ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

ΤΟ ΚΑΚΟ και το ... καλύτερο απ' το καλό..!

 (ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ, ένα χαρακτηριστικό βιντεάκι από τον οργουελικό κόσμο της "λαϊκής δημοκρατίας" της TEXNO-ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ στην Κίνα, του όπως μας αρέσει να αποκαλούμε Homo TechnoFreak, έτσι για να έχουμε άλλο ένα έντονο ψηφιδωτό στην παγκόσμια ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ του μαύρου και άραχνου, αν το επιτρέψουμε κι αποδεχτούμε, ΑΥΡΙΟ! Οι παλιότεροι ας θυμηθούν τον περίφημο "νόμο 4000", στο Ελλαδιστάν, περί "τεντυμποϊσμού και ας ανατριχιάσουν μέχρι τα κόκκαλα...)

διεύθυνση βίντεο: https://rumble.com/vlkjya-36230914.html

Δες τα τρία λεπτά της παραπάνω... "σούμας". Αν μας ρωτήσεις, το πρώτο σχόλιο που μας έρχεται στο μυαλό είναι τρεις πολύ σημαντικές για εμάς παραπομπές:


Για τον Billyboy και το συλλεκτικό βιντεάκι με τις "δηλώσεις θανάτου" πριν λίγα έτη, προ "πανδημίας", για τα εμβολιαστικά δείγματα γραφής του που ξεράστηκαν στον πλανήτη με τις καταστροφικές τους συνέπειες (για ελάτε: fake news και αυτά,  υπερασπιστές του ψεύδους και της συστηματικής απάτης; που "ακόμη και την ώρα να τους ρωτήσουν θα πείτε ψέματα από κεκτημένη ταχύτητα"...), αλλά και τα τεκταινόμενα του σήμερα: Μα ποιος (ποιοι, σωστότερα) είσαι mister ?

Για την "ξαφνικίλα" που άρχισε να απλώνει το σάβανό της στην ανθρωπότητα σε αναπόφευκτη κι εύλογη σύνδεση με κάποιες "σκοτεινές" επίσης δηλώσεις (ΔΕΝ ειπώθηκαν και αυτές; ω! εκπρόσωποι της μαυρίλας επί ΓΗΣ...), σε μια "επανεκκινημένη" τεχνο-δυστοπία, μια παράκρουση κενή από κάθε νοηματοδότηση και αξία που καλείται να υπερασπιστεί κάθε έλλογο και λεύτερο μέσα του ανθρώπινο ον: Μα...γιατί, καλοί μου "άνθρωποι" ;;;

Για το τι μας επιδεικνύουν πορίσματα της ανεξάρτητης και μεθοδικής έρευνας κορυφαίων επιστημόνων (χωρίς εισαγωγικά) παγκοσμίως: ΑΠΟΡΙΑ: Σύμφωνα με πολύ ισχυρές πια για να αμφισβητηθούν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, έχουμε να κάνουμε με ..."mortal shots"?

Το δεύτερο που σκεφτόμαστε, όλο και πιο συχνά πλέον, έχει να κάνει με τη σκληρή διαπίστωση (όχι ότι δεν το είχαμε εισπράξει και προ κορωνοϊού, με όσα συνέβαιναν παγκοσμίως, μόνο που τώρα η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ θεσπίζεται ως "φυσιολογικότητα" και η "λεπτή κόκκινη γραμμή" έχει ξεπεραστεί οριστικά!), με μια διαυγή βεβαιότητα, απελευθερωτική όπως είναι πάντα η αλήθεια: 

(για τους συνήθεις βλάκες:
η χρήση αυτής της εικόνας
έχει αλληγορική σημασία...)
Ότι με όλη αυτή την παρασιτική σαβούρα, τη μέχρι το μεδούλι νοσηρή και διεφθαρμένη "ελίτ", η ΥΓΙΗΣ ανθρωπότητα, πρωτίστως στην ψυχή και το πνεύμα, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ να συνυπάρξει, όπως ήταν και όπως εξελίσσεται αυτό το story...Ίσως ακόμη και στοιχειωδώς αρμονικά... Με αυτή τη δαιδαλώδη ΚΛΙΚΑ "επικοινωνούντων δοχείων": πολυεθνικές, πρωταθλήτριες στην ανομία και ολοκληρωτικών θεσμών ως προς τις μεθόδους λειτουργίας τους εταιρείες- ινστιτούτα - ΜΚΟ σε ρόλο "πλυντηρίων χρήματος", δουλεμπόρων, βιομηχανικών & στρατιωτικών κατασκόπων - ληστρικοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί και off shore "taxis free παράδεισοι" για αρχιλήσταρχους του πλούτου των λαών- "αφρόκρεμα" ολιγαρχών που με την "ευκαιρία της πανδημίας" έγιναν υπερπλουσιότεροι - πολιτικοί αχυράνθρωποι και "ιδεολογικά κοστούμια" ανάλογα τη συγκυρία - εξαγορασμένη επιστήμη -"δεξαμενές σκέψης" ή think tank... Ακόμη και αν τελειώσει, κι αν μας αποχαιρετίσει ο "κορωνοϊός" (που τελειώνει, δες και δηλώσεις και στην Ελλάδα εκτός από αλλού, σαν αυτές: Ομολογία Δ.Σαρηγιάννη: Πιέζουν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό γιατί τελειώνει τον Απρίλιο η πανδημία! - Δείτε τι είπε), εκείνοι, αυτό το βαθιά "πειραγμένο" κατεστημένο, που διεκδικεί επάξια την αντιπροσώπευση του "Κακού επί ΓΗΣ", ΔΕΝ πρόκειται να αφήσουν σε ησυχία την ανθρωπότητα, με μέριμνα και στην ψυχολογική αποκατάσταση...Κάτι ΆΛΛΟ τερατώδες και εξωφρενικό θα επινοήσουν, θα βρουν, θα επιβάλλουν με φασιστική τακτική και σάπια σαν την "ψυχή" τους ρητορική (αν ήδη δεν το'χουν στα σκαριά και το..."τρέχουν" ήδη...).

Και η μόνη απάντησηση που έχουμε να δώσουμε είναι πώς δεν θα πέσουμε αμαχητί, με τον τρόπο μας ο καθένας και πόσο καλύτερα όλοι μαζί... Διότι ο "πυρετός του παραληρήματος" είναι αγιάτρευτος, γαμώ τα ψεύτικα υπνωτικά λόγια για τη νέα χρονιά και τα ζωγραφιστά χαμόγελα:

Καμία φυλακή, καμία σκληροπυρηνική διαταγή, κανένα εξοντωτικό περιοριστικό μέτρο, καμία υποχρεωτικότητα σε ιατρική (και πάσης φύσης) πράξη, δεν μπορούνε και δεν επιτρέπεται να περιορίσουν το κορμί σου και να συρρικνώσουν το πνεύμα σου! Καμία παράκρουση με ψευδεπιστημονικό περιτύλιγμα, καμιά διαστροφή και αντιστροφή του οφθαλμοφανούς σε αόρατο, δεν πρέπει να αφεθεί να υποκαταστήσει την αλήθεια. Καμία σέκτα που διασπείρει αποδομητικά κι εκφυλιστικά κύματα διαρκούς Φόβου, καμία ηττοπάθεια και ψυχοσωματική κηδεία εν ζωή που βαφτίζεται με την εύηχη λέξη "ασφάλεια", κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης "για το καλό μας"(επιστρέφοντας και πάλι μετά την υποτιθέμενη ήττα του ναζισμού!), καμία διχαστική κατάπτυστη ρητορική και κανένας ψυχοπαθής τύραννος και ελεεινός τυραννίσκος, δεν έχουν δικαίωμα να μας μετατρέψουν σε αναλώσιμη στατιστική και αντικείμενα της πιο αισχρής αυθαιρεσίας που ξεφύτρωσε σαν δηλητηριώδες μανιτάρι μέσα σε μία αντιανθρώπινη τεχνο-επιστημονική δυστοπία....Η πραγματικότητα δεν αντέχεται άλλο να εξελίσσεται σαν  επιτραπέζιο παιχνίδι όπου τα πιόνια είναι οι λαοί. Που τους διαχειρίζονται κατά το δοκούν οι παίκτες και μεταπαίκτες, αλλάζοντας κάθε στιγμή και τους κανόνες... Everybody knows it's now or never... Για το παρόν αυτής της γενιάς και το μέλλον των επόμενων! Για το Φως που θα εξαλείψει κάθε ρυπαρό, εκφυλιστικό, ασφυχτικό για την ανάσα σκοτάδι....

Ζώσα Πνοή της ανθρωπότητας ανάπνευσε! Ρούφα με βουλιμία καθαρό αγέρι Ελευθερίας!

"Μην προσπαθείς να δώσεις χρόνια στη ζωή σου . Προσπάθησε να δώσεις ζωή στα χρόνια σου" ΜΠΛΕΖ ΠΑΣΚΑΛ


ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

Από την περιγραφή του βίντεο που ακολουθεί: " Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή της νότιας Κίνας με την αστυνομία να υποχρεώνει τέσσερις παραβάτες των κανόνων για τον κορονοϊό να «παρελάσουν» ντυμένοι με ειδικές στολές και μάσκες, διαπομπεύοντάς τους δημόσια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου