ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021

Η ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ

 ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

Α) ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ (με πολλές προεκτάσεις και ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ mRNA "εμβόλια"): "Ανατροπή: Ο κορωνοϊός δεν είναι αναπνευστική αλλά αγγειακή νόσος - Κίνδυνος από την πρωτεΐνη-ακίδα. (ΒΙΝΤΕΟ) Έρευνα του Ινστιτούτου Salk προκαλεί παγκόσμιο... σοκ! "

Β) Είσαι έτοιμος για το..."ραντεβού"; Ό,τι ...χρειαστεί για το..."τείχος ανοσίας";

Γ) Ισραήλ:Aύξηση θνησιμότητας 30 % στους νέους ηλικίας 20-29 ετών από Γενάρη- Μάρτη του 2021 όταν ο μαζικός εμβολιασμός κορυφώθηκε!

Δ) ΒΙΝΤΕΟ (που δένει απόλυτα με όσα ακολουθήσουν): "Kαναδός ιολόγος: Δεν πρέπει να εμβολιάζουν τον κόσμο με τοξίνες"(συγκρατήστε αυτό τον τελευταίο όρο και διαβάστε το επόμενο άρθρο με τη δέουσα προσοχή!!!)

Αποκαλυπτική ιαπωνική μελέτη: εμβολιακά νανοσωματίδια στο mRNA κυκλοφορούν σ΄όλο το σώμα: εγκέφαλο, σπλήνα, παχύ έντερο, καρδιά, ήπαρ, πνεύμονες κ.α Η πρωτεΐνη Spike υπεύθυνη για θρομβώσεις και καρδιακά επεισόδια!!

Τρομακτική μελέτη αποκαλύπτει ότι τα νανοσωματίδια εμβολίου mRNA κυκλοφορούν σε όλο το σώμα: εγκέφαλος, καρδιά, ήπαρ, ωοθήκες, όρχεις και άλλα. Δίνεται απάντηση γιατί προκαλούνται θρομβώσεις και καρδιακά επεισόδια μετά από εμβολιασμούς!!

https://www.afinalwarning.com/524187.html
Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα ψέματα είναι ότι «τα εμβόλια mRNA παραμένουν στον βραχίονα και δεν κυκλοφορούν τα νανοσωματίδια τους στο σώμα». Γνωρίζουμε τώρα ότι αυτό είναι ένα πλήρες ψέμα, καθώς νέα έρευνα από την Ιαπωνία δείχνει ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων (LNP) που περιέχουν τον κώδικα mRNA κυκλοφορούν ευρέως στο σώμα μετά τον εμβολιασμό, φτάνοντας στον εγκέφαλο, σπλήνα, το παχύ έντερο, την καρδιά, το ήπαρ, πνεύμονες και άλλα όργανα.

Το έγγραφο μελέτης, αρχικά γραμμένο στα Ιαπωνικά και αυτο-μεταφρασμένο στα Αγγλικά, μπορείτε να το δείτε εδώ κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο:

Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english

Με τίτλο “Pfizer Confidential”, η μελέτη είναι γνωστή ως μελέτη βιοκατανομής που χρησιμοποιεί ένζυμα λουσιφεράσης και δείκτες ραδιοϊσότοπου για να παρακολουθεί με ακρίβεια την κατανομή των Pfizer LNP mRNA στο σώμα. Η πρώτη ενότητα φέρει την ένδειξη:

Εμβόλιο SARS-CoV-2 mRNA (BNT162, PF-07302048)
2.6.4 Περίληψη της φαρμακοκινητικής μελέτης

(πάτησε στην εικόνα για μεγέθυνση)

Η μελέτη αποκαλύπτει πώς τα PNA στο mRNA διαδίδονται σε όλο το σώμα, επηρεάζοντας ακόμη και τις ωοθήκες και τους όρχεις, δημιουργώντας τεράστιες ερωτήσεις σχετικά με τη γονιμότητα των ατόμων που έλαβαν ενέσεις εμβολίου mRNA. Το παρακάτω γράφημα δείχνει τη μάζα του NLP (σε μικρογραμμάρια) που βρέθηκε σε κάθε όργανο μετά από εμβολιασμό mRNA. Παρατηρήτε πώς επιτίθεται στα επινεφρίδια.

Ένας επαγγελματίας γιατρός εμβολίου κρούει τον κώδωνα συναγερμού: «Κάναμε ένα μεγάλο λάθος. “
Ένας επαγγελματίας γιατρός εμβολίου που ονομάζεται Dr. Byram W. Bridle, PhD.

Στην παραπάνω συνέντευξη, ο Δρ Bridle λέει μερικά  καταπληκτικά πράγματα. Ο Δρ Bridle είναι 100% υπέρ των εμβολίων και δεν έχει κάνει κριτικές για άλλα εμβόλια.

Ο Δρ. Byram Bridle προειδοποεί με βάση την εξαιρετική ιαπωνική μελέτη για τα λιπίδια και την πήξη των εμβολίων:

Dr. Byram Bridle Blows Whistle On Extremely Concerning Japanese Study On Vaccine Lipids & Clotting

Η πρωτεΐνη Spike από μόνη της είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για βλάβες στο καρδιαγγειακό σύστημα. Εάν αρχίσει να κυκλοφορεί, στην πραγματικότητα, εάν εγχύσετε την καθαρισμένη ακίδα πρωτεΐνη στο αίμα των πειραματόζωων, θα πάθουν κάθε είδους βλάβη στο καρδιαγγειακό τους σύστημα και μπορεί να διασχίσει το φράγμα το αιματοεγκαφαλικό και να προκαλέσει βλάβη στον εγκέφαλο.

Βρήκαν την ακίδα πρωτεΐνη να κυκλοφορεί στο αίμα σε 11 από τους 13 εργαζομένους στον τομέα της υγείας που είχαν λάβει το εμβόλιο. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι μια τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν τεθεί σε κυκλοφορία. Τώρα έχουμε σαφή στοιχεία ότι τα εμβόλια που κατασκευάζουν στο σώμα μας ή τους μυς ή τα κύτταρα των δελτοειδών μυών μας παράγουν αυτήν την πρωτεΐνη, όχι το ίδιο το εμβόλιο, και η πρωτεΐνη εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος.

Καθώς κυκλοφορεί, η ακίδα πρωτεΐνη μπορεί να δεσμευτεί σε υποδοχείς που βρίσκονται στα αιμοπετάλια μας και στα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία μας. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να κάνει ένα από τα ακόλουθα δύο πράγματα.

Μπορεί είτε να προκαλέσει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πήξη. Γι ‘αυτό ακριβώς έχουμε δει αιμορραγικές διαταραχές που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια.
Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αιμορραγία. Και φυσικά η καρδιά εμπλέκεται, είναι ένα βασικό μέρος του καρδιαγγειακού συστήματος. Γι ‘αυτό βλέπουμε καρδιακά προβλήματα. Η πρωτεΐνη μπορεί επίσης να διασχίσει το φράγμα αιματοεγκεφαλικό και να προκαλέσει νευρολογική βλάβη. Επομένως, γι αυτό σε σε θανατηφόρες περιπτώσεις θρόμβωσης αίματος, συχνά τη βρίσκουμε στον εγκέφαλο.

Εν ολίγοις, η ουσία είναι ότι κάναμε ένα μεγάλο λάθος.
Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα. Έχουμε δει ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι ένα εξαιρετικό αντιγόνο στόχο. Ποτέ δεν ξέραμε ότι η πρωτεΐνη ακίδα, από μόνη της, ήταν μια τοξίνη και μια παθογόνος πρωτεΐνη.

Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, τους εμβολιάζουμε κατά λάθος με μια τοξίνη, και σε μερικούς ανθρώπους κυκλοφορεί. Και όταν αυτό συμβαίνει σε μερικούς ανθρώπους, μπορεί να προκαλέσει βλάβη, ειδικά στο καρδιαγγειακό σύστημα.
Δεν έχω χρόνο, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες νόμιμες ερωτήσεις σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια αυτού του εμβολίου. Για παράδειγμα, με τη συσσώρευση στις ωοθήκες, μία από τις ερωτήσεις μου είναι “πρόκειται να κάνουμε κάποιους νέους στείρους;” Λοιπόν, θα σταματήσω εκεί.

Ο Δρ Bridle επιβεβαιώνει τώρα ακριβώς αυτό που είπα, φυσικά. Η πρωτεΐνη ακίδα είναι η τοξίνη και αυτ;h προκαλεί θρομβώσεις αίματος και θάνατο.
Το podcast Update Situation αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες

Brighteon.com/abfb98c0-717b-4988-b21a-13dee505ce60Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου