ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...

Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Μην μου λες ότι είμαι ένας κακόμοιρος τοσοδούλης μπροστά σε ασύλληπτα για την κατανόησή μου μεγέθη. Ακόμα και η τοσοδούλα του παραμυθιού κατάφερε στο τέλος να...αποκτήσει φτερά! Μην μου τσαμπουνάς ότι είμαι πολύ μικρός για να καταφέρω οτιδήποτε σημαντικό, για να'χω δυνατότητες που αγγίζουν δυσθεώρητα ύψη, για να αλλάξω οτιδήποτε μέσα στο υπέροχο Χάος της απεραντοσύνης του σύμπαντος. Αφού κι εγώ είμαι κομμάτι ενεργό αυτού του ...εύρυθμου χάους! Θέλω να γίνω ο δαμαστής του θηρίου του εαυτού μου, που αν καταφέρω να γνωρίσω την Ουσία και τη Δύναμη πίσω από τα αυτοματοποιημένα περιτυλίγματά του, μπορώ να γίνω ο μοναδικός κυρίαρχός του...Και ξέρεις; Μπορώ από κάμπια που σέρνεται να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα. Που το άνοιγμα των φτερών της στο Τόκιο μπορεί να φέρει τυφώνες στη Νέα Υόρκη και το αντίστροφο...Μπορεί να φέρει τη δραματική ανατροπή, την ολοσχερή μεταβολή κλειστών συστημάτων, την εκτροπή της ροής των "πραγμάτων" προς μεταμορφωτικές κοσμικές λεωφόρους. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ...

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Η Κίνα προσγειώθηκε στην Αθέατη Πλευρά του α-φυσικου δορυφόρου μας!


Ένα εξαιρετικού ενδιαφέροντος βίντεο για την κινέζικη προσελήνωση -με το διαστημόπλοιο Chang'e 4- στην αθέατη πλευρά της σελήνης, με φωτογραφικό υλικό που επέλεξε να δώσει η Κίνα στη δημοσιότητα. Ξεκινάει με τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έγιναν γνωστά απ΄τον διευθυντή της CIA, κατά την εποχή των αποστολών "Απόλλων", Καρλ Γουλφ, για κατασκευές και υποδομές στην επιφάνεια του "φυσικού" δορυφόρου μας. 
  Ο οποίος είναι πολύ ελαφρύτερος αναφορικά με τη μάζα που θα έπρεπε λογικά να έχει -θα δούμε έναν πολύ πιθανό λόγο μετά την παρουσίαση του βίντεο- κι έχει αφύσικο μέγεθος σε σχέση με τη Γη -στην ουσία θα πρέπει να θεωρείται μαζί με τη γη ως σύστημα διπλού πλανήτη- και τόσο η θέση όσο και η τελείως ανορθόδοξη περιστροφή του καταρρίπτουν με πάταγο όσα η "ορθόδοξη επιστήμη" ισχυρίζεται ότι ισχύουν για τις τροχιές των πλανητών και των δορυφόρων τους, τουλάχιστον σε αυτό το ηλιακό σύστημα. Η εξέταση των στοιχείων και πετρωμάτων του που έχουν μεταφερθεί στη γη, δείχνει ότι είναι παλιότερος από τον πλανήτη μας και, γενικώς, η ύπαρξή του στο σημείο που βρίσκεται κι έτσι όπως βρίσκεται είναι αδικαιολόγητη κι όλες οι επίσημες εξηγήσεις γι'αυτό είναι κενές ουσιαστικού περιεχομένου. Όπως κενή στο εσωτερικό της είναι και η σελήνη!
 Και να μην ξεχνάμε και τα εξωφρενικά δεδομένα που μας είπαν ότι ισχύουν οι "ειδικοί" της ειδικού σχετικά με συγκαλύψεις και "κουκουλώματα"  Never A Straight Answer ή NASA :
Δεν μας τα λέει καθόλου καλά η "μαντάμ NASA" για τη Σελήνη!

Ο Ένοικος...




«Οι λεγόμενες σεληνιακές θάλασσες δεν είναι τίποτε άλλο από ενισχύσεις του εξωτερικού φλοιού, που κατεσκευάσθησαν χάρη στην άντληση της λάβας απ’ τον πυρήνα. Οι θάλασσες αυτές δεν είναι τίποτε περισσότερο από εκρήξεις των δοκών αντιστήριξης, που ενίσχυσαν τα αδύνατα σημεία του φλοιού». Mιχαήλ Βάζιν και Αλεξάντερ ΣτσερμπάκωφΡώσοι αστροφυσικοί οι οποίοι για να καταλήξουν σε ένα τέτοιο συμπέρασμα στηρίχτηκαν σε πολλά σοβαρότατα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τη γεωμορφολογία της σελήνης, τελείως "ανορθόδοξη", για τα οποία οι "ειδικοί" της ΝeverAStraightAnswer-NASA απλώς καταπίνουν τη γλώσσα τους ή αλλάζουν θέμα συζήτησης..
 Ξεχάστε ό,τι σας έχουν διδάξει στα εκπαιδευτικά και επίσημα κουρελόχαρτά τους τα ιερατεία που διαμορφώνουν τις αντιλήψεις γύρω από το ίδιο το σύμπαν, τον κόσμο μας, την πραγματικότητα -ή πολλαπλές παράλληλες και επικαλυπτόμενες
πραγματικότητες για την ακρίβεια-  και με αποστολή τους να αποκρύψουν ή να συσκοτίσουν και να διαστρεβλώσουν τη Γνώση και τη ροή των πληροφοριών γύρω από καταιγισμό στοιχεων και δεδομένων που αλλάζουν πλήρως αυτές τις αντιλήψεις. Τις εθισμένες στην πνευματική και υλική χειραγώγηση και υποταγή σε "αυθεντίες" και προκαταλήψεις. Γνώσεων και στοιχείων και ερευνών που μεταμορφώνουν ως επόμενο βήμα την συνειδητότητα του ανθρώπου, οδηγώντας την σε νέους θαυμαστούς, "μαγικούς" ορίζοντες, απελευθερώνοντάς την από τη διανοητική λοβοτόμηση και τη στατικότητα της εθελοτυφλίας. Ένα τρανό παράδειγμα, με στοιχεία διόλου αντι-επιστημονικά και αμελητέα, που καταρρίπτει με πάταγο κατεστημένες και έξωθεν επιβεβλημένες πεποιθήσεις, είναι η πραγματική φύση του μη-φυσικού δορυφόρου μας. Ή ημι-φυσικού σώματος που υπέστη εξόρυξη κι απέκτησε μεταλλικό κέλυφος και κάποια στιγμή στην απώτατη αρχαιότητα, κάτι σαν κοσμικό διαστημόπλοιο, έφτασε στα μέρη μας και τοποθετήθηκε σε αυτή την απόλυτα ανορθόδοξη θέση, και γι'αυτό και όλα τα βαρύτερα και πυκνότερα μέταλλα και υλικά - όπως τιτάνιο, σίδερο, χρώμιο- βρίσκονται κάτω από το στρώμα της σκόνης και των βράχων και όχι προς το κέντρο του σώματος ή πλανήτη, με τα ελαφρύτερα να εστιάζονται όπως θα'πρεπε στην επιφάνεια! Και γι'αυτό οι υπερευαίσθητοι σεισμογράφοι της ΝΑΣΑ, όταν οι αστροναύτες του Απόλλο 12 προκάλεσαν τεχνητό σεισμό, κατέγραψαν αντηχήσεις..καμπάνας που χτυπά= ο "δορυφόρος" είναι κενός ή κούφιος!!!  
 
 Και να 'ταν μόνο αυτό; Κατασκευές πυργοειδείς και σε σχήμα οβελίσκου που φωτογραφήθηκαν τόσο από Αμερικανούς όσο και από Σοβιετικούς, φώτα που πάνε και έρχονται προς και από τον μικρό -στην ουσία- αυτό πλανήτη και τα παρατηρούν ακόμα και ερασιτέχνες επίμονοι αστρονόμοι, κρατήρες που..αλλάζουν θέση ή μέγεθος σε σχέση με προηγούμενες παρατηρήσεις. Μελετήστε λοιπόν το παρακάτω εξαιρετικά δομημένο και πλούσιο σε κάθε άλλο παρά ευτράπελα στοιχεία άρθρο, όχι με ανοιχτό μυαλό αλλά με ανοιχτά τα κανάλια της Προσοχής και Λογικής σε συνδυασμό με τον αναγκαίο πάντα σκεπτικισμό. Και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, αναθεωρήστε πράγματα αν το κρίνετε απαραίτητο, προβληματιστείτε, σοκαριστείτε κατά κάποιο τρόπο-πολλές φορές αυτό είναι άκρως αφυπνιστικό- και ίσως όλα αυτά αποτελέσουν το εφαλτήριο της δικής σας προσωπικής έρευνας. Κι άλλωστε δεν μπορεί να ήταν όλοι ηλίθιοι, οι "φωτοδότες του σύγχρονου πολιτισμού" και πυλώνες της αρχαίας σοφίας, ο Δημόκριτος, ο Αναξαγόρας, ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ή οΑριστοτέληςπου δίδασκαν για μια εποχή που η γη δεν διέθετετη σελήνη, ενώ ο τελευταίος έγραφε ότι οι πανάρχαιοι Πελασγοί που ζούσαν στην Αρκαδία πριν την εγκατάσταση των Ελλήνων ονομάζονταν και Προέλληνες (Προ-σελήνιοι) καθώς η σελήνη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ακόμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου