ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Άλλη μια δικαστική απόφαση-καταπέλτης για το αφήγημα! Από την Αυστρία αυτή τη φορά...


 
Από το άρθρο παρακάτω: Δρ. Cary Mullis (εφευρέτης της δοκιμής PCR): “… ότι ένα τεστ PCR δεν είναι κατάλληλο διαγνωστικά και ως εκ τούτου δεν λέει τίποτα από μόνη του για τη νόσο ή τη μόλυνση ενός ατόμου.” Σχετική δική μας ανάρτηση: ΒΙΝΤΕΟ - Τι δηλώνει για τα test pcr ο ίδιος ο νομπελίστας εφευρέτης τους


Mια τέτοια, κι ως προς το σκεπτικό της, δικαστική απόφαση σαφώς επιβεβαιώνει όλα όσα εδώ και μήνες μελετούσαμε και επισημαίναμε επίμονα, όλα τα στοιχεία που συγκεντρώναμε και αναρτούσαμε, τα οποία οδηγούν στην "κρουσματολαγνεία", στη συστηματική παραχάραξη ή αποσιώπηση στοιχείων, στα ολέθρια για οικονομικό και κοινωνικό ιστό lockdowns αλλά πολύ χρήσιμα για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση που σχεδίαζαν και με κάθε κατάφωρα παράνομο μέσο σκοπεύουν να υλοποιήσουν... Με δικαιολογία μία ήπια ίωση, που αποτελεί ελάχιστου μεγέθους κίνδυνο για τη συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας παγκοσμίως!! Δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα: α)OΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ??? Πολύ σημαντικό άρθρο, εν είδει χρονικού της..."πανδημίας", με εσωτερικούς συνδέσμους για εκτεταμένη μελέτη: "Τα Απατηλά Τεστ PCR Και Προδότες Πολιτικοί Οδήγησαν Ολόκληρο Τον Κόσμο Στη Τυραννία Των Απαγορευτικών (Lockdowns)" ,  β) Tρομερών προεκτάσεων ανάρτηση: Τα Ποσοστά Σοκ για την θνησιμότητα του COVID-19 | CDC: Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων USA    

Μια ακόμη αρνητική για το αφήγημα εξέλιξη που έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα με μία ακόμη σημαντική νομική απόφαση στο Βέλγιο, όπου η ταπεινωμένη και εκτεθειμένη πλέον κυβερνηση ξεσπάει βίαια πάνω στους νέους, τους μεγάλους αδικημένους και "θαμμένους" σε αυτή την κίβδηλη ως προς τις πραγματικές της διαστάσεις "πανδημία"), που δεν κρατιούνται άλλο φυλακισμένοι!... Αναφερόμαστε στο εξής:  (Βλέπει κι ακούει να μαθαίνει η Griekenland; Στο Βέλγιο, με τα σαφώς "χειρότερα νούμερα" που ανακοίνωναν εκεί ως τώρα...) "ΑΝΑΤΡΟΠΗ: το βέλγικο κράτος κράτος καταδικάστηκε από Δικαστήριο Βρυξελλών ν΄άρει όλα τα μέτρα για Covid19 εντός 30 ημερών!!Κρίθηκαν ως παράνομα!!!!" (εννοείται και το "μασκοφοριλίκι" της "ψευδούς αίσθησης ασφάλειας" κατά δηλώσεις στην αρχή των Ελλήνων "ειδικών" σε αυτή τη Σκοτεινή εποχή της επιστήμης...). Και συνεχίζουμε να επιμένουμε και σε μια άλλη αποσιωποιημένη αλλά καθόλου ασήμαντη παράμετρο: ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΓΡΙΠΗ ;; Πού "ταξίδεψε" κι "εξαφανίστηκε", τελείως όμως, από προσώπου γης; 

Διοικητικό δικαστήριο Βιέννης: η πολιτική covid19 είναι αβάσιμη, το test PCR ακατάλληλo!!!!!!

Στις 24 Μαρτίου, το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης αποφάνθηκε σχετικά με καταγγελία του FPÖ κατά μιας απόφασης απαγόρευσης διαδήλωσης που θεωρούσε ότι ήταν μια κατάφωρα παράνομη απαγόρευση. Στην απόφασή του, το δικαστήριο ταπείνωσε την υγειονομικοπολιτική του covid19 της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Αναφέροντας διεθνώς αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες, μελέτες και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο ορισμός της νόσου ήταν εσφαλμένος και ότι ένα τεστ PCR ως διαγνωστικό του Covid-19 ήταν ακατάλληλο.

Μια απόφαση που περίμενε όλη η Αυστρία, ίσως ακόμη και ολόκληρος ο κόσμος για περισσότερο από ένα χρόνο. Ένα δικαστήριο εξέτασε επιτέλους το σαθρό πεδίο όπου βασίζεται η πολιτική covid19, που επικαλείται μια επικίνδυνη παγκόσμια πανδημία. Μόλις πρόσφατα, ο διάσημος καθηγητής Ιωάννης Ιωαννίδης διαπίστωσε ότι το ποσοστό θνησιμότητας από τη μόλυνση SARS-CoV-19 είναι μόνο 0,15 τοις εκατό – και ακριβώς το ίδιο με αυτό της ετήσιας γρίπης. Κατά τη διάρκεια της φερόμενης πανδημίας, περίπου τόσοι άνθρωποι φαίνεται να είναι άρρωστοι με το Covid-19 όπως άλλοτε με τη γρίπη – ενώ φέρεται να μην πρέπει να υπάρχουν καθόλου ή σχεδόν καθόλου κρούσματα γρίπης παγκοσμίως. Αυτό θέτει προβληματισμούς.

Ο ορισμός της νόσου εντελώς λανθασμένος

Το βιεννέζικο διοικητικό δικαστήριο εξέτασε προσεκτικά τη βάση της πολιτικής υστερίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Αυστρίας ( σσ. και όχι μόνον αυτής) και διαπίστωσε ότι ο ορισμός της ασθένειας από τον Υπουργό Υγείας, Anschober, είναι εντελώς λανθασμένος και αβάσιμος.

Με βάση τους ορισμούς του Υπουργού Υγείας, “Ορισμός κρούσματος Covid-19” από τις 23 Δεκεμβρίου 2020, “επιβεβαιωμένο κρούσμα”: 1) είναι οποιοδήποτε άτομο με αποδεικτικά στοιχεία για το ειδικό νουκλεϊκό οξύ SARS-CoV-2 (δοκιμή PCR, σημείωση ), ανεξάρτητα από την κλινική εκδήλωση ή 2) οποιοδήποτε άτομο με ενδείξεις για ειδικό αντιγόνο SARS-CoV που πληροί τα κλινικά κριτήρια ή 3) οποιοδήποτε άτομο με ενδείξεις για ειδικό αντιγόνο SARS-CoV που πληροί τα επιδημιολογικά κριτήρια. Έτσι, καμία από τις τρεις «επιβεβαιωμένες περιπτώσεις» που ορίζονται από τον Υπουργό Υγείας δεν πληροί τις απαιτήσεις της έννοιας του ΠΟΥ για το «άρρωστο / μολυσμένο άτομο». Ο ΠΟΥ αρνείται να βασιστεί αποκλειστικά στο τεστ PCR (επιβεβαιωμένo κρούσμα 1) (…)

Λόγοι της απόφασης VGW-103/048/3227 / 2021-2, Διοικητικό Δικαστήριο Βιέννη, 24 Μαρτίου 2021
Αν θέλαμε να ζήσουμε σε μια δημοκρατία, αυτή η απόφαση θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα. Όλα τα μέτρα θα πρέπει να αρθούν αμέσως, ολόκληρη η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα πρέπει να παραιτηθεί και να διωχθεί νομικά για την παράλογη καταστροφή αμέτρητων μέσων διαβίωσης.

Ένα εξίσου αξέχαστο απόσπασμα, το οποίο δείχνει τις διαστάσεις στις οποίες η πολιτική, αλλά και τα εξαγορασμένα μέσα ενημέρωσης εξαπάτησαν το κοινό τον περασμένο χρόνο:

Η Υπηρεσία Υγείας της Πόλης της Βιέννης χρησιμοποιεί τους όρους «αριθμός κρουσμάτων», «αποτελέσματα τεστ», «περιστατικά κρουσμάτων» και «αριθμός λοιμώξεων». Αυτή η σύγχυση όρων δεν δικαιολογεί την επιστημονική εκτίμηση της επιδημικής κατάστασης. (…) Για τον ΠΟΥ, ο αποφασιστικός παράγοντας είναι ο αριθμός των λοιμώξεων / ασθενών και όχι εκείνων που βρέθηκαν θετικοί ή άλλους «αριθμούς κρουσμάτων».

Λόγοι της απόφασης VGW-103/048/3227 / 2021-2, Διοικητικό Δικαστήριο Βιέννη, 24 Μαρτίου 2021
Ως βάση για το ιατρικό μέρος των λόγων της απόφασης, το δικαστήριο χρησιμοποίησε τις ακόλουθες αρχές:

Ειδοποίηση ενημέρωσης του ΠΟΥ για χρήστες IVD 2020/05, τεχνολογίες testinq νουκλεϊκού οξέος (NAT) που χρησιμοποιούν αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (PCR) για την ανίχνευση του SARS-CoV-2, 20 Ιανουαρίου 2021

Μελέτη 2020 (Bullard, J., Dust, K., Funk, D., Strong, JE, Alexander, D., Garnett, L., & Poliquin, G. (2020). Πρόβλεψη μολυσματικού σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου coronavirus 2 από διαγνωστικά δείγματα. Κλινικές μολυσματικές ασθένειες, 7j (10), 2663-2666.)

Δρ. Cary Mullis (εφευρέτης της δοκιμής PCR): “… ότι ένα τεστ PCR δεν είναι κατάλληλο διαγνωστικά και ως εκ τούτου δεν λέει τίποτα από μόνη του για τη νόσο ή τη μόλυνση ενός ατόμου.”

Το δικαστήριο καθορίζει ότι μόνο ένας γιατρός δικαιούται να καθορίσει εάν ένα άτομο είναι άρρωστο ή υγιές (2, παράγραφος 2 Z 1 και 2 Medical Act 1998, BGBI. I. No. 169/1998, όπως τροποποιήθηκε από την BGBI. I No. 31 / 2021).

Η υπερβολική ευαισθησία των τεστ αντιγόνου σε σφάλματα αναφέρεται και επικρίνεται ότι η Επιτροπή covid θα βασίζεται αποκλειστικά σε τέτοια τεστ αντιγόνου για τρέχουσες αναλύσεις. Αυτό το μικρό τμήμα πληροφοριών είναι από μόνο του μια πολιτική βόμβα.report24 31/3//21

Την ώρα που η Ελλάδα είναι έτοιμη να δαπανήσει μαμούθ χρηματικά ποσά για προμήθεια self test ο Υπ. Υγείας Γαλλίας, O.Véran δηλώνει: “Υπάρχουν self-test κακής και καλής ποιότητας..Tο δοκίμασα, δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο το αντιγονικό.Δεν είναι απλό,ούτε ευχάριστο,αλλά χρήσιμο”. Το Δικαστήριο της Βιέννης έρχεται ν΄αποφανθεί πως ούτε το PCR είναι αξιόπιστο!!

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου