ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

"v...zombie" ! (greek subs)


"EMBOΛΙΟ ΖΟΜΠΙ..!"

Συνέδεσε:

Από την περιγραφή του video (ΑΠΟ ΤΟ...2010!!!!!!!) στο bitchute:

" Είναι ενδιαφέρον το τραγούδι και το βίντεο "Εμβόλιο Ζόμπι" που προειδοποιεί για τους κινδύνους του εμβολιασμού, από τον Mike Adams στις 29 Αυγούστου 2010. Για δείτε το ...... με ελληνικούς υπότιτλους. Δεν θα το βρείτε στο Youtube κλασικά το έχει εξαφανίσει.

Αυτό το βίντεο χρησιμοποιεί χιουμοριστικούς στίχους τραγουδιών για να διερευνήσει τις αρνητικές παρενέργειες των εμβολίων, όπου είναι πλέον επιστημονικά γνωστό ότι προκαλούν επιληπτικές κρίσεις, εμετό, πυρετό, ναρκοληψία, ακόμη και θάνατο σε παιδιά και εφήβους.

Σημειώνουμε ότι αναφερόμαστε στο 2010.

Οι στίχοι αποκαλύπτουν την αλήθεια για τους κινδύνους των εμβολίων, καθώς και την πειθήνια υπακοή στην ψευτοεπειστήμη και τα ΜΜΕ.

Αυτό που κάνει αμέσως εντύπωση είναι το πόσο ακριβώς αυτό το βίντεο του 2010 προέβλεψε πολλά από αυτά που συνέβησαν μια δεκαετία αργότερα με την κόβιντ19.

Το αξιοσημείωτο με το βίντεο του 2010 ήταν ότι ήταν μια προσπάθεια να παρασχεθεί μια σατιρική υπερβολική αναπαράσταση των όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας γρίπης των χοίρων το 2009, όπου η "έκτακτη ανάγκη γρίπης των χοίρων" χρησιμοποιήθηκε για να προωθηθεί ένα πειραματικό εμβόλιο στον πληθυσμό, το οποίο στη συνέχεια τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους, ώστε ορισμένοι από τους κινδύνους του να αναγνωριστούν από το ιατρικό κλάδο, κάτι που αντίθετα δεν συμβαίνει σήμερα με τις υπερπολαπλάσιες βλάβες και θανάτους από το βιοόπλο mRNA κόβιντ19.

Ως αποτέλεσμα, αυτό που θεωρήθηκε εντελώς υπερβολικό το 2010 έγινε η "νέα κανονικότητα" το 2020."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου