ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ : Η λαομίσητη και άνεϋ λόγου υγειονομική χούντα και επίσημα πλέον στο "Αλκατράζ" της Αυστραλίας...

 

Tης χώρας όπου με ποσοστό εμβολιασμένων περίπου στο 17% ως τώρα, σε ερώτηση που έγινε μετά το θάνατο Αυστραλού πολίτη από τα πειραματικά  σκευάσματα, με την Ε.Ε. να αγγίζει πλέον το επίσημο νούμερο των 20.000 νεκρών "πειραματόζωων", ερώτηση από δημοσιογράφο στο (ακόμα ένα) πολιτικό τσιράκι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (για την οποία στη συνέχεια της ανάρτησης θα δούμε την επίσημη αναγγελία της στην Αυστραλία από επίσημα χείλη!), τον "εκτελώ διαταγές ασχέτως πραγματικής εικόνας" πρωθυπουργό Σκοτ Μόρρισον, εκείνος ούτε λίγο ούτε έριξε την ευθύνη για τη μοιραία κατάληξη στους πολίτες που εμβολιάζονται! VIDEO: Australian Prime Minister Says Its Your Fault If You Took The Vaccine And Died (!!) 

Η Αυστραλία με εξαιρετικά νούμερα (δες και διάγραμμα της αρχικής εικόνας) και με τον πρώτο νεκρό που χρεώνεται στην COVID-19 για το 2021 να καταγράφεται στις αρχές ...ΙΟΥΛΙΟΥ (!!!), αλλά και με το Υπουργείο Υγείας Αυστραλίας να ανακοινώνει: "141 νοσηλεύονται στην Αυστραλία με covid19. 43 στη μονάδα εντατικής θεραπείας: ένας 10 ετών, 7 εικοσάρηδες, 3 τριαντάρηδες, κ.λπ. Όλοι οι άνθρωποι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι εκτός από έναν που είχε λάβει μόνο μία δόση του εμβολίου." (Λόγω αυτής της ιδιαίτερα μεταδοτικής "παραλλαγής", αλλά τουλάχιστον 13% λιγότερο θανατηφόρας, όπως έχουμε επισημάνει ξανά εδώ, η οποία φαίνεται να δημιουργήθηκε λόγω των μαζικών εμβολιασμών όπως λέει και ο κορυφαίος ιολόγος του κόσμου Μοντανιέ και όχι μόνο αυτός...) Τα στοιχεία αυτά ανέφερε στην ημερήσια ενημέρωσή του o αξιωματούχος του Υπ. Υγείας Αυστραλίας ο Dr Jeremy McAnulty, στις 25 Ιουλίου 2021.

Και τώρα, μετά και τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που έγιναν σε πόλεις της χώρας με κύριο σύνθημα την λέξη και ιαχή... "FREEDOM!", ο Φύρερ της χώρας των 30 περίπου εκατομμυρίων κατοίκων αποφάσισε να τους βάλει όλους στο γύψο! Σκληρό lockdown, μέχρι να...εμβολιαστεί το 80% του ενήλικου πληθυσμού, για να ξανανοίξει και τα σύνορα της χώρας, με τη συνδρομή και στελεχών του στρατού που μαζί με την αστυνομία βγαίνουν στο δρόμο για να επιβάλουν και να περιφρουρήσουν τον υγειονομικό φασισμό (ΚΙ ΑΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η "ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ" ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, π.χ. από καθόλου έως 2 το πολύ νεκροί την ημέρα!): Οι υπαίθριες συγκεντρώσεις περιορίζονται σε 2 άτομα - Η άσκηση επιτρέπεται όχι περισσότερο από 10 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι - Απαγορεύεται η περιήγηση σε καταστήματα -1 άτομο ανά νοικοκυριό επιτρέπεται να ψωνίζει για είδη πρώτης ανάγκης - Οι κηδείες περιορίζεται σε 10 άτομα (!!!) 

Διαβάζουμε σε σημερινή ανταπόκριση από το ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ:  "Ο Scott Morrison πολεμάει το λαό του! Η Αυστραλία και επίσημα χούντα. Έβγαλε το στρατό για να επιβάλει το lockdown του “Zero Covid”: Στρατιώτες και αστυνομία περιπολούν στο Σίδνεϊ μαζί με ελικόπτερα με σειρήνες που φωνάζουν στους ανθρώπους να διασκορπιστούν, διαφορετικά θα τους επιβληθεί πρόστιμο " (500 δολάρια για μη χρήση "φίμωτρου", δηλαδή της  ΑΝΩΦΕΛΗΣ ΕΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΒΛΑΒΟΥΣ μάσκας) Το πλήρες άρθρο ΕΔΩ.

 ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ) ΑΝΘΡΩΠΩΝ= ΠΟΛΕΜΟΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ:  "Αυτή είναι μια παγκόσμια πανδημία», δήλωσε το Σάββατο ο Χάζαρντ. «Είναι ένα γεγονός που λαμβάνει χώρα κάθε 100 χρόνια. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε ότι θα έχουμε μετάδοση από καιρό σε καιρό, γιατί αυτό είναι το φυσικό. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι αυτό είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη". Από το (δηλητηριώδες)στόμα του υπουργού Υγείας και Ιατρικής Έρευνας της Νέας Ουαλίας Μπραντ Χάζαρντ, ο οποίος ήθελε να "δικαιολογήσει" στα κορόιδα (όπως αντιμετωπίζονται, over and over again, oι "πολίτες") το νέο "ΚΛΕΙΔΩΜΑ".  Έτσι λοιπόν (VIDEO): 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου