ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ : (γιατί ακόμα και η εύρεση τίτλων ή ορισμών είναι κάτι το περιοριστικό!)

Ξέσκισμα!
Της ψυχής. Των ίδιων των ενστίκτων. Της ελεύθερης ανάπτυξης της σκέψης. Των πιο αυθεντικών χαμόγελων, κυρίως αυτών στα οποία εκείνοι δεν έβλεπαν το λόγο. Των παιδικών μας παιχνιδιών στη γειτονιά, όταν οι γειτόνοι έσκουζαν κι αγρίευαν για το πόσο ταράζουμε την ησυχία τους και οι γέροι μας μάς φώναζαν να χωθούμε στα σπίτια μας για να μην ενοχλούμε. Των πρώτων μας σκιρτημάτων που ενοχοποιούνταν και καταδικάζονταν από την αρρώστια της χαμηλοβλεπούσας κομπλεξικής ομήγυρης, κοινωνιούλας γονιών, συγγενών, δασκάλων, αυτόκλητων δικαστών, παπάδων, ηθικολόγων υποκριτών.
Της αγάπης για μάθηση από το παραλήρημα σογιών και περίγυρων και εκπαιδευτικών κάτεργων για προσκόμμιση των πρέποντων βαθμών και απόκτησης λειψής και στρεβλής γνώσης.
Των πανιών στα καραβάκια που φτιάχναμε από μικροί.
Των σχεδίων πλεύσης σε ρότες προσωπικές, περιπειώδεις, ανακαλυπτικές.
Της άρνησης ψυχαναγκαστικής εισόδου μας στη δουλεμπορική αγορά εργασίας τους, στα σαλόνια της ασφυκτικής κι αυτοματοποιημένης κανονικότητάς τους, στα πυραμιδικά ιδρύματα της πραγματικότητάς τους.
Των εννοιών που μας δίδασκαν στη θεωρία τους και σταύρωναν στην πράξη τους.
Της ανάγκης να φωνάξεις, να φωνάξεις έστω και αν παραμείνεις λουφαγμένος στη γωνία, αλλά όχι! τους κακοφαινόταν ακόμη κι αυτό, γιατί...ακούγεσαι! Οφείλαμε να σφραγίζουμε το στόμα μας όταν μας έπνιγε η μυστική κραυγή του πεσμένου σε κώμα που αντιλαμβανόταν το φως της ύπαρξης μα δεν μπορούσε να σαλέψει κινούμενος προς αυτό...
Αλλά...

...η επανάσταση είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που, αγριεμένα και πιασμένα χέρι χέρι, αφήνουν πίσω τις νουθεσίες των γνωστικών γονέων και την αποσύνθεση της ασφάλειας και των μεταμφιέσεων του μνήματος του παλιού κόσμου. Και, μεθυσμένα από τις αιώνιες χαρές και πιο γενναίες υποσχέσεις της ζωής, ανακαλύπτουν μαζί καινούργιες συναρπαστικές διαδρομές. Όχι για να σταθούν στο ξεκίνημά τους εκθειάζοντάς τες απλώς. Όχι για να παγιδευτούν σε ατέλευτες ομιλίες, θεωρίες και διακηρύξεις γύρω από το ρίσκο και τα οφέλη του τολμήματος. Όχι για να γενούν στο πέρασμα τελικά τα σκιάχτρα του εαυτού τους και των αρχικών προθέσεών του, ώστε ν'αποθαρρύνουν και μελλοντικούς συν-οδοιπόρους. Αλλά για να γενούν τα ίδια το ταξίδι, ο αυτοκαθορισμός της πορείας και η εκπλήρωση της λαχτάρας...

" Όλη μου τη ζωή ο κόσμος προσπαθεί να ταρακουνήσει το κλουβί μου για να με αναγκάσει να εκραγώ. Με δοκιμάζει. Προσπαθώντας να βρει την αδυναμία μου. Η μάνα μου έλεγε 'γιε μου μην κάθεσαι στο κρύο' κι ο πατέρας μου το ίδιο. Θα έλεγε 'ποτέ σου μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου'. Αλλά ανοίγω το παράθυρο. Αφήνω τον κρύο αέρα να διαπερνάει. Έχασα τον έλεγχο" - Ποίημα του νεαρού Brian Deneke, τραγικού ήρωα της ταινίας "BOMB CITY"

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

It's a cop's world !

 " Η αίσθηση ότι ανήκουν σε μια συντεχνία εξουσίας τους δίνει μια πολύ περίεργη ψυχολογία, εκρηκτική, επικίνδυνη"
ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΞΩΤΙΚΑ


 Σύνδεση των παρακάτω και με αυτή την ανάρτηση: "Οι ουρανοξύστες σέρνονται πληγωμένοι στην άσφαλτο" , όπου εκτός της βαρβαρότητας της αστυνομικής βίας στις UCA, UNITED CORPORATIONS OF AMERICA (όπου η αστυνομία στρατιωτικοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς), γίνεται μια προσπάθεια διερεύνησης όλου του πακέτου:
  Στη χώρα της "ελευθερίας" η ελευθερία, αφού βρέθηκε κλινικά νεκρή, στο τέλος κατέληξε θαμμένη και νεκρή. Στη βαθιά συντηρητική και αστυνομοκρατούμενη "ντίσνεϋλαντ" των πολυεθνικών μονοπωλίων, των γενετικά τροποποιημένων δηλητηρίων που επιβάλλονται ως "τροφή", των 9/11 που κατασκευάζονται για να δολοφονούνται και τα τελευταία ατομικά και συλλογικά δικαιώματα, εκεί όπου απαγορεύεται και ουσιαστικά ποινικοποιείται η έλλειψη στέγης και συλλαμβάνουν ανθρώπους που ταΐζουν αστέγους ή επιβάλλουν βαριά πρόστιμα σε πρωτοβουλίες οργανωμένης σίτισής τους, εκεί όπου ένας στους έξι τρέφονται με κουπόνια σίτισης.)
 Επίσης:
Nearly 1000 People Were Killed by Cops in the United States in 2015
  Killer Cops and the Militarization of “Law Enforcement” in America: Defending the Movements, Challenging the Police
" Snapchat Filters For Your Police Brutality Videos "

ΒΙΝΤΕΟ: WATCH: Innocent Man Catches Cops Breaking Into His Car, Searching it With NO Warrant : " Ένας αθώος άνδρας βγήκε από ένα σπίτι του για να βρει πολλούς αστυνομικούς να κάνουν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητό του χωρίς ένταλμα και χωρίς πιθανό λόγο. "
Εμείς συνυπογράφουμε τα σχόλια που έχουν δημοσιευτεί στο youtube, σχετικά με το παραπάνω, εξοργιστικό πραγματικά, βίντεο:


 >"See? I say this all the time! This isn't a black-and-white problem this is a thug police-state problem!!" ("Δεν είναι ένα πρόβλημα απλώς που έχει να κάνει με τις σχέσεις λευκών-μαύρων. Το πρόβλημα έχει να κάνει με το κακοποιό αστυνομικό κράτος")
>"billy have you seen what is going on in Europe? it's turning into a police state world wide" ("έχεις δει τι συμβαίνει και στην Ευρώπη; Ο κόσμος ολόκληρος μεταβάλλεται σε ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος")Και για να προσγειωθούμε στη δική μας, εγχώρια, παραδοσιακά φιλοχουντική, αστυνομική πραγματικότητα:

Και αν μία τέτοια ανάρτηση μπορεί να αποτελέσει πηγή εκπομπής αρνητικών συναισθημάτων στον αναγνώστη, τότε ας χαλαρώσουμε με ένα κομμάτι που φλερτάρει ελκυστικά με dub ρυθμούς:
Μεθυσμένα ξωτικά - ΓΙΝΕ ΜΠΑΤΣΟΣ (λονγκ βέρσιον) - στο τέλος του βίντεο η μπάντα δίνει τα ρέστα της όσον αφορά τις χορευτικές ικανότητες των μελών της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου