ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΝΑΖΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ : "Τα τεστ πλέον στα σχολεία δεν θα είναι γνωστικά αλλά διαγνωστικά!! Τα υποχρεωτικά τεστ σε εργαζόμενους, μαθητές ή εκπαιδευτικούς συλλήβδην παραβιάζουν όλο το Παγκόσμιο Ιατρικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που απαιτεί ελεύθερη συναίνεση κι όχι εκβιαστική ακόμη και για ιατρική διαγνωστική πράξη!!!"

  (Σχόλια δικά μας: τι κυβέρνηση, τι αντιπολίτευση, πρόκειται για την ίδια συντεχνία στο Μεγάλο θέατρο του Παραλόγου και Μαζικού Εμπαιγμού και στη μέση να ασφυχτιούνε οι παθητικοί δέκτες της παράστασης, δηλαδή τα ανθρώπινα πειραματόζωα! Αυτή είναι η ξεκάθαρη άποψή μας και η "γκρίνια" στη Βουλή για την αστυνομική βία, σε Νέα Σμύρνη και όχι μόνο, δεν αρκεί για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ, ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ... ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ...ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ!!ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΑΖΙ, ΕΣΤΩ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, TOYΣ ΜΗ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ  ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!)

"H πεφωτισμένη αντιπολίτευση δεν τα ξέρει αυτά όταν πιέζει για συνεχή τεστ στους χώρους δουλειάς και σχολεία; Δεν γνωρίζει ότι κινείται έξω από το πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Δικαίου, της Ιατρικής Δεοντολογίας, όλων των Διεθνών Συμβάσεων Συνθηκών που διέπουν την Υγεία, γιατί καταπατά ως και τον Κώδικα της Νυρεμβέργης;;;; Για να βάλει πλάτη στην κυβέρνηση να περάσει ή να γενικεύσει τέτοιου είδους παράνομες κι απάνθρωπες, αντιδημοκρατικές πολιτικές που ορίζονται ως βασανιστήρια. Ζητά τη νομιμοποίηση υγειονομικών βασανιστηρίων;;; Που αποσκοπεί στον περαιτέρω εμβολιασμό δια εκβιασμού, όπου μέσo εκβιασμού η υποβολή σ’ αλλεπάλληλα τεστ;;
Ο κοινωνικός εκβιασμός των τεστ ουσιαστικά καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό με εκβιασμό!!!!Δεν είναι ούτε πολιτικά ούτε νομικά ούτε εκπαιδευτικά ….αθώα τα τεστάκια...AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ…."

Ο Υπ. Υγείας του Ισραήλ ο Yuli Edelstein πρόσφατα δήλωσε πως ήθελε να περάσει ένα νόμο όπου αυτοί που εργάζονται στην Εκπαίδευση και που αρνούνται να εμβολιαστούν θα πρέπει να κάνουν test ανά 48 ωρο με δικά τους έξοδα αν θέλουν να συνεχίσουν να διδάσκουν.Ο Raz Nizri,ο Αναπληρωτής Γ Εισαγγελέας πρόσθεσε ότι ο μόνος τρόπος για να περιοριστεί η είσοδος εκπαιδευτικών μη εμβολιασμένων στα σχολεία είναι να προβλέπεται με νόμο.

Δηλ. στο πρωτοπόρο του υγειονομικού ολοκληρωτισμού Ισραήλ ο εκπαιδευτικός θα είναι υποχρεωμένος ή να δεχθεί να υποβάλλεται σε συνεχή επαναλαμβανόμενα τεστ ανά 48 ώρες εξοντωτική διαδικασία, βασανιστήρια κανονικά ή να εμβολιαστεί και πάλι το εμβόλιο όπως είπε ο Νετανιάχου δίνει πιστοποιητικό εγγύησης για 6 μήνες και μετά ίσως χρειαστεί επανάληψή του. Βουντού στα σώματα των εργαζομένων..

Τα ελληνικά σχολεία γι' αυτό παραμένουν κλειστά; Θα ανοίξουν με άλλους όρους όπως ζήτησε η η βασιλικότερη του βασιλέως αντιπολίτευση;; Θέλουν να θέσουν τα ίδια εκβιαστικά διλήμματα στον εκπαιδευτικό κόσμο; Ήδη η Κύπρος προσαρμόστηκε πρώτη και καλύτερη στο ισραηλινό μοντέλο. Οι εργαζόμενοι έχουν γίνει σουρωτήρι από εκβιαστικά τεστ συνεχή που απαιτεί η εργοδοσία..και ήδη επέβαλε εβδομαδιαία τεστ για εκπαιδευτικούς και μαθητές αν θέλουν να μπαίνουν στα σχολεία. Ο κοινωνικός αποκλεισμός νομοθετείται καταπατείται το εργασιακό δίκαιο, η Δημόσια Δωρεάν Παιδεία για όλους καταργείται…Το Υπουργείο Παιδείας Κύπρου αποφάσισε όπως όλοι ανεξαιρέτως οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό σχολικών μονάδων υποβάλλονται υποχρεωτικά σε εβδομαδιαίο έλεγχο με rapid test αντιγόνου.


Επίσης, υποχρεωτική προσκόμιση αρνητικού rapid test σ΄εβδομαδιαία βάση για όλους τους μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν μαθήματα με φυσική παρουσία κατά την επαναλειτουργία των σχολείων της εν λόγω βαθμίδας ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας Κύπρου.

Η επαναλειτουργία των Γυμνασίων με φυσική παρουσία μαθητών και μαθητριών μετατίθεται και θα ξεκινήσει από την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 στην Κύπρο..

Το Υπουργείο Παιδείας Κύπρου ανακοίνωσε ότι: Στο εξής και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, για την παρουσία των μαθητών και μαθητριών Μέσης Εκπαίδευσης στα σχολεία θα απαιτείται εβδομαδιαία αρνητική διάγνωση σε έλεγχο ταχείας διάγνωσης (rapid test).

Τα τεστ πλέον στα σχολεία δεν θα είναι γνωστικά αλλά διαγνωστικά κι αυτό ως κοινωνικός εκβιασμός για να εμβολιαστούν όλοι..Το δικαίωμα της εργασίας και της μάθησης αναφαίρετα Ανθρώπινα δικαιώματα και συνταγματικές επιταγές θα είναι πλέον προνόμιο υπό όρους και όχι δικαίωμα για όλους…Ο εκβιασμός προφανής….Μια Πολιτική εκβιασμού είναι νόμιμη όσο και ηθική;;

Η υποβολή σε διαγνωστικό τεστ είναι μια ιατρική εξέταση δηλ. αποτελεί μια ιατρική πράξη. Πως έρχεται το εκάστοτε κράτος κι εκβιάζει εργαζόμενους πολίτες μαθητές εκπαιδευτικούς να υποβληθούν και μάλιστα σε συνεχή βάση σε αυτήν δίκην βασανιστηρίου αφού ουσιαστικά σε πολλές περιπτώσεις θα γίνει χωρίς την ελεύθερη συναίνεση συγκατάθεση των υποβαλλόμενων αντίθετα με: 

Το δικαίωμα της « της απόλυτης συναίνεσης» για οποιαδήποτε ιατρική πράξη (Ως ιατρική πράξη εννοούμε κάθε επέμβαση στο σώμα του ασθενούς για λόγους διαγνωστικούς, θεραπευτικούς ή προληπτικούς), 

2-Το απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα της ακεραιότητας και αυτονομίας του ανθρώπινου σώματος και τον ορισμό ως βασανιστηρίου και εγκλήματος ενάντια της ανθρωπότητας της υποχρεωτικής εξαναγκαστικής χορήγησης οιουδήποτε προϊόντος χωρίς συναίνεση.

-Τον ‘’Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης’’ άρθρο 3 § 2 περ. α΄: «Στο πεδίο της ιατρικής και της βιολογίας πρέπει να παρατηρούνται ιδίως τα εξής: α. Η ελεύθερη (σσ. ελεύθερη και όχι εκβιαστική) και εν επιγνώσει συναίνεση του ενδιαφερόμενου, σύμφωνα με τις λεπτομερέστερες διατάξεις του ορίζονται από το Νόμο» 

Την Σύμβαση για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής η οποία υπογράφηκε στις 4 Απριλίου του 1997 στο Oviedo της Ισπανίας (και κυρώθηκε από τη χώρα μας με τον ν. 2619/ΦΕΚ Α΄ 132/19.6.1998, και αποτελεί έκτοτε εσωτερικό δίκαιο με υπέρ-νομοθετική ισχύ, υπερισχύοντας έναντι κάθε ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ διάταξης νόμου (28 §1 Συντ). Ειδικότερα, τα άρθρα 5 έως 10 της ως άνω Σύμβασης. «Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον, αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη (σσ. και όχι συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του» (5 § 1), «Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και τους κινδύνους που αυτή συνεπάγεται. Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα ( σσ. κι όχι εκβιαστικά) και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεση του. (5 § 2) 

Τον νόμο 3418/2005 ο οποίος συμπεριέλαβε την ‘Σύμβαση του Οβιέδο’ (και αποτελεί πλέον τον ισχύοντα Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας στη χώρα μας) και επανέλαβε ουσιαστικά τις προαναφερόμενες ρυθμίσεις της Σύμβασης του Οβιέδο, ρυθμίζοντας διεξοδικά τα ζητήματα της ενημέρωσης και της συναίνεσης στα υπ’ αριθ. 11. Άρθρο… Όπου, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 1 του άρθρου 12: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή».

-Τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ∆ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ, σύμφωνα με την σχετική πρόβλεψη της οποίας «ο ασθενής έχει το δικαίωμα, αφού ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του, να συμφωνήσει με τη θεραπεία που του προτείνεται ή να διαφωνήσει με αυτήν και να μη δεχθεί θεραπεία». Και σύμφωνα με υπέρτατη αρχή της ιατρικής επιστήμης, «voluntas aegroti suprema lex» . Ο υπέρτατος νόμος «Είναι η βούληση του ασθενούς». 

Τις διατυπώσεις του ‘’Κώδικας της Νυρεμβέργης’’ που εν ολίγοις προστατεύει τους πολίτες από την αυθαιρεσία, τον δογματισμό και τους απάνθρωπους πειραματισμούς της επιστημονικής κοινότητας σε διαγνωστικό (σσ. το τεστ είναι διαγνωστικό), προληπτικό, ερευνητικό ή θεραπευτικό επίπεδο. «Η εθελοντική ενημερωμένη συναίνεση του ανθρώπου είναι απολύτως απαραίτητη» και όσοι δεν τήρησαν αυτή την αρχή κατέληξαν στην κρεμάλα σε κάποιους αλγεινούς χρόνους «The voluntary informed consent of the Human Subject is absoltely essential».. (κάθε πίεση, εκβιασμός έμμεσος ή άμεσος για εμβολιασμό ή τεστ, αποκλεισμός, έκπτωση δικαιωμάτων αλλά και η μονόπλευρη πληροφόρηση-προπαγάνδα αποτελούν κατάφωρες παραβιάσεις των ως άνω)

H πεφωτισμένη αντιπολίτευση δεν τα ξέρει αυτά όταν πιέζει για συνεχή τεστ στους χώρους δουλειάς και σχολεία; Δεν γνωρίζει ότι κινείται έξω από το πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Δικαίου, της Ιατρικής Δεοντολογίας, όλων των Διεθνών Συμβάσεων Συνθηκών που διέπουν την Υγεία, γιατί καταπατά ως και τον Κώδικα της Νυρεμβέργης;;;; Για να βάλει πλάτη στην κυβέρνηση να περάσει ή να γενικεύσει τέτοιου είδους παράνομες κι απάνθρωπες, αντιδημοκρατικές πολιτικές που ορίζονται ως βασανιστήρια. Ζητά τη νομιμοποίηση υγειονομικών βασανιστηρίων;;; Που αποσκοπεί στον περαιτέρω εμβολιασμό δια εκβιασμού όπου μέσo εκβιασμού η υποβολή σ’ αλλεπάλληλα τεστ;;

Ο κοινωνικός εκβιασμός των τεστ ουσιαστικά καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό με εκβιασμό!!!!Δεν είναι ούτε πολιτικά ούτε νομικά ούτε εκπαιδευτικά ….αθώα τα τεστάκια...AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ….ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΝΑΖΙ!!!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου