ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Έλληνες επιστήμονες γκρεμίζουν με πάταγο το "πανδημικό & εμβολιαστικό αφήγημα" πολιτικών & ειδικών...!

(Διάβασε κι αυτό: ΤΕΛΟΣ..Στη Γερμανία πάνω από 23.000 γιατροί εγκατέλειψαν την εκστρατεία εμβολιασμού. 11 από τα 16 Ομοσπονδιακά κρατίδια θα κλείσουν τα εμβολιακά τους κέντρα ως τις 30 Σεπτεμβρίου! )

"Τα σκευάσματα αυτά ούτε αποτελεσματικότητα έχουν, ούτε ασφάλεια μας παρέχουν. Με την μετάλλαξη Δέλτα φαίνεται πως τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά κι αυτό δείχνουν τα στοιχεία σε Αγγλία και Ισραήλ. Γιατί επιμένουν να εμβολιαστούμε για να αποκτήσουμε ανοσία, ενώ την ίδια ώρα δεν έχουν αποτελεσματικότητα; Γιατί να το κάνουμε αυτό; Δεν νομίζω να είναι οικονομικό το πρόβλημα. Έχουμε προβλήματα ασφάλειας με τα εμβόλια και δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας. Από τα εμβόλια έχουμε θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδες και σπάνιες ασθένειες. Είναι προϊόντα κι αυτός που εισέρχεται για να εμβολιαστεί πρέπει να τα ζυγίσει όλα πριν το κάνει. Θα βάλουμε τους νέους να εμβολιαστούν που είναι το μέλλον της χώρας μας; Μοιάζουν ακατανόητα όλα αυτά. [...] Δεν θέλουν το καλό μας, μόνο την δυστυχία μας, θέλουν και μας εκβιάζουν για να κάνουμε όλοι το εμβόλιο. Το 2009 έκαναν μία πρόβα, αλλά απέτυχαν. "


Καταγγελίες από Έλληνες επιστήμονες: «Θέλουν να μας εκβιάζουν για να εμβολιαστούμε» - Ο Σ.Τσιόδρας, ο ΠΟΥ και η Ουχάν

Σε άκρως ενδιαφέρουσες καταγγελίες προχώρησαν τρεις Έλληνες επιστήμονες, ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Πουλάς, η βιοχημικός, Μαριάννα Ευαγγέλου και ο Πλοίαρχος ε.α και Στρατιωτικός Ιατρός, Ζώης Μπέχλης.

Στην κουβέντα που έγινε, όλοι συμφώνησαν πως δεν πρόκειται για πανδημία όπως αυτή είχε οριστεί στο παρελθόν ενώ υπήρξαν καταγγελίες που αφορούν την ασφάλεια των εμβολίων, ένα... σχέδιο - καρμπόν που απέτυχε στο πρόσφατο παρελθόν (το ανέφερε ο κύριος Μπέχλης αποκαλύπτοντας την προσωπική του περιπέτεια στον στρατό) ενώ πολλά είναι και τα ερωτηματικά που σχετίζονται με τα νούμερα που παρουσιάζονται για τους θανάτους από κορωνοϊό και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων είπαν στο Metropolis 95,5:

Κωνσταντίνος Πουλάς (ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας, στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών)

«Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν χρηματοδοτούμενα κονδύλια κάποιων δεκάδων εκατομμυρίων με εργαστήριο στην Κίνα και την πόλη Γουχάν όπου και μελετούσαν για κορωνοϊούς. Είχαν φτιάξει ομάδες εργαστηρίων και υπήρχε συμμετοχή ελληνικών επιστημόνων και εταιριών πάνω σε αυτές τις μελέτες.

Η κλινική του κ. Τσιόδρα και κάποιες ιδιωτικές εταιρίες συμμετείχαν. Υπέγραφαν για τον κορωνοϊό 2 ότι ήταν φυσικό αίτιο. Είμαστε βέβαιοι πλέον ότι ο κορωνοϊός είναι προϊόν των εργαστηρίων.

Ο ΠΟΫ είναι σκοτεινός. Τα σκευάσματα αυτά ούτε αποτελεσματικότητα έχουν, ούτε ασφάλεια μας παρέχουν. Με την μετάλλαξη Δέλτα φαίνεται πως τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά κι αυτό δείχνουν τα στοιχεία σε Αγγλία και Ισραήλ.

Γιατί επιμένουν να εμβολιαστούμε για να αποκτήσουμε ανοσία, ενώ την ίδια ώρα δεν έχουν αποτελεσματικότητα; Γιατί να το κάνουμε αυτό; Δεν νομίζω να είναι οικονομικό το πρόβλημα. Έχουμε προβλήματα ασφάλειας με τα εμβόλια και δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας.


Από τα εμβόλια έχουμε θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδες και σπάνιες ασθένειες. Είναι προϊόντα κι αυτός που εισέρχεται για να εμβολιαστεί πρέπει να τα ζυγίσει όλα πριν το κάνει. Θα βάλουμε τους νέους να εμβολιαστούν που είναι το μέλλον της χώρας μας; Μοιάζουν ακατανόητα όλα αυτά.

Όσοι επιστήμονες προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό είναι το σωστό, τότε ξεχνάμε την λογική. Πολλές κλινικές έπαιρναν δείγματα από το νοσηλευτικό προσωπικό για να δουν το τείχος των αντισωμάτων. Εγώ τους είπα αυτή η μελέτη είναι άχρηστη και τους είπα να κοιτάξουν άλλους δείκτες.

Οι ίδιες εταιρίες χρηματοδοτούν αυτές τις μελέτες οπότε το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα αντισώματα και τίποτα άλλο. Και κάτι να βγει, το παρουσιάζουν ως φυσιολογικό. Κάτι ύποπτο συμβαίνει».

Μαριάννα Ευαγγέλου (βιοχημικός)

«Δεν είναι πανδημία αυτό που περνάμε. Το 2010 είχαν παραδεχτεί ότι ήταν λάθος που πήγαμε σε πανδημία γιατί είχαν βρεθεί κάποιοι που είχαν πάρει χρήματα για να πουν ότι έχουμε πανδημία.

Και τότε ήταν τα ίδια άτομα που είναι τώρα. Ο ΕΟΔΥ λέει πως οι εμβολιασμένοι ότι αν έρθουν σε επαφή με κρούσμα δεν μπαίνουν σε καραντίνα. Αυτό πως γίνεται; Είναι πολιτική απόφαση. Το PCR test είναι μία απάτη και δεν είναι αξιόπιστο. 

{παραπομπή από εμάς: Διαδώστε: Βαρύ (ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!) το πλήγμα για την "...«Πανδημία» COVID που βασίστηκε στα απατεωνίστικα Τεστ-PCR"..! (= Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ και θεμέλια δοκός της Fake αφήγησης-"πανδημίας των pcr tests", που οδήγησε στην ακατάσχετη κρουσματολαγνεία και τα καταστροφικά lockdowns) }

Τα rapid test είναι πιο αναξιόπιστα από τα PCR test. (θυμίζουμε κι εμείς: "τυρί και φάκα" των rapid test) Έπρεπε οι ασθενείς να ζητούν και τεστ γρίπης γιατί δεν γίνεται όλα να είναι κορωνοϊός. Υπάρχει ένα υποχρεωτικό πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθείται.

Επίσης, τα εμβόλια μέχρι τις 9 Ιουλίου κυκλοφορούσαν παράνομα. Και μία μέρα μετά ψηφίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά παρέκκλιση ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έκτακτη ανάγκη μέχρι ένα χρονικό διάστημα».

Ζώης Μπέχλης (Πλοίαρχος ε.α και Στρατιωτικός Ιατρός)

«Είναι μία πάθηση και θα πρέπει να γίνει μία αναφορά στο 2009. Από τότε είχαν ξεκινήσει να κάνουν κάτι αντίστοιχο και απέτυχαν. Οι ένοπλες δυνάμεις αντέδρασαν. Τότε είχαν σύμβουλο τον κ. Τσιόδρα, τον κ. Βασιλακόπουλο και τον κ. Κουτζαμάνη και ήθελαν με το ζόρι να βάλουν τα εμβόλια στις ένοπλες δυνάμεις.

Δεν παρενέβη τότε κανένας εισαγγελέας και τον καλώ τώρα και θα είναι μάρτυρές μου οι στρατιωτικοί και θα πω όσα ειπώθηκαν στη συζήτηση που έγινε τότε στο συμβούλιο για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος.

Είμαι οργισμένος γιατί οι ίδιοι άνθρωποι δέκα χρόνια μετά κάνουν το ίδιο. Ο κ. Τσιόδρας παραδέχθηκε on camera ότι κάποιοι θάνατοι δεν έχουν σχέση με τον κορωνοϊό.
 (ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: a slap in the face ! (Μade In Greece) – «Επιστημονικές» δηλώσεις και τεκταινόμενα που σφράγισαν το 2020…To video με την περίφημη δήλωση του "αρχι-ειδικού"...)

Ο εμβολιασμός δεν πήγαινε καλά, πέφτει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και έρχεται ο Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ το 2010. Ο κ. Αβραμόπουλος πήρε την ηθική αμοιβή και επειδή η άλλη κυβέρνηση ζήλεψε, πήρε την δεύτερη δόση εμβολίων και την ηθική ικανοποίηση.

Αν δεν έχεις εξαντλήσεις την πρώτη δόση, δεν μπορείς να πάρεις την δεύτερη. Ενώ συνέβαιναν αυτά, η σχολή δοκίμων νόσησε και επικρατούσε ένα κλίμα τρόμου. Υπήρχε τέτοια πίεση από τα Μ.Μ.Ε. για να γυρίσουμε πίσω. Όταν έγινε αυτό μας κάλεσαν στο ΓΕΝ.

Εγώ θεώρησα ότι δόκιμοι έχουν την ανοσία της αγέλης. Ξεκίνησε μια συζήτηση για να εμβολιάσουμε τις ένοπλες δυνάμεις γιατί θα κινδυνεύσουμε όλοι. Εγώ αντέδρασα. Αυτούς τους ενδιέφερε πώς να ξεφορτωθούν τα εμβόλια που πήραν. Εγώ τα πέταξα και οι δόκιμοι γλίτωσαν. Κάποιοι όμως που εμβολιάστηκαν για να πάνε στην Αγγλία νόσησαν.

Δεν θέλουν το καλό μας, μόνο την δυστυχία μας, θέλουν και μας εκβιάζουν για να κάνουμε όλοι το εμβόλιο. Το 2009 έκαναν μία πρόβα, αλλά απέτυχαν. Τώρα, που ήρθε ο Μητσοτάκης στην εξουσία έκανε κάποιες παροχές προς ανθρώπους δικούς του και Μ.Μ.Ε. και δημιούργησε δεσμούς με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα της χώρας που διαλύεται. Όλοι καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει».

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Στην μισάνθρωπη προσπάθειά τους οι νεοναζί κοβινταλιστές απολαμβάνουν τις υπηρεσίες ποικιλώνυμων "προοδευτικών" γραφίδων. Μια από αυτές εντόπισα χθες κι έφριξα με τις αθλιότητες που παραθέτει, επικαλούμενος μάλιστα το θρασίμι και στοιχεία!! Απολαύστε:
    antapocrisis
    Γιατί η κυβέρνηση δεν προωθεί αποφασιστικά τον εμβολιασμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή