ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Υπόθεση Επστάιν και όχι μόνο: H MΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ !
Από την περιγραφή του βίντεο στην εναλλακτική πλατφόρμα, αντιπληροφόρησης, του Brighteon :
" Doug Hagmann from the http://hagmannreport.com joins Owen Shroyer on The War Room to break down the child trafficking and sex trafficking perpetrated by the powerful elite and why they probably will not be held accountable." ( Ο Doug Hagmann συναντά τον Owen Shroyer στην "αίθουσα πολέμου" για μια αποκαλυπτική συζήτηση σχετικά με το εμπόριο παιδιών και το sex trafficking που διαπράττει η ισχυρή ελίτ και γιατί πιθανότατα οι υπεύθυνοι δεν θα λογοδοτήσουν τελικά για αυτά τους τα εγκλήματα...)

 " Μπορείτε να δείτε  την πρώτη σεζόν του After Life...Έρχεται και δεύτερη σεζόν, αφού στο τέλος δεν αυτοκτόνησε όπως ο Τζέφρυ Επστάιν. Σκασμός, ξέρω ότι είναι φίλος σας, αδιαφορώ....Ήταν μεγάλη χρονιά για παιδοφιλικές ταινίες "   Από τον απίστευτο, χειμαρρώδη μονόλογο (κλίκαρε)   του Ricky Gervais, στην φετινή τελετή απονομής των "Χρυσών Σφαιρών", που θεωρούνται ως προπομπός των Όσκαρ.

Παραπομπή:  The ‘sex slave’ scandal that exposed pedophile billionaire Jeffrey Epstein (από NEW YORK POST )

H MΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ. Το παγκόσμιων διαστάσεων, δαιδαλώδες δίκτυο διακίνησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κτηνώδους κακοποίησης (και διόλου σπανίως θανάτωσης) γυναικών και κυρίως παιδιών! Που οι διαστάσεις και οι πτυχές του δεν χωράνε στα ανυποψίαστα μυαλά των φυσιολογικών ανθρώπων...

  Με τη δέουσα προσοχή, περί του μέγιστου  σκανδάλου στις ΗΠΑ του "αυτόχειρα" στη  φυλακή αρχιπαιδόφιλου-διακινητή μικρών παιδιών για "εκλεκτών γούστων" πελατεία Επστάιν , μία φοβερή υπόθεση η οποία εμπλέκει πολύ μεγάλο μέρος της (παγκόσμιας) κοινωνικοπολιτικής και οικονομικής "αφρόκρεμας" ή της ελίτ (sic) και περί του "fake"(????) σκανδάλου "Pizzagate", ενημερωθείτε και από αυτές τις αναρτήσεις μας:

"Let me entertain you"
 Καμάρωσε παγκοσμιοποιημένε υπήκοε τις  κεφαλές της "κοινωνίας"..!

  Αυτά δεν είναι απλές αποκαλύψεις, είναι ο χειρότερος βόθρος και συγχρόνως ο κόλαφος της ανθρώπινης ύπαρξης...(και η υπόθεση Επστάιν)

Τέλος, από την ανάρτηση Η "θεόπνευστη" πτυχή μιας τεράστιων διαστάσεων εγκληματικής μάστιγας... παραθέτουμε τα παρακάτω ως επίλογο, στοιχεία και εκπληκτικές εξελίξεις (και συλλήψεις) τις οποίες αγνοεί σίγουρα πολύς κόσμος διότι και τα media τήρησαν σχετικά με αυτά, στην ουσία, ησυχία νεκροταφείου:

" ΚΑΙ ΟΧΙ κύριοι των NewYork Times, που μήπως θέλατε (;) να δημιουργήσετε και "κλίμα" υπέρ των ασυγχώρητων καθαρμάτων, καθώς όπως φαίνεται πολλά-μα πάρα πάρα πολλά μέλη (και κάποια πολύ ψηλά στην κοινωνική κλίμακα) της κοινωνικοπολιτικής και οικονομικής ελίτ συνδέονται με εγκληματικά κυκλώματα διακίνησης, σεξουαλικής κακοποίησης, βασανισμού κι ακόμη ίσως και θανάτωσης(;) μικρών παιδιών σε Ευρώπη και Ηνωμένες Εταιρείες Αμερικής!  Ώστε λοιπόν για την περίφημη αμερικανική εφημερίδα: " Η παιδοφιλία  είναι διαταραχή"("disorder") κι όχι έγκλημα "???!!!  Εκτός από νοσηρότατη και άκρως επικίνδυνη για την κοινωνία διαταραχή, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΕΧΘΕΣΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, σε βάρος αθώων κι ανυπεράσπιστων παιδιών, έγκλημα που ακόμη κι αν δεν οδηγήσει στο φόνο του ανήλικου θύματος οδηγεί στην ψυχική του αποδόμηση και την καταστροφή του, ακόμη και μέσω της αναπαραγωγής της φρίκης που βίωσε όταν το θύμα ενηλικιωθεί και γίνει θύτης!
{...} Ιδού και κάποια όχι και τόσο παλιά ρεπορτάζ ανά τον κόσμο για συλλήψεις "υψηλών προσώπων" της πολιτικής και όχι μόνο (στη Γερμανία οι συλλήψεις έγιναν το 2017, ανάμεσα σε αξιωματούχους που συμμετείχαν στη G20 στο Αμβούργο όπου οι ταραχές παρέλυσαν την πόλη και γονάτισαν σχεδόν την γερμανική αστυνομία). Αλλά και για εξάρθρωση τεράστιων, αλληλοσυνδεόμενων σε ΗΠΑ και Ευρώπη, δικτύων παιδικής κακοποίησης και διακίνησης, για τα οποία τα κατεστημένα ΜΜΕ τηρούνε, φυσικά, σιγή ασυρμάτου:


Τα σκάνδαλα με τους παιδόφιλους πωρωμένους εγκληματίες, που χρησιμοποιούν τη "θεϊκή κάλυψη" για να "εκφραστούν ελεύθερα", δεν έχουν τέλος όπως αποδεικνύεται με τη νέα υπόθεση (μετά και από το σούπερ σκάνδαλο μαζικής σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών κι εφήβων από καθολικά κατακάθια στις ΗΠΑ) σε μια από τις πιο θεοσεβούμενες καθολικές χώρες της Νότιας Αμερικής. "
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου