ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

O Χειρούργος Dr Eric Loridan: για το σχολείο τα παιδιά θα υποβάλλονται συστηματικά σε τεστ. Τα παιδιά σας είναι όμηροι αφότου φόρεσαν τη διαρκή μάσκα στο σχολείο.Θα δεχθείτε το πέρασμα στα τεστ; Θα το πάτε μέχρι την άκρη μέχρι που θα υπακούσετε στα επίσης βλακώδη εμβόλια; Τα παιδιά σας δεν είναι άρρωστα, δεν μολύνουν, δεν σκοτώνουν.

Τα ανελέητα τέρατα τεντώνουν το σχοινί μέχρι να σπάσει: Δεν σταματούν να στοχεύουν, μετά τα αποπνιχτικά και καταστροφικά φίμωτρα, με τεστ και επικίνδυνες σύριγγες, τα παιδιά μας! ΠΟΣΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ, ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ;  Μήπως οι "κυματοθραύστες"  θα καταφέρουν να συγκρατήσουν το τσουνάμι αντιδράσεων που, αν έτσι όπως πάει το story ξεσπάσουν μαζικά και παντού, θα σαρώσουν την "Κόπρο του Αυγεία" με τις τερατώδεις ακρότητες που φιλοδοξεί να καθιερώσει ως..."νέα κανονικότητα"; Νισάφι!  Παραπομπή:  ΟΙ ΝΑΖΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ : "Τα τεστ πλέον στα σχολεία δεν θα είναι γνωστικά αλλά διαγνωστικά!! Τα υποχρεωτικά τεστ σε εργαζόμενους, μαθητές ή εκπαιδευτικούς συλλήβδην παραβιάζουν όλο το Παγκόσμιο Ιατρικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που απαιτεί ελεύθερη συναίνεση κι όχι εκβιαστική ακόμη και για ιατρική διαγνωστική πράξη!!!" ΕΠΙΣΗΣ (όπως πάντα): Για να τελειώνουμε (;) με κάθε είδους αδιανόητες απειλές στους ανθρώπους για το υποχρεωτικό μπόλι ...(ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...)

O Χειρούργος Dr Eric Loridan: για το σχολείο τα παιδιά θα υποβάλλονται συστηματικά σε τεστ. Τα παιδιά σας είναι όμηροι αφότου φόρεσαν τη διαρκή μάσκα στο σχολείο.Θα δεχθείτε το πέρασμα στα τεστ; Θα το πάτε μέχρι την άκρη μέχρι που θα υπακούσετε στα επίσης βλακώδη εμβόλια; Τα παιδιά σας δεν είναι άρρωστα,δεν μολύνουν, δεν σκοτώνουν. ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές σκηνές στην Ευρώπη από επιστήμονες που αντιστέκονται στη ψύχωση κόβιντ και την κοβιντομηχανική χειραγώγησης. O Χειρούργος Dr Eric Loridan εμφανίζεται ως όμηρος σε βίντεο με λευκοπλάστη στο στόμα φιμωμένος που γράφει ‘‘λογοκρισία”. Για την υγειονομική δικτατορία αναφέρει μεταξύ άλλων:Μαθαίνω ότι στην επάνοδο των παιδιών στο σχολείο θα γίνονται τεστ με συστηματικό τρόπο. Τα παιδιά σας είναι όμηροι αφότου υποβλήθηκαν στη μάσκα όλη την ώρα στο σχολείο. Θα δεχθείτε το πέρασμά τους στα τεστ. Θα το πάτε μέχρι την άκρη μέχρι που εσείς θα υπακούσετε επίσης στα επίσης βλακώδη εμβόλια; Τα παιδιά σας δεν είναι άρρωστα , τα παιδιά σας δεν μολύνουν, δεν σκοτώνουν παπούδες και γιαγιάδες. Σε ποια γλώσσα πρέπει να το πούμε για ν΄ακούσετε αυτούς που σας προειδοποιούν επί του θέματος εδώ και πολυάριθμους μήνες. Θα σταματήσετε να δείχνετε εμπιστοσύνη σε αυτή την ……. Tα παιδιά είναι σάρκα από τη σάρκα σας, είναι το αίμα σας. Είστε έτοιμοι τώρα να προσπαθήσετε να τα υπερασπιστείτε λίγο, να σταματήσετε , να τα ενοχοποιείτε να σταματήσετε να επιτρέπετε να τα ενοχοποιούν. Θα μου πείτε ναι , αλλά αυτό είναι υποχρεωτικό αν δεν κάνουν έτσι δεν θα πάνε σχολείο αν δεν βάλουν τη μάσκα τους απαγορεύουν το σχολείο. Κι έπειτα αυτό είναι το ίδιο για εμάς πρέπει να βάζουμε την μάσκα στη δουλειά , πρέπει το ένα πρέπει το άλλο καταλαβαίνετε αντίθετα έχουμε πρόστιμο 135 ευρώ (για τη μάσκα) αυτό είναι υποχρεωτικό…Όχι δεν είμαι υποχρεωμένος δεν είστε υποχρεωμένοι. Υπακούετε .. Yπακούετε. Σε ένα κοπάδι όταν τα πρόβατα κάνουν τυφλή εμπιστοσύνη στους βοσκούς αυτά υπακούουν αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν ο βοσκός είναι ένας καλός ποιμήν ή ένας μισθοφόρος.

Μήνυμα στους Διευθυντές των σχολείων


Σας εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας .. δοκιμάσατε να γνωρίσετε μ΄έναν μικρό μηχανισμό όπως αυτόν που καλείται saturometre-κορεσμόμετρο(μετράει κορεσμό οξυγόνου) ποιές ήταν οι συνέπειες στην οξυγόνωση του αίματός τους κατά τη διάρκεια μας ολόκληρης μέρας με μάσκα. Στοιχίζει 20 ευρώ . Μπορείτε εύκολα να το προμηθευθείτε και να το εγκαταστήσετε για να ξέρετε τι γίνεται. Σας εξηγώ ο κορεσμός σε οξυγόνο οφείλει να είναι πάνω από 95% τότε όλα είναι νορμάλ. Στις μονάδες κάτω από 95% προβλέπεται αναπνευστήρας. Στην πραγματικότητα αυτό το τεστ απαιτεί πολύ προσοχή.

Επιλέξτε το στρατόπεδο σας γιατί μια μέρα θα υπάρχει αυτό (και σηκώνει μια καρτέλα που γράφει) Νυρεμβέργη γι αυτούς που υπερασπίστηκαν την υγειονομική δικτατορία. … Τα παιδιά μας είναι αθώα η μέση ηλικία θανόντων από κόβιντ είναι 84 ετών. Σας λένε δεν υπάρχει θεραπεία ότι η υδροχλωρικίνη και η ιβερμεκτίνη δεν λειτουργούν. Σας το είπαν απλά γιατί αν χρειάζεστε το εμβόλιο για να πάτε στην αγορά, σκοτώνοντας όλους τους εμβολιασμένους σε μεγάλη κλίμακα, πρέπει να μην υπάρχει θεραπεία. Η πιθανότητα να είστε εμβολιασμένοι για να έχετε πρόσβαση στην αγορά απαιτεί μηδενική θεραπεία (την εξαφάνισή της). Αλλά οι γιατροί που βλέπουν περισσότερους δημοσιογράφους παρά ασθενείς και παίρνουν και το παράσημο της Λεγεώνας της τιμής σας λένε ότι αυτές οι θεραπείες είναι αναποτελεσματικές. Γι όλα αυτά τόλμησαν να σας επιβάλουν απαγόρευση στις 6 το απόγευμα ως τις 6 το πρωί ούτε στη γερμανική κατοχή δεν το ζήσαμε αυτό.

Ναι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και πάντα και ιδιαίτερα το χειμώνα και ξέρετε γιατί σε 20 χρόνια ‘έκλεισαν δεκάδες χιλιάδες νοσοκομειακές κλίνες για λόγους εξοικονόμησής της υγείας καταλαβαίνετε .. αν θέλετε να ξανακερδίσετε την ελευθερία σας κυκλοφορήστε έξω χωρίς μάσκα…

Για τα εμβόλια ζητάει από τον κόσμο να μην γίνουν ινδικά χοιρίδιαΤο δανειστήκαμε από
ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου