ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

"Εργαζόμενοι στην Pfizer δεν έχουν εμβολιαστεί! Τι δεν καταλαβαίνεις;" (Και γιατί δεν τους...απολύει η εταιρεία; μήπως δεν την παίρνει; μήπως διότι μετά ελλοχεύει και η απειλή του να υπάρχουν και οι λεγόμενες "διαρροές"; Ε ρε γέλια!!! ή μήπως και για κλάματα; Διάλεξε και πάρε, ινδικό μου χοιρίδιο...)

{Σχετικά φρέσκο , ακόμη δεν το ενσωματώσαμε καν στη διαρκώς ανανεούμενη ανάρτηση τακτικής ενημέρωσης των όσων αδιανόητων συμβαίνουν με το πείραμα τροποποίησης του ανθρώπινου γονιδιώματος στην καλύτερη, προσφερόμενη και για τρίψιμο στις μούρες "αψέκαστων. Έχουμε λοιπόν τα εξής στοιχεία από τις ΗΠΑ (ενώ είναι πλέον αποδεδειγμένο και πέραν κάθε αμφισβήτησης και γνωστό(;) τοις πάσι, ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν κανονικότατα και πεθαίνουν!) : 1/8/2022, ΗΠΑ, επίσημα στοιχεία από CDC στο VAERS, τα ανεπίσημα και μη καταγεγραμμένα περιστατικά είναι σαφώς πολύ περισσότερα... CDC: 11,940 DEAD 618,648 Injuries and 1,175 Unborn Babies DEAD Following COVID-19 Shots = 11.940 νεκροί στις ΗΠΑ (στην Ε.Ε. οι νεκροί ξεπέρασαν το "φράγμα" των 20.000), 618.648 (πολλές είναι σοβαρότατες) βλάβες στην υγεία και 1175 νεκρά έμβρυα (έγκυες γυναίκες που...εμβολιάστηκαν και απέβαλαν), μετά από τις "ενέσεις" των πειραματικών σκευασμάτων...
Κι αλήθεια, πότε ξανά έγιναν υποχρεωτικά στην ανθρωπότητα πειραματικά σκευάσματα; Χάιλ Γιόζεφ Μένγκελε! Χάιλ corona-Hitler!}

Εργαζόμενοι στην Pfizer δεν έχουν εμβολιαστεί! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Γράφει ο Δημήτριος Γάκης, τ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ PFIZER ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ

Η Pfizer ανακοίνωσε ότι ΘΑ ΑΞΙΩΣΕΙ από τους εργαζόμενους της, στις ΗΠΑ και εκτός αυτών, να εμβολιαστούν ή να κάνουν επαναλαμβανόμενα τεστ!

Η είδηση έπεσε σαν BOMBA!

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ…

Υπενθυμίζεται ότι το Ισραήλ, πριν μερικούς μήνες είχε ματαιώσει την επίσκεψη του προέδρου της Pfizer γιατί δεν είχε εμβολιαστεί πλήρως!!!

Κατά τα άλλα ο κ. Μπουρλά στο Φόρουμ των Δελφών συνέχαιρε την Ελληνική Κυβέρνηση για την πολύ καλή δουλειά στο θέμα των εμβολιασμών και θέλαμε και να τον τιμήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας…

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ότι σε πρόσφατο γκάλοπ στις ΗΠΑ το 49% ήταν ΥΠΕΡ του εμβολίου και το 46% ΚΑΤΑ του εμβολίου (χρονικό διάστημα 26-29 Ιουλίου).  

Πηγή: CNBC: https://www.cnbc.com/…/vaccine-mandate-pfizer-will…

Το είδαμε ΕΔΩ
Περάστε και μία βόλτα από κάποια "δύσβατα μονοπάτια", μεγάλης όμως σημαντικότητας:


1 σχόλιο:

  1. Αν έχεις χρόνο δες έναν ενδιαφέροντα διάλογο με αρθρογράφο τοπικής εφημερίδας στην ανάρτηση: ΤΗΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή