ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Μπορεί και τα λέει ο μάγκας: "Όλοι θα πεθάνουμε»: Ο δισεκατομμυριούχος γκλομπαλιστής, Elon Musk δήλωσε ότι ούτε αυτός ούτε η οικογένεια του θα εμβολιαστούν με το εμβόλιο για την Covid-19 – Ασκώντας έντονη κριτική στον Bill Gates αποκαλώντας τον «Ηλίθιο άτομο» "

{ Σύνδεση: Τα πειραματόζωα της BIG PHARMA ; - Και περί εμβολίων, προωθούμενων από τον κομπιουτερά που αυτοχρίστηκε αρχιερέας της παγκόσμιας υγείας, υποστηρικτή και της Pfizer. Tου φαρμακευτικού κολοσσού που μας λένε τώρα ότι διαθέτει το θαυματουργό "εμβόλιο", το οποίο θα μας βγάλει από τα θανάσιμα lockdowns, λόγω πανδημίας των ψευδοτεστ pcr...Περιέχοντας "kider- έκπληξη" τσιπάκι που στοχεύει στην αποδοργάνωση του ανθρώπινου RNA κι έτσι καταστέλλοντας το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων; Που θα φέρουν και το πολυπόθητο ψηφιακό αποτύπωμα...Άνθρωποι ασθενικοί και ιδιαίτερα ευάλωτοι σε οτιδήποτε = ακόμη πιο άνετα χειραγωγήσιμοι και πηγή πολύ περισσότερων big money για τους "ανθρωποφύλακες υγείας" και τα εγκληματικά καρτέλ...Και τρέχουν οι χεσμένοι από το φόβο του θανάτου, ενώ η κοινωνία συντρίβεται κι αποτεφρώνεται με αφορμή τον "θανάσιμο ιό" και στήνονται με τις ώρες στις ουρές για rapid test !...(τι είναι αυτά;... Μήπως τα τεστ με σκονάκια στις εξετάσεις γυμνασίων και λυκείων αποδειχτεί τελικά πως είναι πολύ πιο έγκυρα;...). Θυμήσου κι αυτό το πρόσφατο για τον Musk: Τάδε έφη Έλον Μασκ: «Δεν είναι έγκυρα τα τεστ κορωνοϊού - Δείχνουν διαφορετικά αποτελέσματα κάθε φορά» }


Όλοι θα πεθάνουμε»: Ο δισεκατομμυριούχος γκλομπαλιστής, Elon Musk δήλωσε ότι ούτε αυτός ούτε η οικογένεια του θα εμβολιαστούν με το εμβόλιο για την Covid-19 – Ασκώντας έντονη κριτική στον Bill Gates αποκαλώντας τον «Ηλίθιο άτομο»


Ο ιδρυτής της SpaceX και της Tesla, Elon Musk, δήλωσε ότι, πιθανότατα, ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του θα εμβολιαστούν με τα εμβόλια του κορονοϊού ακόμα και όταν αυτά θα είναι άμεσα διαθέσιμα, λέγοντας ότι η πανδημία «έχει μειώσει την πίστη του στην ανθρωπότητα». [2]

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας podcast συνέντευξης με την Kara Swisher, ο 49χρονος Musk δήλωσε ότι ούτε αυτός ούτε τα παιδιά του διατρέχουν κίνδυνο απο τη Covid-19 και ως εκ τούτου είναι απίθανο να χρειαστούν το εμβόλιο.

«Αυτή είναι μια κατάσταση που δεν κερδίζει κανείς.Όλη αυτή η κατάσταση έχει μειώσει την πίστη μου στην ανθρωπότητα… Ο παραλογισμός των ανθρώπων γενικά», είπε ο Musk.[3]

Επίσης επέκρινε έντονα τα Απαγορευτικά (lockdowns)που επιβάλλονται σε ολόκληρο τον κόσμο και στις ΗΠΑ ειδικότερα, αφού προηγουμένως αναφερόμενος σε αυτά, τα κατήγγειλε ως «ανήθικα» και «de facto κατ’ οίκον φυλάκιση».

Ο Μusk είπε ότι τα εκτεταμένα Απαγορευτικά ήταν λάθος και μόνον οι άνθρωποι που ανήκουν στη κατηγορία υψηλού κινδύνου θα έπρεπε να τεθούν σε περιορισμό «μέχρις ότου να περάσει η καταιγίδα».

Όταν πιέσθηκε να απαντήσει για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι δικοί του υπάλληλοι και οι οικογένειες τους, με την Swisher να τον ρωτά και τι θα γίνει εάν κάποιος πεθάνει,ο Musk απάντησε εμφατικά:«Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή»

«Κατασκευάζουμε αυτοκίνητα όλο αυτό τον καιρό και ήταν υπέροχο», είπε για τηνTesla,την βιομηχανία του,που διατηρεί τις πόρτες του εργοστασίου ανοιχτές, παραβιάζοντας τους κανόνες του Απαγορευτικού.

Απαγορευτικό που σε ένα σημείο προκάλεσε μια απροσδόκητη απάντηση από τον Musk αφού υπέβαλλε αγωγή κατά της Κομητείας της Alameda.

Πρόσθεσε ότι η εταιρεία του SpaceX λειτουργεί πλήρως καθ 'όλη τη διάρκεια της πανδημίας χάρη στην άδεια που του έχει δοθεί απο την Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ.

«Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της κατάστασης λειτουργούμε κανονικά. Έχουμε άδεια από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας επειδή κάνουμε εργασίες σχετικές με την εθνική ασφάλεια. Στείλαμε αστροναύτες στο διαστημικό σταθμό και τους φέραμε πίσω».

Ο Musk έστρεψε τα πυρά του κατά του Bill Gates, επισημαίνοντας ότι οι επικρίσεις του συναδέλφου του δισεκατομμυριούχου, για τους σκεπτικιστές των Απαγορευτικών είναι αβάσιμες και λανθασμένες στην περίπτωση του Musk.

«Ο Γκέιτς είπε κάτι για μένα,ότι δεν γνώριζα τι έκανα. Είναι σαν ένα ηλίθιο άτομο, στη πραγματικότητα κατασκευάσαμε τα μηχανήματα εμβολίων για την CureVac, την εταιρεία στην οποία αυτός (ο Bill Gates) έχει επενδύσει», εξήγησε ο Musk, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Tesla κατασκευάζει μηχανήματα για το CureVac.

Ο επιχειρηματίας σημείωσε επίσης ότι συνεργάζεται στενά με την ομάδα επιδημιολογίας του Χάρβαρντ που εργάζεται επί του παρόντος σε μελέτες αντισωμάτων για τη Covid-19.

Δικτυογραφία:


[1].-- ‘Everybody dies’: Musk says neither he nor his family will take Covid-19 vaccine, blasts Bill Gates as ‘knucklehead’ — RT World News

https://www.rt.com/news/502013-elon-musk-wont-get-coronavirus-vaccine/


[2].-- Bill Gates: 'World Won't Return To Normal' Until 'Second Generation' of COVID-19 Super-Vaccines Arrives, YEARS from Now

https://humansarefree.com/2020/10/bill-gates-world-wont-return-to-normal-until-second-generation-of-covid-19-super-vaccines-arrives-years-from-now.html


[3].-- Opinion | Elon Musk: ‘A.I. Doesn’t Need to Hate Us to Destroy Us’ - The New York Times

https://www.nytimes.com/2020/09/28/opinion/sway-kara-swisher-elon-musk.html?showTranscript=1&smid=tw-nytopinion&smtyp=cur


Το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου