ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

" Να μελετήσεις τον ΦΟΒΟ σου... Όλα είναι τρελά, όλα είναι οξύμωρα..." ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Γνώμη μας: Αν επιβληθεί και η διπλή μάσκα, γιατί να μην επιβληθεί και φορολογία στα κυβικά εκατοστά αέρα που αναπνέει ετησίως ο καθένας; Γιατί να μην επιβληθεί και η μόνιμη απαγόρευση κυκλοφορίας, ακόμη και μετά την "πανδημία", τις βραδινές ώρες που εγκυμονούν πάσης φύσης κινδύνους για τους νυχτοπερπατητές και ξενύχτηδες και την ασφάλειά τους; Π.χ. μπορεί να πατήσουν κανένα σκατό που δεν θα δουν στο δρόμο, σαν αυτά που εκκρίνονται μερικές ας πούμε φορές από την τηλεόραση (κι εγγράφονται στην εγκεφαλική ουσία, εισχωρώντας όπως ο ιός στον οργανισμό του ξενιστή του) και γλιστρώντας να πέσουν κάτω άσχημα και να ... καταλήξουν ακόμη και διασωληνωμένοι...

Κάποιες πρώτες χρήσιμες συνδέσεις, για να συμβάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας στο αναγκαίο "ψάξιμο" του καθενός, ως

απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε προσεκτική εξαγωγή συμπερασμάτων σοβαρών και ως στάση ζωής γενικότερα:

"Η Γερμανίδα Νευρολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Δρ. Margarite Griesz-Brisson για μάσκες: “η στέρηση οξυγόνου προκαλεί μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες. Για παιδιά και εφήβους, οι μάσκες απολύτως απαγορεύονται. Προκαλούν οξυγονική αποστέρηση και διαρκή νευρολογικά συμπτώματα ιδίως στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των παιδιών "

ΑΡΘΡΟ: "Μελέτες του CDC κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η...μεγάλη πλειοψηφία όσων μολύνθηκαν από Covid -19 φορούσαν πάντα μάσκες" !

> Ένα ανατρεπτικό ρεπορτάζ του Fox News για τη χρήση των μασκών

Το δράμα της χρήσης των παιδιών ως πειραματόζωων..

Βέλγος Martin Zizi Επιδημιολόγος (KULeuven -VUB ),Σύμβουλος ΟΗΕ για βιολογικό αφοπλισμό: είναι καιρός να σταματήσει η τρέλα. Η θνητότητα από covid19 είναι 0,2% και στους πιο νέους 0,05%.Η διαχείριση κρίσης σκοτώνει 20 φορές περισσότερους. Ως και 1,37 εκατομμύρια θάνατοι περισσότεροι τα επόμενα 15 χρόνια λόγω υγειονομικής διαχείρισης κρίσης.Το 99% του πληθυσμού επιβιώνει από Covid 19.Τα εμβόλια δεν είναι λύση κατά ιού που μεταλλάσεται ως 30 φορές το χρόνο.

> ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ "JOHN HOPKINS NEWS-LETTER" : ΔΕΝ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ Ο COVID!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Αποσπάσματα:

"...να ψαχτεί (ο κόσμος) βαθιά γιατί είναι σίγουρο ότι δεν είναι έτσι όπως μας τα λένε. Με ποιον τρόπο και για ποιο λόγο ένας υγιής άνθρωπος κι ένας υγιής νους πρέπει να αποδεχτεί το οποιοδήποτε αφήγημα από τον οποιονδήποτε που έχει σχέση με την υγεία του, τη ζωή και τον θάνατό του; Τη στιγμή που δεν γίνεται σε αυτό το θανατικό που μας τρομοκρατούν μία νεκροψία (παραπομπή σε αυτή την ανάρτηση: Στοιχεία επί στοιχείων και απορίες επί αποριών...) ώστε να κατανοήσουμε και να δούμε με ποιον τρόπο αυτός ο ιός μας σκοτώνει...αν μας σκοτώνει αυτός ο ιός...αν δεν πηγαίνουν από τίποτα άλλο οι άνθρωποι...αν δεν υπάρχουν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις που "τους στέλνουνε"...αν καν υπάρχει (παραπομπή στην ανάρτηση: Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ )! Δεν μπορεί σε όλο τον κόσμο να φωνάζουν τόσοι πολλοί γατροί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό που μας δείχνουν και να είναι όλοι στημένοι ψεύτες, ψεκασμένοι...(και, να προσθέσουμε εμείς, ότι έχουν αποκλειστικό και θέσφατης φύσης δίκιο σε όλα όλοι οι

 τακτικότατοι θαμώνες της TV ειδικοί και "μη ψεκασμένοι"...). Να φτάσετε στο σημείο της ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ, υγιής αμφισβήτηση, γιατί έχει να κάνει με θέμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας, με το ΜΕΛΛΟΝ μας, τι ακόμη θα χάσουμε από "νόμους και κανόνες" {παραπομπή κι εδώ: ΠΕΡΙ "ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ" - Η αυθεντική (αρχαιοελληνική) αντίληψη περί νόμων και η μεταγενέστερη διαστροφή της από τους ηθικολόγους.}. Πάνω απ' όλα της ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ...Παρακαλάω απλά όλους σας να ξαναδιαβάσετε από την αρχή το αφήγημα, να το βάλετε κάτω ντόμινο-ντόμινο, πότε έγινε τι, τι ειπώθηκε μες στο χρόνο, τι χρόνος χάθηκε, πόσα λάθη "δίπιτα και μονά έγιναν" και το τι λένε άλλοι οργανισμοί, τι λέει ο ΠΟΫ πότε το' πε και τι κάνανε αυτοί εδώ... Δεν γίνεται να συνεχίζουμε να είμαστε όλοι σκυμμένοι και γονατιστοί στα συμφέροντα κάποιων (παραπομπή κι ΕΔΩ )... Κι αν έχουμε άδικο και είναι λάθος ό,τι λέω, μακάρι όλοι μαζί να το καταλάβουμε μέσα από την έρευνά μας και να γίνουμε 100 φορές πιο πιστοί στο αφήγημα αυτό για να προστατεύσουμε τον συνάνθρωπό μας. Αλλά μην οδηγήσουμε τους συνανθρώπους μας, από τον τρόμο τους, τη μοναξιά τους, την απόσταση που μας βάλανε αυτοί να υπάρχουμε, να ασθενήσουν πραγματικά από...πραγματικές ασθένειες. Ο Φόβος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ {θυμήσου κι αυτό: " Ηθικό ΣΟΚ στην ανθρωπότητα"}, είναι ΕΠΙΛΟΓΗ. Η ΓΝΩΣΗ, Η ΜΑΘΗΣΗ, Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..."

" Ο φόβος είναι όπως ο κλέφτης. Αν τον αφήσεις ανεξέλεγκτο θα σου στερήσει τη χαρά της ζωής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου