μήνες ή πέντε το πολύ τελειώνει η ανοσοποιητική δράση του εμβολίου Pfizer BioNTech»

Έχει και τις παρενέργειές της, αλλά ποιος νοιάζεται όταν έχεις από πίσω σου ένα ολόκληρο σύστημα  να σε στηρίζει. Αρκεί να μην ξεφύγουν πολύ οι "λογικές απώλειες" που μπορεί να έχουν και σχέση με το πανάκριβο "θαύμα της επιστήμης" κι άιντε μετά να  δικαιολογήσεις τη "μη συσχέτιση": 

Και άσε που μπορεί να βγει και βρώμα, από εκεί που δεν το περιμένεις, για την ποιότητα των δόσεων που βγήκαν στην κυκλοφορία για μαζική χρήση, σε σχέση με την ποιότητα του "πρωτότυπου", που παρασκευάστηκε έστω κι έτσι όπως παρασκευάστηκε:

"Αποκάλυψη-σοκ Le Monde: (Ιανουάριος του 2021) Τα εμβόλια Pfizer που κάνουν οι πολίτες είναι διαφορετικά από των δοκιμών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου