ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Aπίστευτες δηλώσεις του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα: "Θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι υπάρχει θεραπεία για τον κορονοϊό" !


Ασχέτως των όσων λέγονται παρακάτω, για αρχή θυμίζω κάτι δικό μας:

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου Bill Gates σας εύχεται καλό Πάσχα και χρόνια πολλά!
Eπίσης συγχαίρει την πάντα πρόθυμη να αφουγκραστεί τις ανάγκες των καιρών και συνεργάσιμη σε επαναστατικές καινοτομίες ελληνική κυβέρνηση, για το νόμο που πέρασε στις 11 Μαρτίου και λίγοι τον πήραν όπως πάντα είδηση, περί υποχρεωτικού εμβολιασμού ολόκληρου του πληθυσμού σε περίπτωση πανδημίας. Κατασκευασμένης ή μη,   υπαρκτής ή όχι, ελάχιστη σημασία έχει για εμάς και τις αγνές επιδιώξεις μας...
Συγχαίρει και τους νομικούς κύκλους της χώρας διότι δεν κουνήθηκε ούτε φύλλο μπροστά σε αυτή την εξέλιξη.
"Όλοι μαζί μπορούμε να εμβολιαστούμε και να τσιπαριστούμε", ώστε ο "Θαυμαστός Νέος Κόσμος" του Άλντους Χάξλεϋ να γίνει επιτέλους παγκόσμια πραγματικότητα. Μην σας μπαίνουν ανόητες και επικίνδυνα επαναστατικές ιδέες ότι εσείς ορίζετε το σώμα σας και μπορείτε να επιλέξετε αν θα εισαχθεί οτιδήποτε σε αυτό. Εμείς γνωρίζουμε το καλό σας και το έχουμε αποδείξει επανειλημμένως και κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει να σας σώσουμε, ούτε καν εσείς οι ίδιοι !

{Σε συνδυασμό με αυτό: Χρήσιμο θα ήταν να διαβαστεί με τη δέουσα προσοχή: ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ BILL GATES ΚΑΙ «ΔΩΡΑ» ΦΕΡΟΝΤΕΣ 
Ίσως και με αυτό: " Κορονοϊός: Η Γερμανία παραγγέλνει φάρμακα κατά της ελονοσίας " - Σύμφωνα με δήλωση του ομοσπονδιακού υπουργού Υγείας, Γενς Σπαν, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει παραγγείλει μεγάλες ποσότητες φαρμακευτικών παρασκευασμάτων προφύλαξης από την ελονοσία (μαλάρια), ως πιθανό θεραπευτικό μέσο για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Πρόκειται για το φάρμακο Chloroquine (Χλωροκίνη).}

Τo παρακάτω, τώρα, άρθρο μας το έστειλε αναγνώστρια την οποία και ευχαριστούμε θερμά! 
 (Όπως μας έγραψε: "Δηλαδή περιμένουμε το εμβόλιο του Gates, ενώ ήδη θεραπεύονται ασθενείς αλλά η χώρα παραμένει σε καταστροφική για νοικοκυριά και οικονομία καραντίνα ;" )

Ξεκινάμε με επιλογή αποσπασμάτων-φωτιά, σύμφωνα με τα λεγόμενα πάντα του κ. Τράγκα :

 " Θα επιχειρήσω και σήμερα να δώσω μια πραγματική εικόνα της κατάστασης που ζούμε, γιατί επιμένω. Δεν λέγεται όλη η αλήθεια και υπάρχει κίνδυνος να έχουμε εκτεταμένη λοίμωξη και σηψαιμία στην οικονομία μας, που θα κρατήσει 20, 30 ή και 40 χρόνια, όπως λένε ορισμένες ξένες εφημερίδες.
 Χθες απογοητεύτηκα. Άκουσα τον πρωθυπουργό της χώρας και πραγματικά πικράθηκα.
Φτάσαμε στο σημείο να τον ακούσουμε να λέει, ότι του δώσαμε χρόνο για να βελτιώσει το σύστημα υγείας και για να αναπτύξει τις μονάδες εντατικής θεραπείας.
Ίσως δεν κατάλαβε την ομολογία του.
Είπε σε όλο τον κόσμο, ότι χάρη στην υπομονή  και το μαρτύριο του εγκλεισμού του, έχει το χρόνο να βελτιώσει το σύστημα υγείας και να αναπτύξει ΤΩΡΑ μονάδες εντατικής θεραπείας. Το χειρότερο είναι ότι οδηγεί τη χώρα σε μια ανείπωτη φτώχεια, προκειμένου να την πάει σε δίδυμες εκλογές και σε πλέον επώδυνα μνημόνια.
Τα μέσα ενημέρωσης, καθοδηγούμενα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχουν απλώσει ένα παραπέτασμα, προκειμένου να σας κρύψουν την αλήθεια.
Έχουμε λαμπρούς γιατρούς και η θεραπεία που εφαρμόζεται σε όλα τα νοσοκομεία, στους ασθενείς από κορονοϊό είναι αποτελεσματική και ριζικήΟ Τσιόδρας αποφεύγει να το πει. Η χλωροκίνη με την αζυθρομυκίνη σηκώνουν όλους τους ασθενείς. Στις βαρύτερες περιπτώσεις, η αντι-ιντελευκίνη 6 – ανοσο-τροποποιητικό φάρμακο – το περίφημο ΑΚΤΡΕΜΑ, που δόθηκε και στον φίλο μου, τον βουλευτή Κέλλα της ΝΔ, αντιστρέφει την καταρρακτώδη πνευμονία και οι άνθρωποι γίνονται καλά.

Ο Μητσοτάκης και ο Τσιόδρας δεν λένε την αλήθεια, γιατί δεν θέλουν να πουν το πρόβλημα και θέλουν να εμφανίζονται ως ιεραπόστολοι, μέχρι να μας πάνε στις κάλπες.
Το πρόβλημα είναι, ότι δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό μονάδων εντατικής θεραπείας και φοβάται ένα «ποταμό» κρουσμάτων, που θα απαιτήσουν νοσηλεία. Οι Έλληνες γιατροί είναι ίσως οι καλύτεροι του κόσμου ή από τους καλύτερους.
Τις τελευταίες ημέρες, όπως μαθαίνω, ανακάλυψαν ότι στην πνευμονία που προκαλεί αυτός ο ιός, πρέπει να δίνουν λιγότερο οξυγόνο αλλά με μεγαλύτερη πίεση.
Το πρόβλημα λοιπόν από πλευράς θεραπείας, έχει λυθεί. Εφαρμόζεται το πρωτόκολλο του καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ.
Μάλιστα και για τις περιπτώσεις μικρών ποσοστών επιπλοκών σε καρδιοπαθείς, δίνεται και κολχικίνη. Όλα αυτά τα φάρμακα είναι παλιά και πάμφθηνα.

Και θέλω να ψάξετε, γιατί τόσο ο υγειονομικός πατερούλης που δημιουργήσατε, όσο και κάποια ΜΜΕ προβάλλουν το ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ, ένα φάρμακο που βρίσκεται ακόμα σε κλινική μελέτη και δείχνει θετικά αποτελέσματα που φτάνουν- δεν φτάνουν στο 67%,  αποκρύπτοντας ότι η χορήγηση χλωροκίνης- αζυθρομυκίνης και αντι-ιντερλευκίνης 6, σηκώνουν όρθιους όλους τους ασθενείς. Μιλάμε κε Πρόεδρε για πολύ φθηνά φάρμακα. Ψάξτε το λίγο κε Μητσοτάκη…
Το πρόβλημα της κυβέρνησης που κρύβουν τα περισσότερα κανάλια, είναι ότι ο Κικίλιας δεν μπόρεσε να προσλάβει γιατρούς και ενώ χρειάζεται περίπου 5.000 το σύστημα υγείας, προσέλαβε λιγότερους από 400.
 Για να φύγει κάποιος, πρέπει να είναι προχωρημένης ηλικίας και να έχει πολύ βαριά υποκείμενα νοσήματα. Ούτε και αυτοί δεν φεύγουν τώρα. Ο αριθμός των νεκρών και των κρουσμάτων που είχαμε τις τελευταίες ημέρες, ήταν απείρως μικρότερος από τα συνήθη περιστατικά τραυματισμών ή λοιμώξεων του αναπνευστικού ή τροχαίων.
Επίσης, μειώνονται οι διασωληνωμένοι στις μονάδες, γιατί οι λαμπροί γιατροί μας, τους σηκώνουν όρθιους από την 7η ημέρα έως την 16η.
Θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι υπάρχει θεραπεία για τον κορονοϊό. Ριζική και αποτελεσματική.
Θέλω να ξέρετε, ότι ο συνδυασμός του Ντιντιέ Ραούλ και η αντι- ιντελευκίνη 6 σηκώνουν όλους τους ασθενείς.
Πρέπει να σταματήσουν τα ψέματα. Μπορούμε να διατηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας, μπορούμε να πλένουμε καλά τα χέρια μας, αλλά πρέπει σιγά σιγά να επιστρέψουμε στον κανονικό ρυθμό μας και να μην πεθάνει η Ελλάδα μας από οικονομική σηψαιμία.
Θα έρθει – όπως διαβάζω- και το εμβόλιο, θα έρθει και το ταμιφλού. Θα έρθει επίσης, όπως ελπίζω, από την Αμερικανική διοίκηση, η τιμωρία των ενόχων που παίζουν παιχνίδια με εμβόλια και ιούς.
Ελπίζω, να πέσει φως στα βρόμικα παιχνίδια του προέδρου του ΠΟΥ με τους Κινέζους και με διάφορους πλούσιους που βγάζουν εμβόλια.

Επίσης, να προσέχει ο κος Μητσοτάκης, φάρμακα που δόθηκαν ανεπιτυχώς στον Έμπολα και προωθούνται τώρα, από συγκεκριμένο κύκλωμα κοντά του, για την Ελλάδα- πριν ακόμη η ίδια η βιομηχανία δει θετικά αποτελέσματα. Ας μην νομίζουν διάφοροι, που θεωρούνται ειδικοί, ότι δεν τα μαθαίνουμε.
Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, στο εξωτερικό γράφουν ότι η Ελλάδα θα χτυπηθεί περισσότερο από όλες τις χώρες από την κρίση του κορονοϊού. Όπως σημειώνει σε εκθέσεις του ο ΟΟΣΑ και ο έγκυρος Economist, εμείς θα δεχτούμε ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό χτύπημα.
Επίσης, αν δεν σας ενημερώνουν, πρέπει να σας πω, ότι οι πάντες κουβεντιάζουν για τα οικονομικά των νοικοκυριών τους. Το 50% λέει ότι σε 2 με 3 εβδομάδες δεν θα έχει χρήματα. Ενώ ένα 25% -όπως διάβασα- λέει ότι ήδη του έχουν τελειώσει τα λεφτά.  "

{Σύνδεση και με αυτό: Η Ιταλία εκπέμπει SOS: Η πείνα κάνει την εμφάνισή της (Video) }


Και τώρα το πλήρες άρθρο ("Συγκλονιστικός ο Γιώργος Τράγκας: "Θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι υπάρχει θεραπεία για τον κορονοϊό")

-Είναι θέμα χρόνου, να ακούσετε όσα θα αποκαλύψει η διοίκηση Τραμπ για... τις σχέσεις Κινέζων, Μπιλ Γκέιτς και ίδρυμα Κλίντον
-Είναι λάθος, να υπάρχουν αυτή την εποχή κορονο-σερίφηδες και κορονο-μάρσαλ, οι οποίοι κυνηγούν έναν ιερέα ως τον μέγιστο παραβάτη, ο οποίος κοινώνησε δύο ανθρώπους από το ίδιο σπίτι
-Το σύνθημα : ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, θα γίνει μεγάλο κίνημα που θα λέγεται ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
-Κάποιοι που έβγαλαν λεφτά με τα windows ή με την ανακύκλωση των λυμάτων από τις τουαλέτες που εγκαθιστούσαν στην Αφρική, σκέφτηκαν ότι μπορούν να βγάλουν δισεκατομμύρια από εμβόλια. Αυτό ψάχνουν οι Αμερικανικές Υπηρεσίες. Και σύντομα θα μάθουμε.

Ο κος Τσιόδρας ως υγειονομικός πατερούλης κινείται μέσα σε ατμόσφαιρα Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω και ο κος Χαρδαλιάς με βαριά χροιά θαμώνα της παλιάς Χαβάης του Κατελάνου
Θα επιχειρήσω και σήμερα να δώσω μια πραγματική εικόνα της κατάστασης που ζούμε, γιατί επιμένω. Δεν λέγεται όλη η αλήθεια και υπάρχει κίνδυνος να έχουμε εκτεταμένη λοίμωξη και σηψαιμία στην οικονομία μας, που θα κρατήσει 20, 30 ή και 40 χρόνια, όπως λένε ορισμένες ξένες εφημερίδες.
Όταν κάποιος λοιμωξιολόγος γίνεται σταρ ή υγειονομικός πατερούλης, τότε (λυπάμαι που το λέω), το πολύ χειροκρότημα και η λάμψη των διασήμων, αφαιρεί τη λογική και την ειλικρίνεια από τις ενέργειές του.
Τότε γίνεται επικίνδυνος και παρασύρει ακόμα και πρωθυπουργούς σε οικονομικό σπιράλ θανάτου. Όταν η τηλεόραση σε προβάλλει ως άγιο και θαυματοποιό, που διώχνεις τα δαιμόνια από καταυλισμούς ΡΟΜΑ και από οίκους φροντίδας γερόντων, τότε καθίστασαι ασόβαρος και φαιδρός.
Άλλο πράγμα ο μάχιμος γιατρός πάνω από την κλίνη του ασθενούς και άλλο πράγμα αυτός που επισκέπτεται γηροκομεία ή οικισμούς ΡΟΜΑ, προβάλλοντας για πρώτη φορά τη συμπάθειά του για τους ΡΟΜΑ, που ζούσαν και ζουν επί δεκαετίες χωρίς ρεύμα ή νερό ή τους ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ που τους έκοψαν τις συντάξεις και επί μνημονίου τους εγκατέλειψαν σε αναξιοπρεπή διαβίωση.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μονάδες εντατικής θεραπείας, χιλιάδες γιατρούς και νοσηλευτές και όχι από υγειονομικούς πατερούληδες. Είτε λοιμωξιολόγους, είτε πρωθυπουργούς.
Άλλωστε επί μνημονίου μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής.
Χρειαζόμαστε ειλικρίνεια και λογική και όχι κροκοδείλια δάκρυα και αφενημέρωση για την πραγματική κατάσταση. Όχι ψέματα.
Είναι λάθος, να υπάρχουν αυτή την εποχή κορονο-σερίφηδες και κορονο-μάρσαλ, οι οποίοι κυνηγούν έναν ιερέα ως τον μέγιστο παραβάτη, ο οποίος κοινώνησε δύο ανθρώπους από το ίδιο σπίτι. Δηλαδή, πατέρα και παιδί.
Μπορεί να είναι παράβαση, αλλά είναι μεγαλύτερα του κου Κικίλια και του πολιτικού προσωπικού της χώρας, τα κακουργήματα που έχουν διαπραχθεί σε βάρος της υγείας, με τις ελλείψεις χιλιάδων γιατρών και νοσηλευτών και με τις τραγικές ελλείψεις σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Χθες απογοητεύτηκα. Άκουσα τον πρωθυπουργό της χώρας και πραγματικά πικράθηκα.
Φτάσαμε στο σημείο να τον ακούσουμε να λέει, ότι του δώσαμε χρόνο για να βελτιώσει το σύστημα υγείας και για να αναπτύξει τις μονάδες εντατικής θεραπείας.
Ίσως δεν κατάλαβε την ομολογία του.
Ίσως δεν κατάλαβε την ντροπή που τον τυλίγει.
Είπε σε όλο τον κόσμο, ότι χάρη στην υπομονή και το μαρτύριο του εγκλεισμού του, έχει το χρόνο να βελτιώσει το σύστημα υγείας και να αναπτύξει ΤΩΡΑ μονάδες εντατικής θεραπείας. Το χειρότερο είναι ότι οδηγεί τη χώρα σε μια ανείπωτη φτώχεια, προκειμένου να την πάει σε δίδυμες εκλογές και σε πλέον επώδυνα μνημόνια.
Τα μέσα ενημέρωσης, καθοδηγούμενα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχουν απλώσει ένα παραπέτασμα, προκειμένου να σας κρύψουν την αλήθεια.
Έχουμε λαμπρούς γιατρούς και η θεραπεία που εφαρμόζεται σε όλα τα νοσοκομεία, στους ασθενείς από κορονοϊό είναι αποτελεσματική και ριζική. Ο Τσιόδρας αποφεύγει να το πει. Η χλωροκίνη με την αζυθρομυκίνη σηκώνουν όλους τους ασθενείς. Στις βαρύτερες περιπτώσεις, η αντι-ιντελευκίνη 6 – ανοσο-τροποποιητικό φάρμακο – το περίφημο ΑΚΤΡΕΜΑ, που δόθηκε και στον φίλο μου, τον βουλευτή Κέλλα της ΝΔ, αντιστρέφει την καταρρακτώδη πνευμονία και οι άνθρωποι γίνονται καλά.
Ο Μητσοτάκης και ο Τσιόδρας δεν λένε την αλήθεια, γιατί δεν θέλουν να πουν το πρόβλημα και θέλουν να εμφανίζονται ως ιεραπόστολοι, μέχρι να μας πάνε στις κάλπες.

Το πρόβλημα είναι, ότι δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό μονάδων εντατικής θεραπείας και φοβάται ένα «ποταμό» κρουσμάτων, που θα απαιτήσουν νοσηλεία. Οι Έλληνες γιατροί είναι ίσως οι καλύτεροι του κόσμου ή από τους καλύτερους.
Τις τελευταίες ημέρες, όπως μαθαίνω, ανακάλυψαν ότι στην πνευμονία που προκαλεί αυτός ο ιός, πρέπει να δίνουν λιγότερο οξυγόνο αλλά με μεγαλύτερη πίεση.
Το πρόβλημα λοιπόν από πλευράς θεραπείας, έχει λυθεί. Εφαρμόζεται το πρωτόκολλο του καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ.
Μάλιστα και για τις περιπτώσεις μικρών ποσοστών επιπλοκών σε καρδιοπαθείς, δίνεται και κολχικίνη. Όλα αυτά τα φάρμακα είναι παλιά και πάμφθηνα.
Το πρόβλημα της κυβέρνησης που κρύβουν τα περισσότερα κανάλια, είναι ότι ο Κικίλιας δεν μπόρεσε να προσλάβει γιατρούς και ενώ χρειάζεται περίπου 5.000 το σύστημα υγείας, προσέλαβε λιγότερους από 400.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, ένα κράτος που κάνει ρεφενέ και επαφίεται στις αγαθοεργίες των πλουσίων για να καλύψει τις ανάγκες του σε χλωροκίνη, σε μάσκες και σε γάντια, δεν επιτρέπεται τις άγιες ημέρες της εβδομάδας των Παθών, να ανοίγει τόσο ιερο-εξεταστικά τα μάτια στην παράβαση ενός ιερέα.
Όταν αυτό το κράτος, έχει διαπράξει ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών του, που εγκατέλειψε χωρίς αντικαρκινικά φάρμακα, χωρίς άμεσες ακτινοθεραπείες και χημειοθεραπείες και χωρίς το απαραίτητο ψωμί για να σιτιστούν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, είναι απαράδεκτο να γεννάει υγειονομικούς πατερούληδες, που δεν μίλησαν ποτέ επί δέκα χρόνια για τις ελλείψεις του ελληνικού συστήματος υγείας.
Είναι απαράδεκτο επίσης, να σας εκπροσωπεί εσάς προσωπικά, απόφοιτο του Χάρβαρντ, ένας τύπος που το παίζει πότε κουτσαβάκης της παλιάς εποχής, και πότε ψάλτης και ηθικοπλάστης σε παλιό ξωκλήσι.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, ο λαός δεν έχει ανάγκη από αγιογραφίες και πλάνα που θυμίζουν τις εκστρατείες των καθαρών χεριών του Γιάννη Λαδά επί Χούντας.
Ούτε είναι υποχρεωμένοι οι Έλληνες να περάσουν μέσα από μία οικονομική κόλαση, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές καντρίλιες έσω και έξω κέντρων.
Νισάφι ποια και με τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και τους συναδέλφους μου, που επικεντρώνουν την προσοχή του κοινού στις κινήσεις του πατερούλη Τσιόδρα και δεν του λένε ανοιχτά σε τι οικονομικό κραχ και οικονομικά ερείπια οδηγείται η πατρίδα μας.
Ντροπή! να αποκρύπτουμε την αλήθεια και να ασχολούμεθα μόνο με τα αντίδωρα που διανέμονται, ενώ καταγράφονται ήδη εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις.
Αδυνατώ κε Πρωθυπουργέ να πιστέψω ότι φέρνετε τη μεγαλύτερη οικονομική και θανάσιμη σηψαιμία στο κράτος, πιστεύοντας ότι οι Έλληνες θα πανηγυρίσουν για τη σωτηρία τους και θα σας ψηφίσουν για να φέρετε νέα μνημόνια.

Και θέλω να ψάξετε, γιατί τόσο ο υγειονομικός πατερούλης που δημιουργήσατε, όσο και κάποια ΜΜΕ προβάλλουν το ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ, ένα φάρμακο που βρίσκεται ακόμα σε κλινική μελέτη και δείχνει θετικά αποτελέσματα που φτάνουν- δεν φτάνουν στο 67%, αποκρύπτοντας ότι η χορήγηση χλωροκίνης- αζυθρομυκίνης και αντι-ιντερλευκίνης 6, σηκώνουν όρθιους όλους τους ασθενείς.
Μιλάμε κε Πρόεδρε για πολύ φθηνά φάρμακα. Ψάξτε το λίγο κε Μητσοτάκη…

Άκουσα και παρουσιαστή του ΣΚΑΙ να ρωτάει πολύ για αυτό το φάρμακο, λες και τώρα δεν υπάρχει θεραπεία. Υπάρχει εντολή στους παρουσιαστές να λένε ότι δεν υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα;
Εσείς το καθοδηγείτε από το Μαξίμου ή ο κος Τσιόδρας;
Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, στο εξωτερικό γράφουν ότι η Ελλάδα θα χτυπηθεί περισσότερο από όλες τις χώρες από την κρίση του κορονοϊού. Όπως σημειώνει σε εκθέσεις του ο ΟΟΣΑ και ο έγκυρος Economist, εμείς θα δεχτούμε ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό χτύπημα.
Ο ΟΟΣΑ υπολογίζει ότι το πλήγμα στην παραγωγή της χώρας μας, στο ΑΕΠ θα είναι της τάξης του 35%, ξεπερνώντας ακόμη και τη ζημιά που θα πάθουν Ιταλία και Ισπανία.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη ακούστε. Ο Economist εκτιμά ότι η Ελλάς θα δεχτεί ένα τρομακτικό πλήγμα, αφού ο τουριστικός κλάδος αντιπροσώπευε περισσότερο από 20% του ΑΕΠ.
Μάλιστα τα περισσότερα έντυπα του εξωτερικού, αναφέρουν ότι θα χρειαστούμε από 10 έως 30 χρόνια για να συνέλθουμε.

Επίσης, στο εξωτερικό κε Μητσοτάκη, έχει αρχίσει να ψιθυρίζεται ότι θέλετε να πάτε σε δίδυμες εκλογές – Σεπτέμβρη- Οκτώβρη και μετά σε ένα GRANDE μνημόνιο.
Πρέπει να σας πω, κε Πρόεδρε, ότι όλες οι έρευνες δείχνουν ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται τη σημασία των προφυλακτικών μέτρων, αλλά ταυτόχρονα δηλώνουν, ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία τους.
Επίσης, αν δεν σας ενημερώνουν, πρέπει να σας πω, ότι οι πάντες κουβεντιάζουν για τα οικονομικά των νοικοκυριών τους. Το 50% λέει ότι σε 2 με 3 εβδομάδες δεν θα έχει χρήματα. Ενώ ένα 25% -όπως διάβασα- λέει ότι ήδη του έχουν τελειώσει τα λεφτά.
Αγαπητέ, κε Πρόεδρε με 400αρια και 800αρια και με γενική πτώχευση δεν πρόκειται να σας σώσει η αγιογραφία του κου Τσιόδρα και τα κλάματα που ρίχνει όψιμα, κάθε φορά που μιλάει για το κακοπληρωμένο ιατρικό προσωπικό της χώρας.
Μπορείτε άνετα να τον κάνετε βουλευτή Επικρατείας, άγιο να μην τον ανακηρύξετε, πριν τον ανακηρύξει η εκκλησία.
Επίσης, μαζέψτε λιγάκι τον κορονο- μάρσαλ, διότι θα με θυμηθείτε, θα κάνει κακό στη γενική εικόνα σας. Ο πολιτικός κουτσαβακισμός βλάπτει.

Είτε με κορονοϊό είτε χωρίς, δεν επιτρέπεται να αποπνέει η κυβέρνησή σας από τη μία ατμόσφαιρα Αθανασίας του Αιγάλεω και από την άλλη τη Χαβάη του Κατελάνου. Θα βρείτε μπελάδες.
Καλές είναι οι αντιρατσιστικές κορόνες, αλλά προσέξτε μη στείλει ο Ερντογάν, μερικές χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού στα νησιά του Αιγαίου. Δεν αποκλείεται να το κάνει, γιατί αντιμετωπίζει εσωτερικό χάος, οικονομική κατάρρευση και άμεση προσφυγή στο ΔΝΤ.

Ο κορονοϊός δείχνει πόσο πολιτισμένο κράτος είναι, πόσο προσέχει ο Ερντογάν το λαό του και πόσο οι εχθρικοί γείτονες είναι πεπαιδευμένοι. Ιδιαίτερα σε θέματα καθαριότητας.
Επαναλαμβάνω προσέξτε, μη θελήσει τώρα ο Ερντογάν να αποσπάσει την προσοχή, στέλνοντας κάποιες χιλιάδες, με πλαστικές λέμβους.
Επιστρέφω για λίγο στο θέμα της οικονομίας, που φέρνουν τα ασφυκτικά περιοριστικά μέτρα. Διατυπώνονται φόβοι ότι το 65% των ελληνικών ξενοδοχείων θα κηρύξει πτώχευση. Σε σχετική έρευνα αποδεικνύεται ότι το 95% ξενοδοχείων συνεχούς και εποχικής λειτουργίας, βλέπουν μείωση του τζίρου 56,1%. Το 40% θα απολυθεί. Θα απομακρυνθεί. Περίπου 45.000 θέσεις εργασίας. Το 71% των ξενοδοχείων έχει ανάγκη από χρηματοδότηση.

Ο Μητσοτάκης δεν έχει καταλάβει, αυτό που έρχεται στην παγκόσμια οικονομία. Ή το έχει καταλάβει αλλά θέλει να παίξει πολιτικά, βαθαίνοντας ή επιδεινώνοντας τα οικονομικά μαρτύρια του λαού. Κρίμα. Ο νεοφιλελευθερισμός κατέρρευσε όπως το ξέραμε. Θα επιστρέψουμε αναγκαστικά σε ελεύθερη αγορά αλλά με ρυθμιστικές αρχές που θα φροντίζουν τον άνθρωπο και το οικοσύστημα και όχι μόνο τις τράπεζες και τα συμφέροντα της κας Μέρκελ.

Θα υπάρξει αντίδραση, μαζική αντίδραση. Και το σύνθημα : ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, θα γίνει μεγάλο κίνημα που θα λέγεται ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ σε χαλεπούς καιρούς.
Θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι υπάρχει θεραπεία για τον κορονοϊό. Ριζική και αποτελεσματική.
Θέλω να ξέρετε, ότι ο συνδυασμός του Ντιντιέ Ραούλ και η αντι- ιντελευκίνη 6 σηκώνουν όλους τους ασθενείς. Για να φύγει κάποιος, πρέπει να είναι προχωρημένης ηλικίας και να έχει πολύ βαριά υποκείμενα νοσήματα. Ούτε και αυτοί δεν φεύγουν τώρα. Ο αριθμός των νεκρών και των κρουσμάτων που είχαμε τις τελευταίες ημέρες, ήταν απείρως μικρότερος από τα συνήθη περιστατικά τραυματισμών ή λοιμώξεων του αναπνευστικού ή τροχαίων.
Επίσης, μειώνονται οι διασωληνωμένοι στις μονάδες, γιατί οι λαμπροί γιατροί μας, τους σηκώνουν όρθιους από την 7η ημέρα έως την 16η.
Πρέπει να σταματήσουν τα ψέματα. Μπορούμε να διατηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας, μπορούμε να πλένουμε καλά τα χέρια μας, αλλά πρέπει σιγά σιγά να επιστρέψουμε στον κανονικό ρυθμό μας και να μην πεθάνει η Ελλάδα μας από οικονομική σηψαιμία.
Όταν η πολιτική ανακατεύεται με τη λοιμωξιολογία, υπάρχει κίνδυνος να μας προκύψει φάρμα των ζώων ή big brother.
Εδώ ευτυχώς, δεν έχουμε πολλούς Κινέζους και για αυτό δεν είχαμε την ένταση, έστω και αναλογικά του φονικού φαινομένου στην Ιταλία ή την Ισπανία.
Πρέπει ακόμα να σας πω – μια και τα εξομολογήθηκε όλα ο πρωθυπουργός χθες – χωρίς να το θέλει, ότι είναι ανάγκη να υπάρξει μεγάλη εθνική σύμπνοια.
Θα έρθει – όπως διαβάζω- και το εμβόλιο, θα έρθει και το ταμιφλού. Θα έρθει επίσης, όπως ελπίζω, από την Αμερικανική διοίκηση, η τιμωρία των ενόχων που παίζουν παιχνίδια με εμβόλια και ιούς.
Ελπίζω, να πέσει φως στα βρόμικα παιχνίδια του προέδρου του ΠΟΥ με τους Κινέζους και με διάφορους πλούσιους που βγάζουν εμβόλια.
Επίσης, να προσέχει ο κος Μητσοτάκης, φάρμακα που δόθηκαν ανεπιτυχώς στον Έμπολα και προωθούνται τώρα, από συγκεκριμένο κύκλωμα κοντά του, για την Ελλάδα- πριν ακόμη η ίδια η βιομηχανία δει θετικά αποτελέσματα. Ας μην νομίζουν διάφοροι, που θεωρούνται ειδικοί, ότι δεν τα μαθαίνουμε.
Θα είμαι κοντά σας και το Σαββατοκύριακο. Αύριο θα σας πω τις ώρες. Δεν πρόκειται να σας κουράσω. Θα είναι δύο περισσότερο μουσικές εκπομπές. Θα ακούσετε πολύ δυνατά τραγούδια, που επιλέγει η ομάδα μου, αλλά και διάφορα επιστημονικά νέα, όσα υπάρχουν για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Επίσης, θα ανταλλάξουμε ευχές.
Είναι θέμα χρόνου, να ακούσετε όσα θα αποκαλύψει η διοίκηση Τραμπ για τον κο Άντρους Ντεμπρεγιέσους και τις σχέσεις του με τους Κινέζους, με τον κο Μπιλ Γκέιτς και με το ίδρυμα Κλίντον.
Καλό το ενδιαφέρον των δισεκατομμυριούχων για την παγκόσμια υγεία, αλλά φαίνεται ότι συνοδεύεται από μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα δισεκατομμύρια που φέρνουν τα εμβόλια. Π.χ. αυτά που προκάλεσαν στειρωτικά φαινόμενα σε γυναίκες της Αφρικής και εκείνα που απαγόρευσε η κυβέρνηση στην Ινδία που έφερναν παράλυση σε χιλιάδες Ινδές.
Κάποιοι που έβγαλαν λεφτά με τα windows ή με την ανακύκλωση των λυμάτων από τις τουαλέτες που εγκαθιστούσαν στην Αφρική, σκέφτηκαν ότι μπορούν να βγάλουν δισεκατομμύρια από εμβόλια. Αυτό ψάχνουν οι Αμερικανικές Υπηρεσίες. Και σύντομα θα μάθουμε.

Τα ΝΑΙ του πολιτικού προσωπικού της χώρας και τα δικά του, οδήγησαν στο σημείο να μην έχουμε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Οδήγησαν στο σημείο, να ομολογεί χθες, εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπάρχει οριστική θεραπεία, οι Έλληνες γιατροί είναι καλοί αλλά δεν έχει ΜΕΘ, δεν έχει σύστημα υγείας. Και το είπε πιο καθαρά από ό,τι μπορεί να φανταστεί.
Επίσης, θέλω να πω στον κο Τσιόδρα, επειδή μεγάλωσα δίπλα σε γιατρούς πολλά χρόνια, ότι δεν μπορεί να παριστάνει πότε τον ψυχίατρο και πότε τον ειδικό της παρηγορητικής σχολής, ενώ είναι λοιμωξιολόγος.
Ακόμη θα ήθελα να τον παρακαλέσω, να μην επικοινωνεί κάθε τόσο με το θεό και λέει πόσους ακριβώς νεκρούς θα είχαμε, αν δεν είχαμε ακολουθήσει το πρόγραμμά του.
Μια και επικοινωνεί με το θεό, μπορεί να μας πει, πόσοι Έλληνες θα χάσουν την υγειά τους, την αξιοπρέπειά τους και το προσδόκιμο ζωής τους από την ύφεση που φέρνουν τα μέτρα του..


Πηγή άρθρου


" Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, οι νέοι κορονοιοί που έρχονται οσονούπω θα εξαερώσουν όλο αυτό το σκηνικό της υποκρισίας και του ψέματος. Στην Ελλάδα έχουμε πάνω από 1.000 νεκρούς σε τροχαία κάθε χρόνο. Θρηνούμε μία κωμόπολη. Ούτε τα αυτοκίνητα σταμάτησαν να κινούνται στους δρόμους, ούτε πήρατε κάποια μέτρα για να περιορίσετε την τρέλα που κυκλοφορεί και σκοτώνει. Η συνήθης γρίπη κε Μητσοτάκη σκοτώνει κάθε χρόνο παγκοσμίως από 350.000 έως 650.000. στην Ελλάδα έχουμε τριπλάσιους νεκρούς από ό,τι τώρα με τον κορονοϊό.
Η ανθρωπότητα δεν ζει απλώς σε καραντίνα. Ζει σε μια τρέλα. Οι ΗΠΑ θρηνούν χιλιάδες Αμερικανούς εξαιτίας του ευάλωτου υγειονομικού συστήματος. Η θεωρία της παγκοσμιοποίησης συμπεριλαμβάνει την άποψη ότι όποιος έχει μπορεί να ζήσει, όποιος δεν έχει θα πεθάνει.
Χθες, έπαιξαν γροθιές στο Eurogroup. Οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί στύλωσαν τα ποδάρια απέναντι στις πληττόμενες περιοχές της Ευρώπης. Οι Ναζί εμφανίστηκαν πάλι την εποχή του κορονοϊού. Στην Αθήνα, η γερμανόφιλη κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έβγαλε άχνα. Έφτασαν οι Γάλλοι να φωνάξουν μέσα στο Eurogroup, «σκάστε επιτέλους!». Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών στις 5 το πρωί κραύγασε «Ντροπή!». 16 ώρες συνεδρίασης με αναρίθμητες προτάσεις συμβιβασμού. Γερμανοί και Ολλανδοί επέμειναν να δίνονται τα δάνεια με μνημόνια που να περιλαμβάνουν μεταρρυθμίσεις, ιδιωτικοποιήσεις, περικοπές και νέα κάθοδο του βιοτικού επιπέδου. Οι Ιταλοί φώναζαν ότι : «καμία χώρα δεν ευθύνεται για το σοκ από τον Covid 19 και για την επερχόμενη οικονομική κρίση» και επομένως δεν πρέπει να συνδεθούν τα οικονομικά μέτρα με μνημόνια.
Όπως και να έχει η Ευρώπη θα διαλυθεί. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Η Ιταλία αν δεν φύγει αύριο, θα φύγει μεθαύριο. Άβυσσος χωρίζει τις απόψεις των Βορείων με τους Νότιους. Το πρόβλημα είναι τι κάνει και τι μπορεί να κάνει η φιλογερμανική, μνημονιακή κυβέρνηση των Αθηνών που αποτελεί υποκατάστημα των απόψεων και της πολιτικής του Βερολίνου."Λόγια του Γιώργου Τράγκα λίγες ημέρες πριν, σε άρθρο του στο περιοδικό «Crash»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου