ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

"Η Γερμανίδα Νευρολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Δρ. Margarite Griesz-Brisson για μάσκες: “η στέρηση οξυγόνου προκαλεί μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες.Για παιδιά και εφήβους, οι μάσκες απολύτως απαγορεύονται.Προκαλούν οξυγονική αποστέρηση και διαρκή νευρολογικά συμπτώματα ιδίως στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των παιδιών "

 " Η στέρηση οξυγόνου από τον εγκέφαλο ενός παιδιού ή εφήβου ή ο περιορισμός του με οποιονδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο επικίνδυνος για την υγεία του, αλλά και απολύτως εγκληματικός.Τα παιδιά χρειάζονται τον εγκέφαλο για να μάθουν και ο εγκέφαλος χρειάζεται οξυγόνο για να λειτουργήσει. Δεν χρειαζόμαστε κλινική μελέτη για να το μάθουμε. Ο εγκέφαλος ενός παιδιού, ή ενός εφήβου, λαχταρά το οξυγόνο. Όσο πιο μεταβολικά είναι ενεργό το όργανο, τόσο περισσότερο οξυγόνο χρειάζεται. Σε παιδιά και εφήβους, κάθε όργανο είναι μεταβολικά ενεργό. Είναι ένα απλό και αδιαμφισβήτητο φυσιολογικό γεγονός. Η συνειδητά και εσκεμμένα επαγόμενη έλλειψη οξυγόνου είναι απόλυτος κίνδυνος για την υγεία και απόλυτη ιατρική αντένδειξη. Στην ιατρική, μια απόλυτη ιατρική αντένδειξη σημαίνει ότι αυτό το φάρμακο, η θεραπεία, η μέθοδος ή το μέτρο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται και δεν επιτρέπεται η χρήση τους. Ποιος ευθύνεται γι αυτό το έγκλημα;;; Όσοι θέλουν να το εφαρμόσουν; Όσοι το άφησαν να συμβεί και παίζουν το παιχνίδι, ή εκείνοι που δεν το αποτρέπουν; Δεν πρόκειται για μάσκες ή ιούς, και σίγουρα όχι για την υγεία σας. Πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. "   Video: https://youtu.be/pd22FGeuyog

Σύνδεση: 
Ένα ανατρεπτικό ρεπορτάζ του Fox News για τη χρήση των μασκών


"Η Γερμανίδα Νευρολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Δρ. Margarite Griesz-Brisson για μάσκες: “η στέρηση οξυγόνου προκαλεί μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες. Για παιδιά και εφήβους, οι μάσκες απολύτως απαγορεύονται.Προκαλούν οξυγονική αποστέρηση και διαρκή νευρολογικά συμπτώματα ιδίως στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των παιδιών "

Η Γερμανίδα Νευρολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής η Δρ Margarite Griesz-Brisson κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις μάσκες. Είναι ειδικευμένη νευρολόγος και νευροφυσιολόγος, με διδακτορικό στη φαρμακολογία, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νευροτοξικολογία, την περιβαλλοντική ιατρική, τη νευροαναγέννηση και τη νευροπλαστικότητα. Προειδοποιεί: “η στέρηση οξυγόνου προκαλεί μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες….οι μάσκες προκαλούν οξυγονική αποστέρηση και διαρκή νευρολογικά συμπτώματα ιδίως στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των παιδιών”...Να τι λέει μεταξύ άλλων για τις μάσκες και τις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο εγκέφαλο σε βίντεο:
«Η αναπνοή του αέρα που αναπνέουμε αναμφίβολα θα δημιουργήσει έλλειμμα οξυγόνου και κορεσμό διοξειδίου του άνθρακα. Γνωρίζουμε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύ ευαίσθητος στην στέρηση οξυγόνου. Υπάρχουν νευρικά κύτταρα, για παράδειγμα στον ιππόκαμπο, τα οποία δεν μπορούν να περάσουν περισσότερο από 3 λεπτά χωρίς οξυγόνο – δεν μπορούν να επιβιώσουν.

Τα οξεία προειδοποιητικά συμπτώματα είναι πονοκέφαλος, υπνηλία, ζάλη, δυσκολία συγκέντρωσης, αργός χρόνος αντίδρασης – που είναι αντιδράσεις του γνωστικού συστήματος.(σσ. αφορά κυρίως την εκπαίδευση)

Ωστόσο, όταν υποφέρετε από χρόνια στέρηση οξυγόνου, όλα αυτά τα συμπτώματα εξαφανίζονται καθώς τα συνηθίζετε. Αλλά η λειτουργία σας παραμένει μειωμένη και η πείνα οξυγόνου του εγκεφάλου σας συνεχίζει να προχωρά.

Γνωρίζουμε ότι οι νευροεκφυλιστικές ασθένειες χρειάζονται χρόνια, αν όχι δεκαετίες, για να αναπτυχθούν. Αν σήμερα ξεχάσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, αυτό δείχνει ότι η διαδικασία υποβάθμισης του εγκεφάλου σας ξεκίνησε πριν από 20 ή 30 χρόνια.

Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε συνηθίσει να φοράτε μάσκα και να εισπνέετε τον αέρα που μόλις εκπνεύσατε, αλλά το γεγονός παραμένει ότι οι εκφυλιστικές διεργασίες στον εγκέφαλό σας εντείνονται καθώς η στέρησή σας σε οξυγόνο συνεχίζεται.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλό σας είναι ανίκανα να διαιρεθούν κανονικά. Έτσι, σε περίπτωση που οι κυβερνήσεις μας είναι αρκετά γενναιόδωρες για να μας επιτρέψουν να βγάλουμε τις μάσκες μας και να αναπνέουμε ξανά ελεύθερο οξυγόνο σε λίγους μήνες, τα χαμένα νευρικά κύτταρα δεν θα αναγεννηθούν πλέον. Ό,τι χάνεται,χάνεται.

Δεν φέρω μάσκα, χρειάζομαι τον εγκέφαλό μου για να σκεφτώ . Θέλω να έχω καθαρές-διαυγείς ιδέες όταν φροντίζω τους ασθενείς μου και να μην είμαι αναισθητοποιημένη από το διοξείδιο του άνθρακα.

Δεν υπάρχει αβάσιμη ιατρική εξαίρεση για τις μάσκες προσώπου επειδή η στέρηση οξυγόνου είναι επικίνδυνη για κάθε εγκέφαλο. Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι σε θέση να αποφασίζει ελεύθερα αν θέλει να φορέσει μια απολύτως αναποτελεσματική μάσκα για να προστατευθεί από έναν ιό.

Για παιδιά και εφήβους, οι μάσκες απαγορεύονται απολύτως. Τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν εξαιρετικά ενεργό και προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα και χρειάζονται συνεχή αλληλεπίδραση με το μικρόβιο της Γης. Ο εγκέφαλός τους είναι επίσης απίστευτα δραστήριος, επειδή έχουν πολλά να μάθουν. Ο εγκέφαλος ενός παιδιού, ή ενός εφήβου, λαχταρά το οξυγόνο. Όσο πιο μεταβολικά είναι ενεργό το όργανο, τόσο περισσότερο οξυγόνο χρειάζεται. Σε παιδιά και εφήβους, κάθε όργανο είναι μεταβολικά ενεργό.

Η στέρηση οξυγόνου από τον εγκέφαλο ενός παιδιού ή εφήβου ή ο περιορισμός του με οποιονδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο επικίνδυνος για την υγεία του, αλλά και απολύτως εγκληματικός. Η έλλειψη οξυγόνου αναστέλλει την ανάπτυξη του εγκεφάλου και η προκύπτουσα βλάβη ΔΕΝ μπορεί να αποκατασταθεί.

Τα παιδιά χρειάζονται τον εγκέφαλο για να μάθουν και ο εγκέφαλος χρειάζεται οξυγόνο για να λειτουργήσει. Δεν χρειαζόμαστε κλινική μελέτη για να το μάθουμε. Είναι ένα απλό και αδιαμφισβήτητο φυσιολογικό γεγονός. Η συνειδητά και εσκεμμένα επαγόμενη έλλειψη οξυγόνου είναι απόλυτος κίνδυνος για την υγεία και απόλυτη ιατρική αντένδειξη.

Στην ιατρική, μια απόλυτη ιατρική αντένδειξη σημαίνει ότι αυτό το φάρμακο, η θεραπεία, η μέθοδος ή το μέτρο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται και δεν επιτρέπεται η χρήση τους. Για να αναγκάσεις έναν ολόκληρο πληθυσμό να χρησιμοποιήσει μια απόλυτη ιατρική αντενδείξεις με βία, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι και σοβαροί λόγοι γι αυτό, και αυτοί οι λόγοι πρέπει να παρουσιαστούν σε αρμόδιους διεπιστημονικούς και ανεξάρτητους φορείς, για επαλήθευση και εξουσιοδότηση.

Όταν η άνοια αυξάνεται εκθετικά σε δέκα χρόνια και οι νεότερες γενιές δεν μπορούν να φτάσουν στο έμφυτο δυναμικό τους, δεν θα έχει νόημα να πούμε ότι «δεν χρειαζόμασταν τις μάσκες».

Πώς μπορεί ένας κτηνίατρος, πωλητής λογισμικού, επιχειρηματίας, κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων και φυσικός να αποφασίσει ερωτήσεις σχετικά με την υγεία ολόκληρου του πληθυσμού; Παρακαλώ αγαπητοί συνάδελφοι όλοι πρέπει να ξυπνήσουμε..

Ξέρω σε ποιο βαθμό η έλλειψη οξυγόνου είναι επιζήμια για τον εγκέφαλο οι καρδιολόγοι γνωρίζουν σε ποιο σημείο είναι επιβλαβής για την καρδιά οι πνευμονολόγοι ξέρουν σε ποιό βαθμό είναι ζημιογόνα για τους πνεύμονες. Η στέρηση οξυγόνου ζημιώνει τα όργανα…

Πού είναι οι υπηρεσίες μας υγείας , η ασφάλιση μας υγείας, οι ιατρικοί μας σύλλογοι; Θα ήταν καθήκον τους να αντιταχθούν σθεναρά και να τερματίσουν τον περιορισμό – από την αρχή.

Γιατί οι ιατρικές αρχές επιβάλλουν κυρώσεις σε γιατρούς που χορηγούν εξαιρέσεις σε άτομα; Πρέπει το άτομο ή ο γιατρός να αποδείξει σοβαρά ότι η στέρηση οξυγόνου είναι επιβλαβής για όλους; Τι είδους ιατρική αντιπροσωπεύουν οι γιατροί και οι ιατρικοί μας σύλλογοι;

Ποιός ευθύνεται γι αυτό το έγκλημα;;; Όσοι θέλουν να το εφαρμόσουν; Όσοι το άφησαν να συμβεί και παίζουν το παιχνίδι, ή εκείνοι που δεν το αποτρέπουν;

Δεν πρόκειται για μάσκες ή ιούς, και σίγουρα όχι για την υγεία σας. Πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Δεν μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι. Δεν φοβάμαι.

Όπως το παρατηρείτε ήδη μας παίρνουν τον αέρα μας..Το επιτακτικό αυτή την ώρα είναι η προσωπική ευθύνη... Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που πιστεύουμε – όχι για τα μέσα ενημέρωσης. Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που κάνουμε – όχι για τους προϊσταμένους μας. Είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία μας – όχι για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Και είμαστε υπεύθυνοι για ό, τι συμβαίνει στη χώρα μας – όχι για την κυβέρνηση. »



Πάρθηκε από το dimpenews
Άλλη μία αναδημοσίευση, στα πλαίσια του δημοκρατικού δικαιώματος ενάντια σε κάθε είδους αντιδημοκρατική λογοκρισία, στην προπαγανδιστική εργασία και σε ένα πρωτοφανές παγκοσμίως κυνήγι μαγισσών σε βάρος της αντίθετης άποψης  και ένστασης, που παραπέμπει σε μεσαιωνικές αποτροπιαστικές και σκοταδιστικές πρακτικές. Και υπέρ της ελευθερίας σκέψης και έκφρασης και της πρόσβασης στην ελεύθερη ροή πληροφορίας , με απόκτηση συνθετικής και κριτικής σκέψης των πολιτών μέσα από αυτή τη διαδικασία και αυτονόητη -όπως θα έπρεπε να είναι- δυνατότητα. Σε καμία περίπτωση, βεβαίως, δεν θα πρέπει ένας υπεύθυνος πολίτης να ασπάζεται άκριτα και να ενστερνίζεται δεδομένα που δεν είναι επιβεβαιωμένα πλήρως και μη αξιόπιστα ως προς την προέλευσή τους. Ειδικά, όμως, για την επιστημονική κοινότητα είναι  -και θα πρέπει να επισημανθεί σε όλες του τις πτυχές αυτό-  ολέθριος κι επιζήμιος ο αποκλεισμός δημόσιου λόγου σε ενεργούς και καταξιωμένους επιστήμονες, όπως και η αποφυγή επί ίσοις όροις δημόσιου διαλόγου, για μείζονος σημασίας ιατρικού και κατά προέκταση κοινωνικού ενδιαφέροντος σοβαρά ζητήματα. Κάτι τέτοιο, ως  πολιτική επιλογή, ενέχει κρίσιμους κινδύνους δημοκρατικής εκτροπής και κύλισης της κοινωνίας σε έναν ιδιότυπο πνευματικό σκοταδισμό και κοινωνικό ολοκληρωτισμό. Με ό,τι μια τέτοια συνθήκη -πολιτικού χαρακτήρα στην ουσία της- συνεπάγεται για την κοινωνική ευημερία σε αυτοπροσδιοριζόμενα ως δημοκρατικά πολιτεύματα και για την ίδια την καλλιέργεια και ολοκλήρωση της προσωπικότητας των πολιτών..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου