ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

" Τίποτα δεν είναι πραγματικό, θέλουν απλώς να ελέγχουν τη ζωή σας!"

 

Ως εισαγωγή στο άρθρο που ακολουθεί, παραθέτουμε ένα βιντεάκι με τον "φιλόσοφο" του WEF και καθηγητή στο πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ Yuval Noa Harari. Το "δεξί χέρι" του "The Great Reset  προέδρου" Klaus Scwhab-"Θα τσιπάρω όλα τα δίποδα πρόβατα" (στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ όπου κάθε φορά "κάνουν δημόσιες σχέσεις" προσκυνώντας το αφεντικό οι αχυράνθρωποι της πολιτικής και των κυρίαρχων γενικά τομέων)... 
 Ο δε Harari, που στηλίτευσε τα περί "ελεύθερης βούλησης" με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο και μίλησε για τον προβληματισμό της "ελίτ" όσον αφορά τις στρατιές των ανθρώπων που στο άμεσο μέλλον θα μείνουν άνεργοι και..."άχρηστοι", οπότε τα βιντεοπαιχνίδια και τα ναρκωτικά θα είναι μια καλή "λύση" (γιατί όχι μαζική εκτέλεση, να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα;), στο παρακάτω βιντεάκι φιλοσοφεί με "αφοπλιστική ειλικρίνεια" και ούτε λίγο ούτε πολύ δηλώνει ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν μια...άνεϋ ουσίας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ (!), μια άκυρη ιστορία όπως τα περί "παραδείσου" και "θεού" (σε αυτό το τελευταίο δεν έχει άδικο, φυσικά...). Και αυτή η μη εκλεγμένη από οποιονδήποτε "λαουτζίκο" φατρία που έχει στο τσεπάκι της τις εκλεγμένες μαριονέτες, χαράζει τον ..."αντίκοσμο" του μέλλοντος ερήμην των άμεσα ενδιαφερόμενων: των "αθώων λαών" στις κατ' επίφαση δημοκρατίες τους  ( "Αυτός που σκύβει μπροστά στο μαστίγιο δεν αξίζει παραπάνω απ' αυτόν που το κρατάει" - EMILE ARMAND και "οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε όσα συμβαίνουν στον κόσμο" - ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ )Παγκόσμια τρομοκρατία: Πώς οι κυβερνήσεις σκοτώνουν πολίτες με νόμους και χειραγώγηση – Τίποτα δεν είναι πραγματικό, θέλουν απλώς να ελέγχουν τη ζωή σας!

Ξυπνήστε και μυρίστε τα ψέματα. Ο κόσμος είναι μια σκηνή και οι ηθοποιοί δεν είναι αυτοί που νομίζεις. 
Ξεχάστε τους περισπασμούς που κατακλύζουν τη ροή ειδήσεων σας—κλιματική αλλαγή (ΘΥΜΗΣΟΥ:Σε ποιους απευθύνονται ; ; ; - Gregory Wrightstone: "Δεν Υπάρχει Κλιματική Κρίση. Η Μέτρια Αύξηση της Θερμοκρασίας και η Αύξηση του CO2 Ωφελούν την Ανθρωπότητα" ) , πανδημίες (ΘΥΜΗΣΟΥ:  Μετά από όλα όσα έγιναν...Μετά από όλα αυτά τα κωμικοτραγικά και "πλανδημικά", μπορείς ακόμη να εμπιστευτείς τα οποιαδήποτε ανανεωμένα αφηγήματά τους;;) πόλεμοι, οικονομικές κρίσεις. Αυτά είναι απλά προπέτασμα καπνού, που αποσπούν την προσοχή σας από τους πραγματικούς κουκλοπαίκτες (ή..."αρχιτέκτονες του ΜΑΤΡΙΞ") που τραβούν τα νήματα πίσω από την κουρτίνα.


Ας μιλήσουμε για την τρομοκρατία, αλλά όχι για την τρομοκρατία που έχετε βάλει να φοβάστε. Ο πραγματικός τρόμος δεν κρύβεται σε σκιές ή μακρινές ερήμους. κάθεται αναπαυτικά σε βελούδινα γραφεία, στολισμένο με κοστούμια και γραβάτες, ασκώντας εξουσία όχι με όπλα και βόμβες, αλλά με πολιτικές και προπαγάνδα.

Σας έχουν κάνει να πιστεύετε ότι η τρομοκρατία είναι πράξη εξτρεμιστών—ομάδων όπως η Αλ Κάιντα, το ISIS ή "μοναχικοί λύκοι" που οδηγούνται από διεστραμμένες ιδεολογίες. Αλλά τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι οι μεγαλύτεροι δράστες του τρόμου είναι οι ίδιοι οι θεσμοί που έχετε μάθει να σέβεστε και να υπακούτε; Ναι, μιλάω για έθνη-κράτη, τις πιο κολοσσιαίες οντότητες εξουσίας και ελέγχου που έχουν υπάρξει ποτέ.

Αυτά τα έθνη-κράτη, τα οποία διοικούνται από μια κλούβα χρηματοδοτών, μυστικών πρακτόρων, στρατιωτικών ηγετών και πολιτικών προσωπικοτήτων, είναι οι πραγματικοί αρχιτέκτονες του τρόμου. Χειραγωγούν ολόκληρους πληθυσμούς, μετατρέποντάς τους σε υπάκουους πολίτες μέσα από ένα ανελέητο μπαράζ εθνικισμού και προπαγάνδας. Χαράζουν αυθαίρετα σύνορα, δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση ενότητας και ομοιογένειας, ενώ κάνουν πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους τους από την κούνια ως τον τάφο.

Σκέψου το. Σε τρομοκρατούν να πληρώνεις φόρους, με την απειλή της φυλάκισης να διαφαίνεται πάνω από το κεφάλι σου. Και για τι; Για να μπορέσουν τα σκληρά κερδισμένα λεφτά σας με κόπο να χρηματοδοτήσουν πολέμους που σφαγιάζουν αθώα παιδιά σε ξένες χώρες; Ώστε τα χρέη της κοινότητάς σας, που οφείλονται σε απρόσωπες εταιρίες, να μπορούν να εξυπηρετηθούν με τα χρήματά σας;

Και ας μην ξεχνάμε τις ιδιωτικές τυραννίες—τους μεγιστάνες της ενέργειας και τους βαρόνους του νερού που κρατούν ομήρους τα είδη πρώτης ανάγκης, έτοιμοι να σας σύρουν στα δικαστήρια ή να κατασχέσουν την περιουσία σας εάν τολμήσετε να χάσετε μια πληρωμή. Δεν διαφέρουν από τους γκάνγκστερ που απαιτούν χρήματα για "παροχή προστασίας", εκτός από το ότι φορούν ακριβά κοστούμια και έχουν διπλώματα Ivy League.

Αλλά η πιο απαίσια πτυχή αυτής της παρωδίας; Όσοι τολμούν να μιλήσουν, να ξεσκίσουν το πέπλο και να αποκαλύψουν την αλήθεια, φιμώνονται συστηματικά. Ο πρόωρος θάνατός τους χαρακτηρίζεται βολικά ως ατυχήματα, ασθένειες ή αυτοκτονίες, ενώ τα μέσα ενημέρωσης - ένα γρανάζι στο μηχάνημα - τους χαρακτηρίζουν ως διαταραγμένους θεωρητικούς συνωμοσίας.

Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε—ένας κόσμος όπου οι αληθινοί τρομοκράτες δεν κρύβονται σε σπηλιές ή ερήμους, αλλά παρελαύνουν σε διαδρόμους εξουσίας, όπου οι πραγματικές πράξεις τρόμου καλύπτονται από νομιμότητα και εξουσία. Είναι ένας κόσμος όπου η πιο επιτυχημένη μορφή ελέγχου του νου σας πείθει ότι το χιόνι που κοιτάτε είναι μαύρο, όχι άσπρο.

Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε; Πρώτα, αμφισβητήστε τα πάντα. Μην καταπιείτε τις αφηγήσεις που σας τροφοδοτούν. Κοιτάξτε πέρα ​​από τους τίτλους και δείτε τις χορδές να τραβούν. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας και τους άλλους. Η γνώση είναι δύναμη, και σε αυτή τη μάχη για την αλήθεια, είναι το πιο ισχυρό σας όπλο.

Αποκαλύφθηκαν δολοφονίες, συγκαλύψεις και συνωμοσίες!

Ψάχνοντας βαθύτερα σε αυτόν τον λαβύρινθο εξαπάτησης και χειραγώγησης, αποκαλύπτουμε περισσότερα από μεμονωμένα περιστατικά κατάχρησης εξουσίας. βρίσκουμε ένα συστημικό, παγκόσμιο μοτίβο φίμωσης όσων τολμούν να μιλήσουν ενάντια στην αφήγηση που ορίζουν οι δυνάμεις (της επικυριαρχίας σε βάρος των μαζών).

Σκεφτείτε την ανατριχιαστική περίπτωση του Gough Whitlam, του πρωθυπουργού της Αυστραλίας που αποπέμφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες τη δεκαετία του 1970. Η επίσημη ιστορία μας τροφοδοτεί μια ιστορία πολιτικού αδιεξόδου, αλλά ας αντιμετωπίσουμε την αβέβαιη αλήθεια. Το πραγματικό έγκλημα του Whitlam ήταν η τολμηρή του στάση ενάντια στο Pine Gap, την αμερικανική βάση κατασκόπων. Η απόλυσή του δεν ήταν ένας απλός πολιτικός ελιγμός. ήταν μια αυστηρή προειδοποίηση για κάθε παγκόσμιο ηγέτη που τολμά να αψηφήσει την παγκόσμια δομή εξουσίας.

Έπειτα, υπάρχει η στοιχειωμένη ιστορία του Δρ Ντέιβιντ Κέλι, ενός άνδρα μπλεγμένου σε έναν ιστό διεθνούς κατασκοπείας και πολιτικής εξαπάτησης. Ο Κέλι ήταν πιόνι σε ένα πολύ μεγαλύτερο παιχνίδι, κατηγορούμενος ότι διέρρευσε πληροφορίες σχετικά με τους κατασκευασμένους ισχυρισμούς της κυβέρνησης Μπλερ για ΟΜΚ (= όπλα μαζικής καταστροφής) στο Ιράκ. Ο μετέπειτα θάνατός του, που χαρακτηρίστηκε ως αυτοκτονία, είναι πολύ βολικός, πολύ "καθαρός". Μυρίζει έντονα συγκάλυψη, μια απαίσια συνωμοσία για να φιμώσει έναν άνθρωπο που ήξερε πάρα πολλά και μια προειδοποίηση για άλλους που μπορεί να σκεφτούν να βγουν από την κατευθυντήρια γραμμή.

Η περίπτωση του Michael Hastings προσθέτει άλλο ένα σκοτεινό κεφάλαιο σε αυτή την αφήγηση. Ένας ατρόμητος δημοσιογράφος, ο Χάστινγκς βρισκόταν στα πρόθυρα να αποκαλύψει το υπόβαθρο των αμερικανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων. Ο πρόωρος θάνατός του σε ένα φλεγόμενο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αμέσως αφού εξέφρασε την ανάγκη «να βγει από το ραντάρ», είναι κάτι παραπάνω από ύποπτος. Φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας δολοφονίας που έχει εγκριθεί από το κράτος, ειδικά υπό το φως των αποκαλύψεων σχετικά με τις δυνατότητες της CIA να ελέγχει από απόσταση οχήματα.

Αλλά το θράσος αυτών των σκιωδών δυνάμεων δεν σταματάει στους μεμονωμένους στόχους. Ολόκληροι πληθυσμοί έχουν μετατραπεί σε παρά τη θέλησή τους (και κρυφά από τους ίδιους) πειραματόζωα. Οι βρετανικές πυρηνικές δοκιμές στη Μαραλίνγκα, που πραγματοποιήθηκαν με το ψεύτικο πρόσχημα μιας ακατοίκητης γης, αποδεκάτισαν τις κοινότητες των Αβορίγινων.

Προχωρήστε γρήγορα στην πανδημία του COVID-19 και βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ανησυχητική πιθανότητα ότι ο SARS-CoV-2 δεν είναι προϊόν της φύσης, αλλά ένα ανθρωπογενές εργαλείο για παγκόσμια χειραγώγηση. Η απάντηση στην πανδημία - καταπιεστικά lockdown, ένα βιαστικό εμβόλιο που αψηφά τον ίδιο τον ορισμό του εμβολίου - υπονοεί ένα μεγαλύτερο, πιο διαβολικό σχέδιο ελέγχου των μαζών.

Η αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή, που ενορχηστρώθηκε από τις δυτικές δυνάμεις, δεν είναι απλή περιπέτεια εξωτερικής πολιτικής. είναι μια υπολογισμένη στρατηγική χάους και καταστροφής. Η δημιουργία και η εγκατάλειψη των Ταλιμπάν, η κατασκευασμένη αναταραχή στο Ιράκ, η άνοδος του ISIS — δεν είναι τυχαία γεγονότα αλλά ενορχηστρωμένα βήματα σε ένα μεγάλο σχέδιο παγκόσμιας κυριαρχίας και τρόμου.

Σε αυτόν τον κόσμο, όπου η αλήθεια μπερδεύεται και διαστρεβλώνεται για να ταιριάζει στην ατζέντα αυτών που βρίσκονται στην εξουσία, οι ιστορίες των Γουίτλαμ, Κέλι, Χέιστινγκς και αμέτρητων άλλων χρησιμεύουν ως ζοφερές υπενθυμίσεις. Δεν είναι απλώς θύματα. είναι σύμβολα μιας πολύ μεγαλύτερης, πολύ πιο τρομακτικής πραγματικότητας.

Μια πραγματικότητα όπου η διαφωνία δεν αποθαρρύνεται απλώς. έχει εκμηδενιστεί. Καλώς ήρθατε στον πραγματικό κόσμο, όπου η μεγαλύτερη απειλή δεν κρύβεται στη σκιά. στέκεται σε κοινή θέα, καλυμμένο με το πρόσχημα της διακυβέρνησης και της εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου