ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Έτσι βγαίνουν τα κρούσματα , έτσι "τρέχει" η πανδημία; Αναρωτιόμαστε...Στο μεταξύ, η "υγιής φτωχοποίηση" προελαύνει!...

 

Τεράστιες ουρές για rapid tests στη Θεσσαλονίκη
ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ: 

  " Πολλοί επιστήμονες ονομάζουν την παρούσα πανδημία ως πανδημία τεστ PCR, όχι πανδημία κορωνοϊού. - Απολύτως υγιή και μη μολυσματικά άτομα μπορεί να είναι θετικά. - Η πιθανότητα ψευδώς θετικών είναι 89-94% ή σχεδόν βεβαιότητα. Ένα θετικό τεστ PCR δεν σημαίνει ότι υπάρχει λοίμωξη ή ότι έχει βρεθεί άθικτος ιός." - Απόσπασμα από την ανάρτηση:  KAI ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: "Διεθνής Μήνυση για το Σκάνδαλο του Κορωνοϊού από Γερμανούς Δικηγόρους:Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας."

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ - ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ - NEW YORK Times! 

The Greatest Criminal Fraud in Medical History: Where’s the Virus? (America’s AIDS Czar - False Tests? - Fauci and COVID-19) - Η μεγαλύτερη εγκληματική απάτη στην ιστορία της ιατρικής: Πού είναι ο ιός;

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΙΑ ΤΗΣ "BIG PHARMA" (!): O τ.επιστημονικός Διευθυντής του Pfizer Dr. Mike Yeadon: " το ποσοστό επιβίωσης στο COVID είναι στο 99,8%, όπως και της γρίπης.Το « δεύτερο κύμα » ήταν ψευδές. Τα θετικά τεστ λανθασμένα. Η πανδημία τελείωσε."

 Τα Ποσοστά Σοκ για την θνησιμότητα του COVID-19 | CDC: Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων USA : 0-19 years: 0.00003 ,  20-49 years: 0.0002 , 50-69 years: 0.005 ,  70+ years: 0.054 "Τώρα γιατί με αυτά τα τόσο μικρά ποσοστά μιλάνε για lockdown και περιοριστικά μέτρα θα πρέπει να μας κάνει να αναρωτιόμαστε κάθε μέρα Θα πρέπει κάποια στιγμή λοιπόν να μάθουμε να ρωτάμε ΓΙΑΤΙ αλλά με ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Προσοχή, αυτά είναι επίσημα στοιχεία Σύμφωνα με την ανακοίνωση έρευνας της #CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Αμερικής) , αυτή είναι η #θνησιμότητα του κορωνοιου. Πηγή https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-... The September 10 update is based on data received by CDC through August 8, 2020. Τα συμπεράσματα δικα σας... Η ανακοίνωση έγινε και από το Fox News"

Και περί ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ:  Tην εποχή της ισπανικής γρίπης του 1918, μιας πανδημίας χωρίς ... εισαγωγικά!

 Επιστροφή στο Ελλάντα:

1η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ: 

 ΒΙΝΤΕΟ: Κάτοικος Σερρών ξέσπασε για τον κορωνοϊο: γίνονται κ@ρ@γκιοζιλίκια ο ευαγγελατος δεν ηξερε τι να πει   Η κάτοικος Σερρών Ντίνα Τσουκαλά μιλώντας στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου έκανε μια πολύ σημαντική καταγγελία... Η κ. Τσουκαλά αποκάλυψε ότι 4 πολίτες που ενώ έδωσαν τα στοιχεία τους, κουράστηκαν να περιμένουν με τις ώρες στην ουρά και έφυγαν πριν υποβληθούν σε τεστ. Προς έκπληξη όλων όμως ο ΕΟΔΥ τους κάλεσε για να τους αναφέρει ότι βρέθηκαν… θετικοί, όπως ανέφερε η κ. Τσουκαλά. «Δεν μπορεί κανείς να ελέγξει αν τα νούμερα αυτά που παρουσιάζουν είναι αληθή» πρόσθεσε. Ως γνωστόν η αύξηση κρουσμάτων στις Σέρρες επέφερε lockdown στην περιοχή η οποία ανέβηκε στο «επίπεδο 4» και οι κάτοικοι αναμένουν αρκετές ώρες στα λιγοστά κλιμάκια του ΕΟΔΥ προκειμένου να υποβληθούν σε rapid test. ΠΗΓΗ

2η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

(αν το youtube "δεν ανεχτεί για πολύ" και το κατεβάσει αυτό το βίντεο, θα το ανεβάσουμε ξανά εδώ εμείς, που σπεύσαμε και με download το προσθέσαμε στη συλλογή μας):


 Δύο μόνο από δεκάδες, τουλάχιστον, αναφερόμενες ανάλογες περιπτώσεις...

Επισημαίναμε και πάλι πρόσφατα (Για να το ξανασκεφτούμε: Έχει ή δεν έχει απομονωθεί σε κάποιο εργαστήριο του κόσμου ο ιός; ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΟΚ του CDC από τον Ιούλιο !... ):
Και σε τελική ανάλυση, ας μας απαντήσει κάποιος σοβαρός επιστήμονας: ποια είναι η διαφορά μεταξύ "πεθαίνω με COVID" και "πεθαίνω από COVID"; Ή τη διαφορά μεταξύ μιας υγιούς κοινωνίας που βγαίνει θετική στο τεστ COVID-19, και μιας άρρωστης κοινωνίας που βγαίνει θετική στο τεστ COVID; Είναι ή δεν είναι η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων ασυμπτωματικοί; Κρούσμα δεν σημαίνει ότι κάποιος νοσεί; Και ποια είναι επιτέλους η αναλογία "θετικών" ή "ελαφρώς θετικών" όπως έχει κι αυτό ακουστεί στα (όπως φαίνεται αναξιόπιστα) pcr test σε σχέση με το πλήθος των τεστ που γίνονται σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση; Μια και αποκλειστικά σε αυτά τα "προβληματικά" επιεικώς τεστ στηρίζεται η κρουσματολογία, ή όχι;, Τα "σωτήρια μέτρα" ακολουθούν, όλα αυτά τα φοβερά που επιφέρουν καταστροφικά lockdowns με απεμπόληση θεμελιωδών ανθρώπινων ελευθεριών, εργασιακή αποτέφρωση και μαζικά κοινωνική ψυχολογική κατάρρευση. Και μην ακούσουμε για τους θανάτους από γρίπη, χρόνια υποκείμενα νοσήματα, ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις (από τις πλέον βασικές αιτίες θανάτου) ή ό,τι άλλο δεν συνάδει άμεσα με COVID-19 και, τέλος, με μέσο όρο ηλικίας τα 70++. Mέχρι και η Αφρική βούιξε σχετικά με το επιστημονική αξία των τεστ που διατίθενται, εκτός κι αν άλλαξε κάτι στην παρασκευή τους : ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ

Τέλος, θυμίζουμε από ανάρτησή μας, τέλη του περασμένου Μάη, τα εξής :

"...κανένα τεστ και κανένας διαγνωστικός έλεγχος δεν έχουν 100% ακρίβεια, καθώς μπορεί να δώσουν ψευδώς αρνητικά ή ψευδώς θετικά αποτελέσματα", όπως διαβάσαμε στις 14 Απριλίου εδώ.
 Και επίσης το ίδιο άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης γνωστής εφημερίδας συνέχιζε:
"Παραμένει ασαφές μέχρι στιγμής σε ποιο ποσοστό τα μοριακά τεστ PCR για τον κορονοϊό εμφανίζονται ψευδώς αρνητικά. Σύμφωνα με μία αρχική εκτίμηση από την Κίνα, μπορεί να φθάνει το 30%. Αν αυτό ισχύει, η ευαισθησία του τεστ δεν ξεπερνά το 70%. Καθώς διαφορετικές εταιρείες και φορείς διεθνώς έχουν αναπτύξει διαφορετικές εκδοχές του τεστ, είναι δύσκολο να έχει κανείς μία σφαιρική εικόνα."  
"Ευαισθησία του τεστ", πόσο εκλεπτυσμένη περιγραφή σε τόσο υστερικές και πρωτοφανείς παγκοσμίως καταστάσεις. "Η ευαισθησία μας έφαγε" κατά μία γνωστή λαϊκή ρήση. Και στη συνέχεια:
  «Δυστυχώς, έχουμε πολύ λίγα δημόσια δεδομένα για το ποσοστό των ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων γι’ αυτά τα τεστ στην κλινική πρακτική», έγραψε στους «Τάιμς της Νέας Υόρκης» ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Yale των ΗΠΑ δρ Χάρλαν Κρούμχολτς. «Αν πιθανώς έχετε εκτεθεί στον ιό και έχετε συμπτώματα που παραπέμπουν στη νόσο Covid-19, ίσως την έχετε, ακόμη κι αν το τεστ σας είναι αρνητικό», σημείωσε. Από την άλλη πλευρά, τόνισε ότι αν κάποιος βγει θετικός σε ένα τεστ, «είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχει τη λοίμωξη», συνεπώς η πιθανότητα ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων είναι πολύ μικρή.
 Τι καταλάβατε εσείς από αυτή την προηγούμενη παράγραφο; Σας φάνηκε μήπως ελαφρώς ασυνάρτητη; "

Τι κι αν όλες οι αναλύσεις και προβλέψεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και ο ολέθριος για την ψυχοσύνθεση (εκτός από την τσέπη) των ανθρώπων  εγκλεισμός, θα οδηγήσει σε ια πρωτοφανή καταβαράθρωση της οικονομίας, κι ακόμα μεγαλύτερο εργασιακό εξανδραποδισμό και σε απρόβλεπτα μεγάλο αριθμό θανάτων παγκοσμίως λόγω τεράστιας φτωχοποίησης και ανέχειας κι επερχόμενου λιμού και γενικότερων συναφών συνεπειών; ΦΟΒΟΥ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ (κι ας ψάχνεις εναγωνίως θανάτους που οφείλονται αποκλειστικά στη λεγόμενη πανδημία του COVID) και μείνε ασφαλής! Ασχέτως αν τελικά βρεθείς άνεργος, πεινασμένος και με τα funds που αγόρασαν τα δάνεια από τις "ελληνικές" τράπεζες να σε πετάνε άστεγο στο δρόμο, αρπάζοντάς σου την πρώτη κατοικία! (Κάνε μια στάση κι εδώ: ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΝΟΨΕΙ! «Όπως πάει, ή από κορονοϊό θα πάμε ή από πείνα...») ΟΜΩΣ ΘΑ' ΣΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! 

Τι είδους πανδημία είναι αυτή που έπρεπε να δοθεί πακτωλός χρημάτων, από την αρχή αυτής της ιστορίας, στα κανάλια ώστε να την προπαγανδίσουν (πρόσφατα δόθηκαν άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ ως "εξτραδάκια"), να διασπείρουν τον τρόμο και να καταφεύγουν σε αποτροπιαστικές αφηγήσεις ως "αλήθειες" στα πλαίσια της "ενημέρωσης των πολιτών";...

ΖΗΤΩ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVIDALISM!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου