ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

να..."πέσουμε από τα σύννεφα" ;;;

 

(οι απαραίτητες παραπομπές ακολουθούν μετά το τέλος αυτού του άρθρου...)

Πληθώρα διάσημων στη λίστα με τις επαφές του νεκρού (αρχι-)παιδόφιλου, Jeffrey Epstein (μέγα διακινητή ανηλίκων για τις "ιδιαίτερες ορέξεις" διαφόρων celebrities, "υψηλών προσώπων" και γενικώς VIP, με το ιδιωτικό νησί "παράδεισο" της ανθρωπόμορφης κτηνωδίας...)

Ένα τεράστιο «θησαυρό» από τα ιδιωτικά ημερολόγια και τα email του Jeffrey Epstein αποκαλύπτονται σήμερα από την DailyMail.com.
Οι εκατοντάδες σελίδες στα αρχεία δίνουν μια άνευ προηγουμένου εικόνα του ασυνήθιστου δικτύου δύναμης και επιρροής του μακαρίτη παιδόφιλου.
Μεταξύ άλλων αποκαλύπτεται ότι ο Epstein φαινόταν να γνωρίζει προσωπικές λεπτομέρειες για τον γάμο του Bill Gates και της πρώην συζύγου του Melissa – ενώ ο μάγος David Blaine είχε πολλά προσωπικά δείπνα με τον χρηματιστή.
Πρόεδροι, πρωθυπουργοί, μέλη για την προάσπιση των δικαιωμάτων και διάσημα ονόματα που προηγουμένως δεν συνδέονταν με τον Έπσταϊν εμφανίζονται επίσης στις εκατοντάδες σελίδες των εγγράφων.
Αυτά δείχνουν ότι ο Έπσταϊν ήταν σε συνεχή επαφή με την ελίτ του κόσμου ακόμα και αφού εξέτισε 13 μήνες φυλάκιση για σεξ με ανήλικα κορίτσια – και χαρακτηρίστηκε ως καταδικασμένος σεξουαλικός δράστης.
Καθώς προσπαθούσε να αποκαταστήσει την εικόνα του, δεκάδες ισχυροί άνθρωποι είχαν προγραμματίσει να τον συναντήσουν, μεταξύ των οποίων η Ιρίνα Σάικ, ο Κρις Ροκ, η Γουέντι Μέρντοκ και ο Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας Peter Thiel, ο πρώτος επενδυτής του Facebook, Sean Parker, ο καλλιτέχνης Jeff Koons, ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan, Jamie Dimon και το στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας Tommy Mottola, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Mariah Carey, είναι επίσης μεταξύ εκείνων που εμφανίζονται στα έγγραφα.
Τα αρχεία παραδόθηκαν από την περιουσία του Έπσταϊν στην κυβέρνηση των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ, όπου κατείχε δύο ιδιωτικά νησιά κατά τη διάρκεια της έρευνάς για την επιχείρηση διακίνησης γυναικών και παιδιών, ως όργανα του σεξ. Ο παιδόφιλος κρεμάστηκε (;) στη φυλακή το 2019 ενώ περίμενε τη δίκη του.
Ακριβώς όπως έγινε και με το περιβόητο «Μαύρο Βιβλίο» των επαφών του Έπσταϊν, τα αρχεία αυτά περιέχουν προσωπικούς αριθμούς και διευθύνσεις email που του επέτρεπαν να έχει πρόσβαση στους συνεργάτες του όποτε ήθελε.
Η DailyMail.com μεταφέρει τα αρχεία αυτά εις βάθος, αναλυόμενα ανά κάθε εμπλεκόμενο.

Ο πρίγκιπας Άντριου και η πρώην σύζυγός του, Σάρα Φέργκιουσον

Ο πρίγκιπας Άντριου έχει παραδεχτεί ότι είναι φίλος με τον Έπσταϊν για περισσότερο από μια δεκαετία. Πέταξε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο πολλές φορές, έμεινε στα ακίνητά του και μάλιστα επισκέφτηκε το νησί του Έπσταϊν στην Καραϊβική, ισχυρίζονται μάρτυρες.

Το θύμα του Έπσταϊν, Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον Δούκα όταν ήταν 17 ετών, ισχυρισμούς που ο ίδιος αρνήθηκε. Όμως πέρυσι ο Andrew διευθέτησε μια πολιτική αγωγή που είχε υποβάλει η Roberts, έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων

Τα αρχεία του Epstein δείχνουν ότι ο παιδόφιλος χρησιμοποίησε το όνομα του Andrew ενώ προσπαθούσε να πείσει την JP Morgan να τον αφήσει να ενεργεί ως μεσάζων για πλούσιους πελάτες.

Ο Έπσταϊν προσπαθούσε να πείσει την τράπεζα να συνεργαστεί με τον Μπιλ Γκέιτς για ένα ταμείο 100 εκατομμυρίων δολαρίων για ελίτ δωρητές και μια κρίσιμη συνάντηση έλαβε χώρα στις 31 Αυγούστου 2011.

Στο email προς το αφεντικό της JP Morgan, Jes Staley και την ανώτερη τραπεζίτη Mary Erdoes, ο Epstein είπε ότι οι επενδυτές ήταν επιφυλακτικοί με την τράπεζα επειδή ήταν «οιονεί κυβερνητικό σκέλος των ΗΠΑ». Ο Epstein έγραψε: «Γνωρίζω επίσης ότι η JPM έχει μια τεράστια γκάμα πελατών, επομένως μια σχέση με τους πελάτες είναι πολύ λιγότερο προβληματική από μια θεσμική κοινοπραξία».

Μεταξύ των πλούσιων ανδρών που απέσπασε ο Έπσταϊν ήταν ο πρίγκιπας Άντριου. Ο Epstein είπε: «Του επιτρέπεται πλέον να βγάζει χρήματα».

Η χρονική στιγμή του email είναι αποκαλυπτική και υποδηλώνει ότι ο Έπσταϊν γνώριζε στενές λεπτομέρειες για τα οικονομικά του Άντριου, τα οποία ήταν συνδεδεμένα με εκείνα της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον, με την έχουν στενές σχέσεις, παρά το διαζύγιό τους το 1996.

Τον Μάιο του 2010 η Φέργκιουσον έγινε πέτρα σκανδάλου όταν η εφημερίδα αποκάλυψε ότι ζητούσε 550.000 δολάρια από έναν επιχειρηματία για να τον βοηθήσει να αποκτήσει πρόσβαση και να καλλιεργήσει σχέσεις με τον Άντριου.

Η ίδια είπε σε ένα δημοσιογράφο ο οποίος υποδύονταν τον δικηγόρο ενός επενδυτή ότι: «Αυτή η γνωριμία θα του αλλάξει την ζωή. Μπορώ να του ανοίξω όποια πόρτα θέλει, και θα το κάνω».

Η Φέργκιουσον είπε αργότερα ότι «μετάνιωσε βαθύτατα» που έκανε τα σχόλια αυτά και είπε ότι ο πρώην σύζυγός της δεν είχε ιδέα για τη συνάντηση της με τον μυστικό δημοσιογράφο.

Η Ferguson οδηγήθηκε στο να πράξει κάτι τέτοιο λόγω των προσωπικών χρεών της, ύψους 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά τον Ιούλιο του 2011 η ίδια είπε ότι είχαν εξοφληθεί χάρη στην παρέμβαση του Andrew.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, ο Epstein πλήρωσε 17.000 δολάρια στον πρώην PA της Ferguson, Johnny O’Sullivan, κάτι που βοήθησε στη σταθεροποίηση των οικονομικών της.

Το email του Epstein στην JP Morgan ήρθε ένα μήνα μετά από αυτή την ανακοίνωση, καθιστώντας σαφές ότι ο Andrew είχε συζητήσει μαζί του την οικονομική του κατάσταση και την οικονομική κατάσταση του Ferguson σε βάθος.

Σε μια καταχώριση προγραμματισμού επερχόμενου ραντεβού για τις 3 Μαρτίου 2010, η βοηθός του Έπσταϊν έγραψε: «Ακόμα πρέπει να προσπαθήσω να προγραμματίσω τη Δούκισσα για την Τρίτη ή την Τετάρτη (έχω στείλει email στη βοηθό της, Amanda, για να γίνει η συνάντηση».

Η «Amanda» φαίνεται πως είναι η Amanda Thirsk, η οποία εργάστηκε για τον Andrew για πολλά χρόνια. Ο Έπσταϊν απάντησε: «Κανόνισε την Δούκισσα για οποιαδήποτε στιγμή». Ο δικηγόρος του Andrew δεν απάντησε στα αιτήματα για σχόλια εκ μέρους του ίδιου και της Δούκισσας.
Ντέιβιντ Μπλέιν και Κρις Ροκ

Η μόνη προηγουμένως γνωστή σχέση του Ντέιβιντ Μπλέιν με τον Έπσταϊν εμφανιζόταν στο Μαύρο Βιβλίο των επαφών του, αλλά οι δύο άνδρες φαίνεται να είχαν φιλία, όπως αναφέρουν τα νέα αρχεία.

Τον Ιούνιο του 2013 ο Έπσταϊν είχε ένα δείπνο με τον φουτουριστή Πάμπλος Χόλμαν και μια «Τζέσικα Τζόφε», η οποία φαίνεται να είναι η ομώνυμη ηθοποιός. Το πρόγραμμα λέει: «Ο Ντέιβιντ Μπλέιν θα περάσει από εκεί προς το τέλος του δείπνου».

Όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά, ο Χόλμαν είπε ότι νόμιζε ότι βρισκόταν στο Σαν Φρανσίσκο την ώρα του δείπνου, αλλά είπε «δεν ξέρω ακριβώς». Είπε ότι γνώριζε τον Blaine και αποκάλεσε τον Epstein ως το «πιο τοξικό πράγμα στον κόσμο».

Ο Χόλμαν είπε: «Ακόμα κι αν υπήρχε δείπνο, μάλλον δεν θα ήθελα να πω τίποτα γι’ αυτό». Η Joffe δεν απάντησε στις κλήσεις για σχολιασμό και ούτε οι εκπρόσωποί της.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Blaine ειχε ακόμα ένα δείπνοστο σπίτι του Epstein, μαζί με τον Woody Allen, τον Jeff Koons και τη σύζυγό του Justine, όπως δείχνουν τα αρχεία.

Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2014, ο Epstein σχεδίασε ένα άλλο δείπνο με φίλους, συμπεριλαμβανομένης της κοπέλας του, μιας νεαρής Ανατολικοευρωπαίας που ονομάζεται Karyna Shuliak, τον Woody Allen και τον Jes Staley.

Ο Μπλέιν περιλαμβανόταν επίσης μεταξύ των παρευρισκομένων και το πρόγραμμα λέει ότι η «Σάρα και ο Μπράιαν» θα ερχόντουσαν επίσης, η Σάρα είναι η Σάρα Κέλεν, μια από τις κορυφαίες «στρατολογήσεις» του Έπσταϊν.


Το ημερολόγιο λέει επίσης ότι «ίσως περάσει και ο Chris Rock», και αυτήν είναι η πρώτη φορά που ο κωμικός συνδέεται με τον Epstein. Το 2002 ο Epstein κάλεσε έναν άλλο κωμικό, τον Chris Tucker, σε ένα ταξίδι στην Αφρική, μαζί με τον πρώην πρόεδρο Bill Clinton, και μεταφέρθηκαν όλοι εκεί με το ιδιωτικό τζετ του Epstein.


Πηγή κοντά στον Rock είπε ότι ο ίδιος δεν παρευρέθηκε στο δείπνο. Η πηγή παραδέχτηκε ότι ο Ροκ ήταν φίλος με τον Γούντι Άλεν αλλά και ότι ο Έπσταϊν μπορεί να τον μπέρδεψε με τον Τάκερ.

Στις 4 Απριλίου 2014, το ημερολόγιο του Epstein λέει: «Υπενθύμιση, τα γενέθλια του David Blaine είναι σήμερα, 4 Απριλίου». Για την επόμενη μέρα αναφέρει: «Δείπνο με τον David Blaine». Ο David Blaine δεν απάντησε στο αίτημα του DailyMail.com για σχόλιο.

Μπιλ Γκέϊτς

Ο Γκέιτς και ο Έπσταϊν είχαν αρκετές συναντήσεις καθώς ο παιδόφιλος προσπάθησε να τον πείσει να είναι το κεντρικό πρόσωπο ενός ταμείου όπου πλούσιοι επενδυτές θα έβαζαν τουλάχιστον 100 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Wall Street Journal ανέφερε ότι ο Έπσταϊν απείλησε τον Γκέιτς το 2017 όταν ανακάλυψε ότι είχε σχέση με μια Ρωσίδα παίκτρια του μπριτζ, τη Μίλα Αντόνοβα.

Και την περασμένη εβδομάδα η DailyMail.com δημοσίευσε την είδηση ​​ότι η Antonova φωτογραφήθηκε το 2010, περίπου την εποχή που είχε σχέση με τον Gates, μαζί με τη διαβόητη Ρωσίδα κατάσκοπο Anna Chapman.

Τα ημερολόγια δείχνουν μια σειρά από συναντήσεις μεταξύ του Γκέιτς και του Έπσταϊν όπου συζητούσαν το πώς θα λειτουργούσε το ταμείο.

Τον Απρίλιο του 2011 ο Γκέιτς είχε προγραμματιστεί για δείπνο με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Λάρι Σάμερς και τον Τζες Στάλεϊ, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν επικεφαλής της JP Morgan.

Τους επόμενους μήνες, ο Epstein έστειλε επανειλημμένα email στη Mary Erdoes, κορυφαία τραπεζίτη της JP Morgan, και στον Staley για να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν το ταμείο.

Στις 15 Αυγούστου 2011, ο Epstein ισχυρίστηκε ότι το ταμείο «θα επέτρεπε στον Bill (Gates) να έχει πρόσβαση σε υψηλότερης ποιότητας άτομα, επενδύσεις, κατανομή, διακυβέρνηση χωρίς να διαταράξει ούτε τον γάμο του ούτε τις τρέχουσες ευαισθησίες των υπαλλήλων του ιδρύματος».


Ο Έπσταϊν φαίνεται ότι γνώριζε την ένταση στον γάμο του Γκέιτς με τη Μελίντα Φράνς Γκέιτς για τη φιλία τους. Αργότερα είπε ότι περιφρονούσε τον Έπσταϊν αλλά ο πρώην σύζυγός της συνέχισε να τον συναντά ούτως ή άλλως.

Η φιλία του Γκέιτς με τον Έπσταϊν λέγεται ότι ήταν βασικός παράγοντας στο διαζύγιό του, αν και ο Γκέιτς κατηγορήθηκε επίσης για σεξουαλική παρενόχληση στη Microsoft και παραδέχθηκε ότι είχε μια ανάρμοστη σχέση.

Δύο μέρες μετά από αυτό το email, ο Έπσταϊν ισχυρίστηκε ότι ο Γκέιτς ήταν «τρομερά απογοητευμένος» με το πώς πήγαιναν οι συζητήσεις για το ταμείο.

Ο Epstein πρότεινε στην JP Morgan να τον αφήσει να συνεργαστεί με πλούσιους πελάτες και στη συνέχεια να μοιράσει πιθανώς τις αμοιβές μαζί τους. Όπως είπε: «Το μαγειρεύω σιγά σιγά, προσθέτοντας διάφορα υλικά, το μαγειρεύω σχεδόν πλήρως και μετά θα σας τα σερβίρω».

Σε άλλο email, ο Epstein καυχήθηκε γράφοντας: “Αυτό που πέτυχα θα περιλαμβάνει άτομα με πολύ ΥΨΗΛΟ προφίλ… θα είναι το πιο αποκλειστικό και ισχυρό κλαμπ γνωριμιών»…

Πρότεινε επίσης στην JP Morgan να δώσει τη δυνατότητα στους δωρητές να δίνουν τα χρήματα ανώνυμα σε περίπτωση που η εμπλοκή του αποδεικνυόταν προβληματική για αυτούς

Το email προς την Erdoes έλεγε: «Αν και η συμμετοχή στο “club” θα μπορούσε να είναι ανοιχτή, τα δώρα θα μπορούν να δοθούν ανώνυμα. Αυτό θα εκπληρώσει τις επιθυμίες πολλών που έχουν μιλήσει στον Bill ότι θέλουν να κάνουν πράγματα αλλά δεν θέλουν τη δημοσιότητα. Για παράδειγμα, κάποιο σχολείο, πρόγραμμα κ.λπ. μπορεί να έχει εκφράσει επιφυλάξεις στο να βγει στην δημοσιότητα κάποιο περίπλοκο μήνυμα που θα δείχνει ότι έχουν παράξενα στενές σχέσεις με αυτόν τον δωρητή».

Σε άλλο email, ο Epstein ανέφερε στην JP Morgan ότι όταν το ταμείο θα τείθονταν σε λειτουργία, «ο Bill θα παίρνει μειωμένες προμήθειες και στη συνέχεια θα διοχετεύει την έκπτωση σε εμένα».

Τον Οκτώβριο του 2011, ένας απογοητευμένος Έπσταϊν ισχυρίστηκε ότι οι συνομιλίες για τα ταμεία «δεν πήγαιναν καλά» και ότι υπήρχαν 50/50 πιθανότητες να λειτουργήσει, από 95/5 που ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό. Είπε: «Δεν πρόκειται για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ».

Κάποια στιγμή ο Epstein έστειλε email στον Staley και στην Erdoes για να παραπονεθεί ότι ο Gates είναι «το μόνο άτομο που κάνει τις κινήσεις που πρέπει να κάνει». Το ταμείο αυτό τελικά δεν λειτούργησε ποτέ, αλλά ο Έπσταϊν συνέχισε να «μαρκάρει» τον Γκέιτς και του κανόνισε ένα δείπνο δύο χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2013.

Εβδομάδες αργότερα τα ημερολόγια έδειχναν μια κλήση μέσω Skype με τον Gates και τον Σεπτέμβριο του 2014, ο Gates ήρθε στη Νέα Υόρκη για μια σειρά συναντήσεων με τον Epstein.

Στις 8 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα έλεγε ότι στις 10 το πρωί ο Έπσταϊν επρόκειτο να συναντήσει τον Γκέιτς και τον δισεκατομμυριούχο Tom Pritzker στο ξενοδοχείο Park Hyatt στο Μανχάταν. Θα πήγαιναν με τα πόδια στο γραφείο του Leon Black, και εκεί θα είχαν μια συνάντηση με τον Mort Zuckerman, και τους δύο δισεκατομμυριούχους επενδυτές.

Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο Γκέιτς και ο Έπσταϊν θα συναντούσαν την Κάθι Ρούμλερ, την πρώην σύμβουλο του Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Μανχάταν.

Η «καταδίωξη» του Έπσταϊν για τον Γκέιτς φαίνεται να κορυφώθηκε με το δείπνο στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, παρουσία της Μελίντα Γκέιτς, που πιστεύεται ότι ήταν η μοναδική φορά που συνάντησε τον Έπσταϊν.

Ο Έπσταϊν εκείνο το βράδυ έστρωσε το κόκκινο χαλί για μερικούς από τους πιο σημαντικούς φίλους του: τον Thorbjorn Jagland, τον πρώην Νορβηγό πολιτικό, και τον Νορβηγό διπλωμάτη Terje Rød Larsen, τον πρώην υπουργό Οικονομικών Larry Summers και τη σύζυγό του και την Eva Dubin, την πρώην φίλη του και την κόρη της Celina, που έβλεπε τον Έπσταϊν σαν «θείο». Το σημείωμα λέει επίσης ότι «ο Ρίτσαρντ Μπράνσον μπορεί να συμμετάσχει στο δείπνο».

Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά, με την Μελίντα Γκέιτς να αναφέρει αργότερα ότι είχε «εφιάλτες» από εκείνο το βράδυ και νόμιζε ότι ο Έπσταϊν ήταν «το ίδιο το κακό προσωποποιημένο».

Η τελευταία καταχώριση που αφορούσε τον Γκέιτς στα χρονοδιαγράμματα του είναι από τον Νοέμβριο του 2014 όταν ο πιλότος του Έπσταϊν Λάρι Βισόσκι έστειλε email στον προγραμματιστή του Έπσταϊν, Λέσλι Γκροφ, για να του πει ότι ο Έπσταιν ήθελε να είναι στην Ουάσιγκτον μέχρι τη 1.30 μ.μ. «για να συναντηθεί με τον Μπιλ Γκέιτς το απόγευμα».

Γούντι ‘Αλλεν

Η φιλία του Έπσταϊν με τον σκηνοθέτη Γούντι Άλεν ήταν γνωστή αλλά η εγγύτητα της σχέσης τους έρχεται στο φως μέσα από τα ημερολόγια. Συναντιόντουσαν πολλές φορές κάθε μήνα και σε μια περίπτωση ο Epstein είχε ένα σημείωμα που έλεγε ότι κάνουν μια βόλτα με τον Allen.

Η πρώτη καταχώριση είναι τον Σεπτέμβριο του 2011 και αναφέρει ότι ο Έπσταϊν έπρεπε να παρακολουθήσει μια από τις πρόβες του Άλεν.

Τον επόμενο Ιανουάριο ο Έπσταϊν κάλεσε τον Άλεν και τη σύζυγό του Σουν-Γι σε δείπνο – το προσωπικό του Έπσταϊν παρήγγειλε πολλές μπύρες και κέικ σοκολάτας χωρίς αλεύρι. Το δείπνο ακολούθησε ένα άλλο γεύμα τον επόμενο μήνα, αυτή τη φορά με την τηλεπερσόνα Ντικ Κάβετ ανάμεσα στους καλεσμένους.

Τον Νοέμβριο του 2012, ο βοηθός του Άλεν έστειλε email στον Έπσταιν ρωτώντας αν «ο Τζέφρι ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τη νέα του ταινία To Rome With Love».


Τον Απρίλιο του 2013, στάλθηκε στον Έπσταιν μια υπενθύμιση για να πάει ο Άλεν στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, όπου ο Έπσταϊν δώρισε 850.000 δολάρια και ήταν καλός φίλος με αρκετούς καθηγητές.

Τον ίδιο μήνα ένας από τους συνεργάτες του Άλεν ήρθε στο σπίτι του Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη για να ολοκληρώσει το μοντάζ μιας ταινίας που φαίνεται να ήταν μια τηλεοπτική ταινία για τη μαγεία με τον Ντέιβιντ Μπλέιν.

Μια λίστα για τον Σεπτέμβριο έχει τον Allen και τη Soon-Yi να παρακολουθήσουν ένα ακόμα δείπνο μαζί με τον Koons και τη σύζυγό του Justine, ακολουθούμενο από ένα γεύμα λίγες εβδομάδες αργότερα με τον Allen και τον Koons.

Τον Δεκέμβριο του 2013, ο Έπσταϊν πήγε σε μια άλλη προβολή μιας από τις ταινίες του Άλεν στο Κέντρο Κινηματογράφου του Μανχάταν, ενώ ακολούθησε και ένα πάρτι γενεθλίων για τον σκηνοθέτη.

Αργότερα τον ίδιο μήνα τα ημερολόγια λένε ότι ο Έπσταϊν θα «αναχωρούσε από το Λος Άντζελες για το ράντσο μαζί με τον Γούντι Άλεν», αναφερόμενος προφανώς στο ράντσο του Έπσταϊν στο Νέο Μεξικό. Στις 29 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα λέει ότι ο Άλεν ήταν «στο PB (Παλμ Μπιτς) μαζί με τον Τζέφρι».

Ο Σεπτέμβριος του 2014 ήταν ένας από τους πιο διαδραστικούς μήνες για τη φιλία τους ενώ υπήρξε και ένα δείπνο με την πρώην σύμβουλο του Λευκού Οίκου Ομπάμα, Kathy Ruemmler και τον ιδρυτή του Pay Pal, Peter Thiel.

Την επόμενη εβδομάδα ο Άλεν είχε ένα ραντεβού με τον Έπσταϊν και τον Λέον Μπλακ, στενό φίλο του παιδόφιλου. Τον Οκτώβριο του 2014 το πρόγραμμα αναφέρει: «Μάθημα επεξεργασίας από τον Γούντι Άλεν στα 71 (Ταινία: Psycho του Άλφρεντ Χίτσκοκ)»
Jes Staley

Ο Staley ήταν διευθύνων σύμβουλος της ιδιωτικής τράπεζας JP Morgan, η οποία είχε τον Epstein ως πελάτη, και στη συνέχεια διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας έως ότου έφυγε το 2013. Έγινε επικεφαλής της βρετανικής τράπεζας Barclays το 2015 και αναγκάστηκε να αποχωρήσει το 2021 λόγω των δεσμών του με τον Epstein .

Τα αρχεία καταγραφής δείχνουν ότι ο Staley συνάντησε τον Epstein τουλάχιστον 31 φορές από το 2010-2015, πολλές από τις οποίες ήταν μετά τις ώρες εργασίας στις 18:00 ή στις 19:00.

Τον Απρίλιο του 2011 είχαν ένα δείπνο με τον Λάρι Σάμερς, τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και τον Ιανουάριο του 2014, ο Στάλεϊ ήταν μέλος μιας ομάδας που γευμάτιζε σε ένα ιταλικό εστιατόριο με τον Έπσταϊν που περιλάμβανε και τον Γούντι Άλεν.

Τον Απρίλιο του 2013 ο Staley πήγε σε δείπνο με τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Ehud Barak και άλλους στο σπίτι του Epstein. Τον Μάρτιο του 2015, επτά μήνες πριν διοριστεί επικεφαλής της Barclays, ο Staley έστειλε email στον Epstein από το νησί St. Barts στην Καραϊβική.

Έγραφε ότι η κόρη του ήθελε να μιλήσει στον Έπσταϊν «για το μέλλον της».

Ο Staley έγραψε συγκεκριμένα: «Το Columbia (Πανεπιστήμιο) επιβεβαίωσε ότι θα πάρει το πτυχίο της την 1η Ιουλίου. Οπότε, σημείωσε την ημερομηνία. Πρέπει να είσαι εκεί».


Την ίδια περίπου ώρα, ο βοηθός του Έπσταϊν του έστειλε μια υπενθύμιση λέγοντας: «Ο Τζες Στάλεϊ θα ήθελε να δειπνήσει μαζί σου και την οικογένειά του».

Αλλά οι πιο ανησυχητικές καταχωρήσεις στο ημερολόγιο αναφέρουν ότι ο Έπσταϊν βεβαιωνόταν ότι το «κρασί» ήταν διαθέσιμο για τον Στέιλι κατά τις επισκέψεις του – κάτι που φαίνεται να είναι μια πιθανή λέξη – κώδικας για κάτι άλλο.

Στις 29 Μαΐου 2012, η γραμματέας του Epstein, Lesley Groff, είπε ότι ο Staley θα ερχόταν στις 6.30 μ.μ. και έγραψε: “Υπενθύμιση να έχετε ένα μπουκάλι κρασί για τον Jes παγωμένο και έτοιμο για κατανάλωση!” Πρόσθεσε ότι μία από τις οικονόμους του Έπσταϊν έπρεπε να «το επιβεβαιώσει ξανά»

Στις 7 Ιανουαρίου 2014, η Susan Hamblin, μια άλλη βοηθός του Epstein, του έστειλε email με θέμα: «Σνακ για σήμερα». Έγραψε: «Έχετε κάποια συγκεκριμένα αιτήματα για τα ραντεβού σας με τον Ρότσιλντ στα οποία μπορεί να συμμετάσχει ο Τζες;. Θα έχουμε το κρασί του’.

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2014, το ημερολόγιο σημείωσε ένα ραντεβού στις 19:30 με τον Staley. Έγραφε: «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ JES».

Στις 20 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, δίπλα σε ένα ραντεβού στις 5.30 μ.μ., το πρόγραμμα έλεγε: «Jes Staley (ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ).»

Αναφορές στο «κρασί» έχουν εμφανιστεί σε άλλα email μεταξύ των δύο ανδρών που αφέθηκαν ελεύθεροι σε μια δικαστική υπόθεση που αφορούσε την JP Morgan και την κυβέρνηση των Παρθένων Νήσων.

Την 1η Νοεμβρίου 2009, ενώ ο Epstein ήταν ακόμα στη φυλακή για σεξ με ανήλικα κορίτσια, ο Staley του έστειλε email ενώ έμενε στο νησί του στην Καραϊβική. Έγραψε: «Όταν λοιπόν σκάσει όλη η κόλαση, και ο κόσμος καταρρεύσει, θα έρθω εδώ και θα είμαι ήσυχος.

«Προς το παρόν, είμαι στο υδρομασάζ με ένα ποτήρι λευκό κρασί. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό μέρος. Πραγματικά καταπληκτικό. Την επόμενη φορά, θα είμαστε εδώ μαζί. Σου χρωστάω πολλά. Και εκτιμώ βαθύτατα τη φιλία μας. ».

Στις 4 Δεκεμβρίου 2009, ο Staley είπε στον Epstein μέσω email: «Συνειδητοποιώ τον κίνδυνο να στείλω αυτό το email. Αλλά ήταν υπέροχο που μπόρεσα, σήμερα, να σου δώσω, στη Νέα Υόρκη, μια τεράστια αγκαλιά».

Την επόμενη μέρα, ο Έπσταϊν έγραψε στον Στέιλι: «Ήσουν με τον Λάρι και έπρεπε να τα αντέξω . . .’ και επισυνάπτεται φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία αναγράφεται στο δικαστικό έγγραφο.

Ο Staley απάντησε: «Μη μου πεις, ένα γαλλικό κρασί».

Ο Έπσταϊν απάντησε: «Πάντα το μυαλό σου στο αλκοόλ».

Σε άλλες συνομιλίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα ο Epstein και ο Staley μιλούσαν για τις πριγκίπισσες της Disney συμπεριλαμβανομένου ενός μηνύματος που εστάλη τον Ιούλιο του 2010.

Ο Staley είπε στον Epstein: « Ήταν διασκεδαστικό. Πείτε γεια στη Χιονάτη».

Ο Epstein απάντησε: “(W) Ποια ηρωίδα θα ήθελες μετά;”

Όταν ο Staley είπε «Εκείνη από την Πεντάμορφη και το Τέρας», ο Epstein απάντησε: «Λοιπόν, η Πεντάμορφη είναι διαθέσιμη».
Πήτερ Θίελ

Ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας και πρώτος επενδυτής του Facebook Peter Thiel είχε αρκετές συναντήσεις με τον Epstein, όπως δείχνουν τα ημερολόγια.

Κατά τη διάρκεια του 2014, ο Thiel φαίνεται να έχει συναντήσει τον Epstein τρεις φορές διαδοχικά, τη στιγμή που ήταν στο διοικητικό συμβούλιο του Facebook και υπεύθυνος της εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων Founders Fund.

Διετέλεσε επίσης πρόεδρος της εταιρείας ανάλυσης Palantir, η οποία συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Άμυνας.

Τα αρχεία καταγραφής δείχνουν ότι τον Σεπτέμβριο του 2014, το πρόγραμμα του Epstein κατέτασσε τον Thiel στην κατηγορία με τα “άτομα που πρέπει να βλέπει”.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν για δείπνο στην έπαυλη του Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη στις 12 του μήνα παρουσία του Γούντι Άλεν, όπως λέει το πρόγραμμα.

Την επόμενη μέρα ο Έπσταϊν συνάντησε τον Τίελ μόνος του από τις 14:00 έως τις 16:00 και στη συνέχεια ο Μπιλ Μπερνς, ο σημερινός διευθυντής της CIA που ήταν αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών εκείνη την εποχή, ήρθε και έμεινε μαζί τους για ακόμα μία ώρα.

Την επόμενη μέρα, ο Epstein σχεδίασε ένα γεύμα και είπε ότι «ίσως ο Peter Thiel» να ερχόταν.

Οι δύο άντρες είχαν προγραμματιστεί για μεσημεριανό γεύμα την επόμενη εβδομάδα και η καταχώρηση αναφέρει την προσωπική βοηθό του Thiel και τον αριθμό τους.
Ένας άλλος επενδυτής τεχνολογίας που εμφανίζεται στα ημερολόγια είναι ο Sean Parker, ο ιδρυτής της Napster, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για μια συνάντηση με τον Epstein τον Σεπτέμβριο του 2011.

Πηγή κοντά στον Πάρκερ είπε ότι η συνάντηση «δεν έγινε ποτέ» αν και ήταν προγραμματισμένη να γίνει.

Η Πριγκίπισσα της Νορβηγίας Mette-Marit εμφανίζεται στα ημερολόγια τον Σεπτέμβριο του 2013, με την γραμματέα του Epstein να γράφει: «Η Πριγκίπισσα Mette θα φτάσει σήμερα και θα μείνει μέχρι την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου».

Ένας εκπρόσωπος του νορβηγικού παλατιού, είπε ότι η ίδια βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για επίσημες δουλειές και για να παρευρεθεί σε ένα πάνελ για το AIDS με τον επικεφαλής της Unilever, Paul Polman, και την Phumzile Mlambo-Ngcuka, Εκτελεστική Διευθύντρια του UN Women.

Παρευρέθηκε επίσης στην ετήσια συνάντηση της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Κλίντον, της φιλανθρωπικής προσπάθειας του Μπιλ Κλίντον, στην οποία λέγεται ότι βοήθησε ο Έπσταϊν να ξεκινήσει.

Αλλά ο εκπρόσωπος αρνήθηκε ότι η πριγκίπισσα έμεινε στο σπίτι του Epstein όπως υπονοούσαν τα ημερολόγια και είπε ότι στην πραγματικότητα έμεινε στο ξενοδοχείο Sonder Chambers στο Μανχάταν.

Η πριγκίπισσα Mette-Marit έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι συναντήθηκε με τον Epstein πολλές φορές με τον εκπρόσωπο να λέει ότι μια τέτοια «συνάντηση» πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Epstein.

Σε προηγούμενη δήλωση της η πριγκίπισσα είπε ότι «δεν θα είχε ποτέ καμία σχέση με τον Έπσταϊν αν είχα επίγνωση της σοβαρότητας των εγκληματικών πράξεών του».

Ο Tommy Mottola, ο πρώην πρόεδρος της Sony Music, αναφέρεται δύο φορές με υπενθυμίσεις στα αρχεία, μία τον Ιούνιο του 2013 και μία άλλη τον Ιανουάριο του 2014. Μέσω μιας εκπροσώπου του, ο Mottola επιβεβαίωσε ότι μίλησε με τον Epstein.

Είπε: «Ο κ. Ο Έπσταϊν και εγώ είχαμε κάποιες κοινές γνωριμίες και με πήρε πολλές φορές τηλέφωνο για να ζητήσει εισιτήρια για συναυλίες, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι».

Ένα email στα αρχεία δείχνει μια συνάντηση με τον «Dimon» που έχει προγραμματιστεί για τις 2 Μαρτίου 2010, μια προφανής αναφορά στον διευθύνοντα σύμβουλο της JP Morgan, Jamie Dimon.

Σε ένα email προς το ανώτερο προσωπικό της τράπεζας, ο Έπσταϊν αναφέρθηκε στον «Τζέιμι», ως μια ακόμα αναφορά στον Ντάιμον. Μια εκπρόσωπος της JP Morgan αρνήθηκε ότι πραγματοποιήθηκε ποτέ οποιαδήποτε συνάντηση μεταξύ του Dimon και του Epstein.

Άλλοι που εμφανίζονται στα ημερολόγια περιλαμβάνουν τον πρώην πρωθυπουργό της Νορβηγίας Kjell Magne Bondevik που είχε μια πρωινή συνάντηση στις 8.30 π.μ. με τον Epstein τον Οκτώβριο του 2013.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η οποία αναφέρθηκε σε υλικό από τα έγγραφα νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μεταξύ εκείνων που συνάντησαν τον Έπσταϊν ήταν και ο ιδρυτής του LinkedIn, Ρέιντ Χόφμαν.

Ήταν προσκεκλημένος σε ένα δείπνο με τον Έπσταϊν και ο Λέον Μποτστάιν, ο πρόεδρος του Κολεγίου Μπαρντ κάλεσε τον Έπσταϊν στην πανεπιστημιούπολη – όπου ο παιδόφιλος φέρεται να έφερε μαζί του μερικά νεαρά κορίτσια.

Ο συγγραφέας Νόαμ Τσόμσκι είχε επίσης πολλές συναντήσεις με τον Έπσταϊν για δείπνο στο αρχοντικό του στη Νέα Υόρκη το 2015.

Ο Μπιλ Μπερνς, ο οποίος είναι διευθυντής της CIA από το 2021, είχε προγραμματισμένες τρεις συναντήσεις με τον Έπσταιν το 2014, πρώτα στην Ουάσιγκτον και μετά στη Νέα Υόρκη στο σπίτι του.

Σε όλα τα ημερολόγια ο Έπσταϊν χρησιμοποίησε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «jeevacation@gmail.com» που δημιούργησε για χρήση κατά τη διάρκεια της ποινής φυλάκισης 13 μηνών – δείχνοντας την περιφρόνηση του για το νόμο.
ΠΗΓΗ

{ ΣΥΝΔΕΣΗ: Υπόθεση Επστάιν και όχι μόνο: H MΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ !  ΚΑΙ  The ‘sex slave’ scandal that exposed pedophile billionaire Jeffrey Epstein (από NEW YORK POST ) ΚΑΙ   Υπόθεση Επστάιν και όχι μόνο: H MΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ !  ΚΑΙ  Αυτά δεν είναι απλές αποκαλύψεις, είναι ο χειρότερος βόθρος και συγχρόνως ο κόλαφος της ανθρώπινης ύπαρξης...(και η υπόθεση Επστάιν)...ακόμη κι αν αληθεύει και το 1/3... ΚΑΙ  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΕ ΑΚΡΙΒΟΘΩΡΗΤΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ: " ευχαριστήστε το θεό και τον ατζέντη σας και άντε γαμ...τε!"  ΚΑΙ  Καμάρωσε παγκοσμιοποιημένε υπήκοε τις κεφαλές της "κοινωνίας"..! (Επστάιν & Κλίντον.. ) ΚΑΙ: Ghislaine Maxwell ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΧΙ! Κατά τη γνώμη μας μια τέτοια υπ-ανθρωπότητα, με τέτοιες "ορέξεις", ανάλογη "αισθητική" και μακάρια ύπνωση των μαζών, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝ..."ΕΛΙΤ" ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ! }


Εν είδει επιλόγου:

 ΚΑΙ ΟΧΙ κύριοι των NewYork Times, που μήπως θέλατε (;) να δημιουργήσετε και "κλίμα" υπέρ των ασυγχώρητων καθαρμάτων, καθώς όπως φαίνεται πολλά-μα πάρα πάρα πολλά μέλη (και κάποια πολύ ψηλά στην κοινωνική κλίμακα) της κοινωνικοπολιτικής και οικονομικής ελίτ συνδέονται με εγκληματικά κυκλώματα διακίνησης, σεξουαλικής κακοποίησης, βασανισμού κι ακόμη ίσως και θανάτωσης(;) μικρών παιδιών σε Ευρώπη και Ηνωμένες Εταιρείες Αμερικής!  Ώστε λοιπόν για την περίφημη αμερικανική εφημερίδα: Η παιδοφιλία  είναι διαταραχή"("disorder") κι όχι έγκλημα "???!!!  Εκτός από νοσηρότατη και άκρως επικίνδυνη για την κοινωνία διαταραχή, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΕΧΘΕΣΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, σε βάρος αθώων κι ανυπεράσπιστων παιδιών, έγκλημα που ακόμη κι αν δεν οδηγήσει στο φόνο του ανήλικου θύματος οδηγεί στην ψυχική του αποδόμηση και την καταστροφή του, ακόμη και μέσω της αναπαραγωγής της φρίκης που βίωσε όταν το θύμα ενηλικιωθεί και γίνει θύτης! Έγκλημα που επισύρει, όπως το βλέπουμε εμείς, ακόμη και τη θανατική ποινή σε αρκετές των περιπτώσεων!

Απόσπασμα από την ανάρτηση: Η "θεόπνευστη" πτυχή μιας τεράστιων διαστάσεων εγκληματικής μάστιγας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου