ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

The people vs "COVIDALISM"

" Κοροναϊός, όπλο δικτατόρων και ολιγαρχών. Θα υποχωρήσουν και πάλι οι λαοί των δυτικών δημοκρατιών, όπως είχαν υποχωρήσει στη ναζιστική μάστιγα;" Vera Sharav


VIDEO: Germany: Scuffles break out as COVID-sceptics and counter-protesters take to Kassel streets

Το πρώτο βίντεο είναι από πολυπληθείς μαζικές αντιδράσεις (anti COVID, anti-fascist στην ουσία...) σε κάμποσες ευρωπαϊκές χώρες, κατά τις αρχές του νέου "πανδημικού έτους". Τα δύο επόμενα βίντεο είναι από το σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε, σε Αγγλία και Γερμανία (πρωτοπόρος o κόσμος εκεί, εδώ και πολλούς μήνες, στον αγώνα κατά των αντι-ανθρώπινων, παρμένων από το 13ο αιώνα του μεσαίωνα, "μέτρων" και θυμίζουμε στον απληροφόρητο αναγνώστη μια χαρακτηριστική "σούμα": Respect ! ) Εντύπωση προκαλούν οι εικόνες σε αυτά τα πολύ πρόσφατα βίντεο, με τον παλμό των διαδηλωτών απέναντι στις δυνάμεις καταστολής των πλασιέ εμβολίων της Big Pharma, καθώς και η μη χρήση από αυτούς των "φίμωτρων" (ο συμβολισμός ήταν εδώ και χιλιάδες χρόνια πολύ σημαντικό συμπλήρωμα στα σχέδια των εκάστοτε τυραννικών εξουσιών), τα οποία σύμφωνα και με τις αρχικές δηλώσεις και των εδώ "ειδικών", που μετά έκαναν στροφή 180 μοιρών γιατί άλλαξαν οι εντολές, προσφέρουν μια "ψευδή αίσθηση ασφάλειας" (τέλος ανάρτησης)

Τέτοιες κινητοποιήσεις, σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο, την υπό ιατρικο-πραξικόπημα και τεχνο-δικτατορικό προωθούμενο μέλλον (που φιλοδοξεί να σαρώσει διαπαντός κάθε έννοια και ισχύ ατομικών και συλλογικών ελευθεριών και δικαιωμάτων), δεν είναι

χθεσινές. Κάθε άλλο: anti-Lockdown Protests All Across Europe - https://off-guardian.org/2020/11/19/anti-lockdown-protests-all-across-europe/) Οι οποίες και γίνονται όλο και πιο μαζικές κι επαναλαμβανόμενες, δηλώνουν την αποφασιστικότητα της αφύπνισης των περισσότερων ευρωπαϊκών λαών: 

Γάλλων (με συνεχόμενες σχεδόν κινητοποιήσεις από τα τέλη του΄20  και κατά του νέου νομοθετικού εκτρώματος που παραχωρεί φασιστικές υπερεξουσίες στην σκληρότερη ίσως αστυνομία της Ευρώπης), των μέχρι πρότινος φιλήσυχων Δανών (με τις ψυχωμένες και σαν εορταστικές στον παλμό τους διαδηλώσεις, απέναντι στα "κανόνια νερού" της αστυνομίας, διαδηλώσεις KAI ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ "ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ" ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΟΩΝ, που θέλει να φέρει η κυβέρνησή τους μετά και την "καμπάνια" του Έλληνα "μπροστάρη" πρωθυπουργού ) και των Γερμανών φυσικά. Και των Ολλανδών που δείχνουν από την πρώτη στιγμή επιβολής του lockdown ανυποχώρητοι παρά τη σκληρή καταστολή κι εκεί και κατακλύζουν μαζικά και τα πάρκα (!), των Ισπανών και Ιταλών, των Αυστριακών (που μετά τις πιο "ήπιες" εικόνες και με αστυνομικούς να ενώνονται με διαδηλωτές, τα πράγματα αγρίεψαν κι εκεί) κ.ά. Όλοι κατά του αποκαλούμενου COVIDALISM, της συντριβής της ίδιας της ανθρώπινης υπόστασης, των αναποτελεσματικότατων έτσι κι αλλιώς lockdown, επικά ολέθριων ως προς τη διάλυση θεμελιωδών πυλώνων των κοινωνικών ιστών και της οικονομίας με την απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας και την επέλαση μιας μεγάλης, δομικά αποδομητικής ύφεσης.

(Ένα μικρό παράδειγμα: Aποτελέσματα πολιτικής covid19: 1.000.000 παιδιά σ’επισιτιστική ανασφάλεια στην Αγγλία, μπήκαν σε πρόγραμμα της UNICEF. Πόλεμος αλλά ποιος τον κήρυξε σε ποιόν; Καθηγητής Οικονομικών M.Chossudovsky: Το πρόγραμμα εμβολίων βασίζεται στο κέρδος.Υποστηρίζεται από διεφθαρμένες κυβερνήσεις που εξυπηρετούν συμφέροντα των Big Pharma.)                                        


Hνωμένο Βασίλειο: υπήρξαν χρονιές χειρότερες από το έτος της "θανατηφόρας πανδημίας"; Με όλους τους θανάτους, όπως καρδιαγγειακά και νεοπλασίες κτλ. κτλ. και με τους υπέργηρους να έχουν τη μερίδα του λέοντος στις "μαύρες λίστες", θανάτους πάσης φύσεως κι αιτίας που τόσο απλόχερα κατοχυρώνονταν στον sars-cov-2...Το 2019-2020 οι θάνατοι ήταν μειωμένοι σε σχέση με χρονικές περιόδους από το 1995 και ύστερα! Οέο!

H πραγματική εικόνα και "χαρτογράφηση" του ιού, αυτή που δεν συζητάνε με τίποτε δημόσια στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και παρά τις "θανατηφόρες" μεταλλάξεις που αναζητούν εναγωνίως(μεταδοτικές ίσως αλλά χωρίς ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΙΟ) και με τη συντριπτική πλειοψηφία των "κρουσμάτων", και όχι ΕΝΕΡΓΑ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ, να είναι ασυμπτωματικοί, κι άρα να είναι εξαιρετικά σπάνιο, όπως είχε δηλώσει και ο ΠΟΫ, να μεταδώσουν ή να νοσήσουν: Βέλγος Martin Zizi Επιδημιολόγος (KULeuven -VUB ), Σύμβουλος ΟΗΕ για βιολογικό αφοπλισμό: είναι καιρός να σταματήσει η τρέλα. Η θνητότητα από covid19 είναι 0,2% και στους πιο νέους 0,05%. Η διαχείριση κρίσης σκοτώνει 20 φορές περισσότερους. Ως και 1,37 εκατομμύρια θάνατοι περισσότεροι τα επόμενα 15 χρόνια λόγω υγειονομικής διαχείρισης κρίσης.Το 99% του πληθυσμού επιβιώνει από Covid 19.Τα εμβόλια δεν είναι λύση κατά ιού που μεταλλάσεται ως 30 φορές το χρόνο. Και με τα "διαγνωστικά εργαλεία" άκρως αναξιόπιστα: Πόσα στοιχεία πρέπει να έρθουν ακόμα στο Φως για να κατανοήσουν οι κρατούμενοι το προβληματικό της παγκόσμιας αφήγησης που "νομιμοποιεί" τη φυλάκιση; : "Σκάνδαλο στη Γερμανία! Τεστ PCR... ένα ακριβοπληρωμένο σκουπίδι!"

Όπως προειδοποιεί και ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους διανοητές της Γαλλίας και της Ευρώπης, ο φιλόσοφος André Comte-Sponville, είναι μεγάλη ανάγκη να μην πέσουμε σε αυτό που αποκαλώεί παν-ιατρισμό (pan-médicalisme), που έγκειται στο να κάνουμε την υγεία την ανώτερη αξία, επομένως όλα να υποβληθούν με μόνα κριτήρια αυτά της ιατρικής. Και συμπληρώνει:  " Μιλάμε για απώλειες ενώ ετησίως στη χώρα μας πεθαίνουν 600.000 άτομα και ίσως 10 εκατομμύρια στην Κίνα. ….Με λίγα λόγια,όχι πανικός! Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στον κόσμο και στη ζωή από την επιδημία του coronavirus. Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο υποσιτισμός σκοτώνει 9.000.000 άτομα–εκ των οποίων 3.000.000 παιδιά– ετησίως; Ακόμη κι αν ήταν αυτό να γίνει, θα προτιμούσα να μολυνθώ με coronavirus σε μια δημοκρατία παρά να διατηρηθώ (υγιής) σε μια δικτατορία που θα κληροδοτούσα στα παιδιά μου!"

Στο μεταξύ, εις το Ελλαδιστάν, που ετοιμάζεται να "γιορτάσει" τη συμπλήρωση 200 ετών από την αποκαλούμενη "παλιγγενεσία", η ύφεση φλερτάρει (αν δεν το'χει ήδη αγγίξει) με το 10%. Και πλησιάζει μετά από τους 8-9 μήνες lockdown (ένα πλέον από τα 5 σκληρότερα και σαδιστικότερα του κόσμου σε χρονική διάρκεια και χαρακτήρα των μέτρων) περίπου το μισό όπως πάει της ύφεσης ολόκληρης της δεκαετίας των μνημονίων... Μια ύφεση που από το φθινόπωρο προβλέπεται από οικονομικούς αναλυτές να σκαρφαλώσει σε καταστροφικά ύψη, απολαμβάνοντας τα πρωτεία στην ευρωζώνη, μετά κι από τα δεκαετή καταστροφικά μνημόνια φτωχοποίησης της κοινωνίας. Ενώ το ελληνικό χρέος έχει εκτιναχθεί στο...200% του ΑΕΠ ! Μνημόνια και συνέπειες από τα οποία η λαβωμένη εγχώρια οικονομία δεν είχε προλάβει να ανακάμψει όταν τη βρήκε ο "αόρατος εχθρός" και της έδωσε με τα αποτυχημένα (και κατά τις δηλώσεις των μελών της περίφημης επιτροπής λοιμωξιολόγων) "μέτρα προστασίας" τη χαριστική βολή ... Κι αλήθεια... γιατί ο πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου ζήτησε ποινική ασυλία για τα μέλη της επιτροπής και τις εισηγήσεις τους που ανα-διαμόρφωσαν τον τρόπο ζωής και το συλλογικό ψυχικό τοπίο του ελληνικού λαού;

* Για το ανώφελο και αντεπιστημονικό της χρήσης μασκών σε εξωτερικούς χώρους, θυμίζουμε και μια συνέντευξη του επίσης από την Κύπρο γνωστού επιστήμονα Μάριου Ματσάκη : ΠΕΣΤΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!! Και σε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό των ΗΠΑ, κυβερνήτες αρκετών Πολιτειών και εκεί επιστήμονες, αλλά και (το σημαντικότερο) οι άνθρωποι φαίνονται να συμμερίζονται ολόψυχα αυτές τις αλήθειες: Ω! My Covid![...]Στην πυρά οι μάσκες στις ΗΠΑ στην Πολιτεία Idaho. BINTEO  Τι; σαν να είπε κάποιος ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται; : ΗΠΑ: καμιά διαφορά στα ημερήσια κρούσματα covid19 μεταξύ των Πολιτειών που επιβάλουν μασκοφορία και σε αυτές που την απέρριψαν!!!!

Ακόμη: Στη μεγάλη γαλλική πόλη Λιμόζ η μάσκα εδώ κι 1 χρόνο δεν είναι υποχρεωτική.Τ’ αποτελέσματα θεαματικά έχουν λιγότερα κρούσματα από άλλες περιοχές με μασκοφορία!! 
"Στη μεγάλη γαλλική πόλη στη Λιμόζ-Limoge, καταρρίπτεται ο μεσαιωνικός μύθος της μάσκας. Χωρίς μάσκα και πάνε καλύτερα σε υγειονομική επίδοση από πόλεις που την έχουν υποχρεωτική"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου