Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Το πλανητικό φορτίο του "απαραίτητου έθνους"Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι πλέον το «απαραίτητο έθνος» παρά μόνο στους λόγους του προέδρου Ομπάμα. Τιερί Μεϊσάν

Μια Αυτοκρατορία χωρίς στρατιωτική στρατηγική...που Αργοπεθαίνει
Tέλη Μαΐου. Tόπος: η φημισμένη στρατιωτική ακαδημία των ΗΠΑ του West Point. Εκεί όπου ο πρόεδρος Ομπάμα ανάλυσε τη στρατιωτική στρατηγική του κι επανέλαβε τη στρατιωτική παντοδυναμία των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ χαρακτήρισε τη χώρα του ως "απαραίτητο έθνος"(!!!), το ισχυρότερο τόσο στρατιωτικά όσο και οικονομικά και δεν παρέλειψε να συγκρίνει το Ρώσο πρόεδρο με τον Αδόλφο Χίτλερ -περιηγηθείτε και σε αυτά τα άρθρα για να διαπιστώσετε την αξιοζήλευτη και αβυσσαλέα δημοκρατική κουλτούρα που κοσμεί την εσωτερική κι εξωτερική πολιτική του "απαραίτητου έθνους": " Ουάσιγκτον: Η Μεγαλύτερη Απειλή της Ζωής στην Γη "" U.S. trained ISIS at secret Jordan base ", US Army is American Gestapo: Analyst, "Why is Putin in Washington’s Crosshairs?" ή "Γιατί ο Πούτιν είναι στο στόχαστρο της Ουάσινγκτον;", Ιδρύεται Αστυνομία Τροφίμων στις ΗΠΑ

Επίσης, όπως διαβάζουμε και στον "Ελεύθερο Αετό": "Παρουσιάζοντας την ίδια να είναι σε αυτοάμυνα από το 2001, η Ουάσιγκτον δίνει στον εαυτό της το δικαίωμα να παραβιάζει την κυριαρχία των άλλων κρατών προκειμένου να απαγάγει ή να βομβαρδίσει όποιον γουστάρει, και όταν το γουστάρει. Για να συνεχίσει αυτόν τον πόλεμο, ο Πρόεδρος Ομπάμα ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός «Ταμείου εταιρικής σχέσης κατά της τρομοκρατίας», με προϋπολογισμό 5 δις. δολάρια. Θα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τις υπηρεσίες ασφάλειας των σύμμαχων κρατών."
Όπως δηλαδή φρόντισαν οι υπηρεσίες της "απαραίτητης χώρας του" -για τον πλανήτη εννοεί προφανώς- να ενθαρρύνουν, να εξοπλίσουν, να εκπαιδεύσουν και να χρηματοδοτήσουν τους αιμοσταγείς "επαναστάτες" της Συρίας -Το αληθινό κτηνώδες πρόσωπο των αντικαθεστωτικών "ανταρτών" που θα "απελευθέρωναν" το συριακό λαό!- και τώρα τα λυσσασμένα ασκέρια, όπως φαίνεται, των τζιχαντιστών που σφάζουν και ρημάζουν τα πάντα στο διάβα τους στο Ιράκ, αλλάζοντας και τα σύνορα στη Μέση Ανατολή..

 Περί ομιλίας του Ομπάμα: President Obama at West Point: Watch the Speech, Read the Transcript

Μέσα σε πολλά άλλα λοιπόν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε στην ομιλία του στους απόφοιτους της στρατιωτικής ακαδημίας ότι "οι ΗΠΑ είναι και δεν θα πάψουν να είναι το απαραίτητο έθνος -ή αναγκαίο, όπως μεταφράζεται επίσης, κάτι που επαληθεύτηκε και στον περασμένο αιώνα και θα επαληθευτεί και στον επόμενο. Και πως η χώρα οφείλει πάντα να αποτελεί ηγέτη στην παγκόσμια σκηνή, γιατί αν δεν είναι ηγέτης οι ΗΠΑ τότε δεν θα είναι κανένας άλλος"
 Απέναντι σε αυτό το παραλήρημα "εθνικού μεγαλείου", μεσσιανισμού και ηγετικής φρενοβλάβειας, πιστεύω ότι τα λόγια του Αμερικανού φίλου μου Peter από το Αϊντάχο, όπως τα είχε γράψει σε ένα σχετικά πρόσφατο mail που μου είχε στείλει, ακούγονται ιδιαιτέρως εύστοχα: " Shit happens you know. Just like our banksters and their (not our) politicians that cheat and screw the society. Over and over again! It's insanity but this is the real American History. The story of our enslavement and a huge tragedy for the entire planet!". Bλέπετε, και στις ΗΠΑ φυσικά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με καθαρή κρίση κι ανεξάρτητη αντίληψη των πραγμάτων, κάτι που βέβαια δεν είναι καθόλου μα καθόλου "πολιτικά ορθό" και συχνότατα ωφέλιμο για την υγεία..

Όσο για εμένα, έχω να πω τα εξής:
Κακόμοιρη ανθρωπότητα, τι έχεις τραβήξει και τι τραβάς και τι σου μέλει να τραβήξεις! Από το "απαραίτητο" φορτίο που σου επιβάλλουν να κουβαλάς στους ώμους σου σαν περιφρονημένος βαστάζος. Στην πορεία σου ή προς την απόλυτη υποταγή ή αλλιώς προς την απόλυτη καταστροφή! Σύμφωνα με την "απαραίτητη" ή "αναγκαία" λογική της παραφροσύνης των αιμοσταγών σκυλιών του πολέμου, των πολυεθνικών εταιρικών φρικιών και των χρηματοπιστωτικών παρασίτων, με τα οποία όλα έχεις μπλέξει..

Ο Ένοικος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου