ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

" Γιατροί του Βελγίου καταγγέλουν.Dr Baudοuin Caironi Παθολόγος: (για μάσκες) ”ο καθαρός (εξωτερικός) αέρας και ο σωστός αερισμός των ανωτέρω αναπνευστικών οδών είναι οι βάσεις της συλλογικής υγιεινής.” Κι όμως επέβαλαν το αντίθετο…Dr Pascal Sacre αναισθησιολόγος-εντατικολόγος: η επιδημία σβήνει, όλοι οι δείκτες πέφτουν κι αυτοί συνεχίζουν την προπαγάνδα φόβου. Dr. Sandro Provenzano Παθολόγος: ένας ιός όχι πιο επικίνδυνος από τη γρίπη. ΒΙΝΤΕΟ "


 Αναδημοσίευση άλλου ενός αξιοσημείωτου για εμάς άρθρου, θα τολμήσω να πω μείζονος ενδιαφέροντος για όλη την ανθρωπότητα. Πάντοτε στα πλαίσια του δημοκρατικού δικαιώματος ενάντια σε κάθε είδους αντιδημοκρατική λογοκρισία, στην προπαγανδιστική εργασία και σε ένα πρωτοφανές παγκοσμίως κυνήγι μαγισσών σε βάρος της αντίθετης άποψης  και ένστασης, που παραπέμπει σε μεσαιωνικές αποτροπιαστικές και σκοταδιστικές πρακτικές. Και υπέρ της ελευθερίας σκέψης και έκφρασης και της πρόσβασης στην ελεύθερη ροή πληροφορίας , με απόκτηση συνθετικής και κριτικής σκέψης των πολιτών μέσα από αυτή τη διαδικασία και αυτονόητη -όπως θα έπρεπε να είναι- δυνατότητα. Σε καμία περίπτωση, βεβαίως, δεν θα πρέπει ένας υπεύθυνος πολίτης να ασπάζεται άκριτα και να ενστερνίζεται δεδομένα που δεν είναι επιβεβαιωμένα πλήρως και μη αξιόπιστα ως προς την προέλευσή τους. Ειδικά, όμως, για την επιστημονική κοινότητα είναι -και θα πρέπει να επισημανθεί σε όλες του τις πτυχές αυτό- ολέθριος κι επιζήμιος ο αποκλεισμός δημόσιου λόγου σε ενεργούς και καταξιωμένους επιστήμονες, όπως και η αποφυγή επί ίσοις όροις δημόσιου διαλόγου, για μείζονος σημασίας ιατρικού και κατά προέκταση κοινωνικού ενδιαφέροντος σοβαρά ζητήματα. Κάτι τέτοιο, ως  πολιτική επιλογή, ενέχει κρίσιμους κινδύνους δημοκρατικής εκτροπής και κύλισης της κοινωνίας σε έναν ιδιότυπο
πνευματικό σκοταδισμό και κοινωνικό ολοκληρωτισμό. Με ό,τι μια τέτοια συνθήκη -πολιτικού χαρακτήρα στην ουσία της- συνεπάγεται για την κοινωνική ευημερία σε αυτοπροσδιοριζόμενα ως δημοκρατικά πολιτεύματα και για την ίδια την ολοκλήρωση της προσωπικότητας των πολιτών..

Ο Ένοικος...


" Γιατροί του Βελγίου καταγγέλουν.Dr Baudοuin Caironi Παθολόγος: (για μάσκες) ”ο καθαρός (εξωτερικός) αέρας και ο σωστός αερισμός των ανωτέρω αναπνευστικών οδών είναι οι βάσεις της συλλογικής υγιεινής.” Κι όμως επέβαλαν το αντίθετο…Dr Pascal Sacre αναισθησιολόγος-εντατικολόγος: η επιδημία σβήνει, όλοι οι δείκτες πέφτουν κι αυτοί συνεχίζουν την προπαγάνδα φόβου. Dr. Sandro Provenzano Παθολόγος: ένας ιός όχι πιο επικίνδυνος από τη γρίπη. ΒΙΝΤΕΟ"


Πληθαίνουν οι φωνές της Αντίστασης οι φωνές της Κοινής Λογικής, της Λογικής, της Συνείδησης Βέλγοι γιατροί νοσοκόμοι-ες και λοιπό ιατρικό προσωπικό ξεσηκώνονται και καταγγέλουν…Ενδεικτικά αναφέρουμε τις τοποθετήσεις 3 γιατρών..

 O Dr Baudοuin Caironi Παθολόγος λέει πως κι ο τελευταίος γιατρός ξέρει ότι ”ο καθαρός (εξωτερικός) αέρας και ο σωστός αερισμός των ανωτέρω αναπνευστικών οδών είναι οι βάσεις της συλλογικής υγιεινής.” Το αντίθετο κάνουν οι μάσκες που φράσσουν τις κύριες οδούς της αναπνοής….

Dr Baudοuin Caironi Παθολόγος:” Είμαι πάνω από 40 χρόνια γιατρός και θέλω μέσα από αυτό το βίντεο να φωτίσω την τραγωδία που χτυπάει τη χώρα μας.Υπό την κάλυψη μιας έκτακτης υγειονομικής ανάγκης μ΄ένα ακραίο μιντιακό αμπαλάρισμα. Καραντίνα και μάσκες έγιναν τα σύμβολα μιας ασφυκτικής δημοκρατίας ανεύθυνων πολιτικών κακώς συμβουλευομένους από άτομα που είναι σε συνεχή σύγκρουση συμφερόντων . Ο οποιοσδήποτε γιατρός που θέλει να καταπολεμήσει τις επιδημίες θα σας πει ότι ο καθαρός (εξωτερικός) αέρας και ο σωστός αερισμός των ανωτέρω αναπνευστικών οδών είναι οι βάσεις για μια συλλογική υγιεινή, που σέβεται όλες τις επιστημονικές μελέτες. ( σσ.Σύμφωνα με τα
λεγόμενα του εμπειρότατου γιατρού η υγεία μας και μάλιστα η συλλογική υγιεινή διακυβεύεται από την υποχρεωτική μασκοφορία.)

Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν εδράζεται στην ιατρική ούτε στην επιστήμη αλλά έχει να κάνει με το δίκαιο ή τις στοιχειώδεις ατομικές και συλλογικές ελευθερίες καταχωρημένες στη Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Σύνταγμα και στον Αστικό Κώδικα.’‘

Ο γιατρός καλεί τους πολιτικούς να επανατοποθετηθούν και να σταματήσουν να παίρνουν μέτρα ελευθεριοκτόνα και παρακμιακά..Απευθύνεται στους δικαστικούς εισαγγελείς αστυνομικούς διευθυντές δημάρχους και τους καλεί να σεβαστούν την διάκριση των εξουσιών και να επιδείξουν αυστηρή προσήλωση στους νόμους. Εφαρμογή του άρθρου 5 παρ. 163 του Ποινικού Κώδικα που απαγορεύει ρητά να φοριέται μάσκα σε δημόσιο χώρο. Ζητά από τους δημοσιογράφους που εδώ και μήνες ενσπείρουν το φόβο να πουν επιτέλους την αλήθεια.

Dr Pascal Sacre αναισθησιολόγος εντατικολόγος: ”είμαι γιατρός 25 χρόνια και δουλεύω 17 χρόνια στην εντατική και τώρα στο Charleroi. Δεν με τρομάζει ο ιός, αυτό που βλέπω γύρω μου δεν είναι ο ιός αλλά η κυβερνητική προπαγάνδα μέσω μίντια.Θέλουν να τρομάξουν τον κόσμο ενώ σβήνει η επιδημία.”

Δείχνει στην κάμερα γραφικές παραστάσεις από επίσημα όργανα που δείχνουν την συνεχή κάθετη πτώση βδομάδα με βδομάδα της νοσηλείας, εισαγωγής στην εντατική και των θανάτων από Covid19.

” κι ενώ αυτή είναι η ιατρική πραγματικότητα γιατί συνεχώς μιλούν για επιδημία;” αναρωτιέται.

Dr. Sandro Provenzano Παθολόγος: διαφωνώ με όλα αυτά τα μέτρα για έναν ιό που δεν είναι πιο επικίνδυνος από τη γρίπη… όσο προχωράμε η επιδημία χάνει την ιογένειά της….

Πάρθηκε από το dimpenews. Ακολουθεί σχετικό βίντεο και επίσης σημαντικές συναφείς παραπομπές:




Σχετικά:
Κόλαφος του καθηγητή J.F.Toussaint καθηγητή Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris-Descartes:“υπήρξαν χθες 136 νεκροί από Covid σε όλη την Ευρώπη που απαριθμεί 500.000.000 κατοίκους. Διανύουμε μια ήπια φάση της πανδημίας στην Ευρώπη.” ”4500 fake θετικά τεστ ημερησίως.”

Yoram Lass, γιατρός τ. ΓΔ του Υπ. Υγείας Ισραήλ καταγγέλει μιντιακή πλύση εγκεφάλου για coivid19. ”Δεν είναι παρά μια επιδημία γρίπης…Ο αριθμός των νεκρών είναι ψεύτικος αλλάζουν την αιτία θανάτου…”

 CDC Reveals The Truth Behind COVID-19 Death NumbersTo CDC παραδέχτηκε τελικά ότι μόνο το 6% ή λιγότεροι από 10.000 θάνατοι μπορούν να αποδοθούν αποκλειστικά στον COVID-19, από το..ξεκίνημα της πανδημίας!!!

 "Απόρρητη έκθεση Γερμανών επιστημόνων γκρεμίζει τα μέτρα: Ήταν αχρείαστα…"  Όπου η έκθεση που συντάχθηκε από διάφορα γερμανικά πανεπιστήμια μιλάει για FALSE ALARM, ή "λάθος συναγερμό", για την "επικινδυνότητα" που υπερεκτιμήθηκε και σε κανένα χρονικό σημείο ο "κίνδυνος" του COVID-19 δεν ξεπέρασε το normal επίπεδο της εποχικής γρίπης, η οποία στη μεγάλη έξαρση του 2017-18 σκότωσε γύρω στο...1,5 εκατομμύριο ανθρώπους αλλά ΔΕΝ κηρύχθηκε "πανδημία"!

Μια μετάλλαξη έκανε τον ιό- covid19 λιγότερο μολυσματικό αποφαίνονται 3 επιστημονικές μελέτες και ο πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Λοιμωδών Νόσων

Έτσι βγαίνει η "πανδημία" : Deborah Birx: If Someone Dies w/ COVID-19, We Are Counting That As a COVID-19 Death

 ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ - ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ - NEW YORK Times.! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου