ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Oι άνθρωποι εξακολουθούν να πέφτουν σαν μύγες, υπό καθεστώς χυδαίας αποσιώπησης και πρωτοφανούς ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ "μαγειρέματος", στο βωμό των εταιρικών υπερκερδών, του υγειονομικού φασισμού, του πολιτικού σαδισμού, του...τέλους του όποιου "πολιτισμού"...Και συνεχίζουν να προσέρχονται σαν πρόβατα προς σφαγή στα εμβολιαστικά κέντρα...Ο προβληματισμός και η κριτική σκέψη απαγορεύονται;

 (Ξανα)πέρνα, αν διαθέτεις γερό στομάχι, κι από εδώ: https://antidras.blogspot.com/2021/01/blog-post_19.html  Και συνέδεσε τα όσα ακολουθούν και με αυτά τα στοιχεία από τις ΗΠΑ που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ στα καθεστωτικά ΜΜΕ: VAERS: εκτοξεύονται οι θάνατοι από εμβόλια το 2021 συγκριτικά με αυτούς από εμβόλια τα τελευταία 31 χρόνια! Επιστήμονες: η επικινδυνότητα εμβολίων covid19 είναι πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.Στις ΗΠΑ οι θάνατοι από τα εμβόλια είναι σε 6 μήνες το 58% όλων των θανάτων από εμβόλια τα τελευταία 31 χρόνια. Από εμβόλια Covid σκοτώθηκαν 9 φορές περισσότεροι απ’ότι από εμβολιασμό γρίπης σε 31 χρόνια.Η θνησιμότητα από εμβόλια covid19 είναι 120 φορές μεγαλύτερη από εκείνη των εμβολίων γρίπης.

Γεύση από Ελλαδιστάν και "επιστημονική διαχείριση" της ... "υγειονομικής κρίσης" :

1ο video: Θέλουν να αποκρύψουν τις παρενέργειες των εμβολίων; - Επιθέσεις σε όσους γιατρούς μιλούν - 2o video: Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό»

Αναρωτήσου: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η αυτονόητη, ως ελεγκτκός μηχανισμός καταγραφής συμβάντων κι εξαγωγής συμπερασμάτων ιατρικού και σαφώς κοινωνικού ενδιαφέροντος, φαρμακοεπαγρύπνηση στο Ελλαδιστάν; Αντίθετα με τις ΗΠΑ (Vaers) και την Ε.Ε., με την Eudra Vigilance: ΙΔΟΥ: τα επίσημα στοιχεία αναλυτικά κι ανά κατηγορία, για τους (καταγεγραμμένους-τα πραγματικά νούμερα είναι άλλα...) θανάτους και τις σοβαρές (με ό,τι σημαίνει αυτό για, σχετικά, μακροπρόθεσμες συνέπειες) σε μεγάλο ποσοστό παρενέργειες στις χώρες της Ε.Ε.. Από το μαζικό πρόγραμμα ενέσιμης παρέμβασης στο γενετικό υλικό των ανθρώπων, με επαναπρογραμματισμό του κυττάρου και την παραγωγή μιας ακίδας πρωτεΐνης τοξικής για τον ανθρώπινο οργανισμό...

Την ίδια στιγμή ως και το bloomberg 21/8/21 αποκαλύπτει:Οι εμβολιασμένοι φαίνεται να προσβάλλονται από τον κορωνοϊό σε εκπληκτικά υψηλό ρυθμό. Αλλά πόσο συχνά δεν είναι σαφές, ούτε είναι βέβαιο πόσο πιθανό είναι να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους. Και τώρα, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορεί να είναι πιο ευάλωτα σε σοβαρές ασθένειες από ό, τι πιστεύαμε. Υπάρχει έλλειψη επιστημονικών μελετών με συγκεκριμένες απαντήσεις, αφήνοντας τους υπεύθυνους χάραξης δημόσιας πολιτικής και στελέχη εταιρειών να διαμορφώσουν σχέδια βασισμένα σε κατακερματισμένες πληροφορίες. Ενώ ορισμένοι ανανεώνουν τις εντολές μάσκας ή καθυστερούν να ανοίξουν τα γραφεία, άλλοι επικαλούνται την έλλειψη σαφήνειας για να δικαιολογήσουν τη διατήρηση της πορείας. Μπορεί όλα να μοιάζουν σαν χάος.

Και μια ενημερωτική περί αποκαρδιωτικών συμβάντων περιήγηση ανά τον πλανήτη "πειραματόζωων", της "Δημοκρατίας της Τυραννίας", που σου ματώνει την ψυχή (αν διαθέτεις) και βάζει φωτιά στην καρδιά για αντίσταση, και μέχρις εσχάτων, στην επέλαση των γκλομπαλιστών ψυχοπαθών (πώς αλλιώς να εξηγηθεί; ακόμη "άγνοια" πραγματικότητας ...;)  με τις ενέσεις μεγάλης επικινδυνότητας (άμεσης ή ως συνέπειας μκροπρόθεσμων "παρενεργειών") και πρωτοφανούς ιστορικά "υποχρεωτικότητας" σε πειραματικά σκευάσματα που ακόμη ... "αξιολογούνται" :

Α) Συγκλονιστικό! Περισσότεροι από 32.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Βραζιλία αφότου εμβολιάστηκαν κατά COVID-19, σύμφωνα με αναφορά των κρατικών μέσων ενημέρωσης.
Τα επίσημα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας ανέφεραν ότι σε διάστημα 5 μηνών, περισσότεροι από 32.000 άνθρωποι στη Βραζιλία πέθαναν από ένεση κατά COVID-19.
Παρά τον υψηλό αριθμό θανάτων μετά τον εμβολιασμό, η έκθεση αναφέρει ότι: «Ο εμβολιασμός παραμένει ο καλύτερος τρόπος ελέγχου της νόσου». {Σχόλιο: δηλαδή ΔΕΝ έχουν ακούσει π.χ. για τα δραστικά, με υψηλότατα ποσοστά ίασης, μονοκλωνικά αντισώματα; Και θυμίζουμε και αυτό: 18 φάρμακα μπορούν να εξαλείψουν τον κορωνοϊό ακόμα και σχεδόν 100%» λένε Ισραηλινοί επιστήμονες (βίντεο) Τι να πει κανείς για την ελληνική περίπτωση του πολλά υποσχόμενου ΦΑΡΜΑΚΟΥ και τις..."εμπλοκές" από αυτούς που τόσο πολύ "νοιάζονται για τη δημόσια υγεία" ώστε να ΕΠΙΒΑΛΛΟΝ "υποχρεωτικότηα" σεεπικίνδυνα σκευάσματα και ν' αντιμετωπίζουν τους ανεμβολίαστους όπως οι ναζί τους Εβραίους: https://antidras.blogspot.com/2021/07/covid-19.html }

Αλλά ακόμη και εκείνα τα περιστατικά θανάτου από ενέσεις COVID-19 θα μπορούσαν να μην αναφερθούν, καθώς το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας ανέφερε τον Ιούλιο ότι στη μικρή πολιτεία του Distrito Federal, τουλάχιστον 711 άνθρωποι πέθαναν μετά τη λήψη της α΄ δόσης εμβολίου, ενώ άλλοι 263 άνθρωποι πέθαναν μετά τη λήψη δύο δόσεων . ΠΗΓΗ

Β) 32χρονος υγιέστατος γεμάτος ζωτικότητα (φωτο δεξιά) πέθανε από ανακοπή 2 μόλις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του για covid19.Το μαρτυρολόγιο των θυμάτων από τα γενετικά ”εμβόλια” mRNA δεν έχει τέλος. Κι ότι βγαίνει δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου…O νεαρός ήταν υπάλληλος κι εργαζόταν σε κατάστημα με είδη διακόσμησης και επίπλων και μετείχε σε μεταφορές και τοποθετήσεις επίπλων…


Γ) Ένας 46χρονος καλής υγείας πεθαίνει 1 λεπτό μετά το εμβόλιο για covid19 από ανακοπή καρδιάς στο εμβολιακό κέντρο του Μεξικού. Οι υγειονομικοί του κάνουν μαλάξεις καρδιάς αλλά μάταια. Ακαριαίος θάνατος από εμβόλιο. Κανείς δεν μπορεί να πει ασυσχέτιστο!!

Δ) Στη γαλλική πόλη Nantes σ΄ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης υποχρεωτικού ή εκβιαστικού-εξαναγκαστικού πειραματικού εμβολιασμού 8 άνθρωποι διαφόρων ηλικιών έπεσαν αναίσθητοι στο έδαφος αμέσως μετά την ένεση…Απελπισμένο το προσωπικό δεν ήξερε ποιον να πρωτοσυντρέξει. Ποιοι από αυτούς θα έχεουν ανήκεστη βλάβη αν κάποιος κατέληξε στο ψυγείο δεν γνωρίζουμε. Σαν τις μύγες πέφτουν η μόνη διαφορά εδώ υπήρξε ο ψύχραιμος παρατηρητής που άνοιξε την κάμερα και κατέγραψε την ανθρώπινη τραγωδία. Αυτό το εμβόλιο προωθούν με θεμιτά κι αθέμιτα μέσα παρ’ότι η αποτελεσματικότητά του έχει πέσει επίσημα στο 38% κι ανεπίσημα θα έχει εξανεμιστεί κι εντελώς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου