ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Ρητορικά ερωτήματα; "Oι ΗΠΑ έχουν πάνω από 200 στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια σε 25 χώρες. Ποιος είναι ο αληθινός σκοπός τους;"


Αν θυμόμαστε καλά, επί προεδρίας Μπους junior, η δεύτερη εισβολή των Αμερικανών (και της "βρετανικής ουράς" τους) στο Ιράκ, έγινε θεμελιωμένη στo αποδεδειγμένο εδώ και χρόνια ψέμα ότι ο Σαντάμ διέθετε οπλοστάσιο με χημικά ή βιολογικά όπλα, που επιβαλλόταν να καταστραφεί για την "ασφάλεια" του "ελεύθερου κόσμου". Ακόμα δεν έχει παραδεχτεί, μέσω επίσημων χειλιών, το πολιτικο-στρατιωτικό λόμπυ των ΗΠΑ (που συνεργάζεται στενά με το ιατροφαρμακευτικό καρτέλ, καθώς ανώτερα στελέχη του καταλαμβάνουν τα υπουργεία υγείας και με απόλυτα συγκεκριμένη πολιτική προωθούν με υπέρμετρο ζήλο τα γενετικά τροποποιημένα  διατροφικά δηλητήρια και τα αμφιλεγόμενα έως φονικά μαζικά προγράμματα εμβολιασμών-κλίκαρε) ότι οι δηλώσεις περί των περίφημων χημικών όπλων του Σαντάμ ήταν εξόφθαλμο ψέμα! Κάτι που επί Κλίντον στοίχισε με το εμπάργκο το θάνατο 500.000 παιδιών κάτω των 5 ετών (λόγω ελλείψεων σε φάρμακα και βασικές προμήθειες) και η τότε ΥπΕξ Μαντλίν Ολμπράιτ είχε δηλώσει "ότι άξιζε τον κόπο" αυτό το τίμημα!
 Εποχές "πολέμου κατά της τρομοκρατίας", σωστά;

Βέβαια τώρα ο κατασκευασμένος "παγκόσμιος τρομοκράτης" είναι ένας ιός (ίσως και...ανύπαρκτος, τουλάχιστον έτσι όπως τον περιγράφουν ως προς τη φύση και συμπεριφορά του, όπως τα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ;) ! Ο οποίος ακόμα ούτε έχει απομονωθεί  και ούτε έχει αποδειχθεί επιστημονικά, αν δεν το γνωρίζατε, ούτε στην Κίνα, ούτε αλλού... Δεν έχουν καν βρει τη μεμβράνη του μικροβίου του νέου κορονοϊού ή SARS-CoV-2 που προκαλεί την ασθένεια του COVID-19..! Οπότε για ποιο εμβόλιο λένε ότι εργάζονται;
 Βέβαια, και ειδικά για ζητήματα που έχουν να κάνουν με "projects ΣΟΚ και ΔΕΟΥΣ", (νομίζουν πως) απευθύνονται σε μαζάνθρωπους λοβοτομημένους , "χαμηλοβλέποντες", λιπόψυχους και γεννημένους δούλους, παγκοσμίως και ίσως δεν έχουν άδικο ως ένα βαθμό, έτσι όπως κατάντησαν τα ανθρώπινα πλάσματα..! (Θυμήσου ξανά κι αυτό: ΤOP DOCTOR (στην Αμερική): "η μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας"
 Άραγε το αποδεδειγμένο σε μεγάλο βαθμό βιολογικό και άκρως επικίνδυνο οπλοστάσιο των ΗΠΑ (για ευνόητους λόγους, συμπεριλαμβανόμενων και των "λάθος χειρισμών" ή "ανθρώπινων λαθών") , ανά τον πλανήτη, δεν συνιστά τρομοκρατική πράξη σε βάρος ολόκληρης της ανθρωπότητας; Μήπως και λόγο κήρυξης πολέμου σε βάρος της από τον "ελεύθερο κόσμο"; (ξέρουμε...χονδροκομμένο αστείο!)
από εμάς

Απ' το youtube : "The United States has deployed more than 200 military biological laboratories across the world. Among them, more than 30 have been exposed. The rest are hidden in unknown places. Do these laboratories develop biological and chemical weapons? Or use lethal viruses and bacteria? What's the true purpose of these biological laboratories?"


"Tι χρειάζονται οι ΗΠΑ πάνω από 200 στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο;Aυτά βρίσκονται σε 25 χώρες από την Ανατολική Ευρώπη και την Ασία ως και την Αφρική. Ποιος είναι ο αληθινός σκοπός των ΗΠΑ η ανάπτυξη βιολογικών και χημικών όπλων σε αυτά τα εργαστήρια ή η χρήση θανατηφόρων ιών και βακτηρίων; Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό σκοπό αυτών των εργαστηρίων..183 χώρες υπέγραψαν τη Σύμβαση Γενεύης για βιολογικά όπλα..H μόνη χώρα που μπλόκαρε την επανάληψη επικύρωσης του Συμφώνου είναι οι ΗΠΑ, με δικαιολογία ότι το βιολογικό πεδίο δεν είναι επαληθεύσιμο. Eκατοντάδες χιλιάδες πολίτες εκτέθηκαν σε παθογένειες και χρόνιες παθήσεις από τα μυστηριώδη εργαστήρια τους.
 Eπιπλέον ανακοινώθηκε ότι οι ΗΠΑ θα προβούν στην πρώτη τους πυρηνική δοκιμή μετά από χρόνια….."
( Ώπα ! Και τι θα γίνει με την υποτιθέμενη Συμφωνία για τη μείωση των πυρηνικών όπλων ;)

Τα ακριβώς παραπάνω είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου