ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Don't worry, everything's under control...

 Ως εισαγωγή, από σχετική, περιεκτική και σημαντική, ανάρτηση του Ένοικου:


" Θα επηρεάζει τελικά το, ενάντια σε κάθε λογική κι επιστημονική δεοντολογία, fast track "εμβόλιο" τους το ανθρώπινο DNA ή όχι; Τι έχει να μας πει, για άλλη μια φορά με περίσσιο κυνισμό, ο πρωτομάστοράς τους; Ο οποίος μπορεί να ήταν ιδιοφυία στους υπολογιστές, ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ να εμπλέκεται τόσο πολύ σε αυτό τον τομέα και να θέλει να κατευθύνει τις εξελίξεις με υπερβάλλοντα ζήλο;"

Ίσως η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το βίντεο (https://www.brighteon.com/997d3cf0-8d87-4618-86f2-bea938846794 ),  με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες του μπροστάρη και οραματιστή Μπιλ Γκέητς και της Ατζέντας αυτών που υπηρετεί, για αποπληθυσμό του πλανήτη, με τον ένα ή άλλον τρόπο... Υπόψιν όλων ότι και οι αυτοκτονίες αυξάνονται ραγδαία παγκοσμίως + τις μη αναστρέψιμες βλάβες σε ψυχοσωματική υγεία των ανθρώπων, λόγω των ακραίων & αντικοινωνικών & αδικαιολόγητων μέτρων "προστασίας" ή σωστότερα μαζικής υλικής και ψυχικής εξόντωσης & εξαθλίωσης της ανθρωπότητας. Πρόσθεσε τα γενετικά τροποποιημένα δηλητήρια ως τρόφιμα, την εκτόξευση των καρκίνων λόγω και της επιβολής ενός τοξικού μοντέλου ζωής, τη μαζική δολοφονική εξαθλίωση σε χώρες του λεγόμενου τρίτου κόσμου, αλλά και τις δολοφονίες ή σακάτεμα των μικρών παιδιών αποδεδειγμένα μέσω των εμβολίων --> Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς (κάτι ξέρουν και όλα αυτά τα θύματα που απαριθμούνται στο βίντεο, σε διάφορες ηπείρους ΚΑΙ Τα πειραματόζωα της BIG PHARMA : η "παιδική σφαγή" με τον  υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας στην Ινδία , (αλλά για τον sars-cov-2, που είναι και "αόρατος" όπως λένε τα ίδια τα κέντρα της παγκόσμιας φυλάκισης, τα εμβόλια είναι ασφαλή και θα ορκίζονταν και στις ίδιες τις μάνες τους αν τους το ζητούσαν!), κτλ κτλ...

Πάμε τώρα στο βίντεο, με τις εξελίξεις σχετικά με τον εμβολιασμό των "πειραματόζωων" στην Ελλάδα, όπως ίσως προκύπτει μέσα από μια σειρά επιστημονικών δηλώσεων και αναφορών παρακάτω για την "ασφάλεια" του "εμβολίου". Εξελίξεις και υπονοούμενα να ίπτανται στην "περιρρέουσα ατμόσφαιρα", που ίσως καταδεικνύουν ότι η εγχώρια κυβέρνηση, ολισθαίνοντας σε επικίνδυνο ολοκληρωτισμό, φαίνεται ότι έχει απολέσει κάθε έννοια ψυχραιμίας και τήρησης δημοκρατικών προσχημάτων. Καταλύοντας και...με το "νόμο" το σύνταγμα της χώρας! Δυστυχώς, αυτή την εκτίμηση σχηματίζουμε, όλο και περισσότερο, μακάρι να μην ήταν έτσι!  (Τάχα μου, είναι παντελώς ανενημέρωτοι ή απλώς διαθέτουν τους "κατάλληλους" επιστημονικούς συμβουλάτορες; Το έγκυρο "British Medical Journal" αποδομεί τα εμβόλια "Pfizer", "Moderna" & "AstraZeneca"!)

 Για να δούμε τι λέγεται και να φρίξουμε (επιεικής χαρακτηρισμός) με το "πακέτο αντιδράσεων" που ετοιμάζουν οι οργουελικών δυστοπικών οραμάτων  Βρυξέλλες και η πιστή τους εντολοδόχος, παίζοντας ζάρια (?) με την υγεία ακόμη και των...νηπίων;;! Ακούστε λοιπόν:


Ας ξεκινήσουμε με απορίες. Τι θα πει "να κάνουν το εμβόλιο με το καλό ή το άγριο;"  Τι θα πει "να υποχρεωθούν εμμέσως"; Τους ρώτησαν τους πρώτους που θα υποχρεωθούν να βιώσουν το "μετέωρο τρύπημα της σύριγγας", νοσοκομειακούς, σώματα ασφαλείας, διοικητικό προσωπικό στο Δημόσιο, αν συναινούν σε μία τέτοια εξέλιξη; Δεν μετράει η άποψή τους, δεν είναι ελεύθεροι άνθρωποι να αποφασίζουν για την ίδια τους την υγεία; Ρωτάμε και για λογαριασμό τους, ασχέτως αν μας είναι αντιπαθείς κάποιες κατηγορίες εξ αυτών, όμως αυτή την κομβική στιγμή, για όλους πια, πρέπει να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα ΟΛΩΝ! Μήπως φθάνει ο καιρός που θα συμβούν κι αλυσιδωτές παραιτήσεις;
 Τι παιχνίδια ραδιουργίας είναι αυτά, αυτό τελικά σημαίνει πολιτική; Aυτό σημαίνει, μηχανορραφία και εκδικητικότητα; Αυτή είναι η "περίπλοκη άσκηση" που είχε δηλώσει ο επικεφαλής της χώρας; Άσκηση επιβολής σκληρότατης ιατρικής δικτατορίας, για να πειστεί πια και ο κάθε αόμματος ή βαθιά κοιμισμένος;  Τι άλλο πια να ανεχτεί κάποιος, όσο ψύχραιμος ή ουδέτερος κι αν επιθυμεί να παραμένει;  ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ή ΟΧΙ, αυτό θα το κρίνει ο καθένας ως πρέπον ή μη για την υγεία του εαυτού του, ως ο μόνος κύριος του ίδιου του εαυτού του. Διαφορετικά ΜΙΛΑΜΕ  ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ή ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΡΜΑ ΜΕ ΒΟΟΕΙΔΗ !!!Συγχωρέστε μου τη φράση, αλλά δεν βρίσκω κάτι πιο ταιριαστό, όπως διαμορφώνονται οι θεότρελες εξελίξεις!
 
Πριν μιλήσουμε, παρακάτω, για την πιθανή(?) ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΑ  ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, δηλαδή το μέλλον και τη συνέχεια ενός λαού, της ίδιας της ανθρωπότητας,...

 Α) ... να θυμίσουμε ποια είναι η Pfizer, τα εμβόλια της οποίας παραγγέλθηκαν για την Ελλάδα. Ιστορίες αναλγησίας και ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ από το όχι μακρινό παρελθόν:  Πρόστιμο 2,3 δισ. δολαρίων στην αμερικανική Pfizer για διάθεση επικίνδυνου φαρμάκου. Πρόκειται για το υψηλότερο πρόστιμο που επιβλήθηκε ποτέ από την αμερικανική Δικαιοσύνη στον τομέα της υγείας   ΩΠΑ! Ωραία επιλογή, τέλεια διαπιστευτήρια! Αλλά έχει και συνέχεια: " πρόσφατες είναι και οι δηλώσεις για την παροιμιώδη αναξιοπιστία των τεστ pcr  και την πραγματική πορεία της πανδημίας (για εμάς επιδημίας) του επί σειρά ετών τεχνικού διευθυντή της, Dr Mike Yeadon"
Κυρίες και κύριοι της ελληνικής κυβέρνησης, με την παροιμιώδη βιασύνη να τους μπολιάσετε όλους, ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, αποτελεί μια τέτοιας φύσης επιλογή δείγμα δημοκρατίας; Έστω και στοιχειώδους, προσχηματικής; Που σέβεται τις προσωπικότητες των πολιτών και ΔΕΝ τις τσαλαπατά βάναυσα;  Ποιος δημοσιογράφος έκανε τέτοια εύλογη ερώτηση ευθέως στα εμετικά ΜΜΕ; Δεν παραδειγματίζεστε ούτε στο ελάχιστο από τη λιγάκι πιο συνετή στάση του συμμάχου σας Μακρόν; :   O Μακρόν παίρνει αποστάσεις από τον πανεμβολιασμό. Φοβάται μην πέσει από Pfizergate: δεν τα γνωρίζουμε όλα για αυτό το εμβόλιο όπως δεν γνωρίζουμε τα πάντα για τον ιό.

Αλλά η Γαλλία διαθέτει και σπουδαίους επιστήμονες που βγαίνουν (και είναι ευπρόσδεκτοι στα ΜΜΕ όχι όπως στην Ουγκάντα της Ευρώπης...) και λένε τα πράγματα με το όνομά τους: 
Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: ”δεν εμπιστευόμαστε αυτό το εμβόλιο. Δεν είναι εμβόλιο. Είναι γενετική μηχανική, προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία…”.--> "Λέμε εμβόλιο, δεν είναι εμβόλιο, ένας τρόπος να το πούμε, θα ήταν ότι είναι γενετική μηχανική, είναι προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία. Αυτό γίνεται περίπου μετά από τριάντα χρόνια από τότε που δοκιμάσαμε να αναπτύξουμε αυτές τις γονιδιακές θεραπείες για σοβαρές ασθένειες. Εδώ μας λένε ότι πρόκειται να εγχύσουμε πληροφορίες νουκλεϊνικού οξέος για πρώτη φορά, επομένως μια γενετική πληροφορία και ότι όλα θα πάνε καλά.Είμαστε σ΄ένα ιστορικό που δεν έχουμε ξαναδεί, σ’ επιτάχυνση διαδικασιών ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς όλες οι φάσεις, όλα τα εμπόδια που έχουμε συνηθίσει να περνάμε τα υπερπηδήσαμε κακώς. Υπάρχουν προβλήματα ασφάλειας.ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Και μάλιστα από Γαλλία επίσης, έρχεται η επιστημονική-παρέμβαση βόμβα (ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΓΚΕΗΤΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ): Καθ.Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..

Που κουμπώνουν με αυτές τις δηλώσεις από ένα κάθε άλλο παρά τυχαίο πρόσωπο:
Robert F. Kennedy Jr .: ”Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας, επειγόντως, με τον επερχόμενο εμβολιασμό Covid-19.” : Εμβόλιο Covid = " ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ – ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ... "που δεν έχει διαπραχθεί ποτέ σε τέτοια έκταση στην Ιστορία. Ακόμη και εάν σήμερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι πολιτικοί αποπειρώνται να αποδομήσουν το πρόβλημα και, ανόητα, απαιτούν έναν νέο τύπο εμβολίου ώστε να επιστρέψουμε στη κανονικότητα, αυτός ο εμβολιασμός είναι προβληματικός από την άποψη της υγείας, της ηθικής και της δεοντολογίας, καθώς και από την άποψη της γενετικής βλάβης που, σε αντίθεση με τη βλάβη που προκαλείται από προηγούμενα εμβόλια, θα είναι μη αναστρέψιμη και ανεπανόρθωτη. Αγαπητοί ασθενείς, μετά από ένα πρωτοφανές και άνευ προηγουμένου εμβόλιο mRNA, δεν θα μπορείτε πλέον να αντιμετωπίζετε τα συμπτώματα του εμβολίου με συμπληρωματικό τρόπο. Θα πρέπει να ζήσουν με τις συνέπειες, διότι δεν θα μπορούν πλέον να θεραπευτούν απλώς αφαιρώντας τις τοξίνες από το ανθρώπινο σώμα, όπως και ένα άτομο με γενετικό ελάττωμα όπως το σύνδρομο Down, το σύνδρομο Klinefelter, το σύνδρομο Turner, η γενετική καρδιακή ανακοπή, η αιμοφιλία, η κυστική ίνωση, σύνδρομο Rett, κ.λπ.), επειδή το γενετικό ελάττωμα είναι για πάντα!
Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα: εάν εμφανιστεί ένα σύμπτωμα εξαιτίας του εμβολίου μετά τον εμβολιασμό με mRNA, ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος θεραπευτής θα μπορέσει να σας βοηθήσει, επειδή η ζημιά που προκαλείται από τον εμβολιασμό θα είναι γενετικά μη αναστρέψιμη. "

Αυτά τα παραπάνω δεν είναι δικά μας λόγια, να το τονίσουμε...

Β) Επισημάνσεις του Ένοικου, από εκτενή σχετική ανάρτηση

 " Άντε και εμβολιάζεται, έστω και με fast track διαδικασίες, όλος ο πληθυσμός. Είστε τόσο σίγουροι για την επιτυχία του "πειράματος" όλοι στην κυβέρνηση; Γιατί για πείραμα πρόκειται στην ουσία, βάσει και αυτών που αναφέρθηκαν παραπάνω! Ποιος σας εγγυάται, ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα υπάρχουν σοβαρές, απρόβλεπτες παρενέργειες σε κάτι που στην ουσία πλέει στα θολά νερά ενός αποκαλούμενου "αόρατου εχθρού"; ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ έστω κι ένας ειδικός, ένας γιατρός που θα αναλάβει την ευθύνη να υπογράψει, εκπροσωπώντας και την κυβέρνηση, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ τέτοιο ενδεχόμενο, καθησυχάζοντας τους πολίτες; Και κάτι τελευταίο, καθώς θεωρούμε χρήσιμο, για την κάλυψη όλων των πτυχών και των ενδιαφερόμενων ως προς το σοβαρότατο αυτό ζήτημα για όλους, να αναλάβουμε απρόθυμα και τον ρόλο της φωνής του κακοήθους:
Αφού δηλώνετε ότι θα το κάνετε πρώτοι εσείς οι πολιτικοί το όποιο εμβόλιο -και θεωρούμε δεδομένο ότι δεν εξαιρείτε τα μέλη των οικογενειών σας- , αυτονόητο πιστεύουμε είναι ότι θα είστε στημένοι στις κάμερες μπροστά. Αλλά ακόμα κι έτσι, ποιος εγγυάται πάλι στον κόσμο πως αυτό που θα περιέχεται εντός, καθώς η σύριγγα θα σας τρυπάει, θα έχει οποιαδήποτε σχέση με οποιοδήποτε εμβόλιο και δεν θα είναι χρωματιστό νερό ; Θα μπορέσουμε να πάρουμε δείγμα αμέσως μετά για χημική ανάλυση;
Λυπούμαστε για την καχυποψία μας, αλλά με όσα γίνονται και ακούγονται δεν μπορείτε να μην μας δικαιολογήσετε, έστω και στο ελάχιστο .. Άλλωστε: Οι ίδιοι οι δικοί σας άνθρωποι και εκπρόσωποι τη μία χρονική στιγμή λένε κάτι σχετικό με τον ιό και τα μέτρα προφύλαξης και την επόμενη το αναιρούν μεγαλοπρεπώς, χωρίς καν να τους ζητάει κανείς το λόγο στα ΜΜΕ σας γι' αυτή την προκλητική επιπολαιότητα ή ασυνέπεια. Ψέματα; "

Αλήθεια: ψέματα;  Θυμήσου αυτά τα αδιάψευστα δεδομένα φίλε αναγνώστη και φίλη αναγνώστρια:
a slap in the face !  
Θυμίζω και κάποια άλλη σημαντικότατη επισήμανση του φίλου μου Ένοικου: στις ΗΠΑ δεν μπορείς να μηνύσεις έναν κατασκευαστή για θάνατο ή τραυματισμό από εμβόλιο, καθώς η βιομηχανία απολαύει ομοσπονδιακής ασυλίας.(!!!) Αυτός ο "νόμος" έχει ισχύ και στην Ευρώπη;

Πάμε τώρα στο ότι θέλουν να εμβολιάσουν όλα τα παιδάκια του νηπιαγωγείου και του δημοτικού, υποτίθεται για τις γνωστές παιδικές ασθένειες.  ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ποιος μας εγγυάται για τους "πότε έτσι πότε αλλιώς, θα γυρίσει ο τροχός", ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, πατώντας πάνω στην πρόσφατη επικύρωση, και το "εμμέσως πλην σαφώς" υποχρεωτικό ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, για το καλό τους φυσικά ? Aλλά η δημοκρατία πυροβολείται "στο δόξα πατρί" όταν σε περίπτωση άρνησης των οικογενειών, απειλούν τους γονείς με ..."νομοθετήματα"  διαγραφής των παιδιών τους από την εκπαίδευση! Ποδοπατούν  ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ..... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, σαν καλά παιδάκια, ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ? ΜΕ ΕΝΑ (όπως είδαμε παραπάνω) ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΥΕΤΩΝ, ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.  ΓΙΑ ΕΝΑΝ "ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ", όπως οι ίδιοι ομολογούν συνεχώς, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΛΗΘΩΡΑΣ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ προερχόμενο ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
 
Τα παιδάκια που τους φόρεσαν μάσκα και στα διαλείμματα, όπου αναπόφευκτα τρέχανε ως φυσιολογικά παιδιά και το αναπνευστικό τους σύστημα έπαιρνε φωτιά και είχε αυξημένες απαιτήσεις, λίγο πριν κλείσουν και τα δημοτικά, μετά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τα σχολεία. Με την δικαιολογία του συνωστισμού των γονέων στους δρόμους, που έσπευδαν για να παραλάβουν τα παιδιά. Μα αφού όλοι φορούσαν μάσκες, μήπως οι μάσκες τελικά αποτελούν μια "ψευδή αίσθηση ασφάλειας", κατά τα ανοιξιάτικα λεγόμενα του κ. Τσιόδρα; Και τις δηλώσεις του ΠΟΫ λίγο αργότερα πως " η ευρεία χρήση μάσκας από υγιείς ανθρώπους δεν υποστηρίζεται από επιστημονικά στοιχεία και συνεπάγεται αβεβαιότητες και κρίσιμους κινδύνους"; ("As described above, the wide use of masks by healthy people in the community setting is not supported by current evidence and carries uncertainties and critical risks")
Τα παιδάκια, που σύμφωνα με τον.....τον.....κ. Σύψα  : Ομολογία Σύψα: Δεν χρειάζεται η μάσκα στα μικρά παιδιά – Γίνεται ως «μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας» Και ο αρθρογράφος δικαίως αναρωτιόταν: "Δηλαδή, για να γίνει κατανοητό, το νηπιάκι και το πρωτάκι, δευτεράκι κλπ δημοτικού πρέπει να εκπαιδευτεί στην χρήση μάσκας γιατί όταν πάει στο γυμνάσιο έτσι θα είναι «έτοιμο» να την φοράει;"
Ξέρετε τι εννοούσε περί  "εκπαιδευτικής διαδικασίας"; όπως το κατανοούμε οι "ψεκασμένοι" με το παράλογο μυαλό μας; Να εκπαιδευτούν στο να αποδέχονται ως "κανονικότητα" το να τους ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ή ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΝΕ, την "εμπεδωμένη"  διαστροφή ενάντια σε καθετί που ως τώρα αναγνωριζόταν ως φυσιολογικό, την αδιαμαρτύρητη αποδοχή του νέου αντί-κοσμου που ετοιμάζουν (ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 -  ΜΕΓΑΛΗ μετανθρώπινη ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ με τα νέα, μασονικής φιλοσοφίας, "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΣΟΦΙΑΣ": Αυτά τα άτομα δηλαδή θα αποφασίσουν για το πώς θα ζήσουμε; )...

Στον σχετικό, παραπάνω μερικές γραμμές, σύνδεσμο αναφέρονται επίσης και πρόσθετες επεξηγήσεις του λοιμωξιολόγου της "επιτροπής" : η αρμόδια επιτροπή εισηγήθηκε τη χρήση της από τους μικρούς μαθητές, παρότι οι μαθητές του Δημοτικού έχει βρεθεί πως είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα ως προς την πανδημία επομένως η χρήση μάσκας θα γίνει μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας..." 
 Υπογραμμίσαμε το σημείο-κλειδί: όλοι μέχρι πρότινος μας διαβεβαίωναν (πρώτος και καλύτερος ο κ. Τσιόδρας) πως τα μικρά παιδιά παρουσιάζουν πολύ χαμηλές πιθανότητες να μεταδώσουν τον ιό και να νοσήσουν και τα ίδια...Ένας επιστήμονας που λίγο αργότερα έδωσε (με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης; τον επέπληξε κανείς;) τη χαριστική βολή σε κάθε έννοια "φυσιολογικών ανθρώπινων όντων" - ΖΗΤΩ τα "human cyborgs": «Στο σπίτι δεν θα αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας. Θα φοράμε την μάσκα μας αν μας πλησιάζουν» Ναι. Επιστήμονες συμβουλεύουν γονείς να μην φιλάνε και να μην αγκαλιάζουν τα ήδη επιβαρυμένα ψυχολογικά παιδάκια τους, λόγω όλων αυτών των πρωτοφανών στρεσογόνων καταστάσεων που βιώνουμε όλοι (πλήττοντας το ίδιο το ανοσοποιητικό μας), μέσα στη θαλπωρή και άσυλο του σπιτιού τους! Στερώντας την υπερπολύτιμη για την ανάπτυξή τους τρυφερότητα και μετατρέποντάς τα σε ... εκκολαπτόμενους, σιγά σιγά, κοινωνιοπαθείς!
 Τα παιδάκια που το καλοκαίρι, για να δείξουν πόσο τα υπολογίζουν αυτά και την υγεία τους και τους γονείς τους, εν μέσω λεγόμενης πανδημίας και υγειονομικής κρίσης, δρομολόγησαν με υπουργική απόφαση  την αύξηση των μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά σε κάθε σχολικό τμήμα! Αντί να μειώνονται όπως θα ήταν λογικό και επόμενο, αυτούς τους καιρούς της εισόδου και παραμονής σε κλειστούς χώρους με αυστηρές προϋποθέσεις. Για το καλό όλων μας φυσικά..! Οπότε κι ελλείψει υποδομών και μεγάλων κι επαρκώς αεριζόμενων αιθουσών, στα όλο και πιο υποβαθμισμένα δημόσια σχολεία, αναγκάστηκαν οι μαθητές να συνωστίζονται και να έρχονται σε στενή επαφή μεταξύ τους και με τους εκπαιδευτικούς. Με μόνο όπλο τη μάσκα, που τελικά ποτέ ΔΕΝ τους (ξανα)μοιράστηκε δωρεάν, μετά το φιάσκο των μασκών που κάλυπταν όλο το πρόσωπο (αλλά η εταιρεία των ημετέρων πήρε κανονικά τα λεφτά;) Με ό,τι, σχετικό με ζητήματα απειλούμενης υγείας κι εστίες διασποράς μικροβίων, συνεπάγεται μια τόσο ανεύθυνη μεθόδευση (αλλά εμείς μένουμε "υπεύθυνοι", σωστά;)... Σύμφωνα με την κυρίαρχη αφήγηση της κινδυνολογίας, των κοινωνικών αποστάσεων και της κοινωνικής αποστείρωσης! Αλλά στην Ιταλία, έφτιαξαν χιλιάδες νέες σχολικές υποδομές και προσέλαβαν πολλές χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για "να σπάσουν" τα σχολικά τμήματα και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τη δύσκολη κατάσταση. ΕΔΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ να δώσουν 20+2, μπορεί και περσσότερα, εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια για να κάνουν προπαγάνδα τρομολαγνείας, ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ" ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!

Με αυτά και με αυτά, η υπηρέτηση αλλόκοτων ατζέντων και ο εξαναγκασμός ενός ολόκληρου λαού να θέσει την υγεία του σε αμφίβολης αποτελεσματικότητας εμβολιασμούς (και αυτός ο χαρακτηρισμός έχει πρωτίστως διατυπωθεί από επιστήμονες και πολιτικούς, όχι από εμάς, να τονίσουμε και πάλι), περνάει ίσως (το απευχόμαστε!) και μέσα από ένα "εμβολιαστικό παιδομάζωμα" για να...ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!

Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε, είναι η στιγμή που σκεφτόμαστε μήπως έχουμε παγιδευτεί σε ένα "άσχημο παραμύθι της spookie γιαγιάς", γεμάτο από σκοτεινές σκιές και αλλόκοτα πλάσματα. Που τρέφονται με το ΦΟΒΟ και την ενέργειά μας (για να μην πούμε και τίποτε άλλο, έτσι όπως το πάνε!)
Θα κλείσουμε με το "αναμάσημα" κάποιων δικών μου προβληματισμών που έχω αναφέρει ξανά.
Αγαπητοί και αγαπητές, πράξτε ό,τι νομίζετε σωστότερο για εσάς και τις οικογένειές σας, όμως εμείς δεν γινόταν να μην εκφράζουμε τις προσωπικές μας απόψεις, στηριγμένες σε στοιχεία που συλλέγουμε προσεκτικά με αφιέρωση του χρόνου μας, σε ένα τόσο ΖΩΤΙΚΟ ΘΕΜΑ, που κάποιον από εμάς αφορά και προσωπικά (και του "όφειλα", κατά κάποιον τρόπο, αυτή την ανάρτηση)... Σε σχέση με τον υπέροχο παράγοντα που λέγεται παιδική φατσούλα, λόγο για να ζεις και να παλεύεις σε έναν ανισόρροπο κόσμο. Αυτόν τον παράγοντα που του προσφέρεις χωρίς εκπτώσεις όλες  τις αγκαλιές και τη στοργή του κόσμου και δεν τον παραδίδεις βορά σε διάφορες... "ποικίλες διαθέσεις" και αμφίβολης ωφέλειας πειράματα..! Γιατί, πιστεύω ότι κάθε άνδρας και κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται πατέρας και μητέρα κάθε παιδιού σε αυτόν τον πολύπαθο κόσμο...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ; :

 ...για εμένα ίσως το πιο βασικό στην ιστορία αυτή είναι η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣE OΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ COVID-19 ΘYMATA! Tρελό, αντιεπιστημονικό, προκλητικά παράλογο! ΑΝ ΔΕΝ γίνει η νεκροψία, αν δεν παρθούν δείγματα ιστών, αν δεν μελετηθεί η ζημιά που έκανε ο ιός στον αδικοχαμένο ασθενή (όπως γινόταν ανέκαθεν ως τώρα...ως τώρα! ε;), τότε πώς μα τον Όρκο του Ιπποκράτη θα αντληθούν όλες εκείνες οι απαραίτητες Πληροφορίες, για το πώς λειτουργεί ο ιός; Ώστε, βάσει επίπονων και σοβαρών επιστημονικών  ερευνών (και όχι με συνοπτικές, αλλόκοτες κι "αλχημικές" διαδικασίες) και για όσο μεγάλο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, κι αν ΔΕΝ(;) υπάρχει ή έχει βρεθεί κάποια άλλη θεραπεία ή αποτελεσματικό φάρμακο, να παραχθεί ένα κατάλληλα δοκιμασμένο εμβόλιο. Υπήρξαν νεκροί ή σοβαρότατες παρενέργειες σε εθελοντές, ως τώρα ανά τον κόσμο, σε διάφορες δοκιμές "κορωνο-εμβολίων"; ψάξτε το προσεκτικά.... Εμβόλιο το οποίο και θα εισάγει την κατάλληλη Πληροφορία στον ανθρώπινο οργανισμό!...

ανιχνευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου