ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ "JOHN HOPKINS NEWS-LETTER" : ΔΕΝ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ Ο COVID! (Αφιερωμένο στους "ειδικούς" που ξεχειλίζουν από επιστημονισμό και θεωρούν τους ανθρώπους "ανθρωπάκια"...)


( Η σύνταξη του τέλους της Παράνοιας! Kαι της διασποράς βιο-τρομοκρατίας ... Αν νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο, διαδώστε αυτές τις εκπληκτικές διαπιστώσεις - ΚΟΛΑΦΟ για την "πανδημιολογία" και το λόμπι της που ποντάρει στην προμελετημένη υπερδιόγκωση της καταστροφολογίας και ερεθίζει τον υπερ-χρήσιμο ανθρώπινο Φόβο, για να τρέξει απρόσκοπτα Σχέδιο "Επανεκκίνησης"-τρανσανθρωπισμού ... Για μια καλή ιδέα ως προς τα εγχώρια δεδομένα, το "πάρτι" που συμβαίνει, ανατρέξτε και εδώ: https://antidras.blogspot.com/2020/12/slap-on-your-face.html 

" ... δεν βγήκε κανείς κορονολάτρης να τα αντικρούσει, γιατί Δεν αντικρούονται!" (!)

πάτησε στην εικόνα για μεγέθυνση - click on image
ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ "JOHN HOPKINS NEWS-LETTER" 

ΔΕΝ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ Ο COVID!
(Δημοσιεύτηκε 22 Νοέμβρη, την κατέβασαν σε 5 μέρες!)

Μία αληθινά συγκλονιστική ανάλυση για τα αποτελέσματα του Covid είδε το φως της δημοσιότητας, πριν από 10 μέρες, στο διεθνούς κυκλοφορίας έγκυρο επιστημονικό περιοδικό «John Hopkins News-Letter”.

Η μελέτη προκάλεσε το ζωηρό ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, γιατί τα συμπεράσματα της ανέτρεπαν την αντίληψη που έχει διαμορφώσει ο μέσος άνθρωπος για τον Covid-19, παρακολουθώντας τα ΜΜΕ.

Τελικά όμως, η διεύθυνση του περιοδικού την κατέβασε μετά από 5 μέρες, την 27η Νοέμβρη, με κάποιες δικαιολογίες, που δεν ήταν και ιδιαίτερα πειστικές…

Μπορεί όμως να βρει κανείς την αρχική δημοσίευση, σε άλλες ιστοσελίδες που την αναδημοσίευσαν και εκείνες δεν την κατέβασαν (ακόμη).

Θα την παρουσιάσω εδώ, όσο γίνεται πιο απλά και περιεκτικά, γιατί τεκμηριώνει αυτά που πολλοί υποψιαζόμασταν, αλλά με ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία πια.
__________________________________



ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Τίτλος της δημοσίευσης είναι:

"A closer look at U.S deaths due to COVID-19"
(Μία πιο κοντινή ματιά στους θανάτους των ΗΠΑ, λόγω
COVID-19)

Η μελέτη έγινε από την GENEVIEVE BRIAND, (εργάζεται στο πρόγραμμα Εφηρμοσμένων Οικονομικών του Hopkins) που πήρε τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία του CDC (περίπου αντίστοιχο του δικού μας ΕΟΔΥ) που έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του.
Αυτά που ανακοινώνουν επίσημα οι ΗΠΑ, σχετικά με τον Covid.

Η περίοδος που αφορούσαν τα δεδομένα ήταν από τα μέσα Μαρτίου 2020 ως τα μέσα Σεπτεμβρίου. 2020

Στο διάστημα αυτό οι ΗΠΑ είχαν συνολικά, από ΟΛΕΣ τις αιτίες θανάτων, κάπου 1.700.000 θανάτους.
Οι 200.000 από αυτούς τους θανάτους (ποσοστό 12%) αποδίδονται στον Covid.

Η ερευνήτρια δεν έμεινε μόνο στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, αλλά ανέλυσε τον αριθμό θανάτων κατά ηλικιακές ομάδες, αλλά και για κάθε μία αιτία θανάτου ξεχωριστά.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Οι 3 πιο συχνές αιτίες θανάτου στις ΗΠΑ είναι κατά σειρά:
1) Καρδιαγγειακά επεισόδια
2) Χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια
3) Γρίπη και πνευμονία
______________________________________________

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Η Genevieve Briand εστίασε (πολύ σωστά!) στο ότι δεν μετράει και τόσο το πόσοι θάνατοι αποδίδονται σε μία πρωτοεμφανιζόμενη αιτία θανάτου. Αυτό που μετράει κυρίως είναι αν αυτή η νέα αιτία θανάτου κατόρθωσε να αυξήσει τον συνολικό αριθμό των αναμενόμενων θανάτων!

Διότι αν αυτό το διάστημα ο Covid προκάλεσε 200.000 θανάτους που όντως δεν αναμένονταν, τότε αυτό που θα περίμενε κανείς να δει «κανονικά» θα ήταν μία αύξηση στο σύνολο όλων των θανάτων κατά 200.000, σε σχέση με άλλες χρονιές, αφού όλες οι υπόλοιπες αιτίες προφανώς συνεχίζουν να υπάρχουν και συνεχίζουν να σκοτώνουν…

Διαπίστωσε λοιπόν με έκπληξη (δική της έκπληξη, όχι δική μας, που τα έχουμε ξαναγράψει αυτά, σε αυτόν εδώ τον τοίχο…) ότι ο συνολικός αριθμός αναμενόμενων θανάτων στις ΗΠΑ από όλες τις αιτίες ΔΕΝ αυξήθηκε, παρ'όλη την θραύση που έκανε ο κορονοϊός!!

Το σύνολο των θανάτων από όλες τις αιτίες (περιλαμβανομένου ΚΑΙ του Covid πια) ΔΕΝ είναι μεγαλύτερο από όσο ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, μέσα στην ίδια χρονική περίοδο!

Με άλλα λόγια, ο κορονοϊός ΔΕΝ προκάλεσε αύξηση του συνόλου των θανάτων στις ΗΠΑ. Πάλι πέθαναν όσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο στις ΗΠΑ!

Απλά ο Covid «έκλεψε πελατεία» από άλλες παθήσεις, αλλά τελικώς πέθανε ο ίδιος αριθμός ανθρώπων, όπως και τα προηγούμενα χρόνια!

____________________________________________

Α) ΘΑΝΑΤΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
δείτε ΦΩΤΟ 1 (2 για την ακρίβεια

Είναι γνωστό και κοινώς παραδεκτό ότι ο Covid σκοτώνει κυρίως ηλικιωμένους (με ή χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, αλλά πάντως ηλικιωμένους).
Με βάση αυτό θα περίμενε κανείς να δει μία σημαντική αύξηση των ποσοστών των θανάτων, στις ομάδες με μεγάλη ηλικία…
Όμως ΚΑΜΙΑ αύξηση του ποσοστού των ηλικιωμένων που πέθαναν επί κορονοϊού δεν προέκυψε, συγκρινόμενο με την περίοδο πριν τον κορονοϊό!

Στην ΦΩΤΟ 1 (2) έχουμε ένα διάγραμμα που δείχνει το ποσοστό κάθε ηλικίας στο σύνολο των θανάτων.
Κάθε κατακόρυφη μπάρα αντιπροσωπεύει μία βδομάδα, ξεκινώντας από την αρχές Φεβρουαρίου του 2020 και φτάνοντας ως αρχές Σεπτεμβρίου.

Βλέπουμε ότι το ποσοστό των ηλικιωμένων που πέθαναν ΔΕΝ αυξήθηκε επί κορονοϊού.

- Πάλι το 30% των θανάτων αποτελούν οι υπερήλικες (85 ετών και άνω) μετά την εμφάνιση του κορονοϊού , όπως ακριβώς και πριν τον κορονοϊό!
- Πάλι το 24% των θανάτων αποτελούν οι ηλικιωμένοι (74-85 ετών) επί κορονοϊού, όπως και πριν τον κορονοϊό!
- Πάλι το 20% των θανάτων αποτελούν οι μεσόκοποι (65-74 ετών) επί κορονοϊού, όπως και πριν τον κορονοϊό!
- Κλπ
Στην ΦΩΤΟ 1 (2) λοιπόν φαίνεται ανάγλυφα και πεντακάθαρα ότι η ηλικιακή σύνθεση των θανάτων ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ επί κορονοϊού!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Νο 1:

Επί Covid έχουμε περισσότερους θανάτους ηλικιωμένων από ότι νέων, επειδή ΠΑΝΤΑ πέθαιναν περισσότεροι ηλικιωμένοι παρά νέοι!
Το ποσοστό τους στο σύνολο όλων των θανάτων ΔΕΝ άλλαξε!
Αυτό ήταν το ποσοστό τους και πριν τον Covid, με μεγάλη ακρίβεια μάλιστα…

Για να χρησιμοποιήσω κατά λέξη τα λόγια της ερευνήτριας:
« Ο λόγος που με τον Covid πεθαίνουν πολύ περισσότεροι ηλικιωμένοι παρά νέοι, είναι επειδή ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πεθαίνουν πολύ περισσότεροι ηλικιωμένοι παρά νέοι».

Β) ΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
Δείτε ΦΩΤΟ 2 (1 για την ακρίβεια)

Η ερευνήτρια εστίασε και στην διακύμανση του αριθμού των θανάτων, από κάθε μία αιτία χωριστά.
Για τον σκοπό αυτόν συγκέντρωσε τα δεδομένα από την αρχή του 2014 ως τον Σεπτέμβρη του 2020.

Παρατήρησε ότι οι θάνατοι δεν είναι ομοιόμορφα κατανεμημένοι μέσα στο έτος αλλά παρουσιάζουν εποχιακή διακύμανση. Αυτό το γνωρίζει ο κάθε γιατρός, εμπειρικά.
Το εντυπωσιακό όμως εύρημα ήταν η παρατήρηση ότι κάθε περίπου 4-5 μήνες ο συνολικός αριθμός θανάτων από όλα τα αίτια παρουσιάζει μεγάλη άνοδο, ενώ στο ενδιάμεσο μειώνεται.
Αν προσέξετε την ΦΩΤΟ 2 θα δείτε ότι κάθε περίπου 4-5 μήνες (16-20 εβδομάδες) παρατηρείται όλα αυτά τα χρόνια μια εποχιακή αύξηση του συνολικού αριθμού των θανάτων.
Αυτή η εποχιακή έξαρση του συνόλου των θανάτων προέρχεται από την ταυτόχρονη άνοδο ΟΛΩΝ των αιτιών θανάτου.

[Προς το παρόν δεν μας ενδιαφέρει ΓΙΑΤΙ συμβαίνει αυτό. Μας ενδιαφέρει απλά ότι αυτό αποδεδειγμένα συμβαίνει, όπως μαρτυρούν οι αριθμοί και μάλιστα με περίπου σταθερή συχνότητα, κάθε 4-5 μήνες.]

Στο δεξιό άκρο της εικόνας, στο ένθετο με το ροζ πλαίσιο, βλέπουμε όμως κάτι απροσδόκητο, που συνέβη εφέτος.
Η πράσινη γραμμή στο πάνω μέρος είναι οι θάνατοι που σχετίζονται με Covid-19.
Φυσικά, όπως περιμέναμε, δείχνει μεγάλη αύξηση.
Το απροσδόκητο όμως είναι ότι ΟΛΕΣ οι άλλες αιτίες θανάτων, όχι μόνο δεν αυξήθηκαν (όπως περιμέναμε, σύμφωνα με το μοτίβο των προηγούμενων ετών) αλλά αντίθετα μειώθηκαν ΟΛΕΣ.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Νο 2:

Υπολογίζοντας τα νούμερα προκύπτει ότι η συνολική μείωση θανάτων από όλες τις άλλες αιτίες, ισούται περίπου με την αύξηση που προκάλεσε ο Covid.
Έτσι, το σύνολο όλων των θανάτων παρέμεινε σταθερό σε σχέση με προηγούμενα έτη!



ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
(Δείτε ΦΩΤΟ 3)

Στην πρώτη στήλη έχουμε τις παραδοσιακά επικρατέστερες αιτίες θανάτων.
Στην προτελευταία γραμμή είναι άθροισμα όλων των αιτιών θανάτου.
Στην τελευταία γραμμή, σε μωβ φόντο, οι θάνατοι από Covid.

Στην 2η, στην 3η και στην 4η στήλη παρουσιάζονται για τρεις διαδοχικές εβδομάδες του Απριλίου οι αυξομειώσεις του αριθμού θανάτων, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι την εβδομάδα που τελείωσε 11 Απριλίου, πέθαναν από Covid 486 άτομα, αλλά συγχρόνως φαίνεται ακριβώς από πάνω ότι όλες οι άλλες αιτίες θανάτου μειώθηκαν εκείνη την εβδομάδα κατά 530 άτομα!

Αρα το άθροισμα όλων των θανάτων δεν άλλαξε!

Την επόμενη εβδομάδα, (που τελείωσε 18 Απριλίου) που φαίνεται μία ραγδαία αύξηση των θυμάτων του Covid, (βλέπουμε ότι πέθαναν 2.561 άτομα), αλλά κανείς τότε δεν ανακοίνωσε ότι ταυτόχρονα, μέσα στην ίδια βδομάδα, οι θάνατοι από όλες τις άλλες αιτίες ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ κατά 2.540 άτομα!
Οπότε οι συνολικοί θάνατοι παρέμειναν στα ίδια επίπεδα….

Την μεθεπόμενη εβδομάδα (που τελείωσε 25 Απριλίου) ανακοινώθηκαν 1.651 θάνατοι από Covid. Όμως και πάλι κανείς δεν ανακοίνωσε ότι ταυτόχρονα είχαμε μία ισόποση μείωση από όλες τις άλλες αιτίες θανάτου, δηλαδή 1.605 θανάτους λιγότερους, οπότε πάλι το άθροισμα όλων των θανάτων έμεινε σταθερό!
________________________________________

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Είναι ολοφάνερο, ότι από τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία του CDC σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει ότι ο Covid προκάλεσε αύξηση των ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ θανάτων, σε σχέση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο των προηγούμενων ετών.

{σημείωση από εμάς: πέρνα κι από εδώ: https://antidras.blogspot.com/2020/10/covid-19-cdc-usa.html  Δηλαδή: Τα Ποσοστά Σοκ για την θνησιμότητα του COVID-19 | CDC: Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων USA}

Να το πούμε και πιο λαϊκά, ο Covid απλά «υπέκλεψε πελατεία» από όλες τις άλλες αιτίες θανάτων, που τώρα εκείνες εμφάνισαν αντίστοιχη μείωση.

Τελικά, πάλι ο ίδιος αριθμός θανάτων συνέβη στις ΗΠΑ, όσος περίπου αναμένονταν με βάση τους αριθμούς θανάτων των προηγουμένων ετών!

Επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά είναι ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑΝΑΤΩΝ, που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του CDC (Centers for Disease Control and Prevention).

Είναι φανερό λοιπόν ότι έγινε απλά ανακατεύθυνση ενός σημαντικού αριθμού θανάτων από όλες τις άλλες αιτίες προς τον Covid.

ΔΕΝ προκάλεσε ο Covid «δικούς του» έξτρα θανάτους! Δεν κατόρθωσε να αυξήσει το σύνολο των αναμενόμενων θανάτων!
_______________________________________

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Είναι πράγματι εκπληκτικό το πόσο απέχει η «Αλήθεια των Αριθμών» σε σχέση με την «αλήθεια» που έχει σχηματιστεί στο μυαλό του μέσου αμερικανού, από τα ΜΜΕ, που του λένε μόνο πόσοι πεθαίνουν «από Covid» χωρίς να του λένε ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι απλά μετακινήθηκαν από όλες τις άλλες αιτίες προς τον Covid, αλλά τελικά ο συνολικός αριθμός θανάτων είναι ο ίδιος με τα προηγούμενα χρόνια!

Καθόλου εκπληκτικό βέβαια το γεγονός ότι μόλις συνειδητοποίησαν στο «John Hopkins New-Letter» τι σημαίνει το άρθρο που ανέβασαν και ποιος είναι ο αντίκτυπος του στο δημόσιο κυβερνητικό αφήγημα, αμέσως το κατέβασαν, με αστείες δικαιολογίες!

Είναι που βασίζεται στα επίσημα στοιχεία και δεν βγήκε κανείς κορονολάτρης να τα αντικρούσει, γιατί Δεν αντικρούονται!

_____________________________________

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

{Eπισήμανση από εμάς: για "τα δικά μας", τα "θαυμαστά", σαν αλλεπάλληλα χαστούκια στα πρόσωπά μας, πέρασε μία και από ΕΔΩa slap in the face ! }
 
Δεν απέχει πολύ ή 31η Δεκεμβρίου.
Μόλις κλείσει η χρονιά θα δούμε τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το σύνολο όλων των θανάτων του 2020 από όλα τα αίτια και αν έχει αξιόλογη διαφορά από το σύνολο θανάτων του 2019 (ή και παλιότερα).
Πάντως, από τα μέχρι στιγμής ανακοινωθέντα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ, στους πρώτους 9 μήνες του 2020 δεν υπάρχει αύξηση θανάτων σε σχέση με το 2019. Αλλά τότε δεν είχαν ακόμη αρχίσει τα «αρνητικά ρεκόρ».

Μετά το κλείσιμο της χρονιάς θα δούμε αν όλα αυτά τα «αρνητικά ρεκόρ» είναι έξτρα θάνατοι, δηλαδή παραπάνω από τους αναμενόμενους για την χρονιά ή μήπως είναι απλά μετατόπιση καταγραφής από όλες τις άλλες αιτίες θανάτων, οπότε το σύνολο όλων των θανάτων παρέμεινε στα πλαίσια του αναμενόμενου, με βάση τα στοιχεία των προηγουμένων ετών.
_____________________________________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Για την παραπάνω μελέτη δεν έχει σημασία αν οι αναφερόμενοι θάνατοι σχετιζόμενοι με Covid είναι στα αλήθεια «από» τον Covid ή είναι απλά «και με» Covid ή αν (το πιθανότερο) άλλοι είναι «από» και άλλοι είναι «με» Covid.

Αυτό το επίσης πολύ σοβαρό και αμφιλεγόμενο θέμα, δεν παίζει ρόλο στην ανάλυση, αφού ότι και αν ισχύει, άπαξ και καταγράφηκαν σαν Covid τότε θα λείψουν από όλες τις άλλες αιτίες θανάτου, που θα εμφανίζονται μειωμένες, κατά όσο ακριβώς είναι οι «θάνατοι του Covid»...

Κωνσταντίνος Αρβανίτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου