ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΟΧΙ! Κατά τη γνώμη μας μια τέτοια υπ-ανθρωπότητα, με τέτοιες "ορέξεις", ανάλογη "αισθητική" και μακάρια ύπνωση των μαζών, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝ..."ΕΛΙΤ" ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ!

 

 πηγή φωτογραφίας: The Vatican grilled in Geneva
ΣΧΕΤΙΚΕΣ & ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ : Ghislaine Maxwell + Υπόθεση Επστάιν και όχι μόνο: H MΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ !  +  Η "θεόπνευστη" πτυχή μιας τεράστιων διαστάσεων εγκληματικής μάστιγας...  + Αυτά δεν είναι απλές αποκαλύψεις, είναι ο χειρότερος βόθρος και συγχρόνως ο κόλαφος της ανθρώπινης ύπαρξης...(και η υπόθεση Επστάιν)  +  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΕ ΑΚΡΙΒΟΘΩΡΗΤΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ: " ευχαριστήστε το θεό και τον ατζέντη σας και άντε γαμ...τε!" +  " UNITED NATIONS GLOBAL SEX TRAFFICKING EXPOSED BANNED YOUTUBE VIDEO " (Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!)

Τάκερ Κάρλσον: «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το πρόβλημα της .. παιδοφιλίας των ελίτ»..

διεύθυνση video:  https://youtu.be/Kv181qM4AUM - "Tucker Carlson: This is a dangerous cult"

Τάκερ Κάρλσον: «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το πρόβλημα της παιδοφιλίας των ελίτ».. Η προχωρημένη σήψη που εμφωλεύει στον μεταμοντέρνο πολιτισμό της Δύσης εξελίσσεται πλέον τόσο ραγδαία που δεν προλαβαίνουμε να μετρούμε «τέρατα και σημεία»..
Ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, δήλωσε ότι ήρθε η ώρα για το αμερικανικό έθνος να συζητήσει επιτέλους ανοιχτά για ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας – τους παιδόφιλους της ελίτ.
Σύμφωνα με τον Κάρλσον, στα υψηλότερα επίπεδα της πολιτικής, των οικονομικών και της βιομηχανίας του θεάματος, μια σκιώδης φυλή παιδεραστών χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να κρύψουν τα νοσηρά εγκλήματα που διαπράττουν κατά των παιδιών.
Συγκεκριμένα αναφέρει: Ο Τζέφρι Έπσταϊν, για παράδειγμα, ο Έπσταϊν συνέχισε να δειπνεί με μεγιστάνες επιχειρήσεων και αρχηγούς κρατών πολύ καιρό μετά τη σύλληψή του για σεξουαλική επαφή με ανήλικα παιδιά. Πώς το κατάφερνε αυτό; Γιατί κανείς δεν είπε τίποτα; Γιατί οι άνθρωποι συνέχισαν να τρώνε μαζί του; Λοιπόν, τουλάχιστον, μπορούμε να συμπεράνουμε, με βάση τα στοιχεία ότι υπάρχει μια ανοχή στην παιδεραστία μεταξύ ορισμένων εκ των πιο ισχυρών στην κοινωνία μας, μια ανοχή που δεν θα συναντούσατε, ας πούμε, στη μέση αμερικανική οικογένεια της μεσαίας τάξης. 
 Μερικοί από τους πλούσιους είναι πραγματικά διαφορετικοί από αυτό που οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε ως φυσιολογικό. Αυτό είναι ξεκάθαρα αλήθεια και σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερα στοιχεία για αυτό, σκεφτείτε την Balenciaga. Η Balenciaga είναι αυτό που αποκαλούν «μάρκα πολυτελείας».

Η Balenciaga είναι μια εταιρεία που πουλά πάνινα παπούτσια και βαμβακερές μπλούζες 1.500 δολαρίων σε άτομα που κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα λεφτά τους. Πιθανότατα δεν κάνετε τα ψώνια των παιδιών σας για το σχολείο από την Balenciaga, αλλά μερικοί άνθρωποι προφανώς το κάνουν. Αυτή την εβδομάδα, η Balenciaga κυκλοφόρησε μια νέα διαφημιστική καμπάνια στο Instagram και το κύριο σημείο της ήταν το σεξ με παιδιά.
Μια φωτογραφία έδειχνε μια πολύ νεαρή κοπέλα ξαπλωμένη μπρούμυτα σε έναν καναπέ με κεριά, άδεια ποτήρια κρασιού και ένα κολάρο σκύλου σε ένα τραπεζάκι μπροστά της. Μια άλλη φωτογραφία έδειχνε το ίδιο κορίτσι, ένα νήπιο, να κρατά ένα αρκουδάκι ντυμένο με σεξουαλικά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός δερμάτινου λουριού και στη συνέχεια, σε περίπτωση που χάσατε το νόημα, μια άλλη φωτογραφία το έκανε ξεκάθαρο.
Αυτή η φωτογραφία έδειχνε σελίδες από ένα ψήφισμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου που κατέρριψε έναν νόμο που είχε διαμορφωθεί για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας. Όποιος οργάνωσε τη φωτογράφιση φρόντισε να συμπεριλάβει ένα μέρος αυτής της απόφασης που χρησιμοποιεί τη λέξη «σεξ» ή «σεξουαλικό» τέσσερις φορές και φυσικά, αυτό δεν ήταν ατύχημα, ούτε έγινε κατά λάθος. Η Balenciaga ήθελε να σε κάνει να το προσέξεις. Εδώ λοιπόν έχετε μια μεγάλη διεθνή εταιρεία λιανικής που θεωρείται οίκος μόδας η οποία προωθεί την παιδική πορνογραφία και το σεξ με παιδιά και δεν το προωθεί διακριτικά, αλλά ευθέως.
Καμία υγιής κοινωνία δεν μπορεί να το ανεχτεί αυτό, και στην πραγματικότητα, καμία δεν το ανέχτηκε ποτέ. Δεν υπήρξε ποτέ μια εποχή στην αμερικανική ή στην παγκόσμια δυτική ιστορία όπου η παιδεραστία να θεωρούνταν οτιδήποτε άλλο εκτός από το χειρότερο πράγμα, το πιο φρικιαστικό έγκλημα που μπορεί κανείς να φανταστεί. Οι παιδόφιλοι δολοφονούνται στις φυλακές γιατί ακόμη και οι πιο σκληροι δολοφόνοι τους θεωρούν ανήθικους. Η σεξουαλικότητα των παιδιών δεν πρέπει να γίνεται καν θέμα σκέψης, πόσο μάλλον συζήτησης ή φωτογράφισης από τους ενήλικες!

Είναι εντελώς απαράδεκτο, αλλά προφανώς δεν είναι πλέον απαράδεκτο. Ορισμένοι ακαδημαϊκοί έχουν επαναπροσδιορίσει τους παιδοβιαστές ως ανήλικα ελκυστικά άτομα και το θέμα, φυσικά, είναι να σκορπίσουν το μήνυμα ότι στην πραγματικότητα δεν έγινε και κάτι τόσο σπουδαίο. Γι’ αυτούς είναι απλώς ένα διαφορετικό είδος αγάπης. Έτσι, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένης αυτής της τάσης, εκτός από μερικές μεμονωμένες εξαιρέσεις, ότι σχεδόν όλα τα Μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, αγνόησαν εντελώς τη διαφημιστική καμπάνια παιδικής πορνογραφίας της Balenciaga.

Δεν υπήρχε ούτε μια ιστορία γι’ αυτό στους New York Times σήμερα το πρωί, ή στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος ή στο CNN ή στο NBC. Δεν έγινε λόγος για έρευνα ή μποϊκοτάζ των προϊόντων της. Οι συνήθεις αγανακτισμένοι έμποροι έμειναν εντελώς σιωπηλοί γιατί δεν ήταν αγανακτισμένοι.

Η Balenciaga εξέδωσε τελικά μια δήλωση λέγοντας ότι επρόκειτο να τιμωρήσει τον φωτογράφο που έκανε τη λήψη σαν να έφταιγε ο φωτογράφος και δεν το γνώριζαν και μετά από αυτό, η ιστορία ουσιαστικά πέθανε και αυτό σημαίνει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Balenciaga, ένας άντρας που ονομάζεται Cédric Charbit, δεν θα γίνει κοινωνικός παρίας για αυτό που μόλις έκανε η εταιρεία του. Θα συνεχίσει, όπως συνέχισε ο Jeffrey Epstein, να απολαμβάνει την πολυάσχολη κοινωνική του ζωή, περιστοιχιζόμενος από τους πολλούς πανίσχυρους φίλους του.

Εδώ, ένας πρώην βοηθός διευθυντή του FBI ζητά «αστικές και ποινικές συνέπειες» εναντίον οποιουδήποτε δεν του αρέσει να γίνεται κουβέντα για την σεξουαλικότητα των παιδιών. Εάν παραπονιέστε για αυτό, είστε υπεύθυνοι για τους φόνους που διαπράττουν άλλοι άνθρωποι. Είναι αυτό στον νομικό κώδικα; Όχι, δεν είναι, αλλά το NBC News κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να το προσθέσει. Το MSNBC πέρασε τις τελευταίες δύο ημέρες υποδηλώνοντας ότι επειδή υπέγραψε ένα νομοσχέδιο που απαγορεύει στις δασκάλες να σεξουαλοποιούν τα νηπιαγωγεία, ο Ron DeSantis είναι κατά κάποιο τρόπο μπλεγμένος με έναν δράστη μαζικής επίθεσης στο Κολοράντο.
Αν δεν θέλετε μια νηπιαγωγός να μιλήσει στη νηπιαγωγό σας για το σεξ, είστε κατά των γκέι. Ο Ron DeSantis είναι ο πνευματικός πατέρας μιας μαζικής δολοφονίας στο Κολοράντο, έλεγαν στο δελτίο τους. Σοβαρά τώρα; Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε για τον Ron DeSantis ή για το σεξ, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Στην πραγματικότητα, είναι γελοίο. Ωστόσο, συνεχίζουν να το λένε και να το τονίζουν και το ερώτημα είναι, γιατί το λένε συνέχεια; Λοιπόν, το λένε γιατί έτσι είναι αποφασισμένοι να σε εμποδίσουν να μιλήσεις για το θέμα.
Θα σου πουν ότι γίνεσαι συνένοχος στο φόνο. Θα σε απειλήσουν και θα σε μηνύσουν ακόμα μόνο και μόνο για να μη μιλήσεις για το θέμα αυτό. Είσαι υπόλογος έστω και αν το σκέφτεσαι. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ περίεργο, αλλά δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν γιατί στην πραγματικότητα τα παιδιά υφίστανται σεξουαλική εκμετάλλευση σε αυτή τη χώρα, και σε ορισμένες περιπτώσεις για χρήματα. Δεν είναι κρυφό.

Είναι κάτι πέρα για πέρα αληθινό. Αυτό το καλοκαίρι, για παράδειγμα, ο Ματ Γουόλς αποκάλυψε τις φρικαλεότητες που πραγματοποιούνταν στο Ιατρικό Κέντρο Vanderbilt στο Νάσβιλ. Ένας γιατρός εκεί παραδέχτηκε ότι ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα των παιδιών επειδή είναι ένα κέντρο κερδοσκοπίας για το νοσοκομείο. Aνέφερε χαρακτηριστικά:

Δρ Shayne Taylor: Αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις προσφέρουν πολλά χρήματα. Έτσι, η αποκατάσταση στήθους για να γίνεις από γυναίκα, άντρας, θα μπορούσε να αποφέρει 40.000 δολάρια. Ένας ασθενής που κάνει θεραπεία ρουτίνας με ορμόνες που βλέπω μόνο μερικές φορές το χρόνο μπορεί να αποφέρει αρκετές χιλιάδες δολάρια χωρίς να απαιτούνται πολλές επισκέψεις και εργαστήρια. Το νοσοκομείο κερδίζει πάρα πολλά χρήματα».

«Το νοσοκομείο κερδίζει πάρα πολλά χρήματα». Τώρα, αν ήσουν ένας ρεπόρτερ με συνείδηση, θα ήταν η ιστορία της ζωής σου. Είναι όλα εκεί αποτυπωμένα στο βίντεο. Ένας γιατρός παραδέχεται ότι ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα των παιδιών για χρήματα, λέγοντας μάλιστα και πόσα δολάρια κερδίζουν. Πώς θα μπορούσες να προσπεράσεις ένα θέμα σαν κι αυτό; Όμως όλοι το προσπέρασαν. Κανείς δεν το κάλυψε. Αντίθετα, δημοσιογράφοι επιτέθηκαν στον Ματ Γουόλς επειδή το αποκάλυψε. Γιατί το έκαναν λοιπόν αυτό;

Ούτε καλύπτουν τι συμβαίνει στα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του CHOP, του Παιδιατρικού Νοσοκομείου της Φιλαδέλφειας, του διάσημου νοσοκομείου που παραδέχτηκε με email ότι έκανε χειρουργική επέμβαση μορίου σε ανήλικο και έκοψε το στήθος νεαρών γυναικών χωρίς χρέωση, χωρίς να συντρέχει οποιοδήποτε ιατρικός λόγος.

Δεν υπήρχε ιατρική δικαιολογία για αυτό και παρόλα αυτά καμάρωναν για ότι έκαναν. Στη Βοστώνη, ένας υπάλληλος στο Νοσοκομείο Παίδων καυχιόταν σε βίντεο για τα δίχρονα που ετοιμάζονταν να αλλάξουν φίλο. Είναι πραγματικά τρελό. Αλλά και πάλι αγνοήθηκε τελείως και από την πολιτεία και από τα Μέσα και απ’ ολους. Δείτε τι ανέφερε:

DR. KERRY MCGREGOR, Παιδιατρικό Νοσοκομείο Βοστώνης: 

Έτσι, οι περισσότεροι από τους ασθενείς που έχουμε στην κλινική Gems μαθαίνουν πιο πραγματικά είναι το φύλο τους, συνήθως γύρω στην ηλικία της εφηβείας, αλλά ένα μεγάλο μέρος των παιδιών το γνωρίζουν ήδη από τη μήτρα της μητέρας και συνήθως εκφράζουν την ταυτότητα φύλου τους ως πολύ μικρά παιδιά, πριν καν μιλήσουν.

Μπορεί να πουν φράσεις όπως «Είμαι κορίτσι» ή «Είμαι αγόρι» ή «Θα γίνω γυναίκα» ή «Θα γίνω μαμά». Τα παιδιά ξέρουν πολύ νωρίς. Έτσι, στην κλινική Gems, βλέπουμε μια ποικιλία από μικρά παιδιά απο την ηλικία των δύο και τριών ετών και συνήθως μέχρι την ηλικία των εννέα ετών και τα βοηθούμε αφιλοκερδώς να περάσουν στην μετάβαση.

Αυτό δεν είναι επιστήμη. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη. Αυτό είναι τρομακτικό και όμως τα μέσα ενημέρωσης επιλέγουν να το αγνοήσουν. Γιατί; Επειδή κανένας αξιοπρεπής άνθρωπος δεν μπορεί να κοιτάξει αυτό το θέμα κατάματα χωρίς να τσαντιστεί, γιατί είναι πολύ απαίσιο. Δεν έχει να κάνει με την ιατρική. Δεν έχει να κάνει με τη βελτίωση της ζωής των ασθενών ή τη βελτίωση της χώρας.

Όχι. Είναι μια επικίνδυνη λατρεία, μια διαβολική αίρεση που προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη στα παιδιά—όχι μόνο σε λίγα, αλλά σε πολλά. Κάποια στιγμή θα σπάσει το ξόρκι, ολόκληρη η κοινωνία μας θα το αναγνωρίσει αυτό και θα κοιταζόμαστε ντροπιασμένοι που το ανεχτήκαμε έστω και για ένα δευτερόλεπτο, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο.

Νοσηροί καιροί και ήθη διαστροφής – Καμπάνια οίκου μόδας δείχνει παιδιά να κρατούν φετιχιστικά αξεσουάρ!

Η προχωρημένη σήψη που εμφωλεύει στον μεταμοντέρνο πολιτισμό της Δύσης εξελίσσεται πλέον τόσο ραγδαία που δεν προλαβαίνουμε να μετρούμε «τέρατα και σημεία». Πριν προλάβει να σβήσει ο απόηχος ενός φαινομένου διαστροφής, εμφανίζεται άλλο. Πριν σβήσει μια φωτιά, αρπάζει άλλη.
Διαφθορά και αποστασία έχουν γίνει πλέον ο κοινωνικός κανόνας και η ηθικότητα μια σπάνια εξαίρεση. Σημάδι του πόσο ο κόσμος έχει καταληφθεί από εωσφορική μανία, είναι πως όλο και πιο ανοιχτά επιχειρείται ο εκμαυλισμός του πιο υγιούς και αμόλυντου κομματιού της κοινωνίας. Των παιδιών.

Η περίπτωση της διαφημιστικής καμπάνιας του ισπανικού οίκου μόδας Balenciaga, είναι ένα ακόμη φαινόμενο που μαρτυρά πως η αρρωστημένη κουλτούρα της αποκτήνωσης και της ασυδοσίας, απειλεί με άμεσο αφανισμό την παιδική αθωότητα. Μόνο ένας νοσηρός και διεστραμμένος νους θα μπορούσε να συλλάβει την δημιουργία μιας διαφήμισης με κοριτσάκια 4-5 ετών που κρατούν λούτρινα αρκουδάκια – τσάντες τα οποία φορούν σαδομαζοχιστικά αξεσουάρ!

Λουκέτα, δερμάτινοι ιμάντες, φανέλες – δίχτυα και περιλαίμια φιγουράρουν στα αρκουδάκια που κρατούν τα χέρια των ανύποπτων παιδιών. Το ένα κοριτσάκι μάλιστα βρίσκεται επάνω σε ένα κρεβάτι (!) και το άλλο ξαπλωμένο πάνω σε έναν καναπέ με ποτήρια κρασιού μπροστά του! Πόσο βδελυρός μπορεί να γίνει ένας ανθρώπινος νους;
Οι επίμαχες διαφημίσεις κυκλοφόρησαν με την αφορμή της παρουσίασης της κολεξιόν του Balenciaga για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2023, η οποία έγινε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Η διαφθορά των παιδιών γίνεται εικαστικό θέαμα

Εικόνες που «παντρεύουν» την αθωότητα με την διαστροφή για να την περάσουν ως μια «φυσιολογική» νέα πρόταση για τα παιδιά. Ουσιαστικά τα πραγματικά «αξεσουάρ» δεν είναι τα προϊόντα του οίκου μόδας, άλλα τα ίδια τα παιδιά που διακοσμούν την διαστροφή κάποιου ερεβώδους νου. Μια ελεεινή και τρισάθλια καμπάνια που κάλλιστα θα μπορούσε να πει κανείς πως φλερτάρει με τα όρια της παιδικής πορνογραφίας, δια της πλαγίας οδού. Ένας διάσημος οίκος μόδας της Ευρώπης, κλείνει το μάτι στην παιδεραστία με κάθε «μεγαλοπρέπεια», και κάποιοι ψάχνουν ακόμα να βρουν τι φταίει για την φρικτή δυσοσμία που αναδίδεται από τις κοινωνίες μας!

Ας αναλογιστούμε μόνο πως υπήρξαν γονείς που επέτρεψαν στα παιδιά τους να πάρουν μέρος σε αυτό το διαφημιστικό έκτρωμα, θεωρώντας πως συμμετέχουν σε κάτι το «προχωρημένο»! Υπήρξε διευθυντής, διαφημιστής, γραφίστας, στυλίστας, φωτογράφος και άλλα μέλη μιας ολόκληρης εταιρικής ομάδας που αντίκρισαν παιδάκια να κρατούν σαδομαζοχιστικά σύμβολα και δεν τους έκανε καμία αρνητική εντύπωση!

Ασφαλώς εδώ δεν πρόκειται περί… λάθους ή εσφαλμένης εκτίμησης, όπως λένε κάποιοι που μετέφεραν την είδηση και στρουθοκαμηλίζουν μέσα στον βούρκο της ανοησίας τους. Είναι μια επιτηδευμένη, μελετημένη και οργανωμένη καμπάνια που επιχείρησε να προάγει συνειδητά τον εκμαυλισμό των παιδιών.

Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες της καμπάνιας υπήρχε τοποθετημένο στο σκηνικό ένα έγγραφο που αφορούσε μια απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, σχετικά με μια υπόθεση παιδεραστίας! Μπορεί μετά τον σάλο που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οίκος να απέσυρε το διαφημιστικό με μια υποκριτική «συγγνώμη», άλλα το σχέδιο παραμένει σχέδιο και η ανωμαλία παραμένει ανωμαλία.

Ψυχολογικά τεστ από τους αναμορφωτές του κόσμου

Τα ασαφή όρια ηθικής που (δεν) υπάρχουν στον χώρο των τεχνών και της διαφήμισης, προσφέρουν το ιδανικό έδαφος ώστε να εμφανίζονται όλο και συχνότερα τέτοια εικαστικά εκτρώματα για να τεστάρονται οι αντιδράσεις της κοινωνίας και να γίνεται αντιληπτό κατά πόσο είναι έτοιμος ο κόσμος να συμβιβαστεί με την απόλυτη αποκτήνωση.

Οίκοι μόδας και εταιρίες προϊόντων που διοικούνται από διεστραμμένους ανθρώπους συμπορεύονται με την μηδενιστική κουλτούρα του δικαιωματισμού και παραβιάζουν μέτρο με το μέτρο το άσυλο της παιδικής αθωότητας για να δημιουργήσουν μια κόλαση επί γης. Είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο πως τέτοιες εταιρείες πρέπει να μποϊκοτάρονται.

Μέσω της διαφήμισης, της τηλεόρασης, της παιδείας, της τέχνης, της μόδας, του «star system», ακόμα και μέσω νόμων του κράτους, επιχειρούν να σεξουαλικοποιήσουν πλήρως τα παιδιά για να τα εντάξουν ως σκλάβους της σάρκας στον σατανικό κόσμο ακολασίας που οραματίζονται.

Το μοναδικό άσυλο για τα παιδιά

Ακόμη ευτυχώς, οι αρρωστημένες «εμπνεύσεις» που πετούν κάποιοι ως «πυροτεχνήματα» προκαλούν αποτροπιασμό και βδελυγμία σε πολύ κόσμο, άλλα η διαφθορά συνεχίζει να κατατρώει τον κοινωνικό ιστό και οι αντιστάσεις ολοένα και μειώνονται. Σε έναν κόσμο αθεόφοβης αποστασίας, οι ηθικοί κώδικες δεν αρκούν από μόνοι τους για να αποκρούσουν το πελώριο κύμα της διαφθοράς. Χρειάζεται και ο Θεός, γιατί ηθική χωρίς Θεό είναι οικοδόμημα χτισμένο στην άμμο που θα παρασυρθεί εύκολα από την κοσμοπλημμύρα της πλειοψηφίας.

Στην εποχή μας οι σκανδαλοποιοί δεν είναι μεμονωμένα πρόσωπα, άλλα ολόκληρες ομάδες σκέψης, ιδεολογίες, συλλογικότητες, συστήματα εξουσίας ακόμα και κράτη ολόκληρα. Γι αυτό και καταποντίζεται ολόκληρη η ανθρωπότητα στον πυθμένα της ιστορίας και γι’ αυτό είμαστε άξιοι να αντιμετωπίσουμε την οργή του Θεού…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου