ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

"Γερμανός αναισθησιολόγος, επειγοντολόγος δουλεύει στις εντατικές: πολυάριθμοι ασθενείς πέθαναν μετά τον εμβολιασμό για Covid19. Δεν θα εμβολιαστώ δεν το συστήνω!!" (ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ)


{ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; (Απευθυνόμαστε σε έλλογα ανθρώπινα όντα...)
Σύνδεση: α) Η ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ  β) Πρώτη μεταθανάτια μελέτη σε εμβολιασμένο ασθενή κατά Covid19 δείχνει ότι όλα τα όργανα του είχαν μολυνθεί με πρωτεΐνες Spike, το ιικό RNA ήταν σε όλα τα όργανά του!! (ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!) γ) Για να τελειώνουμε (;) με κάθε είδους αδιανόητες απειλές στους ανθρώπους για το υποχρεωτικό μπόλι ...(ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...) δ) Το "τείχος ανοσίας" (αντίθετα με το "τείχος ανοησίας") πρέπει με κάθε τίμημα να γίνει...μπετόν αρμέ!}
 
O Γερμανός Γιατρός Dr Robert Kleinstäuber, αναισθησιολόγος επειγοντολόγος αποκαλύπτει : πολυάριθμοι ασθενείς πέθαναν μετά από έναν εμβολιασμό !

Ο Dr Robert Kleinstäuber, αναισθησιολόγος γιατρός στην εντατική κι επειγοντολόγος αλλά και θεραπευτής εξειδικευμένος στη διαχείριση πόνου δίνει τις παρατηρήσεις του και την οπτική του για το θέμα του εμβολιασμού κατά Covid.

« Μετά από ένα mRNA ή μετά από έναν εμβολιασμό με φορέα, ενώ θα έπρεπε να έχουν ανοσία μετά τον εμβολιασμό όπως μας κάνουν να πιστέψουμε, και μέσα στην περίπτωση την πιο κραυγαλέα, πολυάριθμοι ασθενείς πέθαναν πρόσφατα μετά από έναν εμβολιασμό για Corona. Όσο για να γνωρίζουμε αν τώρα υπάρχει μια σχέση αιτίας αποτελέσματος αυτό θα είναι βέβαια το αντικείμενο πολλαπλών ερευνών που θ΄αρχίσουν σίγουρα στο εγγύς μέλλον γιατί υπάρχουν τόσες ασυνέπειες. »

«Δεν θα εμβολιαστώ σε καμία περίπτωση, γιατί λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει εδώ ένας εμβολιασμός, ο οποίος συνήθως διαρκεί 8-10 χρόνια – ή ακόμα περισσότερο – για να επαληθευτεί επαρκώς και να θεωρηθεί ασφαλής… Είμαι πολύ έκπληκτος όταν, για παράδειγμα , σε περίπτωση λοίμωξης με HFO, δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμο εμβόλιο για 25 ή 30 χρόνια, αλλά ξαφνικά, στην περίπτωση του Covid-19, όπου αυτοί οι ιοί ήταν επίσης γνωστοί για 30-35 χρόνια ξαφνικά 4 ή 5 διαφορετικά εμβόλια είναι διαθέσιμα εντός ενός έτους. Ακούγεται λίγο περίεργο. Και ως γιατρός, δεν μπορώ να το συστήσω στον ασθενή μου.»

« Πρέπει στ΄αλήθεια ν΄αναρωτηθώ τι είναι το καλύτερο για τον ασθενή μου και ιδιαίτερα για τους πολυάριθμους ηλικιωμένους ασθενείς που παρουσιάζουν πολλές προϋπάρχουσες παθογένειες , ένας εμβολιασμός αυτού του τύπου στα μάτια μου, – και θα διεκδικήσω εδώ την ελευθερία της έκφρασης για εμένα και την εμπειρία μου ως γιατρός– δεν θα όφειλε να χρησιμοποιηθεί.

Ακόμη και με τα παιδιά, στα μάτια μου, είναι απολύτως ξεπερασμένο να σκεφτόμαστε τον εμβολιασμό τους. Είναι περίεργο το γεγονός ότι η ομάδα πληθυσμού που επηρεάζεται λιγότερο από τον covid19 και με τα λιγότερα συμπτώματα, προπαγανδίζεται ξανά και ξανά: «ούτε φορείς είναι αυτά». Γιατί πρέπει επίσης να εμβολιαστούν τα παιδιά; Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να τεθεί, τόσο ως πολιτικός, κυρίως ως υπεύθυνος πολιτικός, αλλά και ως γονέας που αποφασίζει για το παιδί του.


Και εκεί είναι όπου η κοινή λογική μπαίνει στο παιχνίδι όταν λέτε, “θα εμβολιάσω το παιδί μου μόνο εάν θεωρείται απολύτως βέβαιο ότι το εμβόλιο δεν θα το βλάψει. Κανείς δεν μπορεί να δώσει αυτήν την εγγύηση. Κανείς σε αυτόν τον κόσμο. “lemediaen442 15/6/21

Aρχίζει λέγοντας πως είναι καιρός για ένα μικρό φως στην τρέλα του covid19 και των εμβολίων. Παρατήρησε κυρίως σε πολυάριθμους ηλικιωμένους που επισκέπτεται ως επειγοντολόγος ότι είχαν τόσο μετά το εμβόλιο με mRNA όσο και με τα άλλα 
με φορέα μεγάλες δυσκολίες, πόνους παρουσιάζουν κάποιες φορές ολοκάθαρα σημάδια μόλυνσης covid19 ενώ έχουν εμβολιαστεί κι ενώ θεωρούμε ότι έχουν ανοσία.Στη χειρότερη περίπτωση πρόσφατα πολυάριθμοι ασθενείς πέθαναν μετά από εμβολιασμό για covid19. Toυλάχιστον με μια διασύνδεση χρονική..Δεν θα εμβολιαστώ γιατί πέρασα μια μόλυνση εδώ και μετά από 10 μέρες το ίδιο είμαι σε καλή υγεία.Και σε καμία περίπτωση δεν θα εμβολιαστώ γιατί συνεκτιμώ το γεγονός πως ο εμβολιασμός λανσαρίστηκε εδώ ενώ κανονικά χρειάζονται 8 με 10 χρόνια- κι παραπάνω-για να είναι αρκετά επαληθευμένο και να θεωρείται ίσως ασφαλές.…..Σαν γιατρός στον ασθενή μου δεν μπορώ να το συστήσω αλλά αν θέλει να το κάνει δεν θα τον εμποδίσω… όλα αυτά έγιναν πολύ ύποπτα για εμένα κι υπάρχουν πολλές ασυνέπειες, σύγχιση κι όλα αυτά με κάνουν σκεπτικό..

Δεν μπορώ παρά να ζητήσω από τους συναδέλφους μου να καταπιαστούν με το θέμα με τρόπο πιο κριτικό και να μην δέχονται άκριτα όλα αυτά που οι φαρμακευτικές εταιρίες και οι πολιτικοί θεσμοί της χώρας μας θέλουν να μας κάνουνε να πιστέψουμε.Ένα μεγάλο μέρος ίσως είναι αλήθεια αλλά ένα μεγάλο μέρος δεν είναι.…. Μοιάζει κάπως παράξενο ότι πολυάριθμες αναφορές κρουσμάτων από εμβολιασμούς ή αντιδράσεις σε εμβόλια είναι διπλωμένες κάτω από το χαλί ή ελαχιστοποιούνται...Προσκαλώ τον καθένα που προσανατολίζεται να πάει να εμβολιαστεί να πληροφορηθεί επ΄αυτού που πραγματικά θα υποβληθεί. Κάνω κάλεσμα στους πολιτικούς που είναι καλόπιστοι αλλά δυστυχώς ξέρω πως πολλοί δεν θα με ακούσουν γιατί αυτό δεν είναι το υγειονομικό συμφέρον που είναι σε πρώτο πλάνο κι δυστυχώς αυτό είναι κάτι που θα μας σημαδέψει για πάντα ολοένα και περισσότερο είναι τα οικονομικά κέρδη.

Ως γιατροί εμείς οφείλουμε να κάνουμε καλό στους ασθενείς μας ή τουλάχιστον ν’ ανακουφίζουμε τους πόνους τους αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε κάτι για το οποίο δεν γνωρίζουμε εμείς οι ίδιοι αν είναι καλό ή όχι. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ. Κι όμως αυτό είναι που γίνεται αυτή την περίοδο.Οι πολιτικοί επιχειρούν να επιρρίψουν την ευθύνη στους γιατρούς κι αυτό είναι εντελώς ποταπό… (odysee)

To δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Και σε βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου