ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Mα γιατί πονοκεφαλιάζετε, "χρήσιμοι άρχοντες" μου για το τι θα κάνετε με "όλους αυτούς τους άχρηστους και δίχως σκοπό ανθρώπους" ; *

* Γιατί δεν τους αφανίζετε, να τελειώνετε κι εσείς και αυτοί οι άθλιοι πληβείοι, τα προβληματικά ανθρωποζώα; Πού να μπλέκετε με αμφίβολης αποτελεσματικότητας γενετικούς πειραματισμούς...

"Οι Άχρηστοι Άνθρωποι του Harari"

https://www.youtube.com/watch?v=Sj5cgk3KGT4&t=88s

 Θαυμάστε ρητορική (ποιους άραγε σου θυμίζουν αυτές οι αντιλήψεις περί ανώτερων και κατώτερων άρα κι αναλώσιμων υπάρξεων;), όλοι εσείς οι "άχρηστοι", η "φύρα", ο "πονοκέφαλος" για τα άψυχα φρικιά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (πάμε για άλλη μια φορά: Έχετε πραγματικά κατανοήσει την ατζέντα της "Μεγάλης Παγκόσμιας Επανεκκίνησης" ;) και τους πρωτεργάτες της "Μεγάλης Επανεκκίνησης" προς τη νέα τεχνο-φεουδαρχία...Στην Εδέμ του απόλυτου ελέγχου των ανθρώπινων ρομπότ, του μετανθρωπισμού και της τεχνητής νοημοσύνης απόλυτης αφέντρας επί μυαλών και καλωδιωμένων σαρκίων της "πλέμπας" ("τα βασικά προϊόντα του επόμενου κύματος όλων των αλλαγών", όπως λέγεται). Εκεί όπου οι ολιγάρχες θα κατέχουν τα πάντα και οι ενσωματωμένες μάζες (άρα όχι πια άχρηστες γι' αυτούς) των ανθρωποκοπαδιών ΔΕΝ θα έχουν τίποτε δικό τους. Μπίνγκο! Αυτό θα πει... απελευθέρωση από τον υλισμό..;  Δεν θα διαθέτουν ούτε καν αυτοδιάθεση σε σχέση με το ίδιο το σώμα τους. Και οι αφεντάδες θα μεριμνήσουν, ας είναι καλά η μεγαλοψυχία τους, να τους εκτρέφουν όπως τα οικόσιτα ζώα, αλλά προβληματίζονται για το "πώς θα βρουν σκοπό στην (απόλυτα ποδηγετήσιμη, μηχανιστική) ζωή τους, έτσι άχρηστοι και άσκοποι που είναι", όλα αυτά τα κατώτερα για το δικό τους ανώτερο είδος ... δίποδα ζώα... Και μια "καλή υπόθεση" αποτελεί ένας (δημιουργικός) "συνδυασμός drugs και video games"...! 

ΜΕΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ: Klaus Schwab: "Η Μεγάλη Επανεκκίνηση θα οδηγήσει στη συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας"

Ας απολαύσουμε σ' άλλο βίντεο και τον δρ. Schwab, σε ένα άλλο διαφωτιστικό για τις αγαπημένες τους θεωρίες (και ... πράξεις;;;;), όπου: 
 "η (ειδοποιός) διαφορά σε αυτή την 4η Βιομηχανική Επανάσταση ("ΤΗΕ GREAT RESET"), σε σχέση με προηγούμενες, είναι ότι αλλάζει εσένα..." Πώς όμως; Η απάντηση είναι αφοπλιστικά απλή: "...αν λάβεις μια γενετική τροποποίηση αλλάζεις..! Κι αυτό έχει τεράστια επίδραση στην ταυτότητά σου (ξαναδιάβασε την δήλωση της προηγούμενης παραγράφου, με χρώμα)...".  
 Χμ... Μήπως αυτή τη γονιδιακή τροποποίηση την έχουν ήδη λάβει (με ή χωρίς τη συγκατάθεση είναι αδιάφορο στους "οραματιστές"...) πάρα μα πάρα πολλοί άνθρωποι; Υποθέσεις κάνουμε κι εμείς, όπως ο "ανήσυχος επιστήμονας" του αρχικού βίντεο... Και μήπως τώρα εξηγούνται και τέτοιες αλλόκοτες μεθοδεύσεις (?) Η XIΛΗ, (μια από τις "πιο εμβολιασμένες χώρες" του κόσμου), ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ...ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ...."ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ & ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ"! Ώστε αυτοί να ... μην απολέσουν τα......ανθρώπινα δικαιώματά τους! (ΜΑ, ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;;;)

"Klaus Schwab - Ανθρώπινη Επεξεργασία"

ΘΥΜΗΣΟΥ  "άχρηστε / η", αν δεν σκύψεις με δέος στους επίγειους "θεΐσκους" το κεφάλι και δεν τουρλώσεις τα οπίσθιά σου με ευγνωμοσύνη, και αυτό: Tι υπέροχο, εφιαλτικά παραδείσιο, κλουβί είναι ετούτο; Μου φαίνεται πως θα ξεράσω από τη συγκίνηση! (I think I'm gonna puke!) World Economic Forum: "You'll own nothing, and you'll be happy" (While Oligarchs Own Everything) SIEG HEIL!

Σχετικά με τον Harari και τις προβλέψεις του παραπέμπουμε και σε αυτό: "΄Έρχεται το τέλος του ανθρώπου όπως τον γνωρίζουμε;" Καλό ή κακό και για ποιον αυτό;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου