ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Όλα γυρνάνε ΑΝΑΠΟΔΑ στην "κουλτούρα" της Ξεφτίλας: "Ανατριχιαστική σήψη και ηθική παρακμή στη Δύση - Η Γερμανία νομιμοποιεί την παιδική πορνογραφία"

 Ως απαραίτητη εισαγωγή στο άρθρο που αναδημοσιεύουμε για τον βαριά άρρωστο "πολιτισμό", όπως τον εξελίσσουν οι "κεφαλές της Δύσης" σε όλο και πιο επικίνδυνο και απωθητικό για διανοητικά υγιή όντα, έναν κόσμο θηρευτών παιδιών, επιλέγουμε λοιπόν να παραθέσουμε παραπομπές σε παλιότερες αναρτήσεις, σχετικά με ένα "υπερευαίσθητο" και σίγουρα ΜΕΙΖΟΝΩΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΩΝ ζήτημα. Κάποιες από αυτές είναι για γερά νεύρα και ανθεκτικά στομάχια και ίσως για κάποιους επώδυνα ανατρεπτικές όσον αφορά άτομα και χώρους που έλκυαν τον θαυμασμό έως και δημιουργούσαν ένα είδος ...οπαδισμού με ορδές πιστών θαυμαστών έως κι οπαδών...: Ghislaine Maxwell & Υπόθεση Επστάιν και όχι μόνο: H MΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ !  ΟΧΙ! Κατά τη γνώμη μας μια τέτοια υπ-ανθρωπότητα, με τέτοιες "ορέξεις", ανάλογη "αισθητική" και μακάρια ύπνωση των μαζών, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝ..."ΕΛΙΤ" ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ!  +  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΕ ΑΚΡΙΒΟΘΩΡΗΤΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ("OSCAR"): " ευχαριστήστε το θεό και τον ατζέντη σας και άντε γαμ...τε!"  
+ σχετικά πρόσφατες αναρτήσεις: να..."πέσουμε από τα σύννεφα" ;;;Το νησί του Επστάιν, ιδιωτικό άντρο της απόλυτης εγκληματικής ανωμαλίας (και όχι απλής "διαταραχής", ανδρείκελα των New York Times - βλέπε επίλογο αυτής της ανάρτησης), τα "κονέ" και οι δαιδαλώδεις διασυνδέσεις και oι όλων των ειδών και αποχρώσεων φίλοι και υποστηρικτές του... ΚΑΙ  Πόσο ακόμα "θα το γλεντάτε", ρε βαθιά διεστραμμένα καθάρματα;

ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: UN Executive Director Blows Whistle: Global Elite Are ALL Pedophiles (ΕΔΩ μεταφρασμένο στα ελληνικά: Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΗΕ αποκαλύπτει: Η παγκόσμια ελίτ είναι ΟΛΟΙ Παιδόφιλοι), απ' όπου από την περιγραφή  video του rumble, που περιέχεται εντός της ανάρτησης αυτής: "At the highest levels of politics, finance and the entertainment industry, a shadowy cabal of pedophiles use their power to hide the sickening crimes they commit against children.
But don’t take my word for it. That was all according to Calin Georgescu, a former president of the Club of Rome and a former executive director at the United Nations, who has become the most well-placed and high-profile whistleblowers in global elite history.
He is a real UN insider and this is why his revelations could not be more chilling.

ΑΛΛΑ και κάτι πολύ πολύ δυσάρεστο και "παράξενο": από την αρχή της ρωσικής "ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης" στην Ουκρανία μέχρι σήμερα...Πάνω από 50.000 παιδιά από την Ουκρανία εξαφανίστηκαν, τα οποία βρίσκονταν υπό την ευθύνη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών! Σαν να άνοιξε η γη και τα κατάπιε, κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν, πού κατέληξαν...Φταίμε εμείς που μας δημιουργούνται τέτοιοι συνειρμοί; :
Charity sex scandal: UN staff ‘responsible for 60,000 rapes in a decade’ ..."with 3,300 paedophiles working in the UN across the globe ", δηλαδή: "Φιλανθρωπικό" σεξουαλικό σκάνδαλο: Το προσωπικό του ΟΗΕ «ευθύνεται για 60.000 βιασμούς σε μια δεκαετία» ...με 3.300 παιδεραστές να εργάζονται στον ΟΗΕ σε όλο τον κόσμο...

Η δε "τέχνη" έχει αρχίσει και γίνεται υπέρ το δέον "ανοιχτόμυαλη" και "τολμηρή" σε..."πειραματισμούς" που κάποτε θα σόκαραν..."απαρχαιωμένα" πρότυπα και αρχές, σωστά ξεφτίλες μου; Are we fuckin serious ? ("Από το ντοκυμαντέρ "Drag Kids¨". Ανήλικα αγοράκια με στολές drag queen χορεύουν για ενήλικες. Μιά νέα μορφή "τέχνης και ψυχαγωγίας" ή κεκαλυμμένη προώθηση της παιδοφιλίας σκέτο? ")

Τα τελευταία νέα, λοιπόν, από την "υπερπροοδευτική" Γερμανία:

Ανατριχιαστική σήψη και ηθική παρακμή στη Δύση - Η Γερμανία νομιμοποιεί την παιδική πορνογραφία


Το γερμανικό κοινοβούλιο προωθεί νομοσχέδιο που καθιστά την κατοχή και τη διανομή παιδικής πορνογραφίας πλημμέλημα αντί κακούργημα, μειώνοντας σημαντικά τις ποινές!

Η ηθική παρακμή στη συλλογική Δύση σοκάρει ολόκληρο τον κόσμο.

«Ακόμη και ο γελοίος "Διαγωνισμός τραγουδιού" της Eurovision είναι μια ξεκάθαρη απόδειξη αυτού», γράφει σε άρθρο του ο γνωστός αναλυτής Drago Bosnic.

Δείχνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στη Δύση δεν μπορούν να απολαύσουν πια μουσική χωρίς μια δυναμική επίδειξη κοινωνικού εκφυλισμού που αργά αλλά σταθερά αποδομεί την Ευρώπη και όλα τα κράτη που κυριαρχούνται από ΕΕ -ΝΑΤΟ.

Και όμως, το μέγεθος της εξτρεμιστικής, υπερφιλελεύθερης δικτατορίας που έχει κυριεύσει όλες αυτές τις χώρες είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί αν δεν εμβαθύνει κανείς στις πιο σκοτεινές γωνιές της.
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για νοσηρές αποκλίσεις, όπως η παιδεραστία, που θεωρούνται ποινικά αδικήματα στις κανονικές κοινωνίες.
 
Πρώτα υπήρξε η εισαγωγή της «ιδεολογίας» LGBT στα δημόσια σχολεία, μετά υπήρξαν σεξουαλικές παραστάσεις drag queen για παιδιά, ενώ μετά ακτιβιστές (σχόλιο: έτσι αποκαλούνται όλο και πιο συχνά τα "σαπρόφυτα")  ζήτησαν να αναφέρονται οι παιδόφιλοι ως «MAPS» (Minor Attracted Persons, Πρόσωπα που ελκύονται από ανήλικους).
Στη συνέχεια η Καλιφόρνια ψήφισε νόμο που μειώνει τις ποινές για ενήλικες οι οποίοι έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ανηλίκους.
Advertisement

Γερμανία: Πλημμέλημα από κακούργημα η παιδική πορνογραφία

Τώρα, το γερμανικό κοινοβούλιο προωθεί νομοσχέδιο που καθιστά την κατοχή και τη διανομή παιδικής πορνογραφίας πλημμέλημα αντί κακούργημα, μειώνοντας σημαντικά τις ποινές.
Πρόκειται ουσιαστικά για νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας, παρατηρεί ο Bosnic.
Η κυρίαρχη μηχανή προπαγάνδας αρέσκεται να αποκαλεί αυτές τις οργανώσεις των ακτιβιστών ως «proMAP» (δηλαδή υπέρ των παιδεραστών).

Επίσης προσπάθησε μέσω των λεγόμενων «ελεγκτών ειδήσεων» να συσκοτίσει την πραγματικότητα σχετικά με την αποποινικοποίηση της παιδικής πορνογραφίας από το Βερολίνο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς άλλα, πιο συντηρητικά μέσα ενημέρωσης ουσιαστικά απομυθοποίησαν τον «έλεγχό τους» αποδεικνύοντας ότι ο επίμαχος νόμος είναι πράγματι σε ισχύ.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα
, η Bundestag (Γερμανική Βουλή) εγκρίνει τις τροπολογίες με το πρόσχημα της «προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών».
Να σημειωθεί ότι η Γερμανία μειώνει επίσης τις ποινές φυλάκισης για την κατοχή εικόνων κακοποίησης παιδιών.

Η κυρίαρχη μηχανή προπαγάνδας ισχυρίζεται ότι η Γερμανία το έκανε για να «αποφύγει ακούσια προβλήματα».

«Τι είδους ‘’προβλήματα’’ θα μπορούσαν να προκύψουν από την καταδίκη παιδεραστών σε μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης;
Οι κανονικοί άνθρωποι θα υποστήριζαν ότι η παρουσία τους στους δρόμους και σε άλλους δημόσιους χώρους (ή, στην πραγματικότητα, σε οποιοδήποτε μέρος εκτός από ένα κελί) είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα», επισημαίνει ο Bosnic. 



Εκφυλισμός και υποκρισία

Αυτό σίγουρα δεν είναι το μόνο ζήτημα με τον ηθικό εκφυλισμό στη χώρα, καθώς ειδικοί είχαν ζητήσει να αποποινικοποιηθεί η αιμομιξία – πριν από μια δεκαετία.

Όλα αυτά αποκαλύπτουν επίσης μια άλλη ιδιαιτερότητα της πολιτικής Δύσης – την ατελείωτη υποκρισία της.

«Συγκεκριμένα, το λεγόμενο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, μια... ΜΚΟ που παριστάνει το δικαστήριο, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin και τη Maria Alekseyevna Lvova-Belova την Επίτροπό του για τα Δικαιώματα του Παιδιού, επικαλούμενο φερόμενα ‘’εγκλήματα πολέμου’’ στην Ουκρανία ως αιτία για το κατηγορητήριο» υπενθυμίζει ο Bosnic.
«Η απόφαση του Putin και της Lvova-Belova να απομακρύνουν τα παιδιά της Ουκρανίας από μια εμπόλεμη ζώνη υποτίθεται ότι είναι ‘’έγκλημα πολέμου’’, αλλά όταν τα κορυφαία μέλη της ΕΕ/ΝΑΤΟ νομιμοποιούν ουσιαστικά την παιδεραστία, αυτό είναι εντάξει», σχολιάζει καυστικά ο Drago Bosnic.

Ζοφερή μοίρα για δεκάδες χιλιάδες αβοήθητα παιδιά

Ωστόσο, εκτός από την υποκρισία, όλα αυτά αποκαλύπτουν κάτι πολύ πιο απαίσιο – την πιθανώς ζοφερή μοίρα για δεκάδες χιλιάδες αβοήθητα παιδιά εγκλωβισμένα στην Ευρώπη και αλλού.
«Οι Ουκρανοί πρόσφυγες πλήττονται ιδιαίτερα, καθώς χιλιάδες παιδιά έχουν εγκαταλείψει μόνα τους την ουκρανική σύγκρουση που ενορχηστρώθηκε από το ΝΑΤΟ.

Ακριβώς η Γερμανία είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τους πρόσφυγες, γεγονός που καθιστά το χρονοδιάγραμμα αυτών των νέων νόμων ακόμη πιο ανησυχητικό.

«Η αντίσταση ενάντια στη γενική τάση της ηθικής παρακμής και του κοινωνικού εκφυλισμού στη Δύση μεγάλη συμμετοχή από έντιμους και ηθικούς ανθρώπους.

Οι άνθρωποι που θέλουν ένα πραγματικό μέλλον για τις οικογένειές τους και τις χώρες τους θα πρέπει να επιδείξουν πολύ μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να πολεμήσουν αυτό το κακό.
Στην πράξη, η αλλαγή της (γεω)πολιτικής κατεύθυνσης προς τον ταχέως αναπτυσσόμενο πολυπολικό κόσμο θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα», καταλήγει ο Bosnic.


Άρθρο που δανειστήκαμε από ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου