ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

PURE TERROR !

 

(Σχετικό άρθρο: Έτσι «μαγειρεύουν» τους αριθμούς των ασθενών COVID-19 – «Να γίνουμε τρομακτικοί – Να τους πούμε ότι θα πεθάνουν» ΠΟΥ συνδέεται άμεσα με αυτή την ανάρτηση: Το αφιερώνουμε σε όλους τους "συμπολίτες" που εμπιστεύονται ακόμα την TV για την "ενημέρωση" τους, παίρνοντας στα σοβαρά όσα ακούνε σε αυτήν...)

 Η ταφόπλακα της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ! Ο κατήφορος στην σκοτεινή άβυσσο σκοτεινών Ατζέντων, που όλα δείχνουν ότι  εργαλειοποιούν εννοιολογικά και πρακτικά την "επιστήμη" για την εξυπηρέτηση ανήλιαγων συμφερόντων κι ανομολόγητων σκοπών...Παραπληροφόρηση-απόκρυψη και ωμή παραχάραξη στοιχείων-διαφθορά συνειδήσεων και μόλυνση μαζικών αντιλήψεων από τον ιό της πιο προκλητικής προπαγάνδας στην (έστω σύγχρονη) ιστορία της ανθρωπότητας. Κυριαρχία του τρόμου, το απόλυτο μότο των "έσχατων καιρών": Ο Φόβος φυλάει τα έρμα" (και τα αποδομεί ψυχοσωματικά)...

 Η διαδρομή της απάτης είναι μπροστά στα μάτια μας, όλο και περισσότερος "κόσμος το' χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι" και η "διαδικασία" συνεχίζεται απρόσκοπτα ακόμα κι αυτή τη στιγμή (https://antidras.blogspot.com/2021/07/fake-covid-pcr.html). Το "τρομοφούσκωμα" έχει, φυσικά και ελληνικό ενδιαφέρον: https://antidras.blogspot.com/2020/12/slap-on-your-face.html . Και οδήγησε από την αρχή σε απόλυτα συγκεκριμένες κατευθύνσεις, κενές λογικής κι επιστημονικής αξιοπιστίας, βάσει κι επίσημων στοιχείων αλλά και τραγελαφικών δηλώσεων: https://antidras.blogspot.com/2021/03/knock-down.html . Κι αφού το "νερό μπήκε στο αυλάκι", ξερνάει πλέον, κατά κόρον, τοξικές  εγχύσεις μέσα στην "ανθρώπινη δεξαμενή" ενός λεηλατημένου πλανήτη από ολίγους και... ανατριχιαστικά αλλόκοτους !...Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη κάποιοι άνθρωποι σε ζωτικής σημασίας πόστα που ΔΕΝ μασάνε τα λόγια τους, επαναστατική πράξη σε καιρούς παγκόσμιας εξαπάτησης και πρωτοφανούς παραλογισμού.

 

Επιβεβαιώθηκε ότι ο 16χρονος που πέθανε στην Αρκαδία είχε εμβολιαστεί λίγο πριν - Ο πρώτος θάνατος εφήβου στην Ελλάδα --- (Για τα παιδιά, που "λυτοί και δεμένοι" έχουν αρχίσει "να λυσσάνε" προκειμένου να..."εμβολιαστούν" (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΛΟΓΟΣ! κάτι που μήπως ...συνιστά βαριά ψυχοπάθεια;;;), με τα πειραματικά σκευάσματα... Επικίνδυνων βραχυπρόθεσμων και, κυρίως, μακροπρόθεσμων παρενεργειών;;; )

3 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει επιστήμη ούτε με εισαγωγικά ούτε χωρίς φίλε Ανιχνευτή. Όλοι οι "ειδικοί" θα μιλήσουν και θα πουν τη μια και μόνη αλήθεια, αυτή που επιτάσσει το σύστημα. Οι υπόλοιποι θα φιμωθούν. Στα πλαίσια αυτά λειτουργεί και η επιστήμη. Άμα οι έρευνες και οι αριθμοί εξυπηρετούν το αφήγημα, τότε δημοσιεύονται αλλιώς εξαφανίζονται οι δυσφημίζονται. Δυστυχώς, ζούμε εδώ και χρόνια (πολλά) μια δυστοπία. Έρχεται όμως η ώρα της αφύπνισης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φίμωση και μόνο αυτών των επιστημόνων που πασχίζουν να πουν, να φωνάξουν, να κοινωνήσουν στον κόσμο την Α-ΛΗΘΕΙΑ από μόνη της οριοθετεί τον οφθαλμοφανή διαχωρισμό ανάμεσα σε αυτούς και τους εξαγορασμένους συναδέλφους τους. Υπό αυτή την έννοια χρησιμοποιούμε και τα εισαγωγικά! Φυσικά και έχεις δίκιο έτσι όπως το θέτες...Όσο για την αφύπνιση, αυτή πιστεύω ότι είναι εμφανής σε όσους έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά και αφουγκράζονται γεγονότα και αντιδράσεις σε όλο τον πλανήτη...Φαινομενικά ο αγώνας αυτός μοιάζει άνισος ακόμη. Καθώς όμως η αντίδραση (προϊόν της αφύπνισης) συνοδεύεται (και οφείλει να συνοδεύεται) και από δράση, συχνά και υπόγεια, αρχίζουμε και φλερτάρουμε και με τους απρόβλεπτους και ρυθμιστικούς μηχανισμούς του Χάους. και δεν εννοούμε το "χάος" που εξυπηρετεί τα σχέδια των "ιδιοκτητών", όπως αυτοί το βλέπουν, της ανθρωπότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα υπάρχουν και επιστήμονες με ήθος που λένε την αλήθεια. Δεν είναι όλοι εξαγορασμένοι, προς θεού. Ωστόσο, όσοι βρίσκονται στις υψηλές θέσεις των αντίστοιχων συλλόγων ή οργανισμών, δε γίνεται να λένε την αλήθεια. Τη στιγμή που θα την πουν, θα καρατομηθούν.
    Είναι εμφανές ότι έχει ξεκινήσει η αφύπνιση. Και η αφύπνιση αυτή είναι πρώτα από όλα προσωπική υπόθεση. Δε χρειάζεται να ασκηθεί βία κατά ανάγκη, η μη συναίνεση αρκεί. Εφόσον ότι μας επιβάλλεται προϋποθέτει έμμεσα ή άμεσα τη συναίνεση μας. Όταν οι άνθρωποι καταλάβουν ότι δε χρειάζονται καμία "κυβέρνησή" ή κανένα "κράτος" για να ζουν και να ευημερούν, τότε θα έχει έρθει ή ώρα και θα τους πάρουμε όλους με τις ντομάτες! Μέχρι τότε όμως θα έρθουν δύσκολα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή