Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

σ'ευχαριστούμε φίλε Lemmy!Νομίζω ότι το καλύτερο αφιέρωμα για έναν αξιοσημείωτο άνθρωπο που έφυγε από το λάκκο αυτό με τα σκατά που πλασάρονται ως ευωδιαστά κρίνα και τα άχρηστα αστραφτερά μπιχλιμπίδια που πετούν σαν πολύτιμους θησαυρούς στη μούρη των ιθαγενών τα εκπολιτιστικά τέρατα, είναι να ανατρέξεις στα λόγια και τα έργα του ίδιου. Με κάποια χαρακτηριστικά δείγματά τους.
Έστω και με αρκετές ημέρες καθυστέρηση (βλέπεις δεν μας πολυαρέσουν οι αφιερώσεις σε συγκεκριμένες-must say something ημερομηνίες), σ'ευχαριστούμε φίλε Lemmy.
Για το γαμιστερό ροκ'ν'ρολ που εσύ και οι Motorhead μας προσφέρατε απλόχερα και για τη διονυσιακή σχεδόν αυθεντικότητα του σε όποιον αρέσει(οι άλλοι μπορούν να πάνε να...εξομολογηθούν!)-εαυτό σου..!

ανιχνευτής


"Tρία πράγματα μισώ πιο πολύ στη ζωή μου: την οργανωμένη θρησκεία, την πολιτική, και τον πόλεμο. Όλα έχουν την ίδια κατάληξη: να σού προσφέρουν μια όμορφη στολή, για να βαδίσεις προς τον θάνατο"

  "Οι άνθρωποι ξεσκίζουν ο ένας τον άλλον από πάντα. Τίποτα δε σκοτώνει μια σχέση όσο η δέσμευση"

 "Eίναι προφανές ότι η αλήθεια δεν αρέσει στους ανθρώπους αλλά εμένα μου αρέσει. Την λατρεύω γιατί ενοχλεί πολλούς. Εάν τους αποδείξεις ότι λένε ανοησίες ίσως κάποια στιγμή ένας από αυτούς θα πει: ‘Ω, για στάσου μια στιγμή, ήμουν λάθος’. Ζω για αυτές τις στιγμές. Είναι σπάνιες, πίστεψε με"

" Δεν μετανιώνω. Οι μετάνοιες δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Είναι πάντα αργά όταν μετανιώνεις"

 "O θάνατος είναι κάτι αναπόφευκτο, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι κάτι που συνειδητοποιείς όσο μεγαλώνεις. Δεν με απασχολεί. Είμαι έτοιμος για αυτόν. Όταν πεθάνω θέλω να πεθάνω κάνοντας αυτό που ξέρω να κάνω καλά. Αν πεθάνω αύριο δεν θα παραπονεθώ. Πέρασα καλά"

Κι εμείς το ίδιο μέσα από αυτά που μας άφησες πίσω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου