ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

"Τους ξεσκέπασε η Βελγίδα Υπουργός. Δημοσίευσε τιμές εμβολίων. Tην εγκαλεί η Κομισιόν. Περί το 1 δις ευρώ θα δαπανήσει σε 2 χρόνια το Βέλγιο μ΄αντίστοιχο πληθυσμό Ελλάδας. Έρχεται τσουνάμι Μνημονίων;;;;"

Τι άλλο περιμένεις για να κατανοήσεις τι σημαίνει υπερ-κερδοφορία σε βάρος των "πειραματόζωων" μέσα στο Μεγάλο Εργαστήρι Πειραμάτων ;;; Που ούτε τα παιδιά δεν εξαιρούνται... Δεν έχει πάτο αυτό το βαρέλι που μας πετάνε μέσα του...Και με τη συναίνεσή μας, επιπλέον...; Φαγώθηκαν, παγκοσμίως, με τα απίστευτα ταχύτατης παραγωγής ('επιστημονικά θαύματα") εμβόλια, που πρέπει σώνει και καλά ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, για...προληπτκούς λόγους, ενώ σύμφωνα και με τις από μέσα δηλώσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ!!! Αντί να δώσουν το πρέπον βάρος και να εστιάσουν στη θεραπεία (άλλο πρόληψη και άλλο θεραπεία) μέσω φαρμάκων... Κάποια από αυτά έχουν ήδη αναφερθεί από όχι αμελητέους επιστημονικούς φορείς και διόλου απίθανο να υπάρχουν και άλλα...
Και για σκεφτείτε: μετά από 10 χρόνια σε μνημόνια και μετά τη ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ των lockdowns στους εργαζόμενους κιι επιχειρηματίες, με τη βιβλική ζημιά και την πρωτοφανή φτωχοποίηση, να πρέπει να πληρώσουν τώρα τα "εμβολιαστικά έξοδα" οι συνήθεις ύποπτοι...

(σημείωση: ΠΡΟΣΟΧΗ- μετά τον "τιμοκατάλογο" η ανάρτηση συνεχίζεται με κάποιους πρόσφατους δικούς μας και όχι μόνο προβληματισμούς επί όλων ετούτων, ανάμεσα στους οποίους υπάρχει και η επισήμανση μίας "σύμπτωσης"...)

Τους ξεσκέπασε η Βελγίδα Υπουργός. Δημοσίευσε τιμές εμβολίων. Tην εγκαλεί η Κομισιόν. Περί το 1 δις ευρώ θα δαπανήσει σε 2 χρόνια το Βέλγιο μ΄αντίστοιχο πληθυσμό Ελλάδας. Έρχεται τσουνάμι Μνημονίων;;;;

Η Υπουργός Προϋπολογισμού του Βελγίου δημοσίευσε στο Twitter τις τιμές των περιβόητων εμβολίων anti-Covid που ήταν ως τώρα απόρρητες προκαλώντας την αντίδραση της Κομισιόν Commission européenne που την Παρασκευή 18 Δεκέμβρη δήλωσε ότι σημαντικό να γίνει σεβαστή η υποχρέωση της διακριτικότητας-μυστικότητας. Πλήρη αδιαφάνεια….

« Όλα αυτά που αφορούν πληροφορίες όπως την τιμή των εμβολίων καλύπτονται από εμπιστευτικότητα αυτό είναι μια υποχρέωση »,δήλωσε ο Stefan De Keersmaecker, ένας εκπρόσωπος τύπου του ευρωενωσιακού εκτελεστικού .

Την Πέμπτη η Βελγίδα Υπουργός Budget Eva De Bleeker δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα πίνακα δίνοντας λεπτομερώς τα ποσά που υποσχέθηκε η κυβέρνησή της στους παρασκευαστές για καυθένα από τα 6 εμβόλια που παραγγέλθηκαν με την τιμή μονάδας στην ΕΕ.

Γρήγορα έσβησε το tweet της αλλά κάποιοι το ψαλίδισαν το διέσωσαν και έχει γίνει φύλλο και φτερό στο διαδίκτυο την Παρασκευή.

Έτσι η κοινή γνώμη έμαθε πως οι τιμές των εμβολίων ποικίλουν από 1,78 euro γι αυτό της Σουηδοβρετανικής εταιρίας AstraZenecaσε 18 dollars US (ήτοι 14,70 euros) γι αυτό της αμερικάνικης Moderna.

« Θα ήθελα να είμαι διαφανής ίσως λίγο πιο διαφανής », δήλωσε η Υπουργός Eva De Bleeker..

Την Παρασκευή στο Twitter της υπουργού δεν παρέμενε παρά αυτή η διαπίστωση : « ορίστε τα γεγονότα: 33,5 εκατομμύρια εμβόλια θ΄αγοραστούν αυτή τη χρονιά έναντι 279 εκτομμύρια euros ». Ένα άλλο ποσό 500 εκατομμυρίων θα διατεθεί, αυτή τη φορά από τον προϋπολογισμό του 2021, για μελλοντικές αγορές εμβολίων.(σσ. Δηλ. μιλάμε κοντά για 1 δις ευρώ θα κοστίσει στον πληθυσμό του Βελγίου που είναι αντίστοιχος της Ελλάδας περί τα 10.000.000.)


1. AstraZeneca : 1,78 euro

2. Johnson & Johnson : $8,50

3. Sanofi/GlaxoSmithKline : 7,56 euros

4. Pfizer/BioNTech : 12,00 euros

5. Curevac : 10,00 euros

6. Moderna : $18,00 (nouvelobs,rtbf)


Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Η ελληνική κυβέρνηση είχε δηλώσει, και δια στόματος του επικεφαλής της, ότι αρκεί ένα 70% εμβολιασμένων για να επιτευχθεί η ζητούμενη "φυσική ανοσία πληθυσμού". Άρα ;...τι απαράδεκτες απειλές είναι αυτές που ακούστηκαν ότι "δεν θα κυνηγάνε τους αρνητές με σύριγγες", αλλά η ίδια η "ελεύθερη οικονομία" θα τους απομονώσει και θα δυσκολευτούν σε βασικές πτυχές της ζωής τους; Τι έγχυση πρωτόγνωρου ολοκληρωτισμού είναι τούτη, τι σοδομισμός σε κάθε έννοια ελευθερίας, τι απροκάλυπτη χουντική και, κυρίως, ξέχειλη από μίσος και τρομολαγνεία σε βάρος της ίδιας της φύσης του ανθρώπινου όντος; (παγκοσμίως, όπου σε κάποιες χώρες ακούστηκαν απίστευτες χοντράδες, σε σχέση με τα "light" λόγια του εδώ πρωθυπουργού, σκέψου!...). ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ, τι συμβαίνει με αυτή την ανατριχιαστική και διόλου απίθανα ύποπτη ομοιομορφία στον πλανήτη-κόλαση; Τότε τι βλέπεις;  Πού πήγε η ελευθερία κινήσεων και το δικαίωμα όχι μόνο σε αξιοπρεπή εργασία (πλέον τα χάσματα λογικής και τα ποινικά κολάσιμα κόλπα τους, που οδήγησαν και στην καταστροφική καθολική φυλάκιση κατ'οίκον όλης της κοινωνίας, αποκαλύπτονται και από τους ίδιους, παίρνοντας το ελληνικό παράδειγμα!!!) αλλά και στην ίδια την...επιβίωση;

Ο φίλος
Ένοικος ήδη είχε θέσει τα κατάλληλα ερωτήματα προς τους κυβερνώντες και τον ίδιο τον επικεφαλής ( Όχι άλλη "δημιουργική ασάφεια" για υποχρεωτικό ή μη εμβολιασμό..)
(εκτενή αποσπάσματα):

Τι σημαίνει κ. πρωθυπουργέ και με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σας, "περίπλοκη άσκηση" (όρος που άρθρωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο πρωθυπουργός σχετικά με τον μαζικό εμβολιασμό); Αυτός ο όρος σαφώς και παραπέμπει σε στρατιωτικές διαδικασίες, κάποιος κακοήθης μπορεί να σκεφτεί και το ενδεχόμενο να ξυπνήσει ένα πρωί και να δει τη λεγόμενη δημοκρατία να έχει αντικατασταθεί από ένα στρατιωτικό σκληρό καθεστώς. Κακοήθης είναι αυτός, βεβαίως.. Προχωράμε. Τι σημαίνουν αυτά τα υπονοούμενα, για όποιους, "ψεκασμένους" ή μη, επιλέξουν σύμφωνα με τα -σεβαστά κι από την κυβέρνηση όπως διαβεβαιώνετε- συνταγματικά τους δικαιώματα να ΜΗΝ εμβολιαστούν: "μπορεί η αγορά, η ίδια η ελεύθερη οικονομία, -της εργασιακής εξαθλίωσης οι φορείς, δηλαδή;- να επιβάλει τέτοιους περιορισμούς που να είναι η ζωή τους λίγο πιο δύσκολη". 

 Ε; Τι; Πώς; Ας κάνουμε το δικηγόρο του κακοήθους ατόμου και πάλι, αναρωτούμενοι αν αυτό αποτελεί κλείσιμο του ματιού προς τους εργοδότες, την "αγορά", να μη γίνεται κανείς δεκτός στη δουλειά αν δεν έχει υποχρεωτικά εμβολιαστεί..Άρα, μέσω πλαγίας οδού, η σύριγγα θα τσιμπήσει τους πάντες, θέλουν και όχι; Αυτό ειπώθηκε στην ουσία;

Άρα ποιο Σύνταγμα; ποια ατομικά δικαιώματα; ποια στοιχειώδης δημοκρατία; ΠΟΙΑ αυτοδιάθεση του εαυτού κάθε ανθρώπου και ελέγχου από τον ίδιο του σώματος του, το θεμελιώδες δικαίωμα των πολιτών μίας χώρας, του σώματος στο οποίο δεν θα έχουν πλέον κανένα δικαίωμα, αλλά κύριός του θα είναι .. η "αγορά"! Με την ενθάρρυνση και ειδικά την ΑΝΟΧΗ του κράτους;  Του θεσμού που υποτίθεται ότι έχει χρέος να σέβεται και προασπίζει το Σύνταγμα..  

Προχωράμε στα εμβόλια που είναι να έρθουν, με τους προβληματισμούς εμάς των καχύποπτων: 

Μία από τις εταιρείες που είναι να φέρουν εμβόλιο είναι και αγαπημένη του αυτόκλητου γιατρού Μπιλ Γκέητς η "Μoderna" , που ιδρύθηκε πριν δέκα περίπου χρόνια και ΔΕΝ είχε ως τώρα ανακαλύψει και παράγει το παραμικρό, τίποτε απολύτως! Αν λέγαμε ότι το ανθρώπινο σώμα είναι το όχημα του ανθρώπου, τότε εκείνος θα το εμπιστευόταν για προληπτικό έλεγχο ή επισκευή σε ένα συνεργείο τέτοιων διαπιστευτηρίων;
Αλλά και η επίσης αμερικανική Pfizer, που συμμετέχει φιλόδοξα σε αυτό το ράλι παραγωγής εμβολίου, είναι έγκυρη στις έρευνές της και πολύ αξιόπιστη: Πρόστιμο 2,3 δισ. δολαρίων στην αμερικανική Pfizer για διάθεση επικίνδυνου φαρμάκου. Πρόκειται για το υψηλότερο πρόστιμο που επιβλήθηκε ποτέ από την αμερικανική Δικαιοσύνη στον τομέα της υγείας Άλλωστε, πρόσφατες είναι και οι δηλώσεις για την παροιμιώδη αναξιοπιστία των τεστ pcr  του επί σειρά ετών τεχνικού διευθυντή της, Dr Mike Yeadon.

Πρόσφατα διαβάσαμε και αυτά: 

Η Μ. Βρετανία επίσημα παραδέχεται ότι το εμβόλιο COVID-19 θα έχει πολλές παρενέργειες https://mandataapoekso.blogspot.com/2020/11/covid-19.html

ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ από τους Financial Times! «ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ λάθη και υπάρχουν αμφιβολίες για το εμβόλιο της Οξφόρδης...»
Αλλά κι όποια άλλη εταιρεία είναι να φέρει το εμβόλιο που θα επιλεγεί, οι παρακάτω θέσεις ενός καλού μου φίλου, δεν ισχύουν, έστω και σε ένα σημαντικό βαθμό; Αυτά: η παρασκευή ενός τόσο σημαντικού εμβολίου για την καταπολέμηση της "πανδημίας" που έκλεισε  δισεκατομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους, θα όφειλε να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο που, υποτίθεται χάριν της υπεύθυνης και σοβαρής επιστημονικής έρευνας, ισχύει για την παρασκευή εμβολίων. Διαδικασία που μόνο εξπρές δεν μπορεί να είναι! Και ήξερα ότι τα πρώτα πολύμηνα έως και κάποια λίγα χρόνια στάδια αφορούν τον έλεγχο της τοξικότητας του παραγόμενου εμβολίου και σειρά από δοκιμές πάνω στα άτυχα πειραματόζωα. Και στη συνέχεια, επόμενο στάδιο, ακολουθεί μια σειρά δοκιμών πάνω σε εθελοντές ανθρώπους, οι οποίες διαρκούν ή μπορεί να διαρκέσουν, στην πιο σχολαστική κι απαιτητική περίπτωση, έως και κάμποσα χρόνια. Και μετά απ' όλα αυτά, τα απαραίτητα,ακολουθεί η κυκλοφορία του εμβολίου. Παρακαλώ, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ειδήμονας...

Εμβόλιο λοιπόν με fast track διαδικασίες; Ξαφνικά βρέθηκε "νέα τεχνολογία" γι' αυτό; Γιατί τέτοια πρεμούρα κ. πρωθυπουργέ; Σύμφωνα και με έρευνες του Harvard, απ'όπου κι εσείς αποφοιτήσατε, το 99% των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από αυτόν τον ιό θα ανακάμψουν τελείως! Αφήστε που το κλείδωμα του κόσμου στα σπίτια προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες στην οικονομία, οι μισές σχεδόν επιχειρήσεις που έκλεισαν λόγω lockdown ίσως να μην καταφέρουν να ανοίξουν ξανά, οπότε και να σωθούν οι άνθρωποι από τον ιό κινδυνεύουν να πεθάνουν από θανατηφόρα φτωχοποίηση και αναξιοπρεπή διαβίωση. Αφήστε που τα μέτρα αυτά στηρίχτηκαν, κατά κύριο λόγο, στην αύξηση των "κρουσμάτων", αύξηση που στηρίχτηκε στα αποτελέσματα των τεστ pcr, που όλο και πιο πολλές και σοβαρές πηγές και συστημικοί φορείς τα βγάζουν εντελώς αναξιόπιστα, ή τις "εργαστηριακές μεθόδους ανίχνευσης", ανάμεσα σε αυτούς και με έμμεσο τρόπο και ο ίδιος ο ΕΟΔΥ σας: 
" Πιθανό κρούσμα - Ύποπτο κρούσμα με αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου για τον νέο κορωνοϊό SARS CoV2:
Αδιευκρίνιστο, ή Θετικό, αλλά με εργαστηριακή μέθοδο που ανιχνεύει γενικά ιούς που ανήκουν στην οικογένεια των κορωνοϊών και όχι ειδικά τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 
πηγή: https://sastya.gr/nea/1271/enimerosi-sxetika-me-ton-neo-koronoio-2019-sars-cov-2-orismos-krousmatos και  https://www.ispatras.gr/wp-content/uploads/2020/01/ΕΟΔΥ-Ορισμός-Κρούσματος-–-Νέος-Κορωνοιός-SARS-CoV-2-5-3-2020.pdf
Δηλαδή:  "Εργαστηριακή μέθοδος"  που ανιχνεύει γενικά ιούς οι οποίοι ανήκουν στην οικογένεια των κορωνοϊών και όχι ειδικά τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2"!

Και ίσως το κυριότερο όλων: Άντε και εμβολιάζεται, έστω και με fast track διαδικασίες, όλος ο πληθυσμός. Είστε τόσο σίγουροι για την επιτυχία του "πειράματος" όλοι στην κυβέρνηση; Γιατί για πείραμα πρόκειται στην ουσία, βάσει και αυτών που αναφέρθηκαν παραπάνω! Ποιος σας εγγυάται, ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα υπάρχουν σοβαρές, απρόβλεπτες παρενέργειες σε κάτι που στην ουσία πλέει στα θολά νερά ενός αποκαλούμενου "αόρατου εχθρού"; ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ έστω κι ένας ειδικός, ένας γιατρός που θα αναλάβει την ευθύνη να υπογράψει, εκπροσωπώντας και την κυβέρνηση, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ τέτοιο ενδεχόμενο, καθησυχάζοντας τους πολίτες; Ποιος μας εγγυάται, όπως συμβαίνει και με τη γρίπη, ότι ο λεγόμενος αόρατος εχθρός, δεν θα συνεχίσει το "καταστροφικό έργο" των κρουσμάτων και θανάτων και μετά τον διπλό  ή επαναλαμβανόμενο το επόμενο έτος εμβολιασμό με άλλο, ίσως, πιο "ελπιδοφόρο" εμβόλιο από την υπάρχουσα λίστα εμπλεκόμενων εταιρειών; Αν δεν πάνε τα πράγματα κατ' ευχήν;  Τι έπεται; Δημιουργία στρατοπέδων "φροντίδας" των νοσούντων; Κυκλοφορία στους δρόμους και -έστω τα πιο απαραίτητα- ψώνια με ειδικό εξοδόχαρτο και δελτίο;

Και κάτι τελευταίο, καθώς θεωρούμε χρήσιμο, για την κάλυψη όλων των πτυχών και των ενδιαφερόμενων ως προς το σοβαρότατο αυτό ζήτημα για όλους, να αναλάβουμε απρόθυμα και τον ρόλο της φωνής του κακοήθους:
Αφού δηλώνετε ότι θα το κάνετε πρώτοι εσείς οι πολιτικοί το όποιο εμβόλιο -και θεωρούμε δεδομένο ότι δεν εξαιρείτε τα μέλη των οικογενειών σας- , αυτονόητο πιστεύουμε είναι ότι θα είστε στημένοι στις κάμερες μπροστά. Αλλά ακόμα κι έτσι,  ποιος εγγυάται πάλι στον κόσμο πως αυτό που θα περιέχεται εντός, καθώς η σύριγγα θα σας τρυπάει, θα έχει οποιαδήποτε σχέση με οποιοδήποτε εμβόλιο και δεν θα είναι χρωματιστό νερό, τρόπος του λέγειν ; Θα μπορέσουμε να πάρουμε δείγμα αμέσως μετά για χημική ανάλυση;


Συνεπικουρώ σε όλα τα παραπάνω με κάτι που θεωρώ επίσης πολύ σημαντικό να ξαναειπωθεί εδώ:

 Ίσως το πιο βασικό στην ιστορία αυτή είναι η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣE OΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ COVID-19 ΘYMATA! Tρελό, αντιεπιστημονικό, προκλητικά παράλογο! ΑΝ ΔΕΝ γίνει η νεκροψία, αν δεν παρθούν δείγματα ιστών, αν δεν μελετηθεί η ζημιά που έκανε ο ιός στον αδικοχαμένο ασθενή (όπως γινόταν ανέκαθεν ως τώρα...ως τώρα! ε;), τότε πώς μα τον Όρκο του Ιπποκράτη θα αντληθούν όλες εκείνες οι απαραίτητες Πληροφορίες, για το πώς λειτουργεί ο ιός; Ώστε, βάσει επίπονων και σοβαρών επιστημονικών ερευνών (και όχι με συνοπτικές, αλλόκοτες κι "αλχημικές" διαδικασίες) και για όσο μεγάλο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, κι αν ΔΕΝ(;) υπάρχει ή έχει βρεθεί κάποια άλλη θεραπεία ή αποτελεσματικό φάρμακο, να παραχθεί ένα κατάλληλα δοκιμασμένο εμβόλιο. Υπήρξαν νεκροί ή σοβαρότατες παρενέργειες σε εθελοντές, ως τώρα ανά τον κόσμο, σε διάφορες δοκιμές "κορωνο-εμβολίων"; ψάξτε το προσεκτικά.... Εμβόλιο το οποίο και θα εισάγει την κατάλληλη Πληροφορία στον ανθρώπινο οργανισμό!...

Και κλείνω με μια πολύ σημαντική παραπομπή, όπου διατυπώνονται καίρια, κρίσιμα ερωτήματα, που δεν γίνεται να τα αγνοούν προκλητικά οι "θέλετε δεν θέλετε θα σας εμβολιάσουμε"-υπεύθυνοι, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα της '"κρουσματολαγνείας", μια Ελλάδα που όλοι στα κατεστημένα ΜΜΕ λένε ότι βρίσκεται σε πολύ καλύτερη ιική κατάσταση από άλλες χώρες:


Θα γίνουν γνωστοί οι όροι υπογραφής για την αγορά των εμβολίων...
(3/12/2020)

...έστω στη Βουλή; Υπάρχουν "εμπιστευτικοί" όροι που δεν πρέπει να κοινοποιηθούν;

Αν υπάρχει ρήτρα ανάληψης αστικής και ποινικής ευθύνης για κάθε "αστοχία" κι από ποιον; Το κράτος, ή την πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία;

Υπάρχει ρήτρα ασυλίας των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών για παρενέργειες;




Για όσους δεν κατάλαβαν: στη φωτο του 2009 έχουμε δίπλα στον τότε υπουργό Υγείας κ. Αβραμόπουλο (στη μέση) τους ίδιους συμβούλους, που συνέβαλαν (κυρίως αυτός που είναι στα δεξιά όπως τον βλέπετε) σημαντικά στο κλείσιμο της μεγάλης και σίγουρα δαπανηρής για το δημόσιο συμφωνίας αγοράς εκατομμυρίων εμβολίων για τον ιό της απάτης, όπως αποδείχτηκε τελικά ο Η1Ν1. (Διαβάστε και αυτό: Οταν ο Τσιόδρας πρωταγωνιστούσε στην αγορά των εκατομμυρίων εμβολίων!)
Εμβόλια στα οποία η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου γύρισε την πλάτη και αυτά πετάχθηκαν στη χωματερή, ενώ για κάποιους που τα έκαναν ακούστηκε ότι απέκτησαν και προβλήματα υγείας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου