ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Γονείς και κηδεμόνες: Ανεξαρτήτως του τι θα κάνετε με τον εαυτό σας, αποφασίστε προσεκτικά τι θα πράξετε για τα παιδιά σας...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ (24/6): ”Τα παιδιά προς το παρόν δεν πρέπει να εμβολιάζονται ” δηλώνει ο Π.Ο.Υ στις 21 Ιουνίου 2021 ενώ υπάρχουν χώρες που άρχισαν να εμβολιάζουν μαζικά παιδιά όπως Ισραήλ και ΗΠΑ. Και το ερώτημα είναι γιατί τώρα παρεμβαίνει ο Π.Ο.Υ δεύτερον γιατί χώρες σαν τις προαναφερθείσες δεν δείχνουν να συμμορφώνονται μήπως όντως άρχισαν να πεθαίνουν παιδιά σαν τον 13χρονο στις ΗΠΑ φοβήθηκαν το σκάνδαλο και παίρνουν τουλάχιστον αποστάσεις;;
”Δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά στοιχεία σχετικά με τη χρήση εμβολίων κατά του COVID-19 σε παιδιά για να κάνετε συστάσεις για τα παιδιά να εμβολιαστούν κατά του COVID-19. Τα παιδιά και οι έφηβοι τείνουν να έχουν ήπιες ασθένειες σε σύγκριση με τους ενήλικες. Ωστόσο, τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν να λαμβάνουν τα συνιστάμενα παιδικά εμβόλια” αναφέρει στην ανακοίνωση του ακόμη ο Π.Ο.Υ.  -  
πηγή  (Δηλαδή χώρες όπως αυτή, που έχουν "προαποφασίσει" τον εμβολιασμό παιδιών από 12 και άνω, τον Σεπτέμβρη, ΔΕΝ θα ακολουθήσουν τη σύσταση; Με τι επιχειρήματα; Και θα ομολογήσουν ότι... "βιάστηκαν να εκτιμήσουν τις συνθήκες"; Όσο για την ιδιωτική εταιρεία που έχει το εύηχο όνομα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, φαίνεται ότι τα στελέχη της έχουν αρχίσει να φοβούνται για τα...οπίσθιά τους , πρωτίστως, καθώς η παράνοια έχει ξεφύγει από κάθε όριο....)

....................................

 Άμεση σύνδεση σε σχέση με τα νεότερα στις ΗΠΑ, για το εμβολιαστικό έγκλημα μεγατόνων σε βάρος των παιδιών και εφήβων : (ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ) "9 παιδιά πέθαναν στις ΗΠΑ αφότου εμβολιάστηκαν.7 χαροπαλεύουν και 3 έμειναν για πάντα ανάπηρα.(VAERS)" 

Η θνητότητα του ιού σε νέους και εφήβους (και των "αλλόκοτων μεταλλάξεων"- νέων στελεχών του, που προκαλούνται από τους μαζικούς εμβολιασμούς, κατά τον TOP παγκοσμίως επιστήμονα Μοντανιέ, με το νόμπελ Ιατρικής του 2008, κι όχι μόνο κατ' αυτόν...) με το ζόρι να φτάσει και να ξεπεράσει το ανώτατο όριο του 0,1%....Οριακές οι πιθανότητες...Εξαιρετικά σπάνιο να νοσήσουν και να μεταδώσουν, οπότε προς τι η δηλητηρίαση του οργανισμού τους και υποβάθμιση του ίδιου του ανοσοποιητικού τους ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΞΙΝΗ ΤΗΣ ΑΚΙΔΑΣ-ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ,  στην οποία στηρίζεται η δράση των mRNA γενετικών "χλαπάτσων" (πάρα πολλές πια φωνές μιλάνε για νόσο του αίματος και όχι του αναπνευστικού!) και η σε βάρος τους "ρώσικη  ρουλέτα"; Με διόλου αμελητέα την πιθανότητα να πληγούν από καρδιαγγειακά επεισόδια, μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες (μη αναστρέψιμες ασθένειες) επικίνδυνες θρομβώσεις, εγκεφαλοπάθειες... Βέβαια, ο γνωστός και μη εξαιρετέος "κύριος" που είχε και "προφητικές ικανότητες" και το Ίδρυμα αυτού και της πρώην πλέον συζύγου του εμπλεκόταν στις "βιολογικές έρευνες" του εργαστηρίου της Γούχαν (μαζί με τον Αμερικανό Τσιόδρα δρ. Φαουτσι που ξεβρακώθηκε ολοκληρωτικά, αλλά και άλλους "ακριβοθώρητους παράγοντες"), είχε πει ευθέως κάποια "πραγματάκια" πριν 5 περίπου χρονάκια. Για το τι φιλοδοξούσε η Κλίκα να συμβεί αν πήγαιναν καλά τα (όποια)προγράμματα εμβολιασμών μαζικών... Πάντα για "το καλό" ή τη..."βιωσιμότητα" του υπερπληθούς πλανήτη (και μη νομίζετε ότι στο στόχαστρο ήταν μόνο οι τριτοκοσμικές χώρες και τα παιδιά εκεί...), ενώ και η προκληθείσα υπογονιμότητα παίζει και αυτή τον ρόλο της...

Κι ένα..."άσχετο βίντεο" ως σφήνα:

Έτσι λοιπόν: Το ρεπορτάζ από το εμβολιαστικό ψυχοπαθητικό εργαστήρι είναι αμείλικτο (τεράστια η ευθύνη και των αυτολοβοτομημένων. ή έστω επικίνδυνα ... εύπιστων, γονέων και λοιπών συγγενών!...):

Α) Ένα 13χρονο παιδί ο Jacob Michael Clynick πέθανε από καρδιακή ανακοπή στις ΗΠΑ 3 μέρες μόλις αφότου δέχθηκε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 16 Ιουνίου 2021. Ήταν σε καλή υγεία χωρίς προϋπάρχουσες καταστάσεις ή φάρμακα…. Η θεία του γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: ”πριν από 1 εβδομάδα ο 13χρονος γιος του αδερφού μου πήρε τη β΄δόση εμβολίου κατά covid. Σε λιγότερο από 3 ημέρες αργότερα πέθανε. Τα αρχικά αποτελέσματα της αυτοψίας (που έγινε την Παρασκευή) ήταν ότι η καρδιά του παρουσίαζε υπερτροφία και υπήρχε κάποιο υγρό γύρω από αυτή. Δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας. Δεν έπαιρνε φάρμακα…” Συνεχίζει: ”Έφτασα στο σπίτι του αδερφού μου, ενώ η εγκληματολογική ομάδα ήταν ακόμα εκεί. Ένας παρόν αστυνομικός μου είπε ένα μέλος της ομάδας εικάζει ότι ο Jacob είχε «καρδιακό συμβάν».  
Πιστεύω ότι το εμβόλιο σώζει εκατομμύρια ζωές. Αλλά σε κάθε προσπάθεια θα πρέπει ένα αθώο παιδί να θυσιαστεί ως αρνί; Υπάρχουν ηθικές, και υγειονομικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν.

Αν ο Jacob δεν είχε λάβει τη 2η δόση, πιστεύουμε ότι θα ήταν ζωντανός σήμερα.” - πλήρες άρθρο

Β) ΗΠΑ: μετά τη β΄ δόση με Pfizer 19χρονος αθλητής είχε σοβαρή μυοκαρδίτιδα, 17χρονος μπασκετμπολίστας εγκεφαλική θρόμβωση, 18χρονος καρδιακή προσβολή!! 

Νέο σκάνδαλο..Νεαρός υγιέστατος 19χρονος αθλητής, Greyson Follmer φοιτητής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Οχάιο. που ανέκαμψε από το COVID μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer που προκαλεί μυοκαρδίτιδα, παρουσίασε σοβαρές καρδιακές επιπλοκές με αποτέλεσμα ν’ αναθεωρήσει το μέλλον του..Σε συνέντευξή της στο The Defender, η μητέρα του η Marie Follmer είπε ότι κανείς δεν την προειδοποίησε ότι ο 19χρονος γιος της – ένας υγιής, ελίτ αθλητής που είχε αναρρώσει από το COVID – δεν θα έπρεπε να πάρει το εμβόλιο Pfizer επειδή θα τον έθετε σε μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης μυοκαρδίτιδας. -  Ο Greyson Follmer, φοιτητής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Οχάιο (OSU), ήταν ελίτ αθλητής και μέλος του … του πανεπιστημίου του Σώματος Εκπαίδευσης Αξιωματικών του αποθεματικού (ROTC).
Ωστόσο, σύμφωνα με τη μητέρα του, ο 19χρονος από το Οχάιο εξετάζει ένα πολύ διαφορετικό μέλλον τώρα, αφού ανέπτυξε σοβαρές καρδιακές επιπλοκές μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου COFID του Pfizer.
Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο The Defender, η Marie Follmer είπε ότι κανείς δεν την προειδοποίησε για το ενδεχόμενο αυξημένων κινδύνων ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID για άτομα όπως ο γιος της, που είχαν ήδη COVID και είχαν αποκτήσει φυσική ανοσία. - Καρδιοθωρακικός χειρουργός προειδοποιεί να μην εμβολιαστούν άτομα που είχαν ήδη COVID: Ο Δρ Hooman Noorchashm, χειρουργός, ανοσολόγος και υπερασπιστής της ασφάλειας των ασθενών προέτρεψε το FDA να απαιτήσει προκαταρκτική εξέταση για ιούς πρωτεΐνες SARS-CoV-2, προκειμένου να μειωθούν οι παρενέργειες και οι θάνατοι από το εμβόλιο COVID. 

Σύμφωνα με τον Noorchashm, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μόλις ένα άτομο μολυνθεί φυσικά από έναν ιό, τα αντιγόνα από αυτόν τον ιό παραμένουν στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή της αντιγραφής του ιού και τα κλινικά σημάδια της λοίμωξης έχουν επιλυθεί.
Όταν ένα εμβόλιο επανενεργοποιεί μια ανοσοαπόκριση σε ένα άτομο που προσβλήθηκε πρόσφατα, οι ιστοί που φιλοξενούν το επίμονο ιικό αντιγόνο στοχεύονται, φλεγμονώνονται και καταστρέφονται από την ανοσοαπόκριση. «Είναι ένα κολοσσιαίο λάθος να εμβολιάζουμε άτομα που είχαν προηγουμένως μολυνθεί και αυτό είναι απολύτως αναπόφευκτο κακό που προκαλούμε. Γιατί σπεύδουμε να εμβολιάζουμε ανθρώπους που γνωρίζουμε ότι είναι ανοσοποιημένοι και δεν έχουμε να κερδίσουμε κανένα όφελος; Αν κάνω κάτι ιατρικά περιττό σε κάποιον ως γιατρός, το ανάγω σε πιθανή βλάβη. Εάν είχατε πρόσφατη λοίμωξη και έχετε ιικά αντιγόνα στους ιστούς σας, μπορείτε κυριολεκτικά και ανοσολογικά να προκαλέσετε βλάβη στους ιστούς. “  Σε συνέντευξή του στο The Defender, ο Noorchashm είπε ότι η υπόθεση του Greyson του θύμισε τον Everest Romney (17χρονος) – τον Αμερικανό παίκτη μπάσκετ που νοσηλεύτηκε μετά τη δεύτερη δόση του Pfizer για θρομβώσεις στον εγκέφαλό του

Γ) Ο Ησαΐας Χάρις, ένας 18χρονος από το Σπρίνγκντεϊλ, στο Αρκάνσας, υπέστη καρδιακή προσβολή μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου COVID του Pfizer : 

Είπε ότι θα προτιμούσε να πάθει COVID παρά να έχει καρδιακή προσβολή. 

Σε συνέντευξή του στο The Defender, ο Isaiah Harris είπε ότι έλαβε την πρώτη δόση του Pfizer στις 8 Απριλίου και τη δεύτερη δόση στις 30 Απριλίου. Μέσα σε 12 ώρες από τη δεύτερη δόση, ο έφηβος εμφάνισε πυρετό και ρίγη. Μέσα σε 48 ώρες από τη δεύτερη δόση, η καρδιά του Ησαΐα άρχισε να πονάει «πολύ άσχημα» και τα πράγματα άρχισαν να επειδεινώνται γρήγορα. Ο πατέρας είπε ότι ανησυχούσαν πολύ όταν ο γιος τους άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.
«Τον πήγαμε στο νοσοκομείο, αλλά δεν τον πήραν σοβαρά», είπε ο Χάρις. «Περιμέναμε στην αίθουσα αναμονής για πάνω από δύο ώρες και μετά τον άφησαν σε ένα διάδρομο για έξι ώρες. Τα πράγματα πήγαν από άσχημα σε χειρότερα, ενώ περίμεναν στο νοσοκομείο. Τότε ήταν που υπέστη καρδιακή προσβολή και ένας από τους πνεύμονές του γέμισε με υγρό. “
Το 80% της καρδιάς του Ησαΐα ήταν σε φλεγμονή και μόνο το 40% λειτουργούσε. Τα επίπεδα τροπονίνης του Ησαΐα ήταν τόσο υψηλά, οι γιατροί δήλωσαν ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή.
«Οι γιατροί συνέχισαν να αρνούνται ότι ήταν το εμβόλιο», είπε ο Χάρις. «Δεν ήθελαν να πουν ότι ήταν αυτό. Στη συνέχεια, μια νοσοκόμα έφερε μια μελέτη που δείχνει ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να προκαλέσει μυοκαρδίτιδα. “
Η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή του καρδιακού μυός που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή αρρυθμία και θάνατο. Σύμφωνα με ερευνητές του Εθνικού Οργανισμού για Σπάνιες Διαταραχές, η μυοκαρδίτιδα μπορεί να προκύψει από λοιμώξεις, αλλά «πιο συχνά η μυοκαρδίτιδα είναι αποτέλεσμα της ανοσολογικής αντίδρασης του σώματος στην αρχική καρδιακή βλάβη».
 Ο Ησαΐας νοσηλεύτηκε για τέσσερις ημέρες για «οξεία μυοκαρδίτιδα», είπε ο πατέρας Χάρις. «Οι γιατροί έλεγαν έξι μήνες συνολικής ξεκούρασης στο κρεβάτι με φάρμακα για να μουδιάσουν την καρδιά. Εκεί πήρα τον έλεγχο του γενικού χειρουργού του Αρκάνσας και μας έδωσε τον σύνδεσμο με το VAERS επειδή το νοσοκομείο δεν έκανε τίποτα. “
Αντιμετωπίζοντας μακρά ανάρρωση, ο Ησαΐας λυπάται που έλαβε το εμβόλιο.. Ο Ησαΐας, ο οποίος αποφοίτησε από το κοινοτικό κολέγιο είπε ότι η κατάστασή του αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη από ότι ήταν, αλλά εξακολουθεί να έχει λίγο πόνο.
«Το πρήξιμο έχει μειωθεί», είπε ο Ησαΐας, «για τρεις έως έξι μήνες δεν μπορώ να κάνω σωματική δραστηριότητα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περπατήσω το σκυλί μου. Αν αυξήσω τον καρδιακό μου ρυθμό, μπορεί να ξαναεμφανιστεί και θα μπορούσα να πάθω άλλη καρδιακή προσβολή. “
Ο Ησαΐας είπε ότι δεν είχε προϋπάρχουσες καταστάσεις πριν υποστεί καρδιακή προσβολή. «Ήμουν αρκετά υγιής. Ήμουν ενεργός. Συνήθιζα να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ιστορικό ιών ή μυοκαρδίτιδας. “
Όταν ρωτήθηκε αν θα συνιστούσε το εμβόλιο σε άλλους εφήβους, ο Ησαΐας είπε: «Δεν είμαι αντι-εμβολιαστής, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να πάρει αυτό το εμβόλιο.” childrenshealthdefense 21/6/21,22/6/21  -- πλήρες άρθρο

2 σχόλια:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=CUFfsRe8myA

  αφιερωμενο σε ολα τα σημερινα κατακαθια της επιστημης της δικαιοσυνης των σωματων ανασφαλειας της εκκλησιας του στρατου με στρατηγους που φορανε στριγκακια με κουραδοκοφτη,και φυσικα σε ολους τους πολιτικους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά όλα, αλλά το περί στρατηγών πού κολλάει; Τι θα έπρεπε να κάνουν οι τοποθετημένοι από την όποια κυβέρνηση επικεφαλείς του στρατεύματος ή και οι απόστρατοι; Εν είδει συνταγματαρχών της επταετούς χούντας , να έπειθαν το στράτευμα να προχωρήσουν σε στρατιωτικό πραξικόπημα πάνω στο ήδη υγειονομικό πραξικόπημα, κατάφωρης συνταγματικής εκτροπής; Αντιμετωπίζοντας την ισχυρή νομενκλατούρα που υπακούει στα προστάγματα της πανίσχυρης υπερ-εθνικής ελίτ, των πανταχού ευρισκόμενων "στοών", των δαιδαλωδών δικτύων ιδρυμάτων και δεξαμενών σκέψης και του ελεγχόμενου ιατροφαρμακευτικού καρτέλ; Οι πρώτοι που έσπασαν την ομερτά, με τεράστιο προσωπικό κόστος, ήταν κάποιοι έντιμοι και σπουδαίοθ επιστήμονες, που φιμώθηκαν (τουλάχιστον έγιναν όλες οι προσπάθειες γι' αυτό) ή δαιμονοποιήθηκαν, παρά το κύρος τους...Ακολούθησαν ανεξάρτητοι νομικοί κύκλοι(τρέχει ήδη η Δίκη της Νέας Νυρεμβέργης), κινητοποιήσεις διαρκείς από πολλούς λαούς και παρά την άγρια καταστολή (οι "φλώροι" και "κουτόφραγκοι" Γερμανοί, πρωτοπόροι, αλλά και Άγγλοι, Ολλανδό, Βέλγοι, Ιταλοί, ακόμα και οι ήσυχοι ως τώρα Δανοί κτλ.), αντίθετα με την εγχώρια σιγή ασυρμάτου. Τα στοιχεία πλέον είναι τόσο εξόφθαλμα, τόσο συντριπτικά, που ίσως να έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις. Από το εξωτερκό βέβαια, γιατί η Ελλάδα μπορεί να πρωτοπόρησε σε "ψηφιακά πιστοποιητικά", αλλά οι ριζικές ανατροπές φτάνουν εδώ με διαφορά φάσης! Δες πόσο ανατριχιαστική σύμπνοια υπήρχε σε όλα τα κόμματα σχεδόν της αντιπολίτευσης (αλλά και των κεφαλών της εκκλησίας) για το ατεκμηρίωτο επιστημονικά και εντυπωσιακά μείζον ζήτημα της "αναγκαιότητας εμβολιασμών"! Ανεξαρτήτως τύπου εμβολίων που έφεραν ή ... και δεν έφεραν λόγω "επενδυτικών συμφερόντων"...

   Διαγραφή