ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Η γενοκτονία συνεχίζεται απρόσκοπτα (ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, για εμάς), κι όσοι διαθέτουν φαιά ουσία εντός κρανίου καταλαβαίνουν κι ας προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί...

...Διότι με το να απωθούν πεισματικά τη συγκλονιστικά αδιανόητη πραγματικότητα και προεκτάσεις της, αποφεύγουν να αναλάβουν τις ευθύνες των επιλογών τους και την παραδοχή της εξαπάτησης και, κυρίως, αυτοεξαπάτησής τους, για να μην αναφερθούμε και στην με φανατισμό από τους ίδιους υιοθέτηση του παγκόσμιου μεγα-ψεύδους ( ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ(?)....).

Kαι για όποιον επιθυμεί επιπλέον αδιάψευστα δεδομένα, ας αναρωτηθεί και επί τούτου: Το ερώτημα που βάζει τέλος στο αφήγημα των εμβολίων – Γιατί με μόλις 6% εμβολιασμένους η Αφρική γλίτωσε από τον κορωνοϊό; H Αφρική με λιγότερο από το 6% του πληθυσμού εμβολιασμένο έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από χώρες με υψηλότατα ποσοστά εμβολιασμού.. Ή, να το πούμε κι αλλιώς (δυστυχώς για τους "πολιτισμένους"), οι κάτοικοι της πολύπαθης "μαύρης ηπείρου" (Ο χορός των μικρών λουλουδιών μέσα στη ζούγκλα της "πολιτισμένης παράκρουσης") παρέμειναν εντός ανθρώπινης γονιδιακής δεξαμενής και εκτός...μαζικής υβριδοποίησης!!! Απίστευτο και όμως "επιστημονικό": Θέλησαν οι "τηλε-ειδικοί" να πείσουν (και το κατάφεραν φαίνεται σε μεγάλο βαθμό!) να πείσουν τους ανθρώπους ότι η εμβολιαστική "ανοσία" (θυμάστε τις φανφάρες περί "τείχους ανοσίας" που αποδείχτηκε χάρτινο τειχάκι ανοησίας?) είναι τάχα μου ανώτερη από τη ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ .....(ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ! 1.000 δολάρια το δευτερόλεπτο βγάζουν οι Pfizer, BioNTech και Moderna από το εμβόλιο...)!

{ 1. Πλανητικός τρόμος δίχως τέλος στο ορίζοντα -"Horror without end...2. "COINCIDENCE"? - "Συμπτώσεις" δίχως τέλος... 3. ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ, με ελληνικούς υπότιτλους! - WATCH THE FULL DOCUMENTARY: DIED SUDDENLY" ("ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ" ή Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ..."ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΣ" ΠΟΥ ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ", οπότε πρόκειται μάλλον για παγκοσμίων διαστάσεων επαναλαμβανόμενη καθημερινά...ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!) }

 Fox News: «Δραματική η αύξηση των θανάτων μετά τους εμβολιασμούς κατά Covid-19. «Είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί» - Alex Berenson: All-Cause Mortality Rising In Europe [And Elsewhere In The Vaccinated World]!

Aπό τα αρκετά εύστοχα σχόλια ενός σχετικού video στο youtube ("Ξαφνικές απώλειες παντού, έντονος προβληματισμός και ένα μεγάλο γιατί…"), ξεχωρίσαμε αυτό: "Προβληματισμός; Νομίζω η συνωμοσία δεν ήταν μόνο για παγκόσμια μείωαη πληθυσμού αλλά και για παγκόσμια μείωση της νοημοσύνης!"  Αν κι έχουμε κάποιες αντιρρήσεις περί απόπειρας μείωσης της νοημοσύνης, καθώς αυτή η πρόταση συνεπάγεται το γεγονός της...προϋπάρχουσας νοημοσύνης στα πλήθη που χεσμένα πάνω τους από τον τηλε-φόβο και αποχαυνωμένα από την, οφθαλμοφανέστατα υστερούσα σε λογική, γλοιώδη προπαγάνδα ενός ανυπόστατου επιστημονικά αφηγήματος, έσπευσαν να εμβολιαστούν με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΛΙΝΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ, ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΧΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ή φάρμακα, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ..."ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ" ΟΙ ΝΕΟ-ΜΕΝΓΚΕΛΕ!. Κι άιντε να αφήσουμε απέξω εκείνους που απειλήθηκαν με απώλεια εργασίας και πιέστηκαν ασφυκτικά...Tα αποτελέσματα είναι τραγικά...(Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα είναι χειρότερη από ό,τι φαίνεται. Αύξηση 52% στη θνησιμότητα από ιατρικές αιτίες στους 25-49 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο;). Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα εκτοξεύεται στα ύψη, όλως τυχαίως, και ειδικά μεταξύ των νέων ανθρώπων (πόσο δίκιο είχε ο μακαρίτης πλέον νομπελίστας ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Luc Montagnier!), τα εγκεφαλοαγγειακά και ισχαιμικά επελεύνουν, καρδιές μέχρι πρότινος υγιών ατόμων όπως αθλητών και όχι μόνο προδίδουν "ΞΑΦΝΙΚΑ" τους κατόχους τους και βυθίζουν στο πένθος τους οικείους τους, το ανοσοποιητικό των εμβολιασμένων "αποσυναρμολογείται" και νοσούν συχνά βαριά κάθε λίγο και λιγάκι από οτιδήποτε, οι καρκινογενέσεις φουντώνουν, τα αυτοάνοσα πολλαπλασιάζονται (αλήθεια, όταν οι "επιστημονάρες" μιλάνε για "αυτοάνοσα" γνωρίζουν για τι ακριβώς μιλάνε, ποιες είναι οι αιτίες αυτών, πού εδράζονται;) . "Συμπτώσεις", φυσικά, ε;;;...Και όλοι σχεδόν, επιστήμονες της καταστροφής και της νοσηρότητας και.."πειραματόζωα", προσποιούνται ότι "δεν καταλαβαίνουν", για τους δικούς τους λόγους οι μεν (ΘΥΜΗΣΟΥ: Οι "ιερείς" της νέας θρησκείας το γυρίζουν σε περίεργες ψαλμωδίες: "Χρησιμοποιήσαμε τα lockdowns για να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν") και οι δε.........Έτσι δεν είναι Bilyboy?


ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ:

" Ζωή στο Κλουβί " (Όταν "η παλέτα ανοίγει",,,)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου