ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Στην αλλαγή του χρόνου...pump up the volume!...

Oι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο - Ηράκλειτος 

 Ένα τεράστιο πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής τρέχει εδώ και 10 μήνες στον πλανήτη, ίσως το μεγαλύτερο ever, από εκείνους που επιθυμούν να ελέγχουν ασφυκτικά τον πλανήτη, σε κάθε πτυχή της πνευματικής και υλικής ύπαρξής του, με τους πολιτικούς να αποτελούν υπάκουες μαριονέτες. Από εκείνους που έχουν συγκεντρώσει αμύθητο πλούτο, αδιάφορα τους είναι οποιαδήποτε χασούρα ή συσσώρευση επιπλέον υλικού πλούτου. Καθώς ο απροκάλυπτος πια στόχος είναι η απόλυτη ψηφιοποίηση των ανθρώπινων πληθυσμών και η οριστική μετατροπή τους σε αστικοποιημένες πλήρως ημι-ανθρώπινες αγέλες του "Homo Techno-Freak", με την αφαίρεση όλων των ανθρώπινων δικαιωμάτων... Όπως αυτά είχε επιτραπεί να κατοχυρωθούν μέσω διεθνών συμβάσεων και συμφωνιών μετά το τέλος του ολέθριου (για τους λαούς, όχι για τους και τότε υπερ-πλούσιους!) Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. 

Συμβαίνει, σε όλο του το μεγαλείο, το παράδοξο του οι λαοί να φοβούνται τις φαινομενικά παντοδύναμες κυβερνήσεις τους αντί οι δεύτερες να φοβούνται τις αντιδράσεις των λαών. Ελεγχόμενες ως το μεδούλι τους κυβερνήσεις από μία "Ανώτατη Αρχή" ή αόρατο Διευθυντήριο που επιβάλλει ανατριχιαστική ομοιομορφία "μέτρων" παντού. Και οι οποίες με κάθε τρόπο επιδεικνύουν στους λαούς την καταναγκαστική "ανάγκη" πειθάρχησής τους και με πρόσχημα που ξεπερνάει τα όρια του γελοίου το "θανάσιμο ιό" με την πραγματική μηδαμινή  σχεδόν θνητότητα και άρα  την "προστασία της ανθρώπινης υγείας", ασχέτως αν από τις αδιανόητες μεθοδεύσεις αυτής της φασιστικής και παρανοϊκής "προστασίας" εξαθλιωθούν και πεθάνουν εκατοντάδες εκατομμυρίων παγκοσμίως...

Η παιδοκτόνα και αντεπιστημονική τηλεκπαίδευση ήρθε για να μείνει και να εδραιωθεί. Η δαιμονοποίηση της ανθρώπινης επαφής, της θεραπευτικής αγκαλιάς, των ίδιων των ανθρώπινων ιδιοτήτων είναι εδώ για να μείνει και να αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο και τους εγκεφάλους μεγάλων και (κυρίως, για ευνόητους λόγους) των μικρών και αυριανών ενηλίκων...Η αναγόρευση της ψυχαναγκαστικής προστασίας της υγείας σε ύψιστη αρετή συντελεί τελικά στην καταστροφή της δημόσιας υγείας, που με τις μάσκες και τα αντισηπτικά δημιουργεί ή και επιδεινώνει λοιμώξεις του αναπνευστικού, οξυγονώνει ανεπαρκώς τον εγκέφαλο, ειδικά των παιδιών σε ανάπτυξη, με επιβλαβέστατες συνέπειες και μειώνει την πολύτιμη "βακτηριακή πανίδα" του οργανισμού. Ο εκφυλισμός της παιδικής ψυχής ίσως είναι μη αναστρέψιμος, το δράμα της χρήσης ους ως πειραματόζωα μέσα σε κλουβιά κοινωνικού αποκλεισμού είναι ιστορικά πρωτοφανές...  Η καταστροφή των μικρομεσαίων και μεσαίων επιχειρήσεων προελαύνει, για το καλό της υγείας των επιχειρηματιών και των οικογενειών τους και μόνο οι μεγάλες μάλλον εταιρείες θα επιβιώσουν, ενώ οι διαδικτυακοί γίγαντες όπως η amazon θα αποτελέσουν την Εδέμ των καταναλωτικών συνηθειών και της ηλεκτρονικής επικάλυψης κάθε πτυχής του ιδιωτικού και δημόσιου βίου. Οι μέσοι πολίτες θα εξαρτώνται απόλυτα από την "καλή διάθεση" του Ψηφιακού κράτους και των ελεγκτών του για να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους. Η Ψηφιακή Ταυτότητα (πιθανότατα ενσωματωμένη στα ίδια τα σώματα των "πολιτών") θα είναι η επιβεβαίωση της φυσικής ύπαρξης του ανθρώπου, χωρίς αυτή δεν θα υφίσταται οικονομικά και κοινωνικά, ούτε καν σαν ζώντας οργανισμός. Το παλιό παρασιτικό τραπεζικό σύστημα θα καταργηθεί, αλλά για να αντικατασταθεί από ένα συγκεντρωτικό νέο υπερσύστημα, με τεχνολογία blockchain και cryptocurrency υπό τον πλήρη έλεγχο των εμπνευστών της "μεγάλης επανεκκίνησης"...Οι κεραίες 5G θα αποτελέσουν το πλέον συνηθισμένο θέαμα στις πόλεις και γειτονιές των "ανεπτυγμένων χωρών", παρά τις πάρα πολλές επιστημονικές και όχι μόνο ενστάσεις για το "δίχτυ ακτινοβολιών" στο οποίο θα περιέλθει ο πλανήτης με την άκρως διαδεδομένη χρήση τους...  Η αυξανόμενη λογοκρισία σε social media, πλατφόρμες όπως το youtube, σε ΜΜΕ, αποδεικνύει τη "στροφή στην ιερή κοινωνικοπολιτική ορθότητα", με "αυθεντίες", "χαϊδεμένους", στρατιές υποταγμένων με ανώδυνη ανάγνωση των γεγονότων και από την άλλη με αποκλεισμένους "κακόβουλους συκοφάντες" και "συνωμοσιολόγους" σε βάρος του "Γενναίου Νέου Κόσμου" που οικοδομείται βάσει του Σχεδίου. 
(a slap in the face !  : Η ανάρτηση που περιέχει στα δύο της βίντεο τις δηλώσεις της χρονιάς που φεύγει, όσον αφορά τις συνέπειες και προεκτάσεις τους, όπως το βλέπουμε εμείς τουλάχιστον, για τη χώρα αυτή...)

Οπότε, στην αλλαγή του κολασμένου έτους που φεύγει από ένα ακόμη πιο δυσοίωνο ή δυστοπικό στους οιωνούς του καινούριο που έρχεται, προμηθευτείτε κουβάδες και λεκάνες. Αν τύχει και έχετε ανοιχτές οθόνες από τις οποίες όλο το... συνάφι των πολιτικών, των..."πότε έτσι-πότε αλλιώς θα γυρνάει ο τροχός ειδικών", των εξαγορασμένων επιστημόνων από τους ψυχοπαθείς δολοφόνους της Big Pharma και των "διανοούμενων", παραταχθεί με χαμόγελα που θυμίζουν "επαγγελματία πολύχρωμο διασκεδαστή" σε παιδικά πάρτυ και με αμφιλεγόμενων προθέσεων και αποτελεσμάτων σύριγγες κραδαίνουσες στα ρομποτικά τους χέρια, ... για να σας ..."ευχηθούν".  Κουβάδες και λεκάνες μήπως και αισθανθείτε μία δυσβάσταχτη αναγούλα, στομαχική ανακατωσούρα και νιώσετε απόλυτα φυσιολογική ανάγκη (ως φυσιολογικά άτομα) να ξεράσετε, να βγάλετε από μέσα σας όλα τα δηλητήρια που σας ταΐζουν, που σας εμφυτεύουν στο μυαλό, που σας εκφυλίζουν την ψυχή, που σας εξανδραποδίζουν τη συνείδηση, που σας αλυσοδένουν τη θέληση. 

Και στείλτε εσείς μια ηχηρή δόνηση σαν ανταπόκριση στο νέο συνεχή και οξύ Φόβο που ετοιμάζουν ως συνέχεια του προηγούμενου. Βάλτε την στο σημείο ακριβώς της "χρονικής αλλαγής" να ακουστεί δυνατά πολύ, φωνάξτε μαζί κι εσείς μία φράση, μία πρόταση, κάποια λόγια σαν μαγικό μάντρα, που πηγάζει μέσα από μια φλεγόμενη καρδιά, ανοίγοντας τα παράθυρα του κατ' οίκον περιορισμού σας. Να ακουστείτε, παρασυρόμενοι από παράξενες ηλεκτρομαγνητικές δίνες και αλήτισσες νεφέλες και αγριεμένους ανέμους ως τα πέρατα του "πολιτισμένου κόσμου"... Μία εκκωφαντική διατάραξη τής σε ψυχική καταστολή κοινής (αν)ησυχίας:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου