ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!


Η κοινωνική, γεωπολιτική και οικονομική υπερβόμβα ενός ιού μέσης επικινδυνότητας, που μοιάζει σαν να έπεσε σαν κομήτης από το διάστημα στη γη, αποτελεί και μία θαυμάσια ευκαιρία. Για τον απόλυτο έλεγχο, μέσω ιατρικής και τεχνολογικής επίθεσης, αυτών που διαθέτουν μία παράξενα διττή υπόσταση: αποτελούν  τα αντικείμενα μαζικής χειραγώγησης και συνάμα πρόκλησης φόβου στους λίγους που επιδιώκουν τον ολοκληρωτικό θρίαμβο της κυριαρχίας επί των πάρα πολλών.
 Επιλέξαμε το παρακάτω βίντεο, όχι για το "προφητικό "εξώφυλλο του περίφημου Economist. Κάτι που ήδη έχει αποτελέσει αντικείμενο συζητήσεων και αναλύσεων στο διαδίκτυο. Ένα τεύχος, τότε, σχετικό με τον κόσμο έτσι όπως προέβλεπαν οι υπεύθυνοι της έκδοσης ότι θα διαμορφωνόταν το επερχόμενο 2019, αλλά και με προοπτικές που σαφώς απλώνονταν και διακλαδίζονταν σε μεγαλύτερο χρονικό βάθος. Του 2019 που φεύγοντας θα παρέδιδε τη σκυτάλη στο εξωπραγματικό ως τώρα 2020, όπως εξελίσσεται με ένα παντελώς απρόβλεπτο αύριο. Για τις έτσι κι αλλιώς εύθραυστες γεωπολιτικές ισορροπίες και για τις ανθρώπινες κοινωνίες και όχι μόνο της "ανεπτυγμένης Δύσης". Οι οποίες βλέπουν τη συνοχή του κοινωνικού ιστού και την πολυπόθητη αίσθηση ασφάλειας να διαρρηγνύονται εμφανώς και, θέλοντας και μη, οφείλουν να κατανοήσουν πλέον ότι σε αυτή την ιστορική καμπή ξημερώνει ένας ολότελα νέος κόσμος. Που δεν θα΄χει καμία σχέση με εκείνον που ήξεραν πριν την έλευση του νέου κορωνοϊού. Λέγαμε πριν για το εξώφυλλο του Economist, ιδιοκτησίας των Ρότσιλντ, που βρίθει από συμβολισμούς και ανάμεσα στα άλλα παρουσιάζει έναν πελαργό να μεταφέρει ένα (υποχρεωτικά;) τσιπαρισμένο βρέφος...Αναπόφευκτη η σύνδεση με τον "πολύ" Gates που φιλοδοξεί να εμβολιάσει και να τσιπάρει (κάτι που επιτυγχάνεται και μέσω του υποχρεωτικου εμβολιασμού) όλον μα όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό, τρομάρα του! 
Bill Gates: “Θα έχουμε πολλά ασυνήθιστα μέτρα έως ότου εμβολιαστούν 7δις ανθρώπων” !!!(βίντεο)

Επιλέξαμε το παρακάτω βίντεο όχι για το απόσπασμα που περιέχει με γνωστό Έλληνα πολιτικό άνδρα, ο οποίος ασπάζεται τις παραπάνω επιδιώξεις του κ. Gates και πετάει "μπηχτές" για απεμπόληση δημοκρατικών δικαιωμάτων κι ελευθεριών ενόψει "νέων συνθηκών".

Το επιλέξαμε για τα εξαιρετικά αποσπάσματα που περιέχει σχετικά με ένα θέμα που εμείς εδώ το θεωρούμε μείζον για την εξέλιξη, ή σωστότερα για την αντιεξέλιξη, και αποδόμηση της ανθρωπότητας: Τα υποχρεωτικά ως τώρα προγράμματα εμβολιασμών, από την πιο τρυφερή ηλικία του ανθρώπινου όντος, τουλάχιστον με τη "λογική"(;) που ως τώρα τα διέπει. Και με κίνδυνο να
χαρακτηριστούμε ίσως και... ανιαροί...  θα παραθέσουμε για άλλη μια φορά, κάτω από το βίντεο, εκείνους τους συνδέσμους για αναρτήσεις που θεωρούμε πάρα πολύ σημαντικές πηγές αντιπληροφόρησης σε ένα ζήτημα κολοσσιαίας σημασίας! Που αφορά ένα έγκλημα πολυετές σε βάρος του ανθρώπινου είδους. Μια αλλόκοτα ύποπτη κατάσταση, η οποία προϋπήρχε της εμφάνισης του COVID-19, με όλες τις τεράστιες ανατροπές και πιθανότατες συγκρούσεις που αυτός θα επιφέρει σε όλα τα επίπεδα της οργάνωσης και ζωής των ανθρώπινων κοινωνιών. 
 Αλλά ας υπογραμμίσουμε κάποιους απλούς και συνάμα ζωτικούς προβληματισμούς που θέτει το βίντεο, στο μεγάλο κομμάτι του σχετικά με τα "καλούδια" των "ευεργετικών" εμβολίων της Big Pharma :
Έχετε αναρωτηθεί τι περιέχουν πραγματικά μέσα τα εμβόλια και όχι σε αμελητέες ως προς τις συνέπειές τους ποσότητες; Κι αν, όπως μας λένε οι "ειδικοί" (νάτοι πάλι οι λακέδες της επιστημονικής μαφίας που ασφαλώς θα ζει και θα βασιλεύει και στη μετά coronavirus εποχή..!), τα εμβόλια είναι καλά για την υγεία μας, τότε γιατί περιέχουν όλα αυτά τα νευροτοξικά χημικά πρόσθετα; Υδράργυρος, MSG, φορμαλδεΰδη, αλουμίνιο... Επικίνδυνα έως θανατηφορα; Που αποδεδειγμένα καταστρέφουν τον εγκέφαλο και καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα;
Μόνο για την φορμαλδεΰδη, για παράδειγμα, της οποίας οι τοξικές συνέπειες για την υγεία ήταν γνωστές προ πολλού (την αγαπούν και... τα πτώματα!), έχουμε να πούμε τα εξής: ο Διεθνής Οργανισμός Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) την έχει κατατάξει στην κατηγορία 1 των καρκινογόνων, δηλαδή στα καρκινογόνα με διαπιστωμένη δράση για τον άνθρωπο, σε περίπτωση εισπνοής και ύποπτη σε περίπτωση κατάποσης. Σκέψου πόσο ευφυής είναι η σύλληψη να αποτελεί συστατικό...εμβολίων έως και τροφίμων...

Ωραία ασφάλεια απολάμβαναν οι αστικοποιημένοι πληθυσμοί της "πολιτισμένης Δύσης" και πριν την επίσκεψη του κορωνοϊού... Ο οποίος ήρθε για να φύγει μόνο με το "ενδεδειγμένο" εμβόλιο;Συνδέστε:
"...στις ΗΠΑ «δεν μπορείς να μηνύσεις έναν κατασκευαστή για θάνατο ή τραυματισμό από εμβόλιο, καθώς η βιομηχανία απολαύει ομοσπονδιακής ασυλίας». Γιατί άραγε;
> Η νόσηση προκαλείται από τα εμβόλια, όχι από τους ιούς.
> Οι ιοί ενεργοποιούν θεραπευτικές διεργασίες στον ανθρώπινο οργανισμό.
Δεν είναι εχθροί, αλλά φίλοι μας.

> Η γρίπη των χοίρων που ξέσπασε το 2009 οφειλόταν σε γενετικά τροποποιημένο, τεχνητό ιό.
> To AIDS εισήχθη σκόπιμα στην Αφρική, με στόχο τη λεηλασία των άφθονων πλουτοπαραγωγικών πόρων της από ορισμένες δυτικές χώρες.
> Πολλά εμβόλια είναι γενετικά τροποποιημένα, και ο στόχος τους είναι η πρόκληση της νόσησης, ώστε μετέπειτα να επινοηθούν «προληπτικές μέθοδοι» για τη διάσωση του πληθυσμού από τα «θανατηφόρα νοσήματα».
> Το «επιστημονικό γεγονός» ότι τα μικρόβια προκαλούν τη νόσηση, στο οποίο βασίζεται η σύγχρονη πολιτική φροντίδας της υγείας, είναι μύθος.
> Τα εμβόλια προκαλούν σοβαρές παρενέργειες, στις οποίες συγκαταλέγονται τα αυτοάνοσα νοσήματα, το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου και ο αυτισμός.
Οι πραγματικές επιστημονικές αλήθειες δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών και των διαμορφωτών της πολιτικής, που είναι ευφυέστατα άτομα. Και αυτό δεν είναι μύθος! Μοναδικό μέλημα των φαρμακοβιομηχανιών-κολοσσών είναι η κερδοσκοπία, η οποία εξασφαλίζεται με τη διαιώνιση μύθων. Με άλλα λόγια, οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα εμβόλια και οι κυβερνήσεις με τις οποίες συνεργάζονται, αποκομίζουν πακτωλό κερδών όταν οι πληθυσμοί νοσούν ή κυριεύονται από το φόβο της νόσησης. Κατά συνέπεια, μία από τις πολυάριθμες λανθασμένες απόψεις που έχουν εμφυσηθεί μαζικά, είναι ότι ο εμβολιασμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή υγεία. Και εντέλει, οι φαρμακοβιομηχανίες τα κατάφεραν: η μία γενιά μετά την άλλη πιστεύει ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές και χαρίζουν μακροζωία. "

TEΛΟΣ: ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ -Ένα πολυπλόκαμο λόμπι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ που αγκαλιάζει ασφυχτικά την ανθρωπότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου