ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Στατιστικές και στοιχεία που "ουρλιάζουν":


Πρωτότυπο άρθρο: Athlete Deaths are 1700% higher than expected since COVID Vaccine roll-out ("Οι θάνατοι αθλητών είναι 1700% υψηλότεροι από τους αναμενόμενους μετά την κυκλοφορία του εμβολίου COVID")

Κατ' εμάς όλα όσα συγκλονιστικά περιγράφει και στοιχειοθετεί (στοιχεία σοβαρών ερευνών με διαφωτιστικά διαγράμματα) το παραπάνω άρθρο, κι όχι μόνο για την "ελεύθερη πτώση" των αθλητών (ακολουθεί μεταφρασμένο στα ελληνικά), μπορούν να συνοψιστούν μόνο σε μία λέξη, σαφώς σκοτεινή στις προεκτάσεις της αλλά αναπόφευκτη ως συμπέρασμα βάσει των συντριπτικών πλέον κραυγαλέων ενδείξεων, "συμπτώσεων", στοιχείων: Annihilation, επιλέγουμε τον αγγλικό όρο...Δυστυχώς...Και η πρωτοφανής μανία και το αδικαιολόγητο μένος για μία "νόσο" όπου το 99% των "πληγέντων" επιβίωνε (σε μεγάλη πλειοψηφία ασυμπτωματικοί, άρα ΜΗ ΕΝΕΡΓΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ!), ο παροξυσμός να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός του πλανήτη ίσως "μεταφράζεται" στο ότι σε αυτό το μαζικής κλίμακας "υγειονομικό πείραμα", με τα σε πειραματικό ακόμα στάδιο σκευάσματα και...τις κατά γενική ομολογία "άγνωστης φύσης μεσοπρόθεσμες & μακροπρόθεσμες παρενέργειες",  δεν ήταν επιθυμητή από τους..."πειραματιστές" μια μεγάλη ομάδα ελέγχου του πειράματος: Οι

ανεμβολίαστοι! Ήρωες όπως αποδείχτηκαν, αντέχοντας στη μεγαλύτερη ιστορικά ψυχολογική τρομοκρατία σε βάρος των ανθρώπινων πληθυσμών, κατά κύριο λόγο των "πληβείων"...! Ανεμβολίαστοι: Το πλήθος εκείνο που απέδειξε την εντυπωσιακή αναποτελεσματικότητα των γονιδιακών επεξεργαστών - "εμβολίων" (σφύζουν σε συντριπτικό ποσοστό οι ΜΕΘ με πλήρως εμβολιασμένους!), τις μοιραίες στην εξέλιξή τους έως πολύ επικίνδυνες παρενέργειες, με τη μη αναστρέψιμη φλεγμονή της καρδιάς και τη δυσλειτουργία στην αιμάτωση της ίδιας και ολόκληρου του οργανισμού (=μυοκαρδίτιδα), τις θρομβώσεις στα αγγεία (= εντολή στα κύτταρα παραγωγής της κάθε άλλο, όπως όλα δείχνουν, παρά αθώας ακίδας πρωτεΐνης), τα εγκεφαλικά επεισόδια, την οξεία καρδιακή ανεπάρκεια και τα  καρδιαγγειακά που πλήττουν παγκοσμίως τον εμβολιασμένο πληθυσμό ανεξαρτήτως ηλικίας, τα "σύνδρομα ξαφνικών θανάτων"(ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ), τις καρκινογενέσεις, την επέλαση αυτοάνοσων...Δυστυχώς...!

Οι θάνατοι αθλητών είναι 1700% υψηλότεροι από τους αναμενόμενους μετά την κυκλοφορία του εμβολίου COVID

Μια έρευνα των επίσημων στατιστικών στοιχείων διαπίστωσε ότι ο αριθμός των αθλητών που έχασαν τη ζωή τους από την αρχή του 2021 έχει αυξηθεί εκθετικά σε σύγκριση με τον ετήσιο αριθμό των θανάτων αθλητών που καταγράφηκαν επίσημα μεταξύ 1966 και 2004.

Σε τέτοιο βαθμό ώστε ο μέσος μηνιαίος αριθμός των θανάτων μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Απριλίου 2022 να είναι 1.700% υψηλότερος από τον μηνιαίο μέσο όρο μεταξύ 1966 και 2004, ενώ η τρέχουσα τάση για το 2022 μέχρι στιγμής δείχνει ότι ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να αυξηθεί σε 4.120% εάν συνεχιστεί ο αυξημένος αριθμός θανάτων, με τον αριθμό των θανάτων μόνο τον Μάρτιο του 2022 να είναι 3 φορές υψηλότερος από τον προηγούμενο ετήσιο μέσο όρο.


Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη που διεξήχθη από το “Τμήμα Παιδιατρικής Καρδιολογίας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης, Λωζάνη, Ελβετία η οποία δημοσιεύθηκε το 2006, μεταξύ των ετών 1966 και 2004 υπήρξαν 1.101 αιφνίδιοι θάνατοι μεταξύ αθλητών κάτω των 35 ετών.Τώρα, χάρη στην ομάδα του GoodSciencing.com, έχουμε έναν πλήρη κατάλογο των αθλητών που κατέρρευσαν ή/και πέθαναν από τον Ιανουάριο του 2021, ένα μήνα μετά τη χορήγηση της πρώτης ένεσης Covid-19 στο ευρύ κοινό.

Επειδή είναι τόσο μεγάλος ο κατάλογος, δεν τον συμπεριλαμβάνουμε σε αυτό το άρθρο, ώστε ο πλήρης κατάλογος να είναι προσβάσιμος στο σύνολό του εδώ.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των καταγεγραμμένων καταρρεύσεων και θανάτων αθλητών μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Απριλίου 2022, με την ευγενική χορηγία της παραπάνω συνδεδεμένης λίστας –Όπως μπορείτε να δείτε, υπήρξε αναμφίβολα μια αύξηση από τον Ιανουάριο του 2021 και μετά, το ερώτημα είναι αν αυτό ήταν συνηθισμένο και αναμενόμενο.Συνολικά μεταξύ 21 Ιανουαρίου και 22 Απριλίου είναι γνωστό ότι έχασαν τη ζωή τους 673 αθλητές. Ο αριθμός αυτός θα μπορούσε, ωστόσο, να είναι πολύ μεγαλύτερος. Έτσι, είναι 428 λιγότεροι από τον αριθμό που έχει πεθάνει μεταξύ 1966 και 2004. Η διαφορά εδώ όμως είναι ότι οι 1.101 θάνατοι συνέβησαν σε διάστημα 39 ετών, ενώ οι 673 πρόσφατοι θάνατοι συνέβησαν σε διάστημα 16 μηνών.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των καταγεγραμμένων θανάτων αθλητών σε διάφορες χρονικές περιόδους –


Ο μέσος ετήσιος αριθμός θανάτων μεταξύ 1966 και 2004 αντιστοιχεί σε 28. Τον Ιανουάριο του 2022 σημειώθηκαν 3 φορές περισσότεροι θάνατοι αθλητών από αυτόν τον προηγούμενο ετήσιο μέσο όρο, όπως και τον Μάρτιο του 2022. Έτσι, αυτό είναι προφανώς εξαιρετικά ενδεικτικό ενός προβλήματος.

Το σύνολο του 2021 ισοδυναμεί με 394 θανάτους, 14 φορές υψηλότερο από τον ετήσιο μέσο όρο των ετών 1966 έως 2004. Το σύνολο Ιανουαρίου-Απριλίου 2022, μια περίοδος 4 μηνών, ισοδυναμεί με 279 θανάτους, 9,96x υψηλότερα από τον ετήσιο μέσο όρο μεταξύ 1966 και 2004.

Ωστόσο, αν διαιρέσουμε τον ετήσιο μέσο όρο 66 έως 04 με το 3 για να τον κάνουμε ισοδύναμο με τους θανάτους 4 μηνών μέχρι στιγμής το 2022, έχουμε 9,3 θανάτους. Έτσι, στην πραγματικότητα, το 2022 μέχρι στιγμής έχει σημειώσει θανάτους 10 φορές υψηλότερους από το αναμενόμενο ποσοστό.

Το ακόλουθο διάγραμμα δείχνει τον μηνιαίο μέσο αριθμό καταγεγραμμένων θανάτων αθλητών –Έτσι, μεταξύ 1966 και 2004, ο μέσος μηνιαίος αριθμός θανάτων αντιστοιχεί σε 2,35. Αλλά μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Απριλίου 2022, ο μηνιαίος μέσος όρος ισούται με 42. Πρόκειται για μια αύξηση της τάξης του 1.696%.

Γιατί, λοιπόν, έχουμε δει μια τόσο δραματική αύξηση;

Η απάντηση πιθανότατα βρίσκεται στην εισαγωγή μιας πειραματικής ένεσης που υποτίθεται ότι προστάτευε από τη νόσο Covid-19, αλλά αντίθετα προκάλεσε ανυπολόγιστες βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα και καρδιαγγειακά προβλήματα.

Μια μελέτη 566 ασθενών που έλαβαν είτε τα εμβόλια της Pfizer είτε της Moderna δείχνει ότι τα σημάδια καρδιαγγειακής βλάβης εκτοξεύτηκαν μετά τη 2η ένεση. Ο κίνδυνος καρδιακών προσβολών ή άλλων σοβαρών στεφανιαίων προβλημάτων υπερδιπλασιάστηκε μήνες μετά τη χορήγηση των εμβολίων, με βάση τις αλλαγές στους δείκτες φλεγμονής και κυτταρικής βλάβης.


Οι ασθενείς είχαν 1 στους 4 κίνδυνο σοβαρών προβλημάτων μετά τα εμβόλια, σε σύγκριση με 1 στους 9 πριν. Ο 5ετής κίνδυνος καρδιακής προσβολής αυξήθηκε από 11% σε 25% χάρη στα εμβόλια (δηλαδή 227% αύξηση).

Ο Dr. Steven Gundry, γιατρός από τη Νεμπράσκα και συνταξιούχος καρδιοχειρουργός, παρουσίασε τα ευρήματα στις επιστημονικές συνεδρίες του ετήσιου συνεδρίου της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας στη Βοστώνη στις 12-14 Νοεμβρίου. Μια περίληψη του άρθρου του δημοσιεύθηκε στις 8 Νοεμβρίου στο Circulation, το επιστημονικό περιοδικό της AHA.

https://www.opindia.com/2021/11/mrna-covid-19-vaccines-increase-possibility-of-coronary-diseases-study/amp/
https://www.ahajournals.org/doi/abs/10.1161/circ.144.suppl_1.10712?s=09

Αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να ψάξουμε περισσότερο από τον αριθμό των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό Covid-19. Η μυοκαρδίτιδα είναι μια πάθηση που προκαλεί φλεγμονή του καρδιακού μυός και μειώνει την ικανότητα της καρδιάς να αντλεί αίμα και μπορεί να προκαλέσει γρήγορους ή μη φυσιολογικούς καρδιακούς ρυθμούς.

Τελικά, η μυοκαρδίτιδα αποδυναμώνει την καρδιά με αποτέλεσμα το υπόλοιπο σώμα να μην παίρνει αρκετό αίμα. Στη συνέχεια μπορεί να σχηματιστούν θρόμβοι στην καρδιά, οδηγώντας σε εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή. Άλλες επιπλοκές της πάθησης περιλαμβάνουν αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Δεν υπάρχει ήπια εκδοχή της μυοκαρδίτιδας, είναι εξαιρετικά σοβαρή λόγω του γεγονότος ότι ο καρδιακός μυς είναι ανίκανος να αναγεννηθεί. Ως εκ τούτου, αφού γίνει η ζημιά δεν υπάρχει δυνατότητα να γυρίσει πίσω το ρολόι.

Το ακόλουθο διάγραμμα παρουσιάζει τις αναφορές μυοκαρδίτιδας στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Γεγονότων Εμβολίων των Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ ανά έτος –Η καρδιακή βλάβη είναι πανταχού παρούσα σε όλο τον εμβολιασμένο πληθυσμό και η βλάβη διαγιγνώσκεται με πολλαπλούς τρόπους. Τα ποσοστά οξείας καρδιακής ανεπάρκειας είναι τώρα 475 φορές μεγαλύτερα από το κανονικό βασικό ποσοστό στο VAERS. Τα ποσοστά ταχυκαρδίας είναι 7.973 φορές μεγαλύτερα από το βασικό ποσοστό. Το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου είναι 412 φορές μεγαλύτερο από το βασικό ποσοστό. Τα ποσοστά εσωτερικής αιμορραγίας, θρόμβωσης περιφερικών αρτηριών, απόφραξης στεφανιαίων αρτηριών είναι όλα πάνω από 300 φορές πάνω από το βασικό ποσοστό.

Οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι υποφέρουν όσο ποτέ άλλοτε.Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιοφυΐα για να καταλάβει ότιο εμβολιασμός του Covid-19 είναι ο λόγος που ο μηνιαίος μέσος όρος των θανάτων αθλητών είναι τώρα 1.700% υψηλότερος από τον αναμενόμενο ρυθμό.

expose-news.com

Δανειστήκαμε το μεταφρασμένο από τα αγγλικά άρθρο από ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου