ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Προετοιμάζονται για την «Ασθένεια Χ»: Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates χρηματοδοτεί εκατομμύρια δολάρια σε νέου τύπου υπογλώσσια εμβόλια χωρίς βελόνα για μια ασθένεια που δεν υπάρχει…





Η χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates βοήθησε μια εταιρία τη Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) με επένδυση 1,2 εκατομμύρια δολάρια να ξεκινήσει μια startup με την J urata Thin Film Inc. για τη δημιουργία εμβολίων κάτω από τη γλώσσα χωρίς βελόνα. Η αποστολή της CEPI είναι να αναπτύξει «πλατφόρμες ταχείας απόκρισης για την ανάπτυξη εμβολίων κατά της « Ασθένειας Χ » μιας αθένειας που ακόμη δεν υπάρχει….

Τι είναι η νόσος Χ;

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) υπάρχει μια σύντομη λίστα με «ασθένειες προτεραιότητας» που θα μπορούσαν «να προκαλέσουν την επόμενη θανατηφόρα πανδημία».

Ο όρος Νόσος Χ χρησιμοποιείται από τον ΠΟΥ ως «ένα σύμβολο κράτησης θέσης» για να περιγράψει μια ασθένεια που είναι ακόμη άγνωστη στην ιατρική επιστήμη ως αιτία ανθρώπινων λοιμώξεων και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουν καν αν θα την εισαγάγουν ως ιό, βακτήριο, μύκητα ή άλλο παράγοντα.

Ο ΠΟΥ προσπαθούσε να μας ειδοποιήσει για μια «ΑΓΝΩΣΤΗ επιδημίας ασθένειας» η οποία λένε ότι «θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο σε μόλις 36 ώρες, σκοτώνοντας πάνω από 80 εκατομμύρια ανθρώπους» ανέφερε η Express τον Σεπτέμβριο του 2019. «Και εμείς δεν είναι προετοιμασμένοι, ισχυρίζεται η έρευνα».

Ορισμένοι ειδικοί στη δημόσια υγεία πιστεύουν ότι «η επόμενη νόσος Χ θα είναι ζωονοσογόνος, που σημαίνει ότι θα προέρχεται από άγρια ​​ή οικόσιτα ζώα και στη συνέχεια θα διαχυθεί για να μολύνει ανθρώπους. Ο Έμπολα, το HIV/AIDS και το COVID-19 είναι υποτίθεται ζωονοσογόνες επιδημίες. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες πηγές ασθενειών όπως η βιοτρομοκρατία που ισχυρίζονται θα είναι η πιο πιθανή αιτία της επόμενης πανδημίας…».

«Η πιθανότητα ενός μηχανικού πανδημικού παθογόνου δεν μπορεί επίσης να αγνοηθεί», είπαν οι συγγραφείς ενός άρθρου του 2021 στο περιοδικό Infection Control & Hospital Epidemiology . «Η απελευθέρωση τέτοιων παθογόνων, είτε μέσω εργαστηριακών ατυχημάτων είτε ως πράξη βιοτρομοκρατίας, μπορεί να οδηγήσει σε μια καταστροφική ασθένεια Χ και έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμιος καταστροφικός κίνδυνος», προσθέτουν οι συγγραφείς.

Επιλογές επιλογών!…. ό,τι κι αν αποφασίσουν ότι είναι, προφανώς έχουμε σκοπό να φοβόμαστε ήδη, καθώς «δεν είναι θέμα επιστημονικής φαντασίας», σύμφωνα με τον Δρ Richard Hatchett, του CEPI, ο οποίος είπε στην Telegraph , «Αυτό είναι ένα σενάριο που θα συμβεί». – « Αυτή είναι η ασθένεια Χ ». είπε.

Χρηματοδότηση Gates

Πίσω στον Ιανουάριο του 2022 το Η Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) ανακοίνωσε ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και η Wellcome τους υποσχέθηκαν 300 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του COVID-19 και την καταπολέμηση της απειλής μελλοντικών πανδημιών. Σύμφωνα με το CEPI, οι νέες δεσμεύσεις χρηματοδότησης θα υποστήριζαν τον στόχο τους να «συμπυκνώσουν τα χρονοδιαγράμματα ανάπτυξης νέων εμβολίων σε 100 ημέρες, το ένα τρίτο του χρόνου που χρειάστηκε για την ανάπτυξη ενός εμβολίου COVID-19. ”  Πηγή

Οι κριτικοί αμφισβητούν την αξιοπιστία της τεχνολογίας και την ασφάλεια της πλατφόρμας mRNA» γράφει η Brenda Baletti, Ph.D. για την Προστασία της Υγείας των Παιδιών, στο άρθρο της που έχω αναδημοσιεύσει παρακάτω.

Προετοιμασία για την «Ασθένεια Χ»: Ο όμιλος που υποστηρίζεται από τον Gates
Της Brenda Baletti, Ph.D

Η Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) συνεργάζεται με τη Jurata Thin Film Inc. για να αναπτύξει ένα mRNA που μοιάζει με χάπι που μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου και να ληφθεί κάτω από τη γλώσσα ως χορήγηση εμβολίου χωρίς βελόνα.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει με μια επένδυση 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει τη Jurata να αναπτύξει την ιδιόκτητη πλατφόρμα εμβολίων της, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία σταθεροποιεί τις τεχνολογίες εμβολίων νανοσωματιδίων λιπιδίων που περιέχουν mRNA σε μια λεπτή μεμβράνη.

Η Jurata ισχυρίζεται ότι το χάπι έχει σχεδιαστεί για να είναι «θερμοσταθερό», να παράγεται και να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου και να παραμένει σταθερό για τρία χρόνια, εξαλείφοντας την ανάγκη για ενεργοβόρα αποθήκευση στο ψυγείο που απαιτείται από τα τρέχοντα εμβόλια mRNA.

Μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στο μάγουλο ή κάτω από τη γλώσσα για να χορηγηθεί. Μπορεί επίσης να επανυδατωθεί με ένα υδατικό διάλυμα και να ληφθεί ρινικά ή με άλλα μέσα που δεν απαιτούν διέλευση από την πεπτική οδό.

Η Jurata και η CEPI διαφημίζουν την τεχνολογία ως κλειδί για τη λήψη εμβολίων σε φτωχούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. «Εάν αποδειχθεί επιτυχής», δήλωσε η CEPI στο δελτίο τύπου της , η τεχνολογία «θα βοηθήσει στην επέκταση της πρόσβασης σε εμβόλια mRNA σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές και θα προωθήσει την παγκόσμια ανταπόκριση σε μελλοντικές αναδυόμενες εστίες μολυσματικών ασθενειών».

Ωστόσο, οι επιστήμονες που μίλησαν στο The Defender είπαν ότι η «επιτυχία» φαινόταν απίθανη. Είπαν επίσης ότι η τεχνολογία θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα ακόμη και πέρα ​​από τους σοβαρούς γνωστούς κινδύνους της υπάρχουσας τεχνολογίας mRNA.

Ο Brian Hooker, Ph.D. , ανώτερος διευθυντής επιστήμης και έρευνας στο Children’s Health Defense (CHD), δήλωσε:  «Εκτός από τα άλλα προφανή ζητήματα με τα εμβόλια mRNA, θα ανησυχούσα ότι το mRNA δεν θα ήταν τόσο θερμοσταθερό όσο υποτίθεται και αυτό θα προκαλούσε μεταλλάξεις αλληλουχίας και άλλες βλάβες στον γενετικό κώδικα».

Οι ιδρυτές της Jurata είναι μια μικρή εταιρεία βιοτεχνολογίας που ίδρυσαν επίσης την Bamboo Therapeutics, μια εταιρεία γονιδιακής θεραπείας που εξαγοράστηκε το 2016 από την Pfizer σε μια συμφωνία αξίας 827 εκατομμυρίων δολαρίων .

Πρόσφατα, οργανισμοί όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο Gavi, η Vaccine Alliance και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, μεταξύ άλλων, έχουν διαφημίσει τα πιθανά οφέλη των τεχνολογιών χορήγησης εμβολίων χωρίς βελόνα ως το μέλλον του εμβολιασμού».

Ισχυρίζονται ότι αυτές οι τεχνολογίες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα εμβόλια προσβάσιμα σε απομακρυσμένες περιοχές, ιδιαίτερα στον Παγκόσμιο Νότο, όπου λείπει η υποδομή για την ψυκτική αποθήκευση που είναι απαραίτητη για τα εμβόλια, ειδικά για τα εμβόλια mRNA που απαιτούν εξαιρετικά κρύες θερμοκρασίες από -20 βαθμούς Κελσίου έως – 80 C.

Λένε επίσης ότι αυτές οι τεχνολογίες μπορούν «να βοηθήσουν στην προώθηση της πρόσληψης εμβολίων» και να μειώσουν την ανάγκη για παρόχους, καθιστώντας δυνατή στους ανθρώπους να αυτοχορηγούνταε μόνοι τους τα εμβόλια.

Παρά την περιορισμένη έρευνα, το Ίδρυμα Gates τον Νοέμβριο έδωσε στη Micron Biomedical 23,6 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσει την πρώτη μαζική παραγωγή τεχνολογίας εμβολίων χωρίς βελόνες. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνεργάστηκαν επίσης με τη Micron.

Η CEPI λέει ότι ελπίζει να χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότησή της για να προωθήσει την ανάπτυξη τέτοιων εμβολίων.

Από τα 17,5 εκατομμύρια δολάρια που αφιερώνει η CEPI για την ανάπτυξη θερμοσταθερών εμβολίων, έχει ήδη απονείμει 2 εκατομμύρια δολάρια στην Tiba Biotech για την πλατφόρμα παράδοσης νανοσωματιδίων RNA και 4,3 εκατομμύρια δολάρια στη Vaxxas για προκλινικές δοκιμές σε ένα έμπλαστρο μικροσυστοιχίας, 3,6 εκατομμύρια δολάρια στη Gennova Biopharmaceuticals για έναν αυτό -ενίσχυση της πλατφόρμας mRNA και 1,6 εκατομμύρια δολάρια για το AvaxziPen για την παροχή σκευασμάτων εμβολίων στερεάς δόσης με νέους μεθόδους.

Το CEPI περιγράφει τον εαυτό του ως «μια καινοτόμο παγκόσμια συνεργασία μεταξύ δημόσιων, ιδιωτικών, φιλανθρωπικών οργανώσεων και οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών» που ξεκίνησε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός το 2017, «για να συντομεύσει τον χρόνο απόκρισης στις επιδημίες δημιουργώντας εμβόλια που θα μπορούσαν να απελευθερωθούν γρήγορα μόλις εμφανιστεί η νέα πανδημία».

Το Ίδρυμα Gates συνίδρυσε την CEPI με επένδυση 460 εκατομμυρίων δολαρίων. Το Wellcome Trust και το WEF είναι επίσης χρηματοδότες. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CEPI, Δρ. Richard J. Hatchett, ήταν προηγουμένως εν ενεργεία διευθυντής της Αρχής Βιοϊατρικής Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης των ΗΠΑ . ( Brenda Baletti, Ph.D ).

Εξηγώντας γιατί ίδρυσε την CEPI, ο Μπιλ Γκέιτς είπε: «Δυστυχώς, παρόλο που υπάρχει σημαντικός κίνδυνος για επιδημίες , δεν υπάρχει φυσική αγορά για εμβόλια. Πρέπει να πείσετε τις κυβερνήσεις να δημιουργήσουν τη σωστή δομή κινήτρων. Εάν μπορείτε να προβλέψετε ποια θα είναι τα παθογόνα και μπορείτε να αποθηκεύσετε εμβόλια, τότε αυτή θα ήταν μια πολύ καλή απάντηση».

Οι υπάλληλοι του Ιδρύματος Γκέιτς κατέχουν τόσο θέσεις ψήφου όσο και χωρίς δικαίωμα ψήφου στο διοικητικό συμβούλιο της CEPI, όπως και οι υπάλληλοι του ΠΟΥ.

«Το CEPI είναι μια ακόμη πρωτοβουλία που υποστηρίζεται από τον «Controligarch» που επιδιώκει να υπονομεύσει την εθνική κυριαρχία και την ατομική αυτονομία υπό το πρόσχημα της φιλανθρωπίας και της σωτηρίας ζωών», δήλωσε ο Seamus Bruner , συγγραφέας του « Controligarchs , στο The Defender.

«Το κάνουν αυτό αξιοποιώντας κρίσεις – κατασκευασμένες – για να μεταφέρουν τη λήψη αποφάσεων μακριά από εκλεγμένους αντιπροσώπους στους λεγόμενους εμπειρογνώμονες και υπερεθνικούς οργανισμούς όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που χρηματοδοτούνται και ελέγχονται από μια μη εκλεγμένη – και ως εκ τούτου ακαταλόγιστη – ελίτ », είπε.

Τα εμβόλια χρειάστηκαν ιστορικά 10-15 χρόνια για να αναπτυχθούν . Τα εμβόλια mRNA COVID-19 αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της Operation Warp Speed ​​σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Ο αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS) μόνο από τα εμβόλια για τον COVID-19 ήταν πρωτοφανής στο ιστορικό εμβολίων , με 1.872.034 συμβάντα έως τις 24 Νοεμβρίου.

Ερευνητές από την Έρευνα Συσχέτισης για το Δημόσιο Συμφέρον εκτιμούν ότι τα εμβόλια συνδέονται αιτιολογικά με περίπου 17 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως.

Η αποστολή του CEPI στο πλαίσιο του σχεδίου ετοιμότητάς του είναι να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη «πλατφορμών ταχείας απόκρισης για την ανάπτυξη εμβολίων κατά της « Ασθένειας Χ » — μια ασθένεια που επί του παρόντος δεν υπάρχει, αλλά που έχει τη δυνατότητα να είναι καταστροφική για την ανθρωπότητα.

Το φάσμα της νόσου Χ ήταν μέρος του σκεπτικού της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας να αυξήσει τον προϋπολογισμό του ΠΟΥ κατά 20% τον Ιούνιο.

Τόση προετοιμασία και τόση χρηματοδότηση για την ασθένεια Χ δεν μπορεί να πάει χαμένη, κι επειδή μιλούν για βιοτροκρατία, οι μόνοι που έχουν συμφέρον από κάτι τέτοιο είναι αυτοί που προσχεδίασαν και χρηματοδότησαν αυτή την άγνωστη ασθένεια.

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ
ΘΥΜΗΣΟΥ τα απίστευτα και όμως τρομακτικά αληθινά και τραγελαφικά της παγκόσμιας σαπουνόπερας της "ΠΛΑΝΔΗΜΙΑΣ":
Μετά από όλα όσα έγιναν...Μετά από όλα αυτά τα κωμικοτραγικά και "πλανδημικά", μπορείς ακόμη να εμπιστευτείς τα οποιαδήποτε ανανεωμένα αφηγήματά τους;; * ... Μήπως σου λένε ψέματα ακόμη κι όταν λένε αλήθεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου